![]() |
#1441 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Polecam pooglądać i poczytać linki z mojego podpisu (mam nadzieję, że się pojawi bo dopiero ustawiłam ![]() ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- wcześniej wklejałam też zdjęcia Pollyanny 60D, mi ona była za mała, więc może dla Ciebie byłaby dobra? (można je też zobaczyć na Balkonetce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co powiecie o biustonoszach Ewy Bień? Intensywnie szukam czegoś nie bardzo drogiego a tam natknęłam się na modele przecenione... Z tabelki na stronie wychodzi mi 70 D (na moje 68-70 pod biustem i 89-90 w biuście) ale czy aby na pewno będą dobre? Co z rozciągliwością?
Już wszystko mi się miesza, dzisiaj się wybieram do Katowic pomierzyć coś na żywo ale zakładam, że w sklepie stacjonarnym nie trafię nic poniżej 100 zł więc.. nadal muszę szukać w necie ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, moja Portia już do mnie leci
![]() Tak sobie patrzę też na te effuniaki i chyba jakiś sobie sprawię ![]()
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones Edytowane przez Mojitooo Czas edycji: 2009-06-10 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zadomowienie
|
Pomożecie? ^^
Moje wymiary to 70/82 różne tabelki i kalkulatory podają mi inne rozmiary biustonosza i już nic nie wiem o.O gdybym miała możliwość pójścia do sklepu i przymierzania w nieskończoność to było by idealnie, ale w okolicy nie ma takiego cudownego sklepu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
Tease nie daje mi spokoju. Myślę o niej i myślę, wg mauzonki nie ma szerokich fiszbin, a obwód zawsze da się przerobić.
Wersja różowa jest dużomiseczkowa, podobno niebieska ciut mniejsza. I się zastanawiam 60FF czy G? ![]() Chyba jak już brałabym turkus, bardziej mi się podoba. ![]() Dobra im dłużej patrzę, to wydaje mi się, że różowy też śliczny. Na Balkonetce wg Aki 65tka naciąga się do 75, a wg Mauzonki do 81. Czyżby różowy był ciaśniejszy?
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." ![]() Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2009-06-10 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odnośnie Effuniaka, to przepraszam najmocniej za zakodowanie nazwy Jak dobrze wyglądać nago ![]() ![]()
Dr House Edytowane przez vielleicht Czas edycji: 2009-06-10 o 14:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pani Ewa to chyba wszystkich jest w stanie przekonać. Mi "strzelanie z procy" tak nie wychodzi jak jej, ale podłapuje jej argumenty i wprowadzam w życie.
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." ![]() Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2009-06-10 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
Witam. Przyszła moje porcelanka
![]() W domu przymierzę na spokojnie i chyba poszuka nowego domu, a ja innego rozmiaru ![]()
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wciąż jednak wydaje mi się, że miski są sporo za duże, do tego mostek się przekręca. Fiszbiny wybiegają pod piersiami lekko i z boku też Myślisz, że 34GG powinno być dobre? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Raczkowanie
|
i znowu ja
![]() wróciłam z Katowic, wrażenia świetne, pani bardzo miła, przymierzałam parę, najlepiej leżały panache tango plunge i panache cleo brooke i uwaga uwaga wszystko było w rozmiarze 60 GG ![]() Ratunku! A co powiecie na http://www.dopasowana.pl/product-pol...vy-Kate-.html? czy i w tym dobre by było 60 GG (zaznaczam, że jestem przed tą waszą "migracją" ![]()
Pędzę przez pokoje. Nie! – krzyczę – Nie! Jestem niczym, dookoła mnie nie ma nic. Krzyczę. Nie, nie. I zawsze tylko nie. Piszę to na stołach, dywanach, obrazach, zeszytach i naczyniach. Niech wszyscy to zobaczą. Nie, nie! Edytowane przez Evvciaa Czas edycji: 2009-06-10 o 14:28 Powód: dopisek :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1456 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Rio to jest on dużomiseczkowy i jak to Freya, często niekompatybilny z małym biustem, do tego cena. Tylko z Curvy lepiej zaniżyć obwód, bo to rozciągliwce. A standardowo na Twoim miejscu celowałabym w 65E, przy dużomiseczkowcach 65DD. Oczywiście trzeba przymierzyć i 1. stanik wziąć jednak luźniejszy.
![]() |
#1458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Raczkowanie
|
Mojitooo- proszę bardzo
![]() bubbles- Tease Me jest dużomiseczkowy i w obwodach 65 miseczki zaczynają się od E, więc pewnie będzie za duży; ale jak już Antii poleciła: możesz spróbować Emily. Jeśli chodzi o Curvy Kate to chyba wszystkie modele są wysokie pod pachami więc równie dobrze sprawdzi się princess czy portia.
![]() |
#1460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zadomowienie
|
Cześć, czytałąm ten watek w poprzedniej edycji i mam do Was pewne pytanie (bo widzę, że zmieniają się stałe bywalczynie
![]() ![]() ![]() Evvciaa, bo zachwalasz sklep w Katowicach, chyba ten polecany na stanikowych sklepach, czy tam jest ta kolekcja CK, czy raczej same Panache?
