|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
H&M to mój ukochany sklep. Zajrzyj na dział dziecięcy - fajne rzeczy w przystępnych cenach.
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba, że tunikę jako bluzkę bedę mieć
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko tak sobie go dałam jako punkt odniesienia, bo jest do niego blisko z dworca i w ogóle ![]() Mam nadzieję, że już niedługo będę częstym gościem H&Mu na Stawowej, innych sklepów ciuchowych na mieście, a także SCC. Szukam sponsora
|
|
#3874 | |
|
|
Cytat:
Ja na szczęście
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
A ja za to nie przepadam za H&M, jakoś rzadko tam cokolwiek kupuje i uważam, że więcej niż 100 zł za ciuch z h&m bym nie dała ( większość ciuchów jest z kiepskich materiałów).
Jejku robi się ze mnie butomaniaczka, co chwila widze ładne butki na lato, które chętnie bym przygarneła... przez ostatnie 2 miesiące kupiłam 7 par butów A kiedyś miałam 2 pary, góra 3 na lato i mi to wystarczyło teraz mam o wiele, wiele więcej ![]() Taki rekonesans zrobiłam w szafie i tż na mnie zaczął krzyczeć, że juz nie mam gdzie wsadzać tych swoich butów ![]() A dzwoniła mama i powiedziała, ze mi kupi japoneczki bo widziała śliczne ( co z tego, że to będzie moja 6 para japonek ). Aaa i mam zamiar kupić rower, taki typowo miejski z koszykiem, gdzie bedę mogła wozić zakupy i jeździć na wycieczki rowerowe ![]() Koleżanka taki kupiła i ostatni nim jeździłam, a tz stwierdził, że wyglądał jak Basia z "Teraz albo Nigdy". Uwielbiam jeździć rowerem, a nie mam żadnego tym bardziej tutaj na studiach
|
|
|
|
#3876 | |
|
|
Cytat:
Ostatnio kupiłam sobie tam 2 sukienki na lato po 39,90 zł (cena regularna), a na wesele znalazłam tam boską za 79,90 zł i wszyscy się nią zachwycali, a przecież tyle kasy za sukienkę weselną to naprawdę jest mało. ![]() Marta, wrzuciłabyś fotkę swoich butów? Ja od 2 miesięcy szukam czegoś na lato i NIC! Chcę jakieś ładne sandałki na obcasie, albo coś w tym stylu i nigdzie nie ma nic sensownego. ![]() A na rowerze śmigam po mieście bardzo często.
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
em możesz wrzucić zdjęcie tej sukienki? Ja idę na wesele za 3 tygodnie, a nic nie mam ;( Dzisiaj mierzyłam sukienkę za 99 zł, ale z satyny i się strasznie elektryzuje wrrr
|
|
|
|
#3878 | |
|
|
Cytat:
Tylko że ja ją kupiłam jakoś w połowie marca, więc masz chyba niewielkie szanse na znalezienie jej jeszcze. Mimo wszystko przejdź się na dział damski H&M i zobacz co tam mają, może coś wyszukasz. Aha, od razu mówię, że ta moja sukienka to taka zwykła materiałowa, nie z żadnej satyny ani niczego, kupiłam ją właściwie na imprezy do klubów, ale jako że wesele wypadło mi nagle, to stwierdziłam, że się nadaje, ubrałam do niej grube ciemne rajstopy + szpilki i wyglądało to elegancko.
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak za każdym razem jak wychodzę jest, a kiedy kupiłaś tą bluzkę, znowu masz nowy pasek itd ![]() Kupiłam sobie taką fajną bransoletkę w C&A i po dwóch tygodniach zeszło z niej to srebro spodziewałam się lepszej jakości
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie mam takie głupie przekonanie, że na wesele to szukam sukienki z jakiejś satyny czy czegoś podobnego, a przecież te materiałowe są ok
Ostatnio w orsay coś widziałam, może się tam jeszcze przejdę.
|
|
|
|
#3881 |
|
|
Orsay miał ostatnio taką kolekcję sukienek w kwiaty, koleżanka-wizażanka z innego wątku właśnie z tej kolekcji kupiła jedną na wesele.
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez lubie h&m i ostatnio reserved i troll ale ten w cz-wie bo u mnie w miescie to dziadostwo nie troll.
zamiast sie uczyc ogladalam film ale od 15 siadam, bo jutro o 9 egzamin, pisze do 12 30 chyba
|
#3884 |
|
|
Ja wreszcie znalazłam sposób na zmotywowanie się do nauki - umówiłam się na wieczór i dlatego teraz siedzę nad notatkami, inaczej to bym pewnie znowu cały dzień nic nie robiła, bo przecież zajmę się tym wieczorem.
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z takich ala sandałki to tylko mam t-bary z Deichmana, no i słynne na wizażu pantofelki z kokardką za 14,99 zl, a tak sandałów nie mam "jeszcze" fajnych, za to wczoraj widziałam z Streecie fajne na obcasie sandały hmm z 89zl chyba kosztowały, gdzieś na wątku zakupowym je widziałam i też śliiicznie sandałki z kokardką na obcasie, bardzo stabilnym w Daniji i ogólnie dużo pięknych butów i przecenionych o 50%. A tak to mam jeszcze sporo japonek, butów na koturnie i satynowe czarne peep-toe, no i oczywiście zwykłe baleriny z 3 pary ![]() Zaraz zrobie zdjęcie i pokaze ![]() Aaaa sukienki z Orsay'a w jednej takiej bez ramiączek jestem zakochana, ogolnie Orsaya lubie bo mogę tam znaleść rzeczy w moim stylu, Tally Weijl też lubię, czasami naprawdę fajne rzeczy się trafią,Beshke też lubię, za to do Reserved jestem sceptycznie nastawiona bo moja bluzka koszulowa po prostu się rozpada, straciła po pierwszym praniu fason i ogólnie zaczyna przypominać szmatę, nie bluzkę.
Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2009-06-14 o 14:29 |
|
|
|
|
#3886 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Orsay kiedyś lubiłam bardziej, jak były jeszcze młodzieżowe rzeczy, teraz jest więcej eleganckich, a na takie mam jeszcze czas.
A nie wiecie może, gdzie mogę dostać gorset zapinany na guziki, podobny ja w trollu był (jak znajdę zdjęcie, to wstawię), bo tamten był nie wymiarowy i mi odstawał w talii, mimo że w cyckach nie mogłam się dopiąć ![]() chodziło mi o tą 5 z rzędu http://www.troll.com.pl/Stylizacje.html#, ale widzę, że ona nie tylko na mie jest nie wymiarowa. Taka szeroka nie ma w ogóle uroku
wymianka Edytowane przez Tesiaczek Czas edycji: 2009-06-14 o 14:38 |
|
|
|
#3888 |
|
|
Generalnie jeśli chodzi o sklepy to ja poza H&M najbardziej lubię te należące do Inditexu - Zara, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Oysho.
Ale że Inditex to hiszpańska firma, to jak tam jestem w wakacje to łatwo się obkupić (bluzki zazwyczaj chodzą po ok. 3 euro).
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie dodatki byście dobrały do niebieskiej sukienki? Chodzi mi o kolor, myślałam nad białymi albo srebrnymi.
|
|
|
|
#3890 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Ciemny, właściwie granatowy. Z tego fasonu była jeszcze różowa, fioletowa, zielona i złota. A ja właśnie chcę tą granatową.
|
|
|
|
#3892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U naj największy i najbardziej oblegany H&M jest chyba w Galerii Bałtyckiej, ja chodze czasami do Alfy i mimo wszystko tak niskich cen nie spotkałam nigdzie. Cytat:
Zrobiłam zdjęcia i bede się chwalić zakupami;D Em: Jak coś to popatrz na wątek czerwcowe zakupy
|
||
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzy mi się taka damka holenderska, bo górale są ciężkie, a ja chciałabym cienkie opony, koszyk itp I żebym mogła jeździć w sukienkach Jeżeli kupię, będę miała na przyszły rok do Kielc. Wróciłam z wycieczki rowerowej, kondycja się troszeczkę poprawia, chociaż i tak jest tragiczna. Na szczęście mam też rower stacjonarny i mogę w domu jeździć. Poza tym jem mniej, zaczynam coś zmieniać, bo nie czuję się stuprocentowo dobrze w moim ciele. Co do H&M'u - nigdy tam nic nie kupiłam, bo ja w ogóle bardzo rzadko kupuję ubrania, poza tym najbliższy ten sklep mam ponad 100 km ode mnie. Muszę jednak zaopatrzyć się tam w kolczyki - niektóe są naprawdę ładne, a co najważniejsze dla mnie - nie zawierają niklu, dlatego aż tak bardzo mnie uszy w nich nie bolą. Gdy będę w Krakowie i będę miała zagospodarowane trochę pieniędzy, to kupię choćby jedną parę. |
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
na tej str z trolla jest taka zolta sukienka z kokardka, bombka, mam taka tylko czerwona
|
#3895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale rzeczywiście, ja też wiekszość rzeczy, jakie mam z h&m mam z tych mniej obleganych w krakowskiej często są przebrane.. trzeba być zaraz po dostawie.za to wylądowałam w tandecie i kupiłam japoneczki za 28 zł ;] dobrze, że chociaż tyle znalazłam - tak to jest jak się zapomina z domu przywiezc... chyba lubimy te same sklepy ;] uwielbiam h&m, bershke, zare, stradiego... ahh trzeba by mieć miliony ![]() em, pokaż fotkę jak wyglądałaś na weslu [utnij głowę jeśli nie chcesz sie pokazać cała ]marta fajne zakuuuuupy
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wróciłam już do Krakowa ![]() było bosko, cudnie i wogóle ![]() wybawiłam się z TŻ, wytańczyłam, towarzystwo bylo spoko, buty nie nie obtarły, pończochy się nie podarły, fryzura się nie zniszczyła, normalnie świetnie ![]() rodzice TŻ sympatyczni, dziewczyna mojego byłego jest od niego strasza o 7 lat chyba i jest przemądrzała, nawet ich znajomi to zauważyli , a była TŻ to taka szara mysza nieciekawa![]() i do tego wszystkiego TŻ ofiarował mi najpiękniejszą rzecz na świecie na którą długo czekałam i jestem najszczęsliwszą kobietą na ziemi |
|
|
|
|
#3897 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Hula to ciesze sie, ze sie udalo
podziel sie swoim szczesciem jesli mozesz
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Vill Mi tez takie rowery bardzo się podobają i właśnie chcę taki też żeby moc jeździć w spódnicach itp
![]() Olunia: Dziękuje ![]() Hula: A nie mówiłyśmy, że nie masz czym się martwic? Świetnie, że się dobrze bawiłaś i czekamy na zdjęcia![]() Za dwa dni egzamin, a ja ide za chwile robić grila na plaży
|
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
A jak wygląda taki rower, na którym można jeździć w spódnicy? Może dacie zdjęcie?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

H&M to mój ukochany sklep.

). 
Ostatnio kupiłam sobie tam 2 sukienki na lato po 39,90 zł (cena regularna), a na wesele znalazłam tam boską za 79,90 zł i wszyscy się nią zachwycali, a przecież tyle kasy za sukienkę weselną to naprawdę jest mało. 

w jednej takiej bez ramiączek jestem zakochana, ogolnie Orsaya lubie bo mogę tam znaleść rzeczy w moim stylu, Tally Weijl też lubię, czasami naprawdę fajne rzeczy się trafią,Beshke też lubię, za to do Reserved jestem sceptycznie nastawiona bo moja bluzka koszulowa po prostu się rozpada, straciła po pierwszym praniu fason i ogólnie zaczyna przypominać szmatę, nie bluzkę.