|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
' Słońce wstaje, a ty z nim, nierozerwalnie, od milionów lat '
' Widzę twoją roześmianą twarz, słyszę lawinę słów ..' ' Przenika mi szpik mróz twojego milczenia w domu,' ' Boleśnie trzeźwy braku twojego dotyku na mojej skórze ' ' kto chce ratować niebo, temu niebo podaruje miłość .' ' By odnaleźć się na nowo, ciągle musimy przeskakiwać własne cienie ' i takie dłuższe troche .. :' Do życia potrzebujemy także pieniędzy. Oczywiście dobrze jest wybrac się na urlop. Ale co by sie stało, gdybyśmy mogli sobie na to pozwolić, lecz limit na koncie naszego związku zostałby przekroczony ? Nadal jestesmy razem, ponieważ przede wszystkim troszczymy sie o stan konta naszego związku .' |
|
|
|
#3452 |
|
Zadomowienie
|
___________ rozpalasz mnie i mrozisz. Dopłynęłam do brzegu beznadziejnej miłości. Cholera.Bezczelnie zjawiasz się nawet w moich snach. tylko zostawiasz zamęt. I twoje milczące zdjęcie, którego nie mogę podrzeć. pozostawiasz bez oddechu. Unikaj mnie lub odszukaj. serce w napięciu.
|
#3453 |
|
Zadomowienie
|
Little Ballerina - hahah
przesada Cudna Moja <3 zjawisko niekontrolowanej radości. zaatakowałeś mnie swoją osobowością. zawróciłeś w głowie i zostawiłeś samą na pastwę losu.. rozdartą, umierającą i nieszczęśliwą. fałszywym uśmiechem mydlisz mi oczy. jesteś jak bańki mydlane.. szybko się rozpryskujesz i już Cię nie ma. dajesz nadzieje, że wytrzymasz dłużej, ale to złudne. pryskasz i znów to samo. To błędne koło. dobry gust nie zawsze idzie z parą z dobrym wyborem. jak śliwka w kompot wpadłam w Twoją sieć.
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie ochodzi mnie nic więcej.
Najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze. Uczymy się maskować swoją inność w miarę jak dorastamy. Ty wiesz jakie sa 4 zasady najważniejsze w życiu? Po 1 nigdy nie odmawiaj zaproszeń, Po drugie patrz rozmówcy prosto w oczy, Po trzecie jeżeli cierpisz to znaczy że było warto i Po czwarte nie nadużywaj gościnności. Nienawidze niedzieli, ten poświecony rosołkiem zaduch, ludzie wyłażący na spacery ze swoją bezmyślnością usprawiedliwieni infantylnoscią bełkotu podgrzanego rodzinnym ciepełkiem. Tam, gdzie jest miłość, nie ma miejsca na żądania, kontrolę, posiadanie, nie ma zależności, ani manipulacji. Miłość doskonała wyklucza lęk i niepokój. Muzyka alternatywna to taka muzyka której komercyjność polega na antykomercyjnym ukierunkowaniu. Powiedziałeś: "Kocham cie." Dlaczego stale tęsknimy do tych najbardziej nieoryginalnych słów, jakie ludzie do siebie mówią? "Kocham cię" jest zawsze cytatem. Ani Ty nie wyznałaś tego pierwsza, ani ja, jednak kiedy wypowiadasz te dwa słowa i kiedy ja je wypowiadam, odkrywamy je i czcimy niczym pierwsi ludzie. Sama je kiedyś czciłam, ale teraz jestem samotna na skale wyciosanej z mego ciała. Jeżeli wszyscy wychodzą ci naprzeciw, to znaczy, że jedziesz pod prąd. Coś się podoba dla niczego, bez żadnej racji, bezinteresownie. Stanowisko twoje uważam za defetystyczne i panikarskie. Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-10 o 23:27 |
|
|
|
#3455 |
|
Zadomowienie
|
chociaż pogodziłam się z tym, że mnie odtrącił,
to jednak moje serce nadal się buntuje, szukając wyjscia... zaspokajając tęsknotę-wypatrywałam go w każdym autobusie. mogę powiedzieć szczerze, lubię kiedy jest ciebie pełno w mojej głowie <3 zbiorę wszystkie niteczki świata i utkam z nich dla Ciebie skarpety na mróz , kubrak na długie noce i czapeczkę na samotność .. wiem, że trudno mnie kochać, ale wbrew pozora łatwo zobaczyć miłość w moich oczach. Przez okno patrzę w gwiazdy, nad miastem wisi wszechświat Nikt i nic nigdy nie zmieni tego jak jest istny zawrót głowy, przez Ciebie mam! Razem tak wiele choć obiektywnie prawie wcale cień gorącego lata. ![]() -musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje.
