![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: potrzebuję pomocy w interpretajcji pewnej sytuacji :(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
sunset girl, zamiast sie polemizowac z wszystkimi opiniami, ktore sie Tobie nie podobaja, moze wezmiesz krytyke na klate i sie zastanowisz, dlaczego ludzie tak pisza?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
elokwencja sztuka wymowy, wymowność, umiejętność łatwego i przekonywającego wysławiania się;
widzisz - wyszło mi ![]() ![]() ![]() weź to na klatę jak napisał Wyrak, bo skoro parę osób pisze, że postąpiłaś tak i tak, to może to prawda ? zakłada się wątek, by zostać pochwalonym lub skarconym - musisz się z tym liczyć no i za brawa dziękuję! bo zaraz wyjdzie, że nieuprzejma jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
polemizuję, bo akurat dziś mam czas wyjątkowo posiedzieć na tym forum, a chyba mam do tego prawo, zakladajac watek na swoj temat? ![]() widze, ze duzo osob z kolei sie nudzi i krytykuje tylko po to, zeby cos napisac... a moze samemu poczuc sie lepiej? a do bledu przyznalam sie juz dawno i gdybyscie chcieli napisac cos sensownego, nie powtarzalibyscie tego, co ktos juz napisal, czesto komentarza, nieadekwatnego do sytuacji przeze mnie przedstawionej. ja wiem, ze mozecie pisac tu, co sie wam zywnie podoba, dziekuje za uswiadomienie, ze moge sie spotkac tu z krytyka, badz z pochwala ![]() ![]() temat jest chyba wyczerpany, a nie ma sensu strofowac kazdego uzytkownika wizazu - osla. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyna kolegi to rzecz święta. pewnie to chciał ci pokazać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Dziewczyna chciała wiedzieć jak można odebrać zachowanie kolegi, a nie skupiania się na tym czy wcześniej zrobiła dobrze czy źle.
Tak jak poprzednicy, myślę że on po prostu chce być w porządku w stosunku do przyjaciela. Po co czepiacie się słówek? ;// |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
dziekuję jodame, choć to walka z wiatrakami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oczywiscie, jesli Tobie nie pasuja, to musza byc nie na temat...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Myslisz ze po polaniu dalej bedzie madrze gadal*
![]() Przez pomylke, tego sie tryzmajmy ![]() * - taa, mowie o sobie w trzeciej osobie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Myslę,że po polaniu to nawet mądrzej
![]()
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
kółeczko wzajemnej adoracji.
mówisz, że nudzi Cię, jednocześnie ciągle siedzisz tu i się udzielasz - czy to nie absurd? nie wiem, czy mu się podobam, to nie ma dla mnie znaczenia, Twój link na nic mi się nie zda. spoko nie przyjmuje tylko niekonstruktywnej krytyki, czyli np. Twojej, bo widzę, że to jest (może jedyne) Twoje hobby ![]() ![]() wiem, ze juz nic z tego watku nie wyciagne dla siebie, przede wszystkim dlatego, ze sytuacja opisana przeze mnie jest mi juz obojetna jak wczorajszy obiad, ale nie zdziwie się, jesli bedzie to dla was natchnienie i pozywka na co najmniej kilka przyszlych godzin ![]() na przyszlosc bede pamietac, ze piszac tu cokolwiek, czlowiek narazony jest na arogancje innych ludzi. i tak zmarnowalam kupe czasu, wciagajac sie w dyskusje z Toba, Wy.. coś tam Edytowane przez sunset girl Czas edycji: 2009-06-08 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Tak juz mam no, ze sie ze mna wszyscy zawsze zgadzaja.
Kolejny zwyczajowy w takich wypadkach tekst. Czekam jeszcze, az zaczniesz pisac, ze ktos Tobie zazdrosci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Reasumujac - on sie zachowal w porzadku, a Ty nie powinnas tego rozkminiac, tylko nabrac troche dystansu do niego. Prosciej nie wyloze interpretacji.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
aha, bo ja Twój podpis zaliczyłam do odpowiedzi ![]() patrz, tak usilnie próbowałeś i udało Ci się na koniec trafnie odpowiedzieć! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Wiem, że ten tekst był do mnie więc daruj sobie.
Nie naleze do ZADNEGO kolka a juz na pewno nie do kołka adoracjo Wyraka. Wiem, ze teraz jestes wielce oburzona bo spodziewałaś się innych odpowiedzi typu;" na pewno się chciał Cie pocałowac ale boi się do tego przyznać". tak, tak! nie oszukujmy się ale gdyby to po Tobie spływało jak po kaczce to nie interesowało by Ci to, co ktoś pomyśli, a sama prosiłaś o pomoc(patrz tytuł wątku).
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oburzona? rozbawiona. ![]() zabawne to, co mi wmawiacie. nie chce wiedziec, jakie sa wasze motywy. a no, bo nie splywalo mi w momencie zalozenia watku, chyba logiczne, prawda? juz jednak minelo troche czasu i dystans zlapalam, co mi radzily wizazanki przed Toba i co sama predko uznalam za sluszne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nikt Tobie nic nie wmawia, tylko tak wyglada z boku Twoje zachowanie. Niezbyt dobrze eufemistycznie mowiac. Jakiez znowu motywy? Zalozylas temat, to ludzie skomentowali tak jak to widza, jak juz pisalem, trzeba by to wziac na klate...
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Wytrzeszcz".. Dobre, dobre ![]() ![]()
Edytowane przez Deede Czas edycji: 2009-06-09 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Wmawiacie, owszem, że chciałabym usłyszeć "to czy siamto".
Fakt, temat bez większego sensu, chociaż na tamtę chwilę czułam się nieswojo i dlatego go założyłam (co piszę tutaj ostatni raz). Również nie po raz pierwszy napiszę, że wisi mi ta sytuacja W TEJ CHWILI razem z tym chłopakiem, to Wy ciągniecie ten temat - macie prawo, bo niestety wątków nie można zamknąć dobrowolnie. Co do krytyki Wyrak, pisałam już. I gdybyś przeczytał moje wcześniejsze posty, wiedziałbyś, że ją przyjęłam, heh. Nie chcę, żeby ktokolwiek podtrzymywał we mnie jakieś nadzieje???? Deede, doszłaś do błędnych wniosków, wiesz, po prostu ktoś tam rozstrząsał temat w kwestii uczuć, to skomentowałam. Może sytuacji nie da się dwojako zinterpretować. Ale ktoś tu czytając moje posty (albo i nie) dokonał nadinterpretacji moich intencji... Żegnam. Edytowane przez sunset girl Czas edycji: 2009-06-09 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Skoro Cię tak męczymy i nie możesz dobrowolnie zamknąć tematu to nie odpisuj
![]() Również żegnam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Boże te wszystkie "złośliwości" powtarzane przy każdej okazji, w 80% wątków na intymnie są naprawdę męczące, irytujące i wyeksploatowane (przynajmniej dla mnie). Dajcie spokój...
Żeby nie było uważam, tak samo jak większość- autorka powinna dać sobie spokój z analizą zachowania kolegi TŻa i nie nakręcać się- dla mnie sprawa jest jasna: chłopak nie jest nią zainteresowany i ma szczęście- nie sprowokuje to niepotrzebnych zgrzytów. Aczkolwiek dziwię się, że jedynie kilka dziewczyn (nie chce mi się wymieniać ale chyba wiadome ![]() ![]() I malutka aluzja- po co obcałowywać kolegów przy powitaniu? Za 5 lat to już wszyscy się będą witać i żegnać "z języczkiem". Edytowane przez diamentowa Czas edycji: 2009-06-09 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Jestem tu od niedawna, ale to pierwszy taki temat, gdzie zauważyłam takie "przepychanki słowne". Zresztą, każdy ma prawo napisać to co chce, a że i ja uczestniczyłam w tym cyrku - bywa.
Co jak co, to autorka tematu zachowała się poniżej krytyki wysyłając niemiłe wiadomości na prywatnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie planuję z nikim się spierać, zgodnie z pogrubionym po prostu wtrąciłam moją refleksję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.