Jak przestać być nieśmiałą i w końcu zdobyć chłopaka? - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-16, 15:35   #4231
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek
Dot.: Jak przestać być nieśmiałą i w końcu zdobyć chłopaka?

Witam nowe w wątku
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 15:39   #4232
Ola0731
Wtajemniczenie

Lady 1717 tez tak myslalam, ze nie pojdę na studniowke bo nie bede miala z kim. jak wkoncu zdecydowalam sie isc na studniowke i zgodzil sie ze mna pojsc kolega, to po jakims czasie mi odmowil, bo wrocil do swojej bylej dziewczyny. no a ja zrezygnowac juz nie moglam z pojscia na studniowke, bo kasa wplacona, zreszta to ostatnia impreza i chyba w sumie najwazniejsza w liceum. na miesiac przed studniowka kolega ze szkoly zapoznal mnie ze swoim przyjacielem i poszedl ze mna na studniowke.
wiec nie martw sie do tego czasu ktos sie na pewno znajdzie i nie warto rezygnowac ze studniowki bo sie nie ma z kim isc

Edytowane przez Ola0731
Czas edycji: 2009-06-16 o 15:41
Ola0731 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 15:48   #4233
lady1717
Raczkowanie

Dziękować za mile powitanie.

Ola0731, w sumie fakt, bo zawsze pozostanie taki żal do siebie, że się nie bylo... Na pólmetku też nie bylam, glupio mi bylo, ale z 2 str jeszcze gorzej bym się czula, gdybym poszla tam sama...
Fajnie by bylo, gdybym miala z kim pójść, jeśli będzie z kim, to pewnie pójdę, ale ja powoli tracę w to nadzieję..
lady1717 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 16:10   #4234
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez lady1717 Pokaż wiadomość
Dziękować za mile powitanie.

Ola0731, w sumie fakt, bo zawsze pozostanie taki żal do siebie, że się nie bylo... Na pólmetku też nie bylam, glupio mi bylo, ale z 2 str jeszcze gorzej bym się czula, gdybym poszla tam sama...
Fajnie by bylo, gdybym miala z kim pójść, jeśli będzie z kim, to pewnie pójdę, ale ja powoli tracę w to nadzieję..
Ja nie miałam z kim iść,więc umówiłam się z kolegą z klasy,że pójdziemy razem-i miałam partnera do polonezaa potem bawiliśmy się w większym gronie.Zawsze jest jakieś rozwiązanie.
Stary 2009-06-16, 16:20   #4235
halszka88
Raczkowanie

Jakoś nie mam zwyczaju wierzyć w zmianę faceta, ale ok.. spotkamy się. Jednak dopiero w weekend teraz nie mam czasu.

Ja też w to nie wierzę, ale może jednakzdarzy się jakiś cud?

No tengo lugar, no tengo paisaje
halszka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 16:27   #4236
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Nie ma cudównajlepiej po prostu porozmawiać i to w 4oczy,bezpośrednio i szczerze.
Stary 2009-06-16, 16:45   #4237
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusia139 Pokaż wiadomość
Myślałam, że przejdę niezauważalna, a tu nakryłyście mnie na gorącym uczynku.
No cóż, skoro już wszem i wobec wiadomo o moim istnieniu powiem Ci Marzenko, że dobrze robisz, że nie jesteś taka.. nachalna wobec swojego B. ? (dobrze pamiętam?)
Miałam trochę podobną sytuację do Twojej, ale powoli pozbywam się złudzeń. Nie zamierzam "leciec", gdy tylko On okaże mi zainteresowanie. Puściłam trochę na luz i choc czuję się okropnie, bo wciąż o nim myślę, to jestem z siebie dumna. Chłopak chce miec takie kontakty jak ze mna jeszcze z jedną dziewczyną. CO prawda nie powiedział mi tego wprost, ale mam oczy (szkoda, że dopiero teraz). Może sprawa się trochę wyklaruje podczas wakacji (chodzi ze mną do klasy).
Dobrze pamiętasz, B.
No ja jakoś nigdy nie starałam się być zbyt nachalna w stosunku do B., bo to on przeważnie wykazywał większe zainteresowanie. Eh, szkoda, że nie zdecydował i po prostu nie powiedział "bądź ze mną!" i oczywiście miałby paść na kolana
Tylko, że po ostatniej naszej szczerej rozmowie (wrr, przestaje takie lubić) powiedział, że nie wiedział, że to coś między nami nabrało takich wymiarów i przecież sam siebie przez przypadek nazwał "moim facetem". No zobaczymy. Zapewne znowu pogadamy w nocy. Wtedy mam najwięcej czasu, nic innego nie robię na komputerze i mogę się "oddać" jednej rozmowie on chyba też, także zdam Wam relacje jak coś..

Taak, cuda się zdarzają, ale nie warto na nie liczyc

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena

Edytowane przez Marzeniatko
Czas edycji: 2009-06-16 o 16:46
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 16:51   #4238
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Witam nowe w wątku
Dziękuję za miłe powitanie!
Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
Dobrze pamiętasz, B.
No ja jakoś nigdy nie starałam się być zbyt nachalna w stosunku do B., bo to on przeważnie wykazywał większe zainteresowanie. Eh, szkoda, że nie zdecydował i po prostu nie powiedział "bądź ze mną!" i oczywiście miałby paść na kolana
Tylko, że po ostatniej naszej szczerej rozmowie (wrr, przestaje takie lubić) powiedział, że nie wiedział, że to coś między nami nabrało takich wymiarów i przecież sam siebie przez przypadek nazwał "moim facetem". No zobaczymy. Zapewne znowu pogadamy w nocy. Wtedy mam najwięcej czasu, nic innego nie robię na komputerze i mogę się "oddać" jednej rozmowie on chyba też, także zdam Wam relacje jak coś..

Taak, cuda się zdarzają, ale nie warto na nie liczyc
Odnoszę wrażenie, że w większości dziewczyny są takie romantyczne, chciałyby, żeby chłopak za nimi szalał, chciałyby dostawac kwiaty, czekoladki i byc zapewniane, że to one są najważniejsze dla niego. Poza tym to dziewczyny chcą wiedziec na czym stoją. Zauważyłam, że to one pierwsze często poruszają tematy pt. "co z nami dalej będzie?"
Kiedyś z ciekawości weszłam na męski forum i zauważyłam, że tam toczy się zupełnie inny świat. Oni chcą życia bez zobowiązan, a kiedy widzą, że dziewczyna puszcza jakieś sygnaly, znaki to zastanawiają się (jeśli w ogóle to robią), "co ona ode mnie chce?"
Nie zwracają uwagi na to, że oni także dawali tej dziewczynie to i owo do zrozumienia.
Nie jest za późno!
dusia139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 17:03   #4239
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za miłe powitanie!

Odnoszę wrażenie, że w większości dziewczyny są takie romantyczne, chciałyby, żeby chłopak za nimi szalał, chciałyby dostawac kwiaty, czekoladki i byc zapewniane, że to one są najważniejsze dla niego. Poza tym to dziewczyny chcą wiedziec na czym stoją. Zauważyłam, że to one pierwsze często poruszają tematy pt. "co z nami dalej będzie?"
Kiedyś z ciekawości weszłam na męski forum i zauważyłam, że tam toczy się zupełnie inny świat. Oni chcą życia bez zobowiązan, a kiedy widzą, że dziewczyna puszcza jakieś sygnaly, znaki to zastanawiają się (jeśli w ogóle to robią), "co ona ode mnie chce?"
Nie zwracają uwagi na to, że oni także dawali tej dziewczynie to i owo do zrozumienia.
Z tym padaniem na kolana to ja oczywiście żartowałam. Chociaż z B. oboje dość romantyczne duszyczki jesteśmy, ale nie o tym mowa. Ja nie potrzebuje od B. nie wiem jakich zobowiązań, chcę po prostu tego, żebym nie była w jego życiu "jedną z wielu". Z resztą powiedział mi, że jeżeli o to chodzi to "nie jestem jedną z wielu".. Ale jakoś mam mieszane uczucia co do tego całego "układu". B. sam powiedział, że chce "korzystać z życia". Tylko ja nie chce być w tym przerywnikiem. Nie wiem czy w tym całym planie korzystania z życia chodz o to, że on każdy wieczór będzie spędzał z inną panną, czy po prostu chce chodzić na imprezy, chce się ze mną spotykać, ale nie chce się deklarować. To chyba właśnie musimy sobie wyjaśnić.

B L O G

Stary 2009-06-16, 17:07   #4240
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Z tym padaniem na kolana to ja oczywiście żartowałam. Chociaż z B. oboje dość romantyczne duszyczki jesteśmy, ale nie o tym mowa. Ja nie potrzebuje od B. nie wiem jakich zobowiązań, chcę po prostu tego, żebym nie była w jego życiu "jedną z wielu". Z resztą powiedział mi, że jeżeli o to chodzi to "nie jestem jedną z wielu".. Ale jakoś mam mieszane uczucia co do tego całego "układu". B. sam powiedział, że chce "korzystać z życia". Tylko ja nie chce być w tym przerywnikiem. Nie wiem czy w tym całym planie korzystania z życia chodz o to, że on każdy wieczór będzie spędzał z inną panną, czy po prostu chce chodzić na imprezy, chce się ze mną spotykać, ale nie chce się deklarować. To chyba właśnie musimy sobie wyjaśnić.
Tak, rozmowa tu się przyda.. Pamiętaj, że jeśli nie B. to będzie inny, przy którym nie będziesz miała wątpliwości, czy to naprawdę ten.
Chciałabym szczerze mówiąc odbyc takie szczere rozmowy z kimś, takie w cztery oczy, a tu nic..
Nie jest za późno!
Stary 2009-06-16, 17:09   #4241
lady1717
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiem czy w tym całym planie korzystania z życia chodz o to, że on każdy wieczór będzie spędzał z inną panną, czy po prostu chce chodzić na imprezy, chce się ze mną spotykać, ale nie chce się deklarować. To chyba właśnie musimy sobie wyjaśnić.
Spotkaj się z nim i porozmawiajcie.
Może to wszystko przemyśli... Szkoda by bylo to wszystko ot tak zaprzepaścić...
lady1717 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 17:09   #4242
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, rozmowa tu się przyda.. Pamiętaj, że jeśli nie B. to będzie inny, przy którym nie będziesz miała wątpliwości, czy to naprawdę ten.
Chciałabym szczerze mówiąc odbyc takie szczere rozmowy z kimś, takie w cztery oczy, a tu nic..
Mogę Ci pożyczyć moje szczere rozmowy, bo ja swoich już mam dość.

Notabene masz może jeszcze gdzieś link do jakiegoś ciekawego męskiego forum? Chętnie bym sobie poczytała, a nie mogę nic sensownego znaleźć w googlach.

Lady no właśnie mi też trochę szkoda, zobaczymy. Ja nie wychylę się bardziej niż on. Jak on się nie postara bardziej to przecież ja nie będę go błagać o miłość. Jak nic z tego nie wyjdzie to na buziaka rozstaniowego powiem mu, że widzieliśmy się ostatni raz, bo nie mam siły tego dalej ciągnąć i tyyyleee.. Będę okropna.

B L O G

Czas edycji: 2009-06-16 o 17:11
Stary 2009-06-16, 17:09   #4243
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

No niestety Dusia,masz rację.
Stary 2009-06-16, 17:20   #4244
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Mogę Ci pożyczyć moje szczere rozmowy, bo ja swoich już mam dość.

Notabene masz może jeszcze gdzieś link do jakiegoś ciekawego męskiego forum? Chętnie bym sobie poczytała, a nie mogę nic sensownego znaleźć w googlach.
http://hydepark.net.pl/viewforum.php...bd01882b050166
http://forum.we-dwoje.pl/meski-punkt-widzenia-vf48.htm

http://www.teeno.pl/viewforum.php?f=40

Poza tym chętnie przyjmę parę szczerych rozmów
A powiedz, czy zanim poznalaś B. miałaś owe? Marzyłaś o nich?
Nie jest za późno!
Stary 2009-06-16, 17:23   #4245
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
http://hydepark.net.pl/viewforum.php...bd01882b050166
http://forum.we-dwoje.pl/meski-punkt-widzenia-vf48.htm

http://www.teeno.pl/viewforum.php?f=40

Poza tym chętnie przyjmę parę szczerych rozmów
A powiedz, czy zanim poznalaś B. miałaś owe? Marzyłaś o nich?
Ja nie/stety do spotkania B. nigdy się w nic poważniejszego nie angażowałam. Z resztą z B. też tak było, że dopiero mi przyjaciółka uświadomiła, że nie jest dla mnie zwykłym przyjacielem, z którym widywałam się codziennie Ale już o tym pisałam, nie będę w kołko wałkować jednego tematu. Dopiero teraz zbiera mi się na poważne rozmowy, a jakoś mam już ich dość. Ale dobrze, że w ogóle takie są. Po tej ostatniej za każdym razem gdy rozmawialiśmy chociażb z B. chwilę na gg to od razu przechodził do tego tematu. Ale ja nie chce o tym rozmawiać przez komunikator.

edycja:
A za linki baaardzo dziękuję! Zaraz sobie poczytam

A tak apropo z męskiego punktu widzenia to ja ostatnio dostałam bardzo fajny komplement od B. Rozmawialiśmy coś tam o pięknie kobiety i on, że kobiety teraz tak przejmują nad wszystkim władzę, że przestają być kobiece, przestają nosić sukienki, chcą być na siłę męskie i zaraz takie, "ale nie to co Ty.. Ty wyglądasz ślicznie.. jesteś taka kobieca"

B L O G

Czas edycji: 2009-06-16 o 17:28
Stary 2009-06-16, 17:34   #4246
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie/stety do spotkania B. nigdy się w nic poważniejszego nie angażowałam. Z resztą z B. też tak było, że dopiero mi przyjaciółka uświadomiła, że nie jest dla mnie zwykłym przyjacielem, z którym widywałam się codziennie Ale już o tym pisałam, nie będę w kołko wałkować jednego tematu. Dopiero teraz zbiera mi się na poważne rozmowy, a jakoś mam już ich dość. Ale dobrze, że w ogóle takie są. Po tej ostatniej za każdym razem gdy rozmawialiśmy chociażb z B. chwilę na gg to od razu przechodził do tego tematu. Ale ja nie chce o tym rozmawiać przez komunikator.

edycja:
A za linki baaardzo dziękuję! Zaraz sobie poczytam

A tak apropo z męskiego punktu widzenia to ja ostatnio dostałam bardzo fajny komplement od B. Rozmawialiśmy coś tam o pięknie kobiety i on, że kobiety teraz tak przejmują nad wszystkim władzę, że przestają być kobiece, przestają nosić sukienki, chcą być na siłę męskie i zaraz takie, "ale nie to co Ty.. Ty wyglądasz ślicznie.. jesteś taka kobieca"
Rozumiem..
Z tego co mówisz wynika, że mężczyzni lubią kobiecośc u kobiet
A ten o którym wspomniałam woli taką chłopczycę ode mnie
Nie jest za późno!
Stary 2009-06-16, 17:37   #4247
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem..
Z tego co mówisz wynika, że mężczyzni lubią kobiecośc u kobiet
A ten o którym wspomniałam woli taką chłopczycę ode mnie
Widocznie idiota.
Nie ma co się kochana przejmować :
Łepek do góry

B L O G

Stary 2009-06-16, 17:57   #4248
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Widocznie idiota.
Łepek do góry
Zgadzam się-jak nie docenia Ciebie,to dupek i zasługujesz na kogoś lepszego!
Stary 2009-06-16, 18:01   #4249
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Widocznie idiota.
Łepek do góry
Cytat:
Zgadzam się-jak nie docenia Ciebie,to dupek i zasługujesz na kogoś lepszego!
Dziekuje Wam
Nie wiem jednak, czy chce kogoś innego
Dzisiaj był ze mną w szkole i widziałam patrzył ukradkiem.. Na gg choc jest dostępny się nie odzywa i to bez zadnego powodu. Kiedyś pisalismy dlugo.. Nigdy nie padły zadne deklaracje, ale chcialam, by to trwalo wiecznie. Siedzielismy razem w ławce.. Teraz jednak robi to samo, tylko z nią..
Nie jest za późno!
Stary 2009-06-16, 18:08   #4250
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Dziekuje Wam
Dzisiaj był ze mną w szkole i widziałam patrzył ukradkiem.. Na gg choc jest dostępny się nie odzywa i to bez zadnego powodu. Kiedyś pisalismy dlugo.. Nigdy nie padły zadne deklaracje, ale chcialam, by to trwalo wiecznie. Siedzielismy razem w ławce.. Teraz jednak robi to samo, tylko z nią..
Kochananie przejmuj się,mnie taki schemat spotkał kilka razy...faceci są jacy są,ale gdzieś krążą jeszcze normalni i niedługo na nich natrafimy
A ja teraz wykorzystuję gg do denerwowania jednegow większości to ja go zagadywałam i zawsze odpisywał(z tonacji było widać,że cieszy się moimi zaczepkami)-i stwierdziłam,że choć kilka dni pomilczę...widzę,że jest,to sama wskakuję na "widoczny"...wiem,zab awa jak z podstawówki,ale facetowi czasem trzeba wyraźnie dać do zrozumienia,że nie jest pępkiem świata
Stary 2009-06-16, 18:10   #4251
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje Wam
Dlatego nie warto się przejmować. Widzisz, że nie jest Ciebie wart. Przez wakacje odpoczniesz od niego, bedzie dobrze.

Aninek, "mój" B. wczoraj też był praktycznie cały dzień na gg, bo z tego co wiem to miał akurat wczoraj wolne.. i byłam większość czasu na niewidocznym, ale później mówie "aa tam ustawie się na dostępny" i jak tylko się pojawiłam to B. wyjątkowo często coś kombinował z opisem i cały czas mi wyskakiwało "B. jest dostępny" nie napisałam.. sam chyba nie wytrzymał o po 01.00 napisał, heh tęskni .

B L O G

Stary 2009-06-16, 18:16   #4252
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Dlatego nie warto się przejmować. Widzisz, że nie jest Ciebie wart. Przez wakacje odpoczniesz od niego, bedzie dobrze.

Aninek, "mój" B. wczoraj też był praktycznie cały dzień na gg, bo z tego co wiem to miał akurat wczoraj wolne.. i byłam większość czasu na niewidocznym, ale później mówie "aa tam ustawie się na dostępny" i jak tylko się pojawiłam to B. wyjątkowo często coś kombinował z opisem i cały czas mi wyskakiwało "B. jest dostępny" nie napisałam.. sam chyba nie wytrzymał o po 01.00 napisał, heh tęskni .
Kochana,a myślisz,że co robimy M.i ja?Nawet jak mamy "niedostępny",to i tak zmieniamy opisya potem zaczyna się zabawa w zmiany statusu...Faceci to jednak są...no ale teraz trochę chcę go odzwyczaić od tego,że to ja przeważnie zagadujędziś przyjdzie mi o tyle łatwiej,że mam imprezkę
Stary 2009-06-16, 18:24   #4253
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochananie przejmuj się,mnie taki schemat spotkał kilka razy...faceci są jacy są,ale gdzieś krążą jeszcze normalni i niedługo na nich natrafimy
A ja teraz wykorzystuję gg do denerwowania jednegow większości to ja go zagadywałam i zawsze odpisywał(z tonacji było widać,że cieszy się moimi zaczepkami)-i stwierdziłam,że choć kilka dni pomilczę...widzę,że jest,to sama wskakuję na "widoczny"...wiem,zab awa jak z podstawówki,ale facetowi czasem trzeba wyraźnie dać do zrozumienia,że nie jest pępkiem świata
Ale przynajmniej widac, że coś się dzieje między Wami Dobrze robisz..
Cytat:

Nie wiem, czy będzie tak dobrze. Praktycznie to już drugi rok, kiedy coś jest między nami. Teraz idę do 3 gim..
Jak myślicie, zrobic się dostępną? Dzisiaj jeszcze nie byłam, on siedzi od jakichś dwóh godzin (Może gada z tą drugą )

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Kochana,a myślisz,że co robimy M.i ja?Nawet jak mamy "niedostępny",to i tak zmieniamy opisya potem zaczyna się zabawa w zmiany statusu...Faceci to jednak są...no ale teraz trochę chcę go odzwyczaić od tego,że to ja przeważnie zagadujędziś przyjdzie mi o tyle łatwiej,że mam imprezkę
U nas tak było, że na zmianę zagadywaliśmy Nawet się bawiliśmy, że on jest pierwszy, albo ja.. To było takie normalne.. Czemu nie może tak byc dalej?
Przedwczoraj zrobiłam się dostępna na gg, kiedy on był i byłam pewna, że zagada.. Jakiś czas się nie widzieliśmy.. A tu nic Czekałam, aż wkońcu poszłam sobie i teraz nie wiem, czy zaryzykowac W zasadzie to zawsze na gg gadalam tylko z nim, także nie ciągnie mnie do zmiany statusu
Nie jest za późno!
Stary 2009-06-16, 18:31   #4254
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Dusia kochana jeśli to się ciągnie 2lata,to ja bym dała sobie spokój,bo z tego o nic już nie będzie,wiem ze swojego doświadczenia-im dłużej się coś takiego ciągnie, tym gorzej się kończy.Mam pomysł-daj się na dostępną z jakimś opisem sugerującym,że to do kogoś jest...niech chłopaczek poczuje,że nie jest w Twoim życiu jedyny,może to go coś ruszy.
Stary 2009-06-16, 18:35   #4255
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Dusia kochana jeśli to się ciągnie 2lata,to ja bym dała sobie spokój,bo z tego o nic już nie będzie,wiem ze swojego doświadczenia-im dłużej się coś takiego ciągnie, tym gorzej się kończy.Mam pomysł-daj się na dostępną z jakimś opisem sugerującym,że to do kogoś jest...niech chłopaczek poczuje,że nie jest w Twoim życiu jedyny,może to go coś ruszy.
Też nad tym myślałam..
Z drugiej strony jednak on mnie zawsze miał za taką.. niewinną i chyba mu to imponowało. Miał kolege, który się we mnie podkochiwał, to wie, że nie jest taki jedyny..
Sama nie wiem.. Gdybym miała pewnośc, że do mnie napisze, to odrazu zrobiłabym się dostępna. JEśli nie, to nie chcę, chyba wolę żeby myślał, że nie mam czasu na siedzenie przed komputerem..
I pomyślec, że kiedyś dzwonilismy do siebie w srodku nocy, że przychodzil po mnie do szkoly bez zapowiedzi.. Jesteśmy totalnie różni, ale jakoś dobrze nam się ze sobą gadało. Mamy podobne, specyficzne poczucie humoru.. Ehh..
Nie jest za późno!
Stary 2009-06-16, 18:38   #4256
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Też nad tym myślałam..
Z drugiej strony jednak on mnie zawsze miał za taką.. niewinną i chyba mu to imponowało. Miał kolege, który się we mnie podkochiwał, to wie, że nie jest taki jedyny..
Sama nie wiem.. Gdybym miała pewnośc, że do mnie napisze, to odrazu zrobiłabym się dostępna. JEśli nie, to nie chcę, chyba wolę żeby myślał, że nie mam czasu na siedzenie przed komputerem..
I pomyślec, że kiedyś dzwonilismy do siebie w srodku nocy, że przychodzil po mnie do szkoly bez zapowiedzi.. Jesteśmy totalnie różni, ale jakoś dobrze nam się ze sobą gadało. Mamy podobne, specyficzne poczucie humoru.. Ehh..
Też mi sie jedna znajomość tak bez powodu rozwaliła-a teraz wiem,że BARDZO DOBRZE się stało.
Na Twoim miejscu jednak dałabym sobie status dostępny i bardzo optymistyczny opis,właśnie,żeby pokazać,że dobrze się mam,że nie brak mi niczego i że wcale się nie załamuję...
Stary 2009-06-16, 18:42   #4257
Marzeniatko
Zakorzenienie

Aninek gg rulez Ale mi się skojarzyło

Dusia spokojnie, niech Twoje życie nie kręci się w okół niego heh, wiem łatwo mówić, ale.. po prostu nie patrz czy ustawić się na dostępną pod jego kątem, po prostu ustaw się i już, wrzuć jakiś wesoły opisz i jedziesz, kochana. Pokaż mu właśnie, że stracił kogoś baaardzo fajnego. Może oprzytomnieje.

Ostatnio podlukałam, że B. ma mnie na gg ustawioną jako "Kociczka" jak zszedł na dół, bo poprosiłam o kawę. I wczoraj ustawiłam sobie opis, oczywiście z bajki tekst Tweetyego "cyy.. mi się wydawało, cy widziałam kotecka? "

Mandragona chyba kaca leczy. buziaki kochana

B L O G

Czas edycji: 2009-06-16 o 18:46
Stary 2009-06-16, 18:50   #4258
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Aninek gg rulez Ale mi się skojarzyło
Osobiście nie znoszę zacieśniania więzi na gg,mam złe skojarzenia i wspomnieniaale jakoś trzeba tę znajomość rozwijać,jak na uczelni już się wcale nie widzimy. Na ostatni mój opis ("I'm so hot")zareagował od razu,ciekawe co powie na ten:"open your heart and give me what i need":hah aha:powiedzcie,że nie zalatuje ode mnie desAperacją,proszę
Stary 2009-06-16, 18:56   #4259
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Też mi sie jedna znajomość tak bez powodu rozwaliła-a teraz wiem,że BARDZO DOBRZE się stało.
Na Twoim miejscu jednak dałabym sobie status dostępny i bardzo optymistyczny opis,właśnie,żeby pokazać,że dobrze się mam,że nie brak mi niczego i że wcale się nie załamuję...
On nawet nie podejrzewa co ja tu w domu przez niego przeżywam W szkole staram się byc obojętna..ALe jak razem siedzimy to chyba nie potrafię To on zawsze ze mną siadał..
Nawet jeśli traktował mnie jak zwykłą koleżankę, to odpowiadało mi to. Napewno nasza znajomośc nie była tak mocna, jak Wasza z Waszymi "lubymi", ale zawsze to coś i to coś mii starczało..
Cytat:

Dusia spokojnie, niech Twoje życie nie kręci się w okół niego heh, wiem łatwo mówić, ale.. po prostu nie patrz czy ustawić się na dostępną pod jego kątem, po prostu ustaw się i już, wrzuć jakiś wesoły opisz i jedziesz, kochana. Pokaż mu właśnie, że stracił kogoś baaardzo fajnego. Może oprzytomnieje.

Ostatnio podlukałam, że B. ma mnie na gg ustawioną jako "Kociczka" jak zszedł na dół, bo poprosiłam o kawę. I wczoraj ustawiłam sobie opis, oczywiście z bajki tekst Tweetyego "cyy.. mi się wydawało, cy widziałam kotecka? "
Niestety nie umiem przestac o nim myslec. Ciekawa jestem, czy on o mnie choc raz na dzień pomysli, czy sniłam mu się kiedys Dawno, dawno pytałam, czy mu się kiedys sniłam, powiedział, że nie...
Ale może się wstydzi
Fajnie ma Cię wpisaną :P Asz Ty podstępna jesteś Mój ma mnie wpisaną Daria przynajmniej tak mówił.. Tak sobie myślę, że tyle o nim wiem..
Nie jest za późno!
Stary 2009-06-16, 19:04   #4260
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Osobiście nie znoszę zacieśniania więzi na gg,mam złe skojarzenia i wspomnieniaale jakoś trzeba tę znajomość rozwijać,jak na uczelni już się wcale nie widzimy. Na ostatni mój opis ("I'm so hot")zareagował od razu,ciekawe co powie na ten:"open your heart and give me what i need":hah aha:powiedzcie,że nie zalatuje ode mnie desAperacją,proszę
Hmmm, zalatuje
Ja miałam kiedyś "Jeżeli potrafisz rozbawić kobietę możesz z nią zrobić wszystko". Zaraz B. napisał, że przecież ostatnio mnie rozśmieszył, to co ze mną może zrobić
Albo "Jestem Marzenka, wiesz co mnie kręci" huhuhu się posypało wiadomości Dość intrygujący dla męźczyzn również był opis "Świat jest tak mały, że i tak wszyscy spotkamy się w łóżku"

Dusia szczerze mówiąc bałam się jak ma mnie zapisaną on jest do wszystkiego zdolny Kiedyś tam mi mówił, że on niby trochę nieśmiały, jaaasne. Pamiętam ile razy kończyłam zajęcia, stałam pod szkołą z dużą grupką znajomych, a on na mnie czekał i podchodził bez skrępowania do mówił "cześć pieszczochu", "witaj królewno" (<--- to uwielbiam ), "cześć pyszczku" , albo po prostu "dzień dobry kochanie". A na gg ku mojemu zdziwieniu "Kociczka" A ja.. podstępna? no co Ty Po prostu sobie umiem w życiu radzić

Mi się B. kilka razy śnił, ja mu podobnież też. Ostatnio znaczy tak z tydzień, nawet trochę dłużej rozwalił mnie tekstem, bo gadamy coś na gg o pierdołach itp. a on, ze przeprasza, że tak wolno odpisze, ale właśnie się uczy grać na gitarze "Under the bridge" Red Hot Chilli Pepers (5 lat już gra na gitarze elektrycznej ), a ja "oki, nie ma sprawy" i on zaraz "i sobie wyobrażam..", a ja "co sobie wyobrażasz?", a on "Ciebie", a ja "tzn.?" a on, "Ciebie, właśnie teraz u mnie, kiedy patrzysz się na mnie tymi swoimi niewinnymi oczami i po prostu jestes.. przy mnie". I jak ja mam o nim zapomnieć? Jak on mnie tak rozczula..

B L O G

Czas edycji: 2009-06-16 o 19:08
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości