|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Kasia a Ty byś sobie nazwisko na nk zmieniła
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka - 13 kg na 140 osoc i prawie caly spod nam został...
Kasiaher - ślicznie dawaj wiecej ![]() oj dziewczynki, dziekuje slicznie za wszystkie komplementy, zyczenia kurcze to juz tydzien temu było... tak sie czekało na ten dzien,a on tak szybko minąl... na szczeście męzusia kochanego mam ![]() lece sie połozyc bo okropnie zle sie czuje
|
#2163 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja jutro pisze ostatni egzamin aa no i z jednego czekam na wyniki ale mam nadzieje, że będzie ok ![]() mnie też jakoś średnio
|
|
#2164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny!
![]() Tak, tak- obroniłam swoja prace magisterską ![]() Zaraz będziemy szampana pić ![]() Cytat:
![]() Daysy, powodzenia na egzaminie gold-fish, tos miała, biedulko, weekend Twoja teściowa kompletnie nie pomyślała... ![]() Jestem Będę za Ciebie trzymac kciuki w piątek Wyciągnęłam wnioski z obrony licencjata i od razu poszło lepiej ![]() kasiuher, pieknie wyglądaliście i nawet bym nie zauważyła oka spuchniętego, gdybys nie powiedziała ![]() Cytat:
Kciuki za obronę wszystkie będziemy trzymać ![]() MisQa, chora jesteś? Zdrowia życzę |
||
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochaniutkie
witam po dlugim weekendzie jak ciezko sie dzis wstawalo do pracy... szok A popoludniu szukalam sobie fryzjera i makijazystki bo jak wam pisalam umowilam sie juz w grudniu do takiej rozchwytywanej i polecanej przez wszystkich a tu sie okazalo ze trafila do szpitala na 3 miechy i nie wiadomo kiedy wroci... ponoc koncem sierpnia, ale kto wie... takze zwazywszy ze slub 05.09 troche za duze ryzyko... obdzwonilam pol miasta i sie zalamalam... W koncu na makijaz sie umowilam na 8.00 rano, bo innych terminow juz ta pani nie miala, a fryzjera nadal szukam.... znalazlam jednego polecanego ale bierze 100-180 zl... jak dla mnie troszke przesada...zastanawiam sie nad salonem z ktorym wspolpracuje makijazystka, ale kompletnie nie wiem kto to jest... tyle tylko ze fryzura max 90 zl... takze w miare okA w ogole to w weekend bylismy w kosciele w ktorym bedziemy brac slub potwierdzic termin bo dygalam ze jakims cudem nas przeoczyli czy cos (ufff jestesmy) i zamowilismy sobie samochod do slubu... srebrnego mercedesa klasy c bez limitu km i godzin za 600 zł teraz musze pomyslec jak go udekorowac ![]() Rybulka chwal się jak obrona
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
rybylko gratulacje
strippi a jak tam mała sie miewa?lepiej? |
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Samba, widze, że masz strachy podobne do mnie
Fajnie, że udało się tyle pozałatwiać ![]() Ja dzis byłam wreszcie zobaczyc nasze zapowiedzi Pieknie wyglądamy tak wśród innych par wypisani ![]() A obrona, tak jak mówiłam- na luzie, bardzo wesoło i gdyby nie te moje szwy, to byłoby idealnie ![]() atomufko, dzięki wielkie Ja też jestem ciekawa co tam z Małą... |
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo wlasnie zauwazylam ze pisalysmy w tym samym momencie ![]() W takim razie serdecznie gratuluję i wznoszę toast herbatką ![]() Tez jestem ciekawa co z Małą... mam nadzieje, ze lepiej... Apropo moich obaw to moze nie mialabym ich gdyby nie to ze slubujemy w "obcym" kosciele i zapisywalismy sie jeszcze koncem zeszlego roku do starego zeszytu (a i tak moja godzina byla juz zajeta )A co do makijazystki to ta tez jest polecana tylko troche sie martwie bo pierwsze bede miala makijaz a potem dopiero fryzure takze troche nie pokolei... no ale coz skoro nie ma terminów ona powiedziala ze jesli nie planuje 3 godzin w cieple pod suszarka to mam sie nie martwic takze luzik