![]() |
#1462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Konto usunięte
|
A ja dzisiaj miałam w ręku 2 nowe CK thrill (granatowo-zielony) me i tease me (niebieski)
wzięłam w obu miskę mniejszy czyli 30FF .. oba modele są dużomiseczkowe, thrill me minimalnie wiekszy ale nie dużo bo w sumie oba byly dobre oba tak samo skrojone były i dziwny kształt nadawały ale postanowiłam dać szansę jeszcze 60G thrill me więc zobaczymy. Generalnie obwód w thrill me jest luźniejszy i wydaje się, że szybko się rozciągnie bo gumki w obwodzie dali takie cienkie :/ to już mogli normalnie je z ramiączkami zamienić bo te mają 2cm ![]() Ale ogólnie staniki bardzo ładne, mocno wycięte przy dekolcie (tak ledwo sutki zakrywają) ale też na górze mają najluźniejszą miseczkę jakby i mam wrażenie że, przy pochylaniu biust moze mieć tendencję do uciekania ;/ jezeli w 60G kształt mnie przekona to zostawięc i najwyzej wymienie te ramiączka bo co jak co, ale z takimi taśmami chodzić nie zamierzam (moze wzmocnie nimy obwód :P) ehh żeby wydawać 100zł na stanik i jeszcze tak go przerabiać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Na 69/82 wzięłabym (jeśli chcesz 60tkę) 60DD/E (tzn. E jest na 83 w biuście i wzięłabym E, bo 1. stanik ma być luźniejszy).
W polskim 60E. Jeśli chcesz brać 65 to brytyjskie 65D polskie 65C. No i może właśnie coś z Curvy Kate Portia, Emily? ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() Taki efekt da na pewno Tease Me, zdjęcia na Balkonetce. [1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;12699602]A ja dzisiaj miałam w ręku 2 nowe CK thrill (granatowo-zielony) me i tease me (niebieski) wzięłam w obu miskę mniejszy czyli 30FF .. oba modele są dużomiseczkowe, thrill me minimalnie wiekszy ale nie dużo bo w sumie oba byly dobre oba tak samo skrojone były i dziwny kształt nadawały ale postanowiłam dać szansę jeszcze 60G thrill me więc zobaczymy. Generalnie obwód w thrill me jest luźniejszy i wydaje się, że szybko się rozciągnie bo gumki w obwodzie dali takie cienkie :/ to już mogli normalnie je z ramiączkami zamienić bo te mają 2cm ![]() Ale ogólnie staniki bardzo ładne, mocno wycięte przy dekolcie (tak ledwo sutki zakrywają) ale też na górze mają najluźniejszą miseczkę jakby i mam wrażenie że, przy pochylaniu biust moze mieć tendencję do uciekania ;/ jezeli w 60G kształt mnie przekona to zostawięc i najwyzej wymienie te ramiączka bo co jak co, ale z takimi taśmami chodzić nie zamierzam (moze wzmocnie nimy obwód :P) ehh żeby wydawać 100zł na stanik i jeszcze tak go przerabiać ![]() ![]() A jak jest z obwodem w Tease me? ![]() A co jest nie tak z tymi ramiączkami?
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." ![]() Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2009-06-10 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak w ogóle, to jesteś boska ![]() ![]() edit: a czy one muszą/powinny być tak zabudowane? bo Portia pod tym względem mi się nie podoba ![]() Edytowane przez katelook Czas edycji: 2009-06-10 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To czy brać 60 czy 65 raczej zależy od tego na jaki stanik się decydujesz. Niektóre mają tendencję do rozciągania, inne nie. Curvy Kate sugeruję 60tkę. ![]()
![]() |
#1467 |
Raczkowanie
|
Hmmm... a takie coś?
![]() ![]() http://www.karoline.pl/index.php?p35...s-4276-panache ahh, tylko rozmiaru nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepiej kup sobie taki jak ci się podoba, nie spiesz się, pobuszuj po sklepach intenetowych, allegro może trafisz na jakąś fajną okazję.
![]() |
#1469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I skoro mówisz, że lepsze na początek jest coś zabudowanego, to ja osobiście Cię posłucham ![]() ![]() ![]() Uwielbiam was, a Ty, Antii , to jesteś dla mnie aniołem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A stanik powinien być zabudowany pod pachami, żeby lepiej zbierał ciałko, wtedy ono łatwiej się "uczy". ![]() Właściwie za niedługo (prawdopodobnie) ruszy sklep Effuniak z pięknym miękkimi stanikami. (Zresztą widziałaś na fragmentach programu JDWN). Cena to ok. 100-150zł. Obecnie p. Ewa sprzedaje usztywniane plungi (zbliżające piersi do siebie) za 100 zł. Możesz poogladać je na http://www.balkonetka.pl/katalog/brand/Effuniak tylko w nich nie zaniża się obwodu. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.