Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-09, 21:19   #1561
anjadka
Raczkowanie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Eh, cos tu dzisiaj strasznie spokojnie.........
Ja się uczę na chirurgie na egzamin który mam jutro, umówiłam się na botox na nadpotliwość na 19.06 i jeszcze tylko muszę się na oczyszczanie umówić.
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 21:30   #1562
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
bedzie super wygladało tylko zwroc uwage zeby te pokrecone trawki były tego samego koloru co liscie pod rózami bo na tym drugim zdjeciu te pokrecone sa duzo jaśniejsze od tych prostych
nawet nie zwróciłam na to uwagi dzięki
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:09   #1563
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Mam pytanie...czy zapraszacie dużo ludzi na sam ślub tylko do koscioła??? Ja to bym chciała, żeby był pełniutki kościół znajomych
Witam,my tez tak niezapraszamy glupiobym sie czuła no chyba ze ktos sam z siebie przyjdzie
DZIEWCZYNKI co do kieliszkow to szczena mi opadla jak tez zobaczylam cene!!Takie to na prezent zeby tak tylko stały i w wieczorki z Tz pic sobie nawet nie pic a degustowacja tez niezucilabym za siebie za taka kwote

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:10   #1564
kasiaher
Wtajemniczenie

czesc
chciałam te relacje wam zdać ale tak się źle czuje że nie moge usiedzieć przy kompie
jest wszystko super
zdm wyczerpujące realacje wkrotce jak troszkę mi przejdzie
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:17   #1565
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć!!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny idziecie na parafinowanie dłoni , stóp przed slubem?? czy to naprawde daje efekty??

i co z depilacją?? same sobie robicie?? ja zawsze sama robilam wiec nie wiem teraz.
Będę robiła parafinę, ale tylko na dłonie. Akurat w salonie fryzjerskim robią parafinę, więc zrobię sobie w dniu ślubu.

A depilację sama będę robić, tzn. tylko troszkę na rękach woskiem parę dni wcześniej, żeby mieć gładziutkie, a resztę maszynką

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
ech...tak fajnie z moim męzusiem.. ciągle macha do mnie ta reka z obraczka i mówi żono moja i spiewa, moja droga ja cie kocham...
Ale faajnie, już się nie mogę doczekać mojego wołania "mężu!"

Liliputku, współczuje takiej szwagierki, co za wredny babsztyl, nie rozumiem takich ludzi. Ja bym chyba tak tego nie zostawiła, próbowałabym porozmawiać z nią i jak któraś dziewczyna mówiła nagrała bym co ona wygaduje i pokazałabym rodzicom. Albo porozmawiałabym z nią w obecności rodziców i ciągnęłabym ją za słowa aż by się sama w sobie pokręciła z tymi kłamstwami. TŻ też powinien ostro z nią pogadać i walczyć o prawdę!!

Maggie, świetna relacja!! Gratuluję!! Pięknie wyglądałaś i widać jacy Wy szczęśliwi jesteście. Możesz nam pisać i pisać, my z chęcią poczytamy!!
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:18   #1566
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
cena kosmos Riana jak przygotowania?? Nie widzę Cię tutaj często
Hej groszku jestem,podczytuje was zeby byc na biezaco.Jak wczesniej pisalam u mnie ze zdrowkiem kiepsko.Do tego stres praca siedzaca ze ostatnio mialam zaparcia wielkie,znow musze do lekarza.WRRRRRRRRR kiedy ja bede pelni zycia,jak sie wali to wszystko narazDzis bylismy zamowic obraczki---I NIC!!!ZADNE SIE NIEPODOBAŁY.Mowie do TZ to ty se wez inna a ja inna!!

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:26   #1567
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
czesc
chciałam te relacje wam zdać ale tak się źle czuje że nie moge usiedzieć przy kompie
jest wszystko super
Kasiu, wracaj do pełni sił Z niecierpliwością czekamy na relację
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:30   #1568
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!Jestem na etapie szukania szampanowek popatrzcie co znalazłam http://www.allegro.pl/item654505902_...swarovski.html
kogos juz po...

