![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny z Irlandii, cz. 2
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
To fajnie Aniu ,ze masz lapka,to klikniesz od czasu do czasu nie ?
![]() a przypomnij mi na ile lecisz kochana?i do jakiego miasta? Madziu zakladasz z gory widze kto bedzie ![]() co do TKmax-u to kiedys mialam wiecej cierpliwosci na takowe szperanie teraz szlak jasny mnie trafia jak mam cos wyszukac,przepychac sie miedzy ludzmi i czekac kilometr w kolejce by przymierzyc wrrrr zaraz lece malego kapac,pozniej film i browarek ostatnio pijemy takie piwko z Brazylii BRAHMA ,z lemonka jak Corone-bardzo dobre,polecam,mnie smakuje,nie czuc goryczki a 3 szt kosztuja 3,99 e,wiec nie tak zle ![]()
#153 |
Zakorzenienie
|
no ale.. Tygrrrysek będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
No własnie , tygryska nie moze zabraknąć
![]()
#155 |
Zakorzenienie
|
hehe nom Tygrrrrrrrysek jeszcze nie rozmawial wstepnie z Tz-tem -wybaczcie
obawy mam,ze bedzie na nie zaraz mykam luli piwko wypite,dzien milo zaliczony pora na sen oby Natanek mogl spac tej nocy bez bolu kolorowych kochane i do juterka!
#156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja uwielbiam tam chodzic ![]() ![]() Aniu nawet nie wiedzialam ze jutro lecisz...Wiec spokojnego lotu i milego wypoczynku!!! A ja wlasnie wrocilam ze spacerku z pieskiem i jak fajnie jest na dworze,nie pada nie wieje normalnie lepiej jak w dzien!!!!
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
Ale mam nadrabiania
![]() martiryb-thx Kochana za linki ![]() ferguusson- cóż... TZ tak czy siak wyda więcej niż chciałam ale już uległam niech ma to swoje "COŚ" z życia ![]() ![]() ![]() brzydula_81- Słońce życzę Ci cudownego urlopu!!! Wypocznij, naciesz się cudowną pogodą i bliskością rodziny!!! ![]() A ja mykam za chwilkę pod prysznic. Zmęczona jestem dziś praktycznie cały dzień poza domem, a chwilkę którą spędziłam w domu to miałam gości także intensywny dzień za mną. Jutro od rana mam troszkę bieganiny po urzędach,a resztę dnia chcę spędzić z synkiem w ogrodzie na ćwiczeniu "siusiania" synuś tylko w majtusiach więc musze być czujna także nie będzie okazji by choć z doskoku wejść na wizaz, nadrobię wieczorkiem. Achh serce mnie boli bo moja dieta wymaga bym nie piła alkoholu ![]() ![]() ![]() Miłych snów Kochane!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
brzydula_81 albo ktos ktoras z was kochane osttanio leccialyscie ryanairem?
bo nie wiem co z ta odprawa online, czy juz tylko taka jest, bo jak ja kupowalam bilety to mam oplate za odprawe na bilecie jakby ktoras mogla mi napisac bede baaardzo wdzieczna
#159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pzdr! Ok lece pod prysznic i lulu. Milego dzionka kochane i kolorowych senkow ![]()
Edytowane przez Katia25 Czas edycji: 2009-06-16 o 00:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy wszystkim
![]() Aniu - przyjemnego lotu i udanego urlopiku ![]() ![]() Milkuś - no chyba nas nie opuscisz ![]() Kasiu - śliczne sa te Twoje nowe zdjęcia, mężus ma talent do tego no i znakomita modelke ![]() ![]()
#161 | |||
Wtajemniczenie
|
ale miałam dziś zadymkę w pracy na temat urlopu
![]() dobranoc dziewczynki.. do jutra.. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() brzydula_81 miłego urlopu ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez martiryb Czas edycji: 2009-06-16 o 01:06 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
witam Kochane...
Nie odzywam sie ostgatnio z powodu braku czasu.... i zmeczenia... ale czytam Was czytam ![]() Dalej mały ciągle na rączkach, marudzi itd... (chyba ząbki ale juz sama niewiem co mu jest ![]() Tz ma wolne i tez nie ma nas w domu całymi dniami... A dzisiaj tez piekne sloneczko... Idziemy zaraz z małym na kontrole do HSE a potem na spacerek Miłego dzionka Słoneczka kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Witam o poranku
![]() ![]() Katia25- Kochana zawsze było10ena lotnisku skąd wiesz, ze teraz 40e?? Matko to tylko przez to że mam dziecko będę od najbliższego lotu musiała dopłacać na lotnisku 40e?? Bo ja już nic nie rozumiem.... Mam bilety na 25 sierpnia z odprawą na lotnisku ze względu na dziecko i na bilecie mam napisane, ze żadnej dopłaty ma już nie być.... Zgłupiałam już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale i tak mi sie zdaje ze kombinuja zeby wyludzic kase airlingus co prawda ma podobnie ale odprawe sie robi na lotnisku przez maszyne , a ryanair nawet nie chce maszyn kupic tylko trzeb przez neta
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
nie bedzie Tygrrryska
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle dzień dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
#168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() lecialam aerlingusem.....wprowadzi li jakies maszyny...slyszlam ze ryanair ma tylko internetowa odprawe miec...
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
Witam
Tak się trochę wcinam, no ale mam pytanie ![]() Od lipca do października będę właśnie w Irlandii. Będę opiekować się dwoma dziewczynkami w okolicach Dublina. Przeszukałam internet i znalazłam interesujący mnie lot ale z racji, że nigdy wcześniej nie podróżowałam samolotem, nie orientuję się za bardzo w tym wszystkim ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Skarbenka
![]() Choc dzien był paskudny to wieczór miałam naprawde udany ![]() ![]() ![]() Aniu - mam nadzieje,ze wypoczywasz w swoich rodzinnych stronach Madzioonia - zapłaty dokonujesz kartą kredytową, cena jest nienajgorsza, ale skąd lecisz i jaką linia ? Madziu - Ty wiesz , Thx ![]()
#172 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() ![]() Mario-dziekuje za niezwykle mily wieczor-szalona grupka, no no.. Popisy na parkiecie mam nadzieje ze jeszcze zobacze-w Waszym dokonaniu, dolacze naturalnie, ale, na Boga-ja lubie moje jeansy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fantastycznie ludzie! Nastepnym razem napewno zostane dluzej ![]() Milego, deszczowego dnia ![]() ![]() ![]() kocham Irlandie, nie ma co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Odkąd odsłoniłam okno tak pada i pada i pada.... idealnie po prostu
![]()
![]() |
#174 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cena biletu nie jest jednak chyba taka dobra, bo tylko w jedną stronę ![]() I z tego co piszecie, rozumiem, że muszę się zaopatrzyć w umundurowanie przeciwdeszczowe? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pamietaj-z deszczem w Irlandii jeszcze nikt nie wygral.. I tak bedziesz przemoczona ![]() tak swoja droga... patrze.. patrze.. a tu cos sloneczko delikatnie przebilo... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
U mnie deszcz słonko
![]() ![]()
#177 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() Gdzie ten deszcz?? Ja nic nie widzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki, milego wieczorku.. dzis wyjde PRAWIE o czasie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() niestety ![]() ![]() Cytat:
![]() dzisiaj scielam wlosy ![]() ![]() ale dobrze sie tak czuje ![]() do 20 znowu w pracy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczynki
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.