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Raczkowanie
|
kasiaher ślicznie wygladałaś, chce podobna fryzurke do ciebie. Powodzonka i niech dzieciaczek rosnie zdrowo
Rybulka wielkie gratulacje Ja mam obronę 25 ale marnie mi idzie nauka i jeszcze nie zrobiłam prezentacji
|
|
|
|
#2170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego zadzwoniłam Ale i tak nie przebije mnie moja mama, która goniła nas do spisania protokołu, bo sie bała, że jak będziemy z tym zwlekac, to nas ksiądz wykreśli z godziny, jak przyjdzie ktos inny i będzie ja chciał zająć i od razu spisać protokół Szybszym makijażem sie nie denerwuj, jak będziesz pod opieka profesjonalistów, to nic sie nie stanie i będzie pieknie ![]() Dolej se do tej herbaty troche procentów ![]() Cytat:
Nie martw się, dasz spokojnie rade, jeszcze masz dużo czasu
|
||
|
|
|
#2171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie dziwię się, że jesteś wkurzona.Ja też jechałam do fryzjera z umytymi włosami. Nie wiem dlaczego tak jest ale wielu fryzjerów to praktykuje. No chyba, że chcesz mieć loki, to lepiej by było myć włosy bezpośrednio przed czesaniem, ale jak do koka to spokojnie może być dzień wcześniej. Będziesz mieć tyle lakieru na głowie, że i tak bez różnicy ![]() Rybulko gratuluję Anula będę trzymać kciuki w piątek! Kasiaher oczko faktycznie miałaś lekko opuchnięte ale i tak wyglądałaś pięknie Pojechaliśmy dziś do kamerzysty, żeby podrzucić mu kilka zdjęć na czołówkę. Spytałam nieśmiało jak długo mu jeszcze zajmie zmontowanie filmu (zapowiadał, że będą to 2-3 m-ce) a on na to, że w przyszłym tygodniu już będzie |
||
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
ktosiu, dziękuję
Wow, juz za kilka dni będziecie oglądać swój slub i wesele
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Rossete co slychac?
|
|
|
|
#2176 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu miałaś cudowną fryzurę
włąśnie o takiej marze balam sie tylko polaczenia kwiata i welonu a tu sie okazuje ze to cudownie wyglada![]() no i pazurki sliczne i sukienki gora sliczna po prostu rewelacja jak do tej pory najladniejsza w moim osobistym rankingu PMka2009 hihihi
|
#2177 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co chwile mi mowi ze ona pojdzie doplacic reszte kasy za sukienke bo mi wykupia chociaz mielismy reszte doplacic przy odbiorze... albo panikuje z ta makijazystka chociaz jeszcze rok temu twierdzila ze sama mnie uczesze i umaluje No z chęcią bym pociągła jakies winko ale Tż w pracy więc nie będe pic do lustra
|
|
|
|
|
#2179 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kurcze, zauważyłam pewna prawidłowośc - coś po ślubie większość PM sie złe czuje? Co to jest? To obowiązkowe? ![]() Ja dziś zafarbowałam włoski - wyszly dość ciemno, ale maja do światła taki bordowy połysk. Myśle ze to białej sukni i biało-bordowych doadtków będzie ok! Spotkalismy sie tez z zespołem - dogadac szczegóły. Kurcze jakieś 2 tygodnie temu spiasalismy co mamy kiedy zrobić, wpisałam to w kalendarz tak by jakos zgrać moja i Tż prace i teraz zyję z kalendarzem w ręce. Też tak macie? |
||||
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
eseska bez kalendarza nie ruszam sie z domu!
![]() Jeszcze 3 dni i bedziemy w Polsce |
|
|
|
#2181 |
|
Rozeznanie
|
ufff nadrobilam.... ponad 2h czytania
![]() na poczatku stwierdze fakt: misqa, maggie, kasiaher widzialam zdjecia, kazda z Was byla przepiekna PM!!!! a slubujacym w zeszla sobote gratuluje i zycze szczescie ![]() pisalyscie o kamizelkach - moj TZ mial jej nie miec, ale jak tak rozmawialismy o jego stroju doszlismy do wnioski, ze jednak kamizelka bedzie, bo przeciez nie tylko ja mam sie wyrozniac ale i on. tak jak pisalyscie po zdjeciu marynarki bedzie wygladal jak normalny gosc, a tak kamizelka go wyrozni z tlumu - takie jest nasze zdanie![]() Rybulko ciesze sie, ze operacja sie udala i gratuluje obrony strippi gratuluje dobrej nowiny, ktora sie z nami podzielilas ![]() madzialenka... pytalas, wiec ja tez narazie nie mysle o ciazy boje sie porodu a tak na powaznie, to poprostu chcemy wybudowac dom i wtedy miec bobasa, no albo przynajmniej jak bedziemy miec juz w miare zycie ustabilizowane (praca, mieszkanie).madzia a co do ceny twojej sesji to odeslij mu maila, w ktorym napisal ci ta nizsza kwote i podal za co (wywolanie tez) i powiedz, ze inaczej sie umawialiscie, moze to cos zdziala. Samba ja bym sie nie przejmowala tym weselem tydzien przed waszym, jesli tej rodzince zalezaloby na waszej obecnosci to jakos by inaczej wszystko zaplanowali i braliby pod uwage brak waszej obecnosci. anjadka kupujac alkohol w makro nie musisz miec koncesji - poprostu ceny sa wyzsze. dla osob majacych koncesje sa te nizsze ceny. ale ja bym makro sie nie kierowala, ze tam niby taniej, chyba ze akurat maja promocje na jakas wodke to tak. anjadka a czemu kupujecie alkohol? pamietam jak mowilas, ze alkhol macie w cenie juz... chyba ze to na inna okazje ??a co bizu od dodomi to ladna, ale chyba nie bardzo pasuje do Twojej sukni. masz piekna ta ozdobe a bizu jakos nie pasuje do niej - moim zdaniem. fajnie groszku, ze o mnie pamietalas
Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-06-15 o 21:30 |
|
|
|
#2182 |
|
Raczkowanie
|
Złotko855, wodeczke mamy w cenie tak jak Ci mówiłam, ale chcemy kupić winko
(nie bardzo oplaca sie nam brac z lokalu bo wychodzi az o 10 zl drozej) ale juz znalezlismy w dobrej cenie, w sklepie na starowislnej.Dziewczyny jakie kolczyki lepsze do spietych wlosow w koka, a jakie lepsze do takich luzno zebranych jak maggie miala? W sensie dlugie/krotkie? Edytowane przez anjadka Czas edycji: 2009-06-15 o 21:34 |
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko tj. dla porządku Pani mgr serdecznie gratuluje
|
|
|
|
#2184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ciesze sie, ze winko juz znalezliscie.jesli chodzi o kolczyki to uwazam, ze jesli suknie masz bez ramiaczek to i w tej i w tej fryzurce mysle ze dlugie kolczyki sa ok. jesli wlosy upiete w koka i suknia z ramiaczkami to moga byc dlugie, ale jesli lekko puszczone i suknia z ramiaczkami to krotkie kolczyki.
|
|
|
#2185 | |
|
Rozeznanie
|
Rybulka gratuluje obrony
![]() Cytat:
![]() Ja ide włosy farbnąć pojutrze ![]() aa Rybulka wstyd się przyznać ale ja też myślałam jak Twoja mama, ze nas ksiądz wykreśli jak szybko nie spiszemy protokołu hehe poszliśmy tydzień po tym jak były 3 miechy do ślubu
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie w kazdej opcji dlugie
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Raczkowanie
|
Złotko, Samba, dzięki za rady, suknie mam z ramiączkami i to takimi szerszymi, włosy będą "napuszone"
chyba ze wzgledu na strojnosc sukni, i na to ze na ramiaczkach tez jest kamyk jaki jak na ozdobie, zdecyduje sie na malutkie kolczyki do uszków...Uf, 2 miesiace myslenia i taki wniosek
|
|
|
|
#2188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Juz kupiłam Juz nie moge się doczekac przeprowadzki, bo teraz nie mam gdzie kłaść nowych nabytków- zajmują albo parapet, albo podłogę obok łóżka. Tak więc przy łóżku mam dwa stosiki półmetrowe ![]() [QUOTE=eseska;12774523](...) Gratulacje! To pijemy! (...)QUOTE] Dzięki Ja własnie wypiłam z rodzina szmapana i mi w głowie szumi, bo rzadko kiedy piję alkohol ![]() Cytat:
Dziekuję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2190 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

Kciuki za obronę wszystkie będziemy trzymać 

)
Zbladłam i mówię, że inne zamawialiśmy, a on ,,no faktycznie" i podaje inne
I powiedziała, że czesanie zajmie jej pół godziny, ze mam dzień wczesniej umyć głowę... Wam też nie będą myli głowy w salonie w dzień ślubu?
ja też mam suknię ecru
No wkurzyłąm się na maxa, w dodatku ani siostra ani TŻ nie widzą problemu
Starałam się zachować klasę, ale było ciężko. Ona twierdzi, ze to kolor ecru