|
|
#4291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Kocha.. Nie kocha.. Kocha.. Nie kocha.
I tak wiem, że kocha !
|
|
#4292 |
|
Raczkowanie
|
)czasem obracam się i czuję w powietrzu twój zapach i nie mogę, ku*wa, nie mogę nie wyrazić tego potwornego ku*ewsko koszmarnego fizycznego bólu ku*ewskiej tęsknoty za tobą. trzy dni. trzy noce. woda z cytryną, rosół z kury, wymiotowałam po nim. pomóż mi być taką jaką nie potrafię być, by być z Tobą. koło Ciebie. niedaleko. dwie nieudane próby samobójcze i kilka nałogów, ale o tym nie mówmy. tyle razy wypowiadałam słowa 'kocham cię' różnym ludziom a to nic nie znaczyło. z tobą oczywiście było inaczej. byłeś na tyle inteligentny, że mogłam ci to powiedzieć w chwilach uniesień. sto czterdzieści osiem samotnych zachodów słońca po największym szczęściu... jeszcze długo będę pokutować. dzielę codziennie swe uczucia na pół. nic już nie jest na pewno. wszystko jest prawie na pewno. wszystko przez to, że nie wiesz, mimo, że zawsze wiedziałeś. i ja nie wiem.
|
|
#4293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Idealne do mojej sytuacji ;* UWIELBIAM twoje opisy ;* ![]() _____ Kobieta lepiej rozumie dziecko niż mężczyzna, ale psychicznie mężczyzna jest bardziej podobny do dziecka. Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Zazdrościmy tym, którzy odkładają miłość na później .Dobrze wiedzieć, że robią to ze strachu . napij się ze mną, chociaż raz < 3 Miłość przez wielkie M przychodzi znienacka. Ale trzeba chcieć ją zauważyć . I dać szczęściu szansę. ..Żeby więc zaznać prawdziwego szczęścia,
trzeba zapomnieć,że kiedyś miało się więcej.. Tak niewiele trzeba, aby odejść. Zrobiłeś to, co najbardziej lubiłeś... Odszedłeś. To co się mogło stać, Już teraz nie połączy nas. potężne serce kroiła na części, częstowała, podtykała pod sam nos Nie próbuj mnie ustawiać, bo nie jestem jedną z Twoich kukiełek. ONA twierdzi,że coś między nami jest. Mam nadzieję, że to nie uczucie Pijemy za lepszy czas, za każdy dzień, który w życiu trwa! |
|
|
|
|
#4294 |
|
Raczkowanie
|
Sto lat samotności
a dziewczyny piękne i młode są, i zawsze można je zaprosić na sok
|
#4295 | |||||||||
|
xoxo
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() bo cuuudowne ![]() _____________________ `zdefiniuj mi szczęście, a powiem Ci, czy jestem szczęśliwa... [znalezione na blogu] No i wakacje. Tak się cieszyłam. Piętnaście sekund, bo w końcu - co ja będę robiła? Tęsknie za świadomością szczęśliwego świata... Nienawidzimy tych, którym zazdrościmy zbyt wielu rzeczy... Cięty język, ostra postawa, krótkie włosy, piękne oczy, arogancka, lekko wyższa od innych? I wydaje się że taka idealna. Nic bardziej mylnego. Właśnie taka twarda na pozór, krucha w rzeczywistości... Nie grzebię w swoich emocjach, nie rozklejam się. W domu nauczyli mnie , że narzekanie utrudnia życie. Miłość jest jak łózko. Gdy kładziesz się po ciężkim dniu do niego czujesz się błogo i jest ci dobrze. Lecz po paru chwilach stwierdzasz że w tej pozycji jest ci poprostu nie wygodnie i ją zmieniasz. I tak w kółko.Zaś nadchodzi taki moment gdy zmęczona przewracaniem zasypiasz tak jak Ci najwygodniej na całą długą noc. O daj Boże Abym się nie obudziła . Jak ona ma nauczyć się miłości, jeśli nie ma jej w domu? 1+1=1? On + ona = jedność... Idąc z Tobą schodami do piekła można dojść do nieba. Nigdy nie pojmę po co ludziom parasole w deszczu... Przecież on jest taki cudowny, zmywa wszystkie smutki, cały brud dnia codziennego. Jeśli jest coś, na co z pewnością zasługuje ten świat, to jest to koniec... Tak bardzo przyzwyczaiłam się do bólu, że z czasem go pokochałam. Kochali się kochali, póki coś się nie wypaliło. Miłość? Nie wiem, lecz gdy się o kimś myśli 12 godzin na dobę coś w tym jest... Wszystko między nami to przyjaźń z tak zwanymi "dodatkowymi atrakcjami". Po latach stwierdzisz dopiero, że to co cię najbardziej zraniło, stało się twoją największa siłą. Bo zasypiając trzeba mieć nadzieje że kolejny dzień przywita nas ciepłym promieniem słońca Czy świat umrze chodź trochę kiedy ja umrę ... ? Jej serce popełniło samobójstwo, słysząc jego słowa... Gdyby można cofnąć czas. A co zmieniłabyś coś? Nie i tak wszystko zrobiłabym dokładnie tak samo. Tak łatwo być mordercą czyjejś duszy. Pieprzę Cię mile ! Jutro jest zawsze świeże i wolne od błędów... Dopiero gdy wyszłam z autobusu uświadomiłam sobie, że to było nasze ostatnie spotkanie, i nasza ostatnia rozmowa.... Ludzie chcą być szaleni. Szaleniec bowiem nie musi odpowiadać za swe czyny. Moje serce na miłość umiera. Prawda, to takie przereklamowane słowo. Internet rozwija pasje, lecz zamyka odwage. Dawałeś mi tak dużo. Swoje towarzystwo, uśmiechy, pozwalałeś mi tak beztrosko na siebie patrzeć.. A ja tak zachłannie pragnęłam Twojej miłości. -Gdzie teraz idziemy ? -Niewiem, dla mnie nie ważne gdzie i jak ważne, że z Tobą.
|
|
#4296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;*** <3 ____________ weź te rece, nie ma sensu
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
; ******
Kiepściuchno. Po dłuuuugiej przerwie. ![]()
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-06-19 o 22:58 |
|
|
|
#4298 |
|
Raczkowanie
|
Ty, a i owszem też.
![]() _____________________ * musiałam przejść koło robotników pracujących w jaskrawym świetle przy gazociągu. miałam na sobie b. krótki płaszczyk i wysokie kozaki, więc nastawiłam się na lubieżne kocie wrzaski i krępujące uwagi. poczułam się jak kompletna idiotka, gdy nic takiego się nie zdarzyło. * kiedy zaczeliśmy dotykać się spojrzeniem.. [; * a ludzie mówią, że nie mam serca. i nawet nie wiedzą, że mają racje.. * poczucie winy wylewa mi się z dłoni.. * dlaczego Cię nie ma na odległość ręki.? * odganiam motyle wplątane trzepotem w moje palce.. (; * w tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania.. * herbata czarna myśli rozjaśnia.. * you're delicious, so capricious. [; (jesteś rozkoszny, tak kapryśny) * give me the words.. (daj mi słowa)
|
|
#4299 |
|
Raczkowanie
|
Utraciła wszystko, zanim straciła życie, zanim utraciłato, co pozwala umierać spokojniej. Wiarę.
czasem jednak wierzę w to , co robię. nadal nie wiem, gdzie są moje granice, w których się mieszcze. To prawdziwa bezczelność z mojej strony , chodzić w kawałkach po ziemii ciągle odwracać się dupą do świata. Mam ochotę wyrzygać się na siebie. zasypiam i budzę się z nowym pomysłem samobójstwa.
M. ; * http://streemo.pl/Portal/529958,Utwor,BJN_Perla.ht ml J A R A Ć S I Ę ! Edytowane przez MySmallCornerInSky Czas edycji: 2009-06-20 o 12:43 |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
zabuus- Ohh jak przyjemnie
Dziękuję. <3 . Patrzę w jego zdjęcie. Jest cudowny.. Dotykam go. Powoli... I uśmiecham się, bo i on się do mnie śmieje. To tak realnie wygląda, że aż łza wzruszenia kręci się w oku... .Moje Ty pieprzone serce, nakazuje Ci zapomnieć ! . Nie pasujemy do siebie? Ja nie jestem jakimś puzzlem, że miałabym do czegoś lub do kogoś pasować! .Czuję, jakby mi go zabierali... . Przychodzisz do mnie nocą, a rankiem rozpływasz się w bezsennej mgle. Jak zwykle. . Umiałam mówić Ci, że Cię kocham, a nie umiałam powiedzieć, że chcę, abyś został... . To nic, że cierpiałam przez Ciebie 4 długie lata, że przez te 4 długie lata spałam tylko w co drugą noc, jeśli Ty miałeś dobry humor i potrafiłeś zachować się jak mężczyzna. To nic, że przez 4 długie lata czekałam na nasze umówione spotkania, które najczęściej się nie odbywały, bo Ty 'zapominałeś', i nic, że przez te 4 długie lata nie potrafiłam przestać Cię kochać. To nic, że te 4 długie lata właśnie minęły. . Czy jeszcze kiedyś poczuję się tak cudownie, jak czułam się wtdy, gdy patrzył na mnie z jakąś magią, która dodwała otuchy i sprawiała, że pogłębiała się wiara w to, że jeszcze może mam szansę na prawdziwe, wielkie uczucie? . Chyba już nie umiem oszukiwać, przynajmniej nie siebie... __________________ Plotkaraaa- opadła mi szczęka. ![]() perfekcyjnie- Bóstwo. papergirl- tradycyjnie, nie muszę nic dodawać. ![]() ___________ III a Żegnam, wczorajszy dniu;(
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
patrzę na Ciebie , myśli mam tylko grzeszne... i can see it in your eyes... - wypuściłam szczęście... - jak to wypuściłaś szczęście ? - nie zdołałam go złapać bo było trochę za ciężkie... - a jak wyglądało? - było trochę wyższe ode mnie i miało zielone oczy . i tylko drzewa w parku pamiętają tą miłość... powietrza brakuje tylko na początku, potem da się bez niego żyć. siła to zdolność przełamania czekolady na cztery kawałki i zjedzenia tylko jednego (; remont w sercu. wstęp wzbroniony.
|
#4302 |
|
Zadomowienie
|
aż 3 razy ?! przesadziłaś w tym momencie ;p to już chyba molestowanie seksualne jest
![]() a tak serio moja TOP to mnie już dawno powinni zamknąć na dożywocie za Ciebie ** fundamencie tego forum <3___________ tryt tryt . cały trzęś się, rozluźnij mięśnie . Szepnij na ucho delikatnie muskając mnie oddechem . więcej mi nic nie trzeba . tylko Twoją być . Oddałam wszystko co mogłam
nie wystarczyło, by zatrzymać cię w moich myślach . Powinnam się poddać? Nie ma fajniejszego chłopaka w mieście . lubię cukierka, kiedy jest zapakowany w skórę i kiedyś, wkrótce uczynię go moim i wtedy będę miała cukierka cały czas . dotknę cię raz, dotknę cię dwa razy, za żadne skarby nie pozwolę ci odejść, potrzebuję cię teraz, bardziej niż kiedyś . zawsze mówiłeś, że i tak nie zostaniemy przyjaciółmi . _________________________ _____________ to by było na tyle. cały weekend jestem w pracy, także miłego do zobaczenia, myślę, że już w poniedziałek !a tak na teraz to niesamowicie chwalę sobie : papergirl, JednaNaMilion, peculiarity,nydee, Plotkaraa, kamisha,3martyna3 , paajkaa <3
|
#4303 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oo ale mnie tym ucieszyłaś teraz dziękuję ;*Cytat:
cieszę się ja też trochę ukradłam ;*___________ Oczy oprawione w czerwcową mgłę. Z samotnością w sercu, z pragnieniem w głodnych oczach, z rezygnacją w dłoniach. Kocham. Moje znaki szczególne to zachwyt i rozpacz. W chłodny poranek policzek przy policzku. Dziś nie wstajemy. A potem chcę wybiec w deszcz, który zmyje ze mnie szminkowy uśmiech. I chcę, żebyś tam na mnie czekał. Szkicuję palcem w chmurach. Wmieszałam się. Jestem tylko szarym ciastem wypełniającym rdzewiejącą już blachę. Nie pozwól bym wymsknęła się z Twoich dłoni, co jak piorunochron chronią przed burzą gorszych dni.
|
|
#4304 |
|
Rozeznanie
|
To pewne, że nie trzaśniesz obrotowymi drzwiami.
![]() Marzenia, które trwają nazbyt długo, nigdy nie doprowadzą do celu. Miej serce i mnie wypróbuj, bo bez miłości nie przetrwam. Lepiej żeby mnie nienawidzili taką, jaką jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę. Ludzie mówią, że kochają. Przychodzą i odchodzą, ale nie rozumieją tego o czym nie mają pojęcia... Ilu naprawdę wie czym jest miłość? Miliony nigdy się nie dowiedzą... A czy poznasz ją zanim ją stracisz? Życie człowieka jest jak pudełko zapałek. Brać je zbyt poważnie byłoby głupotą, ale znowu zlekceważyć niebezpiecznie. On zawsze się śmieje I flirtuje ze mną A ty zachowujesz się jakbyś tego w ogóle nie widział Właściwie .. Ostatnio byłeś bardzo zdystansowany Zachowywałeś się, jakbym w ogóle nie istniała On mówi, że ty Nie zasługujesz na taką dziewczynę jak ja Zaczynam myśleć, że ma rację , Kochanie ! Więc ilekroć trzymasz mnie w ramionach.
Trzymaj jakby to był ostatni raz. Ilekroć całujesz mnie Całuj tak jak byś miał nie widzieć mnie znów Ilekroć dotykasz mnie. Dotykaj jakby to był ostatni raz. Obiecaj, że będziesz mnie kochał. Kochał tak jakbyś miał nie widzieć mnie znów. Edytowane przez avocadowa Czas edycji: 2009-06-20 o 01:08 |
|
|
|
#4305 | ||
|
Rozeznanie
|
mmm
Cytat:
Cytat:
_____________ znowu obudziłam się z Twoim imieniem na ustach. kolejny raz przez sen krzyczałam 'wróć'. znasz taki żal, który nie pozwala spać, jeść, oddychać? Twój zapach wywietrzał z mojej bluzy, za długo Cie nie ma. pobobno pasowaliśmy do siebie. teraz moja tęsknota nie pasuje do Twojej obojętności.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-06-20 o 08:52 |
||
|
|
|
#4306 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() a z tym fundamentem to mnie zawstydziłaś. dziękuję bardzo ![]() ![]() ___________________ Tyle wspomnień, tyle chwil przeżytych razem, aż trudno uwierzyć że to już się skończyło, ta nasza "przyjaźń"... Ostatni pocałunek w policzek na do widzenia...wymuszony...al e potrzebowałam go jak kwiat wody w upalny dzień . lubię Twoje niebieskie oczy, są jak błękit oceanu, szkoda tylko, że patrzą gdzie indziej. -Mówię do ciebie i mówię a ty mnie nie słuchasz!Co z tobą!-krzyczała.On na to nic. -Czy już mnie nie kochasz?-spytała. -Kocham.Czasem jednak za dużo mówisz i zapominasz o tym co ważne. Zamilkła. ..może lepiej , że nie wiesz co u mnie bo pękłoby ci serce.. Spytasz: Aż tak źle? Odpowiem: Jeszcze gorzej. Ludzie są realistami, dopóki ktoś im nie udowodni, że się mylą.
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie. On już nie jest mój... właściwie nigdy nie był. Może go sobie pani zabrać. Mogę pani też powiedzieć jaki będzie wobec pani. Będzie szaleńczo niby-kochał, potem zacznie kłamać, a na końcu zdradzi. Sama to pani odkryje. Miłej zabawy.
|
#4308 |
|
Raczkowanie
|
nie spodziewałam się
Kinderka13 - dziękuję za wyróżnienie __________________ ostatnio nie czuję się dobrze, jesteś moja chemioterapią i naświetlaniami, śmiercią na raty, bo to jest śmierć, nawet jeśli będę jeszcze zabijać czas przez najbliższe 60 lat, to zabijasz mnie dzień po dniu. pojawiłeś się w mym życiu, niespodziewanie i zmieniłeś mój szary świat, w kwitnący ogród. Decydując się na znajomość z Tobą nie sądziłam, że zaangażuję się w nią tak absolutnie i bezwarunkowo. Że narodzi się we mnie coś znacznie silniejszego, niż oczekiwałam po tym związku. Że stanie się to, czego się bałam i zapewne boję się nadal. Dałeś mi odczuć tyle ciepła i tyle zrozumienia, ile nie dał mi w życiu nikt. Bo nikt, kogo los postawił na mojej drodze, nie umiał mnie pojąć, nie potrafił mnie zrozumieć. Każdy chciał mnie zmieniać, dostosowywać do subiektywnie postrzeganej przez siebie utrwalonej formuły zachowań i posunięć. Ty jeden nie próbowałeś. Chciałeś mnie taką, jaką jestem, z całą moją złożonością, nieprzewidywalnością; trudną i krytyczną. Z wszystkimi moimi wadami. dawkujesz mi siebie w jakiś śmiesznie małych ilościach... uczyłam się siebie na Tobie. Spakowała jedną trzecią życia w dwie podróżne torby i odeszła. Ta z rzeczami z ostatnich dwóch lat była prawie pusta. Odchodziła w zamierzonym pośpiechu. Wymyśliła sobie, że tak będzie mniej boleć. Albo jeśli nie mniej, to przynajmniej krócej. Dała sobie dziesięć minut, żeby zatrzeć ślady po największej miłości swojego życia... co mogą znaczyć resztki złudzeń? zamykasz moje usta nabrzmiałe śliną, poranione westchnieniami, z wibrującym głęboko w krtani Twoim imieniem.
|
|
#4309 |
|
Rozeznanie
|
"A mogliśmy razem łąką iść, świat witać po kolana w rosie.."
Mogłam Twoją być Kryzysową narzeczoną ![]() Jeżeli już odchodzisz, to chociaż zabierz ode mnie ten ból Tam na dnie… został twój ślad… Samotność to taka straszna trwoga... Kupię sobie misia nazwę go LOS i będę codziennie kopać go po dupie
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Toogether93 ,Plotkaraaa, perfekcyjnie, papergirl, KaMa2704, JednaNaMilion, peculiarity, nydee ,Plotkaraa ,kamisha, 3martyna3 ,paajkaa ,chocapic
świetne opisy !!! trochę ode mnie: Od kąd rzucił na nią czar, zapomniała kim na prawdę jest. Co takiego było w nim, że nie chciała więcej nic? Trzy sukienki, kilka zdjęć - to wszystko co zostało z miłości tej. Wiem, wiem - minie. Tracę go, ale zyskuję siebie. Moje oczy są nadal zielone ![]() Pełne światła są moje dłonie... Co było zabrał czas.Zamknął na tajemny klucz... Szanuj każdą z chwil, darowanych Ci. Przeszłość w sobie noś...przyszłością żyj. Płacz, płacz... w słonym deszczu umyj oczy z resztek snu. Święta moja łza, na koszuli Twej. Choć krucha jest jak kwiat, próbuje zmienić świat. pozdrawiam
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
;**
czuj, wyczuj, poczuj - chcę to zrobić z tobą. 'smakując miłości nie zapomnij oblizać łyżeczki. i dumnych, malinowych warg. opróżnić opakowania do ostatniej kropli, wylizać talerzyk do czysta. nie mogę uciec od niego, nie bo ramionami zszyli nas. kilka narządów wspólnych jest. nawet nie mogę mu życzyć źle. dlatego, by nie widzieć go wczoraj wykłułam oczy swe. i by jego oddech nie drażnił mnie - w nosie noszę watę. cała ulica błyszczała twoim uśmiechem. 'do mojej zielonej torebki spakuje niezbędne przyrządy. uśmiechu kilogram albo dwa, jeśli się zmieści i mały słoik na kilka promieni słońca. reszta to ty, więc więcej nie trzeba już nic. na wygłupiam się, najem i nacieszę twoją obecnością. |
|
|
|
#4312 |
|
Rozeznanie
|
znani z tego,że nie są znani.
dziewczyny w maskach goryli. ciemności kryją ziemię. bramy raju. kamień na kamieniu. inny świat. miastomania. czar starych map. uważajcie na ludzi,którzy się śmieją. są niebezpieczni.
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
to jest moja cela z której szukam ucieczki.
w oknach lornetkowcy obcinacze nic nie robia innego tylko sie kur* gapią. to nie była miłośc, to nie było zauroczenie.. to była moja głupota. mówiłam że kocham lecz tak naprawdę kochałam wtedy kłamać. smutek na koniu dzisiaj galopuje. upiekę dzisiaj pierniczka w kształcie serca, następnie je złamię i podrzuce pod Twoją wycieraczkę. zajadam smutki tabliczką czekolady, końcem łyżeczki piszę po niej Twoje imię. PUSTyniO.
|
|
#4314 |
|
Przyczajenie
|
wypełaniam pustkę nie patrząc na szkody ... schody pokryte krwią samotnej dziewczyny. pusty pokój z widokiem na szary świat. a kiedyś byłam księżniczką w różowej sukience w dziurawych 'pantofelkach'. na skraju spraw w niedorzeczności bezpiecznie trwać. _ to teraz moje NAJ: papergirl, bananowalaska, JednaNaMilion, dontlookdown, Kissaabble, kamisha,3martyna3, Little Ballerina, peculiarity,nydee, Tis |
|
|
|
#4315 |
|
Raczkowanie
|
cały mój świat znika...i gdy nie ma Ciebie niewiele wart
niewiele wart każdy mój dzień, bo nie ma Ciebie ciągła niepewność, lęku gorzki smak być może nie dla siebie ?! ja Tobie serce na widelcu czasami lepiej, jak się ludzie rozstają każdy czasem na coś czeka
|
#4316 |
|
Rozeznanie
|
kot i pies.
ilość odsetek,jakie zgromadzili w ciągu zycia,odpowiada ilości drewna,które posłuży do spalenia ich w piekle. on ją uwielbiał i gotów był spełnić każde jej życzenie-do tego stopnia,że uchodził w rodzinie za pantoflarza. palił stojąc w otwartym oknie,bo nie życzyła sobie dymu w pokojach. nigdy nie zainteresował się żadną inną kobietą. i nigdy żony nie zdradził. sygnał od obcych. proste,ale trudne. droga do gwiazd.
|
|
#4317 |
|
Raczkowanie
|
`Lubiła tańczyć pełna radości tak ciągle goniła wiatr..`
` może czasem nie warto starać się, by cokolwiek zrozumieć. ` ` Czasami lubię wejść do i poudawać, że jadę windą ` ` Często rozmawiam sama ze sobą- lubię towarzystwo ludzi inteligentnych ` ` W życiu chodzi o to aby być trochę niemożliwym ` _________________________ ![]() agattee <33 ! ... boskieeee ! |
|
|
|
#4318 |
|
Raczkowanie
|
perfekcyjnie - aż się wzruszyłam , zwłaszcza po tym długim
. Strasznie przypadły mi do gustu ;*dziwne to wszystko , a może to ja się zmieniłam. mój przyszły były. To tak jak z herbatą . Najpierw robisz pierwszą , przesłodzisz . Później za mocna , za słaba . Nie taka . Aż w końcu pewnego wieczoru , zrobisz taką , która będzie najsmaczniejszą , jaką tylko pamiętasz, że piłaś . I wiesz co wtedy ? Ta herbata się kiedyś skończy . I to Twoja intuicja , Twoje wyczucie i Twoje doświadczenia sprawią, że następna albo będzie gorsza , albo lepsza . Żadko taka sama .
M. ; * http://streemo.pl/Portal/529958,Utwor,BJN_Perla.ht ml J A R A Ć S I Ę ! Edytowane przez MySmallCornerInSky Czas edycji: 2009-06-20 o 17:05 |
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Nika0503-
` Zostawiam w tym miejscu swoje serce... ` Bądź wreszcie szczęsliwy, bo chce mieć powód, aby się uśmiechnąć... ` Nie mam siły już bronić się przed myślami, które Cię niszczą... ` Coś mi słabo idzie zapominanie. ` Mój czas minął? To jednak graliśmy na czas....? ` Budzę się w środku nocy i szukam pod poduszką Twojego zdjęcia... ` - Nie poddawaj się ! Nie możesz tego zrobić... - Ja tylko rezygnuję z uszczęśliwiania go na siłę i wbrew jego woli... Wiecie, co? Wszystkie jesteście cudowne. Możecie czuć się wyróżnione
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś częścią mojego wewnętrznego ja, moim rakiem kości, bezpłodnością, guzem mózgu jesteś, suchą skóra i comiesięcznymi bólami, które męczą, odchodzą - wracają.
dodaj mi sił, a potem dla mnie bądź. mam super ofertę do niebios za złotówkę. a ty kochanie, z każdym dniem tracisz w moich oczach, wybacz. ja ciebie b..j. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

)
Idealne do mojej sytuacji ;* 

Po dłuuuugiej przerwie.