Październikowe PM :) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-10, 11:19   #391
hipka80
Raczkowanie

Dot.: Październikowe PM

my też do cześci bedziemy wysyłać, a co, tylko mysle o napisaniu listu przewodniego coś w stylu"przykro nam, ze nie mozemy wręczyc zaproszenia osobiście, ale miło nam bedzie jeśli zechcecie uczestniczyć w tym waznym dla nas dniu"..

Gabryna, spoko fryzurki są na tej stronie co podesłałas. Juz jedną namierzyłam dla siebie;-)
Stary 2009-06-10, 11:44   #392
zlotko855
Rozeznanie

wlasnie gabryna dzieki wielkie za ta stronke z fryzurkami, jeszcze jej nie przegladalam, ale na pewno to zrobie. mam tez zapisane jakies inne stronki z takimi wlasnie zbiorami, ale jakos nie pali mi sie do ich przegladniecia... fryzura to bedzie dla mnie cos najgorszego... juz to wiem....

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:48   #393
hipka80
Raczkowanie

łącze sie z Tobą w bólu złotko, dla mnie tez fryzura to cięki temat. Zadklo kiedy jestem zadowolona ze swoich włosów
Stary 2009-06-10, 11:58   #394
zlotko855
Rozeznanie

dokladnie hipka.... chyba wolalabym szukac jeszcze jednej sukni slubnej niz myslec nad fryzura, tez zawsze mi sie nie podoba jak ktos mnie uczesze, az sie boje ile probnych bede przechdzic. licze na to, ze trafie na "te" fryzure od razu, ale watpie.

Stary 2009-06-10, 13:15   #395
hipka80
Raczkowanie

ja jedynie wiem, ze nie chce mieć ciasno zwiazanych, wolałabym luźne upiecie, ale takie, zeby wpiać welon...a że mam podwójny, wpinany od góry - nie bedzie to łatwe
Stary 2009-06-10, 14:51   #396
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez gabryna Pokaż wiadomość
Daję Wam stronę internetową z fryzurami ślubnymi-ich jest bardzo dużo tylko 125 stron a na stronie 18 zdjęć

http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/

mamnadzieje że ułatwie niektórym dziweczyną
Dziękujemy
Cytat:
Napisane przez hipka80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przyszły zaproszenia:j upi:
własnie TŻ je odebrał....juz sie nie moge doczekać aż popołudniu je zobacze...l
No to extra Mam nadzieję, że są dokładnie takie jaki miały być

Zlotko a jakie Ty masz długie swoje włosy?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 14:55   #397
hipka80
Raczkowanie

no ja tez mam nadzieje, zobacze je dopiero po pracy już sie nie moge doczekać;-)

zmykam dziewczyny, udanego długiegooooo weeekednu;-)

Edytowane przez hipka80
Czas edycji: 2009-06-10 o 16:09
hipka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 18:57   #398
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Zlotko a jakie Ty masz długie swoje włosy?

hmm SSR wlosy mam takie do polowy plecow, moze nieco dluzsze i juz mam ich dosc, obiecalam sobie, ze po slubie scinam

Stary 2009-06-10, 20:33   #399
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez hipka80 Pokaż wiadomość
no ja tez mam nadzieje, zobacze je dopiero po pracy już sie nie moge doczekać;-)

zmykam dziewczyny, udanego długiegooooo weeekednu;-)
Również życzę udanego weekendu i czekamy na relację z zobaczenia swoich zaproszeń na żywo
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
hmm SSR wlosy mam takie do polowy plecow, moze nieco dluzsze i juz mam ich dosc, obiecalam sobie, ze po slubie scinam
Ja mam do tyłka, ale moje są cieniutkie więc mi nie ciążą, ale plątają się i owszem Po ślubie chyba też zetnę, choć szkoda mi, ale zrobię sobie jakąś szałową fryzurkę, w końcu nowy etap w życiu

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Stary 2009-06-10, 20:50   #400
judith8
Rozeznanie

dziewczyny jakbyscie mialy krotkie jak ja to byscie pewnie marudzily ze za duzo nie mozecie pokombinowac z fryzurami

ja tam Wam zazdroszcze moje sa kiepskie, cienkie i tylko krotsze fryzurki moge nosic

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-06-10 o 20:51
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 22:56   #401
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze ze macie dlugie wlosybo ja mam krutkie i nie moge zrobic z nimi nic jak tylko wymodelowacno ale mowi sie trudno....

Ciesze sie ze ta stronka z fryzurami Wam sie przydaw koncu sie na cos przydalam

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
gabryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 23:00   #402
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
dziewczyny jakbyscie mialy krotkie jak ja to byscie pewnie marudzily ze za duzo nie mozecie pokombinowac z fryzurami

ja tam Wam zazdroszcze moje sa kiepskie, cienkie i tylko krotsze fryzurki moge nosic
Ja mam takie same włoski i teraz jak zapuszczam to sie tylko męcze, bo takie cieniutkie i długie to do mnie nie pasuje tzn. takich długich nie mam bo tylko do ramion ale jeszcze 4 miesiące musze sie meczyc, a potem odrazu ścinam i tył mocno cieniuje.

Choc nie jestem sama z fryzurką, ja to nie wiem czy cos wykąbinuje sensownego z moich włosków, zebym była zadowoolona. Chyba tak jak ty złotko zbankrutuje na próbne. Obecnie szukam kosmetyczki bo niem, bo tą co miałam to pani nie pasuje. Tak złotko Maggie miała taką fryzurkę.

Ja dzis kupiłam sobie butki i kompleci: spódniczke i krótszą marynarke z 3/4 rękawkiem, koszule. Jak przyniose jutro od mojego TZ aparacik to wam wkleje. Z bucików jestem zadowolona tylko obcas 9 cm, ale mi sie spodobały i są wygodne.

gabryna Ja równiez dziękuje za stronkę

Zycze udanego weekendu kochane
Stary 2009-06-11, 01:48   #403
zlotko855
Rozeznanie

SSR to ty masz baaaardzo dlugie wlosy wiesz juz jak chcesz sie uczesac na slub?? moze cos podpowiesz ja znowu mam dosyc geste i nie bardzo chyba podatne na jakiekolwiek krecenia. tez chce je sciac, ale boje sie ze bedzie mi ich pozniej szkoda i oczywiscie bedzie problem z pomyslem jak sciac:/
no znowu z krotkimi jest problem z ukladaniem no nie?
hmm a tak to wezme i zrobie kite i jest w porzadku

BEAMI fajnie, ze komplecik sobie kupilas, a buty takie wysokie wow fajnie, ale to na obrone, czy slub?? ja chce wysokie na slub, ale jeszcze nie wypatrzylam.
a koniecznie wklej fotki
BEAMI to przeciez dlugi weekend, wiec czekam na fotki krazkow jak odbierzecie

Stary 2009-06-11, 09:37   #404
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Miłego weekendu Wam życzę żebyście w koncu opdoczęły

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-11, 12:29   #405
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość

Cytat:
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze ze macie dlugie wlosybo ja mam krutkie i nie moge zrobic z nimi nic jak tylko wymodelowacno ale mowi sie trudno....
No zazdrośnice jedne
Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Ja dzis kupiłam sobie butki i kompleci: spódniczke i krótszą marynarke z 3/4 rękawkiem, koszule. Jak przyniose jutro od mojego TZ aparacik to wam wkleje. Z bucików jestem zadowolona tylko obcas 9 cm, ale mi sie spodobały i są wygodne.
no to niezły masz ten obcas, ale grunt, że wygodne I czekamy na fotki
Cytat:
SSR to ty masz baaaardzo dlugie wlosy wiesz juz jak chcesz sie uczesac na slub?? moze cos podpowiesz ja znowu mam dosyc geste i nie bardzo chyba podatne na jakiekolwiek krecenia. tez chce je sciac, ale boje sie ze bedzie mi ich pozniej szkoda i oczywiscie bedzie problem z pomyslem jak sciac:/
no znowu z krotkimi jest problem z ukladaniem no nie?
hmm a tak to wezme i zrobie kite i jest w porzadku
Ja zawsze tak miałam, ze jak zapuściłam włosy do tyłka to potem ścinałam na pazia I znów zapuszczałam tak w kółko. Ale teraz od jakichś 7lat już nie ścinałam, tylko końcówki mi mama podcina jak już na nie siadam. I po takim długim okresie i przyzwyczajenia do tej kitki, którą się robi w 30 sekund i ma się ją cały dzień i noc w stanie nienaruszonym i nie fruwającym, to teraz boję się ściąć. Ale chcę coś zmienić w wyglądzie, może jakaś fryzurka mnie odmłodzi, bo teraz wyglądam jak szara myszka. Aha i w życiu włosów nie farbowałam - ja to jestem jakiś dinozaur chyba
Na ślub na pewno będę miała spięte w kok i to dość ciasny, bo żadne luźne, a nawet loki nie wchodzą w grę. Nie dość, że to potem fruwa, plącze się itp. o jeszcze w moim przypadku optycznie powiększa mi głowę. Będę mieć spięte, na to diadem albo opaska z cyrkonii i pod kok welon, albo nad kok ale nisko. Jeszcze nie mam żadnej koncepcji na fryzurę, dopiero w sierpniu będę myśleć-jak będą zarysy kiecki

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Stary 2009-06-11, 15:24   #406
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Z długimi włosami mozna się bawić,gorzej jak ma sie krótkie tak jak jaja też zapuszczałam włosy ale po mojej chorobie musiałam je ściąć bo mi bardzo wypadały ale już się wzmocniły więc je zapuszczam a na dodatek robie maszki z nafty żeby jeszcze szybciej rosły i rezultat jest urosły mi w ciagu miesiąca ok 3 cm i mam nadzieje że jeszcze więcej urosną w końcu mam na to jeszcze 128 dni

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-11, 22:40   #407
BEAMI
Raczkowanie

zlotko855 jednak nie odbierzemy w ten weekend bo mój tez ma grype żołądkową i sie bardzo źle czuje. Jutro zadzwonie jubilera i powiem ze za tydzień odbierzemy.

Jutro wstawie zdjęcia moich zakupków, a butki to na obrone i chyba na poprawiny sie przydadzą, ale to bedzie zależało jaką sukieneczke kupie.
Stary 2009-06-12, 19:12   #408
agulack
Raczkowanie

Hej dziewczynki chyba nie był poruszany temat podróży poślubnych więc ja go poruszę Tak właśnie gadaliśmy ostatnio z TZ o naszej podróży i kompletnie nie wiemy gdzie w październiku może być super pogoda. Chciałabym od razu po weselu gdzieś lecieć tylko nie wiem jeszcze gdzie Tak więc gdzie Wy sie wybieracie i co polecacie w październku??

agulack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-12, 22:22   #409
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agulack Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki chyba nie był poruszany temat podróży poślubnych więc ja go poruszę Tak właśnie gadaliśmy ostatnio z TZ o naszej podróży i kompletnie nie wiemy gdzie w październiku może być super pogoda. Chciałabym od razu po weselu gdzieś lecieć tylko nie wiem jeszcze gdzie Tak więc gdzie Wy sie wybieracie i co polecacie w październku??
Ja nie pomoge bo mój TZ nie dostał wolnego, wiec podróż nam sie przeunie na poźniej. Dziewczyny napewno ci cos doradzą.
Stary 2009-06-13, 08:42   #410
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Ja też ci nie pomogew bo my rezygnujemy z takich wycieczek a poza tym nie wyobrazam sobie byc 7 dni bez dzieckao niedlatego my nic z takich rzeczy

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-13, 09:36   #411
mysia7a
Raczkowanie

Witam...
Nadrabiam zaległości

Cytat:
witajcie dziewczyny
zaczne od tego, ze wczoraj odebralismy obraczki zdjecie w zalaczniku - TZ ma chyba jakis ukryty talent bardzo mi sie podobaja. grawer "Semper Fidelis" - TZ wymyslil, oczywiscie mialam 20 innych pomyslow przygotowanych, a on przyjechal z pracy z tym jednym i zdecydowalismy sie na jego pomysl, bo bardzo mi sie spodobal. znaczy to "zawsze wierny/wierna" a dla nas obojga jeszcze wiecej
Załącznik 2288817
Piękne obrączki właśnie takie nam się zgubiły Bardzo mi się podobają i pięknie prezentują się na paluszku

Cytat:
Napisane przez malenstwoKr Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Bardzo dawno mnie nie było i kurcze widze że mam zaległości. Ja już wybrałam swoją suknię ślubną. W lipcu kolejna przymiarka i babka za wszelką cenę doradza mi koło i cały czas nie wiem czy się na nie zdecydować. Dużo na tym zdjęciu nie widac, ale nie mogę znaleźć na internecie innego zdjęcia.
Delikatna i bardzo ładna sukienka

Cytat:
My zamierzaliśmy wybrać się w Bieszczady, nawet już zarezerwowaliśmy miejscówkę w lutym :P
Ostatnio kupiłam kolejną biżuterie ślubną, wciąż nie mogę się zdecydować... Chociaż teraz już nie wiem czy to będzie potrzebne Jak pisałam, wynajęliśmy mieszkanko, jesteśmy tam od czerwca. Na początku było super Problem powstał nie o skarpety na podłodze, tylko o smsa.. i Tż teraz stwierdził, że on jednak nie wie czy chce tego .sluby czy nie Jestem załamana. Oboje źle postąpiliśmy, emocje wzięły góre. Rozmawialiśmy, rano wstaliśmy i jeszcze przed wyjazdem do pracy, pwoiedział, że mnie kocha, a po południu dostaje smsa, że on nie wie czy to ma sens.. Staram się jak mogę. Ale już nie mam siły On nie chce nic, a ja zmusić przecież nie mogę. A wczoraj stwierdził, że może jednak odpoczniemy od siebie... Wtedy całkiem się załamałam Bo przecież związek polega żeby być ze sobą na dobre i na złe, a nie jak coś się stanie to żeby uciekać... Przepraszam, że o tym tu pisze. Ale nawet nie mam komu się wygadać Zostawiłam dom rodzinny, dla niego, za którym starasznie tęsknie, od tej kłotni wracam do pustego domu, a on przyjezdza wieczorami zabrałam swoje rzeczy i zamieszkałam z nim. A teraz co... I do tego 22 czerwca mam obrone, a ja nie potrafie się skupić i niczego nauczyć..
mysia7a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 10:20   #412
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysia7a Pokaż wiadomość
Witam...
Nadrabiam zaległości

Piękne obrączki właśnie takie nam się zgubiły Bardzo mi się podobają i pięknie prezentują się na paluszku

Delikatna i bardzo ładna sukienka

My zamierzaliśmy wybrać się w Bieszczady, nawet już zarezerwowaliśmy miejscówkę w lutym :P
Ostatnio kupiłam kolejną biżuterie ślubną, wciąż nie mogę się zdecydować... Chociaż teraz już nie wiem czy to będzie potrzebne Jak pisałam, wynajęliśmy mieszkanko, jesteśmy tam od czerwca. Na początku było super Problem powstał nie o skarpety na podłodze, tylko o smsa.. i Tż teraz stwierdził, że on jednak nie wie czy chce tego .sluby czy nie Jestem załamana. Oboje źle postąpiliśmy, emocje wzięły góre. Rozmawialiśmy, rano wstaliśmy i jeszcze przed wyjazdem do pracy, pwoiedział, że mnie kocha, a po południu dostaje smsa, że on nie wie czy to ma sens.. Staram się jak mogę. Ale już nie mam siły On nie chce nic, a ja zmusić przecież nie mogę. A wczoraj stwierdził, że może jednak odpoczniemy od siebie... Wtedy całkiem się załamałam Bo przecież związek polega żeby być ze sobą na dobre i na złe, a nie jak coś się stanie to żeby uciekać... Przepraszam, że o tym tu pisze. Ale nawet nie mam komu się wygadać Zostawiłam dom rodzinny, dla niego, za którym starasznie tęsknie, od tej kłotni wracam do pustego domu, a on przyjezdza wieczorami zabrałam swoje rzeczy i zamieszkałam z nim. A teraz co... I do tego 22 czerwca mam obrone, a ja nie potrafie się skupić i niczego nauczyć..
Jestem sumutno jak to napisałas. Beznadziejna sytułacja, jak zamieszkaliście to tak odrazu sie wszytko zmnieniło, a wzesniej nic tego nie zapowiadało. Mam nadzieje ze to przejsciowe, emocje wzieły góre a jak ustaną to wszytko sobie wyjaśniecie. Nawet nie wiem co ci poradzic. Trzymaj sie kochana
Stary 2009-06-13, 11:31   #413
mysia7a
Raczkowanie

Cytat:
Jestem sumutno jak to napisałas. Beznadziejna sytułacja, jak zamieszkaliście to tak odrazu sie wszytko zmnieniło, a wzesniej nic tego nie zapowiadało. Mam nadzieje ze to przejsciowe, emocje wzieły góre a jak ustaną to wszytko sobie wyjaśniecie. Nawet nie wiem co ci poradzic. Trzymaj sie kochana
Też mam taką cichutką nadzieję, że jednak jakoś to przejdzie. Nie powiem, jak to w związku, bywają sprzeczki, ale wtedy właśnie siadaliśmy i rozmawialiśmy.. a teraz jest cały czas na nie Pytam się i co teraz zamierza.. a on "nie wiem", pytam się czy chcę być ze mną, a on "nie wiem" Tak jakby się w czymś zamknął, i ciągle jest nie.. Trzeba będzie to przetrwać.. Tylko ja nie wiem ile wytrzymam, zbyt długo to już dla mnie trwa cały czas na środkach uspokajających, które i tak już nie pomagają Ciągle, myślę jednak, że on ze mnie zrezygnuje i to po takiej głupocie...

No nic dziewczynki, życzę jak na razie owocnych przygotowań
Stary 2009-06-13, 11:40   #414
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Z długimi włosami mozna się bawić,gorzej jak ma sie krótkie tak jak jaja też zapuszczałam włosy ale po mojej chorobie musiałam je ściąć bo mi bardzo wypadały ale już się wzmocniły więc je zapuszczam a na dodatek robie maszki z nafty żeby jeszcze szybciej rosły i rezultat jest urosły mi w ciagu miesiąca ok 3 cm i mam nadzieje że jeszcze więcej urosną w końcu mam na to jeszcze 128 dni
Gabryna maski z nafty pomagają na porost włosów? nie wiedziałam. Bardzo mi przykro z powodu choroby, ale mam nadzieję, że już wszystko ok
Cytat:
To ja powiem tak, jeśli będziecie szczęśliwi razem ze sobą to pogoda w październiku będzie piękna i w górach i nad zimnym polskim morzem i w lasach tropikalnych Pogody nigdy nie zaplanujesz. My na razie nic nie planujemy, bo w sumie nawet nie wiemy gdzie chcemy jechać, chcieliśmy do Rzymu, później do Norwegii, był w planach Bałtyk, ale chyba wybierzemy się gdzieś na parę dni na mazury albo w góry. Na razie się na nic nie nastawiamy, bo jak uda nam się kupić mieszkanie to będziemy mieli podróż poślubną po farby, kleje i z powrotem
Cytat:
Witam...
Mysia strasznie smutno się czyta takie coś, buuuu I tak o jednego smsa się wszystko popsuło? ?Mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia, w końcu jesteście dorosłymi ludźmi, którzy chcą ze sobą spędzić resztę życia, a te nieporozumienia to chwilowe. Może twojego TŻ naszły wątpliwości,ale nie takie czy Cię kocha i chce być razem tylko te bardziej materialistycznej natury, czy podoła, czy będzie umiał utrzymać rodzinę, czy będzie dobrym mężem, ojcem.
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży, będziemy czekać na dalsze relacje

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Stary 2009-06-13, 13:27   #415
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Też mam taką cichutką nadzieję, że jednak jakoś to przejdzie. Nie powiem, jak to w związku, bywają sprzeczki, ale wtedy właśnie siadaliśmy i rozmawialiśmy.. a teraz jest cały czas na nie Pytam się i co teraz zamierza.. a on "nie wiem", pytam się czy chcę być ze mną, a on "nie wiem" Tak jakby się w czymś zamknął, i ciągle jest nie.. Trzeba będzie to przetrwać.. Tylko ja nie wiem ile wytrzymam, zbyt długo to już dla mnie trwa cały czas na środkach uspokajających, które i tak już nie pomagają Ciągle, myślę jednak, że on ze mnie zrezygnuje i to po takiej głupocie...

No nic dziewczynki, życzę jak na razie owocnych przygotowań
Kurde współczuje, bo tak długo nie pociągniesz. Musicie koniecznie na spokojnie pogadac bo ty sie moja droga wykończysz. Przeciez sie kochacie to tak oddnic nie moze z ciebie z rezygnowac, jeszcze piszesz ze poszło o głupotę. Może on czegos innego sie boi a to ma za swój pretekst i głupio mu sie przyznac. Trzymam kciuki, abyscie sobie wszytko wyjaśnili
Stary 2009-06-13, 14:00   #416
mysia7a
Raczkowanie

Cytat:
Kurde współczuje, bo tak długo nie pociągniesz. Musicie koniecznie na spokojnie pogadac bo ty sie moja droga wykończysz. Przeciez sie kochacie to tak oddnic nie moze z ciebie z rezygnowac, jeszcze piszesz ze poszło o głupotę. Może on czegos innego sie boi a to ma za swój pretekst i głupio mu sie przyznac. Trzymam kciuki, abyscie sobie wszytko wyjaśnili
Cytat:
Mysia strasznie smutno się czyta takie coś, buuuu I tak o jednego smsa się wszystko popsuło? ?Mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia, w końcu jesteście dorosłymi ludźmi, którzy chcą ze sobą spędzić resztę życia, a te nieporozumienia to chwilowe. Może twojego TŻ naszły wątpliwości,ale nie takie czy Cię kocha i chce być razem tylko te bardziej materialistycznej natury, czy podoła, czy będzie umiał utrzymać rodzinę, czy będzie dobrym mężem, ojcem.

Dziękuje strasznie za wsparcie dziewczyny . Też myślę, że chodzi o coś innego, ale naciskać nie będę.. A jeśli chodzi o sparwy materialne, to raczej wątpie żeby o to chodziło, zdecydowaliśmy, że razem zamieszkamy, więc to się liczyło z kosztami, a oboje pracujemy, więc z tym akurat problemu nie ma...
Zmykam zaraz do domku, posprzątam i może pojadę do niego pod pracę a potem do kina, albo na kolację wyciągnę.. chociaż może uzna, że się narzucam Ech brak słów... Nie wiem co robić

Miłego weekendu wam życzę, nom może jutro będzie lepsza pogoda...

Edytowane przez mysia7a
Czas edycji: 2009-06-13 o 14:58
Stary 2009-06-13, 15:44   #417
olajka
Zadomowienie

Witajcie Dziewczyny Na Waszym forum jestem nowa. Trafiłam tu bo jestem też ,, październikowa "

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 15:54   #418
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny Na Waszym forum jestem nowa. Trafiłam tu bo jestem też ,, październikowa "
Witaj !!!!

Jak tam twoje przygotowania?
Stary 2009-06-13, 16:33   #419
olajka
Zadomowienie

No cóż czasu coraz mniej jakby nie było.. obecnie jesteśmy na etapie zaproszeń, a dokładniej ich zamawiania. Aktualnie czekamy aż zostana wydrukowane i przysłane. Zamówilismy droga internetową, ale mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. Z tego co czytałam to i z tym są czasem problemy. Dziś z TŻ-em bylismy na Dniach Skupienia. Siedzielismy tam od 9 do 14 Był posiłek, oglądaliśmy dwa filmy na temat porodu i aborcji. Powiem Wam ( a raczej napiszę), że to było straszne!! nie mogłam patrzeć. Dostaliśmy także jak każda para po płytce (oczywiście o takiej tematyce jak wczesniej obejrzane filmy.) i zaświadczeniach że Dni Skupienia zostały odbyte. Wcześniej jeszcze była msza, spowiedź w kapliczce.Czy Wy też jeździliście na Dni Skupienia?? Poradnie rodzinną tez już załatwiliśmy tak więc jesteśmy trochę wyedukowani

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 17:09   #420
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Cytat:
Gabryna maski z nafty pomagają na porost włosów? nie wiedziałam. Bardzo mi przykro z powodu choroby, ale mam nadzieję, że już wszystko ok

To ja powiem tak, jeśli będziecie szczęśliwi razem ze sobą to pogoda w październiku będzie piękna i w górach i nad zimnym polskim morzem i w lasach tropikalnych Pogody nigdy nie zaplanujesz. My na razie nic nie planujemy, bo w sumie nawet nie wiemy gdzie chcemy jechać, chcieliśmy do Rzymu, później do Norwegii, był w planach Bałtyk, ale chyba wybierzemy się gdzieś na parę dni na mazury albo w góry. Na razie się na nic nie nastawiamy, bo jak uda nam się kupić mieszkanie to będziemy mieli podróż poślubną po farby, kleje i z powrotem

SSR tak maski z nafty przyspieszają porost włosów tylko trzeba to robic systematycznie a co do choroby...to już nie będzie dobrze tylko gorzej

Mysia jak to wszystko przeczytałam to szczeka mi na dół opadła.Najgorsze jest to,że nie wiadomo jak Ci pomóc,może spróbój coś zrobic dla TŻ zaskakującego(oczywicie mówię o niespodziance).Ja też miałam ze swoim takie problemy i powiem Wam że wyprowadzał się chyba 20 razy-ale się nie wyprowadził bo znalazłam na niego sposób,jak sie kłucimy i chcę żeby to on do mnie podszedł i mnie przytulił to płaczę i powiem że tak jak w moim przypadku to bardzo skutkuje.Ale jeżeli chodzi o Mysie to trzeba jej jakoś pomóc dziewczyny,trzeba ją podnieść na duchu i wspierać bo napewno się pogodzą i będzie ok tylko kwestia czasu-zwłaszcza że poszło o błachą rzecz,będzie dobrzejesteśmy z Tobą

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości