|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
dla mnie jest to jednoznacze że w przypadku gdy jest mniej materiału do opanowania to jest lżej naukowo! A czasami na zaocznych niektóre rzeczy są po prostu pomijane więc też jest lżej
|
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zaocznej ekonomii mam kuzynkę, to też wiem, że jest lżej Poza tym nasza nauczycielka angielskiego opowiadała, że jak ma iść na zajęcia do zaocznych (jakiś inny kierunek), to jej się nie chce, bo w ogóle się tam nie wysilają, nigdy nic nie przygotowywują.
|
|
#3723 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Sami wykładowcy się z tym nawet nie kryją.
|
|
|
#3724 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to fajny zawod, oplacalny, tylko niektorzy mowia ze nudny , nie wiem czemu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() noo, i od siebie dodam, ze na zaoczne studia nie ma zwykle progu punktowego, wiec wiekszosc ludzi umie po prostu mniej na wejsciu [nie napisalam wszyscy!] i trudno ludziom nagle robic pzeskok. chociaz, u mnie w grupie matma to byl strach i wszyscy przed kolem siedzili kilka ladnych dni i wkuwali, i wiekszosc ladnie zaliczyla ![]() ale zaoczni zwykle pracuja - maja mniej czasu by siedziec dzien i noc nad jendym przedmiotem. dobra, tak, uwazam ze na zaocznych jest latwiej, sama chce tak studiowac uzupelniajace magisterskie by moc juz pracowac, ale sceptycznie do tego podchodze ![]() bo student zaocznych to taki nie student wrecz :O ma wlasna kase ![]() nie no smieje, a takpowaznie wspolczuje zaocznym szczerze :P
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-06-11 o 15:37 |
|||||
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Vill Mnie nie masz czego współczuć
Jakbym chciała to bym dojeżdżała na dzienne. Moja koleżanka rok temu miała mniej pkt niż ja i dostała się na filię AE. Szczerze mówiąc mi jest obojętne czy będę miała na zaocznych taki sam poziom jak na dziennych czy ten poziom będzie niższy. Ja postaram się być pilną studentką i systematycznie się uczyć
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, wspolczuje bo wlasnie to juz jest takie dorosle zycie, a studia dzienne to takie przejscie, nawet z praca weekendowa.
a jak bedziesz pilna studentka to na pewno wiele z tego wyniesiesz bo jak sie chce to sie nauczy
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
hello
![]() odpoczywam! ![]() jakby bylo od czego i po czym;p ale jest przed czymś;p etc;p to paaa
|
|
#3728 |
|
Adwokat diabła
|
ktoś tęskni??
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Dowiedziałam się od innej grupy jak dokładnie będzie wyglądał mój jutrzejszy egzamin. Zadania 4, ale w każdym 12 podpunktów i na to godzina tylko. A pytania bardzo szczegółowe.
Za to jak pogoda będzie w miarę, to pojadę jutro po na zakupy. Muszę kupić sobie adidasy i te fleki w końcu. Jednak kauczukowe, bo nie chce mi się jechać z butami do szewca (po zatym chyba w walizce bym je musiała przywieźć ).Uczę się dalej
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jezdzicie pociągami? jak to teraz jest? bardzo niebezpiecznie?
bo nad morze jadę pociągiem i chyba sobie zamówię koło konduktorów... :/
|
#3732 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() A nad morze zazwyczaj jeżdżą osobowe, czyli bez miejscówek, więc siadasz tam, gdzie jest miejsce.
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Black, mialas tu codziennie juz byc!
DsC, mi tylko ostatnio zwineli torebke, ale moja wina bo zasnelam, a zasnelam bo mialam tam tylko 5 zl, dokumenty, okulary przeciwsloneczne, bulke i soczek.. nawet karte do bankomatu mialam w kieszeni ^^
|
#3734 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie lubie zmywacBlack, wiesz ja nie.. wcale. w ogole. (ironia) zalezy kiedy jedziesz, czy w dzien czy w nocy, na jakiej trasie. ja ogolnie nie boje sie, ale gdybym miala jechac sama w nocy to bym moze odczuwala dyskomfort psychiczny |
|||||
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bo te w dzień to spoko wiadomo ;P a nocnych się nie boję czasami jeździłam stąd sama do domu, tak że jakoś po 2 w nocy byłam u siebie w mieście raz tylko wsiadła ekipa jakiś dresów a tak poza tym to fajnie w nocy się jedzie
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może dlatego, że nawet jak usne to i tak torebkę i laptopa ściskam mocno między mną a ścianą zawsze
|
|
|
|
|
#3737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. tak mi się wydaje widząc moich studiujących i pracujących znajomych. Jeżeli jeszcze komuś uda się pracować w swojej branży to już w ogóle super. Np. dziewczyna studiuje zaocznie kosmetologię, pracuje w solarium i jeszcze do tego "robi" paznokcie. Albo ktoś studiuje finanse i już na pierwszym roku studiów załapał się na roczny staż w biurze rachunkowym. O, albo przykład z mojego stażu. Chłopak studiuje prawo i miał staż w urzędzie. Fajnie tak Cytat:
Od razu mówię - bo odpowiadałam wtedy na post em - nie dotyczy to tylko postu em, ale ogólnie, wydźwięku całej dyskusji. Może najlepszy będzie EOT bo nie mam zamiaru pozbawiać się komfortu psychicznego i wstępnie umówiłam się na oglądanie pokoju, w mieszkaniu, które spełnia moje wymagania. Trzymajcie kciuki ![]() DsC Nie jeżdżę pociągami. Nie lubię
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, a nie wiesz czy są farouka dobre farby rozjaśniające bo ja niestety muszę rozjaśniać z ciemnego blondu na bardzo jasny
i wiele farb albo daje pomarańczowo-żółty odcień, albo siwy![]() Cytat:
Byłam na spacerze z tż na Monciaku ( na szczęście nie było tyle ludzi dzięki temu że padała deszcz). A mi się tak dobrze specerowało w deszczu ( no może oprócz tego, ze buty mnie poobcierały trochę ).
|
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Był dość nerwowy, pisał smsy, potem rzucał komórką, co chwilę wstawał, rzucał na siedzenie portfel, klucze i takie tam. Ale były wakacje, w pociągu było sporo ludzi, więc dotarłyśmy bezpiecznie na miejsce. ![]() Jakbym miała jechać pociągiem sama w nocy trzymałabym się blisko konduktora
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro pierwszy dzien pracy a ja nie mam balerinek czarnych (w moich t-barach pekla podeszwa ) myslalam ze przyjda mi z allegro buciki do wczoraj no ale niestety pewnie jutro beda dopiero. w takim razie jutro o 8 musze jechac kupic sobie jakies bo o 11 musze juz byc w pracy
Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2009-06-11 o 22:00 |
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie zdam chyba tego egzaminu w poniedzialek
zamiast sie uczyc to ja siedze kolo ksiazki .;|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
pretty a czarne baleriny to wymóg u Ciebie w pracy?
ja muszę sobie kupić bo moje już są tak zniszczone, że aż wstyd chodzić i zaraz się dziury zrobią
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Wymogiem sa czarne buty, niesportowe
wiec mysle ze baleriny beda ok
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki baboszki za odpowiedzi
trochę mnie uspokoilyście.zastanawiałam się jakim jechać, ale chyba zdecyduje się na dzienny - cały dzień w czterech literach, ale przynajmniej będę spokojniejsza... i nie tyle co ja, ale też i rodzice i dziadki... bo babcia to cały czas mnie namawia na autobusy, ale ja nie cierpię śmierdzących autobusów, tym bardziej, że zatrzymują się co 4h dla potrzeb:/ No, ale na szczęście jadę z koleżanką, więc mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Hula i co przyjeżdżasz do J-bia? Jutro?
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
tak jutro będę w Jastrzębiu
tzn. jadę pociągiem z Kielc do Katowic i z Katowic mnie TŻ odbiera samochodem bo w innej wersji bym się musiałą przesiadać w krakowie więc nie chce
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
A ile będziesz w Jastrzębiu?
Może się spotkamy, co? Takiej okazji nie możemy przegapić Szkoda, ze nie jadę do Katowic
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę w Jastrzębiu jutro około 19 i pewnie w niedzielę koło 16 moze trochę później wyjade;/ daleko mieszkasz od ulicy Ogrodowej? |
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
No kawałek ... bo ja mieszkam w Centrum, na przeciwko Tesco, na NK napiszę Ci mój numer telefonu i gg to się zgadamy w któryś dzień
Możemy iść nawet w sobote połazić po sklepach, albo wieczorkiem się umówić na jakieś beer
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ja mam przecież w sobotę wesele ![]() mi pasuje albo w piątek wieczorem jak przyjadę ale to TŻta bym musiałą zabrać albo w niedzielę po weselu ale to nei wiem w jakim bdę stanie więc nei obiecuję;/ gdyby nie to moje zaliczenie to bez problemu byśmy się jakoś umówiły;/ |
|
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, widze Twoj opis na gadu i mnie pocieszyl
![]() wlasnie ide po kawe do kuchni xD do ktorej siedzisz [my]?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

Był dość nerwowy, pisał smsy, potem rzucał komórką, co chwilę wstawał, rzucał na siedzenie portfel, klucze i takie tam. Ale były wakacje, w pociągu było sporo ludzi, więc dotarłyśmy bezpiecznie na miejsce.