Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-15, 21:32   #3331
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
jakbym jechala sama to tez bym od rodziców nie oczekiwala a jak z nimi to niech płacą skoro ich wożę i jeszcze mandaty dostaję

nie zgadzam się, bo skoro to ja prowadzę to sama powinnam decydować o tym jak jeżdżę i ponosić ewentualne konsekwencje

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 21:40   #3332
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

nie zgadzam się, bo skoro to ja prowadzę to sama powinnam decydować o tym jak jeżdżę i ponosić ewentualne konsekwencje

moze i tak, ja tam wiem, że mi by rodzice zapłacili Bo co - nie zarabiam, zapłace sama a później przyjdę do nich bo nie będe miala kasy na ksero to na jedno wyjdzie. Mi to by nawet zapłacili jakbym sama jechała wlasnie z tego powodu, ze nie pracuję i i tak poza stypendium, które wiedza, że odkladam, nie mam zadnych przychodow poza kasa od nich.
A jakbym jeździła jak powalona to by mi po prostu auto zabrali i by sie skonczył dzień dziecka

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

dziewczny ma dwa fajne pomysły na biznes. drugi jest fajniejszy, ale potrzebowałabym miec z milion na rozruch, moze mniej może więcej, nie liczyłam tego, ale mam pomysł na siec franczyzową. Kurde gram w totkaTz powiedział, ze mi sprawdzi jak jest z kredytami na biznes plan jak ja jestem goła i wesoła finansowo
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 21:44   #3333
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

ja się boję policji i fotoradarów i zawsze te znaki wyczajam- inne przeoczę ale prędkości pilnuję bo juz taką mam jakąś psychozę dlatego nie traktuję fotoradaru jako "niefarta" hehehe a nawet gdyby to jednak nie oczekiwałabym od rodziców zapłaty tego mojego "niefarta" jakoś głupio by mi było.. mama by mi kasę pewnie chciała dać ale czułabym się z tym bardzo źle jakbym wzięła...
heh to ja jestem calkowitym przeciwienstwem. jak jade i znam teren to nie patrze nawet na ograniczenia predkosci - jade tak jak czuje, ze jest ok (choc pewno za szybko)
gdybysmy TZem chcieli w tym miescie jezdzic wg ograniczen predkosci na znakach to albo zostalibysmy zlinczowani przez innych albo przyczynialibysmy sie do jeszcze wiekszego zakorkowania ulic...
no ale nam sie jeszcze mandat nie zdarzyl w ogole tylko raz w zyciu zatrzymala nas policja jak TZ sobie zapomnial wlaczyc swiatel jeszcze wtedy jak obowiazek wlaczania byl od pazdziernika do marca bodajze. ale mandat byl w sumie niewielki i jeden punkcik, ktory juz sie skasowal
a tak to jestesmy totalnie bezmandatowi i za parkowanie tez nam sie jeszcze nie zdarzyo choc bezczelnie parkujemy nawet w tych waskich uliczkach odchodzacych od rynku

dziewczyny, co kupujecie na dzien ojca?
bo ja stoje przed corocznym problemem
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 22:01   #3334
onaella
Zakorzenienie

mam problema

nie wiem jakie kolczyki jutro nalożyć a powiem Wam, że ciężko się zdecydować jak się ma ponad 50 par

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 22:03   #3335
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
mam problema

nie wiem jakie kolczyki jutro nalożyć a powiem Wam, że ciężko się zdecydować jak się ma ponad 50 par
Ojjj tak, znam ten ból doskonale. To jest prawdziwe wyzwanie
Stary 2009-06-15, 22:09   #3336
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
moze i tak, ja tam wiem, że mi by rodzice zapłacili Bo co - nie zarabiam, zapłace sama a później przyjdę do nich bo nie będe miala kasy na ksero to na jedno wyjdzie. Mi to by nawet zapłacili jakbym sama jechała wlasnie z tego powodu, ze nie pracuję i i tak poza stypendium, które wiedza, że odkladam, nie mam zadnych przychodow poza kasa od nich.
A jakbym jeździła jak powalona to by mi po prostu auto zabrali i by sie skonczył dzień dziecka
myślałam, że chodzi Ci o to że skoro wieziesz kogoś a nie w jakiejś tam własnej sprawie gdzieś jedziesz i dostaniesz mandat to wtedy mają Ci płacić i dlatego się mocno zdziwiłam

