|
|
#3991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
* Całym sercem, aż do końca świata <3
* W pościeli z czerwonej satyny zapomnieć o świecie całym, wyszeptać, że jesteś Jedyny, mój Ukochany, Wspaniały... * Pachniesz jak kiełbaska <3 * Pomiziać Cię po nosku? ;**
|
|
#3992 |
|
Przyczajenie
|
idź do domu i poderżnij sobie gardło, dość długo z tym zwlekałeś
przerost duszy nad rozumem najwyraźniej z normalnością nam nie do twarzy Jak możesz pożegnać się z kimś, bez kogo nie wyobrażasz sobie życia? - Nie pożegnałam się. Nic nie powiedziałam. Po prostu odeszłam. Tamtej nocy postanowiłam przejść przez drogę w jej najszerszym miejscu. dobrze Ci z oczu patrzy, tylko tak jakoś smutno jedna jest miłość tak jak i życie jedno
|
#3993 |
|
Raczkowanie
|
![]() a wiedz, że z wzajemnością (; ![]() ooo, jak miło ![]() **przetoczyłam sobie krew, ślinę, zrobiłam przeszczep całej skóry, wspomnień właściwie już nie mam. tylko te gorzkie, śmieję się z nich kiedy opowiadam je Tobie. śmiałam się z nich opowiadając je Jemu. więc bierz mnie już w kieszeń, zasuń ją dokładnie, żeby mnie nikt nie porwał i wyrzuć mnie na skrawek końca świata, ale pod jednym warunkiem.. koniecznie musisz tam zamieszkać. liryczny początek, otwierający drzwi do krętych korytarzy próżności, egoizmu, perwersji.. którą twarz dziś włożę? kim będę dziś? jaka mam być kochanie, byle mieć Cię jak najdłużej? być może pewnego dnia doznam nagle objawienia i zobaczę drugą stronę tego monumentalnego, groteskowego żartu. i zaśmieję się wtedy. i zrozumiem, czym jest życie. przypadkowo go znalazłam i się zakochałam. nie wiem kto to, nie wiem co tu robi, ale ma przyjemny dla oka pyszczek. posprzątaj mi życie zanim wyjdziesz. proszę. i zapadła cisza, w centrum cisza na krzykach, szelestem szepcze, ze wszech stron połyka. sama sobie mogę gratulować, że spotkało mnie właśnie takie szczęście, bo to bez zawahania tak można nazwać.
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Nie trzeba dziękować, zasłużyłyście.
![]() ` Bądź. Chociaż tyle dla mnie zrób. ` Oczekiwanie na rozczarowanie jest gorsze niż samo rozczarowanie. `Oddam Ci wszystko, tylko zostań! ` Podejdź, przytul,pocałuj. I tyle. ` - Powiedz do mnie ładnie. - "Ładnie". ` - Usunęłam go z pamięci w ciągu jednej nocy. - Da się tak? ` Spójrz, jakie to wszystko jest dziwne. Najpierw walczysz, wylewasz dziennie litry łez, nie śpisz po nocach, nie jesz, nie pijesz, nie funkcjonujesz jak normalny człowiek, a potem upadasz i znów zaczynasz od nowa, aż dojdziesz do celu. Mimo, że nigdy nie doszłeś, to wciąż chcesz tam trafić... To dziwne, nie? ` On upadł, bo potknął się o Twoje wygórowane marzenia! Dobranoc.
|
#3995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem bardzo mile zaskoczona,że jednak moje opisy komuś się podobają Kochana ![]() ----------------------------------------------------------- Czy może istnieć na Ziemi tak szalona, jedyna i prawdziwa miłość, jaką ma ćpun do narkotyku? Po co oddawać się w czyjeś ręce? Po co uzbrajać innych w możliwość zranienia cię? Dopuścisz kogoś do swoich sekretów, a niechybnie doczekasz się od niego emocjonalnego kopniaka.
|
|
#3996 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cóż, za bardzo przyzwyczaiłam Cię do tego,że wybaczę Ci wszystko. A teraz co, boli ? Myślałeś, że ile ja zniosę, no ile ? .. Nie zapominaj,że sam sobie jesteś winny
W gruncie rzeczy znaczyłeś dla mnie więcej niż truskawki i mleczna czekolada razem wzięte. Ale wiesz ? Teraz wolałabym gorzką czekoladę, a truskawki nawet zgniłe i zielone.. szkoda,że tyle musiało się zdarzyć, żebym dostrzegła jakim ch*jem jesteś Polećmy aż do gwiazd, tam, gdzie nie znajdą nas Taki z Ciebie ziomek.. z poziomek. Nic wielkiego. _____________ Cytat:
dziękuję. Oby jak najmniej takich przerw kochana, powrót w wielkim stylu ;*Cytat:
![]() Cytat:
;*Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3997 |
|
Zadomowienie
|
Mogę pooddychać Tobą? Przestań! Nie kochasz mnie, roumiesz? Nie kochasz! I skończmy tę chorą zabawę bo już przestało mnie to męczyć i przestało bawić. Teraz zaczynam się bać.. Kochaj mnie jak chcesz.. Niech już wszystko będzie ok, proszę.. Niech się wszystko poukłada.. Czuję się jak narkoman na odwyku i przysięgam, że niebawem znów się naćpam chwilami o smaku kokainy.. Bądź ciepłym koem w zimne wieczory, bądź parasolem w ulewne dni, bądź lekiem na całe zło. Bądź.. Nie, nic się nie stało. Zabrakło tylko zielonej herbaty i Ciebie na dobranoc.. - Czy pamiętasz pierwsze pytanie jakie mi zadałaś? - Co to znacz być szalonym? - Właśnie. Tym razem odpowiem Ci wprost. Szaleństwo to niemożność przekazywania swoich myśli. Trochę tak, jakbyś znalazła się w obcym kraju.. Widzisz wszystko, pojmujesz co się wokół Ciebie dzieje, ale nie potrafisz się porozumieć i uzyskać znikąd pomocy, bo nie mówisz językiem tubylców. - Każdy z nas czuł to kiedyś.. - Bo wszyscy, w taki czy inny sposób, jesteśmy szaleni.. ..i żeby nie było zbyt pięknie to musiało się coś z***ać. ..a jeśli to ma być tylko chwila, niech będzie prawdziwa tak długo, jak będzie trwała. Proszę.. Chociaż raz udaj, że mnie rozumiesz, bo z tym, że we mnie nie wierzysz już dawno się pogodziłam.. Wciąż jeszcze pachnę Tobą.. - Myślisz, że jeśli usiądę tutaj, w kącie, to nikt nie zauważy, że płaczę? - Ja będę wiedział. - Tylko dlatego, że Ci powiedziałam. - Ale ja nie chcę żebyś płakała.. - Bo musiałbyś mnie pocieszać, bo źle byłoby Ci z tym, że ja płaczę.. - Bo płaczesz przeze mnie.. - Ale płaczę dla siebie. To moje łzy i mój ból, więc skoro byłeś na tyle bezczelny aby stać się ich powodem, to daruj sobie tą skruchę.. - Nie płacz! - A więc nie kochaj mnie.. - Nie kocham. - To pozwól mi płakać.. Najwyższa pora wziąć się w garść i pchnąć to wszystko do przodu.. Żyjemy tylko raz, więc żyjmy z całych sił! ..i obiecaj mi, że nie zakochasz się we mnie. Myślę, że czasem celowo to, co kochamy jest pozornie nie do zdobycia. Tak na wszelki wypadek, abyśmy nigdy nie przestali o to walczyć.. ..i nigdy już nie będę przepraszać za to,
jaka jestem.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-06-16 o 23:35 |
|
|
|
#3998 |
|
Rozeznanie
|
Jestem tu nowa i mam kilka opisów w notatniku.
Może znajdziecie coś dla siebie. ![]() Knock, knock. Who's there? Me! I kill you! Przyjaźń przychodzi wtedy, gdy cisza między dwojgiem ludzi przestaje być krępująca. This is our farewell – to jest nasze pożegnanie. erles el hombre de mis suenose. – jesteś chłopakiem moich marzeń. Raz do roku, zdmuchując świeczki z tortu urodzinowego, życzymy sobie jedno, porządne życzenie. Rozkoszujmy się ciepłą poświatą naszego szczęścia. W twoich oczach ujrzałam swoje życie i wiedziałam, że będziesz oddychać moim życiem. Nee kikoe masu ka? - czy mnie słyszysz? I lied myself. - okłamałam samą siebie. pier***ona dzi** czy szmata, mów jak chcesz - mi to lata. No.. to by było na tyle.
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wróci ani nic?:| _________ umiem zatrzymać chwile, które piękne są, jak kwiat! teraz możemy tylko podglądać gwiazdy pytanie dnia: kto ma chęć na seks? ![]() robisz to źle!
|
|
#4000 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję .
Cytat:
![]() dziękuję ![]() ___________________ Nie próbuj mnie już bardziej .
Cuz u don't care . /nie obchodzi cię to./ into a back room where she paints on a smile . /w tylnim pokoju w którym nie ma nic poza jej uśmiechem/ it could have been love it could have been anybody she waited for love but there wasn't anybody . /to może być miłość to może być każdy ona czekała na swoją miłość, ale ona nie była każdym ./ Cuz the ones who loved me, told me to stop. /bo ten, który mnie kocha, powiedział mi stop / life is never really what it seems . /życie tak naprawdę nigdy nie jest tym, czym się wydaje ./ p.s. to jakiś koszmar to, co się dzieję na tym forum .
|
|
#4001 |
|
Zadomowienie
|
Drift - moje nowe guru !
Primadonna, nieliczylamwcalesie, Drift, zakichanakrolewna, inspiration91, allmylifeismusic - dziękuje jesteście przewspaniałe. ♥ dla każdej z Was. *** cieszcie się. może nawet będziemy się smażyć w jednym piekle. bo myślę o nim ponad 24 godziny na dobę. żyjcie swoimi chorymi przypuszczeniami. albo jestem głupia, albo mi się nudzi. jestem w tym dobra. najlepsza. idę oddać się lepszemu światu. światu, w którym czasem coś nas nawet łączy. dobranoc.
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
limitowana
mistrzowskie beztroskie czasy! Ty to wiesz, więc mów, bo pytam gdzie jest sens? To tylko dzisiaj szaro,Jutro już będzie niebiesko. Nie, że konieczność - lecz przywilej. I runąć szczęściem zabitego ptaka. Masz sympatyczne wady i niesamowite zalety. Wiem, że jesteś taki jak ja - nadwrażliwy.
|
|
#4003 |
|
Raczkowanie
|
nydee , Little Ballerina , Plotkaraaa , KaMa2704 - <3 .
- miałeś tak kiedyś ?
- jak ? ;> - że patrzysz na kogoś, i wiesz, że on czuje to samo co Ty ? byłeś pomyłką .. moralność ?! to wymysł przegrywających .. co Ty odpier.dalasz ? patrzcie debile, jak się pije tequile . kochanie , przeżyjmy więcej .. - nie jesteśmy przecież rodzeństwem . wsłuchana w dźwięki samotności . ZAPAMIĘTAJ ! telefonem, komputerem i facetem. nigdy się nie dzielę ! ^^ szastasz słowem ' kocham ' jak szczeniak. nie wiesz co to znaczy. ; )
wolę się czasem zastanawiać .. D. Edytowane przez peculiarity Czas edycji: 2009-06-17 o 08:25 |
|
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
kochanie, nakarmisz mnie snami ?
Obiecuje nie będziesz się nudził ani chwili, mam plan, ktory życie Ci umili.' Historia lubi się powtarzać, prawda kotku? Spotkać ludzi, którzy czują to samo co my i tak samo odbierają świat - to największe szczęście na Ziemi.' Pomyśl o wczoraj, dziś, jutro może nie być nic I niech twoje serce pęka jeśli nie pamiętasz ich.'
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ludziom w głowach się przewraca, jest już za późno by nawracać.
Jeśli masz strach, że już cię ktoś skreślił, to dobrze byłoby zadzwonić i to sprawdzić. |
|
|
|
|
#4006 |
|
Rozeznanie
|
1. dlaczego jest tak cholernie ciężko czekać na Ciebie...?
2. każdy dzień jest gorszy od poprzednego.ale Ty o tym nie wiesz... 3. chciałabym,żebyś w końcu się dowiedział, zrobił coś. wykonał jakiś ruch. 4.ta bezsilność jest przerażająca. jest okropna. nic nie jest gorsze od świadomości, że trzeba coś zrobić, ale nic się nie da. 5.to czekanie jest zbyt bolesne. wybacz. 6. moje marzenie nie jest chyba tak wymagające.a nie może doczekać się spełnienia. 7. jest źle. jest okropnie. jest fatalnie.
|
#4007 |
|
Raczkowanie
|
* Lęku pręcik, gdzieś za mostkiem, przy aorcie żarzy się bez przerwy...
* Czasami trzeba skoczyć z mostu i liczyć, że skrzydła wyrosną po drodze. * I wiedząc, że nosi w genach chorobę, Ty nadal chcesz mu rodzić dzieci <3 * I gdy On wciąż ma ten błysk w oku, chociaż sporo ostatnio przytyłaś <3
|
|
#4008 |
|
xoxo
|
możecie z tą rozmową przejść na priv ?
<33 Marzeniątko zgadzam się z Tobą, to jest strasznie wkurzające a już nie mówię o poście gdzie jest opis jeden pod drugim a każdy w innym rozmiarze i kolorze albo w jednym poście 10 kolorów użytych w opisach. Oczopląsu można dostać od tego wszystkiego. _________________________ _______ Jeśli czujesz się czasem mały, smutny, bezużyteczny, pomyśl o tym, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w swojej grupie. Patrząc na słońce zastanawiam się ilu ludzi teraz się w nie wpatruje. Co myślą? Żyć, to znaczy odnajdywać szczęście w swoim codziennym cierpieniu... Moje życie założyło dziwne buty.Przestały mi się podobać. i żyli długo i szczęśliwie, tym sposobem do końca życia w chuj się nudzili. -Czego się boisz najbardziej? -Ja? Hmm. Nie boję się śmierci, nie boję się bólu i samotności. Boje się tego że nigdy nie przestanę go kochać i ta miłość mnie kiedyś zabije i spowoduje że będę cierpieć, że będę już zawsze sama. A Ty czego się boisz najbardziej? Dalsza pogoń nie ma sensu. Ty zawsze będziesz uciekać przed moimi oczami. zabawne, jak jedna chwila zmienia następne milion...
|
#4009 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
buziak jak najbardziej odwzajemniony *;znamy znamy dziękuję po raz x *;Cytat:
tyle, z piosenki ; ) Cytat:
więc proszę po raz kolejny. i vice versa <3 ![]() _ nie jesteś mi potrzebny, by żyć. rozpędziłam się za bardzo mając cię za 'number one'. dlaczego ciągle mi powtarzasz, że tak lubisz się bać, że to, co między nami nie powinno się stać? ale wiem też, że jest coś, czego ty nie możesz mi dać; miniminimalny smutek i miniminimalny ból - coś, czego nie da się już podzielić na pół. potrzebuję tego, by czuć. (powyższe teksty to urywki z piosenki mantra Jamala zazwyczaj nie dodaję cytatów, ale jestem zauroczona tą nutą ) |
|||
|
|
|
#4010 |
|
Rozeznanie
|
atmosfera,nastrój.
miękkie wnętrze owocu. siostra i brat. pan mieszkający obok. człowiek pochodzi od małpy! zbiry spod ciemnej gwiazdy. zlot czarownic. kawałek szczęścia. zjawa,omam,przywidzenie. syn czarnej mamy i białego taty.
|
|
#4011 |
|
Rozeznanie
|
Pokradłam troszeczkę to teraz coś ode mnie
![]() Proszę, podaruj mi uśmiech i miłość A uczucie oddam ze zdwojoną siłą By honor z zaufaniem przeważał nad blaskiem Przymierze z diabłem, era dorosłych Pytasz o realia? w nich nie ma miłości
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
|
|
#4012 |
|
Raczkowanie
|
Bóg zapłać w dobrej walucie
tym, które wychwaliły i im się podoba Tak to czytam, to powiem Wam, że kurde strasznie tu smutno.. ![]() moje :1. - Daj mi swój numer, zadzwonie.. - Nie musisz 2. Idź do kibla, bo Ci mocz oczami tryśnie ![]() 3. Ja decyduję z kim, gdzie i kiedy. JA ![]() 4. Powieś się na drzewie, poczekaj aż wezmą Cię za bombkę świateczną ![]() 5. Rozmowa z Tobą skrajnie mi uwłacza. 6. To teraz opowiedz jak to jest być wyśmiewanym całe życie ![]() 7. Jak dla mnie to powinieneś oglądać świat z perspektywy kałuży ![]() 8. Moja wyjątkowość polega na tym, że wcale nie musisz mnie lubić. 9. Masz oczy jak denka od denaturatu ![]() 10. Nie po to jesteśmy na świecie, żebyśmy się z Bogiem bratali ![]() 11. To ja jestem Twoją potęgą
|
|
#4013 |
|
Przyczajenie
|
Prawdziwy książę z bajki nie miał nawet na fajki xD Zatańczyć na szczycie świata i pierd^lić straty! Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą Marzyć i myśleć, chociaż życia nie pokolorował Disney
|
#4014 |
|
Rozeznanie
|
znaleziska:
'tylko Ciebie pragnę, tylko Ciebie chcę' '..najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze.' 'Nie przejmuj się jutrem - nie wiesz co zdarzy się dziś' 'tak, Bóg czasem bywa surowy, ale nigdy ponad to, co człowiek może znieść' oczywista oczywistość....
|
#4015 |
|
Raczkowanie
|
Po 132 stronach udało mi się nadrobić .
Jestem pod O G R O M N Y M podziwem . naprawdę wielkie jesteście dziewczyny ! w szczególności : Kissabble - temu wątkowi bez Ciebie naprawdę czegoś brakowało , więc dobrze , że już spowrotem zagościłas ; ) Frizz - panna od pozytywnej energi , bywaj jeszcze częściej . jak już któraś pięknie Cię nazwała : 'fundament tego wątku' AnnWroc - uwielbiam Cię , nic dodać nic ująć ;P nydee - ![]() steri - u w i e l b i a m . szkoda , ze tak żadko bywasz . peculiarity - abunee - r e w e l a c j a ! masz ogromny talent dziewczyno . lovers2friends - bardzo dużo nakradłam , dobrze , ze jesteś w tym wątku . agattee - Ciebie zawsze wymieniam , a nawet jak tego nie robie , to czuj się wymieniona ; ) . M E G A ! RealGirl89 - nawet nie wiesz jak się ucieszyłam z Twojego powrotu . Nie próbój więcej znikac na tak długo !JednaNaMilion - żałuję , że tak późno przekonałam się do Twoich opisów , bo napewno dużo straciłam dobrego . Bardzo dużo nakradłam ._Anusia_ - niezastąpiona ![]() _____ Są granice , któych nie można przekraczać . Ja mam wrażenie , że przekroczyłam juz wszystkie. I ja wielka , wżna gówniara , która była sama dla siebie idolem. Nie kochałam , nie było kiedy. oddychałam świeżym powietrzem , wdychałam nową wiarę. Tłumaczyłam drzewom i trawą , że muszę. Szumiały potakująco. Chciałabym być na samotnej, dzikiej plaży i zjednoczyć pulsujące skronie z szumem fal, i poczuć ciepło piasku, wniknąć w jego ziarenka, rozsypać się na wszystkie strony świata. Oni nieustannie pytają mnie kim jestem, jakby bycie człowiekiem nie wystarczyło do życia wśród nich. Ludzie nie są przygotowani do przyjęcia spełnionych marzeń. Budzę się i zasypiam z nowym pomysłem samobójstwa. moda przemija , styl pozostaje w żyłach lęk krąży zamiast krwi masz w sobie więcej , niż pragnę.
|
|
#4016 |
|
Raczkowanie
|
nieliczylamwcalesie - w Twoją stronę mega wielki buziak
;*Toogether93 - ![]() ![]() zakichanakrolewna - Bejbe, zostań w końcu na dłużej, mi to Ciebie ciągle brakuje <3! chocapic - genialna, fenomenalna, przecudowna! ;*peculiarity - Moja, moja, moja! <3 Póki nie znajdę kogoś nowego, będziesz wciąż w moich snach Cicho już, nie masz co wyjaśniać, nic nie ma już… Boję się spytać, ale masz może kogoś? Może po prostu moje życie jest jednym, wielkim, okrutnym żartem i nie ma ucieczki przed jego puentą Całowanie go wzbudziło we mnie wyrzuty sumienia. Jakbym popełniła jakiś niewyobrażalny błąd Jego policzek był gładki jak satyna, miękki jak puch, a temperaturą i kształtem pasował idealnie do mojego W głowie wciąż mam ten sam aksamitny tembr głosu Na opisanie jego anielskiego wyglądu potrzebowałabym jakiegoś ulepszonego języka. Na jego widok moim oczom miękną kolana i aż jęczą z wrażenia Już dość tego mam, niepoukładane sekundy w całość, serce wciąż nie na swoim miejscu Ciekawe czy kiedykolwiek przestaniesz coś dla mnie znaczyć, tak tylko się zastanawiam… .
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
na śniadanie podano wczorajszy dzień.
lecą łzy, które powinny już dawno wyschnąć. jesteś tak mile widziany w moim życiu jak dziwka w klasztorze. jeszcze raz serdeczne 'spierdalaj' do tych bałwanów pakujących się z buciorami w moje życie. być w tobie. nie z tobą. zniknąć - jak kropla w deszczu którą wchłonęła noc. muśnięcie ust - gdzieś blisko ucha. |
|
|
|
#4018 |
|
Zadomowienie
|
Śmiej się tak bardzo jak oddychasz, kochaj tak długo jak żyjesz.. Zapatrzona w róg pokoju, a w jej oczach strach.. Nie jestem pieprzoną wróżką! Daj się pokochać.. Nie lubię tęsknić. Nie ma Cię, nie ma.. Kiedy tak mówisz, jak bardzo mnie kochasz i ile byś dla mnie zrobił, żałuję, że nie potrafię zakochać się w Tobie.. Najłatwiej jest udawać, że się nie słyszy, zamknąć oczy i mówić, że się nie widzi spoglądając ukradkiem spod powiek.. Zaczna przerażać mnie Twoja fantastyczna miłość.. Jeśli kiedykolwiek zobaczsz mnie z papierosem, będzie to oznaczało, że nie mogę sobie z czymś poradzić.. Od nowa szukamy w tym całym bałaganie początku nigdy niekończącej się wstążki.. Pamiętam jak krzyczała abyś jej nie kochał.. Bo jej się nie kocha.. Takich jak ona kochać nie wolno.. Smutna bajka na dobranoc.. Podobno jutra nie wolno nam dotykać, bo nie wiadomo czy jest nasze.. ..bo być z kimś to trzmac jego rękę na tyle mocno, aby był pewien, że się nie przewróci, ale na tyle lekko, aby zawsze mógł iść tam, gdzie chce. Słwa zdecydowanie zbyt mocno ranią.. - Może po prostu nic nie trwa wiecznie.. - Myślisz, że z nami też tak będzie? - Myślę, że nie. ..a gdy gasną światła, po omacku szukam Twojej dłoni. Proszę, powiedz, że ona wciąż tam jest. Nie słuchajcie mnie. Dziś jestem naćpana. Nałykałam się szczęścia.. Jestem wariatką, ponieważ nie boję się żyć tak, jak mi się podoba, a nie tak jakby chcieli tego inni. Nie widzę sensu tam, gdzie najpierw go nie wkładam. Jestem szalona, bo umiem być sobą.. Sam na sam z własnymi paranojami.. Jestem osobą skomplikowaną, lecz moje łzy są proste i zwyczajne.. Co noc te same koszmary.. ..bo wtedy tak łatwo było oddychać. .gorzko-gorzka. Szukam Cię. ..a Ty mi serce na piasku rysowałeś, a Ty mi w snach miłość wyznawałeś. ..dotykam tych dni jak starych fotografii. Piękne myśli. Chore usposobienie. Są takie chwile, kiedy nie liczy się nic. Są tacy ludzie, którzy stają się wszystkim. ..bo marzenia to MY. Tęsknotą owiana. Czasem wydaje mi się, że uderzę pięścią w ścianę i ktoś nagle zacznie mnie kochać.. Bo ja to Ty, a Ty to ja.. Bo my to coś w rodzaju idealnego połączenia. Porozrzucane gdzieś wspomnienia i zapach jeszcze nie wyschniętych łez.. Śniło mi się, że to wszystko snem było..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-06-17 o 12:52 |
|
|
|
#4019 | |||
|
Gość
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nawet w nocy budzę się na dźwięk telefonu, który wcale nie dzwoni.. Jak zniosę myśl, że On już nigdy mnie nie pocałuje, nie przytuli, nie dotknie, kiedy powie, że to koniec.. ? wiedziałam, że tak będzie </3 ale chciałam w końcu uwierzyć w swoje pieprz.one szczęście ! Zostanę blisko niego, by nigdy nie czuć się winną jego samotności. - A jeśli on Cię nie kocha ? - Ważne, że ja Go kocham.. - Ale jaki to cel ? - Miłość jest tylko jedna. W PKS-ie marzeń dziś jadę w długą drogę. Wiesz.. dzwoniłam do Ciebie. Raz, drugi, setny i następny. I zgadnij co do chu** ? Abonent jest niedostępny... Mieliśmy znowu iść na ławkę. Wypić 2 browary. Wypalić szlugi. Popodniecać się wszystkim jak zawsze. Znaczy.. jak kiedyś. Jak 6 miesięcy temu. Kiedy to było codziennośćią.. ale. Ale nie. Bo znowu wybraliście nowe towarzystwo. I znowu zostałyśmy tylko we dwie z pięciu.... Tak łatwo zostać zapomnianą... ![]() |
|||
|
|
|
#4020 |
|
Raczkowanie
|
Przez dwa miesiące, nic robić nie będę... ; )
dwa miesiące, lipiec, sierpień, to wakacje w mieście, nareszcie ... mała , sprawdź to, Ty jesteś lekiem na całe zło ... ; ) my only wish? only one? do you really think, she can give you more than me... ? baby, I know... she won't ... she won't ... był ktoś w moich planach, jeszcze wczoraj. lecz po nocy przyszedł dzień, tak ? uciekam! i będe uciekać w cholernie wiele miejsc, byle nie przypomniały mi o Tobie. wciąż i wciąż. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

<3

. <333