Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-17, 09:02   #2371
groszek80
Raczkowanie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Pokaże Wam fotki z dzisiejszej przymiarki. Jednak zdecydowałam się na bolerko, z krótkim rękawkiem - satynowe. Suknia juz podpięta do skrócenia.

A poniżej moja wczorajsza próbna fryzurka...dół będzie cały pofalowany, ogólnie coś w tym klimacie mi całkiem pasuje, no i włosy będą rozjaśnione, więc będzie inny efekt - teraz mam masakryczne odrosty...
AgatkaL ślicznie wyglądasz!!! Fryzurka też super Nie martw się, na pewno wszystko się ułoży i wszystko sobiew wyjaśnicie

A ja dalej nie wiem jak się uczesać :conf used: Chyba nikt nie zwrócił uwagi na mój wpis Dziś mam 5 przymiarkę (teoretycznie ostatnią), mam nadzieję, że wszystko będzie ok...

Co do samochodu my też mamy retro areo z 1930 r. czarno czerwony (wklejałam kiedyś foto) i chcemy tylko jeden mały bukiet położyć na maskę, bo auto samo w sobie jest odobne

A ja dzisiaj mam samotny wieczór, a dzisiaj nasza rocznica i to szósta

Kurcze uzależniłam się od forum. Zamiast pracować, to Was podczytuje ukradkiem
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:03   #2372
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Cytat:
A więc dziś ma być o 17 u mnie w domu konfrontacja z teściową, moją mamą, mną i TŻ...Podejrzewam, ze do niczego to nie doprowadzi, tylko będzie mega awantura i ślubu nie będzie, bo TŻ nie jest za mną. Twierdzi, ze mój tata i brat, którzy słyszeli tą jej rozmową z teściową kłamią i, z e jego mama chciała tylko porozmawiać o weselu...smieszne po prostu mój brat twierdzi, zę tak się darła, ze jeszcze chwila a wyprowadził by ją z domu. PARANOJA!!!!
Powodzenia!!!!
Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Uwaga, uwaga!

Wczoraj zrobiłam test ciążowy... II kreseczki
Nadal jestem w szoku i nie mogę uwierzyć, że to już się stało
Na dniach idę do lekarza w celu potwierdzenia wyniku testu
Gratuluje!!! a Ty cos juz azzis podejrzewałaś???

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
dziewczyny potrzebuję Waszej rady
wczoraj znajomi, którzy pobierają się tydzien przed nami sprawili nam więlką niespodziankę - poprosili mnie i TZ, abyśmy oboje im świadkowali na ich ślubie
z jednej strony to strasznie mile i widać znajomi bardzo się tym przejmują że my zaraz po nich i z tego co widzę bardzo chcą to podkreślić że tak jakby będą dwie młode pary, ale z drugiej strony martwi mnie to, że to będzie tydzien przed nami, a wszyscy (fotograf, katering, kwiaciarnia, orkiestra itp) chcą sie spotykać z nami tydzien przed zeby omawiać szczegóły...
no i wiadomo, że na ostatnią chwile wszystkiego trzeba samemu trzeba dopilnować i podopinać...

na ich wesele będziemy musieli jechać dokladnie na drugi koniec Polski, wiec zajmie to nam weekend + minimum 2 dni, bo w piątek wyjazd a w poniedzialek powrót
wczesniej planowalismy z TZ iść na ślub i w miarę szybko zmyć się z wesela, żeby wrocic do siebie i od poniedziałku a nawet niedzieli popoludnia zająć się swoim ślubem
jak to wszystko zorganizować? co Wy będziecie załatwiać na ostatnią chwile u siebie? bo muszę to jakoś poukładać wszystko...

i drugie pytanie...
na ich slub kupilam sobie ostatnio delikatną, skromną sukieneczkę no i teraz mam problem z tym w co sie ubrać...
oni robią bardzo duze, eleganckie wesele
czy mogłabym iść na ich ślub w sukience którą założę tez na swoje własne poprawiny? (z gości u nas powtórzą sie tylko Ci znajomi, bo my robimy skromne przyjecie)
wtedy tą skromną sukienkę, którą kupilam założyłabym na ich poprawiny
suknia którą ja mam na swoje poprawiny jest naprawde elegancka i bardzo by pasowała dla świadkowej na takim wielkim wypasionym ślubie... ale czy to wypada?
Hmm z sukieneczka jak najbardziej pasuje byc w tej samej bo przeciez znajomi robia wesele i wiedza ile to wydatków żre więc nie beda źle patrzec ze w tej samej sukience jesteś No i ja bym zaryzykowala i jechala na to weselicho i godzila sie swiadkowac...takie historie nie powtarzaja sie czesto... sama w zeszlym roku jechalam na drugi koniec Polski na wesele wiec te kilka dni was nie zbawi...zdazycie na pewno wszystko załatwić...albo zrobcie to wszystko co zaplanowane na weekend wczesniej i bedziecie mieli spokojną glowe...

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:04   #2373
BEAMI
Raczkowanie

azzis świetna nowina, kolejny dzidzius. Trzymaj sie kochana

AgatkaL mam nadzieje, ze tak tragicznie nie bedzie i wesele sie odbedzie. Mam nadzieje ze ta rozomwa cos da i więcej takich akcji nie bedziesz miała. Moze teściową szał dopad ze to juz nie długo i TZ bedzie dwój

SollAngelica mozezałatwcie sobie te sprawy na 2 tyg przed waszym weselem, że by na weselu znajomych o tym nie myślec.
Stary 2009-06-17, 09:05   #2374
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Uwaga, uwaga!

Prawdziwe baby boom Gratulacje!!!

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:07   #2375
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Uwaga, uwaga!

Super wiadomość!!! Gratulacje !!!
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:07   #2376
ania20m
Wtajemniczenie

No własnie tez tak pomyślałam baby boom
Azzis gratuluje Ci z całego serca kochana!!

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:10   #2377
domi7ks
Zakorzenienie

Azzis gratulacje to już piata z nas
który podejrzewasz tydzień?kiedy miałas ostatnią @?

Ja dziś zaczynam 15ty, ale to leci

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:18   #2378
nenur
Raczkowanie

GG do nenur

azzis gratulacje

ania20m ja mialam bukiet z pomaranczowych gerberow..wklejam zdjecie ale tak dokladnie go nie widac..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia (26) ja.jpg (33,2 KB, 99 załadowań)

Bartłomiej - 16.02.2011r.

nenur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:19   #2379
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam u dekoratorki wczoraj i okazalo sie że na ma już kilka wesel zarezerwowanych na 19 wrzesnia i wszystkie kolory takie jakie chciałam też już są zarezerwowane a chciałam bordowy, czerwony albo wiśniowy i już ich nie ma tylko został jej sie zielony, żółty, i pomarańczowy. I wybrałam pomarańczowy. wszystko mi sie teraz pokrzyżowało bo już kupiłam wiśniowe serwetki ale to już jest mój błąd bo za pużno do niej zadzwoniłam że chce dekoracje bo myslałam że sama coś udekoruje ale stwierdziłam że jak mam kupować te materiały i potem będą leżeć to jepiej wynająć dekoracje.

I tu jest moja prośba do was. Jeśli macie jakies zdjęcia pomarańczowych bukietów to wrzuście je dla mnie

jeden tylko mam

agatko jedyne co ci moge poradzi to zachowac spokój uwierz mi jesli sie z mamą nie dacie jej sprowokowac zachowacie zupełny spokoj to ja diabli wezmą bo to tak jest jak ona przyjdzie nastawiona na awanturę a nie bedzie umiała was wyprowadzic z rownowagi to jeszcze wiekszy szlag ją trafi i moze tz zobaczy i zrozumie po jej zachowaniu ze to ona własnie sieje zamęt
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 007_primary.jpg (26,8 KB, 26 załadowań)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:24   #2380
gold-fish
Zakorzenienie

Kasiaher ślicznie wyglądałaś

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no to niezle Cie tesciowa wykiwala
tym bardziej ze ty tez masz ecru sukienke ... ale nie martw sie i tak Ty bedziesz wygladac najpiekniej tego dnia a na tesciowa nikt nie popatrzy
Zaabcia fajne te twoje cudeńka i dzięki za ciepłe słowa... jakie to szczescie że są takie dziewczyny jak Wy tutaj- od razu mi lepiej

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
a ja dzis kupilam
dekoracje na samochod - na zdjeciu
Strippi też się nad nią zastanawiam- ile sztuk kupiłaś?

Agatko, uroczo wyglądasz i jestem tego samego zdania ze ta fryzura bardzo pasuje do sukni

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
jesli chodzi o tesciowa to moja jest fajna-pomaga, gotuje, wyrecza, ale czasem jak juz cos palnioe to nie wiadomo, czy sie smiac czy plakac
Czy wogóle są na świecie normalne tesciowe

Cytat:
masz moze zdjecie? moze wiązanka jest jakaś wymyślna w kształcie? albo bardzo duza??
ja tez chcę hortencsje, wiec powiem Ci jak to ma się do mojej
Soll, to nie ja pisałam o tym bukiecie- ale tak zacytowałaś że wyszło jakbym to ja pisała

Cytat:
dziewczyny potrzebuję Waszej rady
co Wy będziecie załatwiać na ostatnią chwile u siebie? bo muszę to jakoś poukładać wszystko...

i drugie pytanie...
czy mogłabym iść na ich ślub w sukience którą założę tez na swoje własne poprawiny? . ale czy to wypada?
Jezeli lubisz tych znajomych to nie rób im przykrości bądź swiadkową. Mysle ze zdąrzycie. Pewnie i tak w weekend nie spotkacie się z zespołem , foto czy kamerzystą bo będą pracować na innych slubach. My z zespołem i kamerzystą spotykamy się chyba w czwartek... ale inaczej się nie da. W piatek też jedzemy po owoce na stoły i po wino.
Jeżeli chodzi o suknię, to załóż tą elegancką wypada

Cytat:
Uwaga, uwaga!
Azzis gratulacje długo się staraliscie?

Cytat:
A więc dziś ma być o 17 u mnie w domu konfrontacja z teściową, moją mamą, mną i TŻ...Podejrzewam, ze do niczego to nie doprowadzi, tylko będzie mega awantura i ślubu nie będzie, bo TŻ nie jest za mną. Twierdzi, ze mój tata i brat, którzy słyszeli tą jej rozmową z teściową kłamią i, z e jego mama chciała tylko porozmawiać o weselu...smieszne po prostu mój brat twierdzi, zę tak się darła, ze jeszcze chwila a wyprowadził by ją z domu. PARANOJA!!!!
Agatko Dobrze, ze u Ciebie ,,na Twoim terenie" masz przewagę a tak na serio to jezeli będziesz opanowana to wygrasz. Moze Twoja teściowa zrobi popis i TŻ przejży To prawda- paranoja, ale jeszcze nie wszystko stracone. A wcześniej się lubiłyście z teściową?

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
agatko jedyne co ci moge poradzi to zachowac spokój uwierz mi jesli sie z mamą nie dacie jej sprowokowac zachowacie zupełny spokoj to ja diabli wezmą bo to tak jest jak ona przyjdzie nastawiona na awanturę a nie bedzie umiała was wyprowadzic z rownowagi to jeszcze wiekszy szlag ją trafi i moze tz zobaczy i zrozumie po jej zachowaniu ze to ona własnie sieje zamęt
Ha ! to samo pomyslałam i napisałam

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:30   #2381
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulkaa Pokaż wiadomość
Powodzenia!!!!

Gratuluje!!! a Ty cos juz azzis podejrzewałaś???
Piersi mialam takie wrażliwe, zwłaszcza sutki. @ nie dostałam, ale brzuch mnie pobolewał tak jak na @ więc myślałam, że niedługo przyjdzie @, ale głównie po tych piersiach się domyślałam, że coś może będzie
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Azzis gratulacje to już piata z nas
który podejrzewasz tydzień?kiedy miałas ostatnią @?

Ja dziś zaczynam 15ty, ale to leci
Myślę, że to będzie jakiś 3 tydzień
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Azzis gratulacje długo się staraliscie?
No wlasnie nie długo. Można powiedzieć, że udało nam się w 1. cyklu starań (bo ten cykl zaraz po ślubie to było już tak trochę za późno, bo zaczęliśmy dopiero po skoku temp., czyli już po owulacji). A w tym cyklu dokładnie sobie zaplanowałam kiedy będziemy się kochać, żeby trafić w owulację

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:35   #2382
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Uwaga, uwaga!

Moje gratulacje

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:36   #2383
domi7ks
Zakorzenienie

Azzis to będzie w takim razie jakiś 5ty powiedz kiedy miałas ostatnia @?

Stary 2009-06-17, 09:42   #2384
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Agatko, uroczo wyglądasz i jestem tego samego zdania ze ta fryzura bardzo pasuje do sukni
Agatko Dobrze, ze u Ciebie ,,na Twoim terenie" masz przewagę a tak na serio to jezeli będziesz opanowana to wygrasz. Moze Twoja teściowa zrobi popis i TŻ przejży To prawda- paranoja, ale jeszcze nie wszystko stracone. A wcześniej się lubiłyście z teściową?
No nie wiem jak to będzie...pal licho tesciowa i jej gadanie - mnie martwi jak się TŻ zachowa, jesli nie będzie za mną - oddam pierścionek - nie widzę innego wyjścia
Wcześniej to wszystkie awantury były przez teściową, a TZ tego nie widzi. Ogólnie ostatnio było dobrze i razem coś tam wybierałyśmy na wesele i kreację dla niej - jeszcze w niedziele było cacy. Ja się jej nie podobałam od początku - bo miałam swoje zdanie i TŻ robił to co ja chiałam a nie ona wrrrrrrrrr. Pisałam Wam, ze nie chciała juz pae razy dą ckasy na wesele i szantazowała TŻ. Teraz twierdzi, że to moja mama nie chce wesela - nawet gdyby nie chciała to nic jej do tego, bo to nie zmienia relacji między mną a TZ. Tym bardziej, ze ja sama sobie organizuję wesele. Nienawidze tej baby, chce zniszczyć nasz związek...wydrapię jej oczy jak będzie gadać na mnie a tym bardziej na moją mamę.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-06-17 o 10:17
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:42   #2385
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Uwaga, uwaga!

azzis, a ja wlasnie sie dowiedzialam o Twojej fasolce-tylko nie tu dolaczylam do Was-wiesz gdzie
Cytat:
Piersi mialam takie wrażliwe, zwłaszcza sutki. @ nie dostałam, ale brzuch mnie pobolewał tak jak na @ więc myślałam, że niedługo przyjdzie @, ale głównie po tych piersiach się domyślałam, że coś może będzie

Myślę, że to będzie jakiś 3 tydzień

No wlasnie nie długo. Można powiedzieć, że udało nam się w 1. cyklu starań (bo ten cykl zaraz po ślubie to było już tak trochę za późno, bo zaczęliśmy dopiero po skoku temp., czyli już po owulacji). A w tym cyklu dokładnie sobie zaplanowałam kiedy będziemy się kochać, żeby trafić w owulację
ja tak schzuje, ze masakra jakas-caly czas widze u siebie jakies objawy jak nie piersi, to w glowie mi sie kreci, a @ mam dostac ok 22 czerwca-mam nadzieje, ze nie przyjdzie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-17, 09:45   #2386
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Azzis to będzie w takim razie jakiś 5ty powiedz kiedy miałas ostatnia @?
Nie może być 5ty :P (tak mi się wydaje). Owulację miałam w 13/14 dniu cyklu i wtedy się staraliśmy. Dziś mija 34 dzień cyklu... więc 20 dni temu myślę doszło do zapłodnienia więc jakiś 3 tydz. A nie wiem kiedy miałam @ Bo jakoś tak nie pamiętam w domu muszę sprawdzić.
A Ciebie też podbrzusze bolało, tak jak na @ tylko trochę słabiej? Nawet teraz mnie trochę pobolewa...

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
azzis, a ja wlasnie sie dowiedzialam o Twojej fasolce-tylko nie tu dolaczylam do Was-wiesz gdzie

ja tak schzuje, ze masakra jakas-caly czas widze u siebie jakies objawy jak nie piersi, to w glowie mi sie kreci, a @ mam dostac ok 22 czerwca-mam nadzieje, ze nie przyjdzie
Hihihi Wiem
Trzymam kciuki za Twoją fasolkę Ja jeszcze się nie chcę tak cieszyć, żeby mi lekarz nie powiedział czasem że jednak pomyłka jakaś zaszła

Stary 2009-06-17, 09:47   #2387
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Uwaga, uwaga!

GRATULUJE !!!! ale fajnie że jest nas coraz więcej
a jak mąż zareagował na wiadomość?
AgatkaL super fryzurka i sliczna suknia nie przejmuj się tak tą teściową, i zachowaj spokój, pogryź język ale nie daj się sprowokowac , musisz być opanowana. TŻ niech wreszcie przejrzy na oczy

dzięki diewczyny za komplementy
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:50   #2388
domi7ks
Zakorzenienie

Azzis ale to sie liczy od daty ostatniej @. Wiec jak miałaś, przypuść,my 10ego maja to jesteś w 6 tygodniu. I prawdopodobnie tak jestes. Nawet po badaniu krwi by tak wyszło.
http://www.familie.pl/Gravid/Kalende...lculate=Oblicz

Ja myslałam, ze jestem jakiś tydzien lub dwa w ciązy a tez dowiedziałam się, ze to już 6ty
Chyba, ze miałabyś nieregularne cykle, to lekarz Ci powie w którym jesteś tygodniu na podstawie USG
Azzis mnie tak podbrzusze boało do jakiegoś 8 czy 9 tygdonia, to jest zupełnie normalne. Ale pamietaj:żadnych tabletek

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-06-17 o 09:53
Stary 2009-06-17, 09:52   #2389
kasiaher
Wtajemniczenie

azzis mnie boli nadal ten ból się już trochę zmienił ponieważ ja mam takie małe skurcze macicy , ale będzie cię bolał jeszcze jakiś czas.
Maggie1983 gratuluje nie wiedziałam że ty też, ciesze się bardzo .
Ja też myślałam że to jakiś 3 tydzień a okazało się że 6
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 10:04   #2390
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
GRATULUJE !!!! ale fajnie że jest nas coraz więcej
a jak mąż zareagował na wiadomość?
AgatkaL super fryzurka i sliczna suknia nie przejmuj się tak tą teściową, i zachowaj spokój, pogryź język ale nie daj się sprowokowac , musisz być opanowana. TŻ niech wreszcie przejrzy na oczy

dzięki diewczyny za komplementy
Mąż chyba tak jak i ja nie może jeszcze uwierzyć Boi się chyba trochę (ja z resztą też), bo jeszcze remont mieszkania przed nami (czy się wyrobimy z tym wszystkim).

Stary 2009-06-17, 10:04   #2391
motley
Zadomowienie

Cytat:
Uwaga, uwaga!

gratulacje

Cytat:
I tu jest moja prośba do was. Jeśli macie jakies zdjęcia pomarańczowych bukietów to wrzuście je dla mnie
ja mam bo też chcę mieć pomarańczowy bukiet Proszę uprzejmie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3a8203be7ca54a15[1].jpg.jpg (25,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1ebe1fd337ef126a.jpg.jpg (32,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3c9cd316d202d8f2.jpg.jpg (22,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 80ee1751473a22d1.jpg.jpg (47,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 085.jpg (51,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2002nu7.jpg (13,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet6jc2.jpg (52,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d66d64a4b37bf620.jpg.jpg (34,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_kalia_z_rz_890.jpg (16,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg redhot3mbm0203_03_116.jpg (19,4 KB, 4 załadowań)

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 10:08   #2392
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
ja mam bo też chcę mieć pomarańczowy bukiet Proszę uprzejmie
Uprzejmie dziękuje sliczne bukiety

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 10:10   #2393
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny byłam u dekoratorki wczoraj i okazalo sie że na ma już kilka wesel zarezerwowanych na 19 wrzesnia i wszystkie kolory takie jakie chciałam też już są zarezerwowane a chciałam bordowy, czerwony albo wiśniowy i już ich nie ma tylko został jej sie zielony, żółty, i pomarańczowy. I wybrałam pomarańczowy. wszystko mi sie teraz pokrzyżowało bo już kupiłam wiśniowe serwetki ale to już jest mój błąd bo za pużno do niej zadzwoniłam że chce dekoracje bo myslałam że sama coś udekoruje ale stwierdziłam że jak mam kupować te materiały i potem będą leżeć to jepiej wynająć dekoracje.

to i ja coś Ci pokaze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (29,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1a.jpg (67,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (29,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (10,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 66r.jpg (43,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_3553.jpg (48,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg untitled5.jpg (39,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg untitled8.jpg (62,6 KB, 3 załadowań)
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-17, 10:12   #2394
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
Pokaże Wam fotki z dzisiejszej przymiarki. Jednak zdecydowałam się na bolerko, z krótkim rękawkiem - satynowe. Suknia juz podpięta do skrócenia.

A poniżej moja wczorajsza próbna fryzurka...dół będzie cały pofalowany, ogólnie coś w tym klimacie mi całkiem pasuje, no i włosy będą rozjaśnione, więc będzie inny efekt - teraz mam masakryczne odrosty...
ŚLICZNIE bardzo Ci ta suknia pasuje, jest bardzo sexy

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a oto moje cudenka
Fajna taka poduszeczka ale nam i tak nie ma kto wziasc wiec bedzie na tacy od koscielnego :P

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
zowu gdzies walnelam to super. Dziewczyny apel - slowa bliskoznaczne do super! Pomozcie - normalnie wstyd!!!!

Anjadka - sama nie wiem, nie chce zeby nam wa-wka wygladala jak hinduska taksowka, ale z drugiej stony nie mam koncepcji.
Tak na prawde to bede jak najbardziej szczesliwa jak nie bedzie zadnej dekoracji - pies to tracal. Samochod podoba mi sie sam w sobie, i zdjecia jak na stare robione, beda bardziej wygladac na 'prawdziwe'.
No i autko mi do sukni pasuje hehehe
A ty juz wiesz co? Tak sobie mysle e ten ciemny kolor z twojego bukiecika, bedzie swietnie wygladal jako kntrast na tym samochodzie, ale co dokladnie i jak... hmm...
No właśnie tak myślałam coś kontrastowego, właściwie to już znalazłam jak bym to chciała zrobić tylko teraz muszę się dowiedziec cene. Gość od auta wysłał nam zdjęcia jak ludzie tego Dodga ubierają i się załamałam, jak będziecie chciec to wam pokaże... ale taki dramat z pieknego auta robic ;/

Cytat:
łaaaaaaa BOSKIE autko!!! strasznie mi sie podoba!!!
a co do dekoracji, to albo nie dekoruj wcale kwiatami i daj tylko tablice
albo udekoruj delikatnie, tak jak Anula pokazala na zdjęciu ze slubu brata
autko samo w sobie zrobi wrażenie
A dziękuje nasze jest od Pana Filipa www.gabloty.info z Krakowa (przyjedzie do nas 120km), ale jak pół roku temu oglądaliśmy je na żywo, to tylko 2 były wolne mimo że to niedziela!

Cytat:
Uwaga, uwaga!

GRATULUJE

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
A ja dalej nie wiem jak się uczesać :conf used: Chyba nikt nie zwrócił uwagi na mój wpis Dziś mam 5 przymiarkę (teoretycznie ostatnią), mam nadzieję, że wszystko będzie ok...

Co do samochodu my też mamy retro areo z 1930 r. czarno czerwony (wklejałam kiedyś foto) i chcemy tylko jeden mały bukiet położyć na maskę, bo auto samo w sobie jest odobne
Jeden bukiet u nas też wystarczy nie ma co przesadzać w końcu po to się wybiera auto retro.

ZDJECIA Z PRZYMIARKI zroooobbb!

Cytat:

UUUF ale się nacytowałam.
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 10:17   #2395
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem jak to będzie...pal licho tesciowa i jej gadanie - mnie martwi jak się TŻ zachowa, jesli nie będzie za mną - oddam pierścionek - nie widzę innego wyjścia

Nienawidze tej baby, chce zniszczyć nasz związek...wydrapię jej oczy jak będzie gadać na mnie a tym bardziej na moją mamę.
Tylko spokojnie wiem że ciężko jest się powstrzymać, ale czasami najlepszą obrona jest brak reakcji. Zastanów się teraz co chcesz jej powiedzieć. Ułóż to sobie w głowie, bo najgorszym doradca w takich momentach jest stres. Co chcesz osiągnąć... co Ci sie nie podoba w jej zachowaniu... co Cię zabolało.., Jezeli powiesz to na spokojnie to masz szansę usłyszeć szczere odpowiedzi. mam nadzieję, ze wiesz o co mi chodzi. Wypij sobie drinka po południu i pomysl że robisz to z miłosci do TZ. Że walczysz o Wasze uczucie. Ale miej swój honor.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 10:20   #2396
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko spokojnie wiem że ciężko jest się powstrzymać, ale czasami najlepszą obrona jest brak reakcji. Zastanów się teraz co chcesz jej powiedzieć. Ułóż to sobie w głowie, bo najgorszym doradca w takich momentach jest stres. Co chcesz osiągnąć... co Ci sie nie podoba w jej zachowaniu... co Cię zabolało.., Jezeli powiesz to na spokojnie to masz szansę usłyszeć szczere odpowiedzi. mam nadzieję, ze wiesz o co mi chodzi. Wypij sobie drinka po południu i pomysl że robisz to z miłosci do TZ. Że walczysz o Wasze uczucie. Ale miej swój honor.
Dzieki za rady...o wypiciu drinka tez pomyślałam..bedzie łatwiej

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 10:22   #2397
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki za rady...o wypiciu drinka tez pomyślałam..bedzie łatwiej
Trzymam kciuki za rozmowę

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 10:28   #2398
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Azzis ale to sie liczy od daty ostatniej @. Wiec jak miałaś, przypuść,my 10ego maja to jesteś w 6 tygodniu. I prawdopodobnie tak jestes. Nawet po badaniu krwi by tak wyszło.
http://www.familie.pl/Gravid/Kalende...lculate=Oblicz

Ja myslałam, ze jestem jakiś tydzien lub dwa w ciązy a tez dowiedziałam się, ze to już 6ty
Chyba, ze miałabyś nieregularne cykle, to lekarz Ci powie w którym jesteś tygodniu na podstawie USG
Azzis mnie tak podbrzusze boało do jakiegoś 8 czy 9 tygdonia, to jest zupełnie normalne. Ale pamietaj:żadnych tabletek
No to jakoś bez sensu się to liczy
Muszę sobie przypomnieć jak to się liczy na podstawie kalendarzyka, bo nie pamiętam już co i jak...
Ale uspokoiłyście mnie z tymi bólami brzucha

Stary 2009-06-17, 10:30   #2399
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
No to jakoś bez sensu się to liczy
Muszę sobie przypomnieć jak to się liczy na podstawie kalendarzyka, bo nie pamiętam już co i jak...
Ale uspokoiłyście mnie z tymi bólami brzucha

Tak się liczy od niepamietnych czasów, nawet moja bacia mi tak policzyła i lekarze tez tak licza

Stary 2009-06-17, 10:35   #2400
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Tak się liczy od niepamietnych czasów, nawet moja bacia mi tak policzyła i lekarze tez tak licza
A potem przychodzi co do czego i nie wiedzieć czemu źle jest obliczona data porodu... No ale dobra, nie dyskutuję Tak się liczy to tak mi policzą...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości