Ostrowieckie Panny Młode cz.III - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-09, 22:13   #691
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
Ja bym wybrała ciemniejsze
a myslisz ze we wlosach wpiac jedna czy dwie? i czy ten ciemniejszy kolor roz we wlosach nie bedzie za duzym kontrastem? bo w bukiecie fajnie tylko czy we wlosach tez bedzie ok?

....brrr..... zaczynam fiksowac z nerwow ... chyba dopada mnie stresik... do 4 lipca coraz blizej

Edytowane przez waniliaania2009
Czas edycji: 2009-06-09 o 22:15
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:21   #692
katalinka17
Zadomowienie

Yyyy.... może tak z innej beczki, mały apel DZIEWCZYNY ŻEŃTA SIĘ, BO CHCE JUŻ NAPAWAĆ WZROK WASZYMI ZDJĘCIAMI!!!!Nie mogę się doczekać zdjęć Ani i kolejnych dziewczyn

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:32   #693
Anima80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Anima80 my mamy wypukłe z kamyczkiem dla mnie.

Mehja o takie mi właśnie chodzi, tylko ja bym chciała szerokość 4,7. A Ty jaką masz?
Stary 2009-06-09, 22:36   #694
azakowana
Zakorzenienie

Katalinka a coś ty taka spragniona

A odnosnie róż to ja bym dała ciemniejsze też we włosach Właśnie dla kontrastu
I najlepiej dwie z czego jedna - pączek a druga lekko rozwinięta i do tego gałązka z koralikami białymi. Spróbuję to narysować i wkleję zdjęcie
Stary 2009-06-09, 22:44   #695
katalinka17
Zadomowienie

A spragniona jestem, bo lubię jak się coś dzieje

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:51   #696
azakowana
Zakorzenienie

No narysowałam. Rysunek odręczny więc proszę o wyrozumiałość. Chodziło mi tylko o pokazanie pomysłu
I zdjęcie robione telefonem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie006.jpg (33,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie007.jpg (21,9 KB, 18 załadowań)
Stary 2009-06-09, 23:07   #697
Estrella
Rozeznanie

Oj ciężko mi nadrabiać zaległości na forum,przygotowywać się do sesji i jeszcze do ślubu Na razie przygotowania stanęły w miejscu i będę wszystko nadrabiać w lipcu,kiedy będę mieć trochę czasu. Też już z chęcią pooglądałabym jakieś zdjęcia ze ślubów...
A tak w ogóle to miałam dzisiaj wyniki z tego egzaminu,co Wam się żaliłam i okazało się,że stał się cud i zdałam!
Estrella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 23:14   #698
azakowana
Zakorzenienie

A widzisz
Stary 2009-06-09, 23:25   #699
Andromedaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
Yyyy.... może tak z innej beczki, mały apel DZIEWCZYNY ŻEŃTA SIĘ, BO CHCE JUŻ NAPAWAĆ WZROK WASZYMI ZDJĘCIAMI!!!!Nie mogę się doczekać zdjęć Ani i kolejnych dziewczyn

zabiłaś mnie tym swoim apelem

nasze obrączki mają dokładnie 5 mm i uważam, że są w sam raz

Aga Twoje róże na brudno przypominają faktycznie róże nie wszyscy mają jednak taki talent ...

... moje serce jest pełne Ciebie
jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru...

Andromedaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 01:44   #700
iwost
Przyczajenie

Question Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III

Hej Ostrowczanki,
mam pytanko dotyczace sukni slubnej bo my juz popowinnam chyba je umiescic w dziale "Juz po" ale tam sa posty z 2006! tak wiec chodzi mi o to ze chcialabym sprzedac moja kiecke, ale kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrac,kiecka wisi w szafie juz dobrych kilka miesiecy a sezon slubny w pelni podobno komisy w ostatnim czasie sukienek nie przyjmuja bo wiele dziewczyn sprzedaje przez internet (tam powidziala mi Pani w salonie sukien slubnych w Krakowie), moze wiecie ktory komis w Ostrowcu/Kiecach dziala w miare sprawnie?. Z gory pieknie dziekuje za pomoc, powodzenia dla wszyskich Przyszlych Panien Mlodych! Cieszcie sie kazda chwila w tym wyjatowym dniu! x
iwost jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 06:15   #701
mehja
Zakorzenienie

Pierwsza.
Wstawać śpiochy!

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość
dziewczyny zdecydowalam sie na bukiet z rozowych roz. Ale nie wiem czy wybrac ciemniejsze czy jasniejsze. Chce miec bukiet oraz dwa kwiaty we wlosach. Suknia bardzo jasna smietanka, prawie biala. Wlosy jasny blond.
ciemniejsze

Cytat:
Napisane przez Anima80 Pokaż wiadomość
Mehja o takie mi właśnie chodzi, tylko ja bym chciała szerokość 4,7. A Ty jaką masz?
4

Cytat:
Napisane przez Estrella Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to miałam dzisiaj wyniki z tego egzaminu,co Wam się żaliłam i okazało się,że stał się cud i zdałam!
Mam nadzieję, że stanie się cud i ja też zdam bo dziś mam wyniki z egzaminu z pr. pracy

Cytat:
Napisane przez iwost Pokaż wiadomość
Hej Ostrowczanki,
mam pytanko dotyczace sukni slubnej bo my juz popowinnam chyba je umiescic w dziale "Juz po" ale tam sa posty z 2006! tak wiec chodzi mi o to ze chcialabym sprzedac moja kiecke, ale kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrac,kiecka wisi w szafie juz dobrych kilka miesiecy a sezon slubny w pelni podobno komisy w ostatnim czasie sukienek nie przyjmuja bo wiele dziewczyn sprzedaje przez internet (tam powidziala mi Pani w salonie sukien slubnych w Krakowie), moze wiecie ktory komis w Ostrowcu/Kiecach dziala w miare sprawnie?. Z gory pieknie dziekuje za pomoc, powodzenia dla wszyskich Przyszlych Panien Mlodych! Cieszcie sie kazda chwila w tym wyjatowym dniu! x
A na allegro nie możesz wystawić albo przez anonse? W Ostrowcu działa komis na Reja a w Kielcach na rondzie przy Paderewskiego.

Dziewczyny tak dobrze doradzacie, że chyba ja też wrzucę swoje zdjęcia z przymiarki sukni to może doradzicie jaki bukiet wybrać, czy pasują mi kwiaty we włosy, bolerko itp. Ale to dopiero we wtorek.

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2009-06-10 o 06:33
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 08:29   #702
ninuska
Zadomowienie

O a ja druga jestem dziś

Znajoma miała bukier z róż,tylko ich"obramówki" były jaśniejsze, prawie białe,extrta to wyglądało. Wżucę na wizaż jak będę w domu.

Estrella SSSSUUUUUUUUUPERRRRRRR:ju pi:

katalinka17 dołąnczam sie do apelu
ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 08:37   #703
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Zaraz dopisze zespoł.
Estrella gratuluje
Wanilianna ja tez bym wybrała ciemniejsze róze.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 09:01   #704
Anima80
Rozeznanie

Ja też myslę, że ciemniejsze róże będą bardziej kontrastowe. Nie będzie to wyglądać zbyt mdło
Stary 2009-06-10, 09:55   #705
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Ostrowczanki,
Iwost Twoja wisi kilka miesięcy a moja już dokładnie rok
Możesz wystawić na allegro - tam chyba najwięcej ludzi zagląda. Albo na jakimś portalu ślubnym.
Ale chyba mało komu udaje się suknię od razu sprzedać. Bo coraz więcej Panien Młodych chce mieć suknie nową. Nie mówię oczywiście, że to Tobie się nie uda. Trzeba tylko jakąś rozsądna cenę wystawić i może się kupiec znajdzie
Ja nigdy nie mam czasu, żeby tą suknię wystawić. A już by wypadało, bo rok to sporo czasu i będzie ją sprzedać coraz trudniej.

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Andromedaa Pokaż wiadomość

Aga Twoje róże na brudno przypominają faktycznie róże nie wszyscy mają jednak taki talent ...
E tam Andromedaa to tylko szkic jest
Stary 2009-06-10, 10:42   #706
Anima80
Rozeznanie

Co tu tak cicho???
Stary 2009-06-10, 10:44   #707
michel82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
michel suknia ładna. Mnie się też takie skromne podobają. Szkoda ze nie widać dóry bez bolerka
Następnym razem na pewno będzie widać

Cytat:
Michel, suknia na żywo prezentuje się uroczo i subtelnie pamiętam jak umieszczałaś ją na forum Niestety oprócz przydużego rozmiaru, te zdjątka (przynajmniej dla mnie) robione przez kogoś z obsługi nie wyszły za dobrze, tło, które jest za Tobą jest smutne, przyćmione, stąd kolor sukni nie przypomina czystej bieli (chyba że Twoja ma inny odcień...), poza tym nie został uchwycony dół sukni, jakby był zbędnym elementem całości. Na następnej przymiarce na pewno będziesz czuła się o wiele lepiej, suknia będzie dopasowana pod Twoją figurę, więc znikną wątpliwości i najważniejsze, zostanie wzbogacona o zdobioną aplikację, o której wspominałaś Na tym etapie wyglądasz pięknie, kobieco, a rękawiczki i bolerko bardzo ładnie komponują się z materiałem, z którego uszyta jest suknia. Buciki również będą pasować
Moja suknia będzie biała. Tą, którą przymierzałam była z manekina, chciałam się ostatecznie upewnić, jeszcze przed podpisaniem umowy, czy dobrze wybrałam.

Cytat:
Napisane przez ninuska Pokaż wiadomość
kobietki pytanie na szybko-ile wcześniej wynajmowałyście samochód??
Ja do tej pory nie mam samochodu do ślubu, choć pozostało trzy i pół miesiąca

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Michel ładnie wygladasz, a na zywo to juz wogole cudnie bedziesz wygladac

Dziękuję.

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
michel82 zdjęcia są złej jakości, nie widać szczegółów sukni. Ale myslę, że jak będzie już dopasowana do ciebie i w odpowiednim rozmiarze to będzie super wyglądała
Myślałam, że jej aparatem wyjdą lepiej, ale wygląda na to, że te które były robione moim telefonem są lepszej jakości. Niestety już ich nie mam, zostały w domu na kompie

Cytat:
Michel, suknia bardzo ładna, skromna, elegancka. Tylko mam pytanie, czy ten dekolt ma być tak do góry pociągniety, wydaje się jakby był za wysoko, za bardzo zabudowane się to wydaje.
Nie będzie tak podciągnięty. Tutaj tak wyszło, bo suknia jest na mnie za duża.

Cytat:
Napisane przez Anima80 Pokaż wiadomość
Michel82 suknia piękna, góra bardzo ładnie ozdobiona, obawiam się jednak, że cały efekt zepsuł za duży rozmiar i tło za Tobą. Bo jednak dopasowanie do sylwetki ma ogromne znaczenie. Wierzę, że następna przymiarka pokaże, że wybór był trafiony
Nie tyle następna tylko dopiero pierwsza przymiarka Mam ją mieć na przełomie lipca i sierpnia. Myślę, że wtedy będą o wiele lepsze zdjęcia. Brata zatrudnię jako fotografa

Cytat:
Michel widać, że suknia za duża. A jeżeli te zdjęcia robiły panie z salonu to powinny się nauczyć robić zdjęcia, bo po pierwsze są niewyraźne a po drugie ustawiły Cię na złym tle. Suknia widać niestety, że za duża. Trochę jakbyś w niej tonęła. Dekolt za wysoko. Wiem, mówiłaś, ze rękawiczki ładnie się komponują z tą suknią. Ja mam całkiem odmienne zdanie na ten temat. Wyrzuciła bym je od razu. W ogóle nie pasują do tej sukni, która jest delikatna.
Aga wtedy zamiast rękawiczek musiałabym mieć bransoletkę na ręce, a powiem szczerze, że ja nie lubię chodzić w bransoletkach, w ogóle nie lubię i nie chodzę w biżuterii. Do tej pory nawet nie przebiłam uszu, choć chodzę z mamą do kosmetyczki od drugiej klasy szkoły podstawowej i jakoś nie możemy do niej trafić

Cytat:
Mnie osobiście rękawiczki jako dodatek do sukni się nie podobają, nie są w moim stylu zapewne z powodzeniem bym je wymieniła na jakąś efektowną bransoletkę myślę jednak, że skoro Michel marzą się rękawiczki, to nic w tym złego i nie powinna ich sobie odmawiać każdy ma inny gust i wie w czym najlepiej się czuje, moda ślubna może być rozmaicie interpretowana, więc rękawiczki to kwestia indywidualna, do jednych sukien i PM pasują, a do innych nie...
No właśnie, ja raczej bransoletki nie założę

Cytat:
Ja zgodzę się z azakowaną odnośnie rękawiczek, jakieś dziwne są, michel, ty masz szczupłe ręce, a jednak te rękawiczki obciskają je, nie wygląda to ładnie. Poza tym rękawiczki+ bolerko, wydaje mi się, że za dużo tego.
Bolerko muszę mieć, bo końcem września pogoda może być różna.

Maja jest już z nami
08.04.2012
michel82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 10:54   #708
veroeve
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez michel82 Pokaż wiadomość
Bolerko muszę mieć, bo końcem września pogoda może być różna.
Michel, z doświadczenia wiem, że ten zestaw bolerko + rękawiczki to sprawdza się do początku wesela. Potem bolerko ściągniesz, bo zrobi Ci się za ciepło, a rękawiczki o ile się nie rozlecą, to będą całkiem brudne. Tak więc dobierając suknie i dodatki rób tak, by również bez tych elementów czuć się dobrze, a wtedy na każdym etapie ślubu i wesela będziesz wyglądać świetnie.

Ja chciałabym dziś załatwić dużo rzeczy: spowiedź, kupno garnituru i odbiór obrączek. Trzymajcie kciuki, bo do tego jeszcze dużo pracy na uczelni, zanim wyjdę.
veroeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:05   #709
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:

Aga wtedy zamiast rękawiczek musiałabym mieć bransoletkę na ręce, a powiem szczerze, że ja nie lubię chodzić w bransoletkach, w ogóle nie lubię i nie chodzę w biżuterii. Do tej pory nawet nie przebiłam uszu, choć chodzę z mamą do kosmetyczki od drugiej klasy szkoły podstawowej i jakoś nie możemy do niej trafić

Aga ale nie musisz mieć przecież żadnej zwymyślanej bransoletki, może być delikatna jedno łańcuszkowa. Nie wiem jakoś mi strasznie nie pasują do Ciebie te rękawiczki.
Stary 2009-06-10, 11:07   #710
michel82
Wtajemniczenie

Cytat:
Aga ale nie musisz mieć przecież żadnej zwymyślanej bransoletki, może być delikatna jedno łańcuszkowa. Nie wiem jakoś mi strasznie nie pasują do Ciebie te rękawiczki.
Aż tak bardzo to widać???

Maja jest już z nami
08.04.2012
Stary 2009-06-10, 11:11   #711
azakowana
Zakorzenienie

Mi sie rzuca.
Nawet lepiej niż nie mieć na ręce niż te rękawiczki Ale to oczywiście moje zdanie.
Stary 2009-06-10, 11:15   #712
Andromedaa
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczynki widzę nasze forum tętni życiem od samego rańca

Aga czy Ty czasem nie miałaś na swoim ślubie bolerka i bransoletki? tak mi się coś skojarzyło...

mam pytanko do Was, czy także będziecie musiały odbyć dwie spowiedzi przedślubne ? my- tak! a proboszcz na koniec rzucił, że to ma być spowiedź z całego życia

... moje serce jest pełne Ciebie
jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru...

Andromedaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:18   #713
veroeve
Rozeznanie

Cytat:
Aż tak bardzo to widać???
Mchel, mam nadzieję, że nie poczujesz się przytłoczona licznymi głosami, ale ja odniosłam wrażenie, jakbyś była ubrana w kombinezon, okutana od stóp do głów. Może to przez proste odcięcia rękawiczek i bolerka. Łącznie sprawia to wrażenie ciężkiego zestawu. Wydaje mi się, że subtelniej wyglądałyby, jeśli już, jakieś ażurkowe rękawiczki, ale obawiam się, że to do Twojej suknie by nie pasowało.

A jeszcze jedno, czy mi się wydaje, czy faktycznie tak jest, że rękawiczki są z bardziej świecącego materiału niż suknia? Bo jesli tak, to ja bedę błagać, byś tych nie zakładała, bo rekawiczek to gruncie rzeczy ma nie być widać.

Ja tu sie wymądrzam, a sama jeszcze nie mam dodatków. Nie mogę znaleźć czasu w ciągu dnia, żeby się do mojego salonu z suknią udać i jeszcze na nią popatrzeć uważnie i krytycznie.

Cytat:
mam pytanko do Was, czy także będziecie musiały odbyć dwie spowiedzi przedślubne ? my- tak! a proboszcz na koniec rzucił, że to ma być spowiedź z całego życia
Ja mam na pewno dwie, właśnie próbuje się wybrać na nią. A czy z całego życia? Na pewno z całego okresu narzeczeństwa, tak jest napisane w wytycznych dotyczących tej spowiedzi, które dostałam przy spisywaniu protokołu.
Jeżeli żyjecie w konkubinacie i nie zamierzacie do ślubu zachować czystości, to nie dostaniecie rozgrzeszenia. Dopiero spowiedź tuż przed ślubem będzie miała sens.

Jeżeli wyrazicie chęć życia w czystości, to rozgrzeszenie dostaniecie i tyle.

Moja koleżanka, która wychodzi za mąż będąc w ciąży została zwolniona z pierwszej spowiedzi. Jej facet natomiast nie spowiadał się od podstawówki, więc i tak będzie musiała z całego życia.

Ale nie bójcie się. Bo właściwie czego? Przed samymi sobą powinnyśmy się wstydzić tego, co w naszym życiu było złe, a nie przed spowiednikiem. No i warto robiąc rachunek sumienia zastanowić się, co w naszym życiu jest największym złem. Bo czasami to ludzie bardzo infantylnie podchodzą do spowiedzi. Najbardziej się boją, że zostaną opieprzeni o seks przedmałżeński, a dobry spowiednik patrzy na to w drugiej kolejności. Bo najpierw zapyta, "czy wierzysz w Boga, czy się modlisz?"

Edytowane przez veroeve
Czas edycji: 2009-06-10 o 11:43
veroeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:24   #714
michel82
Wtajemniczenie

Dziewczyny, te dodatki to były założone tylko po to, żeby zobaczyć jak całość będzie wyglądać. To nie jest wcale powiedziane, że akurat te rękawiczki będę miała i akurat ten welon, który jest na zdjęciach. Pierwszą przymiarkę, już z moim rozmiarem będę miała na przełomie lipca i sierpnia, więc dopiero wtedy zobaczę, jak to wszystko będzie wyglądać. Mam nadzieję, że podjęłam dobrą decyzję.

Maja jest już z nami
08.04.2012
Stary 2009-06-10, 11:44   #715
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki widzę nasze forum tętni życiem od samego rańca

Aga czy Ty czasem nie miałaś na swoim ślubie bolerka i bransoletki? tak mi się coś skojarzyło...

Andromedaa miałam bolerko koronkowe - z takiej koronki jak na sukni była i bransoletkę delikatną miałam.
Mi u Michel nie przeszkadza bolerko, bo ja jestem zdania, że bolerko powinno być, bo nie wypada z gołymi ramionami do Kościoła wchodzić. Nawet na coniedzielną mszę nie chodzę w bluzkach na ramiączkach.

Cytat:
Napisane przez veroeve Pokaż wiadomość
Ja mam na pewno dwie, właśnie próbuje się wybrać na nią. A czy z całego życia?

Pa, ewakuacje mamy.
My mieliśmy jedną, bo mieszkaliśmy ze sobą i ta pierwsza byłaby nie ważna.
A co do spowiedzi to będzie taka jak uważasz, że powinna być. Rzeczywiście spowiedź przedślubna teoretycznie jest taka z całego dotychczasowego życia a w praktyce to jest tak jak każdy uważa.
Jeżeli spowiadacie się regularnie to raczej pewnie nie będzie z tym problemu Gorzej z tego co zauważyłam maja osoby, które do spowiedzi za często nie przystępują, bo one się panicznie tej spowiedzi przedślubnej boją A naprawdę nie ma czego.

Veroeve bardzo ładnie napisałaś Podstawą spowiedzi jest porządny rachunek sumienia i zal za popełnione grzechy.

Edytowane przez azakowana
Czas edycji: 2009-06-10 o 11:46
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:44   #716
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Moja kolezanka miała i bolerko i rekawiczki, z tego co pamietam to taki zestaw na slubie, a na pierwszym tancu juz była bez bolerka. Slub był na koniec wrzesnia. Wcale tak zle nie wygladała.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:45   #717
ewelka111
Raczkowanie

Cytat:
Hej Ostrowczanki,
W Ostrowcu komis na pewno jest na Reja, wydaje mi się, że działa również komis przy sklepie "Para młoda"- przy bazarku na ogrodach (nie sprawdzałam, ale coś takiego słyszałam). Co do Kielc to jeden jest na rondzie przy Paderewskiego, drugi na Sienkiewicza w kamienicy na górze, wchodzi się jakoś od podwórka
Ja swoja suknie sprzedałam przez allegro, na początku roku, nie miałam z tym większego problemu Wystawiłam jednocześnie darmowe ogłoszenie na 3 portalach ślubnych, jedno zlikwidowałam, z pozostałych się nie da. I powiem Ci szczerze, że nikt stamtąd nie dzwonił Więc najlepszym sposobem sprzedania sukni w moim wypadku było allegro- planowałam, że jeśli się nie uda to w ostateczności spróbuje w komisie (komis pobiera prowizje, wolałam więcej na sukni zarobić).
Powodzenia przy sprzedaży

ewelka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:46   #718
Anima80
Rozeznanie

Co do sukni bardzo dobra decyzja. natomiast co do dodatków masz jeszcze czas. Na spokojnie wszystko przemyśl. Nikt tu Ci nie chce narzucać swojego zdania, dziewczyny jak widzę doradzają jak mogą najlepiej dla Ciebie. Decyzję musisz jednak podjąć sama i Ty musisz czuć się dobrze w całości.
Bo jeśli brak rękawiczek sprawi, że masz się nie czuć komfortowo to może je założ tylko dobierz delikatne, aby nie przytłaczały całości
Stary 2009-06-10, 11:46   #719
michel82
Wtajemniczenie

Ja już sama nie wiem, co mam robić

Maja jest już z nami
08.04.2012
Stary 2009-06-10, 11:50   #720
Anima80
Rozeznanie

Cytat:
Ja już sama nie wiem, co mam robić
jak juz przymierzysz suknię w odpowiednim rozmiarze będziesz wiedziała co robić. Rozważ jednak też inne warianty - nie tylko ten z rękawiczkami. Bo mimo że nie lubisz bransoletek, to może jak przymierzysz z suknią to zmienisz zdanie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości