|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
Cytat:
No i zdecydowanie za dużo wzdychania, Belli i Edwarda. Ogólnie pomysł na książkę świetny, gorzej z wykonaniem. Gdyby Rowling napisała ją, to byłoby mistrzostwo świata. A tak... Mam jechać 29-go do Krakowa po koleżankę, która tego dnia pisze ostatni egzamin. I miałyśmy iść na "Niebo nad Paryżem" do "Uciechy", ale cholera, grają ten film 28-go i 30-go, a mój pobyt ma być jednodniowy. Cholera, ach i nie wiem, co będzie
Edytowane przez ville Czas edycji: 2009-06-12 o 09:35 |
||
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
nie klocic sie.
ja zaraz siadam do gramatyki, a strasznie mi sie nie chce uczyc
|
#3783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wykładowcy bardzo poważnie podchodzą do swoich wykładów - a przynajmniej pochodzili ci, z którymi miałam zajęcia do tej pory.Zdarzają się odwołane ćwiczenia - u jednej idiotycznej pani doktor - którą dziewczyny znają z wcześniejszych moich wypowiedzi i mniej więcej wiedzą o co chodzi. Na Twoim miejscu zanim zaczęłabym pisać i się tak irytować tym wszystkim, spróbowałabym nas poznać, poczytać kilka postów i być na bieżąco, a na pewno poznasz i nas i to jak postrzegamy niektóre rzeczy. I Vill ma racje - później będzie, że jesteśmy złe, wredne itepe ... Cytat:
![]() wystarczy Ci tylko tyle, że zakupiłam całą sagę i czytam ją po raz 2, a filmu nigdy nie mam dość i czekam z niecierpliwością na 2 część?! ![]() Cytat:
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nadrobię, jak oglądnę House'a. Mam już 2 ostatnie odcinki na kompie ![]() No chyba, że mi szczęka tak opadnie, że pojadę na pogotowie, to odezwę się wieczorem
|
#3785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zetka , Vill jesteście szalone - ja nie potrafię się uczyć do tej godziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hula - zdjecie bedziemy chciały zobaczyć po wizycie u fryzjera ;D
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Nija: Mi się baardzo podobały ostatnie odcinki housa!!
Dziwna atmosfera przez tą kłótnię, eee raczej spór... ja już nic nie pisze na ten temat, ale zdanie swoje mam jakie mam i nie zmienię. Dzienne to dzienne, zaoczne to zaoczne, każdy system się rożni... Jestem na siebie zła, bo spałam do 11, a miałam wstać góra o 9 i się pouczyć, a tak jestem w dupie jednym słowem i muszę zaraz leciec do biedronki na zakupy
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
to poproszę TŻ żeby mi zrobił zdjęcie zanim wyjdziemy na wesele czli w sukience, butach i fryzurze
![]() całkiem niezle te włosy wyszły, w sumie nic szczególnego nie robiłam, ścinałam końcówki, cieniowałam i skróciłam grzywke ![]() jeszcze taaaak długo muszę czekać żeby pozbyć się tych farbowanych;/ narazie mam ok. 8cm swoich włosów i już się nie mogę doczekać aż będą miała całe własne |
|
|
|
#3788 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, bez przesady, jaka tam kłótnia, to dyskusja była. A forum przecież właśnie do tego służy - do dyskusji.
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, Em, co do ciebie
Mój wyjazd nie jest jeszcze pewny na 100%, ale jednak plany mam i miałam dać ci znać kiedyś, czy właśnie nie miałabyś czasu 29-go, żeby się spotkać. Co do godziny, jeszcze byśmy ustaliły, gdybyś oczywiście miała czas i ochotę. I oczywiście - gdybym przyjechała ![]() Niedaleko mnie rozkłada się wesołe miasteczko z Czech i pod oknem świergoczą mi po czesku, jak mnie ten język rozbraja
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio byłam w Czechach to myślałam że pękne ze śmiechu
szczególnie jak się czytało coś, co było napisane na tabliczce!
|
#3791 |
|
|
ville, jasne, bardzo chętnie, jeśli tylko będę w Krk.
![]() Moja koleżanka-wizażanka studiuje bohemistykę. Rzeczywiście śmieszny ten język.
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
dobra Dziewczynki ja jade
![]() może wejdę na wizaż U TŻta a jak nie to w niedziele zdam ralecję jak było ![]() papapa całusy |
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, szerokiej drogi!!
|
#3794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
wstalam
a moja przyjaciolka ma dalej tak spalone nogi, ze prawie nie chodzi, a miala jechac ze mna do wroclawia bu bu :P
|
#3796 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo ja np. potrzebowałabym przynajmniej co 2 godziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Że to jest tak samo jak w liceum, gdzie przecież nie odrabia się każdej straconej lekcji. Mojego pana z geografii nie było kiedyś chyba przez 2 miesiące (i dobrze ).Na razie obejrzałam 5x23 House'a, ostatni odcinek jeszcze przede mną. No, przyznam, że 5x23 mnie zaskoczył i trzymał w napięciu
|
|
#3797 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, chyba, że tak
Ja zrozumiałam, że DsC chciałby przejechać całą drogę bez zatrzymywania się, bo postoje nie są jej potrzebne
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Hulcia baw się dobrze i nie przejmuj się niczym!!
Cytat:
![]() ale pojadę pojadę niedługo ![]() DsC no to Ty jak moja współlokatorka ![]() ona też przeczytała wszystkie książki po polsku a teraz kończy 4tą część po angielsku ;P właśnie kończę śniadanio-obiado-kolację ![]() i czas do nauki
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
ba, codziennie dowiaduje sie czegos nowego
|
#3801 |
|
Adwokat diabła
|
Hejka!
No tak miałam się odzywać codziennie ale wyjechałam i nie miałam jak dopaść się do komputera. Teraz mam chwileczkę i odpoczywam sobie w 'domku' ![]() teskniem za wami Baboszki
|
|
#3802 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a później już tylko dopisać to: Cytat:
ale mnie uprzedziły dziewczyny :P:P:P noo to odezwij się jak tylko bedziesz mogła ;p
|
|
|
#3803 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
mam juz dosc gramatyki pomocy
![]() Hula baw sie dobrze ![]() wkurza nas listonosz, bo wogole nie dzwoni i nie przychodzi tylko zostawia awizo;/ tz juz byl u kierownika i dalej to samo
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Black
![]() Hyla miłej zabawy ![]() Właśnie podjęłam decyzję... ciągle jestem bardzo kiepska z angielskiego a osobie na studiach nawet nie wypada być.. dlatego całe wakacje dokładnie ucze się angielskiego a we wrześniu składam deklarację maturalną aby napisać go na rozszerzeniu. Planuję na trzecim roku wziąć drugi kierunek na moim wydziale ( aby większość ocen mieć po przepisywanych ) i głupio by było nie przejść rekrutacji. Nie mam jeszcze konkretnych planów co do drugiego kierunku czy będzie to ekonomia, msg, finanse, logistyka, socjologia, praca socjalna, europeistyka czy cokolwiek innego z mojego wydziału ale coś na pewno ![]() Przerwa na obiad i czytanie trochę "Aniołów i demonów " ( wciągnęło mnie! ) a potem nauka nauka nauka na wtorek
|
#3806 |
|
|
Ja prawdopodobnie od 3 roku biorę europeistykę, ale z tylko mi znanych powodów.
Zobaczymy jak to będzie.
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcialam wziac fir, ale widze jak beznadziejnie maja ludzie ktorzy maja po 2 kierunki. a ja wolalabym postawic na wiecej praktyk, jezykow, niz uczyc sie znowu samej teorii..
wiec dlatego zamiast drugiego kierunku od tego semestr zapisuje sie na kurs niemieckiego - 2 razy 2 tyg po 2h, i prawko, potem moze CAE; za to magisterke sobie zrobie z finansow - chyba. bo przegladalam program studiow, i 80% sie pokrywa, wiec po co ;| ? chyba zeby mi wsyzstko poprzepisywali
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czuję się totalnie spenetrowana, a wyłuskiwanie wiedzy poszło srednio. W sumie to mieliśmy nie całą godzinę na jakieś 42 twierdzenia, a ten czas był cały czas przerywany " pamiętajcie, żeby wyraźnie pisać. dziękuję"; "na końcu pracy napiszcie koniec" "a niekórzy to mi nawet dziękuje piszą" "przepraszam, że ja na swojej napisałam koniec, a nie dziękuję, to tak mniej grzecznie. dowidzenia" i to tak średnio co 7 minutkoleżanka chciała napisać dozobaczenia we wrześniu, ale się rozmyśliła Ale za to wróciłam z zakupów bogatsza o bluzkę, adidasy, kolczyki, róż, pierścionek, zestaw z Rossmanna i chyba tyle. Zastanawiałam się nad srebrnymi rurkami, ale nie wiem jak ludzie by na nie zareagowali w biały dzień
|
|
#3809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o czytać po angielsku też planuję zacząć! Co za zestaw z rossmana ? odebrałaś colgate? bo ja nie byłam uznałam,że pewnie nie dostanę
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zestaw ten, co masz - dove, piłka itd Ja już postanowiłam, że od października zaczynam ekonomię. oby koleżanka się dostała, bo razem łatwiej się będzie przemieszczać czy plan ułożyć. Mnie niestety nic nie przepiszą, nawet wf .Jeszcze na SRiKS mnie ciągnie, ale to może kiedyś
wymianka Edytowane przez Tesiaczek Czas edycji: 2009-06-12 o 16:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

?

wykładowcy bardzo poważnie podchodzą do swoich wykładów - a przynajmniej pochodzili ci, z którymi miałam zajęcia do tej pory.

a ja nie mam balerinek czarnych (w moich t-barach pekla podeszwa