|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak przestać być nieśmiałą i w końcu zdobyć chłopaka?
Cytat:
i od jakiegoś czasu sam proponuje spotkania. Tak samo było w ten weekend o czymś tak rozmawialiśmy na gg i on coś, że by jakiś film z kims obejrzał.. że przygotowałaby seans, blabla, ale ja miałam zajęty weekend. A czy jest zajęty.. no jak każdy, ale nie jakoś tak strasznie, że by nie znalazł czasu. Bo rozmawiamy, przewaznie codziennie, na gg, albo przez telefon, ale tak mniej więcej codziennie. Nie wiem o co chodzi.
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Raczkowanie
|
Marzenka w czym tak konkretnie jest problem?Czujesz ze jest cos nie tak?Czy chodzi o to ze ty przeciez chcesz czegos wiecej niz tylko rozmow z nim
?
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reeety jakbyście widzieli jego minę tydzień temu jak się zobaczyliśmy, wtulił się taki stęskniony później ten tekst, że nie pozwoli bym kiedykolwiek przez niego płakała i że będzie mnie rozpieszczał jak tylko potrafi.. No i co? I teraz jakaś kolokwialna dupa jest. Dziwne to wszystko z nim jest. Zachowuje się tak jakby chciał ze mną być, jakbyśmy po prostu byli razem. A czasami jest taki.. zimny.. nie wiem jak to opisać. Nie chce się już użalać. Po prostu przeczekam chwilkę, może jakoś się spotkamy w najbliższym czasie i po prostu zapytam go "czy my jesteśmy razem?" i już.. Raz,a porządnie.
|
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc głowa do góry
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to widzę weekend pełen wrażeń
|
|
|
|
|
#4056 |
|
Raczkowanie
|
No i dobrze dziewczynki tak trzymać!
Czekamy na relacje |
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wiecie co się stanie jak usłysze jakieś słowa zbywające, albo "nie"? Popadnę w jakąś depresję chyba.
|
|
|
|
#4058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie w takim wypadku mozesz liczysz na nasze psychiczne wsparcie, ale wierze ze nie bedzie ono potrzebne Wydaje mi się, że on jest troche niezdecydowany jeszcze, ale ile mozna czekac?Chyba jakas terapie wstrząsową przydałoby mu sie zafundować
|
|
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
haha..no ok,już nie będę
![]() oj na pewno..ale co ma być to będzie ja tam się nastawiam pozytywnie..najwyżej się przejadę![]() dziś się dowiedziałam,że zdałam czwartkowy egz..a byłam przekonana,że obleję..dałabym sobie głowę uciac a tu proszę
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tak, potrznąsnąc nim Przyyyydałoby się. ![]() Ale zobaczymy no ja nie wiem jak Wy to dziewczęta robicie, ale mam niesmowicie dużo energii, jak tutaj z Wami chwilkę "pogadam". A tak apropo, wczoraj B. był na gg, ale nic nie pisał, po opisie wnioskowałam, że humor coś nie tego. Ale myśle sobie, że co tam nie będę pisać. I rzeczywiście nie rozmawialiśmy chociaż on był dostępny nadal jak się kładłam spać (po 01.00 ). A dzisiaj wchodze na gg i widzę "B. przesyła wiadomość" (mój ulubiony tekst ) i patrzę na godzinę a tam 01.48 bodajże i wysłał mi jakiś link do piosenki do youtube ![]() Behind gratuuulacje! oblewanko?
|
|
|
|
|
#4061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz mu mocno siedzieć w glowie skoro pioseneczki wysyła..hihi![]() zawsze najlepsza jest szczera rozmowa..pogadacie,zapyta sz sie i się wszystko wyjaśni Cytat:
ustawiłam sobie opis 'jupiii ' i od razu R. zagadał..hehw ogóle jutro mam iść na piwo z moim sąsiadem..dzwonił w niedzielę,40min nawijał..i koniecznie chce się spotkać..a chyba ze 2 lata cisza..w kiedyś niby coś tam kręciliśmy ale nie chce mi się iść..poza tym mam naukę![]() acha a co do piątku..A.-kumpel R. dziś do mnie na gg piszę,że on już ustalił plan działania z moją kumpelą przyjeżdzają z Pzn wieczorkiem-R. wpada po mnie,jedziemy po nich na pkp,potem do Biedronki na zakupy wieczór filmowy będzie..w sobotę jakieś grillowanko..heh
|
|
#4062 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniatko, ten B. to jakies zaprzeczenie jest, nie rozumiem go w ogole i jestem strasznie ciekawa o co mu chodzi tak naprawde
