|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
nie zgadzam się, bo skoro to ja prowadzę to sama powinnam decydować o tym jak jeżdżę i ponosić ewentualne konsekwencje
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze i tak, ja tam wiem, że mi by rodzice zapłacili Bo co - nie zarabiam, zapłace sama a później przyjdę do nich bo nie będe miala kasy na ksero to na jedno wyjdzie. Mi to by nawet zapłacili jakbym sama jechała wlasnie z tego powodu, ze nie pracuję i i tak poza stypendium, które wiedza, że odkladam, nie mam zadnych przychodow poza kasa od nich.A jakbym jeździła jak powalona to by mi po prostu auto zabrali i by sie skonczył dzień dziecka ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- dziewczny ma dwa fajne pomysły na biznes. drugi jest fajniejszy, ale potrzebowałabym miec z milion na rozruch, moze mniej może więcej, nie liczyłam tego, ale mam pomysł na siec franczyzową. Kurde gram w totka Tz powiedział, ze mi sprawdzi jak jest z kredytami na biznes plan jak ja jestem goła i wesoła finansowo
|
|
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)gdybysmy TZem chcieli w tym miescie jezdzic wg ograniczen predkosci na znakach to albo zostalibysmy zlinczowani przez innych albo przyczynialibysmy sie do jeszcze wiekszego zakorkowania ulic... ![]() no ale nam sie jeszcze mandat nie zdarzyl w ogole tylko raz w zyciu zatrzymala nas policja jak TZ sobie zapomnial wlaczyc swiatel jeszcze wtedy jak obowiazek wlaczania byl od pazdziernika do marca bodajze. ale mandat byl w sumie niewielki i jeden punkcik, ktory juz sie skasowal![]() a tak to jestesmy totalnie bezmandatowi i za parkowanie tez nam sie jeszcze nie zdarzyo choc bezczelnie parkujemy nawet w tych waskich uliczkach odchodzacych od rynku ![]() dziewczyny, co kupujecie na dzien ojca? ![]() bo ja stoje przed corocznym problemem
|
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
mam problema
![]() nie wiem jakie kolczyki jutro nalożyć a powiem Wam, że ciężko się zdecydować jak się ma ponad 50 par |
|
|
|
#3335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3336 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mądra dziewczynka w przeciwieństwie do mnie głąba, który nawet egzaminu nie potrafi zaliczyć ![]() Cytat:
ale tak mi szkoda tego 200 zł co ja bym za to kupiła hm.... ![]() ale jak się jeździć nie umie, to trzeba płacić ![]() Cytat:
![]() idę spać bo jutro do pracy, a po pracy nauka dobranoc Onaella POWODZENIA!!!!
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-06-15 o 22:13 |
||||
|
|
|
#3337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Mikolaja dostal książke, może jak Twoj tata lubi czytac to tez mu kup? Albo jakąś fajna plytę LEd Zeppelin czy inne klimaty z czasow rodziców Moi rodzice np. niedawno kupili sobuie zestaw płyt z muzyka z lat 60. fakt, ze wtedy to oni sie dopiero urodzili, więc to nie ich zlote lata, ale to jest taka muzyka, że kazdy lubi![]() O a może Twój tata loubi auta i oglada Top Gear? Możesz mu kupic ktorąś z książek Clarksona. Albo jak lubi jakąs serie na Discovery to możesz mu kupić, albo prenueratę NAtional Geographic, nie wiem co Twój tata lubi. Albo jakis fajowy film na dvd ![]() A na przyszlośc to Ci radze tak - jak pojedziesz gdzieś za granice to kup coś fajnego i trzymaj to w ukryciu do moentu odpowiedniej okazji ![]() Cytat:
Załóz te najmniejesze 10-cio karatowe, może się nie rzuca w oczy![]() Ja dopiero ostatnio odkrywam w sobie kobiete i chce bizuterię ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
Skoro we mnie wierzysz to jak wygram w tego totka i założę tą firmę to będziesz u mnie pracować i nie musisz zdawac tego egzaminu
|
|||
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo moj to ma stale dwa klasyki - Aqua Di Gio Armani i Givenchy Pour Homme. i juz mu nawet nie kupujemy zadnych innych perfum, bo on uznaje tylko te i sam sobie kupuje w najwiekszych butlach ![]() alkoholu juz mu nie chce kupowac, bo ma taka porazajaca ilosc w barku ze juz nie mialby gdzie kolejnej butelki wlozyc. z reszta on nie jest fanem likierow. raczej whisky i te klimaty. a tego ma mase... ![]() plyt tez ma gore. pol sciany w pokoju. do tego kolekcje starych winyli, ktore jeszcze kupowal jak byl piekny i mlody, wydajac na co poniektore (np. Pink Floyd) 1/3 owczesnej pensji ![]() fanem aut nie jest. z reszta ostatnio ktos mu w pracy na imieny sprawil album z samochodami. ojciec sie tylko w domu usmiechnal, a album powedrowal gdzies na polke zbierac kurz ![]() oj ciezkim przypadkiem jest. wszystko co lubi to ma. stad te moje coroczne problemy... pomyslalam o takim zestawie http://www.sklep.eris.pl/p1117-drire...kosmetyczk.htm TZ jest zachwycony ta seria, wiec moze i ojcu by sie spodobaly... tylko on jest takim typowym facetem... perfumy, rzeczy do golenia i to wszystko kiedys w Sephorze dostal w prezencie kilka miniaturek kremow i zelow Biothermu to lezaly tak dlugo az im data waznosci minela ![]() z drugiej strony jakby dostal od nas w prezencie to moze poczulby sie jakos bardziej zobowiazany do uzywania
|
|
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bezpieczniej kupic coś tylko po goleniu, ale taki zestawik może by go przekonał tak jak mowisz A może kupisz tacie szampon Vichy? Szampon to taka rzecz, której na pewno będzie używał chociaz tez mu może coś nie spasować, ne wiem jak Twój, ale moj jak sie uprze na cos to w kółko kupuje, bo juz znalazł ten jeden czy dwa produkty i nic innego nie potrzebuje - gorzej niż z babą, bo kobiecie to cokolwiek kupisz to się ucieszy i będzie uzywac![]() cos mi się wizaż psuje. |
|
|
|
|
#3341 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z resztą nie wiem czy bym się teraz odważyła wziąść na to kredyt, bo na mieszkanie trzeba będzie się zadłużyć A zanim się biznesik zacznie zwracać, to kilka lat musi minąć. Cytat:
Jak dotąd raz chyba dostał kartkę. Jakoś tak dnia ojca nie obchodzimy. Ale ma swoje hobby, więc na każdą okazję mogę mu kupować coś do wędkowania Twój ma jakieś hobby?Lusmaria, nie łam się przełam się. Poprawka wcale nie oznacza, że jesteś głąbem. Ja miałam dwa razy wrzesień i mimo to miałam stypendium poprawka to jest nic. Po prostu każdy ma jakieś swoje zainteresowania i tych przedmiotów się uczy, a pozostałe to aby zaliczyć i czasem to nie wychodzi za pierwszym razem. Tuż przed obroną, to mi też by było smutno, ale myślę jednak, że w sobotę się kobieta ugnie jak ją poprosisz. A jak się nie zgodzi tzn. że jest Net mi się zawiesił w międzyczasie i skasowało mi się to co miałam w multicytowaniu i już nie pamiętam co chciałam jeszcze napisać. Samoa, a filmów takich które w kinie można oglądać, to nie ściągasz? I muzyki też nie? Ja filmów nie, ani gier, ani seriali. Tylko mp3, ale ostatnio to nawet i tego niewiele. Ja bym wolała kasę, a nie prezenty ślubne. Jak wszystko pójdzie dobrze, to może przed ślubem kupimy mieszkanie. Rodzina pewnie pomyśli, że jak kupiliśmy mieszkanie, to nam wszystko jest potrzebne i ze wszystkiego się będziemy cieszyć. No pewnie byśmy się cieszyli, ale jednak większą radość by nam sprawiło jak byśmy sami kupili to co chcemy i jakie chcemy. Centi, podobno alkohole już 2 miesiące temu zaczęły drożeć. Dlatego właśnie wczoraj z TŻ gadaliśmy o wódce na weselicho, bo może wcześniej kupimy? Bo już chyba raczej na razie nie stanieje ![]() Dzisiaj mierzyliśmy obrączki. Te co w załączniku najbardziej nam przypadły do gustu. Ale to dopiero byliśmy w jednym sklepie. |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3343 |
|
Zadomowienie
|
a ja się właśnie załamałam
specjalnie dziś poszłam wyrobić fotki do prawka, wreszcie wyszły jakieś ładne ( po raz pierwszy w życiu mam ładne fotki) a tu wygrzebałam na stronie MORD-u, że mają być kolorowe a ja mam czarno-białe przecież ja w życiu nie zrobię ładnej fotki w dodatku kolorowej, jestem najbardziej niefotogeniczną osobą jaką znam i to nie jest skromność, ja naprawdę wychodzę tragicznie na fotkach 'oficjalnych'
|
#3344 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym chyba chciała tren. Na zdjęciach fajnie wygląda.
|
|
|
|
#3345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milion mówisz... wow to z ciebie widzę bizneswoman- nie rozdrabniasz się hehehe jakbym wzieła milion złotych kredytu to pierwsze co bym sobie kupiła miejsce na cmentarzu bo trzebaby było cudu zebym to spłaciła![]() Cytat:
matko tak się stresuję tymi jutrzejszymi wynikami i pojutrzejszym egzaminem że masakra....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no z szamponem to mogloby tez byc ciezko, bo moj ojciec jest pod tym wzgledem ortodoksem odkad tylko Head&Shoulders pojawilo sie w Polsce to uzywa tylko tych szamponow.on to juz taki wlasnie jest - uprze sie na jedna marke i juz. choc np. jego ulubione pefumy staly sie jego ulubionymi dzieki temu ze dostal je najpierw od nas w prezencie czasem sie uda trafic z prezentem ![]() ooo jeszcze udanym prezentem byla skorzana aktowka a tak to zazwyczaj kupowalismy jakas flache i bylo ![]() Cytat:
moj poza tym, ze jest pracoholikiem to jezdzi czasem w weekend na wies (jak akurat w tv nie ma Formuly 1 |
||
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Al wtedy bylam przedsiębiorca to się chyba nie liczy...ale chyba jak się zakłada jakis tam rodzaj spółki to się nie odpowiada własnym majątkiem, to biznes mi moga zlicytowac jakby co Ale tez bym nie miała odwagi, bo to moje to mega wielkie przedsięwzięcie.Filmów nie ściągam, zwykle mamy je od znajomych i to takie, ktorych nie można w kinie, bo te co sa w kinie to na nie chodzimy do kina, bo lubimy bardzo Gier nie ściągam tylko kupujemy na Plasystation a na kompa mamy tylko Wiedźmina. Mp3 nie ściągam, słucham sobie w tv na muzycznych kanałach, w radiu, na you tube i kupuję płyty![]() To są chyba te obrączki, które my mierzylismy i bardzo ładnie wyglądały
|
|
|
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo za te wszystkie mniejsze to sie wlasnym majatkiem odpowiada
|
|
|
|
|
#3352 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez wychodze ja ofiara na tych oficjalnych, do legitki juz lepiej, ale jak robiłam teraz do skąłdania papierow na podyplom to wyszłam jakbym z 80 kg wazyla taka buzia pyzata i kolezanka, która ze mna była twierdziła że super jak pokazałam rodzicom to od razu zwrócili uwage, że wyszłam jak pyza a ja mam kosci policzkowe i w ogóle spoko mordkę a tu taki zonk A w dyplomie to juz mam najgorsze zdjęcie świata.Cytat:
![]() Ja mam jutro i niewiele umiem, wprawdzie z ćwiczeń mam 5, ale kto wie co ta kobieta wymyśli na jutro, moze mi moja wiedza nie pomóc ![]() Cytat:
Albo jakies fajne drzewko Ja w tym roku kupie cos do ogrodu właśnie![]() jakbys była dzieckiem milionerkiem to bys mu mogła fundnąć wyjazd na formułę 1, a że bida to mu kup krzaczek
|
|||
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3354 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpisze sobie do cv![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tz ma kodeks spółek handlowych to sobie poczytam jutro Kiedyś nie wiem co mnie tknęło, ale pamiętam, że leżalam na łóżku i czytałam ksh, nie wiem dlaczego![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Czyli skoro zmienili cos to ten kodeks tz juz jest do wyrzucenia?
