Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-16, 13:17   #511
Myszunia19
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7

może tutaj mnie ktoś wysłucha i jakims dobrym słowem wspomoże. mam takiego strasznego doła... mimo iz tak dlugo juz nie jestem ze swoim ex to dalej o nim mysle... dalej mam nerwice lękową i boje sie wyjść. on mieszka pare domow ode mnie... jest mi tak ciężko... musze powiedziec ze naprawde za nim tęsknie. byliśmy razem 2 lata. mimo iz mnie psychicznie ponizał i popychał to potrafil mnie tak strasznie od sieie uzaleznić, to straszne. nie umiem sobie z tym poradzic. spotykm sie z kimś ale nie moge się do tego przekonać... pomóżcie
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 13:38   #512
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
może tutaj mnie ktoś wysłucha i jakims dobrym słowem wspomoże. mam takiego strasznego doła... mimo iz tak dlugo juz nie jestem ze swoim ex to dalej o nim mysle... dalej mam nerwice lękową i boje sie wyjść. on mieszka pare domow ode mnie... jest mi tak ciężko... musze powiedziec ze naprawde za nim tęsknie. byliśmy razem 2 lata. mimo iz mnie psychicznie ponizał i popychał to potrafil mnie tak strasznie od sieie uzaleznić, to straszne. nie umiem sobie z tym poradzic. spotykm sie z kimś ale nie moge się do tego przekonać... pomóżcie
Ja staram sie nie miec dołów, choć pogoda jest strasznie przygnębiająca...
Ja z moim K. już nie jestem 4 miesiaci i całe 3 tygodnie bez zadnego kontaktu. Myślałam, że nie bede myslec ale tak sie nie da. Choćbym nie wiem jak się starała, to kazdego dnia o nim pomysle. Cokolwiek.
Wmawiam sobie, że nic nigdy juz nie bedzie miedzy nami, nawet wyzbyłam sie nadziei ale nie wiem jak bym postapiła gdyby stanął w moich drzwiach, przytulił... Teraz niby twarda ale tak naprawde nie wiem... MAm teraz sesje, musze skończyć prace a nie mogę sie zebrac... Nie chce nikogo ranic... bo sama nie wiem czego chce ;/ Trzymaj sie kochana

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 13:43   #513
moorfina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez despi Pokaż wiadomość
mogę tylko wiem jak to jest
dzięki...

Cytat:
Napisane przez Flamenco88 Pokaż wiadomość
Jasne...
Ja sie ostro wypłakałam i narazie ogólnie jest mi lepiej! Teraz staram sobie uzmysłowić, że zasłużyłam na lepszy model !
Ja płakałam tyko raz i to z tego względu,że potraktował mnie na koniec jak śmiecia/powietrze...najzwyczajnie j w świecie okłamał.. a tak to ja już sama nie wiem... właściwie to chyba nie jest mi smutno,to normalne? tylko żal mi trochę zmarnowanego czasu.. nie żal prawie 4 lat,tylko tego casu kiedy było źle a w gruncie reczy mógł mnie ktoś inny lepiej traktować,mogłam inaczej spędzać czas.. a ja jak ten koń z klapkami na oczach a wszyscy mówili żebym już dała sobie spokoj,bo ani ja ani on się nie zmieni...

było to jakiś miesiąc temu.. i od tego czasu cały czas wychodzę z domu,bawię się,spotykam z ludzmi, (piję)... i nie bardzo wiem co mną kieruje...

Pani Kosmetyczka

egzamin zawodowy praktyczny 97%

WIECZNIE SZUKAJĄCA..
moorfina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 14:10   #514
Amarath
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niezmienna Pokaż wiadomość
Ehh nie ma mnie tu jakiś czas a tyle nas przybywa...
Tak ostatnio myślałam...ile z nas na całym świecie w minucie zostaje sameSmutne to wszystko,że cos się piknie zaczyna i tak źle kończy!!

Alice widzę ,że podtrzymujesz tu wszystkich na duchu...

Przykro mi z powodu Amarath...ale wierzeę ,że dasz sobie radę...Gdzieś w głebi duszy czytajac co pisałas uważam,że jesteś bardzo silną kobietką...i mądrą.

Krolowakiczu co się stało??
O tak Alice to prawdziwy dobry duszek tutaj
Najlepsze jest to, że ja pocieszam koleżankę która sie rozstała z chłopakiem a sama nie mogę dojść do ładu z emocjami ehs, no ale ona to już przesadza, chciała żebym ją zastąpiła w pracy bo ona nie da rady, no kurcze jakby każdy nie szedł do pracy z powodu rozstania to bezrobocie wzrosłoby drastycznie , musiałam ją trochę ofuknąć żeby sie wzieła w garśc, bo ja teoretycznie też nie powinnam chodzic do pracy tylko leżec w domu odłogiem i się zalewać łzami
Niezmienna dzieki za słowa otuchy, czy mądra no nie wiem nie wiem , chyba głupia, że tęsknie za takim baranem
Amarath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 14:17   #515
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja staram sie nie miec dołów, choć pogoda jest strasznie przygnębiająca...
Ja z moim K. już nie jestem 4 miesiaci i całe 3 tygodnie bez zadnego kontaktu. Myślałam, że nie bede myslec ale tak sie nie da. Choćbym nie wiem jak się starała, to kazdego dnia o nim pomysle. Cokolwiek.
Wmawiam sobie, że nic nigdy juz nie bedzie miedzy nami, nawet wyzbyłam sie nadziei ale nie wiem jak bym postapiła gdyby stanął w moich drzwiach, przytulił... Teraz niby twarda ale tak naprawde nie wiem... MAm teraz sesje, musze skończyć prace a nie mogę sie zebrac... Nie chce nikogo ranic... bo sama nie wiem czego chce ;/ Trzymaj sie kochana

DZIęKUJę chociaż Ty jedna jesteś ze mną
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 16:25   #516
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
DZIęKUJę chociaż Ty jedna jesteś ze mną
Kobiety powinny się wspierac. A już najbardziej w takich chwilach

Nawet nie wiecie jak się cieszę, że mam Ole moją przyjaciółke no i was... Wyżalę się, wypłacze na ramieniu ... wiem że zawsze coś doradzi. I będzie szczera aż do bólu... Każdemu życzę takiej przyjaciółki... Teraz to ja już sama nie wiem czego chce :/ Być szczęśliwa ... To najważniejsze!!
Mam dziś egzamin o 19:00 i czuję że dostane 2 a tak bardzo chciałabym już skończyć tą szkołe... Mam dosyć.

I jeszcze ten ciągły deszcz ......................... ........

- 25 kg
Stary 2009-06-16, 16:38   #517
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Musisz być bardzo piękną i interesującą kobietą.

Oczywiście, że należy postępować tak, żeby nikogo nie zranić. Pominęłam to, bo wyszłam z założenia, że jest całkiem oczywiste.

hmm pare razy słyszalam ze jestem podobna do Katie Melua wiecej sie ostatnio usmiecham, jestem otwarta na ludzi, staram sie myslec pozytywnie - faceci to zauwazaja zadna z nas przeciez nie zwrocila by uwagi na naburmuszonego faceta

a dzisiaj ide z kolega na piwo, zrelaksowac sie po ciezkim egzaminie
Stary 2009-06-16, 16:40   #518
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dziś egzamin o 19:00 i czuję że dostane 2 a tak bardzo chciałabym już skończyć tą szkołe... Mam dosyć.

I jeszcze ten ciągły deszcz ......................... ........
3mamy kciuki !
a na pomorzu nie pada)
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 16:42   #519
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Kobiety powinny się wspierac. A już najbardziej w takich chwilach

Nawet nie wiecie jak się cieszę, że mam Ole moją przyjaciółke no i was... Wyżalę się, wypłacze na ramieniu ... wiem że zawsze coś doradzi. I będzie szczera aż do bólu... Każdemu życzę takiej przyjaciółki... Teraz to ja już sama nie wiem czego chce :/ Być szczęśliwa ... To najważniejsze!!

tez mam taka przyjaciolke, nawet 2! Przeggadaly mi do rozsadku nie raz, pomagamy sobie nawzajem, trzeba miec kogos takiego przy sobie

poza tym, ostatnio nawet przed mama sie otworzylam, rozmawialysmy, chce naprawic kontakt ze wszystkimi, z ktorymi zepsulam - bo nie mialam nigdy na nikogo czasu, tylko tz...

w koncu nikt nie mowi mi co mam robic, nie ma pretensji ze nie napisalam przez pol godziny, nie ma pretensji ze ide na piwo, i nie pyta co dzis ubralam, czy dekolt nie za duzy... Drobne *******y, wyprowadzaly mnie z rownowagi, i sie wypalilo.
Stary 2009-06-16, 16:50   #520
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
3mamy kciuki !
a na pomorzu nie pada)
Nie dziekuję i zazdroszcze pogody. Ja już mam dosyć, czuję się jakby był październik :/

No i mam nadzieję, że Pan na egzaminie nie palnie czegoś głupiego, bo ostatnio powiedział, że ludzie są tacy prości i nieskomplikowani... Aż się zagotowałam i zaczełam z nim wywód o tym jacy to są faceci i że chyba bardzo się myli myśląć że nieskomplikowani

- 25 kg
Stary 2009-06-16, 17:09   #521
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dziekuję i zazdroszcze pogody. Ja już mam dosyć, czuję się jakby był październik :/

No i mam nadzieję, że Pan na egzaminie nie palnie czegoś głupiego, bo ostatnio powiedział, że ludzie są tacy prości i nieskomplikowani... Aż się zagotowałam i zaczełam z nim wywód o tym jacy to są faceci i że chyba bardzo się myli myśląć że nieskomplikowani
ja tez miałam dość;p
ale od wczorajszy jest w miarę ładnie, grunt że nie pada;p
ej Ci faceci:/ jak coś powiedzą to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać :|

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

a co pan na to?;>;d
Oliwka 21.07.2016
Stary 2009-06-16, 17:12   #522
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alice in Wonderland Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

jak milo slyszec takie slowa
a wiesz, ze Ty tez jestestaka dobra duszyczka tego forum?
juz swoje troszke przeszlas i potrafisz dostrzec promyczek, nie raz usmiecham sie na Twoje odpowiedzi z ktorych czuc "moc"

!
Dziękuję
Cieszę się, że moje posty coś komuś przynoszą, to bardzo miłe, mimo tego że jestem najmłodszą osobą tutaj i z najmniejszym doświadczeniem to czuję, że znalazłam swoje miejsce na Wizażu. Szkoda, że w takich smutnych okolicznościach.

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
hmm pare razy słyszalam ze jestem podobna do Katie Melua wiecej sie ostatnio usmiecham, jestem otwarta na ludzi, staram sie myslec pozytywnie - faceci to zauwazaja zadna z nas przeciez nie zwrocila by uwagi na naburmuszonego faceta

a dzisiaj ide z kolega na piwo, zrelaksowac sie po ciezkim egzaminie
Katie Melua mówisz. Mnie kiedyś kolega porównywał do Keiry Knightley
Ostatniozauważam, że ludzie się do mnie uśmiechają.

Miałam dzisiaj bardzo miły sen. Śnił mnie się mężczyzna, którego kiedyś już spotkałam w snach - tak mnie się wydaje. Ostatnio pociągają mnie faceci w okularach, ale nie nudnych szkolniackich druciakach, tylko w takich charakterystycznych oldschoolowych a'la słynne Ray Bany, choć niekoniecznie... Mój wyśniony men miał właśnie takie pingle, a spod nich spoglądały wielkie brązowe piękne oczy.
Śniło mnie się, że spotkaliśmy się przypadkiem po raz drugi - za pierwszym razem rozmawialiśmy ze sobą, ale nie wymieniliśmy się namiarami na siebie. Za drugim znowu rozmawialiśmy, dowiedziałam się o nim, że jest fryzjerem . Nie wiem, co było dalej, obudziłam się. Tych oczu ze snu nie zapomnę nigdy.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 17:18   #523
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość

a co pan na to?;>;d
Pan Michał, którego uwielbiam jest najmłodszym doktorem w Polsce i jest rok starszy ode mnie Serdecznie pozdrawiam jest facetem który zawsze i wszedzie lubi sobie pogadać ze studentami powiedział, że nie spodziewał się że kobiety w taki a nie inny sposób patrzą na pewne sprawy które dla nich są błache podziekował mi za to że otworzyłam mu oczy na pewne sprawi i bedzie się starał teraz czasem mysleć jak kobieta Pół wykładu tak sobie gadaliśmy o cała sala miała niezłą zabawe

- 25 kg
Stary 2009-06-16, 17:25   #524
alloffkowa
Zakorzenienie

hehe ;p

Jezzu mój TŻ też by tak chciał, ;d
a zamiast tego siedzi na nudnych odrabianych wykładach i co chwile pisze sms że już mu sie nie chce tak siedzieć;p

Studia - jak to słowo strasznie brzmi ;o <boisie>
Oliwka 21.07.2016
Stary 2009-06-16, 17:29   #525
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Studia są cudowne
Ja uciekam na egzamin trzymajcie kciuki żeby mi się dobre bajkopisarstwo włączylo
papa

- 25 kg
Stary 2009-06-16, 17:35   #526
alloffkowa
Zakorzenienie

3mamy kciuki;p
cudowne?
Oliwka 21.07.2016
Stary 2009-06-16, 18:06   #527
k4rotk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alice in Wonderland Pokaż wiadomość
a wiec tak...
smutno
chcialabym napisac, ze moze da rade cos, ale ciezka sytuacja
wiesz ze sama nawazylas piwa, kurde ale co Cie to tego skusilo?!
dlaczego? nie spodziewalas sie, ze wkoncu tak wyjdzie? spod kontroli? ze sie dowie?

powodzenia na egzaminie trzymam kciuki i daj znac!

wiem wiem wiem to tylko i wyłącznie moja wina.
Jednak on wg mnie przegina.. napisał dziewczynie tego kolesia, że on ją zdradza ze mną.. i że jest ładną dziewczyną, niech sobie znajdzie innego

egzamin oblany. Cóż się dziwić, dzisiaj nie miałam do tego głowy. cały czas myślałam, o nim

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 18:29   #528
ZagubionaStokrotka
Przyczajenie

Cytat:
Pewnie, że możesz.
Gorzej? Co to oznacza?

Wcale sobie nie radzę, płaczę wszędzie gdzie tylko jestem, nie mam sił sie opanować....nie mam sił żyć....
ZagubionaStokrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 18:40   #529
despi
Raczkowanie

Cześć Kochane
Ja dziś dostałam zadanie - przepracowania całego dnia i musiałam podołać, choć kiepsko mi poszło
Po pracy postanowiłam sbie zrobić żele na stopy i ogólnie spa-pedicure dla poprawy nastroju i ...
było dobrze zanim nie wróciłam do domu. Jak przyjechałam był u siebie - jak tylko weszłam do domu i otwarłam okna - w ciągu 5 minut zobaczyłam jak odjeżdża z domu
Generalnie jak tylko mnie widzi wciąż ucieka... Jakby nie mógł znieść, że jestem tak blisko - to wciąż boli jak cholera.
Z każdym dniem kocham go bardziej i chyba (o zgrozo!) coraz bardziej idealizuję - już nie wiem jak się z tego wyleczyć
despi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 18:47   #530
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZagubionaStokrotka Pokaż wiadomość
Wcale sobie nie radzę, płaczę wszędzie gdzie tylko jestem, nie mam sił sie opanować....nie mam sił żyć....
Początek, pierwsze dni po rozstaniu to najgorszy etap. Nie mówię, że później idzie z górki. Długa droga przed Tobą, naprawdę długa. Musisz być bardzo silna.
W żadnym wypadku nie chcę Cię straszyć. Każda z nas tak miała, każda z nas to przechodziła.
Wiem, co czujesz, każda z nas wie co teraz możesz przeżywać. Jesteśmy z Tobą całym sercem. Musisz wziąć się w garść!
Czy masz kogoś kto może okazać Ci wsparcie w najtrudniejszych chwilach? Kogokolwiek - przyjaciół, dobrą koleżankę, kogoś zaufanego z rodziny? Wsparcie innych osób dodaje otuchy i siły. Dzięki nim łatwiej jest ogarnąć cały zamęt wokół siebie. Mnie znajomi wspierali, pomagali wyprostować ścieżki, wiedziałam że zostanę przez nich wysłuchana i w zamian dostanę dobre słowo.

wymienię

Edytowane przez paula-zla
Czas edycji: 2009-06-16 o 18:51
Stary 2009-06-16, 18:53   #531
krolowakiczu
Zakorzenienie

a pisałam już kiedyś jakieś posty i dlatego

aa szkoda gadać, pół roku za niedługo mija a on mpisze, że nie możemy być razem bo mamy odmienne charaktery itp I jeszcze pisze, zamiast przyjśc i pogadac .. Jednak ja podejrzewam, że znalazł inną zresztą znalazł czy nie , widzieć go nie chce !!

kiedyś pisałam tutaj, że on własnie powiedział, że nie jest gotowy na związek, ale po kilku dniach stwierdził, że żyć bezemnie nie może i wrócilismy do siebie ( to było jakiś miesiąc temu ) Jak widać popełniłam błąd wracając do niego

28.09.2010

krolowakiczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 19:58   #532
ZagubionaStokrotka
Przyczajenie

Cytat:
Początek, pierwsze dni po rozstaniu to najgorszy etap. Nie mówię, że później idzie z górki. Długa droga przed Tobą, naprawdę długa. Musisz być bardzo silna.
W żadnym wypadku nie chcę Cię straszyć. Każda z nas tak miała, każda z nas to przechodziła.
Wiem, co czujesz, każda z nas wie co teraz możesz przeżywać. Jesteśmy z Tobą całym sercem. Musisz wziąć się w garść!
Czy masz kogoś kto może okazać Ci wsparcie w najtrudniejszych chwilach? Kogokolwiek - przyjaciół, dobrą koleżankę, kogoś zaufanego z rodziny? Wsparcie innych osób dodaje otuchy i siły. Dzięki nim łatwiej jest ogarnąć cały zamęt wokół siebie. Mnie znajomi wspierali, pomagali wyprostować ścieżki, wiedziałam że zostanę przez nich wysłuchana i w zamian dostanę dobre słowo.
Ehh mam, ale oni w kółko powtarzają jedno.... Będzie następny lepszy.... To się skończyło tak strasznie z zaskoczenia....Wiem, że gdyby istniała jakaś przyczyna byłoby mi łatwiej... A tak, dwie godziny przed tym jak ze mną zerwał na gadu mówił, że mnie kocha.... A chyba najbardziej nie mogę sobie wydarować, że poprosił, żebym weszła na gadu i tam mi to napisał...Nawet nie miał odwagi powiedzieć tego wprost... Ehh próbowałam dzwonić, nie odbierał, przestałam.... Nie mogę walczyć o niego, gdy on sam na to nie ma ochoty.... Mieliśmy tyle wspólnych planów...Zbliżają się wakacje, mieliśmy je zaplanowane od początku do końca.... Wszystko się skończyło, a tyle dla niego poświęciłam.... Tyle czasu, tyle uczuć, dałam mu tyle z siebie, a w zamian otrzymałam tylko łzy.... Ja nie wiem co ze mną nie tak, jestem tak paskudna, mam tak głupi charakter? Niech mi ktoś powie, dlaczego tak się dzieje... Dlaczego? ;(
Robert (mój przyjaciel) wyciągnął mnie dziś na spacer... Co z tego mi przyszło? Chyba tylko nasze mokre głowy i ubrania, bo pośrodku nas złapał deszcz... Jutro ognisko, też mnie na nie wyciąga.... Choć ja nie wiem, czy mam po co tam iść...Czy nie lepiej zostać samej w czterech ścianach....

Edytowane przez ZagubionaStokrotka
Czas edycji: 2009-06-16 o 20:00
ZagubionaStokrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 20:21   #533
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh mam, ale oni w kółko powtarzają jedno.... Będzie następny lepszy.... To się skończyło tak strasznie z zaskoczenia....Wiem, że gdyby istniała jakaś przyczyna byłoby mi łatwiej... A tak, dwie godziny przed tym jak ze mną zerwał na gadu mówił, że mnie kocha.... A chyba najbardziej nie mogę sobie wydarować, że poprosił, żebym weszła na gadu i tam mi to napisał...Nawet nie miał odwagi powiedzieć tego wprost... Ehh próbowałam dzwonić, nie odbierał, przestałam.... Nie mogę walczyć o niego, gdy on sam na to nie ma ochoty.... Mieliśmy tyle wspólnych planów...Zbliżają się wakacje, mieliśmy je zaplanowane od początku do końca.... Wszystko się skończyło, a tyle dla niego poświęciłam.... Tyle czasu, tyle uczuć, dałam mu tyle z siebie, a w zamian otrzymałam tylko łzy.... Ja nie wiem co ze mną nie tak, jestem tak paskudna, mam tak głupi charakter? Niech mi ktoś powie, dlaczego tak się dzieje... Dlaczego? ;(
Robert (mój przyjaciel) wyciągnął mnie dziś na spacer... Co z tego mi przyszło? Chyba tylko nasze mokre głowy i ubrania, bo pośrodku nas złapał deszcz... Jutro ognisko, też mnie na nie wyciąga.... Choć ja nie wiem, czy mam po co tam iść...Czy nie lepiej zostać samej w czterech ścianach....
Nie da się ukryć, że rady typu "jak nie ten to inny" naprawdę niewiele dają, jedynie irytują. Z czasem zaczniesz wierzyć w to, że zasługujesz na miłość ze strony innego mężczyzny, chociaż dobrze wiem, że na obecną chwilę pragniesz tylko jego.
On postąpił niemalże identycznie jak wielu eks TŻów - niespodziewany koniec bez próby wyjaśnienia, jeszcze gorzej że podczas rozmowy na GG, bo brakowało odwagi na wypowiedzenie kilku słów w cztery oczy. Próba walki o niego chyba niewiele by wniosła - sama widzisz, że jemu po prostu nie zależy, nie ma o co już walczyć, sama gór nie przeniesiesz, nie zmienisz nic.
Nie załamuj się. Wakacje to czas odpoczynku, a więc relaksuj się w towarzystwie znajomych. Nie zmarnuj tego, nie przeleż wakacyjnego czasu w pościeli tonąc w chusteczkach higienicznych. Nie zamykaj się wyłącznie w czterech ścianach, daj się gdzieś wyciągnąć. Życie ucieka.

wymienię
Stary 2009-06-16, 20:22   #534
despi
Raczkowanie

Cytat:
wszystko z Tobą dobrze, Oni tak lubią zostawiać z dnia na dzień, z minuty na minutę.
sama wciąż zadaję sobie pytanie - dlaczego..? i nie mam i pewnie nigdy nie dostanę odpowiedzi a to pytanie..
Stary 2009-06-16, 20:38   #535
Niezmienna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amarath Pokaż wiadomość
Najlepsze jest to, że ja pocieszam koleżankę która sie rozstała z chłopakiem a sama nie mogę dojść do ładu z emocjami ehs, no ale ona to już przesadza, chciała żebym ją zastąpiła w pracy bo ona nie da rady, no kurcze jakby każdy nie szedł do pracy z powodu rozstania to bezrobocie wzrosłoby drastycznie , musiałam ją trochę ofuknąć żeby sie wzieła w garśc, bo ja teoretycznie też nie powinnam chodzic do pracy tylko leżec w domu odłogiem i się zalewać łzami
Niezmienna dzieki za słowa otuchy, czy mądra no nie wiem nie wiem , chyba głupia, że tęsknie za takim baranem

A to tak jest...same przezywamy rozstanie a pocieszamy siebie nawzajemTo taka terapia ..mówimy komuś i sluchajac siebie pomagamy samym sobie
Ahh a ja byłam na tyle słaba,że olałam szkołe w pierwszy dzień po rozstaniu.Nie byłam w stanie wyjsc z łóżka przez pierwsze 4 dni.To było straszne...ale juz za mną.
Widzę ,że sie trzymasz .To dobrze
I nie jestś głupia..tęsknota nie jest niczym głupim.Ja też tęsknie wiedząc ,że nie powinnam..a jednak.To takie niezależne od nas.Kiedyś przestaniemy tęsknić.
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 20:54   #536
despi
Raczkowanie

Ja praktycznie nie pracowałam przez 3 tygodnie
Dopiero dziś pierwszy raz od rozstania spędziłam cały dzień z klientami (choć łatwo nie było).
Taka reakcja mojego organizmu i psychiki mnie zaskoczyła, bo do tej pory nic nie było w stanie mnie złamać
Jednak miłość jest nieobliczalna
Stary 2009-06-16, 21:12   #537
Flamenco88
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Flamenco88

Cytat:
Napisane przez moorfina Pokaż wiadomość
dzięki...

Ja płakałam tyko raz i to z tego względu,że potraktował mnie na koniec jak śmiecia/powietrze...najzwyczajnie j w świecie okłamał.. a tak to ja już sama nie wiem... właściwie to chyba nie jest mi smutno,to normalne? tylko żal mi trochę zmarnowanego czasu.. nie żal prawie 4 lat,tylko tego casu kiedy było źle a w gruncie reczy mógł mnie ktoś inny lepiej traktować,mogłam inaczej spędzać czas.. a ja jak ten koń z klapkami na oczach a wszyscy mówili żebym już dała sobie spokoj,bo ani ja ani on się nie zmieni...

było to jakiś miesiąc temu.. i od tego czasu cały czas wychodzę z domu,bawię się,spotykam z ludzmi, (piję)... i nie bardzo wiem co mną kieruje...
Wiesz u mnie to drugi dzień... Ale w sumie podobnie na to patrze! Jakbym czytała o sobie.

Chociaż ja wiem co mną kieruje, przynajmniej mi się tak zdaje. W końcu poczułam się wolna, nie skrępowana! Po 2 dniach czuje się szczęśliwa i naprawdę mam ochotę poznawać wszystko od nowa. Jakbym 4 lata w jakimś letargu spędziła!

Czasem mnie zaboli, zakuje... To rana, ale sie zabliźni.
Stary 2009-06-16, 21:18   #538
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flamenco88 Pokaż wiadomość
Wiesz u mnie to drugi dzień... Ale w sumie podobnie na to patrze! Jakbym czytała o sobie.

Chociaż ja wiem co mną kieruje, przynajmniej mi się tak zdaje. W końcu poczułam się wolna, nie skrępowana! Po 2 dniach czuje się szczęśliwa i naprawdę mam ochotę poznawać wszystko od nowa. Jakbym 4 lata w jakimś letargu spędziła!

Czasem mnie zaboli, zakuje... To rana, ale sie zabliźni.
ojej, ale pięknie napisałaś !!
Oliwka 21.07.2016
Stary 2009-06-16, 21:20   #539
carpaibex
Zakorzenienie

od mojego rozstania z facetem minęły 24 godziny.
ta.. boli jak cholera. wiem, że przejdzie, że to kwestia czasu. ale najgorsze jest to, że to rozstanie to naprawdę nie moja wina. to on mnie olewał, nie dbał o mnie. a mi tak ciężko ..
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 21:27   #540
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
od mojego rozstania z facetem minęły 24 godziny.
ta.. boli jak cholera. wiem, że przejdzie, że to kwestia czasu. ale najgorsze jest to, że to rozstanie to naprawdę nie moja wina. to on mnie olewał, nie dbał o mnie. a mi tak ciężko ..
Ile byliście ze sobą? Co wpłynęło na to, że on przestał się Tobą interesować?

wymienię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości