|
|
#3931 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Cytat:
![]() _________________________ _____ jak masz unikalny styl to go lansuj.. Kocham GÓRY... Uwielbiam czuć ich ogrom. Człowiek wtedy czuje się taki malutki wobec tej całej ich wielkości. "*******enie o szopenie" ` Gdy On Na Nią Patrzył Ona Czuła Się Jak Anioł. <3 "Chory na umyśle lew masochista." Moje marzenia utopiły się w pobliskim jeziorze. Boże, nie wiem czego szukam..pomóż mi to odnaleźć. dla siebie szukam miejsca, biegnę wciąż w poszukiwaniu szczęścia. księżyc jest kochankiem a słońce karci nas |
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Nie byles wart nawet mgnienia oka, a zabrales piec lat moich spojrzen.
|
#3933 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś z tłumu krzyknie ktoś
Patrzcie ona chyba trzyma broń! Padną strzały i tak zabije miłość Czy chcesz by właśnie tak to się skończyło? A dziewczyny w kapitalnym Materialistycznym transie Nie chcą kochać chłopców swych za darmo.
|
#3934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
___________________ Widzę podobieństwo, którego nie widzi nikt. Tylko co to znaczy.?
słowa zdecydowanie zbyt mocno ranią a ja jestem na nie zbyt podatna Najzwyczajniej nie mam ochoty wracać do rzeczywistości. Podświadomie żyję sobie w zupełnie innym miejscu. I choć nie powinnam narzekać zaczyna mi być tam odrobinę niewygodnie. Bo chmury, na których dano nam się unosić rozrzedziły się. Przyjemnie jest bawić się kluczem do czyjegoś serca, prawda.?
|
|
|
#3935 |
|
Przyczajenie
|
pójdę z nim, choćby się na księżyc zechciał wdrapywać
zamorduj mnie dowcipem, który znam. zagadaj mnie na śmierć, niech skonam z nudów masz mój wzrok na sobie, dobrze leży? powiedz.. Wariat w porządku jestem Co z gąbki nasiąkniętej ma serce Więc mogę ci wiele dać bo nie jestem Perfect bo całe nasze życie, to nie te długie lata, a tych kilka krótkich dni i tych parę chwil, z których niby nie wynika nic. jestem tu nowa dodałam już kilka opisów wcześniej. mam nadzieję, że coś się spodoba ![]() swoją drogą, jesteście przegenialne ! ![]()
|
#3936 |
|
BAN stały
|
dziękuję za pochwały (a dużo tego było
) ![]() chocapic, lovers2friends, kamisha - podobacie mi się <3_ uśmiech można sobie przykleić. nawet gwoździem przybić. ale po jakimś czasie spoiwo zacznie puszczać. jestem już dużą dziewczynką i nie wierzę w cuda. cześć, to przez ciebie nie spałam ostatniej nocy. i przyjdzie taki moment, kiedy się uśmiechnę, a ty się zawstydzisz. dzięki tobie uśmiecham się do ekranu telefonu w drodze na przystanek, do szkoły, do domu. a ludzie tak dziwnie się patrzą. jakby uśmiech był czymś niecodziennym. |
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
prostych słów się boi największy nawet twardziel, proste słowa z gardła nie chcą wyjść najbardziej.
czemu chcemy ciągle blisko być. ty jesteś w moim tętnie, we mnie powstajesz najgłębiej. przez kilka chwil przemierzyłam tyle mil i tyle słów straciło smak. jak każdy złakniony kopulacji samiec pozorowałem miłość.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3938 |
|
Raczkowanie
|
Dontlookdown, nydee - okradzione
![]() ------------------------------------------------ Wyobraź sobie że życie polega na żonglowaniu pięcioma piłkami. Ich nazwy to praca, rodzina, zdrowie, przyjaciele i prawość. Wszystko udaje ci się utrzymywać w powietrzu. Ale pewnego dnia wreszcie do ciebie dociera, że praca jest gumową piłką. Jeżeli ją upuścisz, odbije się i wróci. Pozostałe cztery piłki - rodzina, zdrowie, przyjaciele, prawość - to szklane kule. Jeśli się którąś upuści, może się obić, wyszczerbić lub nawet roztrzaskać.
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
zielono mi
Baby, baby i love you ![]() Mój świat, moje kredki... Won z mazakami ![]() ... przepraszam, że nie pasuje Ci do butów... hurt.
|
|
|
|
#3940 |
|
Przyczajenie
|
Prośba.
Kochane bardzo proszę o opisy coś o tym, że bardzo Go lubię.. uwielbiam wręcz i że chciałabym coś więcej niż zwykłego koleżeństwa ale nie powiem mu tego wprost a sam też nie zauważa .. Bardzo was proszę o takie opisy. =* Pamiętaj mnie, bo nie będzie nas drugi raz . Na duszy dnie ukryłam Cię ! Pamiętać chcę nasz wspólny sen co spełnił się . Choć dano nam niewiele dni.. poznałeś śmiech mój i łzy .
|
#3941 |
|
Raczkowanie
|
Serce - możesz je wymienić, ale nie oszukać.
czy kiedy się kogoś kocha, to się go poniża? oczekiwać złota od poetów to zbrodnia. Patrzysz w okno i smutek masz w oku... przebaczać w imieniu tych których zdradzono o świcie powtarzaj stare zaklęcia ludzkości bajki i legendy w tych pieknych okolicznościach przyrody... niepowtarzalnej... Piotr miał cię za swą dziką żądzę, Jan za to, że jest piękny ciałem, Alojzy miał cię za pieniądze, A ja -zawsze cię za k...ę miałem. wypatrywałam go w każdym autobusie. nikogo nie mozna winic ani wysmiewac za to ze sie zakochał - naszym najwiekszym wrogiem jest miłosć...Miłosc jest jak morderca. Wcale nie jest slepa. To kanibal o wyjątkowym ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada. - A co jada ? - Przyjaźń...pożera przyjaźń "..jakaś czastka ciebie czuła, że coś pcha Cię do mnie, a inna się opierała. Chciałeś odjechac na rowerze, kopnąć kamień, uciec od komplikacji. W tym samym oddechu czują siłe mężczyźni i litość nad samym sobą - mały i bezbronny. Jakaś cząstka Ciebie myslała ' prosze nie patrz tak na mnie. Jeśli tego nie zrobisz, będę się jeszcze mógł odwrocic" a inna cząska Ciebie myslala ' spojrz na mnie'.. " "Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz o niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej przez trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma jej w pobliżu - czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną i poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość" Nauczył ją, że to, co się robi w łóżku, nigdy nie jest niemoralne, jeśli przyczynia się do utrwalenia miłości prosze, znajdz mnie. uratuj! Istnieją w ludzkim sercu struny, których lepiej nie dotykać… Trzeba umieć tak żyć aby nie wstydzić się wspomnień... Kroplą ciszy ukołysać wiatr .. Edytowane przez rozsypanegwiazdy Czas edycji: 2009-06-16 o 16:34 |
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
i za to, że tak bardzo go nienawidzę, bo wciąż myślę, bo zaprząta moją głowę, bo zastanawiam się, co robi w danym momencie i czy pamięta. za tą niewolę w jego ramionach..
pamiętam, kiedy zaczynałeś nazywać mnie swoją panną.. cały udający walczącego, cały flirtujący. lubię pana podsycać krokiem bujanych bioder, kiedy szukam własnej doskonałości. podrapiesz mnie czule, ja cię przytulę. to jak dar za który dziękuje co dzień rano. |
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzedam tanio miejsce w życiu.
I nagle poczuła chęć porozmawiania z Tobą. Na stole obok leżał telefon. Chciała go podnieść i wykręcić Twój numer, ale czuła, że coś bardzo mocno trzyma ją w fotelu i uniemożliwia skorzystanie z telefonu. To była Nienawiść, którą wciąż chciała przechytrzyć głupia, naiwna Miłość. nie dostrzegam Cię. słodkie marzenia o melodii spełnienia. za mało czasu na prawdziwą miłość. a gdy chcemy czegoś naprawdę bardzo mocno, nie jesteśmy w stanie spełnić swoich marzeń... On myśli, Ona już wie.
|
#3944 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Lubię Cię przy mnie. - z wizażu ![]()
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
chwyć mnie za rękę. chodźmy na długi spacer. byłabym grzeczna przez chwilę.. uprawiać seks całą noc, chodzić spać o świcie. A coś w stylu 'uwielbiam się śmiać, gdy pleciesz bzdury' by się znalazło?
|
|
|
|
#3946 |
|
Rozeznanie
|
You don't care about how I feel I don't feel it anymore <nie obchodzi cię, co ja czuję Już tego nie czuję> Nie sypiam -już nie Nie jem-już nie Nie żyję-już nie Nie czuję -już nie Nie ma żadnej opcji. żadnego wyjścia.żadnego wyboru. czy mówił Ci już ktoś, że jesteś niesamowity?
|
#3947 |
|
Wtajemniczenie
|
TwojaKokaina
ah ah ah to mój opis więc czuję się wyjątkowa patrząc na niego w twoim podpisie : )* lubię gdy mówisz do mnie naszym wspólnym językiem to nic, że słowa ci się plączą, a ręce trzesą i tak jesteś mój im bardziej stajesz się największym głuptasem świata tym bardziej cię lubię |
|
|
|
#3948 |
|
Przyczajenie
|
jaramsiezyciem - dziękuję =* na pewno się przyda =) a jeszcze inne mogę prosić? =)
Marzyć i myśleć, chociaż życia nie pokolorował Disney
Droga wiedziona donikąd . Edytowane przez ZakreconaOna Czas edycji: 2009-06-16 o 17:22 |
|
|
|
#3949 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko się zmienia, gdy nie ma Ciebie
I ja jestem inna- taka nie ja... Zapach Twój czuję na każdym kroku... Tak bardzo tęsknię za Twoim sercem Chciałabym abyś mówił mi dzień dobry i dobranoc pocałunkiem... Słowa niedopowiedziane, nie wysuszone łzy... Losie- Wysoki Sądzie ja nie zawiniłam... ja nie... I znów o jedno słowo za dużo i za dużo o jeden gest... Tęsknię już gdy całujesz mnie na dowidzenia...
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Smakuję życie. Nieustannie szukam czegoś, czego nigdy nie znajdę. Lekceważę czas. Beztrosko spędzam dzisiaj. Niecierpliwie czekam jutra.
na ulicy marzeń malowałam swoje dni. nie kochaj tego co robisz, tylko rób to co kochasz. Ci których kochamy nigdy nas nie opuszczają.. Zawsze możemy ich znaleźć - w sercu. zadziorna. Ja maluję tęczę na chodniku i rzucam śliwkami w czekoladzie. W bramie pustego śmiechu. Jeśli kochasz życie, zamów życia milion kilogramów.
|
#3951 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
gratuluję skopiowania. |
|
|
|
|
#3952 |
|
Raczkowanie
|
` Jakie dziwne jest życie! Spieszno nam odtrącić ten właśnie palec losu, o którego względy zamierzaliśmy się starać.
ojacie szampan z truskawkami.. ' Sobą bądź, z Tobą być najlepiej jest Wyciągnij rękę Może wreszcie dostaniesz to co dobre i piękne o. lovestory Życie ma smak jedynie dla szaleńców. Najłatwiej jest okazywac uczucia których nie ma . wszystko takie jakby bez życia... ostatnimi czasy zdecydowany brak weny Oo Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-06-16 o 17:41 |
|
|
|
#3953 |
|
Raczkowanie
|
Kochanee <33 ;*
Muszę zmajstrować sobie uśmiech, uzbroić się weń, schronić się pod jego opieką, mieć czym odgrodzić się od świata, zamaskować swe rany, wreszcie wyćwiczyć się w noszeniu maski. Nawet nie wiesz ile jest w Tobie siły. Nie wiesz, ile możesz znieść i ile jeszcze dla Ciebie przygotowano. Nigdy nie spotyka nas większe nieszczęście niż to, które możemy udźwigać. Twoje życie jest na Twoją miarę i nawet gdy coś przygniata Cię do ziemi, pamiętaj,że od dna też zawsze można się odbić... (...) Lecz gdy ci będzie smutno - wspomnij, Wymów je szeptem jak niczyje I powiedz: ktoś pamięta o mnie, Jest w świecie serce, w którym żyję. Gdy już znajdziesz swoją drogę, nie lękaj się. Miej odwagę popełniać błędy. Rozczarowania, porażki, zwątpienie to narzędzia, którymi posługuje się Bóg, by wskazać nam właściwą drogę. Mam już dosyć tych miejsc Tego, że muszę tkwić w tym, być tu, nie tego chcę To nie jestem ja, nie tego chcę ` Jesteś na pierwszym miejscu w moim spisie ulubionych rzeczy ♥ ` Chciałabym być kostką czekolady w twoich ustach.. ' Niee LanSuj Sięę BeyBe, bO mNąą niGdy niee Bedziesz. ! ;]
|
#3954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
UWIELBIAM CIĘ MYSZKO <3 ________________________ łapię Cie za rękę by imię Twoje zgadnąć
potykam sie na sznurowadle ile cie trzeba dotknąć razy, żeby sie człowiek poparzył ? Dzieci trzeba trzymać z dala od internetu, od dzieci internet głupieje... nie wiem jak Ty ale mi dużo nie trzeba, bo mam coś czego kupić się nie da brrrrrrrrrrrrrrronisz sie, ale nie siej wiatru ładna jesień tego lata ...
|
|
|
#3955 |
|
Przyczajenie
|
mam gdzieś co myślą inni, dla mnie liczy się to, co ja sama myślę o sobie!
uważasz, że jestem szmatą? nie obrażaj szmat, Ty szmatoo! bo on bez wątpienia był jej aniołem. zagrajmy w pamieć... może przypomnisz sobie za co mnie kochałeś. Rozpieszczasz mnie swoją obojętnością. Wiedziała, jak to jest, przez kilka minut czuć się bezpiecznie Czasem słowa bez znaczenia wypowiedziane bez myślenia potrafią z równowagi wyprowadzić Po raz pierwszy spojrzałam mu w oczy To wszystko jest zbyt duże na rzeczywistość. szary swiat. a wokół wredni ludzie. limitowana - kradnij ile wlezie, Kochana ; * ubustwaim Cię < 3 |
|
|
|
#3956 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
powyższe bezczelnie kradnę. cudne jesteście.! . <333______ a co jeśli powiem Ci, że bez Ciebie nie wyobrażam sobie ani jednego dnia.? z wszystkich jabłek wybieram to najczerwieńsze. to, które krzyczy do mnie `kocham Cię.!` chłopiec z gitarą byłby dla mnie parą. w dodatku o tak cudnych oczach... i nawet jeśli obrażam się na Ciebie tysiąc pięćset razy na minutę to wiedz, że nie zamienię Cię na nikogo w świecie.! żadnych błędów, bo jest tak, jak mogłoby zostać na zawsze.
Edytowane przez allmylifeismusic Czas edycji: 2009-06-16 o 18:35 |
|||||||||
|
|
|
#3957 |
|
Przyczajenie
|
Zmierzch ? <33
'Byłam tylko chwilą, nie tą wybraną, tą jedyną' 'Dzięki Tobie już umiem nie szukać zbędnych mi złudzeń' 'Nie jestem naiwna tak jak byłam dotychczas' 'Robiłeś wszystko po to by skończył się nasz balet' 'Nielegalne jest kochać tak jak ja..' 'Zabierz mnie tam gdzieś najdalej gdzie najwolniej płynie czas..' 'Z Tobą za rękę przed siebie nieustannie będę szła' 'Zalega u nas czas, jest nam winien chwile te co z Tobą nie byłem' 'Od pełnego prawa do siebie dzieli nas już tylko papier' jesteście boskie ![]() |
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Czy tylko ja jestem taka głupia i tylko mi przeszkadzają takie wielkie opisy? Dziewczyny powiększcie sobie jeden, dwa opisy.. ale nie cały post.
--- (cytaty z książek, nie mojego autorstwa) Czy płakałaś kiedyś nieomal do utraty wzroku? Pomnóż to przez nieskończoność, dodaj głębię wieczności, a otrzymasz próbkę tego, czym mówię... Powoli przyzwyczajam się do swej nieobecności, powoli przyzwyczajam się do swej obojętności i tak czasem sobie myślę, że lepiej byłoby, gdyby nie było mnie.. Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta. - Co robisz? - Maluję. - A co malujesz? - Twój strach, że kiedyś odejdę. - Ale przecież ta kartka jest pusta. - Widocznie wcale się tego nie boisz... Trudne slowa świszczą, brzęczą i bzyczą na około. Pseudopoważni ludzie mowią do mnie pseudowysublimowanym językiem. Próbuje przestawić się na opcje "normalność". Słabo wychodzi, ale nie róbmy z siebie ofiary. |
|
|
|
#3959 |
|
Wtajemniczenie
|
Żadnych zmartwień ani łez moje życie jest the best...
Trzeba to gówniane życie popchnąć dalej... Jak nie zgodnie z prawem to lewą stroną jadę ... Siema ściema, już mnie nie ma . Weszłam , wyszłam i nie przyszłam ![]() Bo mogłabym godzinami patrzeć w twoje oczy... "Prawda jest taka, ze ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się." Dziewczyny wy jesteście GENIALNE ... JA zawsze nie wiem co mam ustawić na GG a wy tyle opisów na raz dodajecie ![]() podziwiam
|
|
#3960 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bez off'a 1. Kobieca wycinanka pełna męskich serc |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

dodałam już kilka opisów wcześniej. mam nadzieję, że coś się spodoba 
) 

. <333
wystarczy Marzena