|
|
#3481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
A może by tak poddać duszę chemicznym środkom?
wystarczył Ci jeden wieczór aby wszystko popsuć gratuluję jesteś mistrzem w rujnowaniu ale masz co chciałeś- święty spokój i uwierz mi że ja sobie poradzę. czasem zamykam oczy i udaję, że świat jest tak kolorowy, jak moje powieki na szczęście dziś... dziś naprawdę jest kolorowy - w środku. .tylko Ty możesz nazywać mnie 'mała'. I między Nami też dobiegło już końca, to wszystko. Czy mnie to boli? Zapewne tak. Nie wiem, w ostatnim czasie nic nie czuję, oprócz przeraźliwego smutku. Znowu nic nie wyszło, tak jak wyjść powinno.
|
|
#3482 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wybaczcie ;* A bierz kochana, bierz ;* Cytat:
![]() Bo ja uwielbiam Twoją twórczość ;* Cytat:
_________________ 1. Senne koszmary krążą po pokoju. Wypełzają na jawę. 2. Klnę patrząc w niebo. 3. Note to self: I miss you terribly 4. Ubrałam się dziś na zielono. Będę robić za swoją nadzieję. Prawdziwa dawno już odeszła. Nie zostawiając nawet kartki. 5. Miłość? Chyba w innym życiu. 6. I udaję, że wierzę, kiedy mówisz, że kochasz. 7. Życie jest tylko snem, z którego nie mogę sie obudzić. 8. Czarne koraliki rozsypałam na schodach. 9. Strach ma Twoje imię. 10. Wczoraj mnie zabrakło. Dziś inna już nosi me imię. 11. Skorupa dzieciństwa leży na strychu. Zrzuciłam ją jak wąż zrzuca swą skórę. 12. Ostatnia noc przed nami. A ja zgubiłam naszą miłość. 13. Mogłam wszystko. Mogłam Cię kochać, być kochaną i czuć Twą obecność gdy Ciebie nie ma. Mogłam. 14. Sami zapłaćcie za swoje błędy. Ja nie jestem wysypiskiem zmartwień. |
||||
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz już wiem, kolejny dzień będzie wyzwaniem mym...
Zobaczyć nowy dzień nie wiem czy tego chce... ale może warto jest... Czego pragniesz, czego chcesz? Juz wiem. Uciec przede mną. |
|
|
|
#3484 |
|
Raczkowanie
|
Limitowana - haha. to tak okradamy siebie nawzajem, mi to pasuje, Ci powiem
Mój Kochany Słonecznik <33!KaMa2704 - cieszę się, że mogłam jakoś pomóc. Bejbe Moje ;* uwierzwsiebie - a zabieraj, zabieraj, bo ja robię to samo z Twoimi cudeńkami ! ;* anyszowska - a jak ja Ciebie uwielbiam to sobie nawet nie wyobrażasz! <3 a co do prośby chciałabym pomóc, ale nic sensownego nie przychodzi mi do głowy ;*A zdawało mi się, że już tyle wiem… To wszystko graniczy z absurdem Odkąd pamiętam nic nie dawało mi tyle satysfakcji, co Twoje spojrzenie Nabrałam dystansu do siebie, swojego serca i tego cholernego życia Nie mogę powiedzieć, że jesteś, bo tego tak naprawdę tego nie jestem pewna Jesteś dla mnie szeregiem niebieskich liter brzęczących miło Wszystkie moje smaki i zmysły domagają się Ciebie A ja już nawet uwierzyłam w moje szczęście… Mogę Cię wyginać we wszystkie możliwe strony, ale co z tego, jak i tak nie jest mi dobrze w golfie Złamaliśmy wszystkie schematy, ale cóż nas po prostu nie ma… Ooh jak dobrze być trochę pierd.olniętym w głowę Kiedyś było inaczej, prościej, łatwiej, prawda? .
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
____ i myślałam, że to wszystko będzie do końca. jedno się nie zmieni już nigdy. a jednak udało się. następna do zaliczenia? daruj. wierzę, że to nie Ty... chcę Ci powiedzieć, że byłeś całym moim światem, to wszystko, dobranoc. cóż, więc powodzenia z nią. malowana lala, plastikowy książę. jedyne, co pozostało to oglądać ich z ukrycia.
|
|
#3486 |
|
Raczkowanie
|
widzę siebie w Twoich oczach.
przepraszam Cię.. zraniłam serce Twe. z naszej wielkiej miłości zostały tylko słowa. pewnego dnia zniknę. nie żałuję żadnej z chwil! patrzysz i w oczach masz tylko łzy.. nie usłyszysz jak przez Ciebie szlocham! moje szczęście Twoje imię ma. tylko Twój cichy i ciepły głos może poprowadzić mnie. i kto powiedział, że wszystko jest bez sensu? a Ty dalej uważasz, że wszystko jest w porządku. I jak dawniej mówisz mi Kochanie.... lubię Cię... bardzo.
|
|
#3487 |
|
BAN stały
|
nydee - również zachłannie okradam
anyszowska - wybacz, czuję pustkę w głowie dziś (zresztą, nie tylko dziś ), ale wdzięczna Ci jestem za wyróżnienie *;_ dopóki traciłam wszystkich wkoło nic sobie z tego nie robiłam. teraz tracę siebie i nie potrafię tego kontrolować. a te długie, leniwe pocałunki uważałam za nasz prywatny wynalazek. za dużo filmów romantycznych oglądałam. potem w nocy marzy mi się taka naciągana opowieść. _ (nie mam dziś głowy, wybaczcie, życie mi się je bie.) |
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
jak duch skradasz się do moich ust.
a na chmurze bal do rana. wzbiję się w chmury z nogami do góry. dokoła widzę rój motyli, stopy mam takie gorące. ścieka wilgoć po sercu i palcie. żyję w świecie złudzeń widzę to, co chce widzieć. nie myślę, nie czuje, nie kojarzę dnia wczorajszego. |
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz to kochanie, chcę usłyszeć Twój głos
możesz nie robić mi kawy o 7 rano, możesz nie wstawać wcześniej, tylko dlatego, że ja już wstałam, możesz nie myć naczyń wcale, możesz na romantyczną kolację zamawiać pizzę, tylko pojaw się w końcu w moim życiu.. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Nie wolno przywiązywać się do czegoś,czego w razie wpadki nie porzucisz w 30 sekund. pachnie zwycięstwem - Lepiej? - Lepiej, ale kiedy będzie dobrze?
|
#3490 |
|
Przyczajenie
|
coś o tym , ze zakochałam się w jego włosach. śliicznych czarnych kręconych włosach. błagam, błagam. < 3
|
|
|
|
#3491 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Miło że sie podobają ![]() Cytat:
Twoje też cudne ! ![]() Każda radość jaką Ci sprawiam odbija się we mnie i sprawia że jestem szczęśliwa. Jesteśmy dla siebie jak dwa lustra . Nigdy nie oczekiwałam że uczynisz mnie szczęśliwą. Zawsze to ja próbowałam uszczęsliwić Ciebie. |
||
|
|
|
#3492 |
|
Marudziara
|
Gotowość do zmartwychwstania maleje z każdym ruchem głowy...
Tam, gdzie myśli me umiejętności przerastają, a brzask nasila wspomnienia pierwotne. Zapinam wiosnę na ostatni guzik, resztkę nostalgii blond na poduszce, zrywam kalendarz by się nie łudzić że jakimś cudem zapełnię pustkę. Nakręcam pamięć resztką tytoniu kac mi pozostał - o, to jest miłość. Stromym zboczem szyi zbiegło po mnie zawstydzone słońce. Jak narkoleptyczna kotka cichym pomrukiem spowiję twoją kozetkę. Bo nie ma między nami średnika,nie postawisz przecinków między miłością Mam do was wielką prośbę macie może jakies opisy o nerwach zdenerwowaniu w poniedziałek mam obronę i się okropnie denerwuję
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
chce cię zabrać gdzieś, schować daleko niedaleko, gdzieś w pościeli w papierosach w i love w filmach w czekoladzie i w tym wszystkim co mamy i w tym co będziemy mieć, gwiazdy, kosmos, mamy wszystko.
i just wanna be your small lady. "przed zaśnięciem czuję nagłą, cholerną potrzebę napisania do niej. no i pewnie byłbym już wstał, uruchomił co trzeba i wylał słowa tak poważnie, że niemal strach budzące, gdyby nie obawa przed czymś, co w nas siedzi - przed ludzką głupotą obawa. mam wrażenie, że cała ta naturalna aranżacja - noc, księżyc, cisza, głos pociągu dobiegający zza okna (no właśnie, skąd ten głos?!), moja słowiańska natura i dziwny szum w głowie, otaczają i upajają mnie na tyle mocno, że spojrzenie staje się nazbyt wieczorne, a myśli zaczynają wyglądać na co najmniej chaotyczne. przeczekam to więc - niech temperatura opadnie, a świat surowsze ramy przybierze - wtedy powtórzę to sam spokojnie i jej przekażę. bo mądrość czasem na tym polega, by wiedzieć, kiedy na nią poczekać." chcę mieć tu tylko moją zepsutą mnie. kiedy kładziemy się do łóżka, nie kochasz się już ze mną; zasypiasz standardowo odwrócony plecami. spotkałam mężczyznę i zakochałam się w nim. pozwoliłam sobie na to z prostego powodu: niczego od niego nie oczekuję. znieść to można kochając, pragnąc, pożądając z wzajemnością i to właśnie jest moim priorytetem i pewnością że da się żyć i być szczęśliwym jednocześnie; tylko jak kochać? trzeba doceniać i ja właśnie dziś Cię doceniłam dopiero dziś kiedy w ciągu sekundy całe życie przemknęło mi przed oczami wtedy oddaliliśmy się na odległość zdecydowanie za dużą. nie ma Cię i nikt nie wymaluje na szybie żadnych prążków, by było bardziej kolorowo w tej szarości i w tym chłodzie, by cieplej było.
|
|
#3494 |
|
Raczkowanie
|
tak długo jak oboje będziemy żyć.
im więcej ciebie tym mniej. nie mogę zliczyć dni minionych bez ciebie. jestem jak nitro. ty to gliceryna. milczę, przecież wiem, że nie chcesz tego usłyszeć. mówiłeś, że masz pewność. nadal pachnę tobą. mówiłeś, że trzeba płakać, dopóki nie poczuje się lepiej. |
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ____________ pusty korytarz pustych marzeń. i co wieczór modlę się o Twoje szczęście, choć jestem pewna, że z nią jesteś szczęśliwy. Pamiętasz jak w podstawówce graliśmy z klasą w butelkę i musiałam Cię pocałować, ale zamiast tego dałam Ci w policzek za to, że wymyśliłeś takie durne zadanie ? Teraz zrobiłabym to samo, ale tym razem na tą durną Miłość... Nasza ławka, do której już od miesiąca przyklejona jest kartka `świeżo malowane, nie siadać! ` I moje serce przekłute szpilką jak balon rozleciało się na dziesiątki sflaczałych kawałeczków. kłując przeszłość na wylot. Zdradzony - bez woli i charakteru... to miłosne bagno ! Zdradzony zatopiony ! Cotygodniowe wirtualne wyznanie. Pożegnam Cię, ostatnią Miłością. we mgle widzę Twoje ciemne oczy.
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
kobieta to masochistka... przez pierwszą połowę życia męczy się dla mężczyzn, przez drugą z mężczyznami.
mogłaby któraś przetłumaczyć na ang zdanie 'coraz więcej wątpliwości' ? nie wiem czy wystarczy napisać 'more doubts', hmm... będę bardzo wdzięczna.
|
#3497 |
|
Raczkowanie
|
Kinderka13.! <3333 genialna.! _______ - nie kocham cię. - nie chce mi się w to wierzyć.! - mi też nie... niewysłowienie totalne.. uśmiechaj się do mnie kiedy tylko możesz, za każdym razem inaczej, bym mogła się zachwycać twoim szczęściem. niby jesteś, niby nie. i cieszy zawsze mnie, jak ptaków śpiew nad ranem, dotyka mnie i tak rozgrzewa gdy odpowiadasz "wiem".
|
#3498 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a moze byscie mi coś doradzily, co?;*
Wyobrazcie sobie ze robicie tatuaż. Bo cholernie tego chcecie. I wybralas juz miejsce, ktorym jest biodro, wiecie, po prawej stronie w okolicach biodrowej kosci. Kilka malutkich gwiazdeczek. Ale nagle: STOP! moze nie bedziesz chciala zawsze patrzec na tatuaz. Wiec nagle: zrobię z tyłu. ale nie tam gdzie hmm ... jakies tribale czy coś. bo wygladają wstrętnie wdlg was. Więc chcecie po prawej stronie, przy boczku. I dziewczyny. Chcecie ten tatuaz. Bardzo. Ale gdzie w koncu miejsce wydaje sie byc dla Was lepsze?;****** I BARDZO PRZEPRASZAM ŻE TO NIE W TEMACIE, ALE WIEM ŻE MOGĘ SIĘ WAS PORADZIĆ... ;*** bo jestem w kropce. i bez offa: Wiesz, czasem jest bardzo łatwo o Tobie zapomnieć, na jakiś czas ... byłeś ostatnią osobą, która mogła posiadać jakiekolwiek wady. cóż... pozorami okryłeś mój świat. i ja tylko udaję, że nie boli. już nie powiem Ci jak bardzo uwielbiam deszcz. już nie powiem. już nie. szkoda tylko tych wspaniałych dni, w w których kładło mnie do snu Twoje 'dobranoc', a budziło 'miłego dnia' . ktoś mi powiedział, że było zbyt pięknie by mogło być prawdziwie. faktycznie. ja wciąż czuję że byłeś moim najwspanialszym snem. a horoskop przepowiedział mi, ' płytką znajomość ' ... Pomóżcie Kochane;*** |
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___ Nigdy nie uwierzę już w `na zawsze`. Bo `na zawsze` trwa najwyżej miesiąc, później pluję sobie w brodę, że znów dałam się nabrać na Twoje pijackie gadanie. myślisz, że skoro jestem już Dużą Dziewczynką nie będę płakać...? już nie potrzebujesz mnie kochać. Otrzymała promocję do następnej klasy. Bez Ciebie... i Miłość runie... i przyjdzie czas kiedy 1+1=3 .
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-06-11 o 17:47 |
|
|
|
|
#3500 |
|
Raczkowanie
|
WIERZĘ ŻE KIEDYŚ TO USŁYSZĘ , BO JESTEM TWOJĄ KOBIETĄ
`Już mi lusterko z tym pana zdjęciem też nie pomoże ` To nie sztuka być bogatym , sztuką jest, BYĆ CZŁOWIEKIEM napisałam cos nowego. chcesz mnie poznac? przeciez umiesz czytać. Kochanie, jestem bezradna Czy wiesz co to znaczy - gdy wracasz do domu do mężczyzny który ma dla Ciebie trochę miłości?...to znaczy że pomyliłaś mieszkania. znów po paru chwilach, teraz juz głośno i wyraźnie słyszy"SPIERDALAJ" masz piękny uśmiech kiedy się postarasz. Normalność jest objawem zbiorowego szaleństwa. |
|
|
|
#3501 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieraj zabieraj. ja zabieram te. _______ chcesz mnie mieć.? pocałuj się w łokieć... wtedy możemy porozmawiać.
![]() staliśmy w deszczu. pocałował mnie. zupełnie normalnie... tak, jakby robił to nie pierwszy raz. do tej pory czuję się jak zaczarowana. szczęście jest blisko... wystarczy jeden krok. chwyć mnie za rękę. poprowadź. gdziekolwiek... obojętne. nie potrafię zebrać myśli. nabałaganiłeś, wiesz.? a ja wcale nie chcę sprzątać.
|
|
|
#3502 | ||
|
Zadomowienie
|
nie przepraszaj mnie kochana ! bierz ile chcesz
Narcyza95 - dziękuję Skarbie Cytat:
zaczarowałeś mnie. Wystarczyło, że zobaczyłam tą czarną czuprynę od razu wiedziałam, że to właśnie Ty jesteś tym na którego tyle czekałam. tylko to mi do głowy przyszło jak narazie. ![]() Cytat:
jesteś genialna Little Ballerina - mnie również pasuję ![]() na całej linii Wyjątkowa jesteś ![]() w kropli deszczu odnajdę Twoją twarz. kochanie,nawet nie wyobrażam sobie jak bardzo Cię pragne. zwykły dzień, zwykła ja, ale za to Ty .. nieziemsko niezwykły. kontynuując ten związek opierasz się tylko na kłamstwie. wskazującym palcem przemierz drogi mojego ciała. przyciągasz mnie swoim zapachem. zostań ze mną do rana.. pozwól mi się wtulić w Twoje silne ramiona. Każdy kawałek mnie woła Cię.
|
|
|
#3503 |
|
Wtajemniczenie
|
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-06-11 o 21:04 |
|
|
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
Uważam ze niektóre rzeczy zrobiłam za wcześnie, a niektóre za późno ..
. Jak zawsze . Jak kiedyś . Robi nadzieje ... czy tym razem znów się zawiodę ? Chcę po prostu żebyśmy byli razem szczęśliwi ! Daj nam szanse .. Zrobię wszystko by było wspaniale. ![]() Mam kilka zalet będzie nam prze doskonale ... Teraz nieco inne (z piosenki ;D) mówią, prać brudy należy w wąskim gronie, za kurtyną, ale cóź i tak masz brudne dłonie. To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć , Nie mam zamiaru spełniać czyjś oczekiwań , w życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać kłotnie zniszczyły wiele relacji na mej drodze Nie chce decydować o tym, co uważasz za słuszne, lecz dlaczego tylko ja mam uważać, To boli kiedyś blisko, teraz sobie obcy ludzie i trudno tak musiało być, nie mam złudzeń, nie mam pretensji, nie czuję nienawiści, wszystkiego najlepszego, obcy jest mi smak zawiści, mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cie zbawić, czasami duma nie pozwala spraw naprawić, cóz czasem granice ktoś przekracza, a w życiu? ..Nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca. to sie napewno nie zmieści na opis , ale może sie jednak komuś spodoba i przyda ) ; *Moje drogie mam do was prośbe ( wiem napewno tak temat był juz omawiamy ^^ ). prosze was o ooisy o tym ze ''krece'' z kolesiem . tzn piszemy codziennie chwilke i tylko tyle . on na gadu nie jest rozpisany ani w sms . Ale spotkalismy sie juz 3 razy podczas tych spotan sie przytulamy dajemy sobie buzi i wgl jest prze słodko! ale nie chciałabym zeby mnie wystawił . czasem tez on naglke przestaje sie odzywac.. i ja wtedy nie wiem co jest grane . potem wszystko wraca do normy ^^ . prosze wwas o jakies opisy ze chce zeby sie starał . zebysmy byli razem . zeby napisał itp .. tylko bardzoooooooo ale to bardzooooooo dyskretne ; * z góry dziekuje ***
|
#3505 |
|
Raczkowanie
|
Bo twoje nieszczęście dziś jest pokarmem dla innych
Dzisiaj robią krzywdę jutro udają niewinnych To ludzie o dwóch twarzach, bez charakteru, zasad Jak ruletka życie potrafi zaskoczyć, Nie oceniaj nikogo jak nie znasz Nie przypinaj ceny, to nie pier****ny kiermasz Nie, nie oceniaj, ej, dopóki nie poznasz... To nie zawiść, nie zazdrość, po prostu się bronię Bo nie będę tolerował kpin w moją stronę Żądza, bieda, potrzeba Silny, słaby, głodny, syty Lepszy, gorszy, co jest miernikiem? Czujesz się lepszy od nas? No to poznasz, poznaj co to pracuj na siebie Co to pomóż w potrzebie, co to ból, co to trud Co to głód, co to chód, co to bród, co to smród Widzę topisz się w radości z kumplem najarany luta Chodź się pośmiejemy z tego w roz***anych butach Co tatuś kupił auto i kozaczysz? zimny łokieć Patrzysz, obcinasz mnie jak idę po chodniku Udajesz ulicznika i g*wno wiesz o życiu Od małego ty chowany pod osłoną mamy, taty Ty zabijesz, ja okradnę i tak mam bliżej kraty ...Brak mi słów na takie podejście... ...Tylko myślisz żeby inni mieli mniej...
|
#3506 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: !
''wypluwam krew otwartą raną w sercu ''
czemu ludzie którzy nie słuchają rad tak często ich udzielają ?
|
#3507 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam, czy mogę
Zostać sama na chwilę ze sobą i swoim słowem? Już nie wierzę w pełnię życia jaką oni mieli Mówią, że kochać trudno Ja kocham wczoraj i dzisiaj i będę kochać jutro Nasze życie jest jak ocean Miłość nie umiera, granic nie ma Proszę obudŹ mnie, bo nie wiem co w około dzieje się Wciąż chyba śnię, a to co widzę najwyraŹniej jest złe ObudŹ wreszcie mnie, bo już nie mogę tu wytrzymać A czuję, że to się nie kończy a dopiero zaczyna Boję się, gdy jest ciemno, a ciebie przy mnie nie ma Sama z myślami zostaję, Źle się czuję, przyznaję Każda minuta z Tobą nigdy nie będzie przeklęta Zachęta na jutro, byś zawsze przy mnie trwał Zapomnij o regułach, o przeciwnych biegunach Przedziwnych szczegółach, siedzisz w nich, chcesz dumać |
|
|
|
#3508 |
|
Raczkowanie
|
w pogoni za lepszej jakości życiem.
`była to jedna z tych nocy w której nie ma nadziei na świt. `kto nie ma odwagi do marzeń nie będzie miał sił do walki. `tu gdzie pragnienie zapomnienia jest tak silne jak chęć życia. `Mrok przyćmił resztki optymizmu, zrobiło się smutno `Emocje znów znajdują ujście we łzach `Wiesz jakie to uczucie gdy umiera w Tobie pasja ? `Tysiące kilometrów dzielą nas, a oddychamy tym samym powietrzem.
|
|
#3509 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
jestem nowa, dotychczas tylko podkradałam opisiki ale teraz zamieszcze swoje i mam nadzieje ze sie spodobają
|
|
|
|
#3510 |
|
Rozeznanie
|
Witam Kochane Moje..
![]() Przepraszam,ze sie ostatnio nie udzielam w ogole,ale mam bardzo malo czasu.. ![]() Widzialam gdzies prosbe,wybacz,ale niestety nie mam jakos tak weny do wymyslania.. ![]() I z oczu Twych kraść każde spojrzenie, ich blask Próbuję Cię wypatrzeć w tłumie a czas, nieubłaganie wciąż gna ja chcę Twego dotyku, głosu Kiedy spojrzysz jej głęboko w oczy, W których mieszka szatan I gorąca krew dzisiejszej nocy spali Cię Wyobraźnia Cię niszczy, gorące melodie Południowy temperament, Rośnie tempo, tętno jak zwariowane. Obiecałeś do końca walczyć o Mnie, jest to 180 stopni odwrotnie. Zakazany owoc mówił- dotknij!
Dziś robię obrót ostro o 180 stopni. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

Dziewczyny witam wszystkie, miło, że jest tu taki wątek.

a co do prośby chciałabym pomóc, ale nic sensownego nie przychodzi mi do głowy ;*
brak słów. ;*
), ale wdzięczna Ci jestem za wyróżnienie
*;

B</3