Mam nadzieje, ze te wszystkie drobne mile gesty z jego strony znacza coś więcejBehind, jak masz na imie?Pewnie gdzieś pisalaś, a ja przeoczylam . Mowisz, że nie spodziewałaś się, że zdasz egzamin, może to ten dobry humor z powodu R. i pozytywne nastawienie sprawilo ze ci sie udalo?Oj dziewczynki, wyszłabym gdzieś..., może razem będziemy oblewać sukces Behind? ![]() A ja widuje takiego jednego przystojniaczka od czasu do czasu, tylko sie w siebie wpatrujemy jak osły, ale chyba nigdy nie uda mi sie z nim zapoznac...
|
|
|
|
#4063 |
|
Marudziara
|
Kochane pamietajcie FACECI TO DUŻE DZIECI
i tym się trzeba kierować
|
#4064 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możliwe..ten brak skupienia chyba mi pomógł zdać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4065 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja,nigdy się nie przedstawiałam![]() Cytat:
rożnie to w życiu bywa..właśnie rozmawiam z R. i pisze,że taki zmęczony i padnięty był wczoraj,a dziś prawie zaspał do pracy i cytuję 'przeciez tej naszej nocy to prawie nie przespalem,bo co sie przebudzilem to Cie molestowalem '
|
|
#4067 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
no może nie aż molestowanie
ale milo było ![]() powiedzialam mu,że chyba mnie tłukł w nocy bo mam siniaki na nogach nie chciał się przyznać
|
#4069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Wiesz jak tak o tym mówi to pewnie też myśli, a od tego niedaleka droga, szczególnie jeśli chodzi o was
|
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie ma nic od razu, z resztą my się dopiero poznajemy..heh niedawno mi buzi normalnie dał,a juz się rozpędza tak..o nie nie ale jak tak ostatnio leżeliśmy to od mówi do mnie 'chodź mała,przytul się' mmm i tak się przykleiłam do niego..no milusio bylo
|
|
#4071 |
|
Raczkowanie
|
Jaki on słodki
...... Z azdroszcze ci![]() czuje, że nie doczekam takiego dnia, w którym bede z wymarzonym chlopakiem totalnie szczesliwa, chyba nie widze juz zadnych perspektyw jesli chodzi o sprawy damsko-meskie ehh...Mam nadzieje, że mam tylko takie chwilowe złe samopoczucie... Edytowane przez Ewcia17 Czas edycji: 2009-06-08 o 23:34 |
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
ja sam sobie zazdroszczę..heh..to mój eks nie był dla mnie taki miły
![]() Cytat:
i to w najmniej oczekiwanym momencie..tak jak ja tylko nie nastawiaj się z góry negatywnie,bo to wcale nie pomaga..własnie dzwonił do mnie sąsiad...pytał czy jutrzejsze spotkanie aktualne nie chce mi się..ale może trochę rozrywki sie przyda..sama nie wiem
|
|
#4073 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo dobrze W czw widzę się z B.
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Marudziara
|
Smutno mi po wczorajszej rozmowie z 'M' na gg nie wiem czy jest sens rozmawiania na powazne tematy na żywo
|
#4077 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
hmm..to pomyślę o tym spotkaniu..jak będzie padać to nigdzie nie idę,nie mam parasola,a mi się fryzura popsuje
![]() Marzenko - trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli! mandragona - a coś przykrego Ci napisał?
|
#4080 |
|
Marudziara
|
Ciągle się mylił wysyłając wiadomośći z kimś jeszcze rozmawial no to ja sie wkurzylam i powiedzialam pa
a on czy nie mozna sie pomylic w wysylaniu wiadomosci i ogolnie ta wczorajsza rozmowa to nie byla rozmowa tylko wymiana komunikatów
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

i od jakiegoś czasu sam proponuje spotkania. Tak samo było w ten weekend o czymś tak rozmawialiśmy na gg i on coś, że by jakiś film z kims obejrzał.. że przygotowałaby seans, blabla, ale ja miałam zajęty weekend.

później ten tekst, że nie pozwoli bym kiedykolwiek przez niego płakała i że będzie mnie rozpieszczał jak tylko potrafi.. No i co? I teraz jakaś kolokwialna dupa jest. Dziwne to wszystko z nim jest. Zachowuje się tak jakby chciał ze mną być, jakbyśmy po prostu byli razem.
Czekamy na relacje

oblewanko?