|
|
#1741 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Matura 2010
Cytat:
![]() u mnie w szkole 5,2 chyba dziewczyna z mojej klasy miała najwyższą ![]() o nie ![]() wakacje wakacjami, ja miałam dzisiaj świętować, miało być ognisko a tu leje deszcz ![]() mam nadzieje, że jeszcze przestanie..... |
|
|
|
|
#1742 | |
|
Flawless
|
Cytat:
A średnia całej szkoły to coś 4,3 xDD Hahaahahaha
|
|
|
#1743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
razem z dziewczyną z równoległej klasy najwyższa
|
||
|
|
|
#1744 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niech sie uczy na bledach siostry ;]Zycze dobrego poczatku wakacji i wogole ;* pewnie teraz jestes w drodze ale przeczytasz pozniej ![]() ![]() Cytat:
wogole co sie dzisiaj dzialo z mojej klasy tylko jedna dziewczyna byla odebrac ksiazke na srodek szkoly , nawet lampasu nie miala pozniej przyszla kolej na wyroznienia wszelkiego rodzaju i sobie siedzimy i nagle moje mazwisko zostalo wyczytane i 3 kolezanek bylysmy tak zaskoczone pozytywnie ,dostalysmy takie podziekowanie za pomoc przy ogranizacji takiego festyny w jednej ze szkol podst. jestemy wolontariuszkami i robimy to wylacznie dla siebie , i nie spodziewalysmy sie ze zostaniemy nagrodzone takie mile to bylo;]Cytat:
i niestety 2 osoby calej szoly nie zdaly , w tym kumpel z mojej klasy , a 3 osoby maja komisje w sierpniu.... Cytat:
wysoka srednia![]() Cytat:
)niedawno wrocilam do domu;p wszystkie knajpy , restauracje byly zajete... i zamowilysmy jedzenie na wynos ,kupilysmy reszte rzeczy i tak sobie siedzialymy u kumpeli na chacie a pozniej ide chyba na spotkanie z byla klasa ![]() jej , tak bardzo sie ciesze ze to koniec ![]() |
|||||
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
aaa ja jutro jadę do kina
(bo w moim mieście jest takie pożal się Panie Boże..)a w poniedziałek mam na 8:00 jazdę, na 12:00 orto, zostanę sobie do wtorku u Babci w Giżycku (bo orto mam w Giżycku) i wieczorem pojadę do Gdańska do Tż. ![]() ale nie zniknę nie martwcie się u Tż będę okupowała kompa ;Pzostaję w Gdansku do konca czerwca, więc znowu zaniedbam [L], ale spoko pod koniec lipca egz. ![]() łeee, a u mnie deszcz kroooopi... i ja na dzisiaj nie mam żadnych planów pograłabym na kurniku w coś, ale mnie zgnoją:P chyba się wezmę za sprzątanie o. ![]() w międzyczasie pokręcę się na wizażu
|
#1746 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja chyba pojde sie polozyc spac na godzinke , bo jakos mnie zmulilo
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12838796]o jaaa , szkoda ze wyjezdzam do pracy , bo tak bym wpadla do Gdanska
a ja chyba pojde sie polozyc spac na godzinke , bo jakos mnie zmulilo [/QUOTE]a no jo.. do pracy wyjeżdżasz, buu ![]() ale na pewno będzie jeszcze nie jedna okazja, żeby się zobaczyć
|
#1748 | |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12838617]
niedawno wrocilam do domu;p wszystkie knajpy , restauracje byly zajete... i zamowilysmy jedzenie na wynos ,kupilysmy reszte rzeczy i tak sobie siedzialymy u kumpeli na chacie a pozniej ide chyba na spotkanie z byla klasa ![]() jej , tak bardzo sie ciesze ze to koniec ![]() ja chyba mam grilla, ale to niepewne, bo może znowu zacząć padać ;/ ja też Cytat:
a na co się wybierasz???znowu sprzątanie ja jak nie będę miała tego grilla to też zostaje w domu, ale to jeszcze nie wiem w sumie [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12838796]o jaaa , szkoda ze wyjezdzam do pracy , bo tak bym wpadla do Gdanska a ja chyba pojde sie polozyc spac na godzinke , bo jakos mnie zmulilo [/QUOTE]też by pasował, bo dzisiaj bardzo późno pójdę spać ![]() a ja sobie obejrzałam Madagaskar 2 przed chwilą, a teraz się obijam, słucham muzyki i czekam na jakieś info o dzisiejszych planach
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Peggy, zmnielaś podpis;>
aaa wybieram się prawdopodobnie na "wojnę polsko-ruską", zobaczymy czy nie przereklamowali. Lubię Szyca i tylko dla niego idę na ten film, mam nadzieję, że nie zmarnuję 15zł + 20zł na bilet pociągiem w dwie strony ;P o.w sumie do wyboru mam jeszcze "u pana boga za miedzą" iiii "anioły i demony".. ale to już jutro się wylosuje wolałabym chyba "wojnę..".dobra, pralkę nastawiłam, zawsze to coś, ale do sprzątania dalszego już się zebrać nie mogę ![]() ale no okej,okej..już idę po mopa :P
|
#1750 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 'anioly i demony ' oj na temn film to sie od dawna wybieram ale mysle ze najpierw przeczytam ksiazke mi sie dzisiaj nie chce sprzatac , tylko troche ogarnelam ciuchy w moim pokoju , a tak to jutro wezme sie na porzadki
|
|
|
|
|
#1751 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to wypoczywaj wakacje są wkońcu ![]() a podpis zmieniłam rzeczywiście tamten mi się znudził już [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12839249]ostatnio czytalam recenzje filmu 'wojna polsko ruska'i mysle ze dosyc ciekawy jest , bede musiala go tez zobaczyc ![]() 'anioly i demony ' oj na temn film to sie od dawna wybieram ale mysle ze najpierw przeczytam ksiazke mi sie dzisiaj nie chce sprzatac , tylko troche ogarnelam ciuchy w moim pokoju , a tak to jutro wezme sie na porzadki [/QUOTE]ja też ogarnęłam tylko trochę, a jutro robię porządki i wyrzucam książki z półki
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-19 o 17:29 |
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12838617]o kurde
wysoka srednia [/QUOTE]dzięki Cytat:
![]() Ja będę miała w garażu, jak będzie lało
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Flawless
|
Dziewoję, ja lecę na te urodziny
![]() Miłego wieczoru gdziekolwiek będziecie Trzymajcie kciuki
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie zarzuciłam t.love, płytę "chłopaki nie płaczą", od razu jest power
![]() trochę ogarnęłam.. pograłabym w simsy aleee nie mam żadnych na cd.. a z rapida zanim sciagne to wieki miną poza tym ściągam sobie "chłopaki nie płaczą", pośmieję się trochę chociaż, lubię ten film ![]() może porobie testy na prawko ![]() a co się będę, trzeba kiedyś w koncu zaczać ![]() pojawię się wieczorkiem ;* Phoce, trzymam kciuki
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-19 o 17:57 |
|
|
|
#1755 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1756 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pasek będzie Ale kolor świadectwa z gimnazjum chyba pomarańczowy był, a teraz czerwony U mnie w szkole 5,33. Ale to już tradycja, w tamtym roku też ta sama dziewczyna miała ![]() Hahahahaha, padłam ![]() Cytat:
![]() Bo zawsze była muzyczka puszczana ![]() Cytat:
Podziwiam Cię. Jesteś moim guru Cytat:
Zdaj później relację Dziewczyny, jestem tak strasznie wkurzona teraz. Normalnie się rozpłakałam ze złości. Instruktor mnie tak wkurzył, że myślałam, że w końcu stracę cierpliwość i mu coś odpysknę. Byłam już na granicy, ale wytrzymałam do końca i w domu mnie roznosiło. Ręce mi się trzesły z wściekłości, później się poryczałam. Miałam wrażenie, że za wszelką cenę chce mi udowodnić, że nie potrafię jeździć. Fajnie, że na przedostatniej godzinie na to wpadł. Ale kurna, wcale się nie zniechęcam i nie tracę wiary w swoje zdolności. Udowodnię mu, kurna, że potrafię jeździć i zdam ten piep.rzony egzamin !!
|
|
|
#1757 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i tak trzymać a Ty teraz jesteś zła i zdasz żeby mu pokazać, że jesteś dobrym kierowcom i nie denerwuj się już
|
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej mnie denerwuje i też jest mi przykro z tego powodu, że jak jeździmy tak po 2 osoby i on do tej drugiej jeśli zrobi naprawdę duży błąd, powie tylko "nic się nie stało, następnym razem poprawisz, musisz o tym pamiętać itp" A do mnie nawet jak nie zrobię błędu to jest "A mogłabyś to zrobić tak, a mogłayś to zrobić siak". Albo jak popełnię mały błąd to wytyka mi go do końca jazdy. Albo jak wcześniej robiłam coś źle, a teraz to poprawiłam to zero odezwu, żadnej reakcji, słowa na ten temat. Ja nawet nie oczekuję pochwały. Oczywiście, gdy druga osoba jest w takiej sytuacji to "oo, coś zapamiętałaś, dobrze"Ech... jestem tak wkurzona, że mnie zaraz rozniesie. Idę niedługo na 18 koleżanki i się rozładuję. Muszę tylko pamiętać, żeby nie pić, bo jak jestem zła to piję i humor mi się polepsza
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja kolezanka była bodajze wczoraj na tej 'wojnie polsko-ruskiej' i mowila ze niezbyt ją to zachwycilo. mowila ze troche przereklamowany i niezbyt ciekawy. na 'aniołach i demonach' tez była i tu juz ocena byla duzo lepsza
Cytat:
na pierwszy rzut oka nie widac roznicy ja nie mowie ze nie wierze ze mozna miec taka srednia, ale kurcze, jak to osiagnac ![]() i wtedy moj brat z kolegami ochrzcili sora 'DJ G**" - nie bede pisac nazwiska przeciez, to wykropkowalam ;D no i jak sie hymn zacial to sor od PO (ktory wydaje rozkazy na apelach typu baszcznosc, spocznij) zarzadzil 'spocznij' ![]()
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Phoce,
![]() ![]() I nie martw się tym instruktorem, najważniejsze, że wiesz, że umiesz ![]() Ja już idę, pa, życzcie mi ładnej pogody, bo na razie leje.... grill w garażu ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- KaasiaaK, da się, da
|
|
|
|
#1761 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to dzisiaj balujesz??? Bo grill, na który miałam iść właśnie się odwołał z powodu deszczu i robię tylko małą posiadówę z przyjaciółką ![]() baw się dobrze
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
to ja chce poznac sekret co sie robi, zeby miec pasek w liceum
|
#1763 |
|
Wtajemniczenie
|
BeaS rozumiem ciebie doskonale kochana
też tak miałam, kilka razy się zdarzyło że jak wróciłam z jazd do domu to siedziałam i wyłam....Pokaż że umiesz jezdzić, bo napewno umiesz ![]() parodia gratuluje tak dobrej średniej
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baluję Tak jak mówiłam wcześniej, wypiję tylko za jej zdrowie. Tak postanowiłam i tak zrobię Idę się umyć i pomalować. Do jutra, Dziunie
|
|
|
#1765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-czyli tak,zeby napis FIAT na kierownicy sie obrócił o 360st ) to wtedy juz kontrolujesz lusterka i patrzysz w prawe jak Ci się samochód ustawia do linii wewnętrznej, jeśli będzie już ładnie równolegle wtedy szybko odkręcamy kierownicę i cofamy do tyłu do konca, oczywiscie tak zeby nie puknąć pachołków i nie ponajeżdżać na linie nie wiem czy jasno to opisałam ![]() a u mnie śpiewa chór (żal, żal, żal.. to te od faceta, co to go moje kol z klasy niby kiedyś molestowały ) - dzisiaj było siedem osób w chórze..i hymn był baaaaardzo cichy... dzisiaj było z podkładem, jak kiedyś chór był większy to śpiewali bez.moim też ![]() przestań, nie warto się f.r.a.j.e.r.e.m przejmować... zdasz na 100% i mu pokażesz kto tu jest dobrym kierowcą ;P Cytat:
życzymy ;*przekimałam się chyba ze dwie godziny od razu lepiej...
|
|
#1766 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
musialam usunac emotikowy z waszych postów xP
Witam wakacyjnie ![]() Karolinie miłego wyjazdu nie wiem gdzie , bo w gąszczu postów się pogubiłam ![]() Cytat:
Myślę, że jak pogadacie i sobie wyjaśnicie to będzie Ci o wiele lżej, cokolwiek z tej rozmowy wyjdzie Też swego czasu utrzymywanie kontaktu było dla mnie jak lek przeciwbólowy. Możesz ewentualnie przyjąć do wiadomości i pogodzić się z tym jak jest, nie szukać drugiego dna, nie oczekiwać za wiele... Albo poczekać do tej rozmowy. No, albo lepiej jedno i drugie ![]() Nie boisz się, że skoro jest z wizażu, to Cię podczytuje ?[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12830508]sliczne zakupy i ten sweterek bardzo mi sie podoba moje kolezanki nie znaja raczej wizazu , ale za to kiedys bratowej wysylalam link , bo duzo ciekawych rad jest na forum do mnie tez to nie dociera, przeciez tak niedawno bylam w pierwszej klasie a teraz , juz niedlugo matura powiem szczerze ze nawet ciesze sie, rozpoczne nowe zycie , w nowym miescie , kolejny etap a tak wogole to dzien dobryy zakonczenie mam na 9 i potem wolneeeee , ol yeahh jak sie ciesze [/QUOTE] Ja troszkę wizaż rozprzestrzeniłam, 2 koleżanki uświadomiłam, bo to kopalnia wiedzy Ja się chyba troszkę boje tego wszystkiego... I z wielu powodów nie chce opuszczać Warszawy. Tam jest TŻ, przyjaciele... Boję się, że strace z nimi wszystkimi kontakt, tak jak zawsze traciłam, gdy zmieniałam szkołę (podstawówka, gimnazjum, liceum) Cytat:
Zazdroszczę nauczyciela od chemii Fajnie jest mieć takich nauczycieli, których będzie się całe życie wspominało I pozytywnie i negatywnie, lepiej oczywiście pozytywnie :P moja koleżanka zaprosiła na swoją 18' w pubo-klubie swoją wych z gimnazjum ![]() Cytat:
TRZYMAMY! Cytat:
Cytat:
Cytat:
hm.Nie trać wiary. Pewnie, że zdasz! Będziemy trzymać kciuki. ![]() Może chce Cie tak zmotywować... A jeśli nie to miał na celu to widać i tak Cię zmotywował :P ![]() A może po prostu coś mu powiedz i tyle. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tymi refleksami to jest tak ze ja mialam dosyc rozne odcienie naturalnego swojego koloru i mialam takie jakby złote gdzieniegdzie włosy i tam mi te rude wyszły ;D a na reszcie sliczny brązik ja nic wielkiego od niego nie oczekuje, bo wiem, ze na chwile obecna nie mam na co liczyc mysle, ze tego nie robi.. a jesli nawet, to na prawde nie obchodzi mnie to ;]
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko swoich nie mam nigdzie złotych, więc może zaryzykuję? hmmm a jakby co to wiesz, zawsze można trafić na kogoś innego, nawet jak nam się w to wierzyć nie chce, to nie TEN JEDEN na świecie ![]() a może się ułoży tak jakbyś chciała ![]() |
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jajko ;] nie bedzie zadnego spotkania w wakacje, nie bedzie rozmowy... wyjezdza w srode z pracy na slask. bedzie tam pracowac kilka miesiecy... kurcze.. a myslalam, ze sie spotkamy chocby na chwile... no coz widac tak ma byc
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-06-19 o 20:55 |
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolina wybyła do Francji na pewno będzie się dobrze bawiła ![]() szczerze mówiąc to nigdy nie straciłam znajomych z powodu zmiany szkoły czy miejsca zamieszkania, ale inne realia - Ty mieszkasz w Warszawie, ja w mieście ~30tys. mieszkańców. poza tym na studia jadę wlaśnie do Tż.. czeka na mnie biedny już od roku w tym Gdańsku a znajomi.. mam jedną przyjaciółkę, którą znam od dzieciaka, przeprowadziłam się na drugi koniec miasta jakieś 6 lat temu (a mieszkałyśmy drzwi w drzwi, naprzeciwko), uczę się od 5 lat w innej szkole niż ona, a mimo to mamy naprawdę częsty kontakt.. z jednej i z drugiej strony to wypływa. I dzięki Bogu na studia też wyjeżdża do Gdańska (jest rok młodsza, więc w 2011).. i na pewno będzie mieszkała ze mną ;P więc ja się nie boję wyjechać dalej od domu (Gdańsk to prawie 300km ode mnie).jest dobrze a Twój Tż też zostaje w Warszawie ? z tym naszym chemikiem to różnie bywało na lekcji jest srogi, ciśnie, w ciądu 45 minut potrafi zrobić sprawdzian (a sprawdzian był na każdej lekcji) i przepytac trzy razy każdego z klasy.. na chemii zawsze rozpoczynaliśmy lekcję od modlitwy, 100% frekwencji, a 3/4 klasy drżało przed lekcją.. ale nie można powiedzieć - chemii mnie nauczył bardzo dobrze, przez 5 lat jak miałam chemię.. ANI RAZU nie uczyłam się na lekcje,nawet zeszytu nie otwierałam przed lekcją. U niego nie da się nie rozumieć chemii.. i mimo wszystko.. jest super człowiekiem prywatnie (chodziłam w gimnazjum na analizę chemiczną, takie zajęcia dodatkowe po lekcjach.. jak to potocznie mówiliśmy "przelewanie z probówki do probówki" i naprawdę, potrafił zapytać czy ktoś nie jest głodny - zawsze czymś częstowal, pytał czy nie chcemy kawy albo herbaty - zaparzał.. po prostu genialny człowiek.. pod każdym względem.. mój najlepszy nauczyciel, jakiego w życiu miałam.. i mimo, że potrafił wyśmiać, wyzwać kogoś.. to i tak wszyscy go dażą wielkim szacunkiem.. bo to człowiek naprawdę wielki z wielkimi zasługami..). Nauczyciel z powołania po prostu.. i szkoda, że wiek go tak straszliwie goni i już chyba jesteśmy ostatnim pokoleniem, które uczy.. ![]() ale się rozpisałam
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-19 o 20:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

bo nam oddadzą swiadecta gimnazjalne
kolezanka stwierdzila, ze to w zaden sposob nie jest mozliwe xD
o nie 

Albo jak wcześniej robiłam coś źle, a teraz to poprawiłam to zero odezwu, żadnej reakcji, słowa na ten temat. Ja nawet nie oczekuję pochwały. Oczywiście, gdy druga osoba jest w takiej sytuacji to "oo, coś zapamiętałaś, dobrze"