|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Nija ja myślę, że warto przezwyciężać nasze lęki
tylko człowiek musi być silny, patrzę na najbliższy mi przykład - mój kuzyn. kilka lat temu miał wypadek samochodowy z udziałem pociągu, zginęła jego mama, on sam był 2tygodnie w śpiączce. Później miał w psychice lęk przed wsiadaniem do samochodu, ale w końcu go pokonał i zrobił nawet prawo jazdy. Po jakimś czasie jechaliśmy we dwójkę samochodem i mieliśmy dosyć poważny wypadek (przez pijanego kierowcę, zderzenie z tirem, zepchnięcie nas przez inny samochód, uderzenie w drzewo) i znowu mój kuzyn był 5dni w śpiączce w bardzo ciężkim stanie. Zarówno on jak i ja mieliśmy potem obawy wsiadać do samochodu itd. On znowu to pokonał, ja zrobiłam prawko i w dniu dzisiejszym jedynie czasem boję się wyprzedzać tiry (ale to tylko jeśli akurat mi się w trakcie przypomni wypadek)
|
#3662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pisałam do fotografów, ale większosc w trójmiasta chce opłaty za zdjęcia i to dużej, no i napewno odstraszają moje nie profesjonalne zdjecia. A profil tej dziewczyny zaraz ci podam Myślę,że będzie ok![]() A i już wiem, że będzie chyba romantycznie i dziewczęco bo mówila, że jak chcę to mam wziąć sobie jakieś ciuchy z kokardkami, falbankami i koronkami ![]() Maseczka na twarzy, balsam brązujący i pazurki fioletowo-różowe, będzie dobrze, egzamin zalicze, dostane pracę, a jak nie... no to nie
|
|||
|
|
|
#3663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba w każdej rodzinie zdarzyły się różne tragedie. Moja ciocia też zginęła na przejeździe kolejowym, kiedy we mgle (do tego mróz, śnieg) zaklinowali się samochodem na tym nieszczęsnym przejeździe (na górce, okropne miejsce) i nie usłyszeli pociągu (nie wiem jak to możliwe...). Ciocia zginęła na miejscu, wujek długo dochodził do zdrowia. Inne wypadki samochodowe też były, chociażby taki, w którym mój wujek (inny) prawie stracił oko i był cały poparzony. Ciągle słyszy się o wypadkach... Ale mimo to zapisałam się na prawko i nie mam żadnego lęku przed prowadzeniem samochodu. Jako dziecko miałam nieprzyjemne zdarzenie na basenie - teraz w ogóle nie boję się wody. Mimo ostatniej katastrofy samolotu chyba nie miałabym oporów przed wejściem nad pokład. Ale lęku przed gazem nawet nie chcę przezwyciężać. Nie chcę mieszkać w takim mieszkaniu na stałe. Po prostu nie chcę, tak samo jak nie chciałabym dzielić pokoju z osobą palącą czy nie chciałabym, żeby spod podłogi wychodziły pająki. Każdy szuka pokoju wg swoich wymagań.---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
Rozmawiałam na gg z tą dziewczyną od mieszkania i przeszłyśmy na luźniejsze tematy i napisała mi, że ona rok temu miała taką nieprzyjemną sytuację. Wentylacja przestała działać, ona wyszła z łazienki i zemdlała. Nie pytałam dalej kto ją uratował, ale jak tu się nie bać. W mojej rodzinie właśnie z takiego powodu była ta tragedia. A znajoma mojej mamy też "tylko" zemdlała, ale na szczęście mąż w porę się zjawił w domu
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
od 11 kciukasy dla emyszki
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak Ty teraz mówisz, że nie chcesz nigdy zamieszkać w mieszkaniu z gazem tak ja mówiłam po wypadku, że nigdy nie wsiądę do samochodu (nie mówiąc o tym, że sama miałabym kiedyś prowadzić.) A teraz cieszę się, że mam to za sobą i dałam sobie z tym radę i tyle. ![]() pewnie!
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
jak Panie wstana to Panie potrzymają kciuki od 8 do 10 prawda
?
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Hula juz 3mam
![]() u mnie tu w mieszkaniu tez jest woda na gaz, na poczatku mialam jakies stresy, ale po prostu nie zamykam drzwi na zamek i mowie tz-towi by do mnie zagladal co jakis czas czy nic mi nie jest i jakos zyje;D
|
#3668 |
|
Zadomowienie
|
a potem miłe Panie przerzucą się na trzymanie za mnie do 10 do 12, prawda?
![]() a później od 14 do 15.
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
o kurczę, i znowu nic dziś niie zrobię
cały dzień trzymania kciuków!
|
#3670 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam
![]() ![]()
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
I za mnie proszę o kciuki od 14 do 15
|
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dobrze, że i Ty i on poradziliśmy sobie z tym ![]() Wymieniłam buty na większy rozmiar, teraz pasują idealnie
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie nic dziwnego, że się boi Nija... jeżeli się mieszka od urodzenia w miejscu gdzie nie ma gazu... też bym się pewnie bała
Ale ja mieszkając w bloku w ogóle prawie o tym nie myślę! No i 5 wpadła z etyki za to podpis na cały indeks... bazgroły raczej!
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj bylam na woda, opalilam sie, bylo cieplutko slicznie i w ogole ;x
ale za to moja przyjaciolka ktora ma bardzo jasna karnacje ma cale poaprzone nogi : ( bo polozyla sie na brzuchu i wysmarowalam jej plecy uda i posladki taka gruba warstwa, a lydki olalam, bo ona miala sie posmarowac sama len jeden! ^^ i nawet obiad ugotowalam master ![]() a dzisiaj caly dzien z unia ; ( a co do rozmowy o gazie, nigdy nie mialam nic na gaz poza kuchenka gazowa.. ;x i chyba wolalabym nie miec, ale wiadomo jak jest. w ogole dla mnie ogrzewanie gazowe i inne takie to jakby strasznie przestarzala forma ogrzewania :O chyba nawet nie znam nikogo kto ma gaz ;x u mnie ciepla woda do kranow i kaloryferow przyplywa gotowa z blizej nieokreslonego miejsca i dla mnie oczywiste jest ze we wszystkich mieszkaniach tak jest a nie ?
|
#3675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niektórzy mają w łazience takie coś na gaz. I ten płomień gazu ogrzewa od dołu wodę Właśnie uruchomiłam swoje znajomości krakowskie Dzwoniłam w odpowiedzi na jedno ogłoszenie w Katowicach, całe mieszkanie 2 osobowe do wynajęcia - pomyślałam, że mogę sama wynająć i potem poszukać współlokatorów. Ale pan nie był zbyt miły słysząc, że chodzi o studentów ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- A tak w ogóle to my w domu też mamy kuchenkę gazową, ale schowaną głęboko w piwnicy I pozwalam jej użyć mamie tylko w obecności taty i tylko wtedy, kiedy wyłączyli prąd na więcej niż kilka godzin, a ja umieram z głodu i pragnienia
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
nie no kuchenki gazowej sie nie boje w ogole, bo przeciez bardzo dobrze czuc gaz jak sie ulatnia, ja czuje od razu.
a w lazience nie mam zadnego bojlera, zadnego podgrzewacza, nic ![]() pusto ![]() ja bylam pewna ze w mieszkaniach w blokach tak jest, chyba ze to jakies budynki starsze, jak maja 40, 50 lat ;x a w mieszkaniu sluzbowym mojej mamy kiedys mielismy podgrzewac wody na prad, i byl fajny, tylko szkoda ze kase zzeral w tempie blyskawicznym
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-06-10 o 13:34 |
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.onet.pl/1987697,12,item.html
![]() No dobra, jakbym miała do wyboru samolot i inny środek transportu to chyba wybrałabym inny
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Czeka mnie raczej kampania wrześniowa
![]() No coż chyba, że będzie cud. Niby dostałam ta pracę, w sobotę mam szkolenie i wtedy ostatecznie zdecyduje czy chcę tam pracowac. I paczkę z rossmana te odebrałam, ostatnią Za to humor mam paskudny i pogoda robi się adekwatna do mojego nastroju
|
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam 3 z tego co dziś pisałam
Same 3 będą w indeksie, no ale trudno - inaczej bym się nie wyrobiła z nauką... jeszcze 4 zaliczenia tzn 1 poprawa kola z ćwiczeń, zaliczenie i 2 egzaminy i wakacje! ( za 2 tygodnie :P )
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedze i kuje slowka. z jezykoznawstwa mam 3, bylo duzo , nawet 5, podejrzewam, ze on tego nawet nie spr....
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie w bibliotece siedzę ;P
przy okazji ściągam filmy na dzisiejszy wieczór filmowy ;x
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam buty na wesele i jestem umówiona do fryzjera więc teraz żadna była nie jest mi straszna aaaa i zdałam wczorajszy egzamin
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz poszlam biegac, pocwiczylam troche, zjadlam pyszne kolorowe kanpaki z mnsotwem warzyw.
i co, i pomalu sie nastrajam ze juz 20 i powinnam juz wrocic do unii .. zapowiada sie dluugi wieczor i dluuuga noc ze wspolnota ^^
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Vill a co Ty się z tej Unii tyle uczysz
a ja dzisiaj miałam wyniki z business english i zdałam ![]() no to mnie jakaś choroba rozłożyła, świetnie że akurat w czasie kiedy powinnam dzień i noc kuć do dwóch najgorszych egzaminów. nawet nie mam siły na noc filmową ![]() no ale jakoś będę musiała znaleźć bo obiecałam.
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
mnie chyba tez, ale juz prawie się z tym pogodziłam. nie ma lekko
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie bardziej zbieram do nauki unii, bo ciezko mi to idzie, i wlasciwie wiecej siedze z ksiazka w rece niz cos z tego wiem..
po prostu mam egzamin w poniedzialek, pytania otwarte, egzamin 1,5 h wiec cos trzeba wiedziec... a ksiazka 500 stron i oczywiscie pamieciowka, procesy integracyjne, struktury, 3 filary, polityka taka smaka i owaka ![]() po stokroc wole mikro i matme!
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
jestem w domu. sesja zakonczona( no okej, moge meic jeszcze prpawke z wtyki,alke egzmimny wszytskie).. do slubu masa roboty, pozdrawaim
|
|
|
|
#3689 |
|
Rozeznanie
|
ojej.. ile mnie tu nie było ! a Wy nadal istniejecie !
Lele,Zetka pamietam Wasze login-y nawet ! niezawodna pamiec studentki
|
|
#3690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() właśnie obejrzałam m.in. Zmierzch ![]() a miałam doczekać do końca sesji ;P
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

Śliczna z ciebie dziewczyna więc byś znalazła za darmo, ale skoro jesteś aż tak zdeterminowana to ważne żeby zdjęcia łądne wyszly
Wyslałabyś mi na PW linka do profilu tej dziewczyny, chętnie zobacze jakie robi zdjęcia ?

cały dzień trzymania kciuków!