Cytat:
dziewczny ma dwa fajne pomysły na biznes. drugi jest fajniejszy, ale potrzebowałabym miec z milion na rozruch, moze mniej może więcej, nie liczyłam tego, ale mam pomysł na siec franczyzową. Kurde gram w totkaTz powiedział, ze mi sprawdzi jak jest z kredytami na biznes plan jak ja jestem goła i wesoła finansowo
graj, graj kto wie może niedługo świat usłyszy o Twojej rozwijającej sie w błyskawicznym tempie firmie
mądra dziewczynka w przeciwieństwie do mnie głąba, który nawet egzaminu nie potrafi zaliczyć znowu się powyłam (ale to tak na marginesie tylko było) bo nie wiem nad czym tu płakać teraz

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
heh to ja jestem calkowitym przeciwienstwem. jak jade i znam teren to nie patrze nawet na ograniczenia predkosci - jade tak jak czuje, ze jest ok (choc pewno za szybko)
gdybysmy TZem chcieli w tym miescie jezdzic wg ograniczen predkosci na znakach to albo zostalibysmy zlinczowani przez innych albo przyczynialibysmy sie do jeszcze wiekszego zakorkowania ulic...
no ale nam sie jeszcze mandat nie zdarzyl w ogole tylko raz w zyciu zatrzymala nas policja jak TZ sobie zapomnial wlaczyc swiatel jeszcze wtedy jak obowiazek wlaczania byl od pazdziernika do marca bodajze. ale mandat byl w sumie niewielki i jeden punkcik, ktory juz sie skasowal
a tak to jestesmy totalnie bezmandatowi i za parkowanie tez nam sie jeszcze nie zdarzyo choc bezczelnie parkujemy nawet w tych waskich uliczkach odchodzacych od rynku
a ja muszę iść na policje po swój mandat, który jakiś czas temu dostałam (pierwszy i mam nadzieję ostatni) bo go zgubiłam ale tak mi szkoda tego 200 zł co ja bym za to kupiła hm....
ale jak się jeździć nie umie, to trzeba płacić

Cytat:
mam ten sam problem

idę spać bo jutro do pracy, a po pracy nauka

dobranoc

Onaella POWODZENIA!!!!

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-06-15 o 22:13
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 22:19   #3337
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dezodorant do kompletu perfum Armaniego, drzewko/kwiatek do ogrodu, likier, ktorego nie ma w Pl - to moje stałe typy dla mojego taty Na Mikolaja dostal książke, może jak Twoj tata lubi czytac to tez mu kup? Albo jakąś fajna plytę LEd Zeppelin czy inne klimaty z czasow rodziców Moi rodzice np. niedawno kupili sobuie zestaw płyt z muzyka z lat 60. fakt, ze wtedy to oni sie dopiero urodzili, więc to nie ich zlote lata, ale to jest taka muzyka, że kazdy lubi
O a może Twój tata loubi auta i oglada Top Gear? Możesz mu kupic ktorąś z książek Clarksona. Albo jak lubi jakąs serie na Discovery to możesz mu kupić, albo prenueratę NAtional Geographic, nie wiem co Twój tata lubi. Albo jakis fajowy film na dvd

A na przyszlośc to Ci radze tak - jak pojedziesz gdzieś za granice to kup coś fajnego i trzymaj to w ukryciu do moentu odpowiedniej okazji

Cytat:
mam problema

pewnie wszystkie masz z brylantami i czułabys się za bardzo wieczorowo Załóz te najmniejesze 10-cio karatowe, może się nie rzuca w oczy
Ja dopiero ostatnio odkrywam w sobie kobiete i chce bizuterię

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
myślałam, że chodzi Ci o to że skoro wieziesz kogoś a nie w jakiejś tam własnej sprawie gdzieś jedziesz i dostaniesz mandat to wtedy mają Ci płacić i dlatego się mocno zdziwiłam

graj, graj kto wie może niedługo świat usłyszy o Twojej rozwijającej sie w błyskawicznym tempie firmie
mądra dziewczynka w przeciwieństwie do mnie głąba, który nawet egzaminu nie potrafi zaliczyć znowu się powyłam (ale to tak na marginesie tylko było) bo nie wiem nad czym tu płakać teraz
uwazam tak tylko i wyłącznie jak dostane mandat jako utrzymanka mamy i taty jakbym pracowała to niet.
Skoro we mnie wierzysz to jak wygram w tego totka i założę tą firmę to będziesz u mnie pracować i nie musisz zdawac tego egzaminu
Stary 2009-06-15, 22:29   #3338
lain
Zakorzenienie