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Emilia211 powolutku dopinamy listę gości. Zostało tylko 5 zaproszeń do rozwiezienia i zero chęci wczoraj odwaliliśmy manianę aż miło. Pojechalismy do rodziny. Rodzina olbrzymia, moi rodzice kazali zaprosic tylko ciotkę z wujkiem i jedną córkę z osobą towarzyszącą bo z nimi mieszka.
Pojechaliśmy na luzaka,a tam CAŁA RESZTA rodziny przed domem. Dzwon po prostu. Nie wiadomo co zrobić. Jakoś złapaliśmy na szybko ciotkę, gdy była sama, zaproszenie daliśmy itp. Reszcie nie, bo nawet nie mieliśmy zaproszeń żeby dać na sam ślub. Więc nic nie powiedzieliśmy o ślubieKicha. Myślę że się obrazili i nie przyjda. Przeprosiliśmy że zapraszamy tylko delegację itp-ale to była sytuacja bez wyjscia. Zrobili jeszcze przy okazji jakis poczęstunek całej tej rodziny, wszyscy przy stole, rozmowa o niczym. Część tej rodziny to nawet nie wiedziała jak mam na imię-chociaż mieszkam 3 km od nich! Jedna osoba z tej rodziny to nawet mi powiedziała że niewie z kim ma do czynienia. ..
a jak weszliśmy na ten poczęstunek to taka stara ciotka nie zobaczyla mnie i Tz i tyłek nam obrabiała!!!!!Schowa liśmy się więc w korytarzu, bo co miałam się z nią pokłócić????
Dziewczyny masakra!!!!! Po powrocie jeszcze pokłócilam się z matką, bo powiedziała że brzydko sę zachowaliśmy i teraz rodzina będzie sklócona.
Pierdziele już to wesele.Jakaś paranoja.
bozzz ale nieciekawa sytuacja.. o nic... jakos to przezyliscie, macie za soba i mozecie olac

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ile wcześniej powinno się zaproszenia rozwieźć? mi zostało 3 miesiące i 3 dni a ciotka marudziła co tak późno
ja zaczelam 3 miesiace przed slubem a skonczylam rozdawac dzis
i tez niektorzy mowili ze juz sie doczekac niemogli i zastanawiali sie kiedy.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
chyba musimy tydzień wcześniej na sali powiedzieć więc dam żeby 2 tygodnie wcześniej potwierdzili mi

no i czy wysyłacie zwykłym listem zaproszenia czy poleconym?? tak patrze teraz większość zaproszeń chyba wyśle pocztą
wez z 3-4 ty wczesniej bo i tak niepotwierdzaja wiec bedziesz musila dzwonic..

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Mam pytanie...czy zapraszacie dużo ludzi na sam ślub tylko do koscioła??? Ja to bym chciała, żeby był pełniutki kościół znajomych
my zapraszlismy do kosciola czyli dawalismy same zawiadomienia.. tn jeszcze niedawalismy bo to miesiac przed ale mamy zrobione jakies 30 zawiadomien.. do sasiadki, do pracy kolezanek ze studiow itd...

bylam dzis w kinie na potwory konrta obcy 3D takie to srednie bylo...

a wogole przypomnialo mi sie cos co chcialam wam napisac odnosnie wesella na ktorym bylam.. nie bylo 1 tanca... bylam w szoku.. tzn zaprosili mloda pare na srodek i wszystkich do koleczka zagrali jakas muzyke sama na zasadzie podkladu moze z 20-30 sekund w tym zasie wszytski sie zbierali do tego kola mloda para sie kiwala a potem zespol zaprosil wszystkich do tanca razemz para mloda i leciala paula od dzis.. no i ja z tz bylam szoku.. ale za to jak sie juz kamerzysta zwilal kolo 2 to znowu zaprosili wsyztkich i mlodzi tanczyli tak normalnie bez ukladow sami wsyztscy do okola nich a kamerzysta krecil takie jakby zakonczenie.. zuperlnie inaczej.. .
Stary 2009-06-09, 22:55   #1569
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

hej dziewczynki

dzisiaj odebralam swoja suknie

jestem zachwycona

Mojemu TŻ dzisiaj tez kupilismy garnitur (czarny gladki z polyskiem )
jego marzeniem zawsze bylo zeby miec czarno biale buty jak al capone
co myslicie zeby do tego czarnego garnituru zalozyl czarno biale buty lakierkowane biala koszule i czarny polyskliwy sledzik z biala chusteczka w kieszonce?? (nie chce miec malego bukieciku w kieszonce bo mu sie to nie podoba)

myslicie ze w takim stroju pasowalby do mnie??
w zalaczniku wklejam fotki mojej sukni jeszcze raz

ps. co myslicie o tym sledziku czarnym czy pasuje na slub?? tym bardziej ze bedzie mial w kieszonce biala chusteczke.... prosze o opinie
te mniej korzystne i bardziej

bo sama juz nie wiem... ale ogolnie to decyzja nalezy do mojego TŻ wazne by on tak jak ja w tym dniu czul sie dobrze... a nie chce ani kamizelki z krawatem slubnym ani bialego krawatu... jak myslicie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dol.jpg (36,2 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tyl.jpg (35,0 KB, 71 załadowań)
Stary 2009-06-09, 22:56   #1570
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Witam,my tez tak niezapraszamy glupiobym sie czuła no chyba ze ktos sam z siebie przyjdzie
DZIEWCZYNKI co do kieliszkow to szczena mi opadla jak tez zobaczylam cene!!Takie to na prezent zeby tak tylko stały i w wieczorki z Tz pic sobie nawet nie pic a degustowacja tez niezucilabym za siebie za taka kwote
W naszym regionie wręcz wypada wyslac zawiadomienie o slubie do znajomych,ktorych nie zaprasza sie na wesele.My wyslalismy ponad 120.

martucha my w ogole nie planujemy pierwszego tanca.

A ta piosenka pauli nie podoba mi sie, nie wiem co ludzie w niej widza.

diamondbabe a Ty kiedy masz slub? Moj TZ tez bedzie mial taki waski krawat.Moim zdaniem pasuje.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-06-09 o 23:11 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 00:08   #1571
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

jestem zachwycona

co myslicie zeby do tego czarnego garnituru zalozyl czarno biale buty lakierkowane biala koszule i czarny polyskliwy sledzik z biala chusteczka w kieszonce?? (nie chce miec malego bukieciku w kieszonce bo mu sie to nie podoba)

ps. co myslicie o tym sledziku czarnym czy pasuje na slub?? tym bardziej ze bedzie mial w kieszonce biala chusteczke.... prosze o opinie

bo sama juz nie wiem... ale ogolnie to decyzja nalezy do mojego TŻ wazne by on tak jak ja w tym dniu czul sie dobrze... a nie chce ani kamizelki z krawatem slubnym ani bialego krawatu... jak myslicie??
a mialas tu buty slubne zalozone ? bo suknia jest ci duzo za dluga
Stary 2009-06-10, 07:25   #1572
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

jestem zachwycona

suknia piekna! podobna do mojej troszkę
TZ bedzie pasował do Ciebie - bardzo fajnie to wymyslił
mysle, ze jakbyś to tego ubrania, które opisałaś kazala mu zalozyc kamizelkę ślubną i krawat to wyglądał by dziwnie
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 07:35   #1573
Maggie1983
Zakorzenienie

DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA CIEPLE SLOWKA

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
Maggie - slicznie wygladliscie widzialam foto na n-k
swietna relacja i fajnie, ze zadowoleni

oj, my to dziś z mężem jezdzilismy po calym miescie i jak nie lekarzy , to urzędy załatwialismy

ech...tak fajnie z moim męzusiem.. ciągle macha do mnie ta reka z obraczka i mówi żono moja i spiewa, moja droga ja cie kocham...
Fajnie sie mówi MĘŻU coooo Misqa, a Ty kiedy cos wrzucisz???
Cytat:
czesc
jest wszystko super
Jest i nasza Kasia Kasia, opowiadaj, bo inaczej ja dziewczyny tu zamecze

COS DLA MOICH KOCHANYCH NA DZIEN DOBRY:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_4599.jpg (36,8 KB, 128 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4674.jpg (23,3 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4717.jpg (21,4 KB, 117 załadowań)
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 07:37   #1574
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Bosko ))
Ślicznie wyglądacie.
Gratuluję raz jeszcze

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 07:47   #1575
kliwia
Zakorzenienie

maggie sliczznie, na prawdę super Gratulacje jeszcze raz
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 07:48   #1576
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Bosko ))
Ślicznie wyglądacie.
Gratuluję raz jeszcze

Azzis, a wiesz ze nie zalozylam tych naszych butkow bo kupilam jeszcze jedna pare na obcasiku 2,5cm, a tamte leza nowe w domku i moze znajde im nowa wlascicielke
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-06-10, 07:53   #1577
azzis
Zakorzenienie

Cytat:

Azzis, a wiesz ze nie zalozylam tych naszych butkow bo kupilam jeszcze jedna pare na obcasiku 2,5cm, a tamte leza nowe w domku i moze znajde im nowa wlascicielke
No wiesz....
Ale były przewygodne
Na pewno je sprzedasz, bo są cudne

Stary 2009-06-10, 08:13   #1578
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

wczoraj byłam z TZ na mszy ale wiecie tak sie zakręcilismy, ze w koncu nie poszlismy do tej spowiedzi TZ dzis oddaje samochód do mechanika nie wiem kiedy to zrobimy, nawet protokołu nie mmy jeszcze spisanego to chyba tak nie za fajnie co?? kiedy najpóźniej trzeba go spisac??

aha umówilismy sie juz na pierwsze tance. piatek na 16.30 a wczoraj rozmawialismy z ta kobietka, bardzo miła babka

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 08:23   #1579
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
witam

wczoraj byłam z TZ na mszy ale wiecie tak sie zakręcilismy, ze w koncu nie poszlismy do tej spowiedzi TZ dzis oddaje samochód do mechanika nie wiem kiedy to zrobimy, nawet protokołu nie mmy jeszcze spisanego to chyba tak nie za fajnie co?? kiedy najpóźniej trzeba go spisac??

aha umówilismy sie juz na pierwsze tance. piatek na 16.30 a wczoraj rozmawialismy z ta kobietka, bardzo miła babka
Powinniście bardziej skupić się na tych kościelnych formalnościach niż na tańcach Bo jeszcze się okaże, że czegoś Wam brakuje, coś jeszcze musicie załatwić i będziecie latać jak we wrzątku na ostatnią chwilę..

Stary 2009-06-10, 08:26   #1580
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Powinniście bardziej skupić się na tych kościelnych formalnościach niż na tańcach Bo jeszcze się okaże, że czegoś Wam brakuje, coś jeszcze musicie załatwić i będziecie latać jak we wrzątku na ostatnią chwilę..
ech bo wczoraj mielismy odbyc spowiedz ale wyszło jak wyszło wiec juz do ksicędz anie zdazylismy. dzis i jutro tez odpada. piatek tak samo

Stary 2009-06-10, 08:27   #1581
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia tez tak pomyslalam jak Azzis

Azzis, my tez rozpoczelismy starania dzidziusiowe
Stary 2009-06-10, 08:34   #1582
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dzwoniłam do TZ ale on dzis nie bedzie miał czasu w tych godzinach

Stary 2009-06-10, 08:42   #1583
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Maggie - wrzuce jak tylko bede miala, od fotografa to za jakis czas dopiero, ale braciszek moj mnostwo fot napstrykał, tylko ze on jak nie obrobi to tez nie da no i tak czekam.. znajomi mnostwo zdjec robili i tez doprosic sie nie mozemy ;/

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 08:44   #1584
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
czesc
jest wszystko super
No to trzymaj się i jak tylko będziesz się lepiej czuła wpadnij do nas, bo już się nie mogę doczekać relacji
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 08:46   #1585
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny
Maggie1983 wyglądaliście. Miałaś super fryzurę, makijaż i suknię, ślicznie wyglądałaś jako Panna młoda

misQa super relacja ślubna, ciesze się, że wszystko super wyszło. Czekamy teraz na jakieś fotki.

My jutro zaczynamy remont pokoju tz. Dzisiaj ostatecznie sprzątamy, wczoraj rodzice tz też zabierali swoje rzeczy z szaf. Wszystko na raz robimy, ale będzie z głowy.
Jeśli dobrze pójdzie, to tata w piątek wyjdzie ze szpitala Nie chcemy, żeby ostatnie miesiące życia spędził w szpitalu, ale z nami w domu. Za 10 dni ma wizytę u onkologa i ten pewnie skieruje go na naświetlania albo chemię.

My załatwiliśmy większość kościelnych spraw- na naukach byliśmy 3 razy i zaliczone, poradni nie trzeba, protokół ksiądz sam sobie spisze, tylko mamy donieść dowody świadków i iść do spowiedzi. Nasz proboszcz jest super.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 08:48   #1586
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

stokrotka24 rozumiem, ze operacja taty sie udała??

Stary 2009-06-10, 08:55   #1587
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
No to miłą niespodziankę na początek dnia nam przygotowałaś Pięknie wyglądałaś, nie umiem się na Ciebie napatrzeć, a już wyobrażam sobie jak Twoj TŻ był wpatrzony, pewnie oka z Ciebie nie spuszczał

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

My jutro zaczynamy remont pokoju tz. Dzisiaj ostatecznie sprzątamy, wczoraj rodzice tz też zabierali swoje rzeczy z szaf. Wszystko na raz robimy, ale będzie z głowy.
Jeśli dobrze pójdzie, to tata w piątek wyjdzie ze szpitala Nie chcemy, żeby ostatnie miesiące życia spędził w szpitalu, ale z nami w domu. Za 10 dni ma wizytę u onkologa i ten pewnie skieruje go na naświetlania albo chemię.

My załatwiliśmy większość kościelnych spraw- na naukach byliśmy 3 razy i zaliczone, poradni nie trzeba, protokół ksiądz sam sobie spisze, tylko mamy donieść dowody świadków i iść do spowiedzi. Nasz proboszcz jest super.
Czyli rozumiem, że oprecja Twojego taty się udała? No to trzymam kciuki, żeby wyszedł w ten piątek ze szpitala i już było lepiej.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 08:56   #1588
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia tez tak pomyslalam jak Azzis

Azzis, my tez rozpoczelismy starania dzidziusiowe
No to moje serdeczne gratulacje

Stary 2009-06-10, 08:56   #1589
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

diamondbabe a Ty kiedy masz slub? Moj TZ tez bedzie mial taki waski krawat.Moim zdaniem pasuje.
dziękuję

teraz śledziki na topie tyle ze czy czarny nie z abardzo pogrzebowo??

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
a mialas tu buty slubne zalozone ? bo suknia jest ci duzo za dluga
powiem szczerze ze to byla moja pierwsza przymiarka i to w nie swoich butach jak wczoraj zalozylam swoje buty i suknie to akurat tiul dotykal ledwo co ziemi (czy powinna byc troszke krotsza?? ) i Pani krawcowa mi tez 4 guziczki doszyla zebym mogla podpiac tren wtedy to jeszcze krocej bylo ale dobrze ze mi zwrocilas uwage zerkne na to bo ja sie tak kurcze nie znam myslalam ze sprzedawczyni jak cos bedzie nie tak mi powie ale to nic przymierze suknie jeszcze raz za jakis miesiac i w razie czegos dam do przerobki

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
suknia piekna! podobna do mojej troszkę
TZ bedzie pasował do Ciebie - bardzo fajnie to wymyslił
mysle, ze jakbyś to tego ubrania, które opisałaś kazala mu zalozyc kamizelkę ślubną i krawat to wyglądał by dziwnie

Cytat:
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA CIEPLE SLOWKA

Fajnie sie mówi MĘŻU coooo Misqa, a Ty kiedy cos wrzucisz???

Jest i nasza Kasia Kasia, opowiadaj, bo inaczej ja dziewczyny tu zamecze

suuuper
Stary 2009-06-10, 08:59   #1590
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
stokrotka24 rozumiem, ze operacja taty sie udała??
można tak powiedzieć bo nie ma komplikacji po operacji, ale tato ma problemy z chodzeniem, teraz jeszcze ma rehablilitacje no i z rozumieniem niektórych spraw. czasami nie pamięta co jadł, robił. niestety to była operacja mózgu wiec nie ma co się dziwić. najgorsze jest to, ze to paskudztwo odrosnie w ciagu kilku miesiecy

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości