Jestem w związku z obcokrajowcem- część II - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-17, 08:53   #4771
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem- część II

Dzień dobry
7sweety7 z fc ja już usunęłam fotkę (nie lubie straszyć ludzi ), ale jak chcesz bym Cię nastraszyła to wyślę Ci na emaila. A na fc zapraszam jesli masz tam profil za zdobycie prawka
JossStone - witaj i jako, że się już wyspowiadałaś to tylko zapraszam do częstszych wypowiedzi
Eskadia - jak sie dziś czujesz?? Wszystko ok?? także za to samo
aga - zdolny tz

a co do tego artukułu z tatuażami to...ja czytałam, że ona chciała sobie zrobić 3 kropki na twarzy ale za namową tatuażysty zgodziła się te 3 kropki zamienić na 3 gwiazdki....

dobra...do roboty bo mi czas się kurczy a chce to skończyć przed wyjazdem bo inaczej bedzie...
Stary 2009-06-17, 09:48   #4772
Eskadia
Rozeznanie

emanko - tak, juz lepiej, dziękujewydaje mi się, że to nie był wirus przeziebienia, tylko od żoładka tak żle się czułam, ale już wszystko ok
wiecie, zostawiłam u mojego tż letnie ciuchy i teraz chciałabym, aby przywiózł mi trochę, ale nie umiemy się dogadać, co ja tam mam, bo zapomniałama tż też nie potrafi mi tego tak dobrze opisać, jego ulubione słówka po polsku to "torebka" i "butki"chyba musimy umówić się na skype na kamerkę

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Amoura - ja po 6 latach wróciłam teraz do mieszkania z moimi rodzicami, i też nie jest żle(gdy nie rozmawiamy o moim tż)dobrze jest mi ze względów finansowych, bo nie muszę płacić rachunkówi mogę coś odłożyć
Eskadia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 12:17   #4773
Eskadia
Rozeznanie

ale pustki - nikogo nie ma!!
Stary 2009-06-17, 12:27   #4774
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eskadia Pokaż wiadomość
słyszałam pogłoski, że nie którzy mają jakieś życie poza internetem
ale niezbyt chce mi się w to wierzyć

I'm so glamorous, I piss glitter!

szien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 12:32   #4775
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko

Cytat:
ano pustki
Cytat:
Napisane przez szien Pokaż wiadomość
ja własnie wróciłam z tego życia pozainternetowego :P byłam z psiakiem na spacerku (ok. 1 godziny trwał) wyszłam było słońce - a jak byłam 5 min od wieżowca to ....rozpadało się a ja oczywiście parasolki/kaptura z sobą nie wziełam bo po co

Edytowane przez emanko
Czas edycji: 2009-06-17 o 12:33 Powód: ech te literówki
emanko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 12:44   #4776
Opiumalfa
Zakorzenienie

ja mam, ale takie malutkie
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 13:40   #4777
Eskadia
Rozeznanie

heh, jak nie mam czasu na internetowe życie, to potem jak przychodzę to nie mogę nadążyć z czytaniem!a jak jestem, to pustki sąprzeważnie....dobr a, wracam do tego "prawdziwego" życia, sprawdzę, o czym mówi szien
Stary 2009-06-17, 13:43   #4778
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
heh, jak nie mam czasu na internetowe życie, to potem jak przychodzę to nie mogę nadążyć z czytaniem!a jak jestem, to pustki sąprzeważnie....dobr a, wracam do tego "prawdziwego" życia, sprawdzę, o czym mówi szien
to miłego sprawdzania życzę i dzionka
Stary 2009-06-17, 13:46   #4779
Amoura
Zadomowienie

Cytat:
Zycie poza internetem takie cos istnieje?: eek:
Niemozliwe

Ja sie juz melduje- wlasnie wstalam I za jakies 1,5 h na plaze

Eskadia-Dobre pytanie- pusci czy nie pusci? Na razie nie chce o tym slyszec Ja jeszcze sie nie zdecydowalam- mam na to czas do wrzesnia. No i bardzo sie ciesze ze lepiej sie czujesz

PS. JossStone- witaj wsrod mieszadelek

Edytowane przez Amoura
Czas edycji: 2009-06-17 o 13:47
Amoura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 13:50   #4780
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amoura Pokaż wiadomość
Ja sie juz melduje- wlasnie wstalam I za jakies 1,5 h na plaze

Eskadia-Dobre pytanie- pusci czy nie pusci? Na razie nie chce o tym slyszec Ja jeszcze sie nie zdecydowalam- mam na to czas do wrzesnia. No i bardzo sie ciesze ze lepiej sie czujesz
mnie moj puścił ale Tobie Amoura życzę by Cię nie puścił

i ...: zabierz mnie z sobą na plazę - położe się daleko, że mnie zauważysz a może mi się choć trochę humorek poprawi...bo jakoś mi się popsuł

Edytowane przez emanko
Czas edycji: 2009-06-17 o 13:56
Stary 2009-06-17, 14:14   #4781
Eskadia
Rozeznanie

wiecie co, wolę posiedzieć z wami niż w tym pozainternetowym życiu

Amoura - mój tez mnie puścił, chyba mnie nie kocha dość mocnoa może pojedzie znowu z Tobą???
emanko - popłaczemy razem
Stary 2009-06-17, 14:46   #4782
Amoura
Zadomowienie

Eskadia-w tym problem ze on musi tu zostac zeby dokonczyc studia... Ja mysle ze to czy pusci czy nie to nie jest wyznacznik milosci No bo w sumie jak bedzie chcial mnie zatrzymac mimo ze wie ze nie do konca jestem tu szczesliwa to raczej oznaka egoizmu

Ale na razie sie wkurzylam bo powiedzial mi ze on na zadna plaze nie jedzie
Wiec jak mi tylko wyschna wlosy to odstawie sie jak szczur na otwarcie kanalow i wybywam na miasto-moze jakies zdjecia porobie albo siade w parku-tam tez zlapie slonko
Stary 2009-06-17, 15:08   #4783
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
wiecie co, wolę posiedzieć z wami niż w tym pozainternetowym życiu

Amoura - mój tez mnie puścił, chyba mnie nie kocha dość mocnoa może pojedzie znowu z Tobą???
emanko - popłaczemy razem
tylko, że ja już nie mam siły na płacz
dodatkowo im bliżej lipca i de facto mego wyjazdu do tż to i gorsza atmosfera w domku i....jakoś nie mogę ostatnio z tż dogadać i przez to też zaczynam mieć dziwne - czarne mysli a to mi wcale nie pomaga ani na próbie poprawy atmosfery w domu, ani na skoncentrowaniu się na szybszym skończeniu roboty, ani...na posiadaniu pozytywnego nastawienia .
Stary 2009-06-17, 15:43   #4784
JossStone
Zakorzenienie

JossStone - witaj i jako, że się już wyspowiadałaś to tylko zapraszam do częstszych wypowiedzi

O to nie ma co się bać, bo należę do gadatliwych
Tylko muszę się wczuć w "klimat " forum
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 15:46   #4785
Amoura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emanko Pokaż wiadomość
dodatkowo im bliżej lipca i de facto mego wyjazdu do tż to i gorsza atmosfera w domku i....jakoś nie mogę ostatnio z tż dogadać i przez to też zaczynam mieć dziwne - czarne mysli a to mi wcale nie pomaga ani na próbie poprawy atmosfery w domu, ani na skoncentrowaniu się na szybszym skończeniu roboty, ani...na posiadaniu pozytywnego nastawienia .
Bedzie dobrze-zobaczysz. Pojedziesz do tz i wszystko bedzie ok
Stary 2009-06-17, 15:51   #4786
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się z Amoura
a czarne myśli ma wiele osób , w wielu sytuacjach... i najczęściej te czarne myśli nie są nawet bliskie spełnienia więc się o nic nie martw jeszcze się przekonasz nie raz, że życie jest cudowne
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 15:54   #4787
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Kropka zapodaj moze jakas fote brzucha z toba rzecz jasna
Przylaczam sie do petycji

Cytat:
Anessa - hehe, jak ja jestem szczawik to Ty teżmam nadzieję, że z tym językiem będzie tak jak mówisz, ale obawiam się, ze będzie tak, jak napisała Amoura, ze dla wygody będziemy rozmwiac po angielsku
A widzisz, chlopow tsza ustawiac i przestawiac bo inaczej to by jeszcze gorzej na swiecie bylo niz jest Gdybym ja nie postawila sie IT z wloskim,to do dzis bysmy po angielsku gadali. Kiedy mu zapowiedzialam,ze od dzis bede tylko po wlosku do niego (a mowilam gorzej niz Kali byc Kali miec) to on mi wypalil:"Ale z toba nie mozna po wlosku, bo ty nic nie mowisz poprawnie! Po angielsku jest prosciej i szybciej" Ja mu na to, ze on moze do mnie mowic po angielsku ale ja do niego po wlosku. Trzymal sie dzielnie tego angielskiego przez... 2 dni. Pozniej juz automatycznie zaczal mi odp. po wlosku a ja go tylko molestowalam, zeby mowil ciut wolniej i wyjasnial jesli czegos nie rozumiem. No i juz. Dzis w domu tylko po wlosku, mozna powiedziec, ze gdyby nie Wizaz to byloby mi ciezko po polsku myslec Choc i tak gadam do siebie po wlosku.

Cytat:
Eskadia- jestem z Wroclawia.
Wroclaw Najpiekniejsze miasto na swiecie Szacuneczek

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
witaj wszystkie forumowiczki
trafiłam przypadkiem na to forum, i zwracam się z uprzejma prośba o przyjęcie mnie do waszego zacnego grona ( wiem, oficjalnie, ale w końcu dusza humanisty xD )
może powiem coś o sobie i o moim tz - nazywam się Milena, mam 17 lat z moim tz, który jest Włochem ( prawie 21 lat ^^) , poznaliśmy się na początku drudnia 08' przez Internet - dzięki stronie służącej wymianie e-mail z użytkownikami i przy okazji szkoleniu języków ( interpals.net jakby ktoś był zainteresowany); on skomentował moje zdjęcie, ja mu podziekowałam, zaczeliśmy trochę rozmawiać, Fra (nazywa się Francesco, ale za długo się pisze ) powiedział mi że narysował mój portret ( - moja reakcja po zobaczeniu portretu, bo to było po prostu idealnie zrobione , uzdolnionego mam chłopaka ) i tak dalej dalej dalej, w między czasie pomógł mi ( bardzo pomógł) kiedy miałam trudna sytuację i tak jakoś sie potoczyło do tego momentu, że się w sobie zakochaliśmy i on lutrgo jesteśmy razem ^^
już spotkaliśmy się w realu 9 było bardzo stresująco kiedy czekałam, ale jak przyjechał to czułam jakbyśmy widzieli się na co dzień ), spędził u mnie tydzien i co tu dużo gadać -było cudownie a za 10 dni znowu tutaj przyjeżdza ( na 3 tygodnie) i jedziemy na kilka dni do Krakowa <jupiiii!!!!!!>
no to już wszystko mam nadzieję, że mnie stąd nie wyrzucicie , ale ja wiem że z was są dobre kobiecinki
pozdrawiam i zmykam na autobus do szkoły ( chciaż teoretycznie powinnam sobie już odpuścic )
paptki !
Witamy! Kolejna zamakaronowana (ale dziwny wyraz wymyslilam)

Cytat:
Bidulko
Z TZem powinnas na spokojnie porozmawiac o twoich zmartwieniach, bo w domu nie zabardzo wierze, ze cie wysluchaja... Chociaz kto wie? Trzymam kciuki bo to trudna decyzja dla wszystkich ale na sam koniec to o twoje szczescie chodzi i o twoje zycie, wiec powinnas przemyslec wszystko jeszcze raz, nawet zrobic bilans na kartce. Czasem zaskakujace wyniki wychodza

--------------------------------------

Dzien doberek wszystkim!!

Rano chcialam napisac powitanko ale mi Wizaz szfankowal, wiec .

Ja juz wrocilam z poza internetowego zycia, bo mialam angielski i spotkanie WW, a pozniej zakupki.
No i przed chwila mnie IT zastrzelil pytaniem:"Chcesz wrocic do Warszawy? Mam oferte pracy z mojej firmy. Placa chyba niezle." I podal mi sume...
Za takie pieniadze to my bysmy zyli i to calkiem ... SUPER... !! No i nie wiem co robic Wieczorem bedziemy rozmawiac.
Ech...

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 16:10   #4788
Eskadia
Rozeznanie

Amoura - chyba masz rację, gdyby kazał Ci wybierać pomiędzy nim a wyjazdem do PL to byłby egoizm i nie warto by było dla niego rezygnować z planów.eejj no, co on ma z tą niechęcią do plaży?ja tu czekam na fotki z portugalskiego wybrzeża!ale co to za otwarcie kanałów?porób w takim razie fotki, ciekawa jestem, jak się odstrzeliłaś

emanko
- rozumiem Cię i wiem, że jest Ci ciężko, bo wiemy, jaka jest Twoja sytuacjaa co ten Twój tż ostatnio marudzi, powinien Cię wspierać i cieszyć się z tego, że dla niego zrezygnowałaś z życia w PLniewdzięcznik!

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Anessa - wiesz, to dobry pomysł z tym gadaniem, ja chyba też powiem mojemu tż, żeby gadał do mnie po portugalskujego rodzice mówią do mnie po portugalsku, ale mój tż zawsze ich ucisza i mówi, że ja i tak nie rozumiem - chyba robi błąd
a jaki masz zawód?jakbyś przyjęła tą pracę, to zylibyście oddzielnie?

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Amoura - a to dobre, ja jakimś cudem nie doczytałam o tych szczurach (nie wiem, jak to się stało)i naprawdę myślałam, ze to otwarcie jakiegoś kanału, a Ty na miasto idziesz:h ahaha:
Stary 2009-06-17, 16:26   #4789
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
O to nie ma co się bać, bo należę do gadatliwych
Tylko muszę się wczuć w "klimat " forum
no to fajnie bo do końca wakacji mamy mieć już 4 częsci aby Nasze nieobecne Mieszadełka miały co czytać
Cytat:
Bedzie dobrze-zobaczysz. Pojedziesz do tz i wszystko bedzie ok
Cytat:
zgadzam się z Amoura
a czarne myśli ma wiele osób , w wielu sytuacjach... i najczęściej te czarne myśli nie są nawet bliskie spełnienia więc się o nic nie martw jeszcze się przekonasz nie raz, że życie jest cudowne
wiecie, że to nie zawsze jest to takie różowe.
Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
A widzisz, chlopow tsza ustawiac i przestawiac bo inaczej to by jeszcze gorzej na swiecie bylo niz jest Gdybym ja nie postawila sie IT z wloskim,to do dzis bysmy po angielsku gadali. Kiedy mu zapowiedzialam,ze od dzis bede tylko po wlosku do niego (a mowilam gorzej niz Kali byc Kali miec) to on mi wypalil:"Ale z toba nie mozna po wlosku, bo ty nic nie mowisz poprawnie! Po angielsku jest prosciej i szybciej" Ja mu na to, ze on moze do mnie mowic po angielsku ale ja do niego po wlosku. Trzymal sie dzielnie tego angielskiego przez... 2 dni. Pozniej juz automatycznie zaczal mi odp. po wlosku a ja go tylko molestowalam, zeby mowil ciut wolniej i wyjasnial jesli czegos nie rozumiem. No i juz. Dzis w domu tylko po wlosku, mozna powiedziec, ze gdyby nie Wizaz to byloby mi ciezko po polsku myslec Choc i tak gadam do siebie po wlosku.

Bidulko
Z TZem powinnas na spokojnie porozmawiac o twoich zmartwieniach, bo w domu nie zabardzo wierze, ze cie wysluchaja... Chociaz kto wie? Trzymam kciuki bo to trudna decyzja dla wszystkich ale na sam koniec to o twoje szczescie chodzi i o twoje zycie, wiec powinnas przemyslec wszystko jeszcze raz, nawet zrobic bilans na kartce. Czasem zaskakujace wyniki wychodza

--------------------------------------

Dzien doberek wszystkim!!

Rano chcialam napisac powitanko ale mi Wizaz szfankowal, wiec .

Ja juz wrocilam z poza internetowego zycia, bo mialam angielski i spotkanie WW, a pozniej zakupki.
No i przed chwila mnie IT zastrzelil pytaniem:"Chcesz wrocic do Warszawy? Mam oferte pracy z mojej firmy. Placa chyba niezle." I podal mi sume...
Za takie pieniadze to my bysmy zyli i to calkiem ... SUPER... !! No i nie wiem co robic Wieczorem bedziemy rozmawiac.
Ech...
możę i ja zmuszę swego tz do mowienia do mnie po gr...to mnie zmobilizuje to nauki
hmm no to macie możliwość powrotu do Polski i to razem z TZ no ale...musicie na kartce przeanalizować plusy i minusy i...przemyśleć. Na pewno podejmiecie słuszną decyzję
Cytat:

emanko
- rozumiem Cię i wiem, że jest Ci ciężko, bo wiemy, jaka jest Twoja sytuacjaa co ten Twój tż ostatnio marudzi, powinien Cię wspierać i cieszyć się z tego, że dla niego zrezygnowałaś z życia w PLniewdzięcznik!
sama się zastanawiam nad tym co on wymyśla...i nie wiem czy to przez moją nieobecność, czy przez to ze już mu się nie chce pracować (jakby mu się w inne pory roku chciało) i chce pojechać na urlop ale z tym czeka na mnie czy...ma mnie po prostu dość czy najzwyczajniej w świecie ma kiepskie dni.

Amoura - czekamy na fotki...nie tylko z otwarcie kanału :P ale i...z miasta

Edytowane przez emanko
Czas edycji: 2009-06-17 o 16:29
Stary 2009-06-17, 16:28   #4790
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:

Anessa - wiesz, to dobry pomysł z tym gadaniem, ja chyba też powiem mojemu tż, żeby gadał do mnie po portugalskujego rodzice mówią do mnie po portugalsku, ale mój tż zawsze ich ucisza i mówi, że ja i tak nie rozumiem - chyba robi błąd
a jaki masz zawód?jakbyś przyjęła tą pracę, to zylibyście oddzielnie?
Nie, to nie ja to makaroniarz On jest informatykiem i teraz w Anglii pracuje w duzej, swiatowej firmie informatycznej, co typu IBM ale lepszej No i oni maja swoje oddzialy na calym swieci a teraz otwieraja rowniez w Wawie.

Ja, widzisz, jestem studyjna dezerterka i wolnym ptasiem zakochanym w hotelarstwie i turystyce. We Wloszech pracowalam jako pokojowka na poczatku a pozniej niesamowitym zbiegiem okolicznosci jako recepcjonistka w roznych hotelach. Kocham ta prace, kocham kazdy zakamarek hotelu, jego "aure". Kazdy hotel ma swoja. Ja trafialam zawsze na wspaniale aury i wspanialych ludzi. Tylko klienci czasem zamieniali wszystko w pyl

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 16:31   #4791
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Nie, to nie ja to makaroniarz On jest informatykiem i teraz w Anglii pracuje w duzej, swiatowej firmie informatycznej, co typu IBM ale lepszej No i oni maja swoje oddzialy na calym swieci a teraz otwieraja rowniez w Wawie.

Ja, widzisz, jestem studyjna dezerterka i wolnym ptasiem zakochanym w hotelarstwie i turystyce. We Wloszech pracowalam jako pokojowka na poczatku a pozniej niesamowitym zbiegiem okolicznosci jako recepcjonistka w roznych hotelach. Kocham ta prace, kocham kazdy zakamarek hotelu, jego "aure". Kazdy hotel ma swoja. Ja trafialam zawsze na wspaniale aury i wspanialych ludzi. Tylko klienci czasem zamieniali wszystko w pyl
też bym chciała pracować w hotelu...niestety jakoś nie udało mi się znaleść w hotelach greckich pracy...a może nie tż nie przykładał się do tego
a może..i to i to, że milao kai katalaweno ligo ellenika (czyli na nasz...mówię i rozumiem słabo po grecku) prawie jak kali pić kali jesc
Stary 2009-06-17, 16:41   #4792
Eskadia
Rozeznanie

Anessa - a wiesz, że ja do teraz żałuje, ze studiowałam bankowość (nie znoszę tego) zamiast iść na hotelarskie studia...podobała mi się taka szkoła w katowicach, ale miała bardzo wysokie czesne i zrezygnowałam..i do teraz żałujemiałabym teraz sprawę ułatwioną - w portugalii szukałabym pracy w hotelu, a tak?nie będę przecież szukać w banku, bo tam wymagany jest bardziej portugalski niż angielski.zawaliłam sprawę...ja też bardzo lubię hotele.moja koleżanka poszła do tej szkoły, miała praktykę w grecji i teraz pracuje jako rezydentka w grecji.
teraz, po latach, zapisałam się na podyplomowe hotelarkie w tej samej szkole, ale za mało kandydatów było i kierunek nie ruszył.jak pech to pech...

emanko - dziś jestem ciężko kapująca, więc też nie rozumiem, o co chodzi.czy chodzi o to, że on czeka z urlopem, jak Ty przyjedziesz?to chyba dobrze?

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

poza tym natarłam sobie włosy tym olejkiem http://www.allegro.pl/item663030618_...ow_200_ml.html to mój ostatni nabytek, jeśli chodzi o eksperymenty z włosamizobaczymy, jaki będzie efekt
Stary 2009-06-17, 16:44   #4793
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
emanko - dziś jestem ciężko kapująca, więc też nie rozumiem, o co chodzi.czy chodzi o to, że on czeka z urlopem, jak Ty przyjedziesz?to chyba dobrze?
dobrze załapałaś czeka z wolnym aż ja przyjadę a potem mnie zabierze na wyspy . i nie marudzę z tego powodu. tylko wiem, że on chciałby już pojsc na wolne a nie siedzieć w biurze/biegać w pracy ze sprzetem różnego rodzaju w czasie 35 stopniowych ciepłości. a ze mnie nie ma wiec...pracuje. a jak przyjade to bede mieć go przez całe 24 godzin na dobę przez....około miesiąc
ech....

p.s. daj znać o efektach kuracji olejkowej

Edytowane przez emanko
Czas edycji: 2009-06-17 o 16:46
Stary 2009-06-17, 18:45   #4794
Eskadia
Rozeznanie

boooże, to jeden z moich gorszych dni, właśnie jestem po awanturze z mamą, na zakończenie której mama oświadczyła, że nie jestem już jej córkąmyślałam, że trochę zmądrzała, że dała mi w końcu wolną rękę, ale nie, dalej mam robić to, co ona chce.nie chce mnie puścić do portugalii.ludzie, wiem, że ona się o mnie martwi, ale bez przesady, jestem już dawno dorosła i mam prawo pokierować swoim życiem tak jak chce...pomocy!!!!
Stary 2009-06-17, 18:48   #4795
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
boooże, to jeden z moich gorszych dni, właśnie jestem po awanturze z mamą, na zakończenie której mama oświadczyła, że nie jestem już jej córkąmyślałam, że trochę zmądrzała, że dała mi w końcu wolną rękę, ale nie, dalej mam robić to, co ona chce.nie chce mnie puścić do portugalii.ludzie, wiem, że ona się o mnie martwi, ale bez przesady, jestem już dawno dorosła i mam prawo pokierować swoim życiem tak jak chce...pomocy!!!!

znam te teksty...aż za dobrze
niestety...do tej pory nie udało mi się ich usunąć i mniej więcej dlatego mowię mamie ze jade ale dopiero przed ostatecznym terminem mowię od kiedy jadę. (wiem, niezbyt dorosle postępuję ale...innego wyjścia nie mam).
Stary 2009-06-17, 19:07   #4796
szien
Wtajemniczenie

a Wy gdzie?
ja dzisiaj poszłam dokupić sobie torebkę do sukienki weselnej
wczoraj wypatrzyłam taką fajną i dzisiaj już nie było
no ale za to, żeby to nie był czas zmarnowany, to kupiłam sukienkę

http://www.oasis-stores.com/fcp/prod...ard/3660016100

I'm so glamorous, I piss glitter!

szien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 19:11   #4797
Romanaccia
Zakorzenienie

Eh,a ja sie musze wam znowu pozalic...

Nigdy wczesniej sie tak nie zachowywalam,dopiero przy tym TZ ...
stalam sie kompletna histeryczka i panikara,wpadajaca w czarna rozpacza ,nawet wtedy jak nie odpisuje mi na sms'a dluzej niz dwie godziny (na sms'y odpisuje sie odrazu ! !! ) ,dwa dni temu pojechal poza rzym w gory ze swoim ojcem ,pomagac mu w remoncie domu,ktory tam maja .... zostawil telefon w domu !!! w rzymie !! ,gdzie on ma glowe ! ja pisze i dzwonie i nic .. ! i odrazu panika,zostawil mnie bez slowa ... ,a on zadowolony wraca do domu ,czyta moje sms'y i sie ze mnie smieje ! ,nie widze w tym nic zabawnego ! i jeszcze sie pyta czy sie gniewam ,nie wcale ... ! tylko juz w desperacje popadlam
wyslalam mu kilometrowego sms'a (boze,co ja tam napisalam ),a teraz mi tak wstyd ,co on robi z taka histeryczka jak ja ...

ale,on jeszcze za to oberwie ,nie popuszcze mu !!
lanie na goly tylek mu sie nalezy ... (no,moze nie ,bo mu sie jeszcze spodoba )

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
też bym chciała pracować w hotelu...niestety jakoś nie udało mi się znaleść w hotelach greckich pracy...a może nie tż nie przykładał się do tego
a może..i to i to, że milao kai katalaweno ligo ellenika (czyli na nasz...mówię i rozumiem słabo po grecku) prawie jak kali pić kali jesc
Ach ! ja tez przez lata (jak to brzymi ,jakbym miala conajmniej 60tke ) w hotelach ,robilam to jeszcze do niedawna ,ale kilka miesiecy temu otworzylam malutki b&b z przyjacielem,dlatego zostawilam te prace ,moj TZ przez prawie 7 lat w londynie tez pracowal jako recepcjonista w hotelu .... a za kolka miesiecy otworzy swoj wlasny hotelik w Toscanii
Stary 2009-06-17, 19:13   #4798
Amoura
Zadomowienie

Anessa- ja mam problem bo raczej jestem perfekcjonistka i jak nie wiem jak cos powiedziec poprawnie to nie powiem Tz czesto mowi do mne po portugalsku a ja i tak odpowiadam po ang musze sie po prostu przelamac

Eskadia- Nie jestem w stanie zrozumiec twojej mamy... Na litosc boska- nie masz juz 8 lat zeby za ciebie decydwala! Jak ona sobie wyobraza twoja przyszlosc? Mysle ze w takim wypadku trzeba przeciac pepowine jak najszybciej i zdecydowanie-przeniesc sie do tz lub po prostu wyprowadzic i zerwac kontakt- jak mama zrozumie ze nie ma kontroli nad twoim zyciem to moze sie zmieni i bedzie lepiej. Bo pewnie rozmowy nic nie daja... Swoja droga to zawsze myslalam ze matki chca dla dzieci szczescia...

Emanko-Ta sama rada co dla Eskadii- Zyjcie swoim zyciem i badzcie szczesliwe!!! Zakladam ze bedzie to ciezkie i dla was i dla waszych mam na poczatku ale wyjdzie wam to na dobre. Bo nie wyobraxzam sobie sytuacji ze rezygnujecie ze swojego szczescia i zycia zeby zostac z mamusia ktora w wieku 40 lat wciaz bedzie was kontrolowala i mowila co masz robic.
Szkoda waszych nerwow dziewczyny
Stary 2009-06-17, 19:17   #4799
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:

A Ja przylazlam... dzisiaj mialam takiego stresa przed tym interview ze dajcie spokoj.. serce walilo jak szalone .. w pracy (tam na miejscu juz) Nic nie wiedzialam co do mnie mowia.. za duzo jak na jeden raz Wogole pod wrazeniem takim bylam i wystraszona ze polowe nie pamietam
no ale dostalam ta prace
W koncu! Full time i bardzo sie ciesze, dziekuje Tajce i mam nadzieje ze ona tez tam przyjdzie .. na wyniki czy bedzie supervisor musi poczekac do 29 niestety ale Ja w nia wierze bo ona sie nadaje Teraz tylko myslec co robic.. TZ musialby transfer miec ale czy mu dadzá ? nie wiadomo. Nie wiemy gdzie zamieszkac jeszcze. Jak nie to musialby pracy nowej szukac .. ale tak pogadalam sobie z exem.. poszlismy na stacje, kupilam bilet i kosztowal mnie o dziwo 46.50 na caly tydzien wiec nie jest zle bo za dzisiejsza podroz zaplacilam F 20. Bilet mam tanszy bo nazywa sie "earlybird" . Chodzi o to ze moge wsiasc w kazdy pociag ale do godziny 7.. a ze ja mam na 7 do pracy to jes ok Mam pociág jutro o 5:45.. chyba nie tak zle no i powinnam zdárzyc do pracy cos mi sie ubzduralo ze ja 1,5 godziny jechalam ale mi sie cos pomieszalo Bo zajelo mi to okolo godziny.. godzine i 5 minut -jakos tak wiec pomyslimy z TZtem co zrobic.. moze poprostu blizej sie przeniesiemy ale zeby on tez mogl dojechac jakby go przeniesc nie chcieli.. trzeba pomyslec.. ja narazie musze ochlonác bo w szoku dalej jestem
Ciesze sie bardzo
Stary 2009-06-17, 19:21   #4800
Amoura
Zadomowienie

Lovely- Gratuluje :jupi :
Wiedzialam ze ci sie uda

Szien-fajna ta kiecka

A i hotelarstwo i turystyka to ewidentnie to co moglabym robic cale zycie Marzy mi sie wlasny maly hotelik badz hostel
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości