|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
![]() tak godzina to minimum, nie mogę za długo bo musze się wyspać bo później czeka mnie noc u TŻ i wesele ale jak coś to będziemy się mobilizować ![]() co 15 min będę zdawać medlunek z moich postępów bo inaczej usnę |
|
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Ściągnął mi się ostatni odcinek 5. serii House'a i jak tylko wezmę prysznic będę oglądać. Nie widziałam kilku poprzednich, ale cooo tam
![]() Ciekawi mnie ten ostatni, podobno niektórych wbił w fotel Mam nadzieję, że przy oglądaniu nie zapomnę o oddychaniu ani nie wyleję na siebie gorącej herbaty
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
ok
![]() pewnie teraz meczysz calki ![]() nie sa takie zle, choc pamietam ze ja tez dlugo im sie przygladalam zanim zrozumialam, majac duzo kofeiny we krwi ![]() ok, ide po kawe, a potem randka z prawem wtornym ue i budzetem ^^ jeszcze przydaloby sie polityke socjalna przerobic i organy powtorzyc ;| a na jutro zostawie emu i polityke rolna. jakie to nudne. i nawet nie do konca aktualne, a juz na pewno nie bedzie aktualne za kilka lat, wiec totalnie nie widze sensu sie uczyc takich szczegolow, z czego najwiecej unia miala kasy w jakims tam roku [czy z podatkow posrednich bezposrednich czy smakich czy owakich
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
całki za chwilę, jeszcze te trudniejsze przykłądy z pochodnych zrobię;] a co najśmieszniejsze że nei umiejąc pochodnych całkiem nieźle mi poszło koło z całek |
|
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niezle ja pochodne mialam w lo, ale wiekszosc nie miala a musielismy juz umiec je na mikro do rachunku marginalnego ![]() Nija, mnie nie wbil, bo ogladalam go z "kolega" ktory mi caly czas przerywal, zreszta zapoznalam sie z jego fabula juz wczesniej i wiedzialam co bedzie w nim ![]() ale ten filmik za to jest swieeetny: http://www.youtube.com/watch?v=guqF9...om=PL&index=20 i jdnak przydaoby sie obejrzec chociaz przedostatni odcinek, bo mozna nie wiedziec o co chodzi ;] bo jednak te ostatnie 2 to jakby jeden
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-06-12 o 00:29 |
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie sobie uświadomiłam, że nei pamiętam kiedy ja coś jadłam wogóle
![]() hmmm... chyba już wymiękam;/ głowa mnie boli chyba położe się spac chociaz rozum mówi "licz pochodne, licz całki" |
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie dziś już nie obejrzę ostatniego odcinka. Jutro ściągnę przedostatni i oglądnę je sobie razem. ![]() Boli mnie trzustka Tzn. coś pod żebrami z lewej strony, przed chwilą zwijałam się z bólu, ale już jest dobrze. Parę lat temu wykryli mi na usg coś na wątrobie (do obserwacji), ale wątroba jest po prawej stronie... chyba... Wolę o tym nie myśleć i iść spać.
|
|
#3758 |
|
po prostu Em :)
|
Ja za to wręcz przeciwnie. W pociągu czuję się, jakbym mogła pojechać na koniec świata.. Czuję się wolna i niezależna.
To pewnie dlatego, że nie jeżdżę pociągami do domu i na studia i tak w kółko. Pewnie straciłoby to wtedy swoją magię.
