|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem- część II
Moj Tz nie lubi makijazu
szczegolnie szminek-bo zostawiaja slady ciemne oczka tez mu przeszkadzaja i teraz jest zadowolony bo tu sie nie maluje-chyba ze mnie najdzie ochote![]() Eskadia-welcome back herbatka z cytrynka, po pracy do lozka i aspiryna- nie mozesz byc chora jak tz przyjedzie! Jakie macie plany? Lovely-tylko pozazdroscic no i facet wie co powiedziec
|
|
|
|
#4652 |
|
Rozeznanie
|
Amoura - napiszę Ci potem z domu, bo teraz muszę wyjść z pracy
Lovely - wszyscy z Twojej pracy
|
|
|
|
#4653 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ale ja i tak się maluję delikatniej i...wieczorami gdy jest chłodniej ![]() Amoura - zaczynasz znów stronę
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-06-15 o 15:33 |
||
|
|
|
#4654 |
|
Wtajemniczenie
|
Mialam dolka ale juz chyba sobie poszedl
za to teraz przyszedl stress![]() Tajka
|
|
#4655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
go niech spada!!! |
|
|
|
|
#4656 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic ja abstynentka jeszcze przez jakis czasco do wybrzydzania przy jedzeniu to naszczescie nie mam tego problemu z moim tz. jakby mi sie trafil taki to by sobie sam gotowal Anessa ja bym szczerze mowiac oprotestowala tz Cytat:
![]() ps nie wierz jej Romanaccia ona jest tu najgorsza ![]() np. dzis: pierwszy poniedzialek w tym tygodniu ![]() okazja jest?? jest ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja to bym chciala aby moj tz tak napisal kolezanka dobrze go wyszkolilasCytat:
a ja zamalowuje piegi i maluje oczy zeby wydawaly sie wieksze Eskadia moze jakis gripex sobie zafunduj w tesco?? sa takie herbatki w stylu ferweksu i mi one pomagaly na grypy
|
|
#4657 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lucky you;p Cytat:
![]() mam cos jak ty albo i krotszE ![]() Mialam rozmawiac z General Manager dzis ale chyba jutro, a w srode mam ten dzien probny. Jak bylam uu niej to chyba na kokainie byla ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak sie postara to dostanie prace i ja bd jej supervisorka(jak BOg da;p), wiec jakby marudizla na supervisora to ... eh;pJa wtedy bede tam wiec bedzie gites ![]() Ide za chwilke zapisac sie do GP i po skierowanie do dermatologa. Pan J. nie wie czego chce i coraz mniej sie tym przejmuje.
Puedes ser nada para el mundo pero para alquien puedes ser el mundo entero ![]() Edytowane przez tajka88 Czas edycji: 2009-06-15 o 16:46 |
|||||
|
|
|
#4658 |
|
Rozeznanie
|
kropka241 - wiem, dobrze działa fervex do rozpuszczania
![]() emanko - w takim razie usprawiedliwiona jesteś a dlaczego on nie chciał jechać z Tobą, ha?Amoura - jestem zachwycona tym, że już czytasz gazetki!jak ja chciałabym być już na tym poziomie!!a co do planów, to mój tż przyjezdza w czwartek następnego tygodnia, w piątek będziemy biegać za jego garniturem, w sobotę ja lecę do fryzjera a potem jedziemy na wesele mojej kuzynki, które będzie trwało dwa dni i od razu po nim pożyczam auto od moich braci i jedziemy nad morze tylko mam nadzieję, że nie będzie padać!chcę pokazać mojemu tż, że my też mamy fajne plaże |
|
|
|
#4659 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co sie stalo, ze bedzie trudna rozmowa? Chyba nie doczytalam na poprzednich stronach Mam nadzieje, ze wszystko miedzy wami sie uklada?Cytat:
Tam Kretenka sie chowa![]() Cytat:
Cytat:
![]() No co ty, zadnego placzu bo na gola !!Cytat:
Ale jesli wychodzimy razem i chcemy cos zjesc zawsze bedzie to zarcie italiano. Ja moge jesc co chce, on wezmie tylko wloskie. Problemy mam w domu, bo jak nie mam akurat ochoty na wloskie danko to musze przygotowac cos dla siebie i dla niego, wiec podwojna robotaZabawnie to bylo w ostatnie swieta Pierwszy raz poznal cala moja rodzinke, bo takto to tylko z mama mial do czynienia. Juz miesiac przed wyjazdem zapowiedzial, ze on nic ze swiatecznych potraw nie tknie. Wiec ja dobra kobieta - i glupia, nie ma co - kupilam parmezan, spaghetti, pomidory na kolacje i jogurty na sniadanie.W Polsce bylam wczesniej wiec kiedy juz Italianiec moj przylecial wszystko bylo kupione i czekalo na 24 grudnia. Przyjechal, przywital sie, uprzejmie rozmawial z cala rodzina - wszyscy mniej wiecej rozmawiaja dobrze po angielsku, wiec problemu nie bylo. Czas zasiadac do wieczerzy. Na to ja, ze juz mu makaron gotuje a on - wredny ciolek - z usmiechem mi oznajmia:" Ania, alez ja sprobuje waszych potraw, no nie wyglupiaj sie prosze!" Myslalam, ze go tym twardym kawalkiem sera rzuce albo zrobie miazge z pomidorow na jego makaronskim lbie... ![]() Oczywiscie nie bylo tak rozowo, o nie! Wszyscy w zachwytach zucaja sie na uszka z grzybami i cudowna grzybowa mojej mamy, pakuja prawie furena talerz a IT? Jeden pierozek i 2 - DOSLOWNIE - lyzeczki od herbaty zupy... No bo grzyby to trucizna... ![]() No ale SPROBOWAL wszystkich potraw, wiec gdy juz wychodzilismy (wigilia byla u mojego brata w domu) brat mnie bierze na strone i pyta:" Co ty tak napsioczylas na niego, ze nic nie je, ze nie probuje? Zajefajny facet, daj mu spokoj!" No i prawie milosc mesko-braterska A ja to ta be i co wymysla historie... Zapraszam do domu z ukryta kamera, byloby co ogladac ![]() Ale sie rozpisalam! Teraz wam dam spokoj ale pozniej opowiem co bylo fajnego na kursie
|
|
#4660 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak więc widzisz Romanaccia - to one są straszne a nie ja. ja to ![]() Polece z Krk jeśli loty do Salonik będą (nawet i z przesiadką mogą być:P) i..jak mi się uda z dworca dostać na balice ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
nie chęć do tańczenia . tyle tylko, że mi kupił sukienkę na wesele
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-06-15 o 17:28 |
||
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam od GP... i oczywiscie dzis tylko rejestracja, a jutrop appointment
![]() Wiec zanim pojde do dermatologa to rok minie;p. J. dzwonil i spytal czy pojade z nim do Ikei;p moja siostra sie wkrecila w to i tez pojedzie z nami hehe chyba sie mu nudzi... ale mi tez wiec co mi zalezy moge isc... chociaz burza sie zaczela i pada![]()
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Lovely, nie zapłacili, bo pod koniec czerwca mam mi przyjść wyrównianie.
Pisałam, o co chodzi. Nie to, ze mi zapłacić nie chcą, tylko sprawę zwalili i jest bardziej skomplikowana, bo mój szpital wypłat nie organizuje ![]() Ja się maluje tylko dlatego, żeby ludzie nie myśleli, że mam 15 lat, bo jednak relacje międzyludzkie to trochę utrudnia ![]() Sweety, w Sheffield już jest świńska grypa, ale może przeżyję...; ) Maria właśnie mówiła, że straszne męki przeszła w Cambridge i żałuje trochę. Kropka, dzisiaj sobie pomyślałam, że pewnie byś nie wzgardziła ciderem, ale abstynentką przecież jesteś..
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja sie zastanawiam jak to za Toba moze chodzic ginekolog z tonickiem- i czym/kim jest tonick, moze to jakies maciezynskie skroty ktorych nie znam. ale..doszlam o co Ci Kropka chodzi. matko. jaka ja gupia. ![]() Anessa Wg S. to pewnie jestesmy razem i malo tego- jestesmy strasznie szczesliwi wg mnie troszke to inaczej wyglada, dlatego czekam dnia az on tu postawi swoje piekne czarne stopy rozmiaru 42 i pogadamy. yh. Mialam dzis off'a ale taki kociol ze masakra. nie mam sil nawet o tym pisac. jeszcze chwila i prestane uwielbiac dzieci a hosta to zabije jego butelka od jego piwa.
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
roux wspolczuje ci
ja mam jednego terroryste w tej chwili co zabkuje i mam serdecznie dosc czasami.. a ty masz dwojke ![]() a co do ginu to pewnie sie nie spodziewalas ze zaciazona moze takie zachcianki alkoholiczne przejawiac no ale jak dla mnie w tej chwili zero % bo nie uznaje lampki wina od czasu do czasu
|
#4665 |
|
Rozeznanie
|
Anessa - a jak ma się układać, skoro już rok jesteśmy osobno i widzieliśmy się podczas tego roku tylko dwa razy
ja mówiłam mojemu tż, że jeśli nasz związek nie przetrwa, to będzie to jego wina, bo to on podjął decyzje o wyjezdzie do jego kraju i rozpoczęcie swojego "biznesu".myśleliśmy oczywiście o tym, żebym pojechała z nim,ale po zastanowieniu postanowiliśmy, że zostanę jeszcze troche w anglii, a potem wyjadę do polski zrobić prawko.no i tak ten czas zleciał - ja miałam dojechac do niego już w zeszłym roku, a tu mamy połowę 2009!w międzyczasie znalazłam w polsce pracę i teraz czeka nas rozmowa o tym, kiedy mam do niego dołączyć.z jednej strony chce, a z drugiej się waham...poza tym nie znam języka i oprócz mojego tż będę tam sama...jest jeszcze Amoura, ale niestety nie mieszkamy blisko siebie(w portugalii)....to tak w skrócie a co do jedzenia, to mój wszystkiego też nie zje - np. kiszonej kapusty i kiszonych ogórków nie tknie.no i barszcz kiszony tez tak sobie mu smakuje,ale zjada...ale ogólnie to smakuje mu polska kuchnia, nawet coś kiedyś mówił, ze lepsza od portugalskiej![]() emanko - ja już mojego nastraszyłam, ze na polskim weselu musi zatańczyć ze wszystkimi kobietami biedny, powiedział, że będzie się chował w ubikacji![]() wenedka - ja lubię się malować, ale nie do przesady. uważam, ze lepiej się wygląda w lekkim makijażu niż bez niego.lubię podkreślać oczy, dlatego rzadko maluje usta, podkreślam tylko błyszczykiem często bezbarwnym. moj ulubiony kosmetyk do makijażu to tusz do rzęs, uwielbiam je testować sięgnęłam nawet po sztuczne rzęsy, gdy szłam na imprezę i efekt jest rzeczywiście niesamowity(ćwiczyłam je nawet na moim tż, ale on ma swoje takie długie czarne rzęsy, eh). a jaki jest wasz ulubiony kosmetyk do make - up-u?(oczywiście jeśli się malujecie )
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
Eskadia, ja lubię róż
![]() Ulubiony Bourjois 34
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#4667 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wcale go nie szkolilam Cytat:
Na kokainie byla Eeeee faaaaajnie ze Ty tez tam bedziesz ....A jak nie to przyjde i ponarzekam na Ciebie na forum Dostaniesz klapsa i sié odmulisz Cytat:
Nie pozabijajá sié na wzajem? ![]() Cytat:
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Lovely, od razu powiedzieli, że czerwiec.
Heh. No ale jadę do domu, to nie narzekam ![]() Idziemy na picie z kumpelą ![]() Może od smalcu się powstrzymamy tym razem. Poza tym fajnie by było, gdybyś z Tajką pracowała ![]() A mój Tz jest niegrzeczny. Rano miałam ochotę mu dać trzepaczką do dywanu, ale takowej nie mam, więc mu się upiekł0.
|
|
|
|
#4669 |
|
Rozeznanie
|
wenedka - ja też używam Bourjois
bo ona jest malutka, chudziutka(brak krągłości)i z buzi wygląda młodo, moja mama mówi, ze wygląda na 12 lat bez makijażu (heh, mam nadzieję, że tego nie przeczyta )i na dyskoteki nie chcieli jej wpuszczać bez dowodu, szczeny opadały ochroniarzom, jak pokazywała, ile ma lat![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Lovely - Ty się tam nie daj tajce pomiatać ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 20 lat, co powoduje u ludzi szok ![]() Krągłości mam, nie jestem chuda, a to wszystko przez moje 'słodziakowe' rysy twarzy~dziecinne rysy twarzy. No cóóż, kiedyś będzie jak znalazł
|
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
potwierdzam ze Wen na ledwo 15stke wyglada
moj ulubiony kosmetyk to blyszczyk od clinic z brokatem
|
#4672 |
|
Wtajemniczenie
|
Nooo
i kolezanke bym miala .. w koncu taka normalná bo tajka z tych normalnych dziewczyn jest Jak cos to sié nie dam A nigdy nie zapomne tej pracy co teraz mam i wspanialej znajomej co na kazdym kroku pokazywala ze ona jest tam wazniejsza ode mnie mimo iz nie byla. Duuuzo by opowiadac. Oby to byl koniec
|
|
#4673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo mi większość odejmuje lat ![]() a mój ulubiony....hmmm tusz do rzęs ale...bez firmy konkretnie - jedyny warunek na bycie dobrym dla mnie to w miarę tani i....nie powodujący łzawienia, pieczenia oczu - co się czesto zdarza
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Zadomowienie
|
Hej Wizażanki!
Dawno mnie tu nie było (ale czytałam regularnie). Zdechł mi pies i 'zbieranie' się - trochę zajmuje w takiej sytuacji. P.S. Przypominam o spotkaniu w Lublinie - dla zainteresowanych! |
|
|
|
#4675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4676 |
|
Rozeznanie
|
Ehinokokus - o witam ślicznotko
mi też ludzie nigdy nie dają tyle lat, co mam, mój menadżer dawał mi 19 , co mi schlebiało ale okropne jest to, że jestem z Was najstarsza, buuuuuuuuuuuuu![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- emanko - ja zaszalałam w anglii i kupiłam sobie tusze z Lancome i jak dotąd najbardziej mi spasowały |
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Ehino wspolczuje
![]() no a wlasnie co do spotkania w lbn to ja bede w lublinie od 25/06 do okolo 02/07 moze pasuje wam dziewczyny sobota 27/02?? spotkalybysmy sie pod poczta glowna?? np okolo 14:00?? Eskadia jestes ze Szperr w tym samym wieku wiec sie tu nie przechwalaj ze jestes najstarsza poza tym wiem ze sa starsze mieszadelka od ciebie wiec nieststy nie masz tytulu w tej dziedzinie o bo ja taki szpieg detektyw jestemja wygladam na swoj wiek. choc to chyba Adrian mnie postarza 15 osob na watku łał
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-06-15 o 19:28 |
|
|
|
#4678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Masz wade wzroku? nosisz soczewki? Na zdjeciach nie masz okularów
Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2009-06-15 o 19:25 |
|
|
|
|
#4679 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczeta
Jak tak dalej pojdzie to za dwa dni nam otworza 3 watek bo pzkroczymy 5000 postow. Wenedko ja mam 24 lata ale alkoholu bez dowodu nie kupie.choc teraz jest juz lepiej kiedys poszlismy z TZ do pubu i chcialam sie napic piwa. tz poszedl na kupic i co, popatrzyli sie na mnie i mu nie sprzedali, pilam wiec soczek. ja tez sie maluje, codziennie do pracy, czasami mocniej, czasami tylko rzesy tuszem pociagne. zalezy od nastroju, Lovely i Tajka bede trzymac kciuki z calych sil zeby Wam sie obu udalo. Szien dobrze ze TZ sie sie nic nie stalo. A wiecie co ja glupia zrobilam, kuplam sobie wczoraj taka mgielke brazujaca garniera. spryskalam sie i sie przeliczylam, bo myslalam ze jest slabsza. a na dodatek nie spryskalam sie rownomiernie tylko na rekach i dzisiaj wstalam z reka opalona z jednej strony. ubralam biala bluzke i sie za glowe zlapalm bo nie wiedzialam co mam zrobic, na sczczescie pilling, tonik i sztuczne swiatlo w pracy sprawily ze nie bylo widac. nastepnym razem TZ bedzie mnie pryskal.
|
#4680 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:przytul : domyslam się co możesz czuć a piesek naprawdę sliczny Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale 27/06 mi pasuje p.s. ale nie bedziecie się mej paskudnej mordki wstydzić??
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-06-15 o 19:28 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

szczegolnie szminek-bo zostawiaja slady
ciemne oczka tez mu przeszkadzaja i teraz jest zadowolony bo tu sie nie maluje-chyba ze mnie najdzie ochote
herbatka z cytrynka, po pracy do lozka i aspiryna- nie mozesz byc chora jak tz przyjedzie! Jakie macie plany? 

delikatniej i...wieczorami gdy jest chłodniej
za to teraz przyszedl stress
go niech spada!!! 

"

Tak więc widzisz Romanaccia - to one są straszne a nie ja. ja to
ja mam jednego terroryste w tej chwili co zabkuje i
nosisz soczewki? Na zdjeciach nie masz okularów