|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
wrrrrr pizze juz jedna z bratem zjadłam, druga lezy i czeka. bedzie zimna, bedzie trzeba ją odgrzac. a najgorzej, ze jak ostatnio sie z jego mama umówilismy na 19.00 i ja chciałam po drodze podjechac na poczte wysłac 2 listy (co by mi raptem max 5 min zajęło to TZ nie, bo sie do mamy spóxnimy |
|
|
|
#1802 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zapraszam kogo chce, a nie tych kogo wypada, w końcu to nasz dzień i chcemy go przeżyć z najbliższymi!!---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak mi sie tamci zaczeli wpraszac i jeszcze tekst"jak nie my, to choc nasze dzieci by sie pobawiły - oraz ich męzowie /zony i ich dzieci) to myslalam , ze pękne ze smiechu i teraz sie ejszcze bardziej ciesze, ze ich nie zaprosilam
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My już dostaliśmy w maju te karteczki na spowiedź,ale jeszcze nie poszliśmy, jakoś się troszkę obawiam, że trafię na jakiegoś moralistę, tak jak ostatnio i dopiero będzie cyrk, zwłaszcza, że mieszkamy razem od 15 m-cy!!Jutro niestety idę do pracy... Tak to już jest ktoś musi pracować, aby ktoś mógł odpoczywać ... Widzę, że wiele z Was ma jeszcze na głowie pracę magisterską i obronę. Cieszę się że mam to już za sobą, minęło już sporo czasu, a jakby to było chwilę temu ![]() Co do kamizelki to jak wcześniej pisałam mój TZ idzie w surducie angielskim i tam jest kamizelka i musznik do tego. Szczerze powiedziawszy, nie wiem za bardzo jaka teraz jest moda... ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Mam lekko twarz indianki (dzisiaj byliśmy 2 godzinki na trawce - a w zasadzie na leżakach, ale nas deszcz wygonił), a teraz znowu świeci słonko Madzialenka my często też pizzujemy ![]() Zostało nam 4 zaproszenia!!! |
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ŚLUB CYWILNY 2009!!!!! Przygotowania, suknie, kwiaty... itp.
Cytat:
My też mamy przyjęcie na 10 osób Tak mniej więcej w połowie sierpnia. Obiad robimy w ogrodzie, bo mamy bardzo ładny u teściów, gdzie na razie mieszkamy (narzeczony jest po wypadku i nie może chodzić, więc tu nam łatwiej niż wracać do Wawy). Kupimy albo wynajmiemy namiot taki biały, 6x8. Później wam wrzucę zdjęcie miejsca, gdzie będzie przyjęcie. Udekorujemy kwiatami, wpuścimy też trochę ich do basenu, razem z pływającymi świecami na wieczór Sukienkę będę miała dosyć prostą, kremową czy jakoś tak. Nie mam jeszcze upatrzonej, ale jestem niska i żadne bufy mi nie pasują. Do tego bukiet kulka z pięknych małych różyczek i jakichś jeszcze kwiatów, który teściowa mi zrobi (mają kwiaciarnie od 30 lat). Garnitur przyszłemu mężowi też jakiś ciekawy wybierzemy i myślę, że będziemy mieć dodatki do ubrań z czymś czerwonym, bo takie mam okulary a narzeczony kule, o których jeszcze wtedy będzie chodził Zamawiamy firmę cateringową i chyba dwóch kelnerów na nas 10. Więc mimo, że będzie nas niedużo, to chcemy mieć piękny ślub I wam też takiego życzę. A na ile przed ślubem wszystko organizujecie? Bo nam zostały niecałe dwa miesiące, a jeszcze nić nie zrobiliśmy. |
|
|
|
|
#1806 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się z koleżanką spotkamy i mamy fazę na używanie w rozmowie takich słówek, niezłe jaja wychodzą ![]() Co do wypowiedzio garniturach: ![]() Cytat:
Też juz się tego nie mogę doczekać ![]() Cytat:
Tylko ze szwami w tyłku niewygodnie jakoś![]() Nam zostało chyba 51 dni! ![]() Cytat:
Nasz ksiądz też nam nie przekazał żadnych karteczek do spowiedzi dla świadków. Na razie nawet nie pytał o ich daneZdziwiłabym się, gdtbyśmy miały inny pogląd na sprawę ![]() Cytat:
Daliśmy od razu i już O opłacie za zapowiedzi też nic nie mówił Ludzie takie głupie rzeczy o nim gadają, a tu okazał się fajnym gościem ![]() anika222, toście mieli wesoło w poradni Taki pieron z Twojego TŻa Cytat:
TŻ mi kupił tę książkę, nad którą się wczoraj zastanawiałam ![]() Cytat:
![]() Ja tuż po ślubie kupię sobie świnkę morską TŻ ma królika ![]() Jak byłam mała miałam świnki i bardzo je lubiłam ![]() sas, ja też jestem za kameralnymi podziękowaniami A za zdanie egzaminu wszystkie będziemy trzymać kciuki i będzie dobrze ![]() groszku, serdeczne dzięki
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2009-06-11 o 16:46 |
|||||||
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
nigdy nie nadrobie tego co naskroblyscie ![]() pragne podzielic sie z wami nowina Jestem w ciezy ![]() 7 tydzien ![]() mój oszalał na tym punkcie... ciągle o mnie dba i kupuje mi co chcę witaminki itdrodzice nie są zachwyceni, ale jakoś to przyjęli na razie wiedza tylko rodzice i 4 kolezanki ![]() mieszkamy już 3 tyg razem super się mieszka
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-06-11 o 17:50 |
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
plaga ciąż juz 3
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
no i co w tym śmiesznego?
3 na tyle dziewczyn to jednak chyba nie plaga
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-06-11 o 18:01 |
|
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
Ja też chcę być na liście...
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Wy planowaliście? ale dlaczego rodzice się nie cieszą, to dobra nowina chyba Candy na liście mamuś? to musisz z TZ gadać niech się spełni jak najszybciej
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-11 o 18:07 |
|
|
|
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
Ja teżchcę...
Nie, lista mamuś jeszcze daleko hen hen... chodzi mi o listę pm na sierpień...
22 sierpnia 2009 ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090822580113.html Edytowane przez Candy80 Czas edycji: 2009-06-11 o 18:07 |
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się planuje to nie wychodzi
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi no to wam bardzo gratuluje skoro wy jestescie szczesliwi to reszta niewazna rodzice jak ochlona tez pewnie beda szalec z radosci
Hehe zaczynaja sie sypac PMki juz 3 zafasolkowane to ktora nastepna??
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
dobre
a rodzice źli, że przed ślubem czy co? przecież nie jesteście jakimis małolatami
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz chyba musisz odstawic jazde konna? |
|
|
|
#1818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tż za to szaleje ze szczęścia Cytat:
no ja mam 24 lata już... ale traktowana jak dziecko ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- niestety tak... jednak czasami będę wsiadać tak na spacer tylko... ehhh
|
|
|
#1819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
skąd ja to znam
mnie tez jak dziecko traktują
|
#1821 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to odkladam z moim tzem ale nie wiem na jak dlugo hehe a cio do rodzicow w glebi duszy napewno sa szczesliwi tylko potrzebuja troszke czasuCytat:
dzięki dziewczynki..mysle ze to najlepsze rozwiazanie prozmawiam jeszcze o tym z tzem...hm..i nie mam jeszcze pomyslu na jakis maly preznecik dla mam ale cos wymysle pewnie.. bede liczyc na wasze wsparcie duchowe podczas gezaminu
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#1822 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
gartuluje!!!!
![]() ![]() a jak z mala? superr
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strippi, mega gratulacje!!! No i szkoda, ze rodzice niezadowoleni, szczegolnie, ze Wy zaraz i tak zmieniacie stan cywilny ![]() "Nie smiej sie dziadku z cudzego wypadku (...)"
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
wiatropylna nie jestem
my od lutego tylko raz i chyba ostatni przed ślubem bo mam lęki
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-11 o 19:39 |
|
|
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
Hejka Laseczki
![]() dojechalam szczesliwie do domku, za mna 1100km w 11h niezle co??? No ale po autostradach to sie pedzi![]() Mowilam zebyscie tyle nie produkowaly, teraz mam 10 stron do nadrabiania no!!!!! ![]() ![]() ![]() Gratuluje wszystkim przyszlym mamusiom!!!!!!!!! Wczoraj mialam pierwsza przymiarke, znow schudlam, wiec troszke suknia bedzie zwezana, ale ogolnie to jest poprostu idealna i najpiekniejsza na swiecie!!!!!!! Dobralam tez kwiat do wlosow, welon i bizuterie. Panie dorabiaja mi tez 2 szeleczki, tak na wszelki wypadek, jakby cos mi sie tam zsowalo![]() No to tyle chyba z nowosci, jutro ide na manicure probny i do ksiedza obgadac ostatnie szczegoly, no i musze podzwonic do kamerzysty, fotografa, kwiaciarki, zeby ich juz poumawiac na konkretne godziny! We wtrorek druga przymiarka, w czwartek trzecia i jak bedzie ok to odbieram suknie ![]() JEJKU TO JUZ ZA TYDZIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
|
|
#1827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tutaj cos znalazlam http://www.dessire.pl/muszniki-krotkie-cat-48.aspx http://www.dessire.pl/muszniki-dlugie-cat-47.aspx http://www.sashaties.pl/ Edytowane przez Bakteryika Czas edycji: 2009-06-11 o 20:05 |
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki bakteryjka, juz sama znalazlam
|
#1829 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Bakteryjka, tylko, ze moj TZ szuka dokladnie identycznego musznika
jednolity, ciemny ale cieply odcien brazu...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.

zapraszam kogo chce, a nie tych kogo wypada, w końcu to nasz dzień i chcemy go przeżyć z najbliższymi!!

My już dostaliśmy w maju te karteczki na spowiedź,ale jeszcze nie poszliśmy, jakoś się troszkę obawiam, że trafię na jakiegoś moralistę, tak jak ostatnio i dopiero będzie cyrk, zwłaszcza, że mieszkamy razem od 15 m-cy!!
Widzę, że wiele z Was ma jeszcze na głowie pracę magisterską i obronę. Cieszę się że mam to już za sobą, minęło już sporo czasu, a jakby to było chwilę temu 

Nasz ksiądz też nam nie przekazał żadnych karteczek do spowiedzi dla świadków. Na razie nawet nie pytał o ich dane
22 sierpnia 2009
a Wy planowaliście? ale dlaczego rodzice się nie cieszą, to dobra nowina chyba
.....jest 62kg