|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Dziewczyny a macie doświadczenie z kołyską do robienia brzuszków?
![]() http://www.allegro.pl/item648138059_...kow_thorn.html http://www.allegro.pl/item644935636_...ta_nowosc.html Jak myślicie, który model byłby lepszy? ale różnica w cenie też ładna... ![]()
|
|
|
|
#2792 |
|
Moderator
|
Czy masz już wszystko dopięte na ostatni guzik?
Bo ja kilku rzeczy nie mam załatwionych i lekki stres mnie dopada
|
|
#2793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() klas ki:o matko, no to wracaj szybko do zdrówka
|
|
|
#2795 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli, że jak? Cytat:
za to pewnie sąsiedzi zrobią bramy itd. ![]() Cytat:
jak tam przygotowania na tydzień przed ślubujemy tego samego dnia ![]() Cytat:
welcome back Ja robiłam na siłowni brzuszki na takiej kołysce i powiem szczerze że początkowo czułam się jak na jakiejść rehabilitacji ale jak się przyzwyczaiłam to bardzo fajnie się ćwiczy Ja ćwiczyłam na tej: http://www.allegro.pl/item648138059_...kow_thorn.html A myśmy mieli dziś bardzo pracowity dzień. Uf. Jako że wczoraj miałam ważną rozmowe w pracy to nie miałam glowy uczyć się na dzisiejszy egzamin, a więc uczyłam się do północy i wstałam o 5 rano zeby się uczyć, poszłam na egzamin i zdalam na 5 Superowo, wszyscy się bardzo cieszyli z ciacha Jutro jade po odbiór kiecki i dziewczyny z uczelni kazały mi o 18 się zjawić u jednej z nich z zastrzezeniem żebym nie przyjezdzała autem heheh ciekawe co wymyśliły w sumie za tydzień ślub dalej w to nie umiem uwieżyć, a ja jakoś tak na lajcie, jedynie z tym ciastem dziś było troche halasu bo każdy miał inną wizje
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2009-06-19 o 21:55 Powód: dopisek :D |
||||
|
|
|
#2796 |
|
Wtajemniczenie
|
wielkie gratulacje dla dyiewczyn ktore dzisiaj sie bronily
![]() madzialenka u mnie i tz grali przy wyjsciu y bloku bardzo mi sie to podoba wiec jak masz takie zyczenie to ja bym z tego nie rezygnowala a ja dzisiaj mialam pierwsza sprzeczke malzenska
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2797 |
|
Moderator
|
Zielony Motylku właśnie u mnie pozostało jeszcze kilka spraw:
- nie mam bukietu zamówionego - nie mamy wygrawerowanych obrączek - nie mam butów na poprawiny i na zmianę w 1 dzień - suknię na poprawiny mam do lekkich poprawek - TZ nie ma żadnego stroju - ostatnie spotkanie z proboszczem w poniedziałek - nie mamy spowiedzi - sprawy dekoracyjne - muszę ozdobić kosz na cukierki pod kościołem i zrobić jakieś opakowania/rożki na płatki do sypania pod kościołem - nie mam dodatków i bielizny na 2 dzień - nie mamy wódki ani alkoholi kolorowych dla barmana Pewnie jeszcze coś tam zostało ale na swoją obronę dodam że mieszkamy od kilku lat zagranicą i ja jestem w PL od kilku dni a TZ przeleciał w nocy ![]() A u Ciebie jak? wszystko gotowe?
|
|
#2798 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kobietki!Właśnie wróciłam ze szkoły tańca. 1.5 h - uffff gdzie ta kondycja. Bardzo fajnie było. Pierwsze kroki jakieś układy, instruktor nas nie oszczędzał. TŻ tak się bardzo spodobało, że po drodze mówi o mnie - że teraz trzeba będzie codziennie ćwiczyć, aby nie zapomnieć. Bardzo jest happy
Gucia 0987 dziękuję, buty (satynowe) kupiłam w deichmanie za 79 zł, jak się pozbędę na chwilę TŻ z domu, to zrobię fotkę ![]() Madzialenka12344321 jeżeli takie jest Twoje marzenie - to tak jak mówią dziewczyny - zapłać im!! Będziesz tego żałować. U mnie teściowie też na pewno by chcieli (my absolutnie nie), ale my mamy dj, więc jest po sprawie ![]() martuch84 wracaj szybko do zdrowia!! ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- |
|
|
|
#2799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
-biukietu nie zamawiam bo zrobi go mama TŻ'ta to samo dekoracja auta, ale z tego powodu musimy w czwartek jechać na giełde kwiatów czy jak to się nazywa -kosza na cukierki ani na wódke wogóle nie mamy, więc nawet nie mam co przystroić, wogóle dopiero mi o tym przypomniałaś ![]() -do sypania pod kościołem tez coś chciałam ukulać ale chyba sobie odpuszcze -musimy dorobić z 6 winetek bo dopiero się dowiedzieliśmy dziś jak się nazywają osoby towarzyszące -musimy wymyslić o której TŻ się ma przykulać i wogóle o której błogosławienstwo itd. bo musimy dać znac foto&video o której mają przyjechać, no i wogóle dobrze byloby wiedzieć ![]() -jeszcze musze rozchodzić troche butki -jutro odbieram kiecke -musimy spakować kosze dla rodziców, kupić jeszcze jakies ładne ramki na zdjęcia. -aaa no i jeśli chodzi o 1 taniec, to oprócz piosenki która ma lecieć nie mamy kompletnie nic.. ![]() Damy rade no bo kto jak nie my ale ogólem fajnie, ciesze się, że juz za tydzień TŻ będzie moim mężem
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2009-06-19 o 22:21 |
|
|
|
|
#2800 | |
|
Moderator
|
Cytat:
. Co do sukni to mój salon spisał sie na medal bo miałam braną tylko 1 miarę i jak po 9 mc przyjechałam po suknie to okazała sie idealna - ale została w salonie bo jest dość duża i tam mi sie nie pogniecie.Co do 1 tańca to my idziemy chyba na żywioł i będzie zwykły przytulaniec. Mieliśmy ambitny plan aby zatańczyć walca ale jakoś nie wyszło ![]() Godziny przyjazdu fotografa, kierowcy itp. też musimy ustalić ale to już telefonicznie. Kosze dla rodziców wstępnie mamy już zorganizowane bo znajoma akurat się tym zajmuje. No i do mnie nie dociera że bedę miała męża i w sumie nie wiem czy ślub coś zmieni bo jestem z TZ od 7 lat a od prawie 3 mieszkam z nim. Mam nadzieję że pogoda 27 dopisze
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Teściowa umówiła mnie na pzanokcie dzień przed ślubem ![]() Przede wszystkim serdecznie gratuluję Anuli i Jadze obron Juz wiecie co czułam w poniedziałek ![]() Martuś, ja tam zawsze o Tobie pamiętam Zdrówka Ci kochana życzę Uwielbiam jej teksty! A w poniedziałek przychodzą dwie wielkie paczki z książkami ![]() atomufko, witaj w Polsce Zamówiliśmy z Allegro śliczne aniołki ![]() Nie, to nie ja ślubuję w grudniu, ale oprócz Ciebie jest też inna grudniowa PMka ![]() aniaaa84, jak zobaczyłam Twój wpis, zrobiłam mniej więcej tak: Witajk znowu
|
|
|
|
#2802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2803 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
anulka i jaga gratulacjekasia nie smutaj....sprzeczki musza byc
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta podporka na glowe jest tylko po to by opierac o nia kark - a nie trzymajac rekami na drazki ciagnac do przodu razem z glowa, brzuszki robi sie miesniami brzucha anie karkiem no i nozki ugiete w kolanach i ku gorze robisz kilkusekundowe zatrzymanie i 12 razy na wprost, i po 12 po bokach na boczne miesnie brzuichaGRATULACJE DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYN, KTORE SIE OBRONILY ja mam sesje na studiach, jutro kolejny ehgzamin pracy oopor - sezon w pelni pozdrawiam aha i strippi wszystkiego naj! |
|
|
|
|
#2805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe - zrozumie!!!! Tak, po prostu Guest sie pisze, jesli to dobrzy znajomi to mozesz mniej powazne zaproszenia wypisac. Bo to slownictwo to bardzo formalne. Jak cos potrzebujesz to pisz, ja nawypisywalam tych zaproszen przez lata mnostwo (Pan Bog mnie obdarzyl ladnym zdobnym pismem niestety) ![]() xx K |
|
|
|
|
#2806 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2808 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje antybiotyki pomagaja
wiec jest lepiej, choc troche mi smutno bo dzis sa dni tyskie (czli mojego miasta) i gra hey, a ja tak ich lubie a niestety niepojde moze jakby bylo cieplo.. a tu leje i leje i leje... wyganiam a to tz bo tez ich lubi i mowie zeby szedl z kumplami ale on twierdzi ze najlepszym kumpelm jestem ja i woli czytac ze mna ksiazki... ![]() Cytat:
nie uwazam tego za wioche bo wiocha dla kogos moe byc robienie bram, wykupiny czy tez granie sa gusta i gusciki... a jesli chodzi o klotnie to my mamy tak ze nie odpuscimy dopóki sie niepogodzimy i jak jest sprzeczka przewaznie drobna to od razu zaczynamy o tym gadac az dochodzimy do wspolnego rozwiazani i nasze "klotnie" trawaj gora pol godziny z pogodzeniem sie.. wiec wszyscy nasi znajomi mowia ze my mamy fajnie bo sie nieklocimy itd.. ale my sie klocimy ale to sa takie *******y ze az wstyd o nich mowic bo przy problemach innych to bylby smiech.. moze tak potrafimy szybko lagodzic bo duzoooo ze soba rozmawiamy bardzooooo duzo prawie caly czas gadamy i jak mamy jakis problem w pracy w domu z kimstam to odrazu jak przyjaciele gadamy gdamy i czujemy ogromne wsparcie.. wiec madzia polecam taki eksperyment nastepnym razem jak sie pokloicie to niepozwol wam sie 'rozejsc" dopóki tego niezaltwicie gadajcie gadajcie gadajcie i jeszcze raz gadajcie.. naprawde pomagaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale kuracje trzeba skonczyc![]() a ja wlasciie zachwycalam sie literatura obca ale nic mnie w empiku ostatnio nie "zawolalo" bo ja jak wyberam ksiazki to hmm mam tak ze musze miec takie specyficzne cos ze wiem ze to chce przeczytac i wogole no nie wiem jakto nazwac..i poszlam tak od niechcenia na polska i wlasnie takie cos bylo przy czerwonym rowerze.. bardzo mi sie podobal, a Romy Ligockiej chyba nie czytalam..
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wiecie dziewczyny, w takim razie ja sobie pomysle o tym wyjsciu z domu. w sumie 200zł to nie takie duze pieniadze. na szczescie to moge im powiedziec nawet tydzien przed slubem, wiec mam jeszcze czas ![]() Co do mojego humorku, to dzis jest juz lepszy, ale to tylko dlatego , ze o 18.00 wpada do mnie kolezanka i gdzies lecimy ![]() z TZ od wczoraj sie nie odzywamy. widac, trzeba najpierw ochłonąć by znowu sie nie pokłócic Cytat:
wiem, ze wczoraj potrzebowałam spokoju, wyciszenia sie , bo inaczej by było tylko gorzej. jak wtedy mieszkalismy ze sobą to i mniej sie kłócilismy i generalnie szybciej bylo do zgody a teraz?? jeszcze ten stres przedslubny. TZ nawet nie zaczął szukac garnituru, czasami mam wrazenie, ze wszytsko jest na mojej głowie i juz wysiadam. ale mam nadzieje, ze dzis z kolezanką to odreagujemy wczoraj TZ mi powiedział, ze sie cieszy, ze jedzie na mazury bo nie bezie musiał mnie sluchac jak jestem przed okresem. zrobiło mi sie smutno... |
|
|
|
|
#2810 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, ze weekend milczenia nam dobrze zrobi.
nie moja wina, ze jestem kobietą i czasami jestem czepilaska (szczególnie przed okresem) ale wczoraj mialam powody ![]() TZ stwierdził, ze jak tak bardzo chce orkiestrę to mogę miec, ale tylko ode mnie z domu bo u niego nie bedzie nikt grał. wiec w sumie mam wolną ręke
|
|
|
|
#2812 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie wymysle sobie innego pomysłu na "wyjscie" z domu, to pewnie zadzwonie do nich i powiem aby mi grali ![]() a wy jak bedziecie wychodziły/ wychodziłyscie?? tak poprostu z domu, do samochodu i koniec?? ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Pisalyscie o tych poradnikach małzenskich. ten drugi znalazlam na allegro, ale pierwszego nie moge
|
|
|
|
#2814 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jaga gratuluje obrony
![]() Cytat:
i to akurat wtedy jak zaczynają się wakacjeCytat:
Gratuluje obrony![]() Cytat:
Tż się zawziął i bardzo chętnie ćwiczył. Podobno całkiem dobrze nam idzie, ale musimy doszlifować podstawowy krok walca wiedeńskiego, żeby wyglądał na bardziej płynny. Do tego okazało się, że wybraliśmy sobie bardzo trudną melodie, no ale tak nam się podoba, że z niej nie zrezygnujemy.Madzialenko ja też nie będę miała grania na wyjście, nie podoba mi się to. Po prostu wyjdziemy z domu i pójdziemy do kościoła
|
|||
|
|
|
#2815 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() chce sobie zamówic obie te ksiązki ![]() dziewczyny latam jeszcze w szlafroku, bo dopiero co sie wykąpałam. a tu domofon. TZ przywiózl mi laptopa, bo jedzie za godzine na mazury i mu juz nie potrzebny. wchodzi , nachyla sie do mnie i chce buzi, a ja glupia sie od niego odsunełam chwile pomyslalam, pobiegałm po telefon. powiedziałam aby wrocil. wchodzi...rzucilam sie na niego. wtlułam w niego. az sie popłakalam z tego wszystkiego. TZ zacz ał mnie całowac. poczulam sie tak bezpiecznie ![]() Tz sie zapytał co mi sie stało, czy sie źle czuje czy cos. a ja powiedziałam, ze poprostu nie lubie sie z nim kłocic i ze go kocham. on tez powiedział, ze mnie kocha, ze bedzie o mnie myslał i zobaczymy sie w poniedzialek. dobrze, ze tak sie pozegnalismy Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-06-20 o 12:15 |
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie mam wakacji.. my pracujemy do konca lipca bo mamy dyzur...
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grupy pewnie bedą łączone co?? edit: zapomnialam ci napisac: szybkiego porowtu do zdrowia zycze
|
|
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu dobrze, że się z Tż pogodziłaś. Nie powinien gdzieś wyjeżdzać będąc w złości |
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

, więc mam sporo wolnego czasu!
Prace obronilam na dwie 5 (za prace i obrone). 
klas ki:
czyli, że jak?
daaaawno temu.