Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-09, 20:39   #4951
dotka85
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6

Ja przez kilka lat jezdzilam do pracy na wakacje za granice, do Brukseli konkretnie. Ile ja sie tam komplementow nasluchalam, ilu chlopakow wszelkich narodowosci splawilam to mozna w tysiacach liczyc I wcale nie przesadzam. I nie jestem blondynka. Tam nawet najmniej atrakcyjne dziewczyny moga pozbyc sie kompleksow
dotka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 20:45   #4952
Onazyje
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Najgorsze jest to, że jak uzbieram sobie konkretną kwotę, bo nie wiem na co przekazać pieniądze, a na pierdoły mi szkoda to jak złapię fazę na mega zakupy to przetrwonię wszystko.
Chociaż potrafię trzymać ręke na pulsie, pilnować budżetu, kiedy wiem, że moje oszczędności topnieją. Tak jest na przykład teraz - czekam na wyprzedaże, wiem co chcę sobie kupić, co jest mi potrzebne i tego będę się trzymać [wszystko zapisuję w notatniku ].
Dziękuję Wam za wszystkie rady i wskazówki odnośnie pana sprzedawcy.
Cieszę się, że mnie tak wspieracie! Dużo mi to daje, choć ciężko mnie się przełamać. Może to ulegnie zmianie i w końcu się odważę, albo na pierwszy ogień pójdzie mój uśmiech.
hehe...ja mam podobnie jak wpadnę w wir zakupów to potrafię wydać pieniądze co do złotówki! Chociaż teraz staram się kontrolować i kupywać rzeczy które NAPRAWDĘ mi się spodobają a nie jak kiedyś - kupywałam masę rzeczy które potem założyłam raz czy dwa i lądowały na dnie szafy. A ja nadal nie miałam w co się ubrać Często robię zakupy na all, a tam tyle rzeczy mnie kusi. olaboga

Na pierwszy ogień dawaj uśmiech, Paula!!!!

aaa odkryłam ost świetną panią na allegro - sama szyje ciuchy wedle własnego projektu. Są super! Sama zaopatruję się u niej dość często. nick:modistabs

Edytowane przez Onazyje
Czas edycji: 2009-06-09 o 20:49
Onazyje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 20:50   #4953
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Onazyje Pokaż wiadomość
hehehe....jak weźmiesz coś do przymierzalni to może przystojny sprzedawca zacznie Ci coś doradzać ? haha

Oj tak. Jak szłyśmy z koleżankami po ulicy to tak nas zaczepiali Grecy, ruscy i bóg wie kto jeszcze komplementami sypali, jakieś małe upominki wręczali. A na dyskotece to już w ogóle była masakra i róże dawali.
można było się dowartościować, można . hehe
Może, biedaczek się naprodukuje a ja i tak nic nie wybiorę.
Ostatnio jak wychodziłam udając, że go nie widzę [spojrzałam dyskretnie, rany, jak ładnie wyglądał!] właśnie obsługiwał jakąś kobietę... Robił to z taką sympatią, udzielał rad i tak dalej, a ja byłam na siebie wściekła, że nie posłałam mu chociaż miłego uśmiechu. Po tym moje nadzieje odpłynęły, dlatego się waham, myślę że ubzdurałam sobie coś. A z drugiej strony wkręciłam się jeszcze mocniej.

Haha, to miłe, ale z czasem nie drażni, nie irytuje? Mojej siostrze jeden Włoch wyznał miłość, obiecywał złote góry i wycieczkę do Tunezji, chciał żeby została z nim. Odmówiła, ale do Polski wróciła jak nowo narodzona.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 20:58   #4954
Onazyje
Rozeznanie

Cytat:
Może, biedaczek się naprodukuje a ja i tak nic nie wybiorę.
Ostatnio jak wychodziłam udając, że go nie widzę [spojrzałam dyskretnie, rany, jak ładnie wyglądał!] właśnie obsługiwał jakąś kobietę... Robił to z taką sympatią, udzielał rad i tak dalej, a ja byłam na siebie wściekła, że nie posłałam mu chociaż miłego uśmiechu. Po tym moje nadzieje odpłynęły, dlatego się waham, myślę że ubzdurałam sobie coś. A z drugiej strony wkręciłam się jeszcze mocniej.

Haha, to miłe, ale z czasem nie drażni, nie irytuje? Mojej siostrze jeden Włoch wyznał miłość, obiecywał złote góry i wycieczkę do Tunezji, chciał żeby została z nim. Odmówiła, ale do Polski wróciła jak nowo narodzona.
hahah...właśnie wyobraziłam sobie tego przystojniaka w sytuacji którą opisujesz..hehehe (eh no za dużo jednak tych komedii romantycznych się naoglądałam
Ja myślę że niczego sobie nie ubzdurałaś, my instynktownie wiemy kiedy komuś się spodobamy

Onazyje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 21:07   #4955
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niezmienna Pokaż wiadomość

Paula koniecznie poderwać pana sprzedawcę...kto nie ryzykuje ten nie maI też sądzę ,że to sie czuje ,że komus sie podobasz...skoro miałaś takie przeczuci to napewno tak jest a im dłużej nad tym myślisz tym wiecej masz wątpliwości...Wiec do dzieła Kochana
Rany, jesteście wielkie! Dziękuję każdej z osobna za to co robicie, chociaż trochę zbaczam z tematu wątkowego.
W końcu kiedyś musi zaświecić słońce.

Cytat:
Napisane przez dotka85 Pokaż wiadomość
Ja przez kilka lat jezdzilam do pracy na wakacje za granice, do Brukseli konkretnie. Ile ja sie tam komplementow nasluchalam, ilu chlopakow wszelkich narodowosci splawilam to mozna w tysiacach liczyc I wcale nie przesadzam. I nie jestem blondynka. Tam nawet najmniej atrakcyjne dziewczyny moga pozbyc sie kompleksow

To ciekawe doświadczenie, prawda? Mogę spytać, w jakiej branży pracowałaś?
Wow, ogromne ilości adoratorów! Miałam takie plany, aby pojechać do pracy za granicę w najbliższej przyszłości. Narazie muszę podszlifować język angielski. A co potem będzie to się zobaczy.
Mam przed sobą tegoroczne wakacje , będę się bawić na Open'erze, potem wypad ze znajomymi, choć chciałabym znaleźć sezonową pracę, aby zarobić trochę grosza na własne potrzeby.
Cytat:
hehe...ja mam podobnie jak wpadnę w wir zakupów to potrafię wydać pieniądze co do złotówki! Chociaż teraz staram się kontrolować i kupywać rzeczy które NAPRAWDĘ mi się spodobają a nie jak kiedyś - kupywałam masę rzeczy które potem założyłam raz czy dwa i lądowały na dnie szafy. A ja nadal nie miałam w co się ubrać Często robię zakupy na all, a tam tyle rzeczy mnie kusi. olaboga

Na pierwszy ogień dawaj uśmiech, Paula!!!!

aaa odkryłam ost świetną panią na allegro - sama szyje ciuchy wedle własnego projektu. Są super! Sama zaopatruję się u niej dość często. nick:modistabs
O matko, w wir zakupów na Allegro też wpadam. To wciąga. Pewnie na wakacjach znowu będę niecierpliwie czekać na przesyłki, chociaż to duże ryzyko. Ostatnio nie mogłam trafić, wszystko co zamówiłam leżało nie tak jak chciałam. Narazie leżą w szafie na przetrzymanie, a jak nie to hop na All spowrotem.

Chyba kiedyś natknęłam się na torby tej pani - projekty są naprawdę ciekawe.

No dobra, odnośnie pana sprzedawcy to obiecuję Wam, że w weekend postaram się zadziałać. Jeszcze nie wiem, w jaki sposób, czy pomysł z kartką zostanie zrealizowany, ale coś na pewno zrobię w tym kierunku. Słowo [eks] harcerza!

wymienię

Edytowane przez paula-zla
Czas edycji: 2009-06-09 o 21:09
Stary 2009-06-09, 21:18   #4956
sim
Raczkowanie

GG do sim

Wiecie co?? Niby powinnam sie poczuc lepiej ze mnie przeprosił... ale jakos wcale nie jest mi lepiej... wrecz załuje ze mu cokolwiek odpisałam...
Nie wiem co mi jest...

Waga: Start: 62 kg (4.01.2012) ->60.1kg(14.01.2012)->59.3(21.01.2012) ->
-> 58.5
(28.01.2012)

Cel: 55kg
sim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 21:19   #4957
Paperlove899
Raczkowanie

ehhh a mnie smuty wzielyy;/
chyba nawet sie zapisze moze na jakis oboz studencki bo w sumie ze znajomymi to niby niby a potem wszyscy sie wykruszaja;/ a jak bylam ostatnio to bylo cudownie
Paperlove899 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 21:19   #4958
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
hahah...właśnie wyobraziłam sobie tego przystojniaka w sytuacji którą opisujesz..hehehe (eh no za dużo jednak tych komedii romantycznych się naoglądałam
Ja myślę że niczego sobie nie ubzdurałaś, my instynktownie wiemy kiedy komuś się spodobamy
Ciiii, a ja sobie przypomniałam jak on wczoraj wyglądał.
Jestem dobrej myśli, może uda mnie się pokonać strach i nieśmiałość.
Kto nie ryzykuje, nie pije szampana! Zobaczymy.

wymienię
Stary 2009-06-09, 21:23   #4959
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

paula - zła ...

masz takie trzeźwe spojrzenie na wszystkie sprawy. Niesamowicie mi pomagaja Twoje posty, chociaz nie sa kierowane do mnie

a co do nowych znajomosci... sama mam takie obawy, i tez pare razy czulam na sobie wzrok fajnego faceta. A wiecie, ja sie boje. Ehh jeszcze nie czas Ale nie wiem , co bym na Twoim miejscu zrobila
Stary 2009-06-09, 21:36   #4960
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
paula - zła ...

masz takie trzeźwe spojrzenie na wszystkie sprawy. Niesamowicie mi pomagaja Twoje posty, chociaz nie sa kierowane do mnie

a co do nowych znajomosci... sama mam takie obawy, i tez pare razy czulam na sobie wzrok fajnego faceta. A wiecie, ja sie boje. Ehh jeszcze nie czas Ale nie wiem , co bym na Twoim miejscu zrobila
Proszę, pisz mi po imieniu, ten nick to jedna wielka pomyłka sprzed kilku lat.

Bardzo mi miło, aż się zarumieniłam! Dziękuję

Tylko powiem Ci, że ja również bardzo się boję. Nawet myślałam o tym co by było gdyby to się rozwinęło, chociaż jeszcze nic nie zrobiłam w tym kierunku.
Jeśli nic nie wyniknie - trudno. A jeśli coś wyniknie to będę martwić się w trakcie, a może nie będzie takiej potrzeby? Wiem, że chcę uniknąć błędów, które popełniłam podczas mojego pierwszego związku. Na wszystko przyjdzie czas.

wymienię
Stary 2009-06-09, 21:38   #4961
Niezmienna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paperlove899 Pokaż wiadomość
ehhh a mnie smuty wzielyy;/
chyba nawet sie zapisze moze na jakis oboz studencki bo w sumie ze znajomymi to niby niby a potem wszyscy sie wykruszaja;/ a jak bylam ostatnio to bylo cudownie

Hmm a ja też o czymś takim myślalam.Nie uśmiecha mi sie siedziec cale wakacje w domu
Ale nie wiem czy u mnie w ogole coś takiego uczelnia organizuje
A jak byłas ostatnio to z kimś znajomym jechałaś??

Cytat:
Ciiii, a ja sobie przypomniałam jak on wczoraj wyglądał.
Jestem dobrej myśli, może uda mnie się pokonać strach i nieśmiałość.
Kto nie ryzykuje, nie pije szampana! Zobaczymy.

Ahh podoba mi się to myślenieDobrze,że o tym piszesz..przynajmniej nie smucimy tutajA tak to pewnie bym pisała jak mi źle...
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 21:42   #4962
Wenus1988
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sim Pokaż wiadomość
Wiecie co?? Niby powinnam sie poczuc lepiej ze mnie przeprosił... ale jakos wcale nie jest mi lepiej... wrecz załuje ze mu cokolwiek odpisałam...
Nie wiem co mi jest...
Kochanie postaraj sie o tym juz nie myslec, wiem ze to moze byc niewykonalne ale dobrze zrobilas! Dobrze, ze mu napisalas ze nie chcesz sie z nim kontaktowac, bo i po co? To by tylko bardziej bolalo.. kolejne spotkania.. smsy.. wydzwanianie..
Nie daj Boze on by zmienil zdanie i chcialby do Ciebie wrocic a pozniej znowu by sie mu odmienilo..
Moim zdaniem troche glupio powiedzial, ze jak Ci przejdzie milosc i jak juz nie bedziesz cierpiala to zebys sie odezwala..
Powinien chociaz uszanowac to jak Cie zranil i wogole takich glupot nie gadac.. Ja nie wiem czy kiedykolwiek odezwalabym sie do faceta, ktory odszedl by do innej, a pozniej jak gdyby nigdy nic odzywal sie do mnie i pytal glupio co tam slychac

Wiem, ze to boli ale nic juz sie nie zmieni musi to do ciebie dojsc, ze to czy bys go widziala czy bys z nim gadala nic by nie zmienilo..
Po co robic sobie nadzieje na cos co nie jest realne?

Zaplanuj sobie jakis wyjazd wakacje sie zblizaja.. ladna pogoda
Wenus1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 21:43   #4963
sim
Raczkowanie

GG do sim

tylko ja smece jak zawsze...

-> 58.5
(28.01.2012)

Stary 2009-06-09, 21:45   #4964
yee
Raczkowanie

ee. nie miałam internetu cały dzień ;|

ok, to ja chyba za dużo oczekiwałam, teraz wiem, że nie powinnam była liczyć na to że chociażby wspomni o tym. już koniec tematu....

ALE!!! Co mnie zdziwiło, zaskoczyło. Napisał dzisiaj do mnie, że w związku z tym że niedługo jedziemy nad te jezioro, on chce ze mną omówić pewne sprawy...
A ja siedze teraz i się zastanawiam, o co może mu chodzić...
Stary 2009-06-09, 21:45   #4965
sim
Raczkowanie

GG do sim

Cytat:
Napisane przez Wenus1988 Pokaż wiadomość
Kochanie postaraj sie o tym juz nie myslec, wiem ze to moze byc niewykonalne ale dobrze zrobilas! Dobrze, ze mu napisalas ze nie chcesz sie z nim kontaktowac, bo i po co? To by tylko bardziej bolalo.. kolejne spotkania.. smsy.. wydzwanianie..
Nie daj Boze on by zmienil zdanie i chcialby do Ciebie wrocic a pozniej znowu by sie mu odmienilo..
Moim zdaniem troche glupio powiedzial, ze jak Ci przejdzie milosc i jak juz nie bedziesz cierpiala to zebys sie odezwala..
Powinien chociaz uszanowac to jak Cie zranil i wogole takich glupot nie gadac.. Ja nie wiem czy kiedykolwiek odezwalabym sie do faceta, ktory odszedl by do innej, a pozniej jak gdyby nigdy nic odzywal sie do mnie i pytal glupio co tam slychac

Wiem, ze to boli ale nic juz sie nie zmieni musi to do ciebie dojsc, ze to czy bys go widziala czy bys z nim gadala nic by nie zmienilo..
Po co robic sobie nadzieje na cos co nie jest realne?

Zaplanuj sobie jakis wyjazd wakacje sie zblizaja.. ladna pogoda
Jutro zamierzam wyjechac w góry do kolezanki... zeby mi juz całkiem przeszło to uczucie.... jak mozna byc tak beznadziejnym i sie tak zakochać, to chore i nie fair... głupia, głupia, głupia...

-> 58.5
(28.01.2012)

Stary 2009-06-09, 21:48   #4966
dotka85
Zadomowienie

Cytat:

To ciekawe doświadczenie, prawda? Mogę spytać, w jakiej branży pracowałaś?
Wow, ogromne ilości adoratorów! Miałam takie plany, aby pojechać do pracy za granicę w najbliższej przyszłości. Narazie muszę podszlifować język angielski. A co potem będzie to się zobaczy.
Mam przed sobą tegoroczne wakacje , będę się bawić na Open'erze, potem wypad ze znajomymi, choć chciałabym znaleźć sezonową pracę, aby zarobić trochę grosza na własne potrzeby.

O matko, w wir zakupów na Allegro też wpadam. To wciąga. Pewnie na wakacjach znowu będę niecierpliwie czekać na przesyłki, chociaż to duże ryzyko. Ostatnio nie mogłam trafić, wszystko co zamówiłam leżało nie tak jak chciałam. Narazie leżą w szafie na przetrzymanie, a jak nie to hop na All spowrotem.

Chyba kiedyś natknęłam się na torby tej pani - projekty są naprawdę ciekawe.

No dobra, odnośnie pana sprzedawcy to obiecuję Wam, że w weekend postaram się zadziałać. Jeszcze nie wiem, w jaki sposób, czy pomysł z kartką zostanie zrealizowany, ale coś na pewno zrobię w tym kierunku. Słowo [eks] harcerza!
Ooo tak, bardzo ciekawe, czuje sie tam juz jak u siebie Spedzilam tam lacznie ok 1,5 roku swego zycia, a to juz kawalek czasu. Pracowalam fizycznie rzecz jasna, glownie sprzatalam, prasowalam, troche opiekowalam sie jednym sympatycznym staruszkiem, pracowalam w magazynie. Najfajniejsze w tym wszystkim jest to, ze mozna zobaczyc jak tam ludzie mieszkaja, zyja, zderzyc sie z ich stylem zycia, ktory jest przeciez odmienny mimo niewielkiej stosunkowo odleglosci. Ja np nauczylam sie jest mnostwo serow, tez plesniowych, ktorych w Pl bym do ust nie wziela i pic wino, do obiadu, kolacji itd. Poza tym mnostwo przygod, wspomnien, duzo nowych znajomych, kilkoro przyjaciol- oplacalo sie. I fajnie jest pomieszkac pare miesiecy na wlasny rachunek, bez rodzicow
Co do allegro to tez tak mam, wszystko co ostatnio zamowilam slabo lezy, bedzie trzeba z powrotem wrzucic
To mysl co tam zadzialac z tym przystojniakiem Licze ze po weekendzie juz beda jakies konkrety

Paperlove a to sa jakies obozy studenckie?? Ja to nawet o tym nie mialam pojecia
Stary 2009-06-09, 21:50   #4967
Wenus1988
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sim Pokaż wiadomość
Jutro zamierzam wyjechac w góry do kolezanki... zeby mi juz całkiem przeszło to uczucie.... jak mozna byc tak beznadziejnym i sie tak zakochać, to chore i nie fair... głupia, głupia, głupia...
Wcale nie jestes glupia i nie pisz tak o sobie! To Twoj facet jest glupi bo nie wie co stracil, zycze Ci milego odpoczynku i wiem ze zapomnisz o nim i o tym co bylo!
Stary 2009-06-09, 21:50   #4968
Paperlove899
Raczkowanie

Cytat:
Hmm a ja też o czymś takim myślalam.Nie uśmiecha mi sie siedziec cale wakacje w domu
Ale nie wiem czy u mnie w ogole coś takiego uczelnia organizuje
A jak byłas ostatnio to z kimś znajomym jechałaś??

...
nie ja bylam z almaturu )w tym roku tak mnie kusi Turcja badz Hiszpania
bylam z jedna kolezanka..ale jak to na obozach...poznaje sie nowych ludzi i wiecej czasu sie spedza potem z nimi:p
wiec w sumie nawet moglabym jechac sama;d a co mi tam ))

mi jakies łezki polecialy !!! co dawno nie mialo miejsca !!!!!!!!!!
Paperlove899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 21:51   #4969
dotka85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yee Pokaż wiadomość
ee. nie miałam internetu cały dzień ;|

ok, to ja chyba za dużo oczekiwałam, teraz wiem, że nie powinnam była liczyć na to że chociażby wspomni o tym. już koniec tematu....

ALE!!! Co mnie zdziwiło, zaskoczyło. Napisał dzisiaj do mnie, że w związku z tym że niedługo jedziemy nad te jezioro, on chce ze mną omówić pewne sprawy...
A ja siedze teraz i się zastanawiam, o co może mu chodzić...
Moze chce ustalic jak sie bedziecie zachowywac w stosunku do siebie? Jakby nigdy nic- kumple, czy moze schodzic sobie z drogi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 21:51   #4970
Wenus1988
Raczkowanie

A mnie moj TZ znowu wkurza Czepia sie mnie, ze nic nie pisze na gg a na forum caly czas mam cos do napisania Ale co ja mam pisac kolko to samo co robilam caly dzien?? Boooozeeeee:mur :
Stary 2009-06-09, 21:55   #4971
sim
Raczkowanie

GG do sim

A ja tez juz byłam coraz szczesliwsza... wiem ze znowu bede... ale jak on sie odzywa to jednak burzy mi to troche swiat i musze go znowu układac...

-> 58.5
(28.01.2012)

Stary 2009-06-09, 21:55   #4972
CynamonowaS
Przyczajenie

Po co oni tak nam mieszają w głowach?! Po co?!?!?!?!?! To żę oni są emocjonalnymi analfabetami to nie znaczy, że my nie znamy pojęcia "uczucie". Tyle razy w kółko powtarzają: "Jesteście zupełnie inne on Nas" - więc kurde w tym przypadku chyba też!!!

Po 3 dniowej ciszy (od zerwania zapomniałam dodać), ni stąd ni zowąd napisał smsa: "między nami już wszystko skończone" (wczoraj wieczorem), a dzisiaj przyjechał pod moją pracę: "bo tak padało, a ja nie wiedziałem czy masz jak wrócić..."

Zabijcie mnie, bo nie chce żyć na świecie którego nie pojmuje.. !!

Edytowane przez CynamonowaS
Czas edycji: 2009-06-09 o 21:57
CynamonowaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 21:57   #4973
yee
Raczkowanie

Cytat:
Moze chce ustalic jak sie bedziecie zachowywac w stosunku do siebie? Jakby nigdy nic- kumple, czy moze schodzic sobie z drogi.
albo 'spadaj laska z tym jęzorem, ja juz nic do ciebie nie czuje, baw sie dobrze, ale z dala ode mnie'

jak można się tak beznadziejnie zakochać... buu
Stary 2009-06-09, 22:00   #4974
dotka85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CynamonowaS Pokaż wiadomość
Po co oni tak nam mieszają w głowach?! Po co?!?!?!?!?! To żę oni są emocjonalnymi analfabetami to nie znaczy, że my nie znamy pojęcia "uczucie". Tyle razy w kółko powtarzają: "Jesteście zupełnie inne on Nas" - więc kurde w tym przypadku chyba też!!!

Po 3 dniowej ciszy (od zerwania zapomniałam dodać), ni stąd ni zowąd napisał smsa: "między nami już wszystko skończone" (wczoraj wieczorem), a dzisiaj przyjechał pod moją pracę: "bo tak padało, a ja nie wiedziałem czy masz jak wrócić..."

Zabijcie mnie, bo nie chce żyć na świecie którego nie pojmuje.. !!
1. Albo jest szlachetnego serca i bawi sie w doktora Judyma
2. albo powiedzial ze wszystko skonczone w emocjach/zeby zrobic na zlosc, a w rzeczywistosci nie chce zeby tak bylo
Stary 2009-06-09, 22:02   #4975
sim
Raczkowanie

GG do sim

no niestety mozna...

-> 58.5
(28.01.2012)

Stary 2009-06-09, 22:02   #4976
dotka85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yee Pokaż wiadomość
albo 'spadaj laska z tym jęzorem, ja juz nic do ciebie nie czuje, baw sie dobrze, ale z dala ode mnie'

jak można się tak beznadziejnie zakochać... buu
Chyba nie jest takim skonczonym idiota zeby myslec ze sie zaraz na niego rzucac bedziesz.
Pewnie chce zwyczajnie pogadac zeby potem nie bylo niezrecznych sytuacji.
Bedzie dobrze, nie martw sie
Stary 2009-06-09, 22:04   #4977
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:

Ahh podoba mi się to myślenieDobrze,że o tym piszesz..przynajmniej nie smucimy tutajA tak to pewnie bym pisała jak mi źle...

Cytat:
Ooo tak, bardzo ciekawe, czuje sie tam juz jak u siebie Spedzilam tam lacznie ok 1,5 roku swego zycia, a to juz kawalek czasu. Pracowalam fizycznie rzecz jasna, glownie sprzatalam, prasowalam, troche opiekowalam sie jednym sympatycznym staruszkiem, pracowalam w magazynie. Najfajniejsze w tym wszystkim jest to, ze mozna zobaczyc jak tam ludzie mieszkaja, zyja, zderzyc sie z ich stylem zycia, ktory jest przeciez odmienny mimo niewielkiej stosunkowo odleglosci. Ja np nauczylam sie jest mnostwo serow, tez plesniowych, ktorych w Pl bym do ust nie wziela i pic wino, do obiadu, kolacji itd. Poza tym mnostwo przygod, wspomnien, duzo nowych znajomych, kilkoro przyjaciol- oplacalo sie. I fajnie jest pomieszkac pare miesiecy na wlasny rachunek, bez rodzicow
Co do allegro to tez tak mam, wszystko co ostatnio zamowilam slabo lezy, bedzie trzeba z powrotem wrzucic
To mysl co tam zadzialac z tym przystojniakiem Licze ze po weekendzie juz beda jakies konkrety

Paperlove a to sa jakies obozy studenckie?? Ja to nawet o tym nie mialam pojecia
Brzmi ciekawie. Myślałam nad tym, czy po maturze [za rok ] nie zrobić sobie rocznej przerwy, bo obecnie nie wiem co ze sobą pocznę. Mogłabym w tym czasie znaleźć jakąś pracę w galerii handlowej albo cokolwiek, to zawsze jakieś doświadczenie do wpisania w CV. A może udałoby mnie się załapać na wyjazd zagraniczny? Nie wiem, zakładam teoretycznie, choć jestem świadoma tego, że nic samo do mnie nie przyjdzie. Marzyłam o dziennikarstwie, ale im więcej dowiaduję o tym kierunku od studentów to mam same wątpliwości.

Siedzę i siedzę, myślę i myślę, czego naprawdę mi brak...

wymienię
Stary 2009-06-09, 22:04   #4978
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

No to i ja tu wracam. Wracam bo już tu byłam.
Niestety .

I mimo , że z moim facetem zrywam raz w tygodniu to teraz to on zerwał ze mną.
Siedzę i w sumie nawet nie wiem co napisać. Nie wierze że to koniec po prawie 1,5 roku , 9 dni przed kolejną miesięczniczką

Nie chce być bez niego

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:07   #4979
dotka85
Zadomowienie

Cytat:

Brzmi ciekawie. Myślałam nad tym, czy po maturze [za rok ] nie zrobić sobie rocznej przerwy, bo obecnie nie wiem co ze sobą pocznę. Mogłabym w tym czasie znaleźć jakąś pracę w galerii handlowej albo cokolwiek, to zawsze jakieś doświadczenie do wpisania w CV. A może udałoby mnie się załapać na wyjazd zagraniczny? Nie wiem, zakładam teoretycznie, choć jestem świadoma tego, że nic samo do mnie nie przyjdzie. Marzyłam o dziennikarstwie, ale im więcej dowiaduję o tym kierunku od studentów to mam same wątpliwości.

Siedzę i siedzę, myślę i myślę, czego naprawdę mi brak...
Gdybym ja teraz byla po maturze ( czy przed, wszystko jedno) to chyba bym pojechala na rok zagranice. Mozna troche zarobic, przezyc cos ciekawego, poznac ludzi, podszlifowac jezyk (co bardzo sie potem przydaje w cv ) i zastanowic sie co dalej. Chociaz z drugiej strony takie przerwy raczej nie sluza powrotom do nauki. Ale na to tez nie ma reguly.
Stary 2009-06-09, 22:07   #4980
sim
Raczkowanie

GG do sim

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
No to i ja tu wracam. Wracam bo już tu byłam.
Niestety .

I mimo , że z moim facetem zrywam raz w tygodniu to teraz to on zerwał ze mną.
Siedzę i w sumie nawet nie wiem co napisać. Nie wierze że to koniec po prawie 1,5 roku , 9 dni przed kolejną miesięczniczką

Nie chce być bez niego
Kiedy tu byłas?? co sie stało???

-> 58.5
(28.01.2012)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości