|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak przestać być nieśmiałą i w końcu zdobyć chłopaka?
Witam nowe w wątku
|
|
|
|
#4232 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady 1717 tez tak myslalam, ze nie pojdę na studniowke bo nie bede miala z kim. jak wkoncu zdecydowalam sie isc na studniowke i zgodzil sie ze mna pojsc kolega, to po jakims czasie mi odmowil, bo wrocil do swojej bylej dziewczyny. no a ja zrezygnowac juz nie moglam z pojscia na studniowke, bo kasa wplacona, zreszta to ostatnia impreza i chyba w sumie najwazniejsza w liceum. na miesiac przed studniowka kolega ze szkoly zapoznal mnie ze swoim przyjacielem i poszedl ze mna na studniowke.
wiec nie martw sie do tego czasu ktos sie na pewno znajdzie i nie warto rezygnowac ze studniowki bo sie nie ma z kim isc Edytowane przez Ola0731 Czas edycji: 2009-06-16 o 15:41 |
|
|
|
#4233 |
|
Raczkowanie
|
Dziękować za mile powitanie.
![]() Ola0731, w sumie fakt, bo zawsze pozostanie taki żal do siebie, że się nie bylo... Na pólmetku też nie bylam, glupio mi bylo, ale z 2 str jeszcze gorzej bym się czula, gdybym poszla tam sama... Fajnie by bylo, gdybym miala z kim pójść, jeśli będzie z kim, to pewnie pójdę, ale ja powoli tracę w to nadzieję..
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem bawiliśmy się w większym gronie.Zawsze jest jakieś rozwiązanie.
|
|
|
|
|
#4235 |
|
Raczkowanie
|
Jakoś nie mam zwyczaju wierzyć w zmianę faceta, ale ok.. spotkamy się. Jednak dopiero w weekend teraz nie mam czasu.
![]() Ja też w to nie wierzę, ale może jednakzdarzy się jakiś cud?
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma cudów
najlepiej po prostu porozmawiać i to w 4oczy,bezpośrednio i szczerze.
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja jakoś nigdy nie starałam się być zbyt nachalna w stosunku do B., bo to on przeważnie wykazywał większe zainteresowanie. Eh, szkoda, że nie zdecydował i po prostu nie powiedział "bądź ze mną!" i oczywiście miałby paść na kolana Tylko, że po ostatniej naszej szczerej rozmowie (wrr, przestaje takie lubić) powiedział, że nie wiedział, że to coś między nami nabrało takich wymiarów i przecież sam siebie przez przypadek nazwał "moim facetem". No zobaczymy. Zapewne znowu pogadamy w nocy. Wtedy mam najwięcej czasu, nic innego nie robię na komputerze i mogę się "oddać" jednej rozmowie on chyba też, także zdam Wam relacje jak coś.. ![]() Taak, cuda się zdarzają, ale nie warto na nie liczyc Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-16 o 16:46 |
|
|
|
|
#4238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za miłe powitanie!
Cytat:
Kiedyś z ciekawości weszłam na męski forum i zauważyłam, że tam toczy się zupełnie inny świat. Oni chcą życia bez zobowiązan, a kiedy widzą, że dziewczyna puszcza jakieś sygnaly, znaki to zastanawiają się (jeśli w ogóle to robią ), "co ona ode mnie chce?"Nie zwracają uwagi na to, że oni także dawali tej dziewczynie to i owo do zrozumienia.
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż z B. oboje dość romantyczne duszyczki jesteśmy, ale nie o tym mowa. Ja nie potrzebuje od B. nie wiem jakich zobowiązań, chcę po prostu tego, żebym nie była w jego życiu "jedną z wielu". Z resztą powiedział mi, że jeżeli o to chodzi to "nie jestem jedną z wielu".. Ale jakoś mam mieszane uczucia co do tego całego "układu". B. sam powiedział, że chce "korzystać z życia". Tylko ja nie chce być w tym przerywnikiem. Nie wiem czy w tym całym planie korzystania z życia chodz o to, że on każdy wieczór będzie spędzał z inną panną, czy po prostu chce chodzić na imprezy, chce się ze mną spotykać, ale nie chce się deklarować. To chyba właśnie musimy sobie wyjaśnić.
|
|
|
|
|
#4240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętaj, że jeśli nie B. to będzie inny, przy którym nie będziesz miała wątpliwości, czy to naprawdę ten.Chciałabym szczerze mówiąc odbyc takie szczere rozmowy z kimś, takie w cztery oczy, a tu nic..
|
|
|
#4241 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może to wszystko przemyśli... Szkoda by bylo to wszystko ot tak zaprzepaścić... |
|
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Notabene masz może jeszcze gdzieś link do jakiegoś ciekawego męskiego forum? Chętnie bym sobie poczytała, a nie mogę nic sensownego znaleźć w googlach. ![]() Lady no właśnie mi też trochę szkoda, zobaczymy. Ja nie wychylę się bardziej niż on. Jak on się nie postara bardziej to przecież ja nie będę go błagać o miłość. Jak nic z tego nie wyjdzie to na buziaka rozstaniowego powiem mu, że widzieliśmy się ostatni raz, bo nie mam siły tego dalej ciągnąć i tyyyleee.. Będę okropna.
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-16 o 17:11 |
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety Dusia,masz rację.
|
|
|
|
#4244 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://forum.we-dwoje.pl/meski-punkt-widzenia-vf48.htm
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już o tym pisałam, nie będę w kołko wałkować jednego tematu. ![]() edycja: A za linki baaardzo dziękuję! Zaraz sobie poczytam ![]() A tak apropo z męskiego punktu widzenia to ja ostatnio dostałam bardzo fajny komplement od B. Rozmawialiśmy coś tam o pięknie kobiety i on, że kobiety teraz tak przejmują nad wszystkim władzę, że przestają być kobiece, przestają nosić sukienki, chcą być na siłę męskie i zaraz takie, "ale nie to co Ty.. Ty wyglądasz ślicznie.. jesteś taka kobieca"
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-16 o 17:28 |
|
|
|
|
#4246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tego co mówisz wynika, że mężczyzni lubią kobiecośc u kobiet A ten o którym wspomniałam woli taką chłopczycę ode mnie
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma co się kochana przejmować : Łepek do góry
|
|
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4249 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem jednak, czy chce kogoś innego ![]() Dzisiaj był ze mną w szkole i widziałam patrzył ukradkiem.. Na gg choc jest dostępny się nie odzywa i to bez zadnego powodu. Kiedyś pisalismy dlugo.. Nigdy nie padły zadne deklaracje, ale chcialam, by to trwalo wiecznie. Siedzielismy razem w ławce.. Teraz jednak robi to samo, tylko z nią..
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja teraz wykorzystuję gg do denerwowania jednego w większości to ja go zagadywałam i zawsze odpisywał(z tonacji było widać,że cieszy się moimi zaczepkami)-i stwierdziłam,że choć kilka dni pomilczę...widzę,że jest,to sama wskakuję na "widoczny"...wiem,zab awa jak z podstawówki,ale facetowi czasem trzeba wyraźnie dać do zrozumienia,że nie jest pępkiem świata
|
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aninek, "mój" B. wczoraj też był praktycznie cały dzień na gg, bo z tego co wiem to miał akurat wczoraj wolne.. i byłam większość czasu na niewidocznym, ale później mówie "aa tam ustawie się na dostępny" i jak tylko się pojawiłam to B. wyjątkowo często coś kombinował z opisem i cały czas mi wyskakiwało "B. jest dostępny"
|
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem zaczyna się zabawa w zmiany statusu...Faceci to jednak są...no ale teraz trochę chcę go odzwyczaić od tego,że to ja przeważnie zagaduję dziś przyjdzie mi o tyle łatwiej,że mam imprezkę
|
|
|
|
|
#4253 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze robisz..Cytat:
Jak myślicie, zrobic się dostępną? Dzisiaj jeszcze nie byłam, on siedzi od jakichś dwóh godzin (Może gada z tą drugą )---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
Nawet się bawiliśmy, że on jest pierwszy, albo ja.. To było takie normalne.. Czemu nie może tak byc dalej?Przedwczoraj zrobiłam się dostępna na gg, kiedy on był i byłam pewna, że zagada.. Jakiś czas się nie widzieliśmy.. A tu nic Czekałam, aż wkońcu poszłam sobie i teraz nie wiem, czy zaryzykowac W zasadzie to zawsze na gg gadalam tylko z nim, także nie ciągnie mnie do zmiany statusu
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
Dusia kochana
|
|
|
|
#4255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z drugiej strony jednak on mnie zawsze miał za taką.. niewinną i chyba mu to imponowało. Miał kolege, który się we mnie podkochiwał, to wie, że nie jest taki jedyny.. Sama nie wiem.. Gdybym miała pewnośc, że do mnie napisze, to odrazu zrobiłabym się dostępna. JEśli nie, to nie chcę, chyba wolę żeby myślał, że nie mam czasu na siedzenie przed komputerem.. I pomyślec, że kiedyś dzwonilismy do siebie w srodku nocy, że przychodzil po mnie do szkoly bez zapowiedzi.. Jesteśmy totalnie różni, ale jakoś dobrze nam się ze sobą gadało. Mamy podobne, specyficzne poczucie humoru.. Ehh..
|
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Twoim miejscu jednak dałabym sobie status dostępny i bardzo optymistyczny opis,właśnie,żeby pokazać,że dobrze się mam,że nie brak mi niczego i że wcale się nie załamuję... |
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Aninek gg rulez
Ale mi się skojarzyło Dusia spokojnie, niech Twoje życie nie kręci się w okół niego heh, wiem łatwo mówić, ale.. po prostu nie patrz czy ustawić się na dostępną pod jego kątem, po prostu ustaw się i już, wrzuć jakiś wesoły opisz i jedziesz, kochana. Pokaż mu właśnie, że stracił kogoś baaardzo fajnego. Może oprzytomnieje. Ostatnio podlukałam, że B. ma mnie na gg ustawioną jako "Kociczka" I wczoraj ustawiłam sobie opis, oczywiście z bajki tekst Tweetyego "cyy.. mi się wydawało, cy widziałam kotecka? " ![]() Mandragona chyba kaca leczy. buziaki kochana
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-16 o 18:46 |
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Osobiście nie znoszę zacieśniania więzi na gg,mam złe skojarzenia i wspomnienia
ale jakoś trzeba tę znajomość rozwijać,jak na uczelni już się wcale nie widzimy. Na ostatni mój opis ("I'm so hot"
|
|
|
|
#4259 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W szkole staram się byc obojętna..ALe jak razem siedzimy to chyba nie potrafię To on zawsze ze mną siadał..Nawet jeśli traktował mnie jak zwykłą koleżankę, to odpowiadało mi to. Napewno nasza znajomośc nie była tak mocna, jak Wasza z Waszymi "lubymi", ale zawsze to coś i to coś mii starczało.. Cytat:
Dawno, dawno pytałam, czy mu się kiedys sniłam, powiedział, że nie...Ale może się wstydzi ![]() ![]() Fajnie ma Cię wpisaną :P Asz Ty podstępna jesteś przynajmniej tak mówił.. Tak sobie myślę, że tyle o nim wiem..
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam kiedyś "Jeżeli potrafisz rozbawić kobietę możesz z nią zrobić wszystko". Zaraz B. napisał, że przecież ostatnio mnie rozśmieszył, to co ze mną może zrobić Albo "Jestem Marzenka, wiesz co mnie kręci" huhuhu się posypało wiadomości ![]() Dusia szczerze mówiąc bałam się jak ma mnie zapisaną Kiedyś tam mi mówił, że on niby trochę nieśmiały, jaaasne. Pamiętam ile razy kończyłam zajęcia, stałam pod szkołą z dużą grupką znajomych, a on na mnie czekał i podchodził bez skrępowania do mówił "cześć pieszczochu", "witaj królewno" (<--- to uwielbiam ), "cześć pyszczku" , albo po prostu "dzień dobry kochanie". A na gg ku mojemu zdziwieniu "Kociczka" A ja.. podstępna? no co Ty Po prostu sobie umiem w życiu radzić Mi się B. kilka razy śnił, ja mu podobnież też. Ostatnio znaczy tak z tydzień, nawet trochę dłużej rozwalił mnie tekstem, bo gadamy coś na gg o pierdołach itp. a on, ze przeprasza, że tak wolno odpisze, ale właśnie się uczy grać na gitarze "Under the bridge" Red Hot Chilli Pepers (5 lat już gra na gitarze elektrycznej ), a ja "oki, nie ma sprawy" i on zaraz "i sobie wyobrażam..", a ja "co sobie wyobrażasz?", a on "Ciebie", a ja "tzn.?" a on, "Ciebie, właśnie teraz u mnie, kiedy patrzysz się na mnie tymi swoimi niewinnymi oczami i po prostu jestes.. przy mnie". I jak ja mam o nim zapomnieć? Jak on mnie tak rozczula..
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-16 o 19:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

a potem bawiliśmy się w większym gronie.Zawsze jest jakieś rozwiązanie.
)
wystarczy Marzena 

Zaraz sobie poczytam
)
), a ja "oki, nie ma sprawy" i on zaraz "i sobie wyobrażam..", a ja "co sobie wyobrażasz?", a on "Ciebie", a ja "tzn.?" a on, "Ciebie, właśnie teraz u mnie, kiedy patrzysz się na mnie tymi swoimi niewinnymi oczami i po prostu jestes.. przy mnie". I jak ja mam o nim zapomnieć? Jak on mnie tak rozczula..