|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
|
|
|
#1652 |
|
Wtajemniczenie
|
Misqa, a jaki TŻ miał makijaż? Był widoczny? Ja myślałam bardziej o czymś matującym, nie wiem może jakiś krem i chusteczki matujące, ale kompletnie się na tym nie znam.
|
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
HeJ!
Widzee ze temat solarium. Ja tez jeszcze nie byłam i mam nadzieje ze zdąże sie opalić normalnie na słoneczku. Mam raczej ciemna karnacje i tak w miare mnie łapie. Miałam sie nawet wczoraj i dzis wystawić ale że dostałam wczoraj @ ( co pierwszy raz mnie ucieszyło bo nie bede miała w dniu slubu Cytat:
A my chyba już znaleźliśmy wycieczke na nasza podróż poslubną. Chcieliśmy taka objazdówke , a nie tylko leżenie - bo my tacy dziwni jesteśmy. I wczoraj znaleźlismy do Włoch ze zwiedzaniem Wenecji, Rzymu, Pizy, Elba i 1 dniem na plazy. Było cięzko cos znależć bo my musimy jechac zaraz po ślubie a w lipcu to raczej objazdówek nie robią. Troszke tytko sie stresuje bo ja paszportu nie mam, a w związku ze szczytem g8 we Włoszech ma być zawieszone Shengen. Z tego co mówiła nam pani w biurze i co wyczytałam na stronach ministerstwa ma to oznaczac ,ze bedzie kontrole ale ze nadal można jeżdzic na dowó. Zaniepokoiło mnie tylko jedno zdanie na końcu - jest to informacja i nie może byc podstawa to roszczeń . Czyli mtślicie ze mozna jechac? Wczoraj wybrałam bukiet - taki chyba zwykły z róż. Spotlkałam sie tez z PM z mojego dnia, które boirą ślub w tym samym kosciele by ustalić dekoracje. Chyba wyjdzie nam po 300zł od pary czy myślicie ze to dużo? Ma byc zdobiony ołtarz, 10 stojaków ze sztucznymi kwiatkami ( to by kosztowało jakiej 260- 270 zł) I czhcemy by nam za to reszte coś tam jeszce dołożyli. Co Wy na to? |
|
|
|
|
#1654 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam problem bo okazalo sie moje buty slubne mnie cisna, mimo ze wczesniej byly dobre
probuje je rozchodzic i nic to nie daje, siedziec w nich moge, a chodzic sie nie da bo tak mnie gniota, i chyba musze kupic nowe, a tamte kosztowaly 150 zl
|
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może na początek nie bierz takich mocnych, tylko zacznij od ciut lżejszych. No chyba, że nie masz wrażliwych zębów i nie masz problemów ze szkliwem, to możesz. (ja bez pasty Sensodyne się w czasie wybielania nie obeszłam, takie są wrażliwe).
|
|
#1656 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec nie wpakuje sie na dzien dobry w pencherze juz po 1 tańcu.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1657 |
|
Zadomowienie
|
Stres stres, jeszcze raz stres... a na dodatek dowiedziałam się, że u mnie w pracy szykują się rewoluje i moge stracić prace... najprawdopodobniej ją strace
cho**** jasna... "restrukturyzacja" pieprzo**. Jakbym mało miała ściśnięty żołądek.A a propos solarium, to ja zawsze chodze bez niczego :| i czasami kupuje od nich krem... chyba niezbyt zdrowo. A właśnie - co na świecącą buzie TZ? Mój na makijaż raczej się nie zgodzi , może bibułki? A może posmarujemy podkładem
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka ja miałam te bled-a-med i do kitu odrobine bylo widac a po tygodniu miałam takie jak poprzednio ale znajome mi mowiłuy ze te cresta sa bardzo dobre
sama chce sporbowac
|
|
#1659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Maggie chcialabym widziec mine Twojego Tz-ta i kwiaciarki jak odbierał ten bukiet ![]() Jeszcze tylko 1,5 godziny i dlugi weekend na cale szczescie, bo jakbym malo miala stresów to sie jeszcze z kierownikiem poklocilam, cos dzis nie jest w nastroju i sie wyżywa. Klasa! Nie ma co
|
|
|
|
|
#1660 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Maggie ale napisałaś superową relacje pięknie wyglądaliście, a z tym bukietem Cytat:
Jeśli chodzi o nadwrażliwośc to jak narazie tylko chwile po ściągnięciu czuje, że są troszke wrażliwe, a potem to już normlanie tak jak zawsze
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2009-06-10 o 13:35 |
||
|
|
|
#1661 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a zobaczcie sobie tą aukcje: http://www.allegro.pl/item658172665_...ie_apteka.html podobno bardzo dobry zel trzeba codziennie wsmarowywac przez min.14 dni
Edytowane przez MagdaZb Czas edycji: 2009-06-10 o 13:48 |
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe Używałam na zmianę z paskami. Bardzo wydajny.Efekt nie wiem czy to bardziej przez perłę czy te paski, ale jak pisałam - był widoczny. I jego się nie wsmarowuje, tylko 2x dziennie przez 30 min. nosi nakładki z tym żelem.
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-06-10 o 13:49 |
|
|
|
|
#1663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a probowala ktoras z was te paski: http://www.allegro.pl/item647962721_...ajace_hit.html
Edytowane przez MagdaZb Czas edycji: 2009-06-10 o 13:51 |
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie, wyglądałaś prześlicznie
![]() ![]() ![]() Dziękujemy za relazję. I czekam na zdjęcia Miśqi
|
#1665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam ten żela, ale niedokładnie ten, tylko z apteki kupowany "Biela Perla" jakiś czeski, ale tamten to był oryginalny - nie wiem czy to nie jest jakaś polska podróbka, a może odpowiednik. Napewno mogę powiedziec że biela perla zadziałała na moje ząbki. Nakładki nakłdałam tyloko na górne ząbki (nie wiedzieć czemu ) i było widać różnice.Nie wiem jak ta polska wersja tego żelu. |
