|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Październikowe PM
my też do cześci bedziemy wysyłać, a co
, tylko mysle o napisaniu listu przewodniego coś w stylu"przykro nam, ze nie mozemy wręczyc zaproszenia osobiście, ale miło nam bedzie jeśli zechcecie uczestniczyć w tym waznym dla nas dniu"..Gabryna, spoko fryzurki są na tej stronie co podesłałas. Juz jedną namierzyłam dla siebie;-)
|
|
#392 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie gabryna dzieki wielkie za ta stronke z fryzurkami, jeszcze jej nie przegladalam, ale na pewno to zrobie. mam tez zapisane jakies inne stronki z takimi wlasnie zbiorami, ale jakos nie pali mi sie do ich przegladniecia... fryzura to bedzie dla mnie cos najgorszego... juz to wiem....
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
łącze sie z Tobą w bólu złotko, dla mnie tez fryzura to cięki temat. Zadklo kiedy jestem zadowolona ze swoich włosów
|
|
#394 |
|
Rozeznanie
|
dokladnie hipka.... chyba wolalabym szukac jeszcze jednej sukni slubnej niz myslec nad fryzura, tez zawsze mi sie nie podoba jak ktos mnie uczesze, az sie boje ile probnych bede przechdzic. licze na to, ze trafie na "te" fryzure od razu, ale watpie.
|
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
ja jedynie wiem, ze nie chce mieć ciasno zwiazanych, wolałabym luźne upiecie, ale takie, zeby wpiać welon...a że mam podwójny, wpinany od góry - nie bedzie to łatwe
|
|
#396 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że są dokładnie takie jaki miały być![]() Zlotko a jakie Ty masz długie swoje włosy?
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
no ja tez mam nadzieje, zobacze je dopiero po pracy
już sie nie moge doczekać;-)zmykam dziewczyny, udanego długiegooooo weeekednu;-)
Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-06-10 o 16:09 |
|
|
|
#398 |
|
Rozeznanie
|
hmm SSR wlosy mam takie do polowy plecow, moze nieco dluzsze
|
|
#399 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Po ślubie chyba też zetnę, choć szkoda mi, ale zrobię sobie jakąś szałową fryzurkę, w końcu nowy etap w życiu
|
|
#400 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny jakbyscie mialy krotkie jak ja to byscie pewnie marudzily ze za duzo nie mozecie pokombinowac z fryzurami
ja tam Wam zazdroszcze moje sa kiepskie, cienkie i tylko krotsze fryzurki moge nosic
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-06-10 o 20:51 |
|
|
|
#401 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze ze macie dlugie wlosy
no ale mowi sie trudno....Ciesze sie ze ta stronka z fryzurami Wam sie przyda
|
#402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Choc nie jestem sama z fryzurką, ja to nie wiem czy cos wykąbinuje sensownego z moich włosków, zebym była zadowoolona. Chyba tak jak ty złotko zbankrutuje na próbne. Obecnie szukam kosmetyczki bo niem, bo tą co miałam to pani nie pasuje. Tak złotko Maggie miała taką fryzurkę. Ja dzis kupiłam sobie butki i kompleci: spódniczke i krótszą marynarke z 3/4 rękawkiem, koszule. Jak przyniose jutro od mojego TZ aparacik to wam wkleje. Z bucików jestem zadowolona tylko obcas 9 cm, ale mi sie spodobały i są wygodne. gabryna Ja równiez dziękuje za stronkę Zycze udanego weekendu kochane
|
|
|
|
|
#403 |
|
Rozeznanie
|
SSR to ty masz baaaardzo dlugie wlosy
wiesz juz jak chcesz sie uczesac na slub ?? moze cos podpowiesz ja znowu mam dosyc geste i nie bardzo chyba podatne na jakiekolwiek krecenia. tez chce je sciac, ale boje sie ze bedzie mi ich pozniej szkoda i oczywiscie bedzie problem z pomyslem jak sciac:/no znowu z krotkimi jest problem z ukladaniem no nie? hmm a tak to wezme i zrobie kite i jest w porzadku ![]() BEAMI fajnie, ze komplecik sobie kupilas, a buty takie wysokie wow fajnie , ale to na obrone, czy slub?? ja chce wysokie na slub, ale jeszcze nie wypatrzylam.a koniecznie wklej fotki ![]() BEAMI to przeciez dlugi weekend, wiec czekam na fotki krazkow jak odbierzecie