|
||||
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostal od kogos w pracy a piorami nie pisze.u mnie juz nasadzili tyle krzakow, ze mam nadzieje, ze wiecej tego nie bedzie, bo ja wole rowny trawnik, taki jak na polu golfowym z reszta tam i tak sie nie oplaca sadzic jakis fajnych drzewek, bo jak wyburza ten dom i zaczna stawiac nowy to tam sie zrobi jeden wielki plac budowy i wszystkie drzewka pewno zostana zrownane z powierzchnia ziemi ![]() a na imieniny od siostry szwagra i jej faceta (akurat przyjechali pozwiedzac Polske) dostal oryginalna koszulke Kubicy |
|
|
|
|
#3356 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a zrobią mi na miejscu? bo ja chciałam to jutro zawieźć...i będę sobie musiała kupić puder, bo się świecę jak nie wiem co. Bez sensu kupować puder na robienie fotek, nie? ale TŻ mówi, żebym kupiła, może się na coś przyda jeszcze może na ślub ![]() jej strasznie się zdenerwowałam bo mam środek sesji a będę musiała jeszcze biegać, ale strasznie chcę mieć to za sobą, a potem kolejny i kolejny bo z moimi umiejętnościami raz nie wystarczy Cytat:
) i sprawdziłam sobie dokumenty i przeczytałam...ale może nie trzeba, jutro najpierw tam zadzwonię ![]() coś mi się kojarzy, że jak się zdawało maturę to wszyscy ludzie z klasy mieli na świadectwach zdjęcia czarno-białe (taka moda) i tylko ja miałam kolorowe i jeden kolega z całej klasy. A to były w większości te same fotki co do dowodu i prawka ludzie mieli. Więc nie wiem... jedyne prawko jakie widziałam na oczy to mojego exa, ale on miał kolorowe zdjęcie bo takie chciał
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-06-15 o 23:19 |
||
|
|
|
#3357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu wymienialas ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
ja zawsze odbieralam na drugi dzien, ale chyba na miejscu tez mozna mozesz zadzwonic i zapytac http://www.fotogarzynska.pl/
|
||
|
|
|
#3358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo zmieniałam adres zameldowania. Spoko, nie zabrali mi prawka
|
||
|
|
|
#3359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba idę spać, bo nic się nie pouczę, taka głupota a tak mnie zdenerwowała, że mnie aż głowa boli wrrrA wiecie, co zrobiłam w tamtym tygodniu? Zaniosłam do faceta od seminarium swój indeks a w środku kartę egzaminacyjną mojego TŻ-a i nawet wpisałam tamtego profesora dziś przychodzę po wpis radośnie a facet pyta, czy płeć zmieniłam i nazwisko prawie popłakałam się ze śmiechu... dobrze, że ludzie z wyższym wykształceniem umieją czytać ![]() --- Edit: a kolorowe też retuszują? bo ja właśnie myślałam, że tylko czarno białe
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-06-15 o 23:23 |
|
|
|
|
#3360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak sie dalej tak beda rozkrecac to niewiele z tego moze zostac ![]() Cytat:
![]() moj TZ musial wymieniac prawko ze wzgledu na wade wzroku. ale przy wymianie poszedl do wlasciwego lekarza i juz dostal bezterminowe ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

)
i za parkowanie tez nam sie jeszcze nie zdarzyo choc bezczelnie parkujemy nawet w tych waskich uliczkach odchodzacych od rynku 

Z resztą nie wiem czy bym się teraz odważyła wziąść na to kredyt, bo na mieszkanie trzeba będzie się zadłużyć
Jak dotąd raz chyba dostał kartkę. Jakoś tak dnia ojca nie obchodzimy. Ale ma swoje hobby, więc na każdą okazję mogę mu kupować coś do wędkowania

przecież ja w życiu nie zrobię ładnej fotki w dodatku kolorowej, jestem najbardziej niefotogeniczną osobą jaką znam
milion mówisz... wow to z ciebie widzę bizneswoman- nie rozdrabniasz się hehehe