|
#3456 |
|
Zadomowienie
|
cudowne wszystkie i każda z osobna
nie bd wymieniała, bo za dużo was tu jest, a musiałabym wymienić chyba wszystkie <33-wiesz co mi się najbardziej podoba w miłości? -??? -to, że każdy człowiek ma inny zapach swojego ciała, i to, że jak Ty już pójdziesz ode mnie, to ja ciągle czuję Twój zapach na moim ciele ![]() [moja rozmowa z Tż] Nie wyciągnięte błędy z lekcji przynoszą efekt.
Czy to jest dobre jeżeli wiesz co mogłeś? Everybody's free, to be a V.I.P. / każda wolna osoba jest VIP'em.
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przepraszam, nawaliłam. Miałam maleńki wypadek i cały dzień na badaniach byłam, ale już jest w porządku ... Nie wiem czy po uderzeniu głową w asfalt zdołam cokolwiek wymyślić, ale dla Was zawsze warto się wysilić... ;*
Na prośby nie odpowiem [dziękuję za wymienienie mojego nicku i wyróznienie moich twórczości, to był dla mnie szok ], albo innym raazem. Chyba mnie rozumiecie? ;* Narcyza, co obiecałam, to wykonam, tylko cierpliwości... obie mamy jeszcze 8 dni do końca naszego świata.... [ Właśnie tak nazywam w tym roku zakończenie roku...] ![]() ` Kiedyś on będzie przeżywał to co Ty... Wtedy spojrzysz na niego i z premedytacją kpiącym głosem powiesz "A nie mówiłam?" ... ` Twój wzrok kroi moje serce na pół... ` Odejdź, szybko ! Boję się, że mogę Cię zatrzymać... ` Nie spałam całą noc, usiłując przypomnieć sobie jego twarz, wzrok i sylwetkę . Dopiero nad ranem mi się udało, gdy wstało słońce i oświetliło jego zdjęcie, które zawsze kładłam obok poduszki, kiedy usypiałam... ` Miałam zamiar już za Tobą nie tęsknić, ale im dłużej Cię nie widzę, tym mniej mi się to udaje... ` Spojrzałeś na mnie tym wzrokiem, co kiedyś ja na Ciebie.... Szkoda tylko, że obudziłeś się zbyt późno. Ni do ładu, ni do składu. Kocham Was, moje cuda. ;* I wszystkim bardzo dziękuję za pochwały. ;* Wiedzcie, że ja o Was myślę to samo uwierzwsiebie- Ty również jesteś moją miłością, jedną z wielu tutaj, cudownych... ;**
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2009-06-11 o 00:02 |
|
|
|
#3458 |
|
Zadomowienie
|
Na dobranoc
![]() Gdybyś zobaczył, jak się uśmiecham, zadzwoniłbyś znów Blask wschodu slońca powiedział, że czas już dorosnąc jak bardzo boli moje ślepe życie bez twojego wzroku. Tyle jutrzejszych dni gdy nie chcę się obudzić Pan mojego życia, książę na białym koniu Czuję głód w Twoich oczach Wystarczy mi widzieć się w twoim spojrzeniu i słuchać twojego głosu Otwierasz mi niebo i uczysz mnie miłości Razem w milczeniu kiedy jest tyle do powiedzenia Mam asa i nie mogę chybić Ciepło mego ciała, które podnosi się prawie bez kontroli Jak tylko cię widzę Jeśli któregoś dnia zobaczysz jak upadam Nigdy nie myśl, że jestem u twych stóp Jeśli któregoś dnia zobaczysz jak płaczę Nie łudź się, że będę błagać Jeśli mówią ci, że wciąż ze mną źle Przysięgam ci, że mi przejdzie
|
#3459 |
|
Raczkowanie
|
Nie mogłam cofnąć czasu nawet, gdy go dogoniłam...
Chcialam oprzeć się o Twoje ramię i upadłam napotkawszy pustkę... Blade światełko nadziei, na szczęście co noc sie pojawia... Spotykali się w kawiarni, ale żadne z nich nigdy nie przychodziło... - Bolało?
- Co? - Jak spadałaś na Ziemię, Aniołku...
Nikt jej nie obiecał, że raj jest tani... Edytowane przez zemstablondynki Czas edycji: 2009-06-11 o 02:02 |
|
|
|
#3460 |
|
Rozeznanie
|
żywiciel od presją.
wszystko o mnie. unikający zobowiązań. nowoczesny i powściągliwy. opowiem ci bajkę,kochanie. każdy z nas ma w głowie pomysł,scenariusz na życie,bajkę,fantazję z pogranicza jawy i snu. i choć obiecał,że nigdy nie przestanie jej kochać,po roku nie zadzwonił nawet w dzień urodzin. pewnego dnia spotkała tego jedynego mężczyznę,który otworzył jej serce. zaufała,ale on ją zranił. z marzeń o wielkiej miłości został odłamek lodu wbity prosto w serce. wiedział,że o miłość trzeba walczyć. bo on potrafił jedynie walczyć o miłość,ale nikt nie nauczył go jej przyjmować.
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
poproszę więcej magii w moim życiu.
będę mieszkać w willi i jeździć jaguarem, ale jeszcze nie teraz. nie rań mnie więcej, proszę.
|
#3462 |
|
Konto usunięte
|
Poczułam twój zapach jak woń wanilii
Mówiłeś mi o kwiatach, dłoń twa w jednej chwili Ciemność ochrania nas przed tym czego widzieć się nie ośmielamy Przed surowym światłem dnia, niedoskonałościami Tu gdzie dzień to złudzenie, każdy cień chowa sumienie W samym centrum gwiazd, w samym sercu aż Cień pokrył znów twarz, dzień nie chce być nasz W samym sercu miast zwątpienie mieszka Niepewność, ciemność, cienie i cała reszta Schowam się przed tobą, ale nie ze strachu Potrzebuję pobyć z sobą, choć źle na siebie działam Mów śmiało, słów mało, ciało w ciało leżymy Skąd mam wiedzieć, że to ty, w poradniku nie napiszą I cholerny upór by pragnienia prawdą się stały, nie umiem poddać się, położyć Wyznam ci słowa, wyznam ci grzech ten Wyznam ci to co mówiłem setki razy To co już było, to co może się zdarzyć Nie kryję urazy za to, że mam ten uraz |
|
|
|
#3463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() stara miłość nie rdzewieje. nigdy nie mija pierwsze kochanie! ![]() i czuję się tak samo jak wtedy. zacofana, zakochana. ![]() jesteśmy sobie przeznaczeni. i coś ode mnie : mała smutku łza kiedy uśmiech trwa! i wiesz.. idę do drogerii. i psikam się Twoimi perfumami i pachnę tak jak Ty przez parę godzin. ![]() idziesz z nią.. ja z ciekawości obracam się za Tobą do tyłu, a Ty w tym samym momencie. żyje po to by wiedzieć, że jesteś szczęśliwy. nie mam weny. ![]() Toogether93 - BOSKIE OPISY! ;**** kradnę. ^^ Martusia1992 - dziewczyno cudowne! ;*** Toriaa - aaaaj. cudowne. ;****12 Stonka - brak słów. ;*zabuus - boskie. ;* nydee - uwielbiam Cię. ;*****okradłam Was.