|
|
#3759 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Witam nocną pora
![]() ![]() Dziewczyny tyle piszecie,ze nie ogarniam ! Zniechecilam sie i polowy niedoczytalam od mojego ost postu,prosze wybaczyc ![]() Cytat:
Strasznie lubie filmy ;>Cytat:
Cytat:
zarówno na dziennych jak i zaocznych studiach to student bedzie decydował ILE bedzie sie uczyl CO wyniesie z wykladow JAK zda egzamin etc, niejeden zaoczny student ma wiecej w glowie niz dzienny,ktory lecial 5 lat na sciagach,albo studiuje ekonomie i sie jakos tam "slizga". To indywidualna sprawa,nienawidze wrzucać wszystkich do jednego worka.Cytat:
![]() Cytat:
tym bardziej,ze u WAS wykladowcy mowia,u nas z kolei i na uniweku slysze to co przed chwila napisalam.i pamietajmy ze nie tylko "kwalifikacje" sie w zyciu licza,gdy je posiadasz sam fakt,nie wrozy Ci sukcesow w zyciu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak bedziemy walczyc na stereotypy? brzmi jak "ja mam ladniejsze wlosy bo naturalne" "moje tez sa ladne co z tego ze farbowane" :/ "bo student zaocznych to takie nie student wrecz,ma wlasna kase i w ogole" haha no brawo obudzisz sie w ieku 24lat jak dobrze pojdzie i podejmiesz 1 prace w zyciu wtedy poczujesz sie dorosla? Cytat:
Cytat:
Kolorowych dziewczeta ![]() jutro ide z rana odebrac paszport (jakie okropne zdjecie mam!) Pozniej czeka mnie randka z anatomią
|
|
|
#3760 | |
|
|
Cytat:
![]() DZIECI z zaocznych tak późno chodzą spać? ![]()
|
|
|
#3761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jestem dzieckiem wyjatkowo zdolnym i ucze sie w trybie stacjonarnym i niestacjonarnym na dwoch roznych uczelniach ![]() Zycze spokojych snow
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ktorej ucze sie juz ktorys dzien, no tak, nie egzamin ![]() ja jednak widze roznice miedzy tymi, ktorzy kochaja ekonomie, a tymi ktorzy ida tam z braku laku ![]() nadinterpretujesz moje slowa, pewnie dlatego, ze nie znasz mnie, dobrze je za to zinterpretowala Nija, ktora czytala pewnie juz full moich wypowiedzi wypowiadam sie skrotami, fakt.student zaoczny to nie student? napisalam tak w zartach ;] i w sumie tak uwazam bo to studia, ale nie takie typowe, z tymi wszystkimi zartami o studentach itp czesto wtedy mieszka sie nadal w domu, ma sie strasznie napiety harmonogram i ja nie wiem kiedy Wy znajdujecie czas na nauke, naprawde![]() aaa. ... i po pierwsze, skoncze studia w wieku 23 lat, po drugie, pierwsza prace mialam w wieku 16, po trzecie, mam zamiar pracowac na 4/5 roku, dlatego zastanawiam sie nad trybem zaocznym,oprocz tego planuje kilka praktyk i stazy. masz prace juz w zawodzie? zgadzam sie, jednak wiekszosc osob mi znanych studiuje zaocznie, bo wypada miec cokolwiek skonczone; no coz ![]() na uczelni za to sie z tym nie spotykam, bo pewnie byl troche za wysoki prog, jednak jak ktos zdaje kilka rozszerzonych przedmiotow to raczej jest nastawiony na jakies cele [ i nauke.. choc fakt, sa wyjatki] i ja nie znam ludzi, ktorzy sciagaja.. juz raczej czasem tylko upewniaja sie czy dobrze mysla.. [np na matmie, "ile Ci wyszlo?" ] jakie pasozytowanie na rodzicach, dziewczyno o czym Ty mowisz ![]() a juz zwlaszcza, ze pijesz do mnie.. uwierz, studiujac dziennie tez da sie pracowac lub kombinowac kase inaczej. ja np jestem zmuszona ![]() EDIT, fajnie Ci, ze Cie stac na dzienne i zaoczne zarazem ^^ ![]() **** trzypokojowe mieszkanie u mnie w miescie kosztuje 800 zl juz ze wszystkim dlaczego nie ma uniwersytetu mieleckiego? unia jest glupia sialalalala, wiecie, ze procedura wpsolpracy opiera sie zasadniczo na procedurze konsultacji, i przewiduje wzmocnienie wpywu parlamentu na proces legislacyjny ![]() i w pierwszym czytaniu porpozycja Komisji jest przekladana Radzie i Prarlamentowi, mozliwa jest takze konsultacja z komitetami, a rada wiekszoscia kwalifikowana przyjmuje swoje stanowisko odnosnie propozycji komisji, natomiast drugie czytanie...
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-06-12 o 01:50 |
|
|
|
|
#3763 | |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a potem znowu bedzie ze maturzystki sa niemile, wredne i w ogole ^^ em, a wlasnie, jak tam Twoja praca w ksiegarni ? pytam, bo sama bede musiala pogodzic w przyszlym roku prace ze studiami :P bo na razie moje weekendowanie czasami to ![]() a w ogole mialam juz kiedys pytac, jakie Wy macie predmioty na TiRze ?bo niestety u mnie tiru nie ma, a mnie ciekawi czego sie uczycie
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-06-12 o 02:04 |
|
|
|
|
#3765 | |
|
|
Cytat:
Ważne, żeby mieć w razie czego z kim się zamienić (egzamin itp.).I semestr: mikroekonomia, statystyka, prawo, psychologia, podstawy turystyki, geografia turystyczna II semestr: makroekonomia, ekonomika turystyki i rekreacji, podstawy rekreacji, historia cywilizacji europejskiej, organizacja i zarządzanie, podstawy informatyki, pedagogika czasu wolnego plus oczywiście dwa języki i wf.
|
|
|
#3766 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Problem polega na tym,ze wiekszosc z Was jest studentami dziennymi,kazdy ma swoje argumenty.
Zawęźmy tymczasem próg i w ogole napiszmy ze studenci medycyny albo prawa tylko sie ucza kolege z prawa wywalili bo zabraklo mu 0,25% pkt ale to tak aproposss bylo :Pja jednak widze roznice miedzy tymi, ktorzy kochaja ekonomie, a tymi ktorzy ida tam z braku laku [/QUOTE]ja widze generalnie roznice miedzy ludzmi i szczerze mowiac zwisa mi czy ktos studiuje stacjonarnie czy tez nie jego sprawa,a nie mi oceniac gdzie jest latwiej i Wam chyba tez nie mi jest latwiej na dziennych,ale ze wzgledu na kierunek bynamniej mi sie tak wydaje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluje Ci,pewnie masz juz bgate CV. Tak chodzilo mi o prace w zawodzie,z zaocznych mam taka mozliwosc,na praktyki,ktore sa obowiazkowe (jednoczesnie praca w zawodzie) wyjezdzam za granice bo mam taka mozliwosc i bardzo sie ztego ciesze )Cytat:
no,ale coz "bedzie magister?bedzie!" "bedzie w glowie wiatr" "bedzie!" ![]() Kazdy ma jakies cele w zyciu,niekotrzy budza sie w wieku 25lat i stwierdzja,ze to co studiowali to nie to,odbębnili papier jest?jest,to teraz pora robic to co sie lubi, kazdy czlowiek jest inny strasznie nie lubie szufladkowania ..:/ Cytat:
oj tak,da sie kombinowac inaczej. Widzisz skoro sie pracuje zarowno na dziennych jak i zaocznych bo MOZNA to jedna jak i druga strona znajdzie czas na nauke?czy tylko dzienni maja taka nadprzyrodzaona moc ? ![]() Cytat:
..mozesz mieszkac w akademiku:P ---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- Cytat:
![]() Ja juz sie czuje dorosla,Tobie tez polecam ![]()
|
|
|
#3767 | |
|
|
Naprawdę zabrakło mu tylko 0,0025 pkt.?
No to rzeczywiście przegięcie..Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ---------- Nic mnie nie boli, jeśli już, to najwyżej to, że krytykujesz uogólnianie a sama insynuujesz, że osoby studiujące dziennie nie pracują.
|
|
|
#3768 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie chcial isc w tym kierunku? nigdy nie rozumialam rodzicow,ktorzy wybieraja dziecku przyszlosc i zabraniaja bycia soba.. nie pisac,ze kolega to przyslowiowa 'dupa' bo rodzice to jednak rodzice..Latwiej mi na dziennych ze wzgledu na "wymogi" ilosc egzaminow i ogolne przecieki,a bo to inna grupa miala to to to i tamto. Doda tez,ze wyklady sa straszne milion osob na sali..chaos zero powagi :/ biedni wykladowcy.Ponadto dosc czesto odwoluja wyklady.Mialyscie takie sytuacje? ![]() Nie,napisalam to w kontekscie stereotypów,mam takie szczescie,ze obracam sie w towarzystwie ludzi,ktorzy wiedza czego chca od zycia itd sa to osoby studiujace przyslowiowa ekonomie jak i medycyne wiec jeszcze raz powtarzam,nie kierunek i tryb studiow mowi gdzie latwiej ![]() a zreszta nie mam urojonych,chorych ambicji nawet jakbym studiowala tylko zaocznie i jeszcze na prywatnej uczeli gdzie sie ponoc za wyksztalcenie placi mialabym w dupie kogos opinie,studiuje dla siebie,to co bede miala w glowie jest uzaleznione przede wszystkim od mojego wkladu w studia
|
|
|
#3769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak wszedzie na pierwszym roku ![]() Cytat:
bo jednak jak ktos kul by miec te 70, 80 % z rozszerzenia to nie oleje potem [w wiekszosci] moja mama pracuje w zawodzie i robi podyplomowke zaocznie, czy jest typowa studentka? przeciez studiuje! ![]() zazdraszczam, ale w sumie jednak chyba latwiej o praktyki w zakresie kosmetologii niz biznesu.. a ja tez mam mozliwosc praktyk za granica w ramach aiesec ![]() i moze nawet pojade, jesli tylko stwierdza, ze reprezentuje odpowiedni poziom, np do indii ![]() jak sie pracuje 8h dziennie, i jeszcze w weekendy uczelnia, kiedy mozna zarywac noce ? ![]() ja bez zarwanych nocy i zycia na kawie to chyba nie pozdawalabym zadnych egzaminow ![]() w ogole ja twierdze, ze studia zaoczne powinny byc co weekend. ja stawiam sama na moja przyszlosc ![]() przeciez mieszkam aktualnie w akademiku, chodzilo mi o mieszkanie w moim rodzinnym miescie, taniocha ! ![]() i dlaczego ja chce migrowac? no ale w sumie prawda jest taka, ze jak znalazloby sie w moim miescie fajna prace to mozna sobie wynajac ladne 3 pokojowe mieszkanie dla samej siebie :O jakies 1500 netto i naprawde, tu mozna zyc na przyzwoitym poziomie, a co dopiero we dwojke!![]() em, niedobra dziewczynka, przyczepila sie do pomylki w zapisie % ![]()
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-06-12 o 02:31 |
||
|
|
|
#3770 |
|
|
Czyli zrobili mu przysługę wywalając go stamtąd.
Nie no, urodzona3maja potwierdziła przecież, że punktacja była max. na dziesięć tysięcy punktów.
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale potwierdzila ze czepiali sie tysiecznych ![]() moze oceniane byly literki ![]() chociaz w sumie fakt, proporcjonalnie 10 tys pkt ![]() a przynajmniej 4 tys, bo np 0,0025 moglo byc jednostka ![]() nie wszyscy musza wiedziec co to %
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-06-12 o 02:49 |
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vill jak nauka? ![]() mi już w głowie mieszają się wszystkie odchylenia ct, dt od stałych cen ewidencyjnych, od cen rzeczywistych...blablabla ![]() jeszcze z pół godzinki z rachunkowością i spaaaaaaaaaaaać ![]() a jutro ciężki, naukowy dzień ![]()
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Zetuś! ja wiedzialam ze Ty nie spisz!
![]() nauka, pomalutku xD nie lubie sie uczyc rzeczy, ktorych niedlugo nie bede pamietala, a i tak sie zmienia, ale nawet nie chce mi sie spac dotarlam do systemu finansowego, przebrnelam przez prawo ![]() i dobrze bo z reszty juz mam w wiekszosci porobione notatki. Ty mi mowisz, ze ja w nastepnym semestrze bede sie z tym meczyc? ![]() podobno u mnie najwiecej osob wylatuje na mikro i na rachunkowosci [uscislajac - ma warunki] u Ciebie jak mniemam podobnie XDD ja jeszcze godzinke, jeszcze godzinke ![]() a jutro mam ugotowac koledze obiad i odwiedzic przyjaciolke, kolega robi impreze, moja dobra kumpela ma 18 a ja co? a ja sie ucze ^^
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
((jasneeee... a będę spała do południa ;P) no u mnie z tych przedmiotów, które miałam/mam na 1szym roku to mikro, rachunkowość i finanse później dalej są przedmioty takie jak msg (w zeszłym roku obniżyli do 25% zaliczenie egzaminu, żeby 7% (!) ludzi mogło zdać) albo ekonometria. ale o tym to nie myślę, najpierw muszę kiedyś zdać te dwa przedmioty ![]() chyba jednak pół godziny zamieni się w godzinę albo i dłużej ;P ten czas za szybko leci.
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
wyspimy sie po smierci ;x
[tez bede spac do poludnia xD] na razie wypisuje zasady ustalania budzetu w unii^^ a u mnie nie wiem co dalej jest ciezkie, zobaczymy na biezaco, bo to jednak od wykladowcow zalezy. a czas leci, leci strasznie, niedawno polnoc byla dopiero, a mi juz ptaszki zaczynaja spiewac ^^
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.zawsze jak tak w mieszkaniu siedzimy do późna, to już od 3 nam za oknem jasno się robi, a jak się już kładziemy przed 5 to ciężko zasnąć bo jasno już ![]() Dziewczyny, które z Was czytały Zmierzch itd ?DsC, Ville chyba tak ![]() i jak Wasze wrażenia? bo teraz nie mogę skojarzyć czy coś pisałyście więcej na ten temat ;P
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz wymiekam
![]() ale nawet spac mi sie juz nie chce moze poczytam jeszcze jakis wyklad, bo od tej ksiazki mi sie niedobrze robi. 535 stron i wazy prawie kilogram
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Vill rozumiem Cię ;D
moja księga do finansów jest jeszcze grubsza i całą mamy umieć na blachę (jasneeee... chyba musielibyśmy siedzieć od stycznia z nią i kuuuć, bo tam każde zdanie może być ważne i o najmniejszy szczegół facet może zapytać). do tego jeszcze tony notatek z wykładów gdzie inne tematy realizował w większość (no bo przecież mamy książkę, więc on nie będzie powtarzał i zrobi inne tematy dobranoc
|
#3779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym skoro nie przerabiają materiału wolniej to w takim razie dlaczego studia inżynierskie trwają 4 lata a magisterskie 6? bo chyba nie dlatego żeby studentom zapewnić dodatkową rozrywkę... ale już więcej tego tematu komentować nie będę, bo aż mi się przykro zrobiło jak weszłam z rana i zobaczyłam jakie Wy macie problemy. Jeszcze tu tylko szarpania za włosy zabrakło i drapania paznokciami i byłby komplet! a przechodząc do innego tematu... ![]() zaraz idę do fryzjera i trochę się boję bo pierwszy raz idę do tej babki no ale innego wyjścia nie miałam.rodzice TŻ jednak zostają na weekend bo chcą mnie poznać więc trochę się stresuje ![]() DsC przeslij mi swoj nr kom i gg bo może się okaze że w niedziele będziemy wyjeżdżać jakoś pózniej i będę miała trochę wolnego
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2009-06-12 o 09:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

Tzn. coś pod żebrami z lewej strony, przed chwilą zwijałam się z bólu, ale już jest dobrze. Parę lat temu wykryli mi na usg coś na wątrobie (do obserwacji), ale wątroba jest po prawej stronie... chyba... Wolę o tym nie myśleć i iść spać. 

zarówno na dziennych jak i zaocznych studiach to student bedzie decydował ILE bedzie sie uczyl CO wyniesie z wykladow JAK zda egzamin etc, niejeden zaoczny student ma wiecej w glowie niz dzienny,ktory lecial 5 lat na sciagach,albo studiuje ekonomie i sie jakos tam "slizga". To indywidualna sprawa,nienawidze wrzucać wszystkich do jednego worka.