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1668 |
|
Zadomowienie
|
Ja również podzielam takie zdanie i zapraszałam tylko tych, których chciałam. Awantura w rodzinie?? Tego to w ogóle nie rozumiem, jeśli komuś sie nie podoba, ze ma przyjsc bez dzieci, to dla mnie jest oczywiste, ze on też nie musi przyjść. Wiecie, ja to bym się zdenerwowała konkretnie i takiej osoby, która mi fochy swoje pokazje wcale na własnym ślubie nie chciałabym widzieć. Dziewczyny bądźcie asertywne i nie pozwalajcie sobie ciotkom i wujkom wchodzić na głowę. Jak im się coś nie podoba to niech nie przychodzą. Poza tym, co to za rodzina, która nie akceptuje podjetych decyzji? Z reszta nie rozumiem w ogóle wyprawiania wesel dla ludzi, których sie prawie nie zna, a niby są rodziną. Ja rodziny z którą nie utrzymuję bliskich kontaktów nie zapraszałam.
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-06-10 o 14:24 |
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
ech spojrzałam na swoj suwaczek 45 dni :boi sie:
|
|
|
|
#1670 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pytanie. Mam bordowo-białe zaproszenia. Planowałam kwiat we włosy i wiązankę w podobnym kolorze że wszystko grało ze sobą i był jeden kolor przewodni. Niestety chyba zmienila mi się koncepcja. Z bordowym kwiatkiem we włosach będę wyglądała "ciężko" bo mam ciemne włosy.Ładnie mi w fioletach.
Pytanie: Czy kolor zaproszeń musi grać z resztą tzn salą weselną, kościołem,bukietem ? Jak to wszystko jakoś obejść?
|
#1671 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale ostatnio mam problem strasznie wolno sie opalam i juz chodze od poczatku maja do solarium i jestem troche opalona tylko nie wiem co to sie porobilo kiedys po miesiacu bylo bardzo widac.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a ja mniej... sama nie wiem to wszystko zalezy od zebow jak tam im sie uwidzi ![]() Cytat:
ludzie sie ze mnie smiali ze mi sie gumki od okularkow nie opalily a co do makijazu to chyba najlepiej rzypudrowac pudrem sypki a potem bibulkami na biezaco matowic ![]() moj tez tak ma ze sie swieci ja a ja to totalnie wiec bibulek zapas wezmiemy no i nosek panu mlodemu przypudrujemy ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
zawsze mozesz np w bukiecie miec cos bordowego zeby wspolgralo z reszta ale ja np. nie wybieram dodatkow pod sale czy samochod tylko pod urode i suknie a reszta sie nie martwie ale jak kto woli
|
|
|
#1672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Owszem ładnie to może wyglada - podam propozycje. Np. bukiet makijarz i sukienka świadkowej w tym samym kolorze. Ale .... nie dajmy się zwariować! PO ślubie zauważyłam, że tutaj na wizażu trochę za duże hallo się robi wokół ślubu. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-06-10 o 14:38 |
|
|
|
|
#1673 |
|
Raczkowanie
|
![]() mi 66 ![]() raz na tydzien spogladam i jestem przerazona ale tylko przez chwile potem juz tylko radosc i wyczekiwanie chcialabym zeby to juz jutro bylo ehh.... <marzyciel>
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz, że ktoś będzie pamiętał jakiego koloru było zaproszenie?Ja tam w ogóle nie patrzyłam na to czy kolor zaproszenia będzie pasował do czegokolwiek ![]() Wydaje mi się, że to najmniejszy szczegół... ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Zazdroszczę Tobie i innych PM, które są przed Chciałabym to wszystko przeżyć jeszcze raz
|
|
#1675 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedziemy zaraz na poszukiwania garnitury, mam nadzieję, że wreszcie znajdziemy to, czego szukamy
do wieczorka
|
|
|
|
#1676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też zauważyłam że tematowi ślubu i wesela poświęca się mnóstwo czasu, a tak naprawdę później się tego nie pamięta. Zrozumiałam to jakiś czas temu Dzięki temu zostało mi 39 dni i wogóle się nie stresuje. Narazie Przecież najważniejsze że będę z moim Tż
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
a mi STÓWKA
) co do koloru zaproszeń to ja sie nei przejmuje zaproszenia mamy malinowe, staro złote i czekoladowe (trzy rodzaje) a swoje dodatki na slub planuje kremowo bordowe ![]() o zaprosze4niach na slubie już nikt nei bedzie pamietał zapewniam cie to tylko my sie tak stersujemy zeby wszystko pasowało na tip top
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie przypominaj mi tego
|
|
#1679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i udanych połowów życzę
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

w niedziele troche sie poprawilam i mialam caly czas to samo

wlasnie sobie sprawdzalam pogode na 16 dni i wychodzi na to ze caly tydzien przed moim slubem maja byc upaly w piatek 35 stopni wiec w sobote tez pewnie bedzie goraco . Z jednej strony fajnie a z drugiej to jak sie tam chyba roztopie i makijaz mi splynie
probuje je rozchodzic i nic to nie daje, siedziec w nich moge, a chodzic sie nie da bo tak mnie gniota, i chyba musze kupic nowe, a tamte kosztowaly 150 zl 

od 27.04.2011 

kocham to!!! a w dodatku mój TŻ to