|
|
#3541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Nie mogę powiedzieć ci czegoś co nie jest prawdziwe
Jak tak mogę dłużej żyć Kiedy kocham Cie trochę mniej niż wcześniej I szczerze mówiąc Gdyby nie Ty, moje życie byłoby do kitu Bo należymy do siebie bez cienie nie istnieję I nigdy nie dam nikomu siebie w taki sposób jak dałam Tobie Nigdy nie rozpoznasz sposobu w jaki mnie ranisz, zrobisz to? Jesteś powodem dla którego myślę Nigdy nie powinnam otworzyć Ci moich drzwi I kochanie, jesteś moją chorobą, Powinnam iść na kuracje odwykową " ... aż w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz... " Uzbierała z własnych łez siły, nie łudziła się lecz cichutko wierzyła w miłość… Poszłabym i uwięziła księżyc Oto co bym zrobiła tylko po to by usłyszeć jak mówisz, że mnie kochasz |
|
|
|
#3542 |
|
Zadomowienie
|
Chcę ci pokazać, że ta miłość jest głęboko.
Chcę ci pokazać, że widzisz to w moich oczach Widzę to w twoim uśmiechu. Każde miejsce w którym jestem wydaje się takie puste. Zastaw pułapkę na miłość, a nigdy jej nie zdobędziesz. I nie mogę dać ci powodów. -Jak daleko zaszliśmy?? -Za daleko... Gdy wiatr wieje pomiędzy nami Wysoko ponad pustym uczuciem Kiedy chcesz czegoś więcej niż powinieneś chcieć.
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Plotkaraaa - no to cieszy mnie to niezmiernie, że się podoba
;* Majka007 - zabieraj ile chcesz ________ możesz mnie zachować lub zapomnieć móc utkwić w Twoim szczęściu Chciałabym z Tobą pójść, lecz nie umiem stawiać kroków Nie pamiętam już jak mam czytać z Twoich oczu Chciałabym pomóc Ci w nas jeszcze uwierzyć Czuję że za mało czasu nam tu zostało by pozwolić sobie na to by nie być razem Uśmiecha się i ma ten dołek w policzku
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2009-06-12 o 12:17 |
|
|
|
#3544 |
|
Rozeznanie
|
And nothing else matters // Nic więcej się nie liczy
So close no matter how far. Couldn't be much more from the heart // Tak blisko, bez względu na odległość. Nie można być bliżej serca you been givin' me that line so many times, it kinda gets like feelin' bad looks good // tyle razy mnie ustawiałaś że zaczyna to wyglądać tak, że złe samopoczucie wydaje się być w porządku I know all I need to know by the way, that I got kissed // Wiem że wszystko czego potrzebowałem wiedzieć to to że mnie pocałowałaś I was cryin' when I met you - Now I'm tryin' to forget you // Płakałem kiedy Cię spotkałem - teraz próbuję Cię zapomnieć I was cryin' just to get you - Now I'm dyin' cause I let you // Płakałem żeby Cię zdobyć - teraz umieram bo Cię zostawiłem Our love, sweet love, ain't love If you give your heart away // Nasza miłość, słodka miłość, nie jest miłością jeśli nie dasz swojego serca Jealousy turning saints into the sea // Zazdrość strąca świętych do morza |
|
|
|
#3545 |
|
Rozeznanie
|
Jestem pacynką, którą ciągnie się za nitki
Splecione z potarganych nerwów. Tonę w toksycznym wirze chwytając się brzytwy Chemicznego szczęścia i syntetycznego snu. Bo niekiedy potrafię zamknąć ten teatr absurdu Na dwa spusty posiniałych powiek. Siedze przed lustrem szklanych oczu zaspanych barwnym snem powiek. To wszystko ledwie szkic jakiś kontur nieba Rama bez płótna haft nitką siwego dymu. Bo wiesz możesz nawet nie wiedzieć o co chodzi nie znać się i nie zwracać na mnie uwagi ale gdybym tak wygrał w karty albo dostał w spadku dużą ilość pieniędzy wykupił szczęście piękną pogodę postawił dom zasadził dęba tam gdzieś na północy to pojechałabyś ze mną oglądać zorze polarne? A gdybym chciał zabrać Cię na koniec świata a wiesz że nie wiesz kiedy on nastąpi to gdyby grali taki film w kinie poszłabyś na niego ze mną w dzień apokalipsy? A gdybym dał ci gwiazdkę z siódmego nieba to czy byłaby potrzeba nazywać ją Twoim imieniem skoro byłaby już Twoja na wieki wieków? Edytowane przez chococabana Czas edycji: 2009-06-12 o 12:27 |
|
|
|
#3546 |
|
Rozeznanie
|
"jestem duszą w podróży i marzycielem"
"a gdy mnie odnalazłeś na wiecznie zielnej łące, ktoś nagle zgasił słońce i potem zakrył księżyc." "trudno kochać, lecz trudniej jest nie kochać wcale Cię..." "kiedyś byłam róża dla twojego serca" "kiedyś byłam róża twoją, cierniem jestem dziś" "Bóg mi daje, Bóg mi odbiera" "choć wiem, że nie mam prawa, bo nie jestem twoja już." "będę czekał, nie zasnę paluchy w drzwiach przytrzasnę, własne." "zapytam: należycie do mnie, czy do mojego we mnie wroga?" "jadą, w pistoletach mają ołowiano-chujowe nastroje" "każdego dnia dziękuję Bogu za to, że Cię mam." "Pokażę ci, jak się spada z dachu, nauczę cię jak sie spada z dachu" "Więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz" "Czy już wiesz, czy chcesz, czy już jesteś w grze? Czy rozumiesz i potrafisz opowiedzieć się? Czy już wiesz, czy chcesz, czy już jesteś w grze? Czy już czujesz, że się zbliża najważniejszy dzień?" "Nowy sens, nowa treść, wspólny temat." "Jeden głos, podanie rąk, jeden przekaz." "Widzę Cię Tak wiem Nie zrobię więcej zdjęć Tak wiem Nie będę prosił lecz Tak wiem To przecież żaden grzech Tak wiem." "dzień dobry kocham Cię! już posmarowałem Tobą chleb." "a dziś zmieniłem wyraz twarzy i cały plan, nie poznasz mnie i wiesz to żaden wstyd." |
|
|
|
#3547 |
|
Zadomowienie
|
dookoła pałętają sie ukryte słowa.
interesująca bezstronność. w rytmie kłamstw zatańczysz mi. wspomnienia wygasają. teraźniejszość odżywa. więc czego się boisz? dokąd pójdziesz ze złamanym sercem? Jak możesz żyć tak szczęśliwie, kiedy ja jestem smutna i załamana? oddaje swoje serce na skup złomu. może chociaż tam się ono przyda. cała reszta ludzi. ten zgiełk. istny bajzel. znajduje w Tobie ukojenie.
|
|
#3548 |
|
Rozeznanie
|
'bo na imię mam Młynek, a nazwisko Kawowy.'
'poprostu pastelowe.' 'a pod latarniami spacerują dziwni goście' 'ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy ważnych jest kilka tych chwil , tych na które czekamy' 'odpowiedzi szukaj , czasu jest tak wiele ... ' 'marcowe migdały' 'Chciałbym z tobą zatańczyć, ale nie mam prawej nogi. Chciałbym cię mocno przytulić, ale nie mam prawej dłoni. Chciałbym popatrzeć na Ciebie, na Ciebie, ale nie mam także głowy' 'Lecz kiedy się zbuntowałem, i cały zardzewiałem... Ty zamiast mnie pocieszyć, rzuciłaś mnie do śmieci.' 'Czułem jak swoimi delikatnymi dłońmi dotykałaś mych żelaznych okuć. I cały świat zawirował wraz z ruchem mojej zwariowanej miłością korbki.' 'A jutro włożę białą koszulę, będzie to dzień inny niż wszystkie, i ulicami którymi chodziłem pójdę poprosić cię o rękę.' 'ale ja wierzę że nam się uda, i powiem "no widzisz" gdy będziemy starzy...' 'Alarm Cykliczny - sygnał alarmowy, homeopatyczny strach w samym środku mojej głowy.' 'Mój wróg jest wewnętrzny najczęściej widzę go w tobie.' 'telefony w mojej głowie bez przerwy trrrrrrrrrrrrrrr' 'z nadzieją wam będzie do twarzy' 'Anioły - gdy spadają - nie wiedzą gdzie jest dno' 'anioły - łatwo złapać - pułapek na nie znam ze sto' 'anioły - uwięzione - nie widzą wokół krat anioły - kiedy zranić je nie czują nawet swoich ran' 'aniołom skrzydła płoną, a one ciągle jeszcze lecieć chcą' |
|
|
|
#3549 |
|
Rozeznanie
|
tędy po trendy!
to się nosi! mocny akcent! puszysta i szczęśliwa. w tym dniu wszystko będzie miało kształt serduszka i kolor różowy. jak perfekcyjnie zrobić... sztuka doskonałego kamuflażu. popraw to i owo.
|
|
#3550 |
|
Raczkowanie
|
Nie! Powiedziałam już, że nie będę się zmieniać. Nie chcę! Czy ty tego nie rozumiesz?!
Spaceruję po parku, widzę Cię, obejmujesz ją, a ja? Ja przechodzę obojętnie, już nie robi to na mnie wrażenia. Kłamałam, ja nadal cię kocham, ale jakie to ma znaczenie? Może nie umiałam dać ci szczęścia, a może ja nigdy Cię nie kochałam? Nie potrafię Ci odpowiedzieć na niektóre pytania. Wybacz. Nie jestem z nim szczęśliwa. To chciałeś usłyszeć? |
|
|
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
Będziesz miał to, czego nie ma nikt.
Przeklinam dziś tę jedną noc Każde twoje słowo to kiepski kit. Daj mi święty spokój wyparuj,przepadnij, zgiń. Wystarczał mały gest.
|
|
#3552 |
|
Raczkowanie
|
Majka007 - dziękuję. zabieraj ile się da ;*
KaMa2704 - Słonko, nie załamuj się, nie warto za jakiegoś frajera wylewać łzy. naprawdę. głowa do góry. jesteś tu nam potrzebna <3333! ..a wokół czuć żałosną pustkę Jutro będzie dobry dzień, tylko oby się spełniła moja mała prośba… To wszystko po to, aby być jeszcze bliżej Ciebie Jeden wielki znak zapytania Życie przez ‘rz’ jest trochę lepsze Konspiracyjnie wyłamywać Ci palce, żebyś w końcu przyznał się do tej miłości Bo przyszedł taki etap w życiu, że nie lubimy siebie i musimy odpocząć… Nie odważę się zatęsknić kochanie Jak minął dzień nie pytam i tak widzimy się rzadko Nie cierpię tego stanu, kiedy między mną a Tobą jest nieporozumienie Czas najwyższy zacząć się cieszyć z życia Chcę ustami omamić Cię bez litości .
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie żartuję - bardzo tęsknię i czuję, że bez Ciebie umieram ...
Przy Tobie w życiu nie zaczeła bym się dusić. teraz wiatr wymawia Twoje imię. nie uśmiechaj się tak, bo namaluje Ci na zębach takie małe penisy i będziesz mieć chujowy uśmiech! złapać Cię za rękę i nie puścić nigdy więcej.
|
|
#3554 |
|
Raczkowanie
|
Nieodłączny element mojego życia-muzyka.
Dziękuję ci za tyle zmarnowanych kartek `Tak mi wstyd,strasznie.Lecz zakochałem się.. ,, Zatrzymałam się.Nadal trzymał mnie za ramię. -Co? -Czy miałabyś coś przeciwko temu...to znaczy gdybym... -Gdybyś co? -Gdybym... I wtedy mnie pocałował.Namiętnie.Prost o w usta." /Lynne Barrett-Lee : ,,Jeszcze nie dziś"./ `tylko przyjaciel poda dłoń` Może uśmiechem coś u Ciebie zdziałam. dzielę się czekoladką z nim czarna ale księżniczka.. Biegnąc drogą do niego.. `śpiewaj mi do ucha ... Mój anioł stróż, tylko w ludzkiej postaci. `bo to co przeszło, nie wróci już ... Krzyczy mi w ucho gdy nic nie słyszę. Mogłabym wsadzić moje serce do pieca, wyszłoby z niego jeszcze bardziej płonące niż dotychczas. powiedźcie mu, że wypiję go jak Cappucino z lekką pianką. ` to nie życie jest zwalone. to ludzie go takim czynią.` Coś mnie wzięło na pisanie listów, ale nie byle jakich listów. `bo tylko Ty, potrafisz tak, kolorować oddechem mój cały świat..` Walnijcie we mnie tasakiem Wzruszył ramionami, jakby mówił: No to masz kłopot gdzie każda chwila , pachnie jak malina. Nie znalazłam królewicza, ideałów nie ma. każdy nosi w sobie niespełnioną miłość Potem trzeba skończyć z grą, stłuc lustro i przekroczyć granicę, za którą absurd przezwycięża siebie. W łabędzia zmienie się i odlecę jak najdalej stąd byś nie znalazł mnie pośród ludzi którzy gardzą mną.. Będziesz panem świata królem siebie właśnie potem wzieła swojego chłopaka za rękę i pobiegła szybko drogą , którą wskazał jej Bóg . Nasze spojrzenia, gesty, słowa. Czy to miało sens? |
|
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
biorę gumkę do ścierania i staram się wymazać z serca
i głowy wspomnienia o księciu na białym koniu. udaję, że nigdy nie padły słowa 'na zawsze' i że tak naprawdę to był jakiś kiepski film, w którym nie brałam udziału. zastępuję to nieśmiałością i nowym uczuciem. szkoda tylko, że moje poszarpane serce nie umie już oddychać spokojnie i łapać chwilę. nie ufa. nie umie. boi się .. w pokoju słyszę głośne bicie serca i uderzanie kropli łez o klawiaturę .. jesteś biciem mego serca. ;* możesz zachować mój obraz w sercu, lub po prostu zapomnieć . - tak wiem, łatwiej zapomnieć .. znów udaję, że Cię słucham .. a w głowie układam już plan , na kolejny upojny wieczór. jesteśmy kwita. ; ) brak mi miłości, czułości, radości, ciepła i bezpieczeństwa .. - brak mi Ciebie . wolę błagać o przebaczenie, niż prosić o pozwolenie .. dziś Twoją twarz okrywa fałsz . sztuczność uczuć .
|
|
#3556 |
|
BAN stały
|
Kocham bezlitośnie ![]() "My"-Do miłości stworzeni.. Strach to grzech pierworodny! Rzeczywiście przekroczył próg śmierci,ale wrócił.bo nie mógł znieść samotności. "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać,pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić,czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć,miesza nam w głowach". - Na pustyni jest się trochę samotnym. - Równie samotnym jest się wśród ludzi. Człowiek naraża się na łzy, gdy raz pozwoli się oswoić. Kraj łez jest taki tajemniczy Mowa jest źródłem nieporozumień. Więc jak mam spać, kiedy wiem że nie zaśniesz. Brak uczuć .. bezduch ..! Wiesz, że kocham wszystkie boże stworzenia i metafory, które inspirują... Ale te motyle muszą zostać wybite! I co z tego że masz piękne oczy, skoro tak rzadko patrzą w moją stronę.
pustka pozbawiona myśli. odbicie mojej twarzy na tafli wytrawnego wina. stąd do wieczności, jak od nas do miłości. zdaję sobie sprawę że daleko. I ciągle nienasycona TObą <3 Pani mąż, nie wiem, może się powiesił, ale skoro była pani jego żoną, - wcale się temu nie dziwię... |
|
|
|
#3557 |
|
Rozeznanie
|
najwidoczniej znów zbyt wiele oczekiwałam życie mnie zabolało.
Rześki, wiosenny deszcz wprawił mnie w stan trzeźwości o niebo szybciej, niż zimny prysznic o piątej rano. tak dotyka dzisiaj mnie bezsilność z którą śpię, i więcej zabiera... uwielbiam oglądać wykrwawiające się słońce, dziś akurat na różowo może to taka przyjemna zapowiedź lata, wolności, szczęścia? czas upływa stanowczo zbyt szybko. Kwas deoksyrybonukleinowy odpowiada za głupotę społeczeństwa - nie wierzcie w bajki, że głupota bierze się z niewiedzy! usłyszałam stukanie mokrych kropel o szybę i wybiegłam na dwór. Małe i rzadkie, jak kryształki cukru.
|
|
#3558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_ Nadzieja zgasła we mnie tak szybko, jak się pojawiła. Byliśmy jak dwie połówki jednego jabłka. A potem zajęliśmy się już rozkosznym przeżywaniem tego drobnego, acz idealnego fragmentu naszej wspólnej wieczności.
|
|
|
#3559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak czytałam. Podobała mi się ta książka.. Ale jak wiadomo każdy ma inny gust.__________________ deskorolka jest całym moim życiem. <3 Skate or die. Nadszedł wieczór a wraz z nim mnóstwo wspomnień. Ja tylko chciałam żebyś pozostał sobą. Nie takiego Cię polubiłam, zmieniłeś się niestety... Pozostały mi tylko wspomnienia i kilka pogiętych fotografii. |
|
|
|
|
#3560 |
|
Zadomowienie
|
<33 !
Jejku , jejku ile pochwał, moje kochane, jestem na prawdę przemile zaskoczona
![]() Przepraszam,że nie odpowiadam na prośby, ale jakoś ostatnio cierpię na brak czasu, nawet,żeby dodać jakieś opisy Nigdy nie pociągnęłabym za spust,ale ryczałam przez to tysiące razy... Życzę Ci abyś czuł się tak samo podle jak ja Pewnie flirtujesz z jakąś inną dziewczyną. I nawet o mnie nie myślisz. Rzucę Cię do moich nóg I przejdę po tobie Jedynie po to by pokazać Ci jak się czuję I pamiętaj złotko, że w tym wszystkim nie chodzi o mnie, a o Ciebie Doktorze, doktorze nie daj się prosić. Przepisz mi coś. Może życie w ciele kogoś innego? Bo jestem wkurzona na siebie Potrzebuje więcej niż możesz mi dać Ufałam Ci. To takie smutne. Kochanie dlaczego mnie ranisz, zostawiasz i niszczysz?
|
|
#3561 |
|
Zadomowienie
|
a życie pozbawione jakiejkolwiek interwencji, rozpada się na wszystkie strony.
tonę w uśmiechach z ulicy i drobnych ciepłych słowach. i wyciągnięciach ręki. tonę w kołdrze po uszy. się wtulam i patrzę za okno. lubię okna. lubię herbatę. lubię, lubię, lubię. masę rzeczy. wiem, że teraz będzie inaczej. codzień coś się zmienia. rusza do przodu. trzymam kciuki , żeby nie spiepr.zyla wszystkiego. podarunki pełne pamięci, niespodziewany spacer i uśmiech. |
|
|
|
#3562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() __________ 1. "Ciepła jak światło słońca, miękka jak poranek, ale o stalowym rdzeniu, którego nic nie mogło złamać. Była niczym ogień płonący na lodzie, jak ostra klinga srebrnego sztyletu" 2. "Elena poczuła na ustach pocałunek Stefano. I... To było aż tak proste. Wszystkie pytania zyskały odpowiedzi, wszystkie wątpliwości zniknęły. Poczuła nie tylko namiętność, ale też wszechogarniającą czułość i miłość tak silną, że aż zadrżała w środku. Przeraziłaby ją intensywność tego uczucia, gdyby nie to, że przy nim nie musiała bać się niczego." 3. "Jego twarz znów znieruchomiała, jakby spoglądał gdzieś w dal, na coś strasznego i rozdzierającego serce, co tylko on sam mógł zobaczyć. Ale Elena dostrzegła w nim nie tylko żal. Przez wszystkie mury, ponad z trudem utrzymywaną kontrolą, zobaczył umęczony wyraz nieznośnego poczucia winy i samotności. Spojrzenia tak zagubione i udręczone, że podeszła do niego, zanim się zorientowała, co robi" Cytaty powyżej pochodzą z "Pamiętników wampirów". Jakoś tak spodobała mi się ta książka. Może którejś z was się przyda ;] W każdym razie dodam też coś swojego. 4. Oplatasz me ciało jak biblijny wąż. 5. Na targu kupiłam srebrny sztylet. Idealny do zamordowania twych uczuć. 6. Skacząc po świeżo skoszonej trawie to zawsze ja jestem tą, której w stopę wbije się szkło. 7. Zawsze gdy spoglądam w niebo zbiera się na burzę. Nawet w słoneczny dzień chmury przyjmują kolor granitowej czerni. 8. Spoglądając w dół nie widzę piekła. Widzę obrazy o stokroć gorsze niż piekielne bramy. Widzę swoje wspomnienia. 9. Wierzę, że jestem twoja. Nawet, gdy obejmujesz śliczną blondynkę o śnieżnobiałym uśmiechu, wmawiam sobie, że przyjechała do Ciebie kuzynka. 10. Z mojego pociągu odczepił się wagon z Twoim imieniem. Akurat przewoził szczęście... 11. Moje serce nuci piosenki rodem z horroru. 12. W urnie, na stoliku nocnym trzymam urnę z popiołem naszej miłości. 13. Zbrukana płonę. 14. Nadzieja? Czy to coś co pozwala Ci wierzyć, a potem daje kopa w tyłek? 15. Naga, ubrana jedynie w strach. 16. Nie polemizuj ze mną. Masz za mały obwód mózgu. 17. Facet to świnia. Mógłby żyć w chlewie i pożerać odpadki gdyby miał kablówkę z Eurosportem i kanałem porno. 18. -Mogę Cię przytulić? -A czy gdy chcesz zjeść obiad pytasz się widelca czy możesz na niego nabić kawałek ziemniaka?.. 19. To małe, czerwone, bijące w Twojej lewej piersi już nie jest moim domem. 20. W świątyni zapaliłam świeczkę. Za naszą miłość. Właśnie się wypaliła. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-06-12 o 16:27 |
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _________ nie żałuj Miłości. Paliłam papieros za papierosem. Zadymiony cały pokój i mój umysł. Przynajmniej Twoje twarz była słabo widoczna. Jedna rzecz, której nie wiesz o Miłości.. Kochaj mimo wszystko, bez względu na to, czy się opłaca. translator serca. Lubię wino, lubię papierosy i czarną mocną kawę. I wiesz co? Ciebie też lubię. całe życie uczysz się Miłości. tylko Życie się opłaca.
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
I believe I can fly I believe I can touch the sky...
Chcę do jednego miejsca na ziemi, gdzie problemy przestają mieć znaczenie. Poszybować chociaż raz. Ponad śmierć, ponad czas. Wiecznie kochać, wiecznie żyć. |
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny .
wiec ze prosb tutaj strasznie duzo jest ale naprawde przeszukalam wszystkie moje zbiory opisow i nic nie znalazlam .a chcialabym jakis opis takie moze nie doslowny ale zeby dawal do zrozumienia , i nie jakies taki jak maja "zrozupaczone nastolatki" tylko przemyslany , na poziomie. chodzi o to ze chlopak dostal 2 szanse i obiecal ze jej nie zmarnuje , ze bedzie lepiej niz bylo , a nie minal nawet tydzien a ten juz zaczal mnie olewac , nie odzywa sie na gg , a jak wczoraj napisalam to walnal focha ze sie go grzecznie zapytalam dlaczego nic sie nie odzywa i nie tak to mialo wygladac. ![]() Utrata drogi w czasie podróży jest nieszczęściem. Jednak utrata sensu podróży,Jest prawdziwa tragedią Każdego dnia stawiamy czoła tej samej prawdzie, że życie jest ulotne, że nasz czas tutaj jest krótki. I aby uszanować poległych, sami musimy przeżyć dobrze nasze życia. W tej chwili jest 6,502,867,120 ludzi na świecie. Mniej więcej. Ale czasami potrzebujesz tylko jednej z nich. Na dobre i na złe. Nie bój się życia. Uwierz, że to życie jest warte tego, aby je przeżyć, a twoja wiara cię w tym umocni. Jeżeli serca wam nie spłoną,to na darmo szukam słów, Jeżeli zadrżą i załkają,to w poezji mieszka Bóg. Jakkolwiek znajdzie nas koniec, nie znajdzie nas rodzielonych.
|
#3566 |
|
Raczkowanie
|
1.smutna, porcelanowa lalka
2.masz rację, kolejny raz masz rację. jestem zimną suk*ą, jestem szmat*ą. 3.W życiu nie ma prób od razu zaczyna się przedstawienie. 4.A ja kocham mojego frytkowego potffora 5.możesz rzucać we mnie krwawymi słowami, ale ja zawsze będę. 6.przyjdź i odejdź, chcę Cię tylko zobaczyć. 7.pójdę na autostradę i złapię stopa do krainy tęczy. 8.kolejny raz zdaję sobie sprawę, że nie jesteś mój. 9.Złap na język kroplę deszczu i pokaż mi jak smakuje 10.Po drugiej stronie na pustej drodze 11.nie uda Ci się ukryć pokochanego przeze mnie serca w natłoku błahostek. 12.Pudło kluczy donikąd 13.Uśmiecham się ostrożnie 14.moja miłość jest w koszu, a wiara wisi gdzieś na strychu. 15.anioły śmierdzą potem, żrą kiełbasę i mają w du*** żywych 16.Dziewczyna z warkoczem ma oczy Komety , ale jest w nich światło 17.dokonujesz prawie cudów, ale nie próbuj zastępować mi tlenu. 18.kolejny raz, w ulewie kłamstw bez parasolki 19.Wybudujemy most który połączy świata dwa jednym jesteś Ty drugim Ja. 20.A wszystko dla Niego, przez Niego, dzięki Niemu 21.Ludzie poszaleli handlują sumieniem wysuszone serca chowają po ulicach 22.Okryj mnie cieniem skrzydeł Twoich, może wtedy będę choć namiastką anioła. 23.Ostry kamyczek gniewu 24.nie mogą uspokoić bicia serca i przyśpieszonych oddechów. 25.Gromada cieni, nie ma już we mnie strachu. 26.a słońce leniwie będzie nas lizać swoimi promykami, kiedy zaśniemy na puchatych, mlecznych chmurach. 27.łaziła kanałami nie szukała szczęścia. 28.serce miałam rozdarte tylko i wyłącznie przez moje urojenia. 29.umieram tysiąc razy, gdy patrzysz się w moje oczy. 30.słońce leniwie ciągnie się po moim stole, księżyc śpi pod podłogą 31.to właśnie od tych wspomnień szumi mi w głowie i tracę z wolna ostrość. 32.żebym zawsze miała Twój zapach na poduszce, a ty ślad mojej szminki na ustach 33.trzeba odetchnąć chłodnym powietrzem,i załatać dziury w sercu. 34.zniszczyłabym ten mur z powietrza, co nie pozwala się spotkać naszym oczom, a Ciebie złapałabym za rękę i porwała na koniec świata. 35.nie uwierzę, że nie chcesz mnie znać, skoro na sercu masz wyryte moje imię. jeśli chcesz to odejdź, ale zrób to chociaż raz a porządnie -Skąd wiesz że mnie kochasz? -A skąd wiesz że Cię dotykam? -Czuję to. -No właśnie. -Dlaczego ma spuszczoną głowę?? -Bo cierpi ... -Cierpi? Dlaczego?? -Bo się boi ... -Czego? -Boi się, że szczęśliwa miłość zanikie ... -Zaniknie? -Tak! -Jak to możliwe?? -Ludzie nie mają czasu na miłość ... -Nie mają czasu na miłość?? -Tak! -Nie rozumiem ... to nie możliwe ... -A jednak ludzie boją się miłości ... -Boją się miłości? -Tak, skrywają ją głęboko w sercu gdzie nikt nie ma dostępu |
|
|
|
#3567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
robię kradziejstwo,bo piękne to
Edytowane przez LondonElektricity Czas edycji: 2009-06-12 o 18:03 |
|
|
|
|
#3568 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
aaaa znowu nadrabiam kilka stron, coraz mniej na wizażu jestem bo oglądam po kolei sezony desperate housewives :) odczuwam szczerą tęsknotę to tylko fascynacja. naprawdę Cię nie kocham to Ty jesteś ostatnio najważniejszy wyginiesz kochanie tak jak dinozaury
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-06-12 o 20:45 |
||||
|
|
|
#3569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ________________ na tą chwilę jest jak jest. nie pytaj czemu, jak narazie w życiu dorobiłem się tylko samych problemów.. podobieństwo uzależnień jest bliźniacze. różny pozostaje jedynie rodzaj trucizny. idąc prosto przed siebie nie można zajść daleko. wiesz o czym marze, by to co czas pokaże zgrało się z mym planem , z Tobą być odłamem tworząc wspólnie kontrast, jak na czerni biel.. wskazać wspólny wyższy cel. własną ambicją dążyć do życiowych spraw. wpadasz w długi, nie masz nawet na s z l u g i. chwile które przepełniają emocje tak mocne, że uzależniają jak narkotyk.. < 3 świat to szansa na sukces, mówisz szukam takich szans, przy których się nie pobrudzisz czas plany studzi, wyobraźnia ogranicza wychodzisz do ludzi, sumienie wszystko rozlicza co słychać? los zlepiony w jedno tak do końca świata lub póki sprawia przyjemność pośród konkretów, które były marzeniami życie wciąż w podróży gdzieś między słowami.. czas przemija nawet wtedy, kiedy wydaję się to niemożliwe. nawet wtedy, kiedy rytmiczne drganie wskazówki sekundowej zegara wywołuje pulsujący ból. czas przemija nierówno - raz rwie przed siebie, to znów niemiłosiernie się dłuży - ale mimo wszystko przemija.. wyszedłbym, ale nikt nie zaprosił mnie, na mój widok nawet pies już nie cieszy się.. [myślałam, że padne na klate, jak to zobaczyłam(opis kolegi). ]
|
|
|
#3570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A okradaj kochana okradaj ;** bardzo się cieszę, że się podobają ;D
___________ Tych parę słów... od Ciebie Bo lekarstwem na wszystko jest usmiech! Chciałam sięgnąć po gwiazdy i Księżyc. Nie wiem czemu tak szybko wstał dzień... Dziewczynki ;* Mam prośbę do was. Macie może jakieś opisy do mojej sytuacji, że odtrąciłam prawie wszystkich znajomych oprócz mojego bardzo dobrego kumpla i że chcę żeby tak zostało . Że w moim życiu liczy się tylko on i mam nadzieję że nie będę żałować mojego postępowania. Proszę was ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

;* 

<3

.

brak słów. ;*