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
Miłego weekendu Wam życzę żebyście w koncu opdoczęły
|
#405 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no to niezły masz ten obcas, ale grunt, że wygodne I czekamy na fotki![]() Cytat:
I znów zapuszczałam tak w kółko. Ale teraz od jakichś 7lat już nie ścinałam, tylko końcówki mi mama podcina jak już na nie siadam. I po takim długim okresie i przyzwyczajenia do tej kitki, którą się robi w 30 sekund i ma się ją cały dzień i noc w stanie nienaruszonym i nie fruwającym, to teraz boję się ściąć. Ale chcę coś zmienić w wyglądzie, może jakaś fryzurka mnie odmłodzi, bo teraz wyglądam jak szara myszka. Aha i w życiu włosów nie farbowałam - ja to jestem jakiś dinozaur chyba Na ślub na pewno będę miała spięte w kok i to dość ciasny, bo żadne luźne, a nawet loki nie wchodzą w grę. Nie dość, że to potem fruwa, plącze się itp. o jeszcze w moim przypadku optycznie powiększa mi głowę. Będę mieć spięte, na to diadem albo opaska z cyrkonii i pod kok welon, albo nad kok ale nisko. Jeszcze nie mam żadnej koncepcji na fryzurę, dopiero w sierpniu będę myśleć-jak będą zarysy kiecki
|
|
#406 |
|
Raczkowanie
|
Z długimi włosami mozna się bawić,gorzej jak ma sie krótkie tak jak ja
ja też zapuszczałam włosy ale po mojej chorobie musiałam je ściąć bo mi bardzo wypadały ale już się wzmocniły więc je zapuszczam a na dodatek robie maszki z nafty żeby jeszcze szybciej rosły i rezultat jest urosły mi w ciagu miesiąca ok 3 cm i mam nadzieje że jeszcze więcej urosną w końcu mam na to jeszcze 128 dni![]()
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
zlotko855 jednak nie odbierzemy w ten weekend bo mój tez ma grype żołądkową i sie bardzo źle czuje
. Jutro zadzwonie jubilera i powiem ze za tydzień odbierzemy.Jutro wstawie zdjęcia moich zakupków, a butki to na obrone i chyba na poprawiny sie przydadzą, ale to bedzie zależało jaką sukieneczke kupie. |
|
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki chyba nie był poruszany temat podróży poślubnych więc ja go poruszę
Tak właśnie gadaliśmy ostatnio z TZ o naszej podróży i kompletnie nie wiemy gdzie w październiku może być super pogoda. Chciałabym od razu po weselu gdzieś lecieć tylko nie wiem jeszcze gdzie Tak więc gdzie Wy sie wybieracie i co polecacie w październku??
|
#409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#410 |
|
Raczkowanie
|
Ja też ci nie pomogew bo my rezygnujemy z takich wycieczek a poza tym nie wyobrazam sobie byc 7 dni bez dziecka
o nie
|
#411 | |||
|
Raczkowanie
|
Witam...
![]() Nadrabiam zaległości ![]() Cytat:
właśnie takie nam się zgubiły Bardzo mi się podobają i pięknie prezentują się na paluszku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio kupiłam kolejną biżuterie ślubną, wciąż nie mogę się zdecydować... Chociaż teraz już nie wiem czy to będzie potrzebne Jak pisałam, wynajęliśmy mieszkanko, jesteśmy tam od czerwca. Na początku było super Problem powstał nie o skarpety na podłodze, tylko o smsa.. i Tż teraz stwierdził, że on jednak nie wie czy chce tego .sluby czy nie Jestem załamana. Oboje źle postąpiliśmy, emocje wzięły góre. Rozmawialiśmy, rano wstaliśmy i jeszcze przed wyjazdem do pracy, pwoiedział, że mnie kocha, a po południu dostaje smsa, że on nie wie czy to ma sens.. Staram się jak mogę. Ale już nie mam siły On nie chce nic, a ja zmusić przecież nie mogę. A wczoraj stwierdził, że może jednak odpoczniemy od siebie... Wtedy całkiem się załamałam Bo przecież związek polega żeby być ze sobą na dobre i na złe, a nie jak coś się stanie to żeby uciekać... Przepraszam, że o tym tu pisze. Ale nawet nie mam komu się wygadać Zostawiłam dom rodzinny, dla niego, za którym starasznie tęsknie, od tej kłotni wracam do pustego domu, a on przyjezdza wieczorami zabrałam swoje rzeczy i zamieszkałam z nim. A teraz co... I do tego 22 czerwca mam obrone, a ja nie potrafie się skupić i niczego nauczyć..
|
|
#412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pytam się i co teraz zamierza.. a on "nie wiem", pytam się czy chcę być ze mną, a on "nie wiem" Tak jakby się w czymś zamknął, i ciągle jest nie.. Trzeba będzie to przetrwać.. Tylko ja nie wiem ile wytrzymam, zbyt długo to już dla mnie trwa cały czas na środkach uspokajających, które i tak już nie pomagają Ciągle, myślę jednak, że on ze mnie zrezygnuje i to po takiej głupocie... No nic dziewczynki, życzę jak na razie owocnych przygotowań
|
|
#414 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pogody nigdy nie zaplanujesz. My na razie nic nie planujemy, bo w sumie nawet nie wiemy gdzie chcemy jechać, chcieliśmy do Rzymu, później do Norwegii, był w planach Bałtyk, ale chyba wybierzemy się gdzieś na parę dni na mazury albo w góry. Na razie się na nic nie nastawiamy, bo jak uda nam się kupić mieszkanie to będziemy mieli podróż poślubną po farby, kleje i z powrotemCytat:
I tak o jednego smsa się wszystko popsuło? ?Mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia, w końcu jesteście dorosłymi ludźmi, którzy chcą ze sobą spędzić resztę życia, a te nieporozumienia to chwilowe. Może twojego TŻ naszły wątpliwości,ale nie takie czy Cię kocha i chce być razem tylko te bardziej materialistycznej natury, czy podoła, czy będzie umiał utrzymać rodzinę, czy będzie dobrym mężem, ojcem.Mam nadzieję, że wszystko się ułoży, będziemy czekać na dalsze relacje
|
|
#415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#416 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje strasznie za wsparcie dziewczyny Zmykam zaraz do domku, posprzątam i może pojadę do niego pod pracę a potem do kina, albo na kolację wyciągnę.. chociaż może uzna, że się narzucam Ech brak słów... Nie wiem co robić ![]() Miłego weekendu wam życzę, nom może jutro będzie lepsza pogoda...
19.08.2009 06.11.2011 11.08.2012 Edytowane przez mysia7a Czas edycji: 2009-06-13 o 14:58 |
||
|
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczyny
Na Waszym forum jestem nowa. Trafiłam tu bo jestem też ,, październikowa "
|
#418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tam twoje przygotowania? |
|
|
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
No cóż czasu coraz mniej jakby nie było.. obecnie jesteśmy na etapie zaproszeń, a dokładniej ich zamawiania. Aktualnie czekamy aż zostana wydrukowane i przysłane. Zamówilismy droga internetową, ale mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. Z tego co czytałam to i z tym są czasem problemy. Dziś z TŻ-em bylismy na Dniach Skupienia. Siedzielismy tam od 9 do 14
Był posiłek, oglądaliśmy dwa filmy na temat porodu i aborcji. Powiem Wam ( a raczej napiszę), że to było straszne!! nie mogłam patrzeć.
|
#420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
SSR tak maski z nafty przyspieszają porost włosów tylko trzeba to robic systematycznie a co do choroby...to już nie będzie dobrze tylko gorzej Mysia jak to wszystko przeczytałam to szczeka mi na dół opadła i powiem że tak jak w moim przypadku to bardzo skutkuje.Ale jeżeli chodzi o Mysie to trzeba jej jakoś pomóc dziewczyny,trzeba ją podnieść na duchu i wspierać bo napewno się pogodzą i będzie ok tylko kwestia czasu-zwłaszcza że poszło o błachą rzecz,będzie dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

, tylko mysle o napisaniu listu przewodniego coś w stylu"przykro nam, ze nie mozemy wręczyc zaproszenia osobiście, ale miło nam bedzie jeśli zechcecie uczestniczyć w tym waznym dla nas dniu"..

już sie nie moge doczekać;-)

wiesz juz jak chcesz sie uczesac na slub