|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Demeter, Lancome, Givenchy, Collistar, Avon, Oriflame, L'oreal..
Nawet za burżujka nic nie znajdziesz?
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy i kolorówka- Ralph Lauren, D&G, Demeter, Lancome, Avon, Oriflame, L'ore
Chanel - baza Blanc Universel ubytek minimalny, kilka razy użyta przy czym już zauważyłam, że jest niesamowicie wydajna. Jedna uwaga: starałam się używać jej jak najhigieniczniej ale i tak w jakiś sposób do bazy przykleiło się kilka pyłków z powietrza. Te lekkie bruzdy widoczne na zdjęciu to efekt próby wyczyszczenia powierzchni bazy. Ewentualne pyłki da się jeszcze wydobyć, ale nie chciałam już za bardzo w niej dłubać. Za to pudełko jest w idealnym stanie, zero zarysowań.
może uda Ci się znaleźć coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post12664728
...kto nie umie słuchać każdego rodzaju muzyki, nie umie słuchać jej wcale... <zasłuchana w muzykę graną przez życie> mój TŻ i tak myśli, że jestem NAJPIĘKNIEJSZA! ...po co go uświadamiać, że jest inaczej! |
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to daj znać jak będziesz 'gotowa' do wymiany
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
Niestety
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy i kolorówka- Ralph Lauren, D&G, Demeter, Lancome, Avon, Oriflame, L'ore
coś u mnie za palete
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1232364782 ? |
|
|
|
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
jesli chodzi o kolczyki z własnym zdjęciem to nie ma najmniejszego problemu (:
nie wiem ile są warte Twoje cienie ja kolczyki sprzedaję za 28zł... a teraz zauważyłam,że masz Pur Blanca dało by rade za nią też się zamienić ;> pozdrawiam serdecznie (: |
|
|
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
hihi, muszę się zastanowić czy potrzebuję więcej kolczyków. Dam Ci znać
|
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Mam o oui! Lancome, Eau Fantasque Fragonarda i Fleur de Vanille, plus oczywiście inne rzeczy z wątku - może coś wybierzesz?
Serdecznie. Mintle |
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Odpisałam u siebie
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam u mnie, zapraszam
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
może być Bonfire
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
szukasz tylko zapachów? podoba mi się tusz Givenchy i pomadka loreal (to ta różowa?)
zajrzyj do mnie możemy się wymienić osobiście witam pabianice
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj! Bardzo zalezy mi na: Bourjois - róż Pastel Joues kolor 95 Rose De Jaspe użyty kilka razy innym pędzelkiem niż dołączony, nie widać śladów używania, jak nowy
Podoba mi sie tez: Avon - Pur Blanca EDT 50ml Estee Lauder - Platinum Illuminator All Over Powder ubytek znikomy, prawie niewidoczny, puderek nadal posiada pofalowaną powierzchnię. Podobno na zdjęciu wydaje się fioletowy, w rzeczywistości ma kolor jasnego piasku, a na twarzy daje efekt jasnej mroźnej poświaty Zapraszm-odpisz u mnie
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
ojejkuś ciężko wytłumaczyć....pachnie jak śnieg.....poczytaj opisy na KWC
|
|
|
|
|
#169 |
|
BAN stały
|
recenzje na KWC snow jak i rain mnie trochę przerażają ^^' także na razie podziękuję, chyba brak mi odwagi ;]
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam się tylko przypomnieć
![]() Cytat: Napisane przez alphala Coś za planet spa serum do szyi i dekoltu ubytek ok 15% data do 07,201 oraz róż Chanel ?? u ciebie sporo mi się podoba: Chanel - baza Blanc Universel ubytek minimalny, kilka razy użyta przy czym już zauważyłam, że jest niesamowicie wydajna. Jedna uwaga: starałam się używać jej jak najhigieniczniej ale i tak w jakiś sposób do bazy przykleiło się kilka pyłków z powietrza. Te lekkie bruzdy widoczne na zdjęciu to efekt próby wyczyszczenia powierzchni bazy. Ewentualne pyłki da się jeszcze wydobyć, ale nie chciałam już za bardzo w niej dłubać. Za to pudełko jest w idealnym stanie, zero zarysowań. Oriflame - Paleta 36 cieni http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/97/14278.jpg (ubytek znikomy, gdyż nie są to moje kolory, zużycie widać na zdjęciu, wiele nietkniętych, kasetka dość porysowana, pacynki oczywiście wyczyszczę przed wysyłką Sephora - cień pojedynczy 'strass nr 04' (ciemna zieleń ze złotymi drobinkami) Inglot - cień pojedynczy AMC nr chyba 61 (czarny z niebieskimi drobinkami) Pędzel do podkładu Lancrone - nowy pędzel, testowany ze 2 razy, z włosia syntetycznego Racoon Gucci - Envy Me 2, 90ml/100ml (będę wybredna) co proponujesz??
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
Odpisawszy u mnie, z przeprosinami za opóźnienie
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Demeter - Laundromat 30ml (minimalny ubytek, prawie niewidoczny)
cos u mnie?? |
|
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
Nic niestety
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic, meteorki najchętniej wymieniłabym na inny kolor
|
|
|
#177 |
|
Konto usunięte
|
A dałoby radę oprócz Demeter - Snow 15ml (pełne) zrobić mi odlewkę Cacharel Eden 5 ml? Wysłalabym Ci pierwsza Kylie Minogue oraz swój atomizerek. Pasuje taka wymiana ?
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
sprawdzę, czy mogę aż 5ml Eden, gdyż te perfumy należą do mamy. Muszę się zapytać. Dam Ci znać
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
interesują mnie -laundromat i snow
poza wątkiem oferuję tylko testowane 15 ml splash-White bouquet, spring break, jasmin
|
|
|
|
|
#180 |
|
Konto usunięte
|
Jakbyś nie miała w co przelać to ja mogę Ci wysłać swój atomizer. Napisz co i jak bo jutro po południu będę na poczcie i mogłabym już Ci wysłać paczuszkę.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

dało by rade za nią też się zamienić ;>