|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
może tutaj mnie ktoś wysłucha i jakims dobrym słowem wspomoże. mam takiego strasznego doła... mimo iz tak dlugo juz nie jestem ze swoim ex to dalej o nim mysle... dalej mam nerwice lękową i boje sie wyjść. on mieszka pare domow ode mnie... jest mi tak ciężko... musze powiedziec ze naprawde za nim tęsknie. byliśmy razem 2 lata. mimo iz mnie psychicznie ponizał i popychał to potrafil mnie tak strasznie od sieie uzaleznić, to straszne. nie umiem sobie z tym poradzic. spotykm sie z kimś ale nie moge się do tego przekonać... pomóżcie
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z moim K. już nie jestem 4 miesiaci i całe 3 tygodnie bez zadnego kontaktu. Myślałam, że nie bede myslec ale tak sie nie da. Choćbym nie wiem jak się starała, to kazdego dnia o nim pomysle. Cokolwiek. Wmawiam sobie, że nic nigdy juz nie bedzie miedzy nami, nawet wyzbyłam sie nadziei ale nie wiem jak bym postapiła gdyby stanął w moich drzwiach, przytulił... Teraz niby twarda ale tak naprawde nie wiem... MAm teraz sesje, musze skończyć prace a nie mogę sie zebrac... Nie chce nikogo ranic... bo sama nie wiem czego chce ;/ Trzymaj sie kochana
|
|
#513 | |
|
Rozeznanie
|
dzięki...
Cytat:
a wszyscy mówili żebym już dała sobie spokoj,bo ani ja ani on się nie zmieni...było to jakiś miesiąc temu.. i od tego czasu cały czas wychodzę z domu,bawię się,spotykam z ludzmi, (piję)... i nie bardzo wiem co mną kieruje...
|
|
|
#514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze jest to, że ja pocieszam koleżankę która sie rozstała z chłopakiem a sama nie mogę dojść do ładu z emocjami ehs, no ale ona to już przesadza, chciała żebym ją zastąpiła w pracy bo ona nie da rady, no kurcze jakby każdy nie szedł do pracy z powodu rozstania to bezrobocie wzrosłoby drastycznie , musiałam ją trochę ofuknąć żeby sie wzieła w garśc, bo ja teoretycznie też nie powinnam chodzic do pracy tylko leżec w domu odłogiem i się zalewać łzami![]() Niezmienna dzieki za słowa otuchy, czy mądra no nie wiem nie wiem , chyba głupia, że tęsknie za takim baranem
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DZIęKUJę chociaż Ty jedna jesteś ze mną
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiety powinny się wspierac. A już najbardziej w takich chwilach
![]() Nawet nie wiecie jak się cieszę, że mam Ole moją przyjaciółke no i was... Wyżalę się, wypłacze na ramieniu ... wiem że zawsze coś doradzi. I będzie szczera aż do bólu... Każdemu życzę takiej przyjaciółki... Teraz to ja już sama nie wiem czego chce :/ Być szczęśliwa ... To najważniejsze!! Mam dziś egzamin o 19:00 i czuję że dostane 2 a tak bardzo chciałabym już skończyć tą szkołe... Mam dosyć. I jeszcze ten ciągły deszcz ......................... ........
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm pare razy słyszalam ze jestem podobna do Katie Melua wiecej sie ostatnio usmiecham, jestem otwarta na ludzi, staram sie myslec pozytywnie - faceci to zauwazaja ![]() a dzisiaj ide z kolega na piwo, zrelaksowac sie po ciezkim egzaminie
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam taka przyjaciolke, nawet 2! poza tym, ostatnio nawet przed mama sie otworzylam, rozmawialysmy, chce naprawic kontakt ze wszystkimi, z ktorymi zepsulam - bo nie mialam nigdy na nikogo czasu, tylko tz... w koncu nikt nie mowi mi co mam robic, nie ma pretensji ze nie napisalam przez pol godziny, nie ma pretensji ze ide na piwo, i nie pyta co dzis ubralam, czy dekolt nie za duzy... Drobne *******y, wyprowadzaly mnie z rownowagi, i sie wypalilo.
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziekuję
i zazdroszcze pogody. Ja już mam dosyć, czuję się jakby był październik :/No i mam nadzieję, że Pan na egzaminie nie palnie czegoś głupiego, bo ostatnio powiedział, że ludzie są tacy prości i nieskomplikowani... Aż się zagotowałam i zaczełam z nim wywód o tym jacy to są faceci i że chyba bardzo się myli myśląć że nieskomplikowani
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale od wczorajszy jest w miarę ładnie, grunt że nie pada;p ej Ci faceci:/ jak coś powiedzą to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać :| ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- a co pan na to?;>;d |
|
|
|
|
#522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że moje posty coś komuś przynoszą, to bardzo miłe, mimo tego że jestem najmłodszą osobą tutaj i z najmniejszym doświadczeniem to czuję, że znalazłam swoje miejsce na Wizażu. Szkoda, że w takich smutnych okolicznościach. Cytat:
Mnie kiedyś kolega porównywał do Keiry Knightley ![]() Ostatniozauważam, że ludzie się do mnie uśmiechają. Miałam dzisiaj bardzo miły sen. Śnił mnie się mężczyzna, którego kiedyś już spotkałam w snach - tak mnie się wydaje. Ostatnio pociągają mnie faceci w okularach, ale nie nudnych szkolniackich druciakach, tylko w takich charakterystycznych oldschoolowych a'la słynne Ray Bany, choć niekoniecznie... Mój wyśniony men miał właśnie takie pingle, a spod nich spoglądały wielkie brązowe piękne oczy. Śniło mnie się, że spotkaliśmy się przypadkiem po raz drugi - za pierwszym razem rozmawialiśmy ze sobą, ale nie wymieniliśmy się namiarami na siebie. Za drugim znowu rozmawialiśmy, dowiedziałam się o nim, że jest fryzjerem . Nie wiem, co było dalej, obudziłam się. Tych oczu ze snu nie zapomnę nigdy.
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Pan Michał, którego uwielbiam
jest najmłodszym doktorem w Polsce i jest rok starszy ode mnie Serdecznie pozdrawiam jest facetem który zawsze i wszedzie lubi sobie pogadać ze studentami powiedział, że nie spodziewał się że kobiety w taki a nie inny sposób patrzą na pewne sprawy które dla nich są błache podziekował mi za to że otworzyłam mu oczy na pewne sprawi i bedzie się starał teraz czasem mysleć jak kobieta Pół wykładu tak sobie gadaliśmy o cała sala miała niezłą zabawe
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ;p
Jezzu mój TŻ też by tak chciał, ;d a zamiast tego siedzi na nudnych odrabianych wykładach i co chwile pisze sms że już mu sie nie chce tak siedzieć;p Studia - jak to słowo strasznie brzmi ;o <boisie> |
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Studia są cudowne
Ja uciekam na egzamin trzymajcie kciuki żeby mi się dobre bajkopisarstwo włączylo ![]() papa
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
3mamy kciuki;p
cudowne?
|
|
|
|
#527 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem wiem wiem Jednak on wg mnie przegina.. napisał dziewczynie tego kolesia, że on ją zdradza ze mną.. i że jest ładną dziewczyną, niech sobie znajdzie innego egzamin oblany. Cóż się dziwić, dzisiaj nie miałam do tego głowy. cały czas myślałam, o nim
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
|
#528 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kochane
Ja dziś dostałam zadanie - przepracowania całego dnia i musiałam podołać, choć kiepsko mi poszło ![]() Po pracy postanowiłam sbie zrobić żele na stopy i ogólnie spa-pedicure dla poprawy nastroju i ... było dobrze zanim nie wróciłam do domu. Jak przyjechałam był u siebie - jak tylko weszłam do domu i otwarłam okna - w ciągu 5 minut zobaczyłam jak odjeżdża z domu ![]() Generalnie jak tylko mnie widzi wciąż ucieka... Jakby nie mógł znieść, że jestem tak blisko - to wciąż boli jak cholera. Z każdym dniem kocham go bardziej i chyba (o zgrozo!) coraz bardziej idealizuję - już nie wiem jak się z tego wyleczyć |
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W żadnym wypadku nie chcę Cię straszyć. Każda z nas tak miała, każda z nas to przechodziła. Wiem, co czujesz, każda z nas wie co teraz możesz przeżywać. Jesteśmy z Tobą całym sercem. Musisz wziąć się w garść! Czy masz kogoś kto może okazać Ci wsparcie w najtrudniejszych chwilach? Kogokolwiek - przyjaciół, dobrą koleżankę, kogoś zaufanego z rodziny? Wsparcie innych osób dodaje otuchy i siły. Dzięki nim łatwiej jest ogarnąć cały zamęt wokół siebie. Mnie znajomi wspierali, pomagali wyprostować ścieżki, wiedziałam że zostanę przez nich wysłuchana i w zamian dostanę dobre słowo.
Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2009-06-16 o 18:51 |
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
a pisałam już kiedyś jakieś posty i dlatego
aa szkoda gadać, pół roku za niedługo mija a on mpisze, że nie możemy być razem bo mamy odmienne charaktery itp I jeszcze pisze, zamiast przyjśc i pogadac .. Jednak ja podejrzewam, że znalazł inną zresztą znalazł czy nie , widzieć go nie chce !! kiedyś pisałam tutaj, że on własnie powiedział, że nie jest gotowy na związek, ale po kilku dniach stwierdził, że żyć bezemnie nie może i wrócilismy do siebie ( to było jakiś miesiąc temu ) Jak widać popełniłam błąd wracając do niego
|
#532 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Robert (mój przyjaciel) wyciągnął mnie dziś na spacer... Co z tego mi przyszło? Chyba tylko nasze mokre głowy i ubrania, bo pośrodku nas złapał deszcz... Jutro ognisko, też mnie na nie wyciąga.... Choć ja nie wiem, czy mam po co tam iść...Czy nie lepiej zostać samej w czterech ścianach.... Edytowane przez ZagubionaStokrotka Czas edycji: 2009-06-16 o 20:00 |
|
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On postąpił niemalże identycznie jak wielu eks TŻów - niespodziewany koniec bez próby wyjaśnienia, jeszcze gorzej że podczas rozmowy na GG, bo brakowało odwagi na wypowiedzenie kilku słów w cztery oczy. Próba walki o niego chyba niewiele by wniosła - sama widzisz, że jemu po prostu nie zależy, nie ma o co już walczyć, sama gór nie przeniesiesz, nie zmienisz nic. Nie załamuj się. Wakacje to czas odpoczynku, a więc relaksuj się w towarzystwie znajomych. Nie zmarnuj tego, nie przeleż wakacyjnego czasu w pościeli tonąc w chusteczkach higienicznych. Nie zamykaj się wyłącznie w czterech ścianach, daj się gdzieś wyciągnąć. Życie ucieka.
|
|
|
#534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama wciąż zadaję sobie pytanie - dlaczego..? i nie mam i pewnie nigdy nie dostanę odpowiedzi a to pytanie.. |
|
|
|
|
#535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to tak jest...same przezywamy rozstanie a pocieszamy siebie nawzajem To taka terapia ..mówimy komuś i sluchajac siebie pomagamy samym sobie![]() Ahh a ja byłam na tyle słaba,że olałam szkołe w pierwszy dzień po rozstaniu.Nie byłam w stanie wyjsc z łóżka przez pierwsze 4 dni.To było straszne...ale juz za mną. Widzę ,że sie trzymasz .To dobrze ![]() I nie jestś głupia..tęsknota nie jest niczym głupim.Ja też tęsknie wiedząc ,że nie powinnam..a jednak.To takie niezależne od nas.Kiedyś przestaniemy tęsknić. |
|
|
|
|
#536 |
|
Raczkowanie
|
Ja praktycznie nie pracowałam przez 3 tygodnie
![]() Dopiero dziś pierwszy raz od rozstania spędziłam cały dzień z klientami (choć łatwo nie było). Taka reakcja mojego organizmu i psychiki mnie zaskoczyła, bo do tej pory nic nie było w stanie mnie złamać ![]() Jednak miłość jest nieobliczalna |
|
|
|
#537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż ja wiem co mną kieruje, przynajmniej mi się tak zdaje. W końcu poczułam się wolna, nie skrępowana! Po 2 dniach czuje się szczęśliwa i naprawdę mam ochotę poznawać wszystko od nowa. Jakbym 4 lata w jakimś letargu spędziła! Czasem mnie zaboli, zakuje... To rana, ale sie zabliźni.
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
od mojego rozstania z facetem minęły 24 godziny.
ta.. boli jak cholera. wiem, że przejdzie, że to kwestia czasu. ale najgorsze jest to, że to rozstanie to naprawdę nie moja wina. to on mnie olewał, nie dbał o mnie. a mi tak ciężko .. |
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Ile byliście ze sobą? Co wpłynęło na to, że on przestał się Tobą interesować?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

21. 04.2014 

!
albo chociaż błagam przez 2xo i małe M 

Smutne to wszystko,że cos się piknie zaczyna i tak źle kończy!!
, musiałam ją trochę ofuknąć żeby sie wzieła w garśc, bo ja teoretycznie też nie powinnam chodzic do pracy tylko leżec w domu odłogiem i się zalewać łzami