|
|
#3871 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
nie bronię
![]() Cytat:
wiemy. Cytat:
te 2 zabieram możesz więcej dawać w tym stylu ![]() __________________ Użyj mnie według własnej woli. Słowa tracą znaczenie kiedy je wypowiadasz. Pociągnij za sznurki moich emocji. Będę twoim aniołem, który zrezygnuje ze swoich skrzydeł, jeśli będziesz ich potrzebował. Przejściowy ból serca. gdybyś tylko nie zostawił mnie czekającą na zimnie. Dni się przeciągają, a noce stają się krótsze.
|
|
#3872 | |
|
Rozeznanie
|
Na początku dziekuje za opisy przydały sie . Wiedziałąm ze moge na was liczyć
Little Ballerina, papegirl, drift, RealGirl89 , rozsypanegwiazdy, pysiulaa, Toogether93, limitowana, suve , marzeniatko, agattee, kee , nydee , overs2friends, Paajka, pattf, tegochcialam, kissabel . A te okradłam ![]() Cytat:
Ale dziękuje za szczerość bo wśród tych opisów znajduje się też opis mojego autorstwa . Teraz już wiem że uważasz że jest bezsensowny . Szkoda tylko że nie masz weny no ale poco ci wena jak wystarczy zrobić tylko 'kopiuj' 'wklej' ? Przepraszam dziewczyny ale musiałam to napisać bo nie lubie takiego czegoś jak my dodajemy nasze wypociny a kilka stron później znajduje sie to samo . Bez offa : Prawie jak twoja niekończąca się walka .
patrzę w niebo, tęsknię nieraz... jeszcze kiedyś się spotkamy, ale z pewnością nie teraz.. Pieką mnie oczy .. Z łez . Choć tłum idzie stoję słyszę ciszę, Słyszę ciszę choć ciśnie świat pełen ciśnień . i powiedz mi ile jeszcze ku*wa można ? Bo trudno o kimś zapomnieć jak sie go jeszcze kocha ..wiesz ? I chocbym Cie bardziej kochała , chociaż bardziej się już nie da . Nie wróce do ciebie ! Zapomnij . Zróbmy tak : Ty przestaniesz mnie kochać , a ja zapomne o twoim istnieniu ok ? Mam dom wolny na całą noc . Wpadniesz ? Nie może nie wpadaj , ale przyjść możesz . Więc jak przyjdziesz ? ![]()
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-06-15 o 20:52 |
|
|
|
|
#3873 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
fioletowe boskie !! ;* kradnę ; ) ___ A miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam ..
Pokaż mi, że umiesz żyć. Nie ważne są żadne słowa, nasza miłość piękna jest. Gdzieś pośród sześciu miliardów głów, dwie pary rąk dwie pary nóg. na zawsze. ;* usiądź obok mnie, przytul. szepnij do ucha że mnie kochasz, że jutro będzie lepiej. `Przy tobie inni gasną bo ty jesteś moja gwiazdą! ;* Z wiekiem wcale nie zmniejsza się skrjne poczucie rozczarowania, gdy kulka lodów wypadnie z wafelka. '..i nie ukrywam, że ulegnę jeszcze raz i popełnię setny raz to samo.' Co On tutaj robi.?! W mojej prywatnej głowie, kur*a, co On tu robi.? z zasady nie pijam na trzeźwo, z reguły nie sypiam bezsennie.
|
|
|
#3874 |
|
Raczkowanie
|
xDJakJaCieLubiexD, limitowana, Toogether93, JednaNaMilion, Plotkaraa, Pajkaa, suve, hottie, NieMyślPoczuj, AnnWroc(łer ju ar, bejb?! , bo ja Ci ***udut spuścić, jak Ty szybka nie wrócić.!)
, papergirl, Little Ballerina, caroline060, 3martyna3- wy wiecie, moje<3# Czy Pan Bóg Ci rozum widelcem przez przypadek wydłubał?! (mama dziś tak do mnie pwiedziała rano! )# Kocham Cię, kocham Cię, kocham Cię, kocham Cię, nanananananana, Kocham Cię, kocham Cię, kocham Cię nanananana, Kocham C.... kur.de, chyba melodię zgubiłam.. # Wiem, że robisz prawko- teraz za każdym razem, kiedy widzę samochód z napisem "L - ZACHOWAJ ODSTĘP", tak blisko podchodzę, żeby sprawdzić, czy to nie Ty przypadkiem siedzisz za kierownicą.. a przecież jest napisane- ZACHOWAJ ODSTĘP!! #Teraz co niedzielę jestem na każdej Mszy w Kościele, koło mojego domku.. w końcu Ty tam jesteś lektorem, a ja nie wiem o której godzinie służysz do Mszy..! # Wtedy, na tej dużej polanie byłeś tak blisko.. Wszyscy zrobili krąg i mieliśmy złapać się za ręce. Ja wzięłam Roberta za rękę, wstaliśmy , onm trzymał druga ręką Agatę- swoją dziewczynę. Szliśmy w kierunku dziury w kręgu. Okazało się- nagle, niespodzieanie, że to właśnie Ciebie muszę trzymać za rękę!! Złapałeś moją dłoń, a ja czułam, że się rumiemię, ale nie spojrzałam Ci w twarz. Nie chciałam. Jakby nieznacznie się przysunąłeś.. musieliśmy powiększyć krąg, a więc delikatnie pociągnąłeś moją dłoń, żebym się cofnęła.. Potem ja nieznacznie przysunęłam się w Twoim kierunku.. byliśmy tak bliziutko.. znowu musieliśmy powiększyć koło, a że po operacji musiałeś chodzić jeszcze o kulach, to nieświadomie złapałam Cię mocniej za rękę, żebyś miał się na czym wesprzeć, kiedy będziesz skakałna jednj nodze do tyłu.. poczułeś. wiedziałąm, że poczułeś od razu.. chyba nawet odwróciłeś głowę w moją stronę, ale ja nie patrzyłam.. bałam się.. Kochane wy moje.! moja prośba, ale nie w temacie. Jak mogę założyć nowy wątek, bo nie za bardzo wiem.? <prosi>
Edytowane przez Narcyza95 Czas edycji: 2009-06-15 o 20:57 |
|
|
|
#3875 |
|
Rozeznanie
|
Jest noc w ogromnym domu ..
Płynie miasto a ja w nim tonę .. wszystko i tak zostaje tam na dnie.. w sercu ;* Ósmym świata cudem, nigdy brudem. Tak drobne ciało skrywa tak wielkie serce ![]() Czysta namiętność ;* To gra emocji, w której wypadasz blado. Jesteś głupi? Czy beszczelnie na coś liczysz? Edytowane przez m4dziar4 Czas edycji: 2009-06-15 o 21:02 |
|
|
|
#3876 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, strasznie potrzebuje tekstu, który mogłabym z przyjaciółka umieścić na zdjęciu dla przyjaciela który zmienia szkole
.Przeszukałam już pół internetu a nie znalazłam nic odpowiedniego ;(.
|
#3877 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() _________________________ _____________ I przyjaźń po cichu przemyca do serca milość.. Miłość ma dwie córki : dobroc i cierpliwosc . Niosę Cię w dłoni niczym pełną szklankę z której nie chce niczego uronić. |
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo wszysktim za pochwały ;* <3 jesteście kochanee 3martyna3 dawno cię skarbie nie było ;** uwielbiam Twoje opisy ;** chciałam powiedzieć że co drugi post jest jakaś prośba bez obrazy ale to się robi nudne, dziewczeta starają sie pomagać ale nie zawsze kążdy ma chęc np. taka ja :P , a więkośc próśb mozna odszukac za pomoca wyszukiwarki --- "...mówiłaś mi, że mam się zmienić...lecz jak to zrobić, gdy od lat sami jesteśmy w sobie uwięzieni..." "Nikt nie ma na wlasnosc zachodu slonca, ktory zachwycil nas pewnego wieczoru (...) Tak samo jak nikt nie moze miec na wlasnosc pochmurnego popoludnia i deszczu dzwoniacego o szyby, ani spokoju, jaki roztacza wokol spiace dziecko, ani tez magicznej chwili, gdy fala morska rozbija sie o skaly. Nikt nie moze miec na wlasnosc tego, co na Ziemi najpiekniejsze, ale kazdy moze to poznac i pokochac. W takich chwilach Bog objawia sie ludziom. Nie jestesmy panami slonca, ani wieczorow, ani fal, ani boskiego objawienia, bo nie jestesmy panami samych siebie." Jesli kiedys zechce oddać swoje serce na nowo to znowu będziesz Ty. Całe moje życie to jedna wielka paranoja. "Ja wiem, już nie mam pięciu lat, Że nic nie będzie wiecznie trwać" "Życie jest snem, a miłość jego śnieniem" Kobieta jest najsłabsza gdy kocha, a najsilniejsza gdy jest kochana... Tak łatwo sprawić przykrość. Tak trudno sprawić radość. - Kocham Cię.. - fajnie. - i...? - ale ja Ciebie nie. Kocham na Ciebie patrzeć, nawet gdy Ty nie patrzysz w moją stronę. Nawet za 10 lat będę czekac na Ciebie... Zdaje się bycie sobą wymaga wielkiej odwagi i siły pokaż mi świat, w którym wszystko jest tak,jakbyś sam wymyślił go. Podziele się wszyskimi moimi marzeniami i planami ale Tylkoz Tobą! ![]() Obudz mnie poranną kawą. Nikt inny nie będzie w moich snach na dlużej niż sekunde. Zabiore wszysktie wspomnienia. Wyblakły kalendarze... Dzisiaj spełniło się moje marzenie, nawet dwa. A ile masz jeszcze tych marzeń? Jedno! - A jesli on Cię nie kocha? - ważne ze ja Go kocham... - ale jaki to cel? - miłość jest tylko jedna. |
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
XxValedictionxX, Narcyza95 - Dziękuję. Wy też moje... ;*
` Świat kręcił się zbyt szybko, by mogła złapać najpiękniejszą chwilę... `Dziwne, jak bardzo nie chcę, aby skończyły się moje cierpienia. ` Bardzo chciałam Ci ufać, ale tutaj nie wystarczyło tylko chcieć... `Codziennie od 9 miesięcy zakochuję się w nim na nowo.... ` Zostanę blisko niego, by nigdy nie czuć się winną jego samotności... `Twój łancuszek, Skarbie . Tak słodko było go przez chwilkę potrzymać... `Idź w cholere , całe moje życie... `Nienawidze Cie. Ale o tym akurat wiesz. I wiesz co... Może nie powinnam, ale życzę Ci jak najgorzej. Jak najgorzej, za to wszystko, co mi zrobiłeś i jak ja się czuję przez Ciebie. Taka typowa szmata- bo po co ja Tobie,co nie? Bo na początku byłam potrzebna, a teraz jak ja potrzebuję Ciebie, to GÓWNO mam... ` Nawet płakać mi zabronili, więc chowam się przed światem po najdrobniejszych kątach. ` Kocham Cię. Ty mnie też kochasz. Potrzebuję Cię. Ty mnie też potrzebujesz. Nie przeżyję bez Ciebie. Ty beze mnie też nie przeżyjesz. Tylko DO JASNEJ CHOLERY jeszcze o tym nie wiesz ! ;( Tomek
|
#3880 |
|
Rozeznanie
|
kiedyś zrozumiesz , tak miało się stać..
od siebie samej nie ucieknę. -Nie wiesz jak smakuje gruszka? -Nie wiem jak smakuje Tobie .. każdy dzień jest dobry na śmierć. ale chodzi o ten jeden promyk nadziei.. życie to jedno wielkie gówno, a potem się umiera. po co nam uczucia skoro mamy nienawiść? ile trwa chwila? to zależy od tego, z której strony drzwi jesteś. (napis na drzwiach toalety )
|
|
#3881 |
|
Wtajemniczenie
|
to nie jest ten sam uśmiech, którym cieszyłam się codziennie
twój nosek wciąż zadarty. pokazuje, jak bardzo jest ważny letnia znajomość? w powietrzu unosi się mgiełka szczęścia najjaśniejszy anioł czuwa nade mną nie masz oczu, które kiedyś kochałam jest dobrze bo nigdy nie może być lepiej świeczka pękła gdy usłyszała twój krzyk wybiła ostatnia godzina, teraz wybór należy do ciebie a ja stałam i mokłam, a ty pobiegłeś do niej nie chcę wierzyć, że wrócisz bo ta nadzieja zawsze przy mnie będzie pozwól mi się śmiać widzę twarz tego, którego kocham, a całuję tego, z którym jestem |
|
|
|
#3882 |
|
Zadomowienie
|
NieMyślPoczuj - uwielbiam te Twoje
optymistyczne opisy. Oczywiście okradam. ![]() WIĘCEJ! ![]() Czułaś się kiedyś podobnie...? Niewidzialne ręce wyobraźni zaciskają się kurczowo na czymś, czego pragniesz, a nie możesz tego mieć. Cały Twój umysł chłonie te wyobrażenia całą powierzchnią, a serce drży z wrażenia. Czujesz, jak Twoje oczy zasnuwa mgła, a w ustach zasycha. Nie myślisz - mózg objęła mgiełka wyimaginowanej euforii. Masz świadomość tego, że nigdy tego nie osiągniesz, lecz nie możesz się oprzeć pokusie marzenia, bo wtedy marzenia są wszystkim tym, co masz. Powiedz, czy czułaś się już tak...? Czas przeszły: kochałam. Kiedy spacerowali, kiedy byli razem, oddychała jego oddechem.. Dlatego ilekroć się rozstawali w jej płucach pozostawała bolesna pustka. Jak musieli się czuć, kiedy się żegnali podając sobie dłonie, a chcieli się tak mocno przytulić, jakby można było w jednym krótkim przytuleniu dotknąć serca sercem.. Miałam szanse zgasic wszystkie jego wspomnienia, zastąpić je aktualną rzeczywistością, sobą, swoim uczuciem.. Kiedyś pytałeś, co to znaczy "tęsknić za Tobą". W przybliżeniu to taka hybryda zamyślenia, marzenia, muzyki, wdzięczności za to, że to czuję, radości z tego, że jesteś i fal ciepła w okolicach serca..
|
|
#3883 |
|
Raczkowanie
|
dzięęękuję!
a jaki podpis piękny.:P![]() ![]() chciałabym Cię okłamywać tylko co drugi dzień. w te parzyste mówić, że jestem wspaniała, że potrafię robić obiad. tak naprawdę to się jeszcze nie zastanawiałam, co możemy robić w te dni nieparzyste. chciałabym sobie zrobić transfuzję siebie samej. chciałabym skasować pamięć. ale pigułki czasu ślizgają się po przełyku. nie ma odwrotu. nie ma żalu. nigdy nie wolno żałować. nienawidzisz mnie i z tym łatwiej mi żyć niż z myślą, że mnie kochasz 'ale' ... ale ogólnie jesteśmy szczęśliwi, że spotkaliśmy się i lekko lecąc liczymy oddechy miasta, które śpi. jest wyśmienicie pod każdym względem. ktoś, dla kogo warto jest poświęcić chore teorie i zasady życiowe. czemu cały czas krążysz w kółko, czemu nudzisz się chłopakami, a ludzi traktujesz jak fanów? mam świadomość, że koło mnie jest ktoś, kto bez względu na wszystko zawsze stanie w obronie mojego imienia.
|
|
#3884 | ||
|
Zadomowienie
|
Chcę być Twoim życiem, a nie patrzeć na nie z boku
Przestań się bać, żyje się raz Coś rwie od środka. Coś mówi. Coś prosi. teraz już wiem, miłość ma Twój zapach i smak. ________________ Cytat:
moja kochana, skoro mówisz, że wielkie to jeszcze i Ty powinnaś być na tej liście![]() Cytat:
![]() wątek.. no wchodzisz na forum, wybierasz tam np. czy chcesz założyć wątek na dietetyce, czy na fotografii, czy na podróżach itp.. I jak już wejdziesz tam gdzie chcesz to nad spisem wątków masz taki pomarańczowy prostokącik z białym napisem 'nowy wątek'. Po lewej stronie.... Cóż, nigdy nie potrafiłam tłumaczyć, ale się starałam ![]()
|
|
|
#3885 | |
|
xoxo
|
wiem wiem
![]() Cytat:
Dzięki za wszystkie pochwały i za te wcześniejsze też ![]() papergirl, Little Ballerina, Pajkaa, kee ostatnio Was okradłam troszeczkę ![]() _________________________ _ Kiedyś w końcu musiał do mojej twarzy przykleić się smutek, aby móc bezszelestnie zlikwidować radość, która na co dzień mnie rozpierała ... Serca mego bajkami nie uśpisz. Bo zawsze musi znaleźć się ktoś kto wszystko zepsuje... Czy jeśli zbiję lustro uda mi się dostać na jego drugą stronę? Pamiętam, że kiedy byłam mała mama zabraniała mi skakać w kałużach. Ja jednak robiłam to wbrew jej zakazom. Teraz mogę robić to kiedy chcę, jednak dziś nie przynosi to mi takiej radości, jak kiedyś. Pogniotę i włożę wspomnienie tego dnia do kieszeni, między klucze a telefon. Tak, abym w każdej chwili mogła je wyjąć, rozwinąć i wrócić do Ciebie. Jestem dilerem uśmiechu. Sprzedaję go smutnie na chodniku.
|
|
#3886 |
|
Raczkowanie
|
I Tak bym chciała, choć przez chwilę,
mieć kokardy jak motyle i do góry, hen, wysoko wzlecieć w niebo ku obłokom. Trzymać ciepły wiatr w dłoni i słuchać, o czym szepcze las... popłyńmy szlakiem nie poznanym na wyspę Malinowych Mórz na przekór własnym pragnieniom zgubiłam bilet do nieba
|
#3887 |
|
Przyczajenie
|
'Miłość to emocje te najlepsze i te gorsze Choć sama nie jest prosta bez niej wszystko nie jest proste Miłość to kolejny dzień Miłość to słońce Myślę że miłość to jedyne co w nas Boskie Jak kochasz to wierzysz mocniej Dostrzegasz sens Miłość to ten tekst Miłość to przyjaźni więzi Nie pseudo miłość do pieniędzy która jest złem Bo miłość to dobro dla ludzkiej duszy tlen Miłość to prostota choć nie zawsze łatwo kochać Miłość to muzyka dla niektórych kawał życia I Miłość to odpowiedź na miliony trudnych pytań I w końcu miłość to ta płyta Kilka wniosków: Miłość to rozwój miłość to miłość po prostu ... ' |
|
|
|
#3888 |
|
Zadomowienie
|
wiem ze nie lubicie próśb ale mam taka jedna mała i moze ktoś odpowie na nią ;*
a wiec pokłóciłam się z przyjaciółka z neta.. znamy sie jakiś rok.. ona zawsze o wszystkim zapomina co mnie denerwuje..! takie mniej tajemnice ale ze jest okk ! chodzi o opisy takie ze w srodku boli ale ja tego po sobie nie poznam.. moze : DJakJaCieLubiexD, JednaNaMilion, Plotkaraa, Pajkaa, papergirl, Little Ballerina, RealGirl89 ,marzeniatko, agattee, kee , nydee nastychick, i taki na dobranoc . Niektóre marzenia są wręcz absurdalne, co doprowadza je do totalnej beznadziejności. I przywołują świadomość, która wreszcie ci wrzeszczy: Cholera, to się nie uda. No co? Niby tak nie jest?
|
#3889 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Udawana przyjaźń...? cholernie ciężko. Jak trudno powiedzieć przyjacielowi, że już nim nie jest! Jestem z Tobą zawsze...ale i tak nie jestem Twoim przyjacielem ;( Najgorszy przyjaciel, to fałszywy przyjaciel... Podobno siłę przyjaźni mierzy się tym, ile potrafisz jej wybaczyć. nie wiem czy o coś takiego chodziło.! ? |
|
|
|
|
#3890 |
|
Zadomowienie
|
W ogóle, to był skrócony dialog z moją przyjaciółką.
Kradnij, kradnij ile wlezie. ![]() ____________________ dziwny świat w szaleństwie. - (...) tylko jak ja mam się wobec niego zachowywać? co robić? - bądź po prostu sobą. nie musisz udawać. - żeby być sobą, muszę udawać. - jak to? - a tak, że sama nie wiem, kim jestem. W moim innych świecie możemy gadać do rana Świat należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń `- Co mam zrobić żebyś mi wybaczyła? - Kup mi jacht. - Ee ee... ale ... po co Ci jacht? - No jak mnie wkurzysz to sobie popłynę Chciałbym z Tobą pójść lecz nie umiem stawiać kroków czekałam kiedy powiesz mi, że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty to cos, co jest napewno, co jest naparwdę, że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne. Nie pamiętam już jak mam czytać z Twoich oczu Pójdę gdzie chcesz byle jaka drogą, przeciez wiesz.
|
#3891 |
|
Raczkowanie
|
wszystko się ułoży.
umieramy z miłości, której nie ma. tak bardzo chciałabym widzieć cię więcej trzymać za rękę kopać powietrze. opowiedzieć ci jak bardzo zwariowałam. masz taki komfort, jesteś disko. szkoda, że teraz wiem ile w jego myślach było mnie. nie potrafię. nie chcę. nadzieją żyję, pieprzoną nadzieją. czego chcę. czego potrzebuję. czego mi brak. co jest mi niezbędne. za czym tęsknię. bez czego nie potrafię. ciebie. ciebie. ciebie. ty. za tobą. bez ciebie. i nie pamiętam dnia, w którym odszedłeś. zupełnie bez słowa. jakby nigdy cię nie było. a przecież byłeś. nie mogę się mylić. nie tak dawno całowałam ten twój uśmiech. wciąż czuję cię pod skórą. za dużo ciebie we mnie. kocham cię, żałosne nie? suve, nydee, papergirl <3
a gdzie podziała się truskawkowa1993? |
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Give me a reason... / daj mi powód...
a piękny świat miesza mi mikserem w głowie. robi koktail z moich uczuć. It`s complicated . / skomplikowało się . noc to kobieta, czy mężczyzna? bo cudnie jest ukryć się w Nocy ramionach. I gotta know do you feel it too . / ja wiem, że Ty też to czujesz. bananowalaska może: wojna myśli niespokojnych. bo czasem musi być gorzej, żebyśmy dostrzegli dobro kolejnego... uśmiech do góry nogami. nie sztuka otoczyć się ludźmi lecz sztuką jest trwać przy nich . są dni, których nie powinno być na świecie. czasem jedno słowo wykracza ponad to, co oznacza... z dobrą miną do złej gry. nie wiem czy o to chodzi (?)
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-06-16 o 00:50 |
|
|
|
#3893 |
|
Raczkowanie
|
Wielka część życia to odkładanie nieszczęścia na kiedy indziej.
Nie mogła wiedzieć, że to była jedna z tych chwil, których się nigdy nie zapomina, na pamięci powstała blizna, ranka, która zaboli ilekroć złączą się pewne rzeczy... You are my favourite need. I pytasz mnie co znaczą te łzy... Buduję moje szczęście od nowa. Już nie Ty będziesz jego fundamentem. Pojawiasz się zawsze wtedy, gdy jestem prawie pewna, że już nic do Ciebie nie czuję. I zawsze wtedy uświadamiasz mi jak bardzo się myliłam. Możemy być, jak dzieci, tak zwyczajnie szczęśliwi... I wtedy świat cały padnie mi do stóp. Bo mi aniołowie herbatę słodzą uśmiechem. Czy zdaje Pan sobie sprawę, że cały mój świat wali się nagle gdy Pan mija mnie obojętnie i całuje JĄ na powitanie? Specjalnie dla Ciebie ubiorę zapach fiołków i otulona obłokiem podam słońce na śniadanie. ![]() Czasem mam ochotę zamknąć się w sobie i wyrzucić klucz. I kochać teraz muszę za Ciebie... Zamknięta w czterech ścianach wypłakuję resztki Ciebie z serca.. Bo zapragnęła być tak zwyczajnie szczęśliwa... Dzięki Niemu mam swoje prywatne niebo. dziewczyny jesteście boooskie <3
|
#3894 |
|
Rozeznanie
|
Póki co zagryzam wieczór kaloriami i nie czekam ani trochę na Twój głos.
I wanna drink stories from your lips. Przemarzłam z braku Twoich rąk. A Ciebie nie ma i nie ma, i usta już krwawią od wzywania Cię po imieniu. Czasami chowam się w truskawkowym dżemie, bo wredna suka we mnie drzemie. Powieki zalepione kurzem, a na ustach gorzki smak rozczarowania. Pod powieką zbiera się na deszcz. Mam usta ściągnięte tęsknotą. Bo uśmiech wypadł na ostrym zakręcie i zniknął. Kawa w białych filiżankach, drożdżówka w każdą sobotę i Twoja twarz po drugiej stronie stołu. Wystarczy.
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwile, jutro nadrobię zaległości
odmeldowuje się i jeden, mój aktualny opis:cyy.. mi się wydawało, cy widziałam kotecka?
|
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Poczekasz na mnie ? Miłość suszę na długich kuchennych sznurkach. Odszedłeś. Miałam nawet zamknąć za Tobą drzwi na klucz, ale ten cholerny zamek znów się popsuł ! Kieliszki potłukłam przy nalewaniu wina, które i tak było przepełnione zapachem naszego ostatniego wieczoru. Papierosy też się skończyły... Niech to diabli wezmą ! Albo Ty weź... Czy Miłość widać tylko w podczerwieni ? Może jestem zbyt dziecinna żeby odejść. Jesteśmy jak gruszki na wierzbie.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-06-16 o 08:03 |
|
|
|
#3897 | ||
|
Zadomowienie
|
Może miłość, po prostu ?
Nie chce Cię miewać, chce z Tobą być. Cały czas. Gadać i milczeć. Myć Ci samochód i pić razem kawę rano. Patrzeć jak się smarujesz kremem, jak się śmiejesz. Daj mi to. Chcę Cię z Twoim światem. Niech lepiej da sobie spokój. Nie dźwignie tego. Jest sporo potrzeb, a główna to pozbyć się Ciebie Rozlazło się między nami tak,że byliśmy bardziej obok siebie niż razem Życie, błagam, nie bądź tak bezwzględne I dałam mu siebie i cały mój świat. Nagle wszytskie wątpliwości poszły sobie do diabła. Kocham go i już. Pieprzę wszystko, chcę tylko jego ______________ Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie wiem, czy dobrze zrozumiałam..
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-06-16 o 08:18 |
||
|
|
|
#3898 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#3899 |
|
Marudziara
|
Ciekawa jestem kto z nas pierwszy zachłyśnie się powietrzem z wodą w ustach przypominamy ryby... Wem że śmierć nie jest naszym przeznaczeniem najwyżej agonia taka co tli się jak niedopałek w nieskończoność... Dopóki nie zdepcze go but obojętną podeszwą my wciąż mamy bose stopy... Dialogi przekornie ułożyły się w krzyżówkę odkąd milczenie wyszło na spacer. Tam gdzie zapętlił się niebieski tramwaj wysiadłam może zawróci... Tyle chciałabym Ci powiedzieć , Lecz nie mogę, bo boję się, że mnie odtrącisz. Nie chcę Cię stracić, Choć narazie jesteśmy tylko przyjaciółmi, To dla mnie i tak bardzo wiele. Gdy na mnie patrzysz - czuję się speszona Gdy mnie dotykasz chcę prosić o więcej. Marzę, że kiedyś coś nas połączy, Że się we mnie zakochasz. W moich marzeniach już jesteśmy razem, Połączeni uczuciem tak silnym, że nic go nie pokona. Radość patrzenia utknęła w miejscu przeznaczonym na wieczny spoczynek...
Cisza ma skrzydła odkąd prześcieradło wygładziło zmarszczki chłodem
|
#3900 |
|
Raczkowanie
|
a kiedy przy mnie śpisz, nie odbieram myśli złych..
![]() najgorsze jednak w wyobraźni jest to, że przychodzi chwila, w której trzeba przerwać marzenie, a to bardzo boli.. Kiedy jesteś obok mnie, świat nie znaczy nic, jak na wietrze słaby liść - nie mam siły...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

)
wiemy. 

Ale dziękuje za szczerość bo wśród tych opisów znajduje się też opis mojego autorstwa . Teraz już wiem że uważasz że jest bezsensowny .

)
.

Kradnij, kradnij ile wlezie.
wystarczy Marzena