|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Tako
gratuleren dobrze, zes przyszla nam nowine obwiescic zamiast ruszyc sciezka oblewania ![]() slupy soli tu pelne niepokoju siedzialy ( w ciszy slychac bylo sczelanie znerwowanych palcow ) idem po szampana a co! na rowerze tez pewno umiesz jezdzic
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Takus! ales dzielna! gratuluje!
|
|
|
|
#1803 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nasturcjo - ale smakowite ciacho.
Tako - gratulacje ![]() Trochę źle się czuję, więc wróciłam wcześniej z pracy. Miłego dnia. |
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Tako - ja wiedziałam, że tak będzie
to teraz będziesz wolna jak ptak samodzielnie pomykać po świecie ![]() i koło może nawet potrafisz zmienić (ja nie) Autko dla Ciebie ![]() Stawiasz, mówisz, co kto lubi ? ![]() we związku z tem, moja zamiana w nornicę odbędzie się w późniejszym terminie choć jak patrzę na foto Anuszkowe to stwierdzam uderzające podobieństwo ![]() tylko umaszczenie nieco inne posiadam i odnotowuję brak ogonka ![]() poza tym wypisz-wymaluj znornicowana BigMama
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-16 o 13:30 |
|
|
|
#1805 |
|
Piers do przodu
|
Takuś
- a parkowała licząc obroty kierownicy bo oczyska miała zamknięte)
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-16 o 13:21 |
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Złocista, ogromne gratulacje
, mnie za drugim razem poszło dobrze, też bardzo energicznie zahamowałam, egzaminatorowi wszystko powypadało z rąk na szczęście silnik pracował pełną parą, ale trzeba było widzieć jego wybałuszone gały, był pod wrażeniem tego hamowania![]() Dziewczyny dziękuję raz jeszcze za ciepłe słowa pod adresem mej facjaty cieszę się,że nie przesadziłam z wizerunkiem, czerwień jest wymagającym kolorem, a w moim przypadku jeśli przesadzę i użyję czegoś w nadmiarze to zamiast się upiększyć tylko sobie szkodzę(syndrom babci z czarnymi krechami i czerwonymi puckami![]() ![]() Mariolu BigMamo, nie norkuj Za oknem szalejaca pogoda, wracając z waznego spotkania myslałm,ze wiatr urwie mi łeb, teraz to przypominam królice, czerwone to mam teraz oczy ![]() Już trzy lata jak mam prawo jazdy a nie jeżdzę ...kupiłam Wyborczą z samochodowym atlasem w odcinkach, bo wciąż zywie nadzieje,ze jednak kiedys wyruszę w sinom dal |
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
sobie pocytuję
co mam nie cytować ![]() Tymeno ![]() wieczorem będziemy imprezować Contax ![]() Cytat:
![]() na rowerze i na rolkach, i na łyżwach, nartach i sankach a i konno jako tako
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1808 | |||
|
Zakorzenienie
|
cd cytowania
:Mirro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mammo ![]() a co byś chciała, żeby Ci postawić ? ... Mamo bez ogonka ![]() Cytat:
![]() ja też ostatnia z grupy przede mną zdał jeden chłopak (na 12 osób) ale się fajnie cytowało takie mie słowa chyba muszę trochę popracować edit: Córko, dziękuję Ci za gratulacje ![]() energiczne jesteśmy, to i energicznie hamujemy
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-16 o 13:34 |
|||
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Tako - jeszcze ode mnie wielkie gratulacje
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
I ode mnie, i ode mnie!!!
Brawo Takuśna
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Taka tako , a czym pachniałaś w godzinie chwały ?
bo twarz twą pewnie zdobiły meteory w odcieniu szik
|
|
#1812 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Zapomniałabym! Mi również bardzo podobają się zdjęcia Córki, które w końcu miałam dzisiaj możliwość obejrzeć
Czerwień bardzo Ci pasuje.Zastanawiam się nad kupnem Juicy Tubes błękitnego Cherie 59 Fancy Turquoise - bo znalazłam w niezłej cenie. Ktoś miał??? |
|
|
|
#1813 |
|
rude jest piękne:)
|
Ja tylko zamacham
i baaardzo serdecznie gratuluje Takiej jednej i ogromnie sie ciesze ,ze u Marioli w porzadku pozniej nadrobie zwalila mnie migrena ,ale musialm sprawdzic co u Takusnej musialam
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, no byłabym na śmierć zapomniała
Pieśń Zwycięstwa dla Taka taki ![]() (słowo "eurovision" mozna sobie w tekście piosenki zastąpić przez "driver's licence" i śpiewać na całe gardło jadąc samochodem)
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dokładnie tam.
Ale jak posinia To chyba nie chcę. A jaki ma zapach?
|
|
|
|
#1817 | ||||||||
|
czyli Endżi
|
Ojej, ojej, ojej - jakie wy wszystkie kochane jesteście
Naprawdę strasznie mi miło po tym co przeczytałam - a nie spodziewałam się kompletnie I tak mi nie uwierzycie więc nie wiem po co się produkuję, ale ja naprawdę nie posiadam czegoś takiego jak sexappeal Chodzę w płaskich butach, dżinsach, jakiejś bluzeczce i dużej ilości biżuterii. Spoko, mogę być słodka (idiotka ). Ale nie jestem seksowna ![]() Cytat:
![]() Heh, to widzę że mamusia ma wspaniały gust ![]() Ale przede wszystkim... Ogromne, ogromne gratulacje! Naprawdę jestem z Ciebie dumna i przesyłam uściski dla dzielnej zawodniczki ![]() Cytat:
Cytat:
No nie wierzę. Moja bratnia dusza zakupoholiczka dawno nie kupiła sobie jakiejś szmatki... ?Cytat:
Dziękuję Cytat:
No mi się właśnie wydaje, że ona bardzo "robi" te krągłości. Może za surowo się oceniasz podczas przymiarek? Ja przyznam szczerze, że strasznie nienawidzę konfrontacji podczas mierzenia spodni i sukienek. Po takim maratonie czuję się wykończona i mam wrażenie, że moje ciało jest okropne i niewymiarowe ![]() Cytat:
Cytat:
?Cytat:
To nawet nie jest chłodne srebro tylko niezdrowy błękit z drobinkami. Pachnie i smakuje ok, ale co z tego skoro efekt jest ble. A poza tym to stara seria JT więc bardzo możliwe, że jest już po terminie albo na jego granicy i smak i zapach już nie będą pierwszej świeżości... ![]() Gdzieś mi uciekł cytat z Anuschki Ślicznie dziekuję A ja mam od dzisiaj wakacje ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Pytanko - chyba przede wszystkim do Anuschki, ale może któraś inna Wymiataczka będzie znała odpowiedź Jaki jest tytuł tej piosenki z soundtracku 2064, który leci na początku? Bo potem to już Promise CocoRosie(
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, moze tu: http://merlin.pl/2046-OST_EMI-Music-.../4,398987.html znajdziesz te piosenke w spisie?
![]() edit: doczytalam - Tako gratulacje! No to i ![]() Mariolu, b. dobre wiesci
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-16 o 17:16 |
|
|
|
#1819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje!!!!! aż mi się humor poprawił, jedyna dobra wiadomość w tym popapranym dniu. Cytat:
Cytat:
![]() Patrzę na siebie oczami realistki, także nie za surowo. Nauczyłam się tak dobierać stroje, żeby podkreślać to, co mam Niestety ta sukienka wywołała efekt odwrotny od zamierzonego ![]() Tym bardziej zazdroszczę, bo Tobie ona idealnie pasuje
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-06-16 o 16:50 |
|||
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha!
Zlotowlosa Taka-Taka-a-nie-zadna-Inna- gratuluje Oczywiscie tez wiedzialam, ze zdasz, bo co mialas nie zdac ![]() Angelkowi gratuluje udanych zakupow! Mirze- pierwszego kroku do wlasnego gniazdka Ciesze sie z Mariola , ze dzielny Antos zmierza do domu(co do pogaduszek, dam znac, gdy tylko bede sie nadawala na przesylanie sygnalow przez kabel tel.- teraz zycie mi sie sypie i moge byc troszke toxic ![]() )).Kasiu-san- swietnie, ze buty Cie nie rozczarowaly Poza tym ciesze sie, gdy zagladam na cegielkowa aukcje, z podpisu, bo widze tam nicki Wizazanek i me serce raduje sie, ze nie pozostaja obojetne. Dziekuje Wam, kochane ![]() Milego popoludnia |
|
|
|
#1821 |
|
czyli Endżi
|
Kattko,
Kola, dziękuję! Mam ją ![]() To następna zagadka... Zna ktoś ten kawałek który leci jako podkład muzyczny od 1:15? Albo zna język hiszpański (jak mniemam ) na tyle dobrze żeby napisać 2-3 linijki tekstu żeby go wygooglać?Help Kawałek taki uroczy ![]() /edit/ Ech, ślepota nie zauważyła, że info o tym jest na końcu filmiku... ![]() KLIK
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-16 o 17:00 |
|
|
|
#1822 |
|
Wtajemniczenie
|
Taka Bezbłędna, gratulacje
Aleś wymiotła, no!BigMamo - a widzisz, wydało się - nie masz ogonka... zostajesz więc zdyskwalifikowana i natychmiastowo wyeksmitowana z norki. Brak ogonka i przebywanie w norce są nie do pogodzenia ![]() Aniołku - jaka muza Zuzinko - trzymaj się kochana. Niech już nie boli. Kattko Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-16 o 17:15 |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
A i sam magazyn Nylon niczego sobie ![]() Zuziu Katt (ale jestem nierozgarnieta dzis, normalnie Miss Edit ze mnie )
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-16 o 17:20 |
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Anuschko
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Ragutko
bardzo Wam dziękuję za kciuki i za gratulację teraz nie mogę się doczekać na papierek, samochód stoi i czeka, a mnie nosi ![]() Teresko, współczuję bólu głowy ![]() ja w napięciu od rana, więc ból nie miał dostępu, ale teraz czuję, że migrena się zbliża, z opijania nici
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Takuś, zdałaś, strasznie się cieszę!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Fenris
![]() ![]() Kolu, macham zamaszyscie Angel, trudno nie zauwazyć jakim sexappealem emanujesz i wkleiłas kawałek z 2046 , w ogóle uwielbiam kino azjatyckieSpragnieni miłości Cytat:
Katt, miłego |
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Takuś - wielgachne gratulacje!
![]() i dużo radości z jazdy samochodem życzę (bo to niesamowita frajda jest, jeżdżenie samochodem to jedna z najfajniejszych rzeczy na świecie )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

- a parkowała licząc obroty kierownicy bo oczyska miała zamknięte)
cieszę się,że nie przesadziłam z wizerunkiem, czerwień jest wymagającym kolorem, a w moim przypadku jeśli przesadzę i użyję czegoś w nadmiarze to zamiast się upiększyć tylko sobie szkodzę(syndrom babci z czarnymi krechami i czerwonymi puckami

To chyba nie chcę. A jaki ma zapach?
i

, ze dzielny Antos zmierza do domu