|
|
#2761 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
??Cytat:
to ja nawet w pracy tak nie pracuję ![]() Cytat:
![]() Piękne zdjęcia - drugie najlepszejsze ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2762 |
|
Wtajemniczenie
|
w domu porobię fotki to wrzucę
![]() a z wiatraka chętnie bym skorzystała bo się rozpływam
|
|
|
|
#2763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2- pokazuj zakupska Cytat:
2- przerażasz mnie ... ![]() Przytulam i tutaj jedziemy nad to jeziorko- http://pl.wikipedia.org/wiki/Jezioro_Lubikowskie Zobaczymy czy tym razem pogoda będzie znosna ![]() W biurze mam zimno <gołe kopytka marzną> a na zewnątrz ciepluchno dziwne to jakies takieś ![]() a oto moja spódniczka: w załączniczku
|
|
#2764 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2765 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńko
wiedziaam że mogę na Ciebie liczyćmi też raciczki zmarły bo mam pseudo japonko-sandałki też turkusowe ![]() a ja poproszę fociaka Ciebie w tej spódniczce ![]() jeziorko-mmmmmm zazdraszczam-byle nie było komarochów ![]() Anuś oddam jak się skończą upały
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-06-18 o 13:07 |
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż się zawstydałam To już następna po Izce i Soffi która mnie kce że tak się wyrażę ![]() Soffi chce mnie 26 co publicznie powiedziała <napisała tudzież> A Izydoriusz wyznał mi wczoraj w eseju , że śni o mnie.... ![]() Bosz jaka ja jestem wspaniała Mówcie mi tak jeszcze to może pogonię moje kompleksy uff się uśmiałam ![]() wypiłam właśnie actimelka i kce mi sie jakiegoś owocka- cheba zakupię dziś arbuzika ![]() Kinaaaaaaaaaaaa! Nie podżeraj truskawek! Wyobraźcie sobie, że mając grypę żołądkową w-pieprz-yła kruskawek co za kobita
|
|
#2767 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Do nowej w ogole nie pasuja, a po drugie jeszcze ich nie mam i zobaczymy czy w ogole zasila wnetrze mej garderoby. A co do twego slubnego to chyba zaczne sie bac skoro on zakochany w mojej blondzinie, jeszcze twa zazdrosna natura sie obudzi i co ja biedna wtedy zrobie.....Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
. A zakupki pokazuj Cytat:
Ooo jakie maki .... Widze ze teraz modne takie kwiatowe stroje. A ja sie pochwale 3 rzeczami 1. W sobote sie rozliczamy z glazurniko-lataczem dziur 2. Wizazanka z watku "Zrob to sama" ma dla mnie frywolitkowy prezencik, w pon wysyla go do mnie poczta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...64&d1245318220 3. Jestem na dzis umowiona z Monai Aaaaaa musialam buzki pousuwac Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-06-18 o 13:08 Powód: bo nie zacytowalo mi wszystkiego i dopisalam |
||||||||||
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
nasz bardzo dobry znajomy, a zarazem mojego Tzta szwagra brat popelnil samobojstwo
|
|
|
|
#2769 |
|
Wtajemniczenie
|
też Cię kcem Kasieńko
![]() Dagmarko super wieści i dziękuję za pomidorkapochwalę się tym co mam-czyli tymi fotkami które pościągałam a resztę obfotografuję w domku jeszcze zapomniałam o bluzie z akcentem turkusowym![]() aaaaaa i to nie są moje stópki-żeby nie było
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-06-18 o 13:25 Powód: o stopkach |
|
|
|
#2770 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super że glazurnik juz na finiszu Ale ci zazdroszczę spotania - do opola to nikt nie przyjeżdza Miłego ![]() Liluś - pierwsze buciorki - booooskie też takie chcę kolczyki super, bluza - nie mój styl ![]() Kotuś - jejku.... tak mi przykro Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-06-18 o 13:29 |
||
|
|
|
#2771 |
|
Wtajemniczenie
|
kotekk bardzo mi przykro
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- myślę, że cheba o psa zazdrosna nie będę ![]() 3- szampan... hotelik... i jakim cudem go tam zabiorę ? ![]() prawka nie mam...a co to za niespodzianka jak on jednak mnie tam zabierze a nie ja jego ![]() nie wiem... mój małż jest raczej taki a-romantico i cheba wysmieje mój pomysł i powie że nie trzeba było ![]() 4- dużo rzeczy jest modnych więc ciężko określić czy kwiaty akurat w tym tygodniu są na topie moda strasznie szybko się zmienia w kazdym razie ja lubię takie motywy, nie przepadam z a wzorami geometrycznymi- choć to zalezy ![]() 5- z glazurnika ciesze sie, ze Ty sie cieszysz - to drugie to nie wiem co to jest - a Monciaka Ci zazdroszcze na maksa ![]() Kurka dlaczemu zawsze jak do Was piszę to mi się chce sikacza??? Działacie na mnie poniekąd... moczopędnie
|
|
#2773 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasienko a myślisz że skąd teraz wróciłam?
![]()
|
|
|
|
#2774 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cieszę się że się Wam podobają chmurki
Cytat:
![]() fajne to jeziorko, oby Wam pogoda dopisała i komarów nie było a na tą Górę Czarownic się wybierasz ? ![]() spódniczka bardzo fajna, taka letnia Cytat:
![]() a to jest takie na szyjkę? bardzo fajne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Cytat:
Cytat:
. To drugie to kolia. Jeszcze tylko CzekoTubka Warszawianka zostalaTez tam bylam ![]() Kotek przykro mi Moonik ekspressowe.... chce sie juz przeprowadzic jak najszybciej. I to cudo jest na szyjke
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-06-18 o 13:47 Powód: bo Moonik byla szybsza |
|||
|
|
|
#2776 |
|
Wtajemniczenie
|
to jest nas 3 Dagmarko
![]() turkusik górą ![]() mooniku dziękuję
|
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
p.s. ale mam bajzel w pokoju a czegos trzeba sie pozbyc (zeby moc kupic cos nowego )
|
|
|
|
#2778 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi przykro Cytat:
2- butki cudne- pytanie czy wygodne ? i ja bardzo chcieć je widzieć na Twoich syrkach kolczyki- czad bluza jak bluza, ja jestem anty-sport więc ju noł ![]() Cytat:
![]() jak milusiowato Cytat:
no ja jako Czarownica to cheba muszę nie mam pojecia co tam bedziemy robic ![]() Cytat:
![]() aaa kolia... nat maj stajl oj Tubka mega zapracowana to niewiadomo czy czas bedzie miala, a właśnie... gdzie ten nasz pracus sie podziewa? ![]() Ale ŻEM głodna
|
|
#2779 |
|
Wtajemniczenie
|
łączę się w bólu głodowym z Tobą Kasiczko
![]() a buciki przeszły maraton zakupowy i dały radę, odcisków brak, i nie bolały, są dobrze wyprofilowane ![]() a ja sportowiec nie jestem ale styl sportowy jak najbardziej preferejszyn a jeszcze jak bluza ma kaptur to już mega wczes-wypas -lans
|
|
|
|
#2780 | |
|
Wtajemniczenie
|
to że mam się doszukiwać podtekstu w tych słowach
??Cytat:
|
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
posikalam sie |
|
|
|
|
#2782 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. A Czeko pewnei wojuje z ffuzja bankowaCytat:
Cytat:
. Az strach sie bac takiej Liloszki glodna sie robie..... ... Wlasnie zwiedzalam spółdzielcze archiwum.... w szpilach po piwnicy tylko ja tak potrafie heheh
|
||||
|
|
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dałam rady wyczymać 2- mrrr... kcem je na Twej syrce! <fetyszyk?>3- Cytat:
posikałam się razem z kotkiem- no bo wy przecie moczopędne jesteśta :P Daget- nie będę owijała w szydełko nienawidzę takich szydełkowych sweterunów, sukienek i innych dziadostw ale o gustach się nie dyskutuje, nieprawdaż?lof ![]() lece pysiaczki
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-06-18 o 15:01 Powód: a bo se żem coś jeno musiała dopisać, bo tu jakieś jołjoły wpadły :D |
||
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
nie mialam okazji sie pochwalic...zaraz po powrocie do Polski ide na rozmowe w sprawie pracy ale narazie ciii
|
|
|
|
#2785 |
|
Wtajemniczenie
|
joł joł siostry-ziomalki
pis end lof![]() to mnie podsumowały ![]() ![]() haczka przygotowana jakby cuś ![]() ale spodni takich niever a lansuje się na parafii z ziomalkami
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-06-18 o 15:11 |
|
|
|
#2786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Wszystko zalezy od ziomala . Hehehe. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2787 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to trza se takie gaciory sprawić - bez tego lansu nie ma Lecę na aerobik stepy dzisiaj buziole |
|||
|
|
|
#2788 |
|
Wtajemniczenie
|
na razie dresy muszą wystarczyć
chyba że Malutka mi jakiegoś pampersiaka z zawartością od Dawidka prześle![]() łączę się w stepeie dzis-wybieram się na manię zakupową mąż mnie wydziedziczy, powiem że tak tęskniłam
|
|
|
|
#2789 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ochrzcil Cie synus nie zdazylam fotek zrobic wybaczcie ![]() Cytat:
![]() to sie jeszcze zobaczy czy taka kolacyja bedzie hmm jeszcze ponad 2 miechy i plany moga sie zmienic Cytat:
a taki butki to tez chcialam sobie sprawic bo strasznie mi sie podobaja te platformy ale gdzie ja bede w nich smigac?? Cytat:
![]() mi tez ciezko cos wyrzucic zawsz jak sie do tego zabieram to prawie wszystko zostaje bo jeszcze przeciez kiedys to ubiore no i tak potem wszystkiego pelno a ja chodze w tym samym ![]() Dageciku fotki super, Czika modelka po swojej pani ![]() Moonik chmurki sliczne |
||||
|
|
|
#2790 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
ja na dwie sekundy do Was ja ślę do Ciebie moce sprawcze Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no to po cichu zaciskam i trzymam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

??
, posprzątać (nie wiem jeszcze co, ale coś się znajdzie)
doprowadzić pazurki do stanu w miarę możliwości normalnego (po wczorajszym koszeniu trawy i szczególnie wyrywaniu między kamyczkami, połowa mi się powyłamywowywała"
), odwiedzić KRUS, PZU, i kilka hurtowni. Dobra na razie tyle zrobię, potem się pomyśli.
to ja nawet w pracy tak nie pracuję 

wiedziaam że mogę na Ciebie liczyć

hand-made: urodzinowo na 40tkę

nienawidzę takich szydełkowych sweterunów, sukienek i innych dziadostw 
to trza se takie gaciory sprawić - bez tego lansu nie ma
ochrzcil Cie synus