|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Szczęście chowa się wsród zwykłych dni. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból. przepraszam, nie chciałam się w Tobie zakochać. tak wyszło. |
|
|
|
#4082 |
|
Raczkowanie
|
* Celuj w niemożliwe, a osiągniesz nieprawdopodobne.
* Szczęście ma Twoje oczy <3 * Pójdę z Tobą na koniec świata, a jak się wrócisz, to ja też chcę wracać! <3 * Scooby: Ja też mam odejść? Kudłaty: Nie, przyjaciele nie odchodzą... * Zobaczyć świat w ziarenku i niebo w dzikiej lilii...
|
|
#4083 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki ;*
jestem tu nowa. ale codziennie was śledzę ;p i wkońcu postanowiłam że może i ja zacznę coś pisać.. choć nie będą to najlepsze opisy w porównaniu do waszych ![]() ________________ zadziwia mnie wciąż to jak zwykłe na pozór słowa potrafią wpłynąć na myślenie. boże spraw, bym mogła znów swobodnie marzyć Odkąd serce spadło i się stłukło, zaczęło słuchać głowy. codziennie rano budzę się z kacem życia. Uśmiech to magia. Powstaje z niczego, a potrafi zdziałać cuda. wiem że proszę o dużo, ale...daj mi siebie każdą burzę przeżywam jak orgazm ^^ _________ a teraz taka mała prośba do was dziewczynki... wiem że nie powinnam, ale prosiłabym o opisy o tym że chłopak, z którym chciałam się pobawić na zabawie (oczywiście znam go osobiście) powiedział że nie chce. i powiedział że ma swoje zasady. a po kilku dniach się odezwał przepraszając i mówi że się troszczy o moją reputacje. chciałabym żeby nie było dosłownie że to do niego ale żeby pomyślał nad tym z góry dziękuję ;* P.S. wszystkie jesteście świetne ;* |
|
|
|
#4084 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję za wyróżnienie ! ;**powyższe opisy kradnę, są cudowne !! a co do Twojej prośby, może jakoś pomogę: `. w piątek zabawa do samego rana! z moimi kochanymi. . zaczynamy balowanie, z tymi najlepszymi. wakacje zaczniemy od imprezki, będzie bosko! wszyscy zdaliśmy, trzeba to oblać ![]() dostałam świadectwo ! mamy powód do świętowania. ![]() imprezujemy z kochanymi. miłość to wieczna tęsknota. kocham patrzeć jak się uśmiechasz. przy Tobie wariuje. koloruję swój świat. jak masz kredki, to wpadnij ;p gdzie ten mój książę z bajki?! ile można czekać?! chcesz się zabawić??.. tak? to super, mam nowe klocki ![]() i przyrzekasz mi śniadania do łóżka, kawę o poranku, rozmowy bez sensu i spacery w świetle księżyca? zawróciłeś mi w głowie, chłopcze. -puk, puk -kto tam? -miłość. -nikogo nie ma w domu. nie owijając w bawełnę - kocham Cię ! mrauu... dzisiaj będę Twoim kotkiem
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Co takiego masz czego nie potrzebujesz teraz ?
zdarza mu się przecież kogoś kochać tak ? przecież istnieje między nami tyle fajnych rzeczy. rozpoczynam pościg,chce ustami omamić cię bez litości. Filmu urwanie, jutro amnezja tak się stanie, czysta finezja. i jeśli Bóg miał swój plan, to ty mu wybacz.
|
#4086 |
|
Raczkowanie
|
hottie - kradnij, kradnij
![]() caroline060 - Moja Bogini, a co! <3 ![]() Primadonna - ah. jasne, że pamiętam. jak mogłabym zapomnieć o nieziemskich wakacjach z najcudowniejszą osobą na świecie! <3 musimy tylko konkretnie ustalić termin.3martyna3 kissabble - po prostu, gdy zawsze wchodzę na forum i widzę Wasze Cuda od razu się uśmiecham. dobrze, że jesteście <3! Milion rzeczy w Tobie pokazuje obojętność Sprawdź jak Cię zniszczę Nie wiem o której wstajesz rano, jaką lubisz kawę, co robisz popołudniami, ale jedno wiem na pewno, chcę Cię poznać i to zaraz Wiem, że gdybyś mógł, zrobiłbyś sobie tatuaż z moim wizerunkiem na oczach, żeby widzieć mnie nawet podczas snu Popełniłeś błąd. Dlaczego nie przepraszasz? Dlaczego nie starasz się wszystkiego naprawić? Proszę, uśmiechnij się, to nie boli, no może troszeczkę, wręcz odrobinę… Tak naprawdę czuję niechęć do samej siebie, ale jeszcze więcej do Ciebie. Nie rozumiem, wręcz nie potrafię pojąć jak mogłam Ci tak bezgranicznie zaufać? Co niby znaczyły te wszystkie rozmowy, pocałunki, spacery, herbaty? Po prostu odwzajemniłeś to zdradami, kłamstwami i chłodem, który zionął z każdej komórki Twojego ciała. Teraz nawet nie potrafię na Ciebie spojrzeć – tak, tak, ten odruch wymiotny. Wszystko spieprzyłeś! Na miejscu ! Choć tęsknię, tęsknię cholernie, znam Cię już nawet na pamięć, to za nic w świecie nie potrafiłabym złapać Cię znów za rękę i pójść na spacer, nawet nie potrafiłabym spojrzeć na wiadomość od Ciebie w mojej skrzynce odbiorczej z kolejnym tanim wytłumaczeniem, że znów popełniłeś błąd i to ja jestem tą jedyną. Nie! Nigdy w życiu! Przez Ciebie mam cholerny uraz. Nie zaufam nigdy już żadnemu mężczyźnie. Widzisz do czego doprowadziłeś?! Mały niewinny idioto. A na początku wydawałeś się taki słooodki… .
|
|
#4087 |
|
Przyczajenie
|
JA i TY- ofiary za wcześnie obciętej pępowiny.
Istnieje niebo dla morderców snów? W świecie prymitywnej aluzii stwarzasz Nibylandię w histogramie niespełnionych nadziei na haotycznej huśtawce wspomnień Zatopiona w śladach wewnętrznych subskrypcji bezosobowa przystań szeleszczacych szmerow Przeterminowane pąki rozwinęły skrzydła... a niebo przetarło zaspane powieki Czuje sie osamotniona, spuszczona na kant... Przytul swój cień, aby wspiąc sie ponad wysiłku marzenia Wywołam echo przemilczenia wykrzycze skowyt wiatru A na celowniku moje nieracjonalne ja kreślę tchnieniem irracjonalne bryły przetrząsam kufry pełne wspomnień.... dalej szukam.
|
#4088 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
kradnę. ;* ![]() ___ Pamiętasz.? byłam Twoja. Jak nikt kochałam Cię.
Bezpowrotnie tracę Cię .. ;( Me serce bije. A Ty kim.? Kim dla mnie mógłbyś być.? Nie warto mówić kocham. Kochaj mnie. mimo wszystko.
|
|
|
#4089 |
|
Raczkowanie
|
Co nam pisane? ![]() O matKo Polko !!! A co Mi pani Tutaj .. się ? ![]() - BuuuUu - SruuuUu Poważnie czy bez zobowiązań .? Nie kumam ich aluzji ! Wal śmiało ! Przecież ty płacisz ![]() Nie bądź zdziwiona, jeżeli on odpowie "STOP" - Tylko się nie zakochaj, bo ja nie szukam stałego związku ... - A może powiedz to inaczej, trochę prościej : "Przelecę cię i poszukam innej" ! Lubię grać wredną, niezależną laskę .. ------------ Tak blisko jesteś tu, ja tak bardzo za daleko ... Nie możesz wiedzieć już, że ktoś na ciebie ciągle czeka I poczuć smak Twych ust A Ja wciąż wierzę, że gdy pojawię się w twoich oczach pokażesz mi swoim wzrokiem jak mnie nadal kochasz i tęsknisz Gdy się pojawił, deszcz przestał padać `Życie to nie bajka złota Ani nie marzenia, sny. Życie to wielka tęsknota, Życie to ból i łzy .! `Z niczym przyszedłeś na ten świat, Nic nie weźmiesz ze sobą. Zostaw jakiś jasny ślad, Aby iść za Tobą . ---------------------------- Zero porozumienia, Zero wsparcia Powiedz mi, dlaczego tak ma być ? ![]() -Myślisz, że on ma tylko ciebie i tylko ty się liczysz w jego życie? -Tak, on tylko mnie kocha !! -Nie łudź się .. Przecież on może mieć każdą ..! -Ale, gdy śpiewa na scenie patrząc się na mnie, nie na setki innych, wiem, że jestem tylko ja ... Już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni Noo to tyle na dzisiaj po krótkiej przerwie... kradnie ktoś w ogóle te moje wymyślanki ?? ![]() |
|
|
|
#4090 |
|
Rozeznanie
|
uwierzcie własnym oczom.
nadobowiązkowi. ludzie-tarcze. istnieje tylko jedno miejsce,w którym chciałbyś wpaść w pułapke czasu. rozpłynąć się w wulkanicznym krajobrazie i podziwiać spektakularne pejzaże czarnych piasków.. realizm w czasach eksterminacji. upadek wiary. boom na grabarzy. spieprzyli biznes,niech sobie radzą. koniec służby złu.
|
|
#4091 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Mamy coś czego nie zabiorą nam.
Gdy pomyślisz, że chcesz iść gdzieś, nie chcesz zostać,będzie koniec nas. Nie ma Cie gdy moje życie spada w dół. Kobiety są złe,ale mają piersi. tak blisko jesteś tu, ja tak bardzo za daleko. Na dobrych torach,ale ja w złym pociągu. Hold on to me and never let me go ./ Przytul mnie i nigdy nie pozwól mi odejść. _________ Wiiem że nie powinnam ale proszę o jakieś opisy że idę na imprezę-domowkę byłabym bardzo wdzięczna ;*Licze na Was *
|
|
|
|
#4092 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bez off: _____ Czuję wielką potrzebę zerwania z wieloma ludźmi, przede wszystkim z przyjaciółmi; potem rezygnuję - czas się tym zajmie.
Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale nie spocznie, dopóki celu nie osiągnie... Nie spiesz się. Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w minutę... |
|
|
|
|
#4093 |
|
Przyczajenie
|
Taka większa porcja dziś, razem z tymi poprzednimi
![]() _________________________ _____________ I ten wzrok. Patrzył na mnie tak... jakby mnie kochał. Czytaj pomiędzy wierszami. Gra kartami. będę grać tą karta z jego sercem. bo wiesz, uśmiech dalej kocha moje usta przybijasz mnie spojrzeniem, którego tak mi brak. to smak życia odbiera nam apetyt - spójrz mi w oczy i zobacz cały mój świat - ale teraz to ja widzę tylko siebie - bo to właśnie Ty jesteś całym moim światem po złej stronie tęczy
|
#4094 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4095 |
|
Przyczajenie
|
inspiration91, Kissabble - Słoneczkaa =* Dziękuję =* wszystkie opisy zabrałam =) =*
Zabiorę Cię właśnie tam, gdzie wolniej płynie czas... Na duszy dnie ukryłam Cię =*
|
#4096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A te dwa niżej kradziejuje Edytowane przez GochaSamocha Czas edycji: 2009-06-17 o 22:26 |
|
|
|
|
#4097 |
|
Raczkowanie
|
Plotkara, tegochciałam, XxValedictionxX, nydee, nieliczylamwcalesie,
caroline060 - dziękuję uwielbiam was wszystkie i każdą z osobna ;*Bananowalska - kochana Wiem, że późno i w ogóle beznadziejnie, ale co do prośby:* Nawet nie widząc mojej twarzy, wiesz, że czasem tylko udaję twardą. * W przyjaźni nie ma opisów "mam to w dupie", "zapomniałam". * Dobra aktorka, ukrywany smutek, przecierające się liny przyjaźni. * Znasz mnie, a nie wiesz, że tylko udaję zadowoloną i obojętną? * Fałszywy uśmiech. I tak go nie zobaczysz, nie dowiesz się, że wcale nie mam tego w dupie. * Internetowe przyjaźnie mają to do siebie, że choć są trwałe i wielkie nie są do końca szczere co do własnych uczuć. Opisy; * Ma zielono kocie oczy, takie jak ty. * Ode mnie widać niebo przekrzywione. * Modlisz się do Boga, ciemną nocą i patrzysz kątem oka w niebo. Modlisz się o miłość, której tak pragniesz. Zapominasz już, że wcześniej mówiłaś "nie zakocham się", teraz to nieistotne. On dał ci właśnie to czego tak bardzo potrzebowałaś. Dawkę miłości. * Gdy zamykała oczy widziała jego twarz, gdy zerkała kątem oka jak on zamiast na fajerwerki patrzył na nią. I uśmiechał się tak delikatnie, jakby faktycznie ją lubił. * Kiedy myślisz, że cię nie widzę, ja na ciebie patrzę. * Tak bardzo chciałam być obok ciebie. * Pękłoby ci serce. * Ich oczy przez ten moment, bez żadnych romantycznych mrzonek są dla siebie bardziej niż znajome. * Kawa - na bezsenność i sen na bezmiłość. * Wtedy właśnie dopadł mnie smutek. Pożerał wszystko od zewnątrz. * Najbardziej bolał fakt, że musiała zapomnieć każdy wspólny moment. * - Przejmie ci. - Ale ja wcale tego nie chcę. Chcę żeby mnie kochał. * Na samo wspomnienie ciebie drży mi serce i miękną kolana. Samo wspomnienie, że niedawno byłeś tak blisko mnie, czułam ciepło twojego dotyku. Nie wiedziałeś jakie robisz na mnie wrażenie, a ja jak gołąb okruchami chleba karmiłam się twoimi spojrzeniami - widząc w nich nieme wyznania miłości.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#4098 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) Dokładnie o takie coś mi chodziło czekam na inne podobne *---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- te boskie kradne ;** więcej kochana <3 |
|
|
|
|
#4099 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-------------------------------------- bez off: - Kochanie, jaki mam kolor oczu? - Kolor wiosennego świtu z mgłą, w której mógłbym błądzić całe życie..<3
|
|
#4100 |
|
Rozeznanie
|
bez offa:
Ty każdym latem i każdą burzą- Mojego świata ;* poczuj smak mego pragnienia ;-* to uczucie w sobie znaleźć.. próbuję! zróbmy to i znajdźmy się razem ![]() Nigdy nie mija pierwsze kochanie? |
|
|
|
#4101 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4102 | ||
|
Zadomowienie
|
Jeśli chcesz wiedzieć to zawsze wiedziałam,że nie będę w stanie do końca Ci zaufać i zranisz mnie. I jeśli chcesz wiedzieć-wcale nie mam satysfakcji z tego,że to przewidziałam
Już sobie bądź kim chcesz, rób co chcesz, z kim chcesz i jak chcesz, nie interesuje mnie to wcale Nic mi nie obiecałeś, więc nie czujesz się winny? Wzruszające Nie mogę więcej się łamać, wiem. Nowa nadzieja. Są i tacy dzięki którym uśmiech wraca na twarz Nie dążę do ideału, zrozum serce masz jedno a drogi są dwie _____________ Cytat:
Dziękuję ![]()
Cytat:
Bardzo się cieszę, kradnij! ![]() Ja za to zabieram te dwa, boskie
|
|
|
#4103 |
|
Raczkowanie
|
:>>Nóż noszę w plecach, ten wbity przez Ciebie. >>' Jego zapach tworzy resztkę dnia ... ' >>Wszystko wydaje mi się teraz cholernie trudne. >>Bo za mało było Nas w każdym dniu. >>Nie panuję nad zmianami własnego nastroju. >>Bez balkonu, bez Romea, ale Julia! >>Słodko - kwaśny smak marzeń . :<< Wypełnij sobie życie odrobiną szczęścia. << Ide swoją drogą-nie potrzebuje już Twojej mapy. << Zrozumiałam po co żyję. <<Jest cudownie, tak cudownie, że się w głowie nie mieści. <<Ten moment mógłby trwać następne tysiąc lat. <<Na zapas nie warto się martwić, na zapas warto się cieszyć. `Czasem myślę co by było gdyby. Gdybyśmy wtedy się nie spotkali zapewne nie byłoby tylu wylanych przez Ciebie łez, tylu nieprzespanych nocy i tylu wyimaginowanych w mojej głowie historii. Pewnie byłabym teraz weselsza, być może przytulałabym kogoś zupełnie innego. Ale gdyby nie Ty nie mogłabym teraz wspominać najpiękniejszego momentu w moim życiu, Twoich wielkich oczu i najsłodszych ust. Nie żałuję, że Cię spotkałam. Żałuję, że pokochałam. _________________________ ___________________ `...Wcale nie jest za późno, by szukać świata ze snów... ; ] |
|
|
|
#4104 |
|
BAN stały
|
Jestes pierwszy na liscie moich dziesieciu najlepszych chlopaków.
Kochał ją, mimo ze nie malowała rzęs i obgryzała paznokcie. Ocean smutku. Jej usmiech byl jak teńcza wsrodku burzy. Nie musiała z nim rozmawiac, wystarczy ze był obok. Jak mozna Tobie ufac ? Mowiłes przeciez ze nigdy mnie nie opuscisz. Widelcem wydrapie Ci serce. Kochała go mimo ze nie był ładny, nie mniał BMW ani butów z nike. Ona kochała sie w jego oczach, one nadpłacaly wszystko. Mogłabym prosic opisy ze jestem na wesele, ale ze niestety nie z nim? I takie ogolne ze jestem na weselu tez. I te najlepsiejsze Licze na wasza pomoc ![]() nastychick, chocapic,peculiarity, lovers2friends, abunee, nydee, papergirl, agattee,, ouu, , kee, Kissabble, xDJakJaCieLubiexD, limitowana, suve, Paajkaa, Little Ballerina, bananowalaska, primadonna, chocapic , ratatamm , uwierzwsiebie, Toriaaa , 3martyna3 , perfekcyjnie ,KaMa2704, rozsypanegwiazdy, inspiration91 , dontlookdown,caroline060,JednaNaMilion, Edytowane przez Calineczka777 Czas edycji: 2009-06-17 o 23:05 |
|
|
|
#4105 |
|
BAN stały
|
*******e Ciebie i te Twoje nagłe powroty miłości .
skoro jest z Tobą, to nie bez powodu . Tyle ,że rożne są powody . a , i mozesz mnie cmoknąć w dupe ! ![]() umówmy się , Ty powiesz mi że mnie kochasz, a ja rzucę Ci się w ramiona . OK ? rozumu u Ciebie nigdy za wiele
|
|
|
|
#4106 | ||
|
Zadomowienie
|
<3 . <3 . <3 . wiesz , że Cię kocham ?
<3 kocham nad życie ![]() kradnę ! Cytat:
Cytat:
_________________________ __ can't sleep with the man ,
who dims my shine . /nie potrafię spać z mężczyzną, który przygasza mój blask ./ I'm in the bedroom when I know, u’re outside banging but I won’t let u in . /jestem w sypialni kiedy wiem, że jesteś na zewnątrz i błagasz, ale ja cię nie wpuszczę ./ Cause it's a hard life, with love in the world . /bo ciężko jest żyć miłością na tym świecie ./ she can’t get enough . /jej to nie wystarcza ./ I take care of myself /Potrafię o siebie zadbać./ I don’t want to stay another minute . /Nie chce żebyś został ani minute dłużej./ kiedy ciało słabnie, silniej czuje się duszę . kim dla mnie mógłbyś być ? gdybym tylko mogła, trzymałabym Cię cały czas za rękę, byś nigdy nie zbłądził, pozwoliłabym Ci śnić tylko dobre sny, umarłabym byś Ty mógł żyć. Czasami lubię z Tobą pomilczeć . tak po prostu. kolejny etap ewolucji nie do ogarnięcia rozumem .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-06-18 o 00:44 |
||
|
|
|
#4107 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
1. Ostro balujemy, w końcu jest okazja - wakacjeeee. 2. Wyluzowuję się po ciężkim roku kucia ;D/ z nimi ;* 3. Wakacje uważam za oficjalnie rozpoczęte / z ekipą ;*4. Pijemy za ten najradośniejszy dzień w roku. 5. Pierwsza wakacyjna impra w tym roku, będzie się działo. Cytat:
1. Takie wesele bez Ciebie wcale nie jest wesołe. 2. Wszyscy się weselą, a ja tęsknię za Tobą. sorki, brak pomysłów ;( ![]() _________ Leżę bezwładnie w wannie i mocze głowę w gorzkim winie. Pocięte wargi, pocięta dusza, niczym skrawki z wycinanek. Upadła na podłogę wiara w drugiego człowieka. Telefon leży pod łóżkiem - już nawet on nie ma nadziei, że kiedyś zadzwonisz. Noszę serce w pudełku zapałek. I znów pachnie latem, słońce dominuje na niebie. A w koło bardziej zielono, nawet farba na ścianach przybrała intensywniejszą barwę. Karmisz mnie endorfinami. W plątaninie głupich wariactw czai się mój obłęd. Niedopowiedziane słowa, huczą mi w głowie zbyt głośno.
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Primadonna, nieliczylamwcalesie, zakichanakrolewna, Toogether93,
dziękuję za pochwały ![]() --- Już od tylu lat patrzę w Twoje oczy. Nie jesteśmy w niebie, chodzimy po ziemi. Lecz zrozum, nie ma wolności bez miłości. Uważajmy, by się nie rozłączyć. Czasem bardzo niewiele czasu jest potrzeba By zburzyć wszystko i wszystko pogrzebać Zrozumieć trzeba, jak groźne są pozory Przecież nie ma miłości bez pokory. Świata nie rozumiem, życia w nim nie umiem. Ona mówi, że kocha jego, Tylko jego, żadnego innego On jej nie wierzy, a ona płacze I z parteru na trawnik skacze. Więc robisz pokaz swojej depresji, dobrzy sąsiedzi Cię z trawy podnieśli. Odurzony Piotruś Pan. Patrzę w przyszłość wirtualnie. Lubię tych, tamtych też, zachowuję równowagę. i aktualny: i nagle skończy się, to wszystko w co wierzysz, co kochasz zasypie śnieg.. |
|
|
|
#4109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wesele.No i z kim ja mam teraz po parkiecie hulać? ![]() Przepraszam, ale nie mam weny Wybacz.Dziękuje za wyróżnienie. ------------------------------------------------------- Myślałam, że lubisz moje emocje. Złap na język płatek śniegu i pokaż mi jak smakuje ![]() ..i będzie jak w bajce. Ona lizała innego, jak znaczek (;
|
|
#4110 |
|
Zadomowienie
|
Little Ballerina - oj ślicznotko, dziękuję. : )
Ja mam to samo. Cudowna ! : * KaMa - proszę bardzo. <3 : ) ..a co jeśli okażę się tą, która zmieni Twój świat, przewróci do góry nogami, uzależni od swojego oddechu, od dotyku przed zaśnięciem i pocałunku na dobranoc? Czy wtedy nadal uznasz, że egoistycznie wolno mi zabrać wszystko co zechcę.. Ciebie i Twój świat? A Ty rozpływasz się jak mgła.. Chcę Cię łapać zmęczonymi płucami, chcę Cię trzymać słabymi dłońmi.. A Ty uparcie znikasz.. A Ty WSPOMNIENIE odchodzisz. ..a mnie nadal się wydaje, że najważniejsze jest to, że Twoje oczy wciąż mają kolor mlecznej czekolady. ..mam na myśli spacer po niebie i gwiazdy przez nas dotknięte. Mam na myśli szybkie bicie serca szalonego jak tamte chwile. Mam na myśli nierozrywalną nigdy więź..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

******** Boskie kradnęęęę zawsze <3

:
wystarczy Marzena