|
|
#241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: The Sims 3
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli masz laptopa to powinno zadziałać shift+ctrl+c+taki znaczek windowsa
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
u mnie działa shift+ctrl+c+b
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.'' |
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli macie windows Vista to kod do okienka powinien być taki: ctr+shift+c+windows (czyli taka flaga )
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko, że jak simka go odwiedzała to było ok. Albo jak włączam gre to nie rozumiem czemu nie mam dostępnych wszytskich zapisanych gier tylko tą ostatnią rodzinę
|
|
|
|
|
|
#251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jej jak ja sie z tym dziś namęczyłam (przy okazji prób stracilam jeden cudny dom z rodzina) ale już chyba wiem. Gdy gram jakas rodzina wybieram opcję 'edytuj miasto' , pokazuje sie miasteczko wybieram lub tworze simow i wprowadzam ich do domu. Potem wybieram opcję 'zmien aktywna rodzine' i zaznaczam tą ktora chce grać. Mam nadzieje ze da się to zrozumieć
|
|
|
#252 |
|
Przyczajenie
|
Mam pewien problem, otóż gdy gram w TS3, gra mi trochę muli. Zapisuje się baaaardzo długo, przechodzenie w grze trochę się zacina. Czy może być to sprawa sprzętu?
Karta graficzna: Galaxy GeForce 9600GT Procesor: ASUS P5B-VM Ram (ddr2): 2x512mb Procesor: Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz Myślę że to sprawa albo procka, albo ramu, pomoże ktoś? |
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Kredko, zrób test swojemu komputerowi na tej stronce, pokaże Ci, co nie spełnia wymagań.
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
|
|
#254 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja po męczarniach postanowiłam szukać info w tej książeczce co dołączyli do gry i znalazłam odpowiedź [ps. kto by tam czytał instrukcje wczesniej do simów? ]Jak narazie gram od rana nie mogę się oderwaćJa flirtuje z pewnym simem ale nie wyswietla mi się w w Romantyczne żaden pocałunek nie wiem ile trzeba z danym simem być w zażyłosci żeby można się było całować ![]() edit: znalazłam odp do problemu: flirtowałam z 'Młodym simem'
Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-06-11 o 14:03 |
|
|
|
|
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
ale jak już mam sima w domu, bo grałam nim poprzednio to wystarczy tylko 'zmienic aktywna rodzine' ? bo jak juz pisałąm poprzednio po wyprowadzeniu simki jego dom był pusty
musze dzisiaj poprobowac na jakiejs zwykłej rodzinie
|
|
|
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
hej mam prośbę. otóż zamierzam kupić lepszy procesor i mam takie pytanie, czy na procesorze Intel Pentium e5200 The Sims 3 będą dobrze chodziły?
PS. reszta mojego komputera spełnia wymagania... |
|
|
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli to chodzi o ten co ma 2,5 GHz to na pewno będa chodzily
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#259 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny które mialy problem z wylaczaniem sie gry- sciagnelam najnowsze sterowniki do karty graficznej (geforce go 7300) i problem zniknal , gralam juz prawie poltora godziny i teraz gre wylaczylam
chyba wole sims 2
|
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
Uwielbiam Simsy!Musze sobie zakupic ta gierke!
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#262 |
|
Przyczajenie
|
A gdzie znalazłaś nasiona? Nie wiem, gdzie ich szukać!
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
Ja także jestem fanką simsów. Niestety mój komputer nie spełnia wymagań i nie pogram w trzecią część
Może kiedyś... ![]() A jak ogólnie się gra? Jest tam wygodny panel sterowania simem? |
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś można znaleźć na cmentarzu
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
ja kilka "wyjątkowych" znalazłam w parku
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez sie meczylam z tym zapisywaniem rodzin.Mialam chyba 5 zapisanych gier i kazda rodzina w jakby innym miescie.Potem odkrylam ze nalezy zmienic aktywna rodzine w edytuj miasto.Tam tez mozna dodawac rodziny do domow,przeprowadzac,rozdi elac rodziny i wszystko inne robic
![]() Jedynie co mnie wkurza to to ze jest tak malo parcel ktore są duże.Sciagnelam sobie kilka domow z gieldy wymiany i nigdzie ich nie moge zmiescic ![]() A co do wolnego tempa w grze. Mi tez chodzi wolno na 3 ale znalazlam na to rozwiązanie!!! To jest NAPRAWDĘ wina komputera a nie gry! Sprobujcie sobie w czasie kiedy simy spią na 3 czasie wyjechac kamerką z domu i ustawić zblizenie na trawę.Czas przyspiesza i to mocno (nie musi wtedy pracowac na najwyzszych obrotach bo trawa nie jest "grafikożerna" i "pamięciożerna" ).Czyli wygląda na to ze nasze pamięci RAM lub karty grafiki sa daleko w tyle za simsami
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój komputer to kombajn, więc to nie powinno mieć znaczenia, ale zaraz sprawdzęFaktycznie przyspiesza. Ale niestety nie tyle co w starych simach
dirrtyKatrina ![]() Moonwalker Edytowane przez Kasieńka_666 Czas edycji: 2009-06-11 o 22:06 |
|
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
kilka w parku, kilka na cmentarzu, kilka obok tej śmiesznej fabryki/laboratorium czy czegoś tam
mam 3 rodzaje, rzadkie, wyjątkowe i nie pamiętam jakie ale trzeba mieć minimum chyba 5/6 poziom ogrodnictwa, żeby zasadzić wyjątkowe, na resztę jeszcze muszę poczekać. no i mam egzamin w sobotę rano więc nie mogę grać rozumiem, że oszlifowane kamienie mogę tylko sprzedać? żadnej biżuterii nie mogę zrobić, wiem, za dużo chcę
![]() |
Nowe wątki na forum Gry komputerowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

Jeszcze nie miałam okazji poznać...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)