|
|
|
#3464 |
|
Raczkowanie
|
Gdy opadam z braku sil
dajesz skrzydła by się wzbić czy widzisz? zmieniasz mnie gdy mi chłodno tulisz mnie i rozgrzewasz serce me Czy słyszysz? wołam Cię! Cały czas czekam na dzień w którym będę mógł podarować Tobie cały świat Jesteś jak słońce w chłodny dzień - ogrzewasz mnie Twoje słodkie oczy codziennie sprawiają ze chce więcej Ciebie przy mnie mieć Czułam ze kiedyś Ty znów zjawisz się staniesz przede Mną uleczysz jak lek |
|
|
|
#3465 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki za wszystkie pochwaly zaraz zabiore sie za czytanie
;*Im bardziej to niemożliwe, tym wierzę w to bardziej. Nie dam unicestwić swoich marzeń, bo tylko na nie mnie stać. I tylko w nich jestem pewna, życie to pamięć, wspomnienie. nie chcę decydować o tym, co uważasz za słuszne. poprośmy wiatr o ciszę zimą.. ..a w sercu rozgrywa się intryga, szukanie przyczyn, dlaczego ktoś tak, a nie inaczej zrobił, dlaczego zranił, zawiódł, a potem odbił. Tam, gdzie nikt Ci nie da poczuć, że jesteś sam. ' nie chcę się pogrążać, nie chcę już wspominać. nie chcę o tym myśleć i samą siebie zwodzić. właśnie nadszedł czas, żeby z prawdą się pogodzić.. ' urodzinowy : rok do przodu, krok w dorosłość
|
#3466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
___ taki jeden : 'tylko słowami świadczyć miłość - to nie miłość.' (możliwe, że z wizażu)
|
|
#3467 |
|
Rozeznanie
|
miała pecha.
możliwe,że po raz pierwszy poczuł się dla niej tak naprawdę ważny. miłość bywa ślepa. wspólna historia. uciec stąd jak najdalej. jak można pomóc? ucz się,dziecko,ucz,bo nauka to potęgi klucz. zdrowe,bliskie więzi.
|
|
#3468 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje moje najlepsze ! spisałyście się na 101% Cytat:
~Potęsknię, potęsknię i wrócę. ;D / Budapeszt. ~<Twoje imię> is trying to find quite good fun in Budapest ~Tańczę na Wzgórzu Gellerta => Budapeszt . Cytat:
<3 <przytul> pomimo, że pesymistyczne, te 2 powyżej zabieram po cichutku Kocham !_________________________ _ In the day nothin` matters .
/W dzień nic nie ma znaczenia ./ I must believe in somethin` . /Muszę uwierzyć w cokolwiek ./ Let's have some fun . ![]() /Pobawmy się trochę ./ I wanna take a ride on your disco stick . ![]() /Chcę się przejechać na twojej dyskotekowej pałce./ It's complicated and stupid . /To jest skomplikowane i głupie ./ Baby, three seconds is in it for my heart to quit it . /Kochanie, trzy sekundy wystarczą, by moje serce to opuściło. / and now I want it bad . /i teraz chcę tego, co złe ./ with a smile on your mouth and my hand on your (huh!) ![]() /Z uśmiechem na ustach i z ręką na twoim.. (huh!)/ The story of us, it always starts the same . /Nasza historia zawsze zaczyna się tak samo ./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-06-11 o 11:21 |
|||
|
|
|
#3469 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
te wyżej Ci zabieram, myszko <3Cytat:
boskie ! <3 Cytat:
_________________________ __ dziś kocham Cie o całe wczoraj mocniej !
mam pytanie, apropo dawnych marzeń, czemu pozwoliłes, by legły w gruzach? świat nam spowszedniał do rozmiarów kawałka naleśnika
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Nie musimy mówić nic. Wystarczy, że jesteś.
Chciałabym, żebyś wypełznął ze zdjęcia na biurku. Potrafię sobie wyobrazić, jak siedzisz w niebie ze skrętem i browarem. |
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Owiń lekko mnie, wokół ciała, opleć mną miękki puls Twoich ust...
poszło w niepamięć, bo jeśli coś jest prawdziwe nic tego nie złamie. nigdy życie byłoby miłe, gdyby wszystko było słodkie. i sama sól jest gorzka, ale troche soli do potrawy nadaje smak.trudności są solą życia. nie czynię dobra, którego chcę, ale bowiem czynię zło, którego nie chcę. Wymyka mi się z rąk przez palce Dotykam go ostatni raz-opuszkami. Rzeczywistość już mnie nie przeraża jak kiedyś, ale Bez niego jestem pusta nawet jak idę przed siebie... Jeśli to nie jest miłość to chyba bóg jest ślepy Przecież istnieje między nami tyle fajnych rzeczy
|
#3472 |
|
Zadomowienie
|
Od początku chciałam znać myśli twe.
to już nie to. Dziś już nie rozmawiamy godzinami przez telefon. niedosyt czegokolwiek. wystukaj po torach do mnie list Magiczne zatracenie.<3 Bo mój świat stanął na głowie i niegrzecznie macha nóżkami ![]() cukierkowa księżniczka o smaku bananowych gofrów. To nietypowy love song Malinowa piana w głowie, a w środku czekoladowe serce. Bzdury na tle kolorowych fantazji. Na razie minęliśmy się ze sobą.. tam gdzie słońce na tęczy gra. ![]() Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn. Kotku jedno jeszcze, podaj czas i miejsce ;> Gdzie jest to coś, ty masz to coś, a ja mam kłopot. wciąż stoję tu i czekam, widzę Cię z daleka. Tak zwyczajnie mijasz mnie. A kiedy czasem przyjdziesz Udaję, że tego czekania nie było
|
#3473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
*a te wyżej kraaaaaaaaaadnę ![]() ________________________ come enjoy the life
hold me. don't drop me (święty spokój) Niektórzy wierzą na wszelki wypadek. Jeśli miłość coś znaczy to musi dać znać. cause you worth it |
|
|
|
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
Jesteście cudowne.! Powiedzcie, co ja bym bez was zrobiła? Nic. =****** Marzeniątko- Ty nie masz weny? no ku.rde pierdoł tu nie opowiadaj.! RealGirl89- piosenka- Petera ` Nie pasujesz` Toogether93- dziękuję, będę czekała.. Ja jeszcze bd miała bal w tym roku, także prawie całą noc przed jego odejściem, będę mogła "patrzeć" i być gdzieś w jego pobliżu.. 3maj się kochanie ;* limitowana- też bd czekała. masz cudowną twórczość =* I DO WSZYSTKICH JEDNOSTEK: JESTEŚCIE NAJWSPANIALSZE =** Plotkaara- też mi nieświadomie pomogłaś- ukradłam sobie `
Dżinsy całkiem nieźle wchłaniają łzy.` ;* Ukradłam wszystkie opisy, bez żadnego wyjątku. Dosłownie! kopiowałam do siebie wszystkie, a teraz po kolei wpisuję je do notatnika i już myślę, który ustawić jako pierwszy! Kocham WAs, moje cudne wy <3333333333333333333333 bez off` a * Mój Mały Książę =* * Zjarana życiem. * Całując moją obojętność. * Kiedy nic już nie działa.. * ` Będzie tak, jakbyśmy nigdy się nie poznali.. ` * ` Przeobrażające się serce.. ` * Jedno zrobił, a pięć popsuje. * Żeby nie czuć bólu najprościej zapomieć. Ale czy chcesz zapomieć?... *No... to zobaczmy co los szykuje... ![]() Jeśli któreś się powtarzają, to bardzo przepraszam ;********
|
|
#3475 |
|
Przyczajenie
|
` Cisza skrada się i zabija mnie kolejny raz .
` Jestem tam gdzie martwe ślady słów, kiedyś żywe tak . ` Pożera duszę co i tak już martwa jest . ` Umarł czas w zegarach, noce nie chcą chodzić spać, tak pusto bez Twych rąk ![]() ` Szukam Ciebie w każdym śnię, tak uparcie chociaż wiem, już nigdy nie odnajdę Cię. ` Wszystko umarło tego dnia, jestem tu lecz to już nie ja. Bez Ciebie boli każdy dzień. Każdy dzień piekłem jest ` Ściany ciągle milczą, nie ogrzeje ich Twój śmiech . Znów płacze cały dom. ` W każdej rzeczy widzę Cię, każdej nocy czuję, że czasem chciałbym nie obudzić się ` Zanim skończy się ten nasz niepewny lot, nim ostatni dzień zerwie pęta złych rąk, mocno przytul mnie, ciepłem swym napełnij mój gniew. `Nim opadnie pył z stosów spod naszych stóp, zetrzyj z moich ust kroplę łez co ranią do krwi. `Czuję Twój ból, przenika ciało me, zabiera jasną myśl `Bo nie mam już sił walczyć o każdy dzień, Kochanie przykro mi `Zanim zamknie się ciemność ostatnich dni rozpal we mnie grzech, chcę utonąć w ogniu Twych warg ` Ocal jedną noc, jeden oddech nim minie czas . Troszkę smutno, ale jakiś taki dziwny nastrój dziś mam ![]() Może Komuś Coś ...
|
|
|
|
#3476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja kradnę te trzy są piękne!![]() ------------------------------------------------------------ Do drzwi szczęście puka, otwórz bo się rozmyśli rozmyślając nad kroplą rosy...odkryłam tajemnice morza. 'oswoić' znaczy ' stworzyć więzy' ![]()
|
|
#3477 |
|
Raczkowanie
|
bananowalska, powinnam, papergirl, miluuu,marzeniatko,
rebelious, JednaNaMilion, TiS, Little Ballerina, nydee, Kissabble, paajkaa, Plotkaraa, kee, lillyback, KaMa2704, 12 stonka, agattee, JednaNaMilion i reszta ! < 33 uwielbiam! wiem,że nienawidzicie próśb,ale rzadko o cokolwiek Was proszę ale znalazłoby się coś w waszych zbiorach o tym ,że w sobote na wesele idę z nim .. tzn nie z moim chłopakiem, tylko z tym co mi się podoba on wie ,że go Kocham.. i ostatnio między nami nie było zbyt dobrze... ale powiedział ,że wszystko się zmieni do wesela i ,że na weselu zobacze o co chodzi ., jesli byście coś miały to z góry dziękuję ;*** a ja tymczasem musze nadrobić pare stron! _________________________ ___________________ Gdzie teraz chciałabym się znaleźć.? Tam, gdzie jeszcze wiedziałam w co wierzyć. Wierzyłam i czułam, że to bezpieczne... Są takie chwile w życiu człowieka, że chciałoby się wyrwać serce, rzucić je na ziemię i podeptać ze złością, bo akurat wtedy, kiedy ma mówić milczy, a kiedy ma milczeć uparcie wpycha ci w świadomość gorzką prawdę. Patrzę na ten świat i mam ochotę zwinąć się w kłębek z bezradności i strachu. Gdzie te wszystkie historie, które po prostu kończą się dobrze.? Rzygać mi się chce własnym otoczeniem. Choć pod tym samym niebiem nie każdemu Bóg przyświeca wspomnienia mówią : 'To koniec' i wmawiaj sobie dalej ,ze to nie znaczyło nic. gdzie zgubiliśmy ten sens, kochanie?
jedyne czego pragnę, być z Tobą na zawsze. Jedyne po co żyję, jedyne za czym tęsknię, jedyne o czym myślę, jedyne moje szczęście.` Edytowane przez anyszowska Czas edycji: 2009-06-11 o 12:35 |
|
|
|
#3478 |
|
Zadomowienie
|
Być może łatwiej jest nam złościć się na osoby bliskie naszemu sercu, bo wiemy że nigdy nie przestaną nas kochać. Ech, jestem tak beznadziejna w kłamaniu, że nie umiem przekonać samej siebie. Kocham go bardziej niż cokolwiek innego na świecie, kocham go nad życie, i jakimś cudem, on też mnie równie mocno kocha. Tyle różnych odcieni miłości.
|
|
#3479 |
|
Rozeznanie
|
ciepło,cieplej,GORĄCO...
strasznie dziwne wrażenie. prawie jak Einstein. chore z emocji. gorące ciasteczko czekoladowe. gorące źródła. bezpieczna adrenalina. podziemny świat. razem czy osobno? miłośc od pierwszego wejrzenia. w stronę muzyki.
|
|
#3480 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
ja z tobą w chłodnym deszczu.
prosta droga a w niej tysiace skrzyzowań. nie masz talentu? możesz pokazać cycki. zmieniaj mnie gdy zechcesz.. i tak bez Ciebie przecież jestem niczym.. guma do życia. nie do nakarmienia, a do otrucia. nie do nakarmienia, a do wyzucia. wyzucia ust ze slów. jesteś jak sen o spadaniu w dół. ruszył kolejny łańcuch niepowodzeń i własnych przeklętych kłamstw. dni zakazanych myśli o spełnieniu mam swoje zabawki, kredki i kubek herbaty i nagłówki z gazet przekrzykujące się z moim ego. -------------- a coś że wybieram się na domówke ? bylabym wdzieczna ;*
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

:

Cudna Moja <3
wystarczy Marzena 

nie bd wymieniała, bo za dużo was tu jest, a musiałabym wymienić chyba wszystkie
], albo innym raazem. Chyba mnie rozumiecie? ;* Narcyza, co obiecałam, to wykonam, tylko cierpliwości... obie mamy jeszcze 8 dni do końca naszego świata.... [ Właśnie tak nazywam w tym roku zakończenie roku...] 

<3