|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Dziewczyny czy do piosenki oczarowanie Wodeckiego (walc angielski) pasowałby wstęp z tego układu - pozytywka- pierwsze 50 sekund - czyli moja solóweczka a potem juz układ z walca angielskiego
http://www.youtube.com/watch?v=fIWjW...eature=related |
|
|
|
#1442 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Maggie1983 Gratulacje!! ![]() A ja znalazłam kolejną fajną piosenkę, idealną na pierwszy taniec. Posłuchajcie: http://odsiebie.com/pokaz/1882569---f19e.html
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!!!
Maggie cieszę się, że super wszystko ![]() ![]() ![]() I nie moge się doczekać swojego. Choć trochę mi przykro bo Tż i moja mama ciagle mówią "żeby już było po wszystkim" - tak jakby to jakieś ciężkie wydarzenie było. Ale ja się nie dam
|
#1444 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Generalnie bez wpadek - tylko w kosciele jak szlam to podknelam sie o zawiniety dywan, a to ponoc ZLA WROZBA ale oficjalnie uznaje, ze sie nie liczy, bo jak sie pozniej okazalo to wszyscy sie podknelismy w tym samym miejscu-swiadkowie tez ![]() Mielismy tez mala niespodzianke - zaprosilismy na nasz slub znajomego ksiedza, ale tak jako goscia, a on zdobyl sobie taka specjalna delegacje i wraz z kolega prowadzil slub wogole ksieza byli swietni - jak podeszli do nas to ten 1 pyta: Ale wy naprawde jestescie razem juz 11 lat? potem jak nam zakladali stule i dzieci podeszly z obraczkami to nas pyta: Ale to nie wasze, co? i pozniej jeszcze: zastanowiliscie sie prawda? eeee, no pewnie ze sie zastanowiliscie-w koncu mieliscie na to 11 lat tz mowi, ze jak mowilam slowa przysiegi to glosik mi sie zalamal i scisnal mnie mocno za rece i przywrocil mnie do porzadku a wogole to jeszcze nasz jeden jest koscielnym tylko w innym kosciele i tez byl na slubie i prowadzil msze i czytal nam czytania, a na koniec zlozyl nam zyczenia i mnie zyczenia urodzinowe i dostalismy kwiaty przed oltarzem tzoczywiscie dopial swego i przeciagnal mnie na swoja strone-tak sie zawzial, ze sie ruszyc nie moglam z miejsca i musialam mu ulec a swiadkowie widzieli, ze sie troche silujemy i nie wiedzieli kto wygra i tak sie zakrecili, ze na koncu jak szlismy przez oltarz to swiadek byl za mna a swiadkowa za tz |
||||
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Lece sie opalac
![]() jakby i któras doradziła, czy te dwie pisoenki do siebie pasują to bede wdzięczna
|
|
|
|
#1446 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja mama też powtarza..."O Boże, tyle zachodu i tylko się musze denerwować", "Same zmartwienia przez to wesele" i takie tam...mi jest przykro jak ona to mówi, bo powinna mnie wspieraći cieszyć się razem z nami, ale ona teraz rozpacza, ze od 1 lipca się wyprowadzam i to jest dla niej największa tragedia...
|
|
#1447 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaa 101 dni mi zostało do ślubu
|
|
|
|
#1448 |
|
Rozeznanie
|
Maggie
tak to ślicznie napisalaś, że się aż poplakalam gratuluje pięknego ślubu! Kazda z nas na to liczy, że bedzie piękny i wyjątkowy...ale jak ja płacze na Twoich opowieściach to aż się boję o mój makijaż na swoim ślubie hihih
|
#1449 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, dzieki za wsparcie
Już sama nie wiem co mysleć... poszliśmy do tego księdza, dalismy mu wszystkie dokumenty a on mówi, że chciał się z nami spotkać, bo w tej parafi to on prowadzi 10 spotkań, z czego 4 są ewangelizacyjne i 6 o małzeństwie i ze on chciałby z nami teraz porozmawiać krótko max. 45 minut o Piśmie Świętym. Nie ważne ze przynieślismy mu zaświadczenia że odbylismy łącznie 14 spotkań przedmałzeńskich i 2 w poradni No i gadał tak i gadał. Po czym na koniec zapytał się o której dzisiaj mamy czas a on ze dzisiaj chce krótko porozmawiać o małzeństwie jeszcze I ze to potrwa jeszcze 45 minut i da nam dzisiaj licencję Tym oto sposobem, wczoraj było nasze 17-ste spotkanie przedmałzeńskie, a dzisiaj będzie 18-ste Powiedział, ze da nam dzisiaj karteczki do spowiedzi...i że świadkowie bedą musieli donieść zaświadczenia o tym ze mogą nimi być u Was też tak muszą ?Cytat:
przecież to jest ,,niby" co łaska ![]() Cytat:
Cytat:
a pierwsza spowiedz słyszałam, ze jest od razu po spisaniu protokołu, albo na mieisac przed Cytat:
Wydaje mi się, ze to się już nie zmieni... Ta siostra musi mieć nierówno pod sufitem, skoro tak sie zachowuje. Mozesz jej tylko żałować, bo to nieszczęśliwa osoba Pytanie co na to TŻ? Cześć Maggie
|
||||
|
|
|
#1450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Maggie1983 super relacja, widze ze ten dzień był najszcześliwszy dla ciebie i wysztko sie udało. Życze ci wszystkiego dobrego na nowej drodze życia szczęśliwa ŻONKO Madzialenka12344321 z tym załatwianiem spraw do ślubu idziesz jak błyskawica ania20m ja bym napisała do allegro z pytaniem dlaczego tego allegrowicza konto zostało usuniete. Mógł nie zapłacic alegro za wystawiane produkty |
|
|
|
|
#1451 |
|
Przyczajenie
|
A mi zostaje 100 dni zaraz zgubie 1 z przodu
|
#1452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- ty też masz ślub w piątek tak jak MiśQa dzień przedemną
|
|
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1454 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ŚLUB CYWILNY 2009!!!!! Przygotowania, suknie, kwiaty... itp.
taki temat był tutaj, ale dawno nikt nic nie pisał
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...%B6lub+cywilny nie wiem czy jeszcze czegoś gdzieś nie widziałam osobiście zapraszam do nas - sierpniowych panien młodych https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=327109 ja też biorę cywilny dzień po Tobie
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
#1455 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1456 |
|
Wtajemniczenie
|
Zakupiłam wczoraj poduszkę pod obrączki na allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=646912902 Nie jest moze taka jaką bym sobie wymarzyła, ale chyba tej wymarzonej jeszcze nie zrobiono :P
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
wyslalam ci fotki na emaila
|
|
|
|
#1458 |
|
Raczkowanie
|
ania20m wklejam formularz, który jest na stronie allegro i go wypełniasz jak masz jakies pytanko http://www.allegro.pl/country_pages/...ting/about.php
liliputek dziwi mnie jej troszki zachowanie bo przeciez ona zycie sobie ułozyła i ma męża. Musi naprawde wam zadrościc. Jest chyba juz bardzo zdesperowana |
|
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna ta poduszka z materiału który zostanie po sukni
|
|
|
|
|
#1460 |
|
Przyczajenie
|
Tak mamy ślub w piątek co dobrze się złożyło bo znajomi których zapraszamy do nas jak się okazało po zarezerwowaniu już wszystkiego, że mają 19 września. A przy okazji ciężko było znaleść w naszej okolicy salę na sobotę bo wszystko było zarezerwowane już. W piątek też fajnie bo jest sporo rodziny przyjezdnej więc wezmą wolny piątek, a jak by był ślub w sobotę to poniedziałek by musieli wziaść wolny a tak przez sobotę i niedziele dojdą do siebie
|
#1461 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakby Tz nie widzial problemu, to podejrzewam, ze bym z nim juz nie byla. Tak samo, jak gdybysmy nie mieszkali razem, tylko w domach rodzinnych. W koncy bysmy psychicznie nie wytrzymali, nawet teraz-gdy mieszkamy oddzielnie-jest nam ciezka z ta mysla. Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-06-09 o 10:35 |
|
|
|
|
#1462 |
|
Rozeznanie
|
Maggie kochana gratuluje! piekna relacja, az sie troszke wzruszylam. super, ze wszystko poszlo po twojej mysli (male wpadki zawsze sie zdarzaja)
![]() a wklejalas jakies fotki do folderu? chcialabym cie zobaczyc
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
opałam sobie plecki godzinke, przekeciłam się na przód i... słonko zaszło
![]() tak ![]() dopiero dzis mamy sie umówic na pierwsze spotkanie - mamy ppogadac, co chcemy i umówic sie juz na lekcje ![]() chciałam zrobic tk jak radziałs- wstep ta pozytywka a [potem ich kałd ale nie wiem czy te dwa utwory do siebie pasują . Gold nieźle masz z tymi spotkanimi. nie wiem czemu ten ksiądz was tam męczy Cytat:
|
|
|
|
|
#1464 | ||||
|
Zakorzenienie
|
.wysiwyg { PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BACKGROUND: #f7f7f7; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 5px 10px 10px; FONT: 16px Times New Roman; COLOR: #000000; PADDING-TOP: 0px } .wysiwyg A:link { COLOR: #5e0a5e } .wysiwyg_alink { COLOR: #5e0a5e } .wysiwyg A:hover { COLOR: #5e0a5e } .wysiwyg A:active { COLOR: #5e0a5e } .wysiwyg_ahover { COLOR: #5e0a5e } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle }
Cytat:
o makijaz sie nie martw, bo ja na przyklad po weselu wcale sie zmylam i w niedziele tylko troche poprawilam, co sie rozmazalo pod okiem i cala niedziele jeszcze slicznie wygladalam Cytat:
Cytat:
Cytat:
a teraz zadowolona jak nie wiem ![]() Dalsza relacja na wasze wlasne zyczenie-jak bedziecie chcialy, bym przestala to dajcie mi wyraznie znac :jesli chodzi o wesele to wszyscy zadowoleni - jedzenia duzo i pycha, wszyscy baaardzo chwala zespol, ze caly czas grali, bawili gosci itp. Tez nie moga sie nadziwic nami-mna i tz, ze caly czas tanczylismy - bo naprawde caly czas tanczylismy, wyciagalismy gosci, tak by zatanczyc z kazdym chociaz raz, a jak nie grali to chodzilismy od stolu do stolu ![]() Swiadek nam zrobil niespodzianke i przyniosl rzutnik taki profesjonalny i zrobil na kompie prezentacje z podkladem muzycznym - jak bylismy mali, jak sie zmienialismy, zdjecia z zareczyn, rozne smieszne inne zdjecia - TZ tata, moja swiadkowa sie poplakali, ja tez ale umiarkowanie, bo nie chcialam sie rozwyc jak bobr ale ta prezentacja zrobila furrore moja mama, bratowa, tesciowa pomagaly swiadkowi we wszystkim impreza sie skonczyla o 5 rano - polecialam do pokoju, wskoczylam w pizame (bo nic innego nie mialam) i w tej pizamce w postaci bokserek w serduszka i koszulce "Daddy's little Angel" i w butach na obcasach znosilismy jedzenie, wodke itp. Nocy poslubnej nie bylo - nie umyci normalnie padlismy i mielismy tylko 2 godziny na szybka drzemke, ale nadrabiamy te noc caly czas i mam nadzieje, ze beda z tego dzieci ale powiem Wam, ze z mezem wspolne noce to tak mi smakuja jak nigdy |
||||
|
|
|
#1465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KOCHANE ze zdjeciami jest troche gorzej, bo musimy je zdobyc od znajomych, ale na razie wklajem jedno TAK RADOSNIE MASZEROWALISMY DO OLTARZA, POWIEDZIEC TAAAAAK |
|
|
|
|
#1467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do prezentacji na rzutniku to teraz w sobote na weselu u znajomych brat mlodego tez im taka przygotowal - swietna niespodzianka i super zdjecia a pozniej zadawal im pytania, np jak sie poznali, jak sie TZ jej oswiadczyl wszytsko bylo prowadzone z humorem, mama TZ opowiedziala tez jakas tam smieszna historyjke takze pomysl super i zabawnie bylo.a jak wyszly podziekowania dla rodzicow Maggie u Was?
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
maggie slicznie wyglądaliscie.
|
|
|
|
#1469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta laska jest niemozliwa. Zastanawiam się jak trzeba mieć zrytą psychikę, zeby na coś takiego wpasć W takim razie to już wogóle się nie przejmuj. Nie wysilaj się, zeby być miłą dla niej. Chora dziwczyna i tyle. Ona sama sobie narobi bigosu w życiu zobaczysz Jeszcze kiedys będzie Cię przepraszać Cytat:
zamęczysz TZ opowiadaj dalej, bo mi mało Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-06-09 o 10:53 |
||
|
|
|
#1470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aha powodzonka przy staraniach
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

wysłałam sprzedawcy kilka maili i nic zero kontaktu, wysłałam sms i nic, dzwoniłam i nie odbiera
co teraz z moją kasą i czy dostane tą poduszkę
Wiecie co ja juz nie mam siły....Od poczatku jest tak samo, te same sceny tylko dlatego ze siostra Tż-ta jest o niego zazdrosna (zawsze razem sie trzymali ona miala go na kazde zawolanie a jak zaczal sobie ukladac zycie ze mna to jej to nie pasowalo). Najgorsze ze jego rdzice nie widza jak ona sie smieje w twarz ze wierza w jej klamstwa a nie w nasza prawde. nie amm juz sily udawac milej dziewczynki, która udawalam bo liczylam ze sie przekonaja kto knuje. A tu jeszcze gorzej. Cokolwiek nie zrobie jestem najgorsza a tamtej wszytsko płazem uchodzi. Nie bylo problemu zeby wyprawic jej wesele nie planowane9z gosciem ktorego 3 miesiace znala) a jest wyprawic nasze z 2 letnim wyprzedzeniem...Jestem rozbita..Nie mam juz sil na nic.Przepraszam, ze wam sie tak żale ale musialam jakos to z siebie wyrzucic.

No i gadał tak i gadał. Po czym na koniec zapytał się o której dzisiaj mamy czas
Tym oto sposobem, wczoraj było nasze 17-ste spotkanie przedmałzeńskie, a dzisiaj będzie 18-ste
przecież to jest ,,niby" co łaska

z materiału który zostanie po sukni 

ta laska jest niemozliwa. Zastanawiam się jak trzeba mieć zrytą psychikę, zeby na coś takiego wpasć
W takim razie to już wogóle się nie przejmuj. Nie wysilaj się, zeby być miłą dla niej. Chora dziwczyna i tyle. Ona sama sobie narobi bigosu w życiu zobaczysz