|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Ja tez myślałam, że tak zrobię, ale któraś z dziewczyn mi doradziła, żebym z tej firmy wzięła próbkę, bo nie zawsze jakościowo są ok. Także czekam na próbki, a czas ucieka... Chciałabym rozwieść zaproszenia początkiem lipca.
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
chyba w koncu zrozumiał, ze to nie był spisek wag
teraz chce schudnąć by dopiero sobie garniutur kupic
|
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy na szczescie tylko jedna spowiedz
![]() Rossete a Ty nie mieszkalas z TZ przed slubem? |
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
anjadka, ja tez mam stare autko.
Tez zamowione juz od pol roku Nawet go nie widzielismy jeszcze, nie bylo okazji
|
#2345 |
|
Wtajemniczenie
|
Anjadka, autko nie w moim stylu, ale ładne
Ja bym coś delikatnie dała do ozdoby, tak dla kontrastu, bo auto ma taki jakby mdły kolor. Co do dekoracji takich aut, to mój brat miał takie w takim stylu i dekoracja nie wyglądała tak źle. |
|
|
|
#2346 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyobraźcie sobie, ze TŻ się do mnie nie odzywa...niby napisał przed południem maila, ze mnie kocha i chce być ze mną,potem ja do niego dzwoniłam, ale w sumie też obstawał za mamą mimo wszystko...dałam mu ultimatum na wyjasnienie wszystkiego do piątku, bo chyba to mi sie należy.
Byłam na przymiarce sukni, wróciłam o 19...dzwonię, piszę...TŻ nie odbiera, nie odpisuje, zero kontaktu...jestem załamana nie wiem co robić co myśleć, co się u niego dzieje, odchodze od zmysłów.
|
|
#2347 |
|
Wtajemniczenie
|
Pokaże Wam fotki z dzisiejszej przymiarki. Jednak zdecydowałam się na bolerko, z krótkim rękawkiem - satynowe. Suknia juz podpięta do skrócenia.
A poniżej moja wczorajsza próbna fryzurka...dół będzie cały pofalowany, ogólnie coś w tym klimacie mi całkiem pasuje, no i włosy będą rozjaśnione, więc będzie inny efekt - teraz mam masakryczne odrosty...
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2009-06-16 o 23:26 |
|
|
|
#2348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rybulka zapomniałam pogratulować Ci obrony ![]() A ja zawzięcie drukuję zaproszenia Okazało się, że kupiłam trzy razy za dużo papieru... nie wiem jak ja to liczyłam
|
|
|
#2349 |
|
Raczkowanie
|
AgatkaL bardzo ci ładnie w tej sukieneczce, a w tej fryzurce ci znacznie lepiej, bardzo fajna.
|
|
|
|
#2350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo chyba cos ominelam ![]() kurcze wspolczuje bo do slubu niecaly miesiac a Ty takie przeboje masz Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() naprawde pasuje do ciebie ta sukienka trafny wybor !! i fryzurka tez sliczna ![]() a ja wkoncu doczekalam sie przesylki z moja poduszeczka na obraczki i ksiega gosci jak dla mnie sa cuuuuuuuuuuuudne ![]()
|
|
|
#2351 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Suknia suuupper (no holender - nie mowilam, ciagle wszystko super). jest niesamowita i przeslicznie w niej wygladasz, pozazdrosci figurki!!! Fryzura bedzie swietnie pasowac do tego stylu!!! ps. nie dzwon juz, daj przeczekac. Facetom dluzej zajmuje dojscie do siebie, kobiety sa szybsze w przetrawianiu sytuacji. Lepsza plec, jak nie? Wszystko sie ulozy, uwierz mi. ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takze jak PM w Polsce juz spia to ja po wizazu zaczynam buszowac ![]() a oto moje cudenka
|
|
|
#2353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Anjadka - sama nie wiem, nie chce zeby nam wa-wka wygladala jak hinduska taksowka, ale z drugiej stony nie mam koncepcji. ![]() Tak na prawde to bede jak najbardziej szczesliwa jak nie bedzie zadnej dekoracji - pies to tracal. Samochod podoba mi sie sam w sobie, i zdjecia jak na stare robione, beda bardziej wygladac na 'prawdziwe'. ![]() No i autko mi do sukni pasuje hehehe A ty juz wiesz co? Tak sobie mysle e ten ciemny kolor z twojego bukiecika, bedzie swietnie wygladal jako kntrast na tym samochodzie, ale co dokladnie i jak... hmm... |
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
swietnie , rewelacyjnie , odjazdowo ... tylko tyle mi narazie przyszlo do glowy a na co Ci to?
|
|
#2355 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo ladne! ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
Baba trzy dychy na karku i nie umie sie wypowiedziec!!!Dziekuje!! |
||
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak kupowalam w NY tzn na stronie internetowej kolor jest ivory ale na zdjeciach wyglada jak bialy ![]() o z tym super .. to nie ma za co
|
|
|
#2357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Milego surfowania xxPs - tak jak moja sukienka - ivory a wyglada na biala, a na niektorych zdjeciach i srebrna - oszukany kolor
|
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to faktycznie szczesciara z Ciebie ze szefa nie bedzie ... przynajmniej bedziesz miala czas pospac no i do nas sie tutaj odezwac ![]() p.s moja sukienka tez jest ivory ![]() ale tylko jak poloze cos bialego przy niej to widac tak to jest ciezko widziec roznice
|
|
|
#2359 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wstałam, choc zaraz chyba zasnę. obudzilam TZ, ma byc o 8 i jedziemy do Olsztyna po mój dyplom ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jesli chodzi o tesciowa to moja jest fajna-pomaga, gotuje, wyrecza, ale czasem jak juz cos palnioe to nie wiadomo, czy sie smiac czy plakac wczoraj ogladamy plytke z naszego wesela i ja taka uradowana i przeszczesliwa przezywam to jeszcze raz i jest ujecie jak wchodzimy na sale i tz bierze mnie na rece (swoja droga bez zadnego wysilku), a ona: "No, synu-bylo co podniesc, nie?" juz wczesniej kiedys tez sie smialam, jak to tz w kosciele sie zawzial i nie moglam go przeciagnac na swoja strone, wiec zeby sie nie szarpac po prostu za nim poszlam. A ona do mnie: "No, ja to sie nie dziwie, ze ja mojego meza nie moglam przeciagnac, ale Ty taka baba i nie dalas rady?" a ja mam naprawde straszne kompleksy na temat swojego wygladu i ta jeszcze tak mi dolozy ![]() wczoraj tez jak ogladalismy te plytke to tez komentowala ubiory moich kuznek-ze ta i ta to mialy za bardzo wykrojone suknie, ta cycki na wierzchu, a te dwie jak im zespol kazal tanczyc sexy, zeby dostac wodke za buty to komentowala, ze widac, ze dziewczyny mialy spora praktyke |
||
|
|
|
#2361 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ile zwykle jedzie do Ciebie? zmierzcie czas i dodaj to tego pół godziny zapasu i będzie OK ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do dekoracji, to albo nie dekoruj wcale kwiatami i daj tylko tablice albo udekoruj delikatnie, tak jak Anula pokazala na zdjęciu ze slubu brata autko samo w sobie zrobi wrażenie ![]() my dopiero rozgladamy się za autkiem - kurcze chyba juz najwyzsza pora się tym zająć ![]() ![]() Cytat:
ja tez chcę hortencsje, wiec powiem Ci jak to ma się do mojej ![]() a ile Twoj TZ ma wzrostu? sporo musi zejsc z wagi, da rade? (albo czy TY dasz?? Cytat:
![]() aparaty oszukują ale tak serio to przeciez wszystko zalezy od oświetlenia w jakim robi się zdjęcia
|
|
|
#2362 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2363 |
|
Raczkowanie
|
zaaaabcia Śliczna poduszeczka i księga, super wybór
Maggie1983 no niestety czasami juz tak jest z tymi teściowymi, takto sie nieodzywają a jak juz cos powie to można pasc z płaczu lub śmiechu.
|
|
|
|
#2364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pieknie Kasiulka!!!! ja wieczorkiem moze wstawie zdjecia studyjne a w weekend chyba pojedziemy w plener |
|||
|
|
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny potrzebuję Waszej rady
wczoraj znajomi, którzy pobierają się tydzien przed nami sprawili nam więlką niespodziankę - poprosili mnie i TZ, abyśmy oboje im świadkowali na ich ślubie z jednej strony to strasznie mile i widać znajomi bardzo się tym przejmują że my zaraz po nich i z tego co widzę bardzo chcą to podkreślić że tak jakby będą dwie młode pary, ale z drugiej strony martwi mnie to, że to będzie tydzien przed nami, a wszyscy (fotograf, katering, kwiaciarnia, orkiestra itp) chcą sie spotykać z nami tydzien przed zeby omawiać szczegóły... no i wiadomo, że na ostatnią chwile wszystkiego trzeba samemu trzeba dopilnować i podopinać... na ich wesele będziemy musieli jechać dokladnie na drugi koniec Polski, wiec zajmie to nam weekend + minimum 2 dni, bo w piątek wyjazd a w poniedzialek powrót wczesniej planowalismy z TZ iść na ślub i w miarę szybko zmyć się z wesela, żeby wrocic do siebie i od poniedziałku a nawet niedzieli popoludnia zająć się swoim ślubem jak to wszystko zorganizować? co Wy będziecie załatwiać na ostatnią chwile u siebie? bo muszę to jakoś poukładać wszystko... i drugie pytanie... na ich slub kupilam sobie ostatnio delikatną, skromną sukieneczkę no i teraz mam problem z tym w co sie ubrać... oni robią bardzo duze, eleganckie wesele czy mogłabym iść na ich ślub w sukience którą założę tez na swoje własne poprawiny? (z gości u nas powtórzą sie tylko Ci znajomi, bo my robimy skromne przyjecie) wtedy tą skromną sukienkę, którą kupilam założyłabym na ich poprawiny suknia którą ja mam na swoje poprawiny jest naprawde elegancka i bardzo by pasowała dla świadkowej na takim wielkim wypasionym ślubie... ale czy to wypada?
Edytowane przez SollAngelica Czas edycji: 2009-06-17 o 08:47 |
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, uwaga!
Wczoraj zrobiłam test ciążowy... II kreseczki Nadal jestem w szoku i nie mogę uwierzyć, że to już się stało ![]() Na dniach idę do lekarza w celu potwierdzenia wyniku testu
|
#2367 |
|
Wtajemniczenie
|
A więc dziś ma być o 17 u mnie w domu konfrontacja z teściową, moją mamą, mną i TŻ...Podejrzewam, ze do niczego to nie doprowadzi, tylko będzie mega awantura i ślubu nie będzie, bo TŻ nie jest za mną. Twierdzi, ze mój tata i brat, którzy słyszeli tą jej rozmową z teściową kłamią i, z e jego mama chciała tylko porozmawiać o weselu...smieszne po prostu mój brat twierdzi, zę tak się darła, ze jeszcze chwila a wyprowadził by ją z domu. PARANOJA!!!!
|
|
#2368 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2370 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny byłam u dekoratorki wczoraj i okazalo sie że na ma już kilka wesel zarezerwowanych na 19 wrzesnia i wszystkie kolory takie jakie chciałam też już są zarezerwowane a chciałam bordowy, czerwony albo wiśniowy i już ich nie ma tylko został jej sie zielony, żółty, i pomarańczowy. I wybrałam pomarańczowy. wszystko mi sie teraz pokrzyżowało bo już kupiłam wiśniowe serwetki ale to już jest mój błąd bo za pużno do niej zadzwoniłam że chce dekoracje bo myslałam że sama coś udekoruje ale stwierdziłam że jak mam kupować te materiały i potem będą leżeć to jepiej wynająć dekoracje.
I tu jest moja prośba do was. Jeśli macie jakies zdjęcia pomarańczowych bukietów to wrzuście je dla mnie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

juz wczesniej kiedys tez sie smialam, jak to tz w kosciele sie zawzial i nie moglam go przeciagnac na swoja strone, wiec zeby sie nie szarpac po prostu za nim poszlam. A ona do mnie: "No, ja to sie nie dziwie, ze ja mojego meza nie moglam przeciagnac, ale Ty taka baba i nie dalas rady?"
a ja mam naprawde straszne kompleksy na temat swojego wygladu i ta jeszcze tak mi dolozy