|
|
#2641 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Hej Kobietki
![]() Ale mi sie tydzień zaczął załapałam mandat w autobusie za brak biletu A propo butów - zapomniałam wczoraj wkleić wam fotki tych co kupiłam na wesele. Postaram sie dzis poprawić.grillik się udał bardzo zrobiła nam się super pogoda wreszcie, pojachaliśmy z całym sprzętem i żarełkiem nad taki stawik, jeszcze na rowerkach wodnych sobie popływaliśmy - super było ![]() Cytat:
ty starowinko 2. Sukieneczka super - lubię takie zwiewne, romantyczne kiecuszki Spódniczka trochę nie mój kolor ale krój ma ładny.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze mnie ood rana dyr męczy :/ czyba się dziś potnę
|
|||
|
|
|
#2642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szkoda bucikow bo pewnie czekaja teraz samotne az je ktos kupi
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka żoncie
![]() Cytat:
Ad.2 Nie likwidują całkiem firmy, likwidują tylko większe saloniki prasowe (kolporter ma wiele spółek, a te saloniki to chyba w ogóle albo jakaś zewnętrzna firma prowadziła, albo jakaś spółka wewnętrzna), nie wytrzymali konkurencji z empikiem...
|
|
#2644 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki. Sorry, że się nie odzywałam, ale sporo pracy miałam. Muszę wszystko "wyczyścić" bo...od 18 idę na urlop...tak tak 17 wieczorkiem mamy lot i od 18 czerwca będę grzała tyłeczek na Costa del Sol
mam więc nadzieję, że wybaczycie mi tygodniową nieobecność. Wybaczcie to może Wam ognistego Hiszpana przywiozę![]() ![]() ![]() Cytat:
dzięki, jednak ją zostawiłam. Nie mam takiej, może aż tak do końca nie jestem przekonana ale co tam...![]() Szkolenia takie są raz lepiej raz gorzej...ja w tym roku nawet na impreze integracujną nie jadę. Cytat:
może sobie takie sprawię![]() Cytat:
Ps. Górniakowa wczoraj fajnie wyglądała. Cytat:
Sukienka taka bardzo zwiewna jest a butki...bardzo lubię quazi ostatnio, właściwie większość butów tam kupuję ostatnimi czasy ![]() Cytat:
Współczuję Ci, straszne jest to co piszesz, ale głowa do góry skoro jest nadzieja, że po ciąży może się poprawić to jest nadzieja, że jeszcze będziesz mogła jeść normalnie. Poza tym skoro tak dużo ćwiczysz to wiadomo, że więcej ważysz. Zawsze tak mam jak przestaję ćwiczyć to waga mi spada a jak ćwiczę to jestem "nabita" i ważę trochę więcej, nie są to duże wahania wagi no ale... Ps. Poza tym to widziałam Twoje fotki i wcale grubas z Ciebie nie jest! Cytat:
Dzięki Cytat:
Cytat:
Może nie wykupią tych bucików...
|
||||||||
|
|
|
#2645 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej robale
eeeeeeeeeee tam nie masz czego żałować dzieki za butki Cytat:
wiem to, bo silny chłop z Ciebie ![]() i kto jak kto ale Czeko-Tubka nie do pokonania jest Cytat:
![]() nadajecie o tych piesach, że normalnie szok Cytat:
gratki2- no mnie sie ona nie bardzo widzi i jeszcze taka cena... 3- bardzo fajowska- jeno co za koza się na tej fotce tak rozkraczyła? Cytat:
Cytat:
ja i tak jestem lepsza - moja pierwsza <autentycznie pierwsza> podróż tramwajem skończyła się mandatem wiecie- ja taka skromna baba <dziewczynka w sumie> ze wsi, pojechała żem do wielkiego miasta i wsiadła do tramwaja... bileta nie miałam bo drobnych niet... tramwajarz nie chciał mi sprzedać i moja podróż <1 przystanka> skonczyla sie 65 złotowym mandatem ![]() to dopiero debilizm wrodzony Cytat:
tego grzania dupalka ![]() 2- no dla mnie są ekstra ![]() Swoją drogą to wróciłam z mojego mega wypasionego urlopu z... zapaleniem pęcherza Zimno... wypizgowie... deszczowo ![]() Nażarłam się jeno rybek smażonych i goferów z owocami mniam ![]() Czuje, że przybrałam dodatkowo jakieś 5 kg zamiast zrzucic Fotki może wieczorkiem Bo wróciliśmy o 00.30 i nawet nie wrzuciłam ich na kompa ![]() A teraz lece siku
|
|
#2646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie to jest tak, że jak u nas było ciepeło to mi sie naszego morza zachciało i ustaliliśmy że gonimy na tydzień za granice i jeszcze później nad nasze morze. Teraz jak jest taka zimnica to mi sie naszego morza odechciało...urlop w sierpniu to zobaczymy jak będzie. Jak będzie bardzo zimno to sie najwyżej do jakijś Bułgarii skoczy (z taką tańszą opcją oczywiście ) ale rybki to bym pojadła mmmmmmmmmmm uwielbiam fląderkę z frytami i surówką PyyyccchhhhaaaPs. Nie martw się |
|
|
|
|
#2647 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam poweekendowo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to super ze grilek udany ![]() Cytat:
za wszystkie badania i za zdrowko synka Cytat:
Warto do Malagi sie wybrac na zwiedzanie i zakupki ![]() no i na Gibraltar tez dla mnie tydzien tam bylo za krotko zeby wszystko zobaczyc i pobyczyc sie na plazy To udanego urlopu |
||||
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Kasienko przynajmniej pojadlas gofry
i rybki ![]() lub herbatka |
|
|
|
#2649 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to wlasnie z tego flmu imie lubilam ten film jak bylam mlooda..co tak skromnie kociak??? nic wiecej nam nie skrobniesz?? Cytat:
i wlasnie tez ma problemy z waga,skacze jej w gore i dol...ale u niej to chyba jeszcze pozostalosci po bulimii takie spustoszenie w oragnizmie sieja...dobrze ze taka dzielna dziewczyna z Ciebie z humorem i przez zycie jakos mozna przejsc!a skoro ciaza ma pomoc na te dolegliwosci to moze postarajcie sie ![]() Cytat:
Cytat:
Gosia- juz zazdraszczam tej Hiszpanii! ehhh tak milo wspominam zeszloroczny pobyt wlasnie na poludniu...we wrzesniu pogoda byla piekna a do tego mielisy puste plaze! baw sie dobrze! ![]() Cytat:
a jak bedziecie mieli wieciej czasu to z Gibraltaru do Afryki juz tylko 17km przez ciesnine statkiem-wiec chyba warto ![]() Cytat:
Kasienko wiec moge spokojnie podac reke...lece na urosepcie i tabsach z zurawiny...
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
||||||
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zkretach masakra a malpki super wogole sie nie boja ludzi ( mam jedna fotke na nk) i taniocha tam alkohol i papierosy by bralismy fajki na sprzedaz tylko limity sa niestety wlasnie nam mowila przewodniczka (polka zreszta ) ze jak jest dobra widocznosc to mozna zobaczyc Afryke z Gibraltaru, nam sie niestety nie udalo...
|
|
|
|
|
#2651 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i po butkach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ad2. ale przynajmniej gdzieś byliście poniżej 3 fotki mego saloniku hmmm... foty takie sobie wyszły ale mam nadzieję, że uruchomicie troszkę swoją fantazję
|
|
|
#2652 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje buciki... ![]() Cytat:
![]() To wybiorę się w najbliższym czasie pooglądać ![]() Cytat:
teraz tylko podsłuchuję jak sa próby - można co nie co podejrzeć no i gwiazdy jakieś spotkać Ale w tym roku ogólnie cały festiwal taki sobie był - niby "kryzysowy" - śpiewali z półplejbeku, nie był np tancerzy na scenie i jakiś innych atrakcji, a gwiazdy też takie sobie. Ten ostatni dzień był najlepszy - i tez najbardziej mi się Górniakowa podobała jak z Wodeckim śpiewała ![]() 2. Nie dało - bo to była Kanarowa i do tego wredny babsztyl że szok ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. U nas w Opolu kanarzy sa nieugięci - zwłaszcza kobiety tłumaczyłam się i wogóle a ten babsztyl patrzył na mnie szyderczo i śię śmiała tylko.Miałam dziś cały dzień taki zapieprz w pracy że szok. I jeszcze mój humor do tego - aż jak wracałam z pracy i szłam na aerobik to po drodze wdepnełam do cukierni na mega ciastko marcepanowe - pomogło trochę tylko później musiałam się przycisnąć na ćwiczeniach ![]() dzasta - salonik cudo nie musiałam uruchamiac fantazji bo wszystko widać - super się prezentują mebelki - czerwona sofa boska, fajnie wymyśliliście z ta lokalizacją TV
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-06-15 o 19:10 Powód: fotki saloniku się pojawiły wreszcie :D |
|||||
|
|
|
#2653 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a nam sie udalo zobaczyc Afryke i nawet na fotkach wyszedl drugi brzeg... my akurat mielismy Hiszpana za przewodnika,a jego angielski byl smiesznie polamany...ale duzo wiecej mozna sie dowiedziec niz samemu zwiedzajac i tylko kupujac bilety wstepu.. co do alkoholu to my tez nakupowalismy, kolega Johnny w butelce 1l stoi w barku jeszcze, a bacardi wypite natychmiastowo prawie ![]() Dzasta- nonono ladnie wyszedl salon fajnie te kolory dobraliscie
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Dzasta
salonik boski, wszystko mi sie podoba bedziecie teraz pieknie mieszkac ![]() Katey pewnie ze lepiej z przewodnikiem ![]() my nie wiedzielismy ze to polka dopoki do nas nie podeszla i zagadala po polsku (uslyszala jak miedzy soba rozmawiamy) a ogolnie tez po angielsku, hiszpansku i rosyjsku mowila - my bylismy jedynymi polakami w tej grupie...w miedzy czasie nam powiedziala co i gdzie warto jeszcze zobaczyc ![]() ogolnie strasznie mi sie tam podobalo i z checia bym wrocila bo tydzien to za malo niestety |
|
|
|
#2655 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"kącik rtv" wymyślił mój Małżon ![]() Cytat:
dzięki Słonka
|
|
|
#2656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to teraz grzej nereczki zeby wygonic zapalenie pecherza!! Cytat:
Cytat:
|
|
#2657 | |||
|
Zakorzenienie
|
hejka
ja na uno- jak zwykle o tej porze ![]() Cytat:
biorę furagin i już jest dobrze dzieki Cytat:
> i posmakował mi baaaardzo łosoś 2- jak tu się nie martwic ![]() Cytat:
![]() jest czad komando niestety... nie wyłamię się , bo mnie... również wszystko sie bardzo podoba! Szczególnie mebelki i kanapa super kotkuno nie gadaj ![]() jeśli tak to ajm sorki nie chciałam żeby było Ci smutno buziak no i zapodaję Wam kilka fotek znad morza ![]() w moim albumie mozecie zobaczyc 2 fotki PM o której Wam pisałam i jeszcze jedną moja fotkę weselną
|
|
#2658 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Cytat:
![]() Cytat:
udanego urlopu ale w przyszłym roku jedziemy z naszym szkrabem nad nasze polskie morze na taki dłuższy weekendzik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2659 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przez te "niestety" ad2. superancko dziecinko wyglądasz bo ja widzę super lachona na tych fotach co do zdjęć ślubnych to rzeczywiście ładnie wyglądała Panna Młoda, ale Pan Młody również super się prezentował ![]() Cytat:
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
hejka wieczorowo pora
![]() Kacha swietne fotki lasencjo ![]() a panna mloda sliczna sukienke miala mezulek dzis wczesniej wrocil to obejrzymy jakiegos filma ![]() spadam do niego milej nocki i do juterka pa |
|
|
|
#2661 | |||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ SŁONKA
Cytat:
Cytat:
Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przechodziłaś... Od 7 do 70? To jak to rozumieć, że po 70 się pojawił, a innym razem po 7? Dobrze rozumiem? Po 3 dniach, czyli teraz dopiero zaczęłaś stosować tą dietę? Piszesz "teraz już wiem", to znaczy od kiedy wiesz, ze nie powinnaś tych produkty mączne itd? Przepraszam, że zadaje tyle pytań...ale kilka razy już sie spotkalam z tym tematem w gazetach itp. i to budzi moją ciekawość po prostu. Ta sukienusia śliczna jest. A Booska uwielbiam. Cytat:
Tak jako żona doskonała przyznaję się...byłam w kościele.. ![]() A potem mąż mnie zabrał na pizzę i lody(najlepsze w mieście) ![]() I sesyję na torach... taka maluteńką. ![]() Cytat:
CZerwień w rogu Cytat:
Anusia współczuję... Cytat:
Przyjemnych i szalonych chwil w Costa...Cytat:
Ide tera luknąć na te w albumie... i se poszła...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-15 o 23:30 |
|||||||
|
|
|
#2662 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2663 |
|
Zadomowienie
|
Myszko nie smutaj się...
Idź do innego specjalisty i sprawdź czy tamten miał jakieś pojecie o tym, bo jesli nie, to niepotrzebnie tylko sie denerwujesz...trzymam kciuki. I za to kolejne badanie też. Zobaczysz będzie wszytsko w porządku. |
|
|
|
#2664 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski! U mnie znowu kicha - pada od rana. Już nawet sobie wieczorkiem ciuchów nie przygotowywuje, wstaje rano patrze jaka pogoda i dopiero wybieram. Inaczej nie da ray
Ok spadam troche poplotkować a później do pracy rodacy. Do zobaczenia Cytat:
Wiem, że tydzień to mało, ale w tym okresie mąż nie dostałby więcej urlopu a im dalej "w czas" tym bardziej nie wiadomo jaka będzie nasza sytuacja "rodzinna" , więc nie wiem czy jeszcze będzie można samolotem lecieć, dlatego jedziemy terazCytat:
Cieszę się, że mówicie, że warto jechać, teraz jeszcze bardziej mi sie tego wyjazdu chce Chcę zobaczyć Sewillę a nad resztą jeszcze pomyślę. Gibraltar może tez. Afrykę sobie daruję z tego co czytałam to tylko przepłynięcie do Maroko i zakupy na lokalnym bazarze. W Afryce byłam trzy razy a i Maroko chciałabym odwiedzić, więc zostawię to sobie na następny raz![]() Powiedzcie mi dziewczyny tak w kolejności to co koniecznie trzeba zobaczyć a co można sobie darować. Mam tylko tydzień, więc rozumiecie...jestem ograniczona czasowo. Ps. I co koniecznie trzeba zjeść? ![]() Gosi się bardzo podobywuje, szczególnie półka w ścianie (o czym zresztą już pisałam ) W ogóle kolorki fajowe (fajowe bo mam troche podobnie )Cytat:
Cytat:
2. Trzymam kciuki żebyście też mogli pojechać we trójkę Cytat:
Jedzie z nami jeszcze moja siostra i nasza kumpelka. Nie wiem jak by zareagował gdyby się dowiedział, że ów babiniec bardzo się powiększył ))Zgadzam się |
|||||
|
|
|
#2665 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() zdolniacha Mąż ![]() Cytat:
smutno mi było przez butki ale z własnej głupoty mogę się śmiać ![]() A foteczki - sexi, ty to nawet w dżinasach i adidasach wyglądasz ponętnie ![]() dzięki ![]() Cytat:
też juz przestałam szykować ciuchy dzień wcześniej bo teraz to ju nic nie wiadomo jak będzie na drugi dzień.
|
||
|
|
|
#2666 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam ... brrryy jak zimno i nie wspomne o tej ulewie jaka miala miejsce jak moj maz szedl do pracy, dobrze ze od razu do auta wskoczyl....
Cytat:
Cytat:
. Urlopuj sie w najlepsze. Zazdraszczam i obys pogode miala Jak nie o dzieciach to o psach to normalne... Heheheh Cytat:
![]() Cytat:
. A chetke na ciacho mi narobilas. A co to za smakolyk marcepanowy? Uwielbiam marcepan ![]() Cytat:
. A ja rybki tez uwielbiam a moj maz niet Wczoraj przyszla moja nowa sukienka z all. Mega wypas maz mi nawet sesyjke probowal zrobic, trudne to bylo jednak bo nasz pies stwierdzil ze to najlepszy czas na zabawe. To podleciala mnie polizac po lydkach, to przyleciala mi obgryzc obcas to sukienka sie jej spodobala. A jak juz myslelismy ze dala nam na chwile spokoj bo przymknelismy drzwi to ona z psiowa radoscia wpadla do pokoju i wlazla w kadr. ModelkaA co do all. Wczoraj sie w koncu wkurzylam i zaczelam spor z jenym ze sprzedawcow. 24 maja kliknelam na maske do wlosow (dla tesciowej) i do tej pory cisza ani towaru ani kontaktu. Dzwonilam ale nikt nie odbieral, pisalam maile nawet na poczte glosowa sie nagralam i nic. Wiec zaiterweniowalam przez allegro. Ilez mozna czekac skoro juz 4 tydzien leci. A dzis dostalam odpowiedz "ze nie liczyl sie dzien wplaty tylko zaksiegowania pieniedzy i zalacza potwierdzenie wyslania" Zgadnijcie kiedy wyslal ... 12 czerwca.... no masakra. Od kiedy przelew idzie 2 tygodnie . To sobie moge jeszcze poczekac zanim dostane paczke. Jelop jeden....
|
|||||
|
|
|
#2667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już tu chyba pisałyśmy o tym - i wiem że jest jeszcze kilka jego zwolenniczek wśród nas Ciacho było takie francuskie, w formie grzebienia, z musem marcepanowym i wiśniami, podawane na ciepło Take same kupowałam kiedys w almie ![]() 2. Ale mam nadzieje, że zobaczymy jednak zdjęcie sukienki ??3. Debili na allegro nie brakuje Ja to z reguły czekam max 2 tyg i póxniej już od razu interweniuje u allegro. A co to za podliz do teściowej ? Jakaś okazja ?
|
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jasne ze zobaczycie razem z tymi moimi ostatnimi butkami ale jak zrzuce zdjecia . To nie tyle poliz co sama sobie ostatnio kupilam maske do wlosow i stwierdzila ze ona tez by chciala. A ze w sklepach sa cholernie drogie wiec jej zamowilam bo ona to w ogole nie wie o co w swiecie all chodzi. A co do bucikow. To ostatnio znalazlam jedne i pasowalyby mi do hiszpanskiej sukienki ktora mam, tylko cena nie chce mi przejsc....
|
|
|
|
|
#2669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2670 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć żonki
ja przysiadam w kącie i próbuję się zorientować co u Was , bo nadrobic nie dam rady u nas wszsytko dobrze zdałam egzaminy doktorskie, została mi tylko już teoria do opisania, badania opisane, wiec po macierzyńskim tylko mi zostanie obrona tęskniłam za Wami - a tu w domu neta niet, a w pracy tylko chwilowo moge coś podczytać buziaki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

załapałam mandat w autobusie za brak biletu
A propo butów - zapomniałam wczoraj wkleić wam fotki tych co kupiłam na wesele. Postaram sie dzis poprawić.

zrobiła nam się super pogoda wreszcie, pojachaliśmy z całym sprzętem i żarełkiem nad taki stawik, jeszcze na rowerkach wodnych sobie popływaliśmy - super było 

i je ubóstwiam wręcz
Może nie wykupią tych bucików...
za wszystkie badania i za zdrowko synka 

i rybki 

salonik boski, wszystko mi sie podoba
bo ja widzę super lachona na tych fotach
hand-made: urodzinowo na 40tkę