Cytat:
dezodorant do kompletu perfum Armaniego, drzewko/kwiatek do ogrodu, likier, ktorego nie ma w Pl - to moje stałe typy dla mojego taty Na Mikolaja dostal książke, może jak Twoj tata lubi czytac to tez mu kup? Albo jakąś fajna plytę LEd Zeppelin czy inne klimaty z czasow rodziców Moi rodzice np. niedawno kupili sobuie zestaw płyt z muzyka z lat 60. fakt, ze wtedy to oni sie dopiero urodzili, więc to nie ich zlote lata, ale to jest taka muzyka, że kazdy lubi
O a może Twój tata loubi auta i oglada Top Gear? Możesz mu kupic ktorąś z książek Clarksona. Albo jak lubi jakąs serie na Discovery to możesz mu kupić, albo prenueratę NAtional Geographic, nie wiem co Twój tata lubi. Albo jakis fajowy film na dvd

A na przyszlośc to Ci radze tak - jak pojedziesz gdzieś za granice to kup coś fajnego i trzymaj to w ukryciu do moentu odpowiedniej okazji
ooo Twoj tata tez jest maniakiem perfum Armaniego?
bo moj to ma stale dwa klasyki - Aqua Di Gio Armani i Givenchy Pour Homme. i juz mu nawet nie kupujemy zadnych innych perfum, bo on uznaje tylko te i sam sobie kupuje w najwiekszych butlach
alkoholu juz mu nie chce kupowac, bo ma taka porazajaca ilosc w barku ze juz nie mialby gdzie kolejnej butelki wlozyc. z reszta on nie jest fanem likierow. raczej whisky i te klimaty. a tego ma mase...
plyt tez ma gore. pol sciany w pokoju. do tego kolekcje starych winyli, ktore jeszcze kupowal jak byl piekny i mlody, wydajac na co poniektore (np. Pink Floyd) 1/3 owczesnej pensji
fanem aut nie jest. z reszta ostatnio ktos mu w pracy na imieny sprawil album z samochodami. ojciec sie tylko w domu usmiechnal, a album powedrowal gdzies na polke zbierac kurz
oj ciezkim przypadkiem jest. wszystko co lubi to ma. stad te moje coroczne problemy...

pomyslalam o takim zestawie http://www.sklep.eris.pl/p1117-drire...kosmetyczk.htm
TZ jest zachwycony ta seria, wiec moze i ojcu by sie spodobaly... tylko on jest takim typowym facetem... perfumy, rzeczy do golenia i to wszystko kiedys w Sephorze dostal w prezencie kilka miniaturek kremow i zelow Biothermu to lezaly tak dlugo az im data waznosci minela
z drugiej strony jakby dostal od nas w prezencie to moze poczulby sie jakos bardziej zobowiazany do uzywania
Stary 2009-06-15, 22:47   #3339
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Onaella POWODZENIA!!!!
i oczywiście nie-dziękuje

Cytat:
pewnie wszystkie masz z brylantami i czułabys się za bardzo wieczorowo Załóz te najmniejesze 10-cio karatowe, może się nie rzuca w oczy
Ja dopiero ostatnio odkrywam w sobie kobiete i chce bizuterię
no brylanty to przeważnie, aczkolwiek znajdzie się kilka rubnów i szmaragdów, ale to wiesz tak na "co dzień" ze tak się wyrazę

14.08.2010
baby
Stary 2009-06-15, 22:49   #3340
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ooo Twoj tata tez jest maniakiem perfum Armaniego?
bo moj to ma stale dwa klasyki - Aqua Di Gio Armani i Givenchy Pour Homme. i juz mu nawet nie kupujemy zadnych innych perfum, bo on uznaje tylko te i sam sobie kupuje w najwiekszych butlach
alkoholu juz mu nie chce kupowac, bo ma taka porazajaca ilosc w barku ze juz nie mialby gdzie kolejnej butelki wlozyc. z reszta on nie jest fanem likierow. raczej whisky i te klimaty. a tego ma mase...
plyt tez ma gore. pol sciany w pokoju. do tego kolekcje starych winyli, ktore jeszcze kupowal jak byl piekny i mlody, wydajac na co poniektore (np. Pink Floyd) 1/3 owczesnej pensji
fanem aut nie jest. z reszta ostatnio ktos mu w pracy na imieny sprawil album z samochodami. ojciec sie tylko w domu usmiechnal, a album powedrowal gdzies na polke zbierac kurz
oj ciezkim przypadkiem jest. wszystko co lubi to ma. stad te moje coroczne problemy...

pomyslalam o takim zestawie http://www.sklep.eris.pl/p1117-drire...kosmetyczk.htm
TZ jest zachwycony ta seria, wiec moze i ojcu by sie spodobaly... tylko on jest takim typowym facetem... perfumy, rzeczy do golenia i to wszystko kiedys w Sephorze dostal w prezencie kilka miniaturek kremow i zelow Biothermu to lezaly tak dlugo az im data waznosci minela
z drugiej strony jakby dostal od nas w prezencie to moze poczulby sie jakos bardziej zobowiazany do uzywania
ja bym uważała z tymi kremami, mój tata uzywa tylko balsamu po goleniu i ew. kremy z filtrem i to dopiero jak go mama posmaruje bezpieczniej kupic coś tylko po goleniu, ale taki zestawik może by go przekonał tak jak mowiszA może kupisz tacie szampon Vichy? Szampon to taka rzecz, której na pewno będzie używał chociaz tez mu może coś nie spasować, ne wiem jak Twój, ale moj jak sie uprze na cos to w kółko kupuje, bo juz znalazł ten jeden czy dwa produkty i nic innego nie potrzebuje - gorzej niż z babą, bo kobiecie to cokolwiek kupisz to się ucieszy i będzie uzywac
cos mi się wizaż psuje.
Stary 2009-06-15, 22:50   #3341
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
A Ja zawsze chciałam otworzyć sklep spożywczy w takim jednym upatrzonym miejscu, ale ktoś już tą ziemię kupił Z resztą nie wiem czy bym się teraz odważyła wziąść na to kredyt, bo na mieszkanie trzeba będzie się zadłużyć A zanim się biznesik zacznie zwracać, to kilka lat musi minąć.

Cytat:
Nic Jak dotąd raz chyba dostał kartkę. Jakoś tak dnia ojca nie obchodzimy. Ale ma swoje hobby, więc na każdą okazję mogę mu kupować coś do wędkowania Twój ma jakieś hobby?

Lusmaria, nie łam się przełam się. Poprawka wcale nie oznacza, że jesteś głąbem. Ja miałam dwa razy wrzesień i mimo to miałam stypendium poprawka to jest nic. Po prostu każdy ma jakieś swoje zainteresowania i tych przedmiotów się uczy, a pozostałe to aby zaliczyć i czasem to nie wychodzi za pierwszym razem. Tuż przed obroną, to mi też by było smutno, ale myślę jednak, że w sobotę się kobieta ugnie jak ją poprosisz. A jak się nie zgodzi tzn. że jest

Net mi się zawiesił w międzyczasie i skasowało mi się to co miałam w multicytowaniu i już nie pamiętam co chciałam jeszcze napisać.

Samoa, a filmów takich które w kinie można oglądać, to nie ściągasz? I muzyki też nie? Ja filmów nie, ani gier, ani seriali. Tylko mp3, ale ostatnio to nawet i tego niewiele.

Ja bym wolała kasę, a nie prezenty ślubne. Jak wszystko pójdzie dobrze, to może przed ślubem kupimy mieszkanie. Rodzina pewnie pomyśli, że jak kupiliśmy mieszkanie, to nam wszystko jest potrzebne i ze wszystkiego się będziemy cieszyć. No pewnie byśmy się cieszyli, ale jednak większą radość by nam sprawiło jak byśmy sami kupili to co chcemy i jakie chcemy.

Centi, podobno alkohole już 2 miesiące temu zaczęły drożeć. Dlatego właśnie wczoraj z TŻ gadaliśmy o wódce na weselicho, bo może wcześniej kupimy? Bo już chyba raczej na razie nie stanieje

Dzisiaj mierzyliśmy obrączki. Te co w załączniku najbardziej nam przypadły do gustu. Ale to dopiero byliśmy w jednym sklepie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4-327.jpg (35,4 KB, 5 załadowań)
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 22:51   #3342
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
i oczywiście nie-dziękuje

no brylanty to przeważnie, aczkolwiek znajdzie się kilka rubnów i szmaragdów, ale to wiesz tak na "co dzień" ze tak się wyrazę

a jakże, ale one moga być zbyt plebejskie na obronę, faktycznie lepiej brylantyPowodzeni a
Stary 2009-06-15, 22:54   #3343
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

a ja się właśnie załamałam
specjalnie dziś poszłam wyrobić fotki do prawka, wreszcie wyszły jakieś ładne ( po raz pierwszy w życiu mam ładne fotki) a tu wygrzebałam na stronie MORD-u, że mają być kolorowe a ja mam czarno-białe przecież ja w życiu nie zrobię ładnej fotki w dodatku kolorowej, jestem najbardziej niefotogeniczną osobą jaką znam i to nie jest skromność, ja naprawdę wychodzę tragicznie na fotkach 'oficjalnych'
Stary 2009-06-15, 22:55   #3344
Jazzmanka
Zadomowienie

Ja bym chyba chciała tren. Na zdjęciach fajnie wygląda.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 22:57   #3345
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczny ma dwa fajne pomysły na biznes. drugi jest fajniejszy, ale potrzebowałabym miec z milion na rozruch, moze mniej może więcej,
milion mówisz... wow to z ciebie widzę bizneswoman- nie rozdrabniasz się hehehe jakbym wzieła milion złotych kredytu to pierwsze co bym sobie kupiła miejsce na cmentarzu bo trzebaby było cudu zebym to spłaciła

Cytat:
mam problema

wiem co czujesz bo w domu siostra ma też tyle par kolczyków i nigdy nie wie które założyć- ja mam dużo kolczyków ale i tak zawsze chodzę w małych wkrętkach z takimi kryształkami mieniącymi się w świetle... aby na imprezy wkładam coś ciekawszego...

matko tak się stresuję tymi jutrzejszymi wynikami i pojutrzejszym egzaminem że masakra....
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-15, 22:59   #3346
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym uważała z tymi kremami, mój tata uzywa tylko balsamu po goleniu i ew. kremy z filtrem i to dopiero jak go mama posmaruje bezpieczniej kupic coś tylko po goleniu, ale taki zestawik może by go przekonał tak jak mowiszA może kupisz tacie szampon Vichy? Szampon to taka rzecz, której na pewno będzie używał chociaz tez mu może coś nie spasować, ne wiem jak Twój, ale moj jak sie uprze na cos to w kółko kupuje, bo juz znalazł ten jeden czy dwa produkty i nic innego nie potrzebuje - gorzej niż z babą, bo kobiecie to cokolwiek kupisz to się ucieszy i będzie uzywac
cos mi się wizaż psuje.
no w tym zestawiku wlasciwie jest ze po goleniu, zel do ciala i wlosow no i krem pod oczy przeciw zmeczeniu... do tego pare miniatur serum itp. wiec w sumie clu to te dwa zele, chyba dosc neutralne
no z szamponem to mogloby tez byc ciezko, bo moj ojciec jest pod tym wzgledem ortodoksem odkad tylko Head&Shoulders pojawilo sie w Polsce to uzywa tylko tych szamponow.
on to juz taki wlasnie jest - uprze sie na jedna marke i juz.
choc np. jego ulubione pefumy staly sie jego ulubionymi dzieki temu ze dostal je najpierw od nas w prezencie czasem sie uda trafic z prezentem
ooo jeszcze udanym prezentem byla skorzana aktowka a tak to zazwyczaj kupowalismy jakas flache i bylo

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość

Nic Jak dotąd raz chyba dostał kartkę. Jakoś tak dnia ojca nie obchodzimy. Ale ma swoje hobby, więc na każdą okazję mogę mu kupować coś do wędkowania Twój ma jakieś hobby?

moj poza tym, ze jest pracoholikiem to jezdzi czasem w weekend na wies (jak akurat w tv nie ma Formuly 1 ) i sobie dlubia w ziemi grillujac rownoczesnie. ale nie przychodzi mi do glowy co moglabym mu kupic w zwiazku z tym. chyba jakis nawoz albo herbicyd
Stary 2009-06-15, 22:59   #3347
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A Ja zawsze chciałam otworzyć sklep spożywczy w takim jednym upatrzonym miejscu, ale ktoś już tą ziemię kupił Z resztą nie wiem czy bym się teraz odważyła wziąść na to kredyt, bo na mieszkanie trzeba będzie się zadłużyć A zanim się biznesik zacznie zwracać, to kilka lat musi minąć.

Samoa, a filmów takich które w kinie można oglądać, to nie ściągasz? I muzyki też nie? Ja filmów nie, ani gier, ani seriali. Tylko mp3, ale ostatnio to nawet i tego niewiele.

Dzisiaj mierzyliśmy obrączki. Te co w załączniku najbardziej nam przypadły do gustu. Ale to dopiero byliśmy w jednym sklepie.
ale jakbysmy mieli z tż rozdzielnośc majątkową to może ja bym mogła w razie czego upadłośc konsumencką ogłosić Al wtedy bylam przedsiębiorca to się chyba nie liczy...ale chyba jak się zakłada jakis tam rodzaj spółki to się nie odpowiada własnym majątkiem, to biznes mi moga zlicytowac jakby co Ale tez bym nie miała odwagi, bo to moje to mega wielkie przedsięwzięcie.
Filmów nie ściągam, zwykle mamy je od znajomych i to takie, ktorych nie można w kinie, bo te co sa w kinie to na nie chodzimy do kina, bo lubimy bardzo Gier nie ściągam tylko kupujemy na Plasystation a na kompa mamy tylko Wiedźmina. Mp3 nie ściągam, słucham sobie w tv na muzycznych kanałach, w radiu, na you tube i kupuję płyty

To są chyba te obrączki, które my mierzylismy i bardzo ładnie wyglądały
Stary 2009-06-15, 23:02   #3348
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
specjalnie dziś poszłam wyrobić fotki do prawka, wreszcie wyszły jakieś ładne ( po raz pierwszy w życiu mam ładne fotki) a tu wygrzebałam na stronie MORD-u, że mają być kolorowe a ja mam czarno-białe przecież ja w życiu nie zrobię ładnej fotki w dodatku kolorowej, jestem najbardziej niefotogeniczną osobą jaką znam i to nie jest skromność, ja naprawdę wychodzę tragicznie na fotkach 'oficjalnych'
idz do Garzynskich na Slawkowska. ja zdjecia do dokumentow (oprocz paszportowych) robie tylko tam, bo zdecydowanie umieja to robic tak cie ustawia i obfotografuja, ze wyglada sie czasem lepiej niz normalnie
Stary 2009-06-15, 23:02   #3349
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
a jakże, ale one moga być zbyt plebejskie na obronę, faktycznie lepiej brylantyPowodzeni a
wiedziałam, że kolejny raz zrozumiesz mnie i moje zawirowania umysłu

14.08.2010
baby
Stary 2009-06-15, 23:02   #3350
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a to zmieniły się zasady czy co??? bo ja mam czarno białe zdjęcie na dokumencie prawa jazdy i nikt nigdy nie miał co do tego zarzutu
Stary 2009-06-15, 23:05   #3351
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Al wtedy bylam przedsiębiorca to się chyba nie liczy...ale chyba jak się zakłada jakis tam rodzaj spółki to się nie odpowiada własnym majątkiem, to biznes mi moga zlicytowac jakby co Ale tez bym nie miała odwagi, bo to moje to mega wielkie przedsięwzięcie.
to bys musiala spolke z.o.o. zalozyc
bo za te wszystkie mniejsze to sie wlasnym majatkiem odpowiada
Stary 2009-06-15, 23:07   #3352
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez wychodze ja ofiara na tych oficjalnych, do legitki juz lepiej, ale jak robiłam teraz do skąłdania papierow na podyplom to wyszłam jakbym z 80 kg wazyla taka buzia pyzata i kolezanka, która ze mna była twierdziła że superjak pokazałam rodzicom to od razu zwrócili uwage, że wyszłam jak pyza a ja mam kosci policzkowe i w ogóle spoko mordkę a tu taki zonk A w dyplomie to juz mam najgorsze zdjęcie świata.

Cytat:
milion mówisz... wow to z ciebie widzę bizneswoman- nie rozdrabniasz się hehehe jakbym wzieła milion złotych kredytu to pierwsze co bym sobie kupiła miejsce na cmentarzu bo trzebaby było cudu zebym to spłaciła

matko tak się stresuję tymi jutrzejszymi wynikami i pojutrzejszym egzaminem że masakra....
jeszcze o mnie usłyszeysz - najpierw jak wygram w totka a póxniej jak zawojuje rynek
Ja mam jutro i niewiele umiem, wprawdzie z ćwiczeń mam 5, ale kto wie co ta kobieta wymyśli na jutro, moze mi moja wiedza nie pomóc

Cytat:
no w tym zestawiku wlasciwie jest ze po goleniu, zel do ciala i wlosow no i krem pod oczy przeciw zmeczeniu... do tego pare miniatur serum itp. wiec w sumie clu to te dwa zele, chyba dosc neutralne
no z szamponem to mogloby tez byc ciezko, bo moj ojciec jest pod tym wzgledem ortodoksem odkad tylko Head&Shoulders pojawilo sie w Polsce to uzywa tylko tych szamponow.
on to juz taki wlasnie jest - uprze sie na jedna marke i juz.
choc np. jego ulubione pefumy staly sie jego ulubionymi dzieki temu ze dostal je najpierw od nas w prezencie czasem sie uda trafic z prezentem
ooo jeszcze udanym prezentem byla skorzana aktowka a tak to zazwyczaj kupowalismy jakas flache i bylo

moj poza tym, ze jest pracoholikiem to jezdzi czasem w weekend na wies (jak akurat w tv nie ma Formuly 1 ) i sobie dlubia w ziemi grillujac rownoczesnie. ale nie przychodzi mi do glowy co moglabym mu kupic w zwiazku z tym. chyba jakis nawoz albo herbicyd
możesz mu kupic pióro albo długopis Watermana!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Albo jakies fajne drzewkoJa w tym roku kupie cos do ogrodu właśnie
jakbys była dzieckiem milionerkiem to bys mu mogła fundnąć wyjazd na formułę 1, a że bida to mu kup krzaczek
Stary 2009-06-15, 23:08   #3353
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
teraz to w ogóle ograniczyli wymagania kapitałowe co do spółek handlowych tak BTW więc możesz szaleć Samoa
Stary 2009-06-15, 23:13   #3354
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
idz do Garzynskich na Slawkowska. ja zdjecia do dokumentow (oprocz paszportowych) robie tylko tam, bo zdecydowanie umieja to robic tak cie ustawia i obfotografuja, ze wyglada sie czasem lepiej niz normalnie
powiedz mi dlaczego ja Ciebie nie zapytałam gdzie iść tylko tej mojej genialnej kol sie zapytałam whyyyyyy

Cytat:
wiedziałam, że kolejny raz zrozumiesz mnie i moje zawirowania umysłu
wpisze sobie do cv

Cytat:
a to zmieniły się zasady czy co??? bo ja mam czarno białe zdjęcie na dokumencie prawa jazdy i nikt nigdy nie miał co do tego zarzutu
ja mam i czarno-białe i kolorowe, patrzę teraz na moje piewrsze prawko, bo mam przyczepione do tablicy korkowej nad biurkiem

Cytat:
no własnieTz ma kodeks spółek handlowych to sobie poczytam jutro Kiedyś nie wiem co mnie tknęło, ale pamiętam, że leżalam na łóżku i czytałam ksh, nie wiem dlaczego

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
teraz to w ogóle ograniczyli wymagania kapitałowe co do spółek handlowych tak BTW więc możesz szaleć Samoa
no wlasnie te wymagania kapitałowe chciałam sprawdzic Czyli skoro zmienili cos to ten kodeks tz juz jest do wyrzucenia?
Stary 2009-06-15, 23:14   #3355
lain
Zakorzenienie

Cytat:
możesz mu kupic pióro albo długopis Watermana!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Albo jakies fajne drzewkoJa w tym roku kupie cos do ogrodu właśnie
jakbys była dzieckiem milionerkiem to bys mu mogła fundnąć wyjazd na formułę 1, a że bida to mu kup krzaczek
juz ma dlugopis Watermana dostal od kogos w pracy a piorami nie pisze.
u mnie juz nasadzili tyle krzakow, ze mam nadzieje, ze wiecej tego nie bedzie, bo ja wole rowny trawnik, taki jak na polu golfowym z reszta tam i tak sie nie oplaca sadzic jakis fajnych drzewek, bo jak wyburza ten dom i zaczna stawiac nowy to tam sie zrobi jeden wielki plac budowy i wszystkie drzewka pewno zostana zrownane z powierzchnia ziemi
a na imieniny od siostry szwagra i jej faceta (akurat przyjechali pozwiedzac Polske) dostal oryginalna koszulke Kubicy wyjazdu na Formule niestety mu nie zasponsorujemy z wiadomych wzgledow (z reszta moj TZ pewno sam by wolal jechac, a mojemu ojcu przywiezc w prezencie plakat z autografem )
Stary 2009-06-15, 23:15   #3356
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
dziękuję pójdę na pewno a zrobią mi na miejscu? bo ja chciałam to jutro zawieźć...
i będę sobie musiała kupić puder, bo się świecę jak nie wiem co. Bez sensu kupować puder na robienie fotek, nie? ale TŻ mówi, żebym kupiła, może się na coś przyda jeszcze może na ślub
jej strasznie się zdenerwowałam bo mam środek sesji a będę musiała jeszcze biegać, ale strasznie chcę mieć to za sobą, a potem kolejny i kolejny bo z moimi umiejętnościami raz nie wystarczy
Cytat:
hm...ja nie wiem, przed chwilą weszłam na stronkę bo chciałam się dowiedzieć jak tam dojechać (swoją drogą dojazd beznadziejny ) i sprawdziłam sobie dokumenty i przeczytałam...ale może nie trzeba, jutro najpierw tam zadzwonię
coś mi się kojarzy, że jak się zdawało maturę to wszyscy ludzie z klasy mieli na świadectwach zdjęcia czarno-białe (taka moda) i tylko ja miałam kolorowe i jeden kolega z całej klasy. A to były w większości te same fotki co do dowodu i prawka ludzie mieli. Więc nie wiem... jedyne prawko jakie widziałam na oczy to mojego exa, ale on miał kolorowe zdjęcie bo takie chciał

Edytowane przez wilczyca
Czas edycji: 2009-06-15 o 23:19
wilczyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 23:17   #3357
lain
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam i czarno-białe i kolorowe, patrzę teraz na moje piewrsze prawko, bo mam przyczepione do tablicy korkowej nad biurkiem

a czemu wymienialas

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
dziękuję pójdę na pewno a zrobią mi na miejscu? bo ja chciałam to jutro zawieźć...

ja zawsze odbieralam na drugi dzien, ale chyba na miejscu tez mozna
mozesz zadzwonic i zapytac http://www.fotogarzynska.pl/
Stary 2009-06-15, 23:20   #3358
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
juz ma dlugopis Watermana dostal od kogos w pracy a piorami nie pisze.
u mnie juz nasadzili tyle krzakow, ze mam nadzieje, ze wiecej tego nie bedzie, bo ja wole rowny trawnik, taki jak na polu golfowym z reszta tam i tak sie nie oplaca sadzic jakis fajnych drzewek, bo jak wyburza ten dom i zaczna stawiac nowy to tam sie zrobi jeden wielki plac budowy i wszystkie drzewka pewno zostana zrownane z powierzchnia ziemi
a na imieniny od siostry szwagra i jej faceta (akurat przyjechali pozwiedzac Polske) dostal oryginalna koszulke Kubicy wyjazdu na Formule niestety mu nie zasponsorujemy z wiadomych wzgledow (z reszta moj TZ pewno sam by wolal jechac, a mojemu ojcu przywiezc w prezencie plakat z autografem )
tak to juz jest, że jak cos jest fajne to tata z reguly to ma. U mnie tez zatrzęsienie krzakow, ale trawka i tak jest, bo dzialka wielka, ale jak rodzice dalej będę kupować te roslinki w takim tempie to kto wie co zostanie w trawnika

Cytat:
i będę sobie musiała kupić puder, bo się świecę jak nie wiem co. Bez sensu kupować puder na robienie fotek, nie? ale TŻ mówi, żebym kupiła, może się na coś przyda jeszcze może na ślub
jej strasznie się zdenerwowałam bo mam środek sesji a będę musiała jeszcze biegać, ale strasznie chcę mieć to za sobą, a potem kolejny i kolejny bo z moimi umiejętnościami raz nie wystarczy

hm...ja nie wiem, przed chwilą weszłam na stronkę bo chciałam się dowiedzieć jak tam dojechać (swoją drogą dojazd beznadziejny ) i sprawdziłam sobie dokumenty i przeczytałam...ale może nie trzeba, jutro najpierw tam zadzwonię
po co puder, wyretuszuą Cie w photoshopie, teraz chyba wszedzie to robia

Cytat:
a czemu wymienialas
bo zmieniałam adres zameldowania.
Spoko, nie zabrali mi prawka
Stary 2009-06-15, 23:21   #3359
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:

ja zawsze odbieralam na drugi dzien, ale chyba na miejscu tez mozna
mozesz zadzwonic i zapytac http://www.fotogarzynska.pl/
dzięki jeszcze raz
chyba idę spać, bo nic się nie pouczę, taka głupota a tak mnie zdenerwowała, że mnie aż głowa boli wrrr

A wiecie, co zrobiłam w tamtym tygodniu? Zaniosłam do faceta od seminarium swój indeks a w środku kartę egzaminacyjną mojego TŻ-a i nawet wpisałam tamtego profesora dziś przychodzę po wpis radośnie a facet pyta, czy płeć zmieniłam i nazwisko prawie popłakałam się ze śmiechu... dobrze, że ludzie z wyższym wykształceniem umieją czytać

---
Edit: a kolorowe też retuszują? bo ja właśnie myślałam, że tylko czarno białe

Edytowane przez wilczyca
Czas edycji: 2009-06-15 o 23:23
wilczyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 23:27   #3360
lain
Zakorzenienie

Cytat:
tak to juz jest, że jak cos jest fajne to tata z reguly to ma. U mnie tez zatrzęsienie krzakow, ale trawka i tak jest, bo dzialka wielka, ale jak rodzice dalej będę kupować te roslinki w takim tempie to kto wie co zostanie w trawnika
u mnie ogrod tez jest duzy i murawa jeszcze jest wlasnie jak na polu golfowym ale jak sie dalej tak beda rozkrecac to niewiele z tego moze zostac

Cytat:
po co puder, wyretuszuą Cie w photoshopie, teraz chyba wszedzie to robia
tam bardzo ladnie retuszuja

Cytat:
bo zmieniałam adres zameldowania.
Spoko, nie zabrali mi prawka
moj TZ musial wymieniac prawko ze wzgledu na wade wzroku. ale przy wymianie poszedl do wlasciwego lekarza i juz dostal bezterminowe

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Edit: a kolorowe też retuszują? bo ja właśnie myślałam, że tylko czarno białe
tez
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości