|
|
#3841 |
|
xoxo
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Teraz już wiem ![]() jest mi bardzo miło ![]() Moje wspomnienia zamknęłam w walizce na kółkach.Ciągnę ją za sobą. Słowa, które ranią są gorsze od tych, co zabijają, bo pozostawiają złudną nadzieję i dalsze życie. Uwięziona w klatce własnej naiwności zastanawia się, czy jego usta nadal mają barwę jej pocałunków... -Słyszysz? -Co? -Przebiłeś mi serce, nie pytając o zgode...
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
karmisz się nadzieją, że nie skończysz na dnie. każesz zrozumieć ? ktoś, kto nie ma marzeń nie może żyć. I znów zachowuję się jak wtedy, gdy w tym bałaganie nie mogłam znaleźć telefonu. Teraz mam bałagan w życiu i nie mogę znaleźć Ciebie.
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
złap dużą chmurę!
atmosfera coraz lepsza wiesz co robimy? dobrze się bawimy! nikt nie ciągnie za sznurek
|
#3844 |
|
Gość
|
Zauważyłam że niektóre kobietki rejestrują się tutaj tylko po to by o coś prosić, a później znikają bez śladu .
.<3 obawiam się, że on coś jeszcze do niej czuje. Zginęłam, bo i Ty zginąłeś w mojej pamięci. Odeszłam, bo i Ty odszedłeś z mojego życia. Zapomniałam, bo i Ty zapomniałeś o moim istnieniu. Ale przeżyję, bo i Ty przeżyłeś beze mnie. Myślałam, że umiem nad sobą zapanować, kiedy do ucha szeptałeś mi, że kochasz. Wybuchałam śmiechem, nie wierząc. A dzisiaj.. Tak bardzo byłeś mi potrzebny, Tak bardzo chciałam być potrzebna Ci, Niezbędna, tak jak Ty mi, do dziś. Tak mocno chciałam Twoich oczu, Twojej skóry, Tak bardzo chciałam Twoich dłoni. Tak bardzo byłeś jeden, jak nigdy, nigdy nikt. Tak bardzo mocno chciałam z Tobą żyć. Jeśli będę musiała się odwrócić i to co czuję, zniszczyć, nie móc o tym mówić..Jeśli będę musiała poczuć tak, musisz zrozumieć, to.. Będzie koniec nas, KONIEC . To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć. Nie mam zamiaru spełniać czyjś oczekiwań, w życiu nie chodzi o to, by sympatię zdobywać. Gdy papier był zmięty nie może być z powrotem idealny Przelewam swe zycie do papierowego kubka. Wypij ze mną ostatnią filiżankę wspomnień... ... każdy szuka kogoś, by pójść tą samą drogą i kochać dniem i nocą do utraty tchu i tak na zawsze już ... postrzegam świat jak sklep ze słodyczami . Ja stoję na krawędzi i w dodatku nie wiem co zrobić. Obdarta z sił zgubiłam uśmiech. nie chcę się poddać. majstruję przy sobie, naprawiam błędy. Ale mniejsza o to. Co komu do tego. Imponujące, i basta. Czuję się mniej więcej tak, jak ktoś, kto bujał w obłokach i nagle spadł . ![]() |
|
|
|
#3845 |
|
Raczkowanie
|
miło że się podobają _________________________ ____ Śmierć jest tak blisko nas, że stale żyjemy w jej cieniu. A on odszedł, choć nie chciał. Jak już ma się pier.olić to wszystko albo nic. Wiem, łzy nie przywrócą mi Ciebie, a mimo to wciąż płaczę. Wierzę, że kiedyś znów się spotkamy i dla tej chwili żyję, tego właśnie chcę. Przedstawienie dobiegło końca, nie muszę już dłużej grać szczęśliwej. |
|
|
|
#3846 |
|
Raczkowanie
|
Choć miłość rani….
I nie masz już sił…. Nie poddawaj się….. Miej wiarę ….. Wiara pomoże ci…. Przetrwać ten ból …. Ból sprawdzianu miłości… Sprawdzianu od którego zależy szczęście… Szczęście, które jest najważniejsze dla młodego człowieka… Człowieka dla którego najważniejsze w życiu jest żeby mieć kogoś…… Kogoś kto mu nada sens…. Pamiętaj, Że są ludzie dla których…. ….największym skarbem jest to, Że Jesteś… …największym pragnieniem jest to By być z Tobą… …największym marzeniem Jest spełnienie snu… …najpiękniejszy sen To z Tobą spełniać sny I nigdy nie mówić… Żegnaj na dłużej niż na chwilę… "Szczęśliwym czas mija szybko" - Zrobię dla Ciebie wszystko. - Nie musisz "wszystko" - Tylko co? - Tylko mnie kochaj... Podejdź i przytul mnie i nie pytaj o nic... Dziękuję za twój uśmiech- otwarte okno twego istnienia. "Ty także bądź takim młodym wilkiem, tylko pamiętaj, że życie jest cholernie śliskie."
|
#3847 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za wyróżnienia i przepraszam, ze nie odpowiem na prośby, ale mam dzisiaj istny sajgon. Nie będzie mnie kilka dni. Mam nadzieję, że choć trochę będzie wam mnie brakować
;*1. Jedno niebo, a piekieł tysiące. 2. Zakupię zszywacz i zszyję Ci usta. 3. Pojechałam zbyt daleko. Twoja sylwetka ginie we mgle. 4. Danie dnia: miseczka pełna zmartwień z łzawą polewą. 5. Sumienie... Kiedyś coś takiego miałam. 6. Tresowane szczury, wśród nich ja. 7. Paranoicznie boję się twojego wzroku. 8. Siedząc na naszej polanie mam już omamy. Widzę Twoją sylwetkę, a przez trawę przedziera się twój głos. Chyba ze zmęczenia zasnęłam. 9. Skąpana w bieli. tej z bitej śmietany. 10. Pocałunki smakują jak trzydniowy chleb, a Twój dotyk pachnie jak spleśniały budyń. 11. Z mych uczuć zrobiłam wycinankę. 12. Na mojej karcie kredytowej skończył się limit na kłamstwa. 13. Specyficzny sposób bycia i prostota słów. 14. Wylewam wino z kieliszka, a kwiaty wyrzucam przez okno. Nie dla mnie te wszystkie bajery. 15. Otula mnie tylko wiatr. A i on ostatnio przestaje wiać na mój widok. 16. Skakanka życia. Właśni skusiłam. 17. Jak trzej muszkieterowie. Niestety związek nie opiera się na swoje "Trzy". |
|
|
|
#3848 |
|
BAN stały
|
Była pewna ze umie życ bez niego. Myliła sie.
Wyblakłe kalendarze i daty naszych marzen. Teraz tylko słoneczko ogrzewa moje zmarzniete ramiona. Powiedz jej zeby zawsze dbała o to co tak kochałam. Na scianie nasze zdjecie z podpisem "na zawsze razem" jakos widac nie mozna wierzyc słowom. I prosto w serce zadaj cios. Nie krepuj sie. Nie przejmuj. Wybral tamtą. Bo była wulgarna głośna i wygladała jak dziwka. Wspominasz wciaz myslami jak było miedzy nami. |
|
|
|
#3849 |
|
Raczkowanie
|
"Myśli niektórych ludzi są tak płytkie, że nie sięgają nawet ich głowy"
|
#3850 |
|
Gość
|
najgorszą rzeczą jest przywłaszczanie nieswojej własności.
Znam człowieka, który zachowuje się jak bydle. Zabranie psa, może odrazu później marzeń . ? sorka że takie denne, ale zdenerwowana jestem że szok :| . Koleś psa mi zabrał z podwórka dotego stał pod moim domem i mówił że to jego żalll.!!!;/ |
|
|
|
#3851 |
|
Gość
|
najgorszą rzeczą jest przywłaszczanie nieswojej własności.
Znam człowieka, który zachowuje się jak bydle. Zabranie psa, może odrazu później marzeń . ? sorka że takie denne, ale zdenerwowana jestem że szok :| . Koleś psa mi zabrał z podwórka dotego stał pod moim domem i mówił że to jego żalll.!!!;/ ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- sorka za dwa takie same posty. ale jestem tak zdenerwowana że nie moge wr.!!!;/ jak to tak mozna. wziasc psa . dotego jak go zabierałam sila kazal mi pokazac jego ksiazeczke zdrowia naszczescie piesek jest caly i juz u mnie
|
|
|
|
#3852 |
|
Wtajemniczenie
|
A w życiu nie ma powrotów. Czas przecież nigdy nie zawraca. I zapomnij, że jesteś gdy mówisz że kochasz. Każdy sen, ten czarowny i piękny, zbyt długo śniony, zmienia się w koszmar. A z takiego budzimy się z krzykiem. Reklama naszej normalności, wszystkiego czym nie jesteśmy. The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams./ Przyszłość należy do tych którzy wierzą w piękno swoich marzeń.
|
#3853 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie obiecywałam Ci czegoś, czego nie mogłam dotrzymać. Małe dowody miłości są dla mnie ważniejsze niż wielkie prezenty, których i tak nie mogłabym Ci dać. W miłości chodzi o jakość nie o ilość . Nawet zimą twoje oczy zapalają dla mnie słoneczne światło. Ponieważ Cie kocham, w nikim innym nie pokładam nadziei . Dziewczyna z taką du*ą jak moja nie gada z facetem o takiej twarzy jak Twoja ! |
|
|
|
|
#3854 |
|
Raczkowanie
|
"Na nocnym stoliku stała szklanka z wodą. Podniósł ją. - Większość znanych mi kobiet przypomina tę szklankę wody. Ty jesteś morzem." "Tak to już jest, że kobiety złoszczą się, denerwują lub są rozczarowane mężczyznami z tego czy innego powodu. To nieuchronne. Im bardziej cię przedtem kochały, tym większy zawód sprawiasz im na końcu. Dajesz za mało albo za dużo. Zły kolor, zły czas, zły gest. Powiedz komplement, a zbędą cię wzruszeniem ramion lub zimną uwagą typu: „Spostrzegawczy jesteś”." "Odczekać 6 godzin, albo kilka dni, pare miesięcy, rok. Potem znów zaświeci słońce." "Usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego." Miłość jest jak zupa. Odgrzewana już tak nie smakuje. Penis to dla mężczyzn nie tylko dar, lecz również przekleństwo. ![]() Właściwa osoba będzie uważała, że z dupy świeci ci słońce. Z taką osoba warto być. _________________________ Hottie-dziękuję pierwszy raz mnie ktoś zauważył...
|
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
zastanawiam się co by było gdybym… cię nie pokochała. co bym robiła, nad czym myślała. o czym bym marzyła, z jakimi nadziejami codziennie rano bym się budziła . czy bym miała plany na kolejny dzień? z czego bym się zwierzała najlepszej przyjaciółce? jakie bym miała sny? na czym by mi zależało? o co bym prosiła Boga? czy zamiast butelki wina piłabym w kącie kubek gorącego mleka? czy chodziła bym w każdy dzień do szkoły? czy miałabym jakieś powody do radości? czy zamiast poniedziałku wolałabym piątek? czym bym się ekscytowała? czy tak jak teraz tak bardzo by mi zależało na dobrych ciuchach i idealnym makijażu? czy tak jak dzisiaj wolałabym komedie romantyczne, zamiast horrorów? a może po porostu bym się nudziła. siedziała na łóżku i czytała książkę, którą na dzień dzisiejszy nie wzięłabym nawet do ręki. nie wiem, doprawdy nie wiem i nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić. ale jeśli miałabym pić mleko, czytać nudną pouczającą książkę i nie myśleć o nikim to tak bardzo cię cieszę, że cię kocham.
usta które bluźnią.
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-06-15 o 19:08 |
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgubione szczęście nigdy nie wraca, choćbyś chciał...
Choć przez chwile przytul mnie. Nie chcę wiele, przecież wiesz... |
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
hotiie,96LadyPoziomka96 - bardzo Wam dziękuję, moja pusta gówka chyba się zmotywowała
![]() ` Uciekam od wspomnień, by uchronić się od kolejnych strumieni łez i potoków zwątpień... ` Kiedyś umiałam płakać na zawołanie. Dzisiaj na zawołanie potrafię tylko przestać... ` W snach powtarzam Twoje imię, gdy śnią mi się koszmary... ` - Ja Cię naprawdę kocham... - A ja Cię na niby, wiesz ! ` Umieram, kiedy depczesz mnie obojętnością jak mrówkę. ` Przy Tobie boję się cokolwiek powiedzieć, jakby to, co mam na myśli, nie miało celu i sensu. ` Kiedy ostatni raz się widzieliśmy, powiedziałeś do mnie "żegnaj". Brzmiało to tak, jakbyś myślał sobie "zdychaj, szmato" ... Przerażona uciekłam z tamtego miejsca, w myslach powtarzając sobie, aby nigdy więcej Cię nie spotkać. ` Kocham Cię, ale pozwól mi zapomnieć. ` Nigdy nie myślałam o tym, że Twoim szczęściem może być inna. Zawsze ja chciałam być tą jedyną.... ` Wolę być sama niż z Tobą. Boli ,ale taka jest prawda.... papergilr ( już mi Ciebie brakuje )limitowana Plotkaraaa hotiie rozsypanegwiazdy Drift RealGirl89 Już Wy wiecie, co. ;**
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2009-06-15 o 20:06 |
|
|
|
#3858 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
miło. ![]() aaa, kochana uwielbiam Cię i Twoje opisy. zostawię tylko szept, że tak bardzo uwielbiałam Cię... bo i tak głupie mam życie.
nieśmiałość odejdź stąd.. to nie Twój ląd. czasem łzy rozświetlają świat. smutno czy wesoło..? każdej walce stawie czoło!
|
|
|
#3859 |
|
Raczkowanie
|
papergirl będę tęsknić;**
Toogether93 dziękuję za uznanie.. ;** Ja ciebie bardzo często cichaczem okradam _________________________ _____ 'do afryki bardzo leciec chce...! widzisz ją ? przypatrz się, zapamiętaj tą twarz .... Mogłabym ustawić sobie Ciebie jako moje guru w honorowym miejscu mojego pokoju, gdybym tylko miała Twoje zdjęcie. Legenda, która stała się prawdą on odszedł ode mnie tak nagle... Edytowane przez rozsypanegwiazdy Czas edycji: 2009-06-15 o 20:19 |
|
|
|
#3860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________________ _______
|
|
|
#3861 |
|
Przyczajenie
|
Witam, witam drogie Panie
nowa jestem .. Nie wiem może i takie opisy już były,ale nie jestem w stanie przeszukać wszystkich wątków... a więc moja sytuacja jest beznadziejna ponieważ: [ napisze jak najkrócej]- byłam z chłopakiem, który mnie kochał... i to bardzo, xD a ja sobie Go troszkę, hmm.. bardzo olewałam .! Jeszcze żaden chłopak się tak o mnie nie starał.. Wiem,że Go skrzywdziłam... I teraz wiem,że Go kocham... jakieś opisy takie dyskretne... ale żeby jednak było wiadomo,że mi żal... że to wspomnienia mnie powoli "zabijają" Z góry dziękuję ![]() a tu coś ode mnie :
"Wszystko napędza ogromny hajs. Coraz mniej miłości jest już w nas. Zamiast niej chore socjoludy.. Mały człowiek już w młodości zatruty" |
|
|
|
#3862 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To Ty jesteś cudna powyższe ukradłam ![]() Cytat:
Cytat:
ukradłam wszystko ; o Cytat:
zaczniesz źle nie skończysz dobrze. `jest jedna rzecz dla której warto żyć - hip-hop i nie zmienia się nic.` wszystko jest fałszywą obietnicą. Ty także należysz do tej kategorii. trudności przeskoczymy i do Was dołączymy. nie pozbawisz mnie marzeń! piję za tych, którzy dzisiaj nie mogą. za tych którym nie udało się wyjść na prostą. przeklinam kolejny dzień, w którym pojawiasz się. skojarzenia, wspomnienia. to czas najlepszy na wyrzeczenia. jesteś skazany na przegraną. Z daleka przyglądam się z triumfem na ustach. złapię Cię za moment i sprowadzę do parteru. Jeśli przegrasz Cię docenię. Dalej walczę. mimo wszystko.. Mimo, że zamykałeś każde przede mną drzwi. Jak mogłeś przypuszczać, że nie wytrwam? wszystko poukładane. nic nie zmienię. idealnie. w strachu bełkoczesz ostatnią swoją modlitwę. Wszystko o co poprosisz. poza jednym - ocalenie. Czas wyrok wykonać. Pokłady energii nadciągają.
nie będzie grzechu, gdy prześpię się z tobą. Summer 2009 <3 Edytowane przez limitowana Czas edycji: 2009-06-15 o 21:11 |
||||
|
|
|
#3863 |
|
Raczkowanie
|
zbieram myśli z trawy i posyłam marzenia w niebo.
Pogniotę i włożę wspomnienie tego dnia do kieszeni, między klucze a telefon. Tak, abym w każdej chwili mogła je wyjąć, rozwinąć i wrócić do Ciebie. burza, ulewa. W takie dni najłatwiej odwiedzać zapomniane miejsca. Nikt nie widzi, że płaczesz. Nikt nie pyta dlaczego. A Tobie obraz wspomnień zamazuje się przed oczami. Bo wtedy też była burza. A Ty płakałaś, ze szczęścia. "dzień dobry, kocham Cię." co w takim razie powiesz mi na dobranoc?
|
#3864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* Bo ja bez Ciebie nie umiem oddychać... * Podaruj mi jeszcze jedną bezpieczną chwilę bym nasyciła się nią. * Bez Ciebie noc straciła smak, nie ma sensu cały świat... Nic mi więcej nie przychodzi narazie do głowy ;( Sama jestem w marnej sytuacji. Koleś, który sam mnie znalazł i pierwszy powiedział, że mnie kocha i wogóle zabiegał o mnie cały czas... Teraz milczy i mnie olewa ;(
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
z życiem jak na lodowisku - jedziesz. byle do przodu. jak się wywrócisz to wstaniesz. a jeśli masz partnera on nigdy nie pozwoli ci upaść. a jeśli tak się stanie to oboje się wywrócicie. i oboje wstaniecie. i zawsze będzie wam ciepło. bo razem.
wiem, że nigdy nie będę szczęśliwa, ale mogę być radosna. a ja i tak jestem ci wierna i codziennie wybieram ciebie z pośród miliona i szepczę kocham. i jak talizman noszę wszędzie ze sobą twój uśmiech. ludzie są w pewnym czasie i na pewien czas. |
|
|
|
#3866 |
|
Raczkowanie
|
SzalonaMysza, 96LadyPoziomka96, xDJakJaCieLubiexD
<3 <3 <3 Cieszę się, że chociaż Wam się podobają... ----------------------------------------------------------------- - Ja tobi kazu, ja tobi radzu, ty polozyjtsja, ja tobi wsadzu ![]() - Co ma wspólnego łyżka z jesienią? Je się nią. ![]() - Dlaczego Robin Hood? Bo Mało Jadł ![]() - morda w piasek i nie kiełkuj ![]() - Co robie? Yyy... NIC - w pracy jestem ![]() - Jak ktoś komuś coś, a potem nikt nikomu nic to po co to? ![]() SESJA: - sesja sesja sesja. nie mam czasu nie mam czasu nie mam czasu. ![]() - oblane egzaminy trzeba zdać, a zdane trzeba oblać ![]() - Miała na imię Sesja i każdy chciał ją zaliczyć... ![]() - w tym roku sesja znów zaskoczyła studentów ![]() - wole wpie*dol niż sesje... ![]() OPALANIE: - I po opalaniu. Yyy... miało być Latino Girl a wyszło yyy...don't touch me! ![]() - Smażę się... chce ktoś udko? ![]() -------------------------------------------------------------------- P.S Łer ar Frizz end AnnWroc ???
|
|
#3867 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo !nie martw się . ![]() *I weź tu zrozum facetów. *Jeśli jesteś jednym z tych których rutyna dobija.. *A miało być tak pięknie...a Ty wszystko s*******iłeś. normalka! tyle mi do głowy przychodzi. |
|
|
|
|
#3868 |
|
Raczkowanie
|
limitowana ubóstwiam <33333
_________________________ _______ nie patrz nigdy wstecz, to wspomnienia najbardziej bolą. A nas już nie ma, nie ma tych wieczornych spacerów w blasku księżyca, nie ma ukradkowych spojrzeń, to wszystko zabrał nam los. Bo czasem trzeba powiedzieć dość i rozpocząć nowy etap w życiu. Chłopak ogranicza - te słowa szczególnie wryły mi się w pamięć Spacerując po sopockim molo, tak jak kiedyś... |
|
|
|
#3869 |
|
Raczkowanie
|
Szczęście chowa się wród zwykłych dni
Mój cynizm nie wynika z tego, że jestem sam A bierze się stąd, że zbyt wiele ich znam ... jesteś pierwszą myślą, kiedy budzę się rano i ostatnią, kiedy kładę się spać kochaj żartować, ale nie kochaj żartem, nawet nie wiesz jak to chol.ernie boli mam dla Ciebie nocy letniej sen, koniec swiata mam i jeden dzien. to smutne, na co dzień człowiek sie zapomina...
|
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
Kochanaaaa dziękuję
i tak jeszcze mi do głowy przyszło : na każdy Twój oddech jest już za późno. Ty mym początkiem ja Twoim końcem. Odkrywam na nowo każdy zakamarek świata. tak niewinna i bezbronna pozwalam Ci mną zawładnąć.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

;*

Dzisiaj Wy ;**