Matura 2010 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-19, 21:18   #1771
blue_apple
Zakorzenienie

Dot.: Matura 2010

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
Karolina wybyła do Francji na pewno będzie się dobrze bawiła

szczerze mówiąc to nigdy nie straciłam znajomych z powodu zmiany szkoły czy miejsca zamieszkania, ale inne realia - Ty mieszkasz w Warszawie, ja w mieście ~30tys. mieszkańców.
poza tym na studia jadę wlaśnie do Tż.. czeka na mnie biedny już od roku w tym Gdańsku a znajomi.. mam jedną przyjaciółkę, którą znam od dzieciaka, przeprowadziłam się na drugi koniec miasta jakieś 6 lat temu (a mieszkałyśmy drzwi w drzwi, naprzeciwko), uczę się od 5 lat w innej szkole niż ona, a mimo to mamy naprawdę częsty kontakt.. z jednej i z drugiej strony to wypływa. I dzięki Bogu na studia też wyjeżdża do Gdańska (jest rok młodsza, więc w 2011).. i na pewno będzie mieszkała ze mną ;P więc ja się nie boję wyjechać dalej od domu (Gdańsk to prawie 300km ode mnie).
jest dobrze

a Twój Tż też zostaje w Warszawie ?

z tym naszym chemikiem to różnie bywało na lekcji jest srogi, ciśnie, w ciądu 45 minut potrafi zrobić sprawdzian (a sprawdzian był na każdej lekcji) i przepytac trzy razy każdego z klasy.. na chemii zawsze rozpoczynaliśmy lekcję od modlitwy, 100% frekwencji, a 3/4 klasy drżało przed lekcją.. ale nie można powiedzieć - chemii mnie nauczył bardzo dobrze, przez 5 lat jak miałam chemię.. ANI RAZU nie uczyłam się na lekcje,nawet zeszytu nie otwierałam przed lekcją. U niego nie da się nie rozumieć chemii.. i mimo wszystko.. jest super człowiekiem prywatnie (chodziłam w gimnazjum na analizę chemiczną, takie zajęcia dodatkowe po lekcjach.. jak to potocznie mówiliśmy "przelewanie z probówki do probówki" i naprawdę, potrafił zapytać czy ktoś nie jest głodny - zawsze czymś częstowal, pytał czy nie chcemy kawy albo herbaty - zaparzał.. po prostu genialny człowiek.. pod każdym względem.. mój najlepszy nauczyciel, jakiego w życiu miałam.. i mimo, że potrafił wyśmiać, wyzwać kogoś.. to i tak wszyscy go dażą wielkim szacunkiem.. bo to człowiek naprawdę wielki z wielkimi zasługami..). Nauczyciel z powołania po prostu.. i szkoda, że wiek go tak straszliwie goni i już chyba jesteśmy ostatnim pokoleniem, które uczy..

ale się rozpisałam
O Francjaaa

No niestety on najprawdopodobniej wybierze studia w Warszawie, w ogóle biedny, sam nie wie co chce robić, co zdawać. Ja z resztą też nie do końca... Dlatego to wszystko jest dla mnie takie... Trudne.
Mieszkamy w Warszawie, tu jest praktycznie każdy kierunek jaki sobie wymarzę... Mając pod nosem wszystko, wyjazd stąd to swego rodzaju ostateczność. Ech.
Ja niestety traciłam wielu znajomych. Czasem sobie myślę, że po prostu... Tak niewiele nas łączyło. Może nic? Przyjaciółkę straciłam z innego powodu, jeszcze w trakcie gimnazjum. A obecni znajomi to owszem, bardzo bliskie mi osoby, ale jeszcze nie przyjaciele. Rzadko tak kogoś nazywam, musi sporo minąć.
Przez parę ładnych lat miałam przyjaciółkę w innym mieście, 500 km odległości, kontakt gg. Jak widać da się utrzymywać kontakt bardzo długo, mimo odległości. Jednak niestety tak rzadko się widywałyśmy, obie się zmieniłyśmy, że teraz kontaktu nie mamy żadnego. Nawet nie było prezentów na nasze 18 (które mamy w odstępie tygodnia z resztą).

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
jak to mowia, jest ryzyko, jest zabawa

i jajko ;] nie bedzie zadnego spotkania w wakacje, nie bedzie rozmowy...
wyjezdza w srode z pracy na slask. bedzie tam pracowac kilka miesiecy...
kurcze.. a myslalam, ze sie spotkamy chocby na chwile... no coz widac tak ma byc
a potem niezadowolenie

a rozmowa na gg?
kurde, szkoda. Pozostaniesz z nim w kontakcie internetowym...?

EDIT xD
A nauczyciela gratuluję i zazdroszczę Kurdę, będziesz miała co wspominać no i możesz być mu wdzięczna za to ile i jak Cię nauczył Serio, takich ludzi powinno być więcej. Niby całą szkołę cisną, są swego rodzaju postrachem, a okazuje się, że to spoko ludzie

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2009-06-19 o 21:22
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 21:46   #1772
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
a rozmowa na gg?
kurde, szkoda. Pozostaniesz z nim w kontakcie internetowym...?
już pare razy rozmawialismy na gg tak powaznie, ale ja bym chciala rozmowy face to face ;]
widac ma byc inaczej niz tego chce, no i musze sie z tym pogodzic
no kontaktu nie zerwiemy.. pewnie troche on oslabnie...
przyznam sie, ze troche smuto mi sie zrobilo
ale kurcze widac nasze drogi nie maja prawa sie nigdy skrzyzowac, tylko beda sie bardziej rozchodzic. no i musze to przyjac na klate i zyc dalej wakacje sa, trzeba zapomniec o tym co bylo w pierwszej polowce tego roku i isc przed siebie z glowa podniesiona wysoko do gory

moj 300 post !!!

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
No niestety on najprawdopodobniej wybierze studia w Warszawie, w ogóle biedny, sam nie wie co chce robić, co zdawać. Ja z resztą też nie do końca... Dlatego to wszystko jest dla mnie takie... Trudne.
Mieszkamy w Warszawie, tu jest praktycznie każdy kierunek jaki sobie wymarzę... Mając pod nosem wszystko, wyjazd stąd to swego rodzaju ostateczność. Ech.
Ja niestety traciłam wielu znajomych. Czasem sobie myślę, że po prostu... Tak niewiele nas łączyło. Może nic? Przyjaciółkę straciłam z innego powodu, jeszcze w trakcie gimnazjum. A obecni znajomi to owszem, bardzo bliskie mi osoby, ale jeszcze nie przyjaciele. Rzadko tak kogoś nazywam, musi sporo minąć.
Przez parę ładnych lat miałam przyjaciółkę w innym mieście, 500 km odległości, kontakt gg. Jak widać da się utrzymywać kontakt bardzo długo, mimo odległości. Jednak niestety tak rzadko się widywałyśmy, obie się zmieniłyśmy, że teraz kontaktu nie mamy żadnego. Nawet nie było prezentów na nasze 18 (które mamy w odstępie tygodnia z resztą).
ja ma przyjaciolke 200km ode mnie
ja sie urodzilam w Zamosciu i tam mieszkalam przez 7 lat. od dziecka spedzalysmy razem sporo czasu ;D zreszta nasze mamy sie przyjaznily (tez od dziecka) wiec bylysmy skazane na przyjzn ona urodzila sie 4 dni przede mna zeby bylo smieszniej mamy takie same nazwisko, ale rodzina nie jestesmy
jak byłam mała to nie przywiazywalam wiekszej wagi do przyjazni, ale tak mniej wiecej na przelomie podstawowki i gimn. potrzebowalam przyjaciolki i sie okazalo ze Olka jest najlepsza taka osoba
roznie z nami bywalo, ale teraz jest dobrze
pamietam ze byl taki czas, ze jak bylam w wakacje u dziadkow, to bardzo rzadko sie widywalysmy.. ona ciagle przekladala spotkania. ja juz tego nie moglam wytrzymac i po wakacjach napisalam jej list, ze koncze to wszyszystko, ze to bez sensu i w ogole takie glupoty.. to byla jakos jesien.. nie odzywalysmy sie do siebie do nastepnych wakacji... az w koncu mama była umowiona z Olki mama i mnie na sile zaciegnela. i teraz jestem jej cholernie wdzieczna. wszystko sobie wyjasnilysmy, Olka powiedziala ze dawno o tym zapomniala i dla niej nie ma tego tematu, ze nadal jestesmy przyjaciolkami, a po tej calej sytuacji nasza przyjazn sie jeszcze umocnila. wiem, ze moge na nia liczyc w kazdej chwili mimo iz jest 200km dalej. zawsze moge do niej napisac, wyzalic sie. powiedziec o wszystkim, doradzic ... i w druga strone
z perspektywy czasu troche zaluje tamtego listu, ale moze gdybym go nie wyslala to nie laczyla by nas teraz tak mocna wiez
dla mnie w tym akurat przypadku odleglosc nie stanowi problemu
jestem bardzo szczesliwa ze mam taka osobe, bo nawet najlepszy chlopak nie jest w stanie zastapic przyjaciolki. przyjaciel to najwazniejsza osoba i dar jaki mozna miec

no a teraz sie intensywnie zastanawiam co jej kupic na 18nastke ;D wiem, ze sie dziewczyne doluje tą liczba, wiec chce zeby to bylo cos z jajem, ale tez chce kupic cos co jej sie przyda :P jutro ide porozgladac sie co jest ;D
widzialam na all młotek do wybijania głupot z głowy ;D przydałoby jej sie bo czasami jak cos palnie albo wymysli to nie wiadomo czy smiac sie czy ubolewac nad jej glupota

no i mam nadzieje ze uda nam sie zaszyc gdzies z pudelkiem ptasiego mleczka i powspominac ostatnie 18 lat

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-06-19 o 21:48
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 21:46   #1773
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
to ja chce poznac sekret co sie robi, zeby miec pasek w liceum

tyrzeba isc do slabego liceum, tam nie bedzie problemu:P
Stary 2009-06-19, 22:23   #1774
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
już pare razy rozmawialismy na gg tak powaznie, ale ja bym chciala rozmowy face to face ;]
ale kurcze widac nasze drogi nie maja prawa sie nigdy skrzyzowac, tylko beda sie bardziej rozchodzic. no i musze to przyjac na klate i zyc dalej wakacje sa, trzeba zapomniec o tym co bylo w pierwszej polowce tego roku i isc przed siebie z glowa podniesiona wysoko do gory

moj 300 post !!!

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

ja ma przyjaciolke 200km ode mnie
ja sie urodzilam w Zamosciu i tam mieszkalam przez 7 lat. od dziecka spedzalysmy razem sporo czasu ;D zreszta nasze mamy sie przyjaznily (tez od dziecka) wiec bylysmy skazane na przyjzn ona urodzila sie 4 dni przede mna zeby bylo smieszniej mamy takie same nazwisko, ale rodzina nie jestesmy
jak byłam mała to nie przywiazywalam wiekszej wagi do przyjazni, ale tak mniej wiecej na przelomie podstawowki i gimn. potrzebowalam przyjaciolki i sie okazalo ze Olka jest najlepsza taka osoba
roznie z nami bywalo, ale teraz jest dobrze
pamietam ze byl taki czas, ze jak bylam w wakacje u dziadkow, to bardzo rzadko sie widywalysmy.. ona ciagle przekladala spotkania. ja juz tego nie moglam wytrzymac i po wakacjach napisalam jej list, ze koncze to wszyszystko, ze to bez sensu i w ogole takie glupoty.. to byla jakos jesien.. nie odzywalysmy sie do siebie do nastepnych wakacji... az w koncu mama była umowiona z Olki mama i mnie na sile zaciegnela. i teraz jestem jej cholernie wdzieczna. wszystko sobie wyjasnilysmy, Olka powiedziala ze dawno o tym zapomniala i dla niej nie ma tego tematu, ze nadal jestesmy przyjaciolkami, a po tej calej sytuacji nasza przyjazn sie jeszcze umocnila. wiem, ze moge na nia liczyc w kazdej chwili mimo iz jest 200km dalej. zawsze moge do niej napisac, wyzalic sie. powiedziec o wszystkim, doradzic ... i w druga strone
z perspektywy czasu troche zaluje tamtego listu, ale moze gdybym go nie wyslala to nie laczyla by nas teraz tak mocna wiez
dla mnie w tym akurat przypadku odleglosc nie stanowi problemu
jestem bardzo szczesliwa ze mam taka osobe, bo nawet najlepszy chlopak nie jest w stanie zastapic przyjaciolki. przyjaciel to najwazniejsza osoba i dar jaki mozna miec

no a teraz sie intensywnie zastanawiam co jej kupic na 18nastke ;D wiem, ze sie dziewczyne doluje tą liczba, wiec chce zeby to bylo cos z jajem, ale tez chce kupic cos co jej sie przyda :P jutro ide porozgladac sie co jest ;D
widzialam na all młotek do wybijania głupot z głowy ;D przydałoby jej sie bo czasami jak cos palnie albo wymysli to nie wiadomo czy smiac sie czy ubolewac nad jej glupota

no i mam nadzieje ze uda nam sie zaszyc gdzies z pudelkiem ptasiego mleczka i powspominac ostatnie 18 lat
No smutno to jasne, w końcu miałaś nadzieję i na spotkanie i na tą rozmowę. A tak to takie życie w pewnym sensie w nieświadomości, stoisz w miejscu i nie wiesz co dalej. Nie wiesz jakie ktoś ma plany, jak to się skończy, co o tym wszystkim myśleć.
Dobrze jest w takich niejasnych sytuacjach nie czekać Bóg wie ile i na co, żyć swoim życiem, a może kiedyś Wasze drogi się skrzyżują

Taak, masz rację, przyjaźń to najważniejsza rzecz w życiu, czasem strasznie mi kogoś takiego brakuje. Takiej prawdziwej przyjaciółki, najlepszej, najbliższej.
Były w moim życiu 3 takie osoby i kurdę, wszystkie traciłam przez to, że się zmieniałyśmy. Czy ja czy one czy obie. Czasem mam ochotę do którejś napisać, ale... Chyba wyszłabym na debila, tak czuję. I myślę sobie, że gdyby one chciały odnowić kontakt to po prostu by to zrobiły lub nie dopuściły do tego, by się rozpadło wszystko...
A teraz, to dla mnie coraz bardziej obce osoby i nawet nie wierze, że mogłby być jak kiedyś, bo tyle czasu minęło i jesteśmy zupełnie innymi osobami.
Gdy patrzę na zdjęcia Karoliny (tej, która tak daleko mieszka), to widzę, że ona jest teraz taką osobą, jakie zawsze wzbudzały we mnie złe emocje, taka lalunia. Może to tylko wygląd, może w środku jest tą samą osobą, ale nasze rozmowy dawno przestały wyglądać tak jak powinny. Może nie potrzebujemy już siebie?
Dobrze wiem, że nie tylko odległość rozdziela ludzi, czasem, jak widać, nie jest to rzadną przeszkodą.
Boję się tylko, że po liceum będzie jak po gimnazjum, że Ci wszyscy zwykli, ale dość bliscy znajomi gdzieś znikną. Bo ile razy można się upominać o spotkanie?
Hm, nie powinnaś się chyba obwiniać za ten list, bo może właśnie dzięki niemu także jest między Wami tak jak jest. Podziekuj mamie, bo wiedziała co robi

Młotek to może być dobry dodatek do prezentu
Ja tradycyjnie jak to przyjaciółce chciałam jej zrobić kolaż z NASZYCH wspólnych, głupich zdjęć. Liczyłam trochę, że to coś zmieni. Trochę plany pokrzyżowała mi choroba, aż w końcu w ogóle o tym prezencie zapomniałam, tak jak i ona o moim.
Czasem wierzę w to, że jak się spotkamy, jeśli pojadę do niej na wakacje, to moze...? Ale pewnie nie pojadę, z jednej str nie chcę.

Wspominanie ostatnich 18 lat to chyba najfajniejszy prezent od przyjaciółki na 18. Do tego wino, żeby było tak doroślej
Jeśli dla niej to taki przełomowy wiek (jak dla mnie ) i trochę się boi tej liczby to może coś, co będzie plusem tego, że ma już 18?
Stary 2009-06-19, 22:37   #1775
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Młotek to może być dobry dodatek do prezentu
Ja tradycyjnie jak to przyjaciółce chciałam jej zrobić kolaż z NASZYCH wspólnych, głupich zdjęć. Liczyłam trochę, że to coś zmieni. Trochę plany pokrzyżowała mi choroba, aż w końcu w ogóle o tym prezencie zapomniałam, tak jak i ona o moim.
Czasem wierzę w to, że jak się spotkamy, jeśli pojadę do niej na wakacje, to moze...? Ale pewnie nie pojadę, z jednej str nie chcę.

Wspominanie ostatnich 18 lat to chyba najfajniejszy prezent od przyjaciółki na 18. Do tego wino, żeby było tak doroślej
Jeśli dla niej to taki przełomowy wiek (jak dla mnie ) i trochę się boi tej liczby to może coś, co będzie plusem tego, że ma już 18?
no tak, tak chce to kupic jako dodatek ;D i wybije jej te wszystkie idiotyczne pomysly ;D
tez myslalam zeby kupic taki album co sie zdjecia wkleja i wkleic troche zdjec naszych, ale kurcze my obie tak kochamy jak sie nam zdjecia robi ze praktycznie nie mamy takich wspolnych
wino to dobry pomysl :P ale ptasie mleczko byc musi ;D nie jedno pudelku juz poszlo podczas naszych spotkan xD
czy przelomowy.. moze nie az tak, ale ona generalnie to jak skonczyla 16 lat juz chciala sobie co roku odejmowac a nie dodawac ;D raczej nie chce jej na sile uswiadamiac ze ma juz te 18 ;D ja dzisiaj tez zadrzalam jak przypomnialam sobie ze za niewiele ponad miesiac urodziny :P

a pomyslec ze mojemu bratu leci juz ostatnie nascie staaaaaaruch xD
pamietam jak bylismy takie krasnale i sie bilismy prawie codziennie a kiedys u wujka na dzialce sie o miotle tłuklismy ;D az go na ziemie powalilam nawet zdjecie mamy

przynajmniej przyjaciolka mi sie udala i to na odleglosc
bo do chlopa szczescia nie mialam
jednak ciagle licze ze przyjedzie po mnie kiedys jakis ksiaze na bialym koniu xD (taaa i wtedy zadzwoni budzik :P )
ech te marzenia ^^ dobrze ze nie karają za nie ;P
chociaz kilka moich marzen sie juz spelnilo xP czas spelniac kolejne!
z rok skakałabym z radosci gdybym zobaczyla swoje nazwisko na liscie przyjetych na jakiejs uczelni w Krakowie
na msze bym dała w ramach podziekowania

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-06-19 o 22:41
Stary 2009-06-19, 22:49   #1776
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, tak chce to kupic jako dodatek ;D i wybije jej te wszystkie idiotyczne pomysly ;D
tez myslalam zeby kupic taki album co sie zdjecia wkleja i wkleic troche zdjec naszych, ale kurcze my obie tak kochamy jak sie nam zdjecia robi ze praktycznie nie mamy takich wspolnych
wino to dobry pomysl :P ale ptasie mleczko byc musi ;D nie jedno pudelku juz poszlo podczas naszych spotkan xD
czy przelomowy.. moze nie az tak, ale ona generalnie to jak skonczyla 16 lat juz chciala sobie co roku odejmowac a nie dodawac ;D raczej nie chce jej na sile uswiadamiac ze ma juz te 18 ;D ja dzisiaj tez zadrzalam jak przypomnialam sobie ze za niewiele ponad miesiac urodziny :P

pamietam jak bylismy takie krasnale i sie bilismy prawie codziennie a kiedys u wujka na dzialce sie o miotle tłuklismy ;D az go na ziemie powalilam nawet zdjecie mamy

jednak ciagle licze ze przyjedzie po mnie kiedys jakis ksiaze na bialym koniu xD (taaa i wtedy zadzwoni budzik :P )
z rok skakałabym z radosci gdybym zobaczyla swoje nazwisko na liscie przyjetych na jakiejs uczelni w Krakowie
oj, no to faktycznie gorzej trochę może choć jedno jak byłyście brzdącami? albo taki zbiór jej zdjęć od urodzenia do 18?
a to jak nie chcesz koniecznie robić "wow masz już 18!" to przynajmniej wiesz, żeby nie był to prezent typowo osiemnastkowy
może jakieś jej hobby? <mysli>
osobiście bardzo lubie robić prezenty, ale zawsze mam dylemat jaki zrobić, żeby ktoś dostał coś takiego, co chciałby dostać i z czego będzie się cieszył. często wykorzystuję, gdy ktoś mówi o tym, co chciałby sobie kupić

a ja nie mam rodzeństwaaa, mam kota :P xD

a nazwisko swoje na pewno zobaczysz na którejś liście nie martw się o to! trzeba się postarać trochę, a starania są doceniane!
widzę, że mamy tu do czynienia z panią optymistką na chłopa zawsze przyjdzie czas, o.
Stary 2009-06-19, 22:57   #1777
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
oj, no to faktycznie gorzej trochę może choć jedno jak byłyście brzdącami? albo taki zbiór jej zdjęć od urodzenia do 18?
a to jak nie chcesz koniecznie robić "wow masz już 18!" to przynajmniej wiesz, żeby nie był to prezent typowo osiemnastkowy
może jakieś jej hobby? <mysli>
osobiście bardzo lubie robić prezenty, ale zawsze mam dylemat jaki zrobić, żeby ktoś dostał coś takiego, co chciałby dostać i z czego będzie się cieszył. często wykorzystuję, gdy ktoś mówi o tym, co chciałby sobie kupić

a ja nie mam rodzeństwaaa, mam kota :P xD

a nazwisko swoje na pewno zobaczysz na którejś liście nie martw się o to! trzeba się postarać trochę, a starania są doceniane!
widzę, że mamy tu do czynienia z panią optymistką na chłopa zawsze przyjdzie czas, o.
wlasnie kurcze wszystkie zdjecia sa u niej no i nie mam jak ich wziac ;D ale cos wykombinuje innego ;D chce kupic cos praktycznego i cos smiesznego
hobby? obecnie to chyba zbieranie zakladek do ksiazek i mysalam zeby znalezc jakas fajna
prezenty fajna rzecz ale jak mam cos komus kupic to wychodze z siebie z tej niewiedzy co kupic ;D

a ja mam i rodzienstwo w postaci 1 brata i kota tez mam ;D tez jedna sztuka! xD

ja z natury jestesm optymistka, czasami moze za bardzo, ale jak wpadne w slabszy nastroj to az za bardzo wieje ode mnie pesymizmem ;D ale zaraz szybko sie opamietuje i wracam do siebie ;D
dzisiaj kolezanka napisala mi swiete slowa "jak seks to tylko z eks"
ja to nie wiem.. mam doczynienia tylko z ludzmi ktorzy maja nierowno pod sufitem xP jak ja sobie znajomych dobieram

wlasnie przed chwila dzownila do mnie kolezanka (mieszka kolo wroclawia) i mi mowi ze mam zaraz sobie wyczarterowac samolot i przyjezdzac bo super impreza jest i jak rozmawiala ze mna to wypila moje zdrowie xP i powiedziala ze jeszcze wypije :P
strescila mi mniej wiecej co kto robi aktualnie ze koledzy pojechali po zaopatrzenie bo sie szybko skonczylo :P
no normalnie wariatkowo xP

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-06-19 o 23:00
Stary 2009-06-19, 23:11   #1778
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie kurcze wszystkie zdjecia sa u niej no i nie mam jak ich wziac ;D ale cos wykombinuje innego ;D chce kupic cos praktycznego i cos smiesznego
hobby? obecnie to chyba zbieranie zakladek do ksiazek i mysalam zeby znalezc jakas fajna
prezenty fajna rzecz ale jak mam cos komus kupic to wychodze z siebie z tej niewiedzy co kupic ;D

ja z natury jestesm optymistka, czasami moze za bardzo, ale jak wpadne w slabszy nastroj to az za bardzo wieje ode mnie pesymizmem ;D ale zaraz szybko sie opamietuje i wracam do siebie ;D
ja to nie wiem.. mam doczynienia tylko z ludzmi ktorzy maja nierowno pod sufitem xP jak ja sobie znajomych dobieram

wlasnie przed chwila dzownila do mnie kolezanka (mieszka kolo wroclawia) i mi mowi ze mam zaraz sobie wyczarterowac samolot i przyjezdzac bo super impreza jest i jak rozmawiala ze mna to wypila moje zdrowie xP i powiedziala ze jeszcze wypije :P
strescila mi mniej wiecej co kto robi aktualnie ze koledzy pojechali po zaopatrzenie bo sie szybko skonczylo :P
no zakładka bardzo dobry pomyysł jak juz wymyślisz cały prezent to podziel się, bom ciekawa co wymyślisz
ooo, a jakiego masz kottaaaa? ^^

ooptymiściiii dłuuużeeej żyyyyjąąąą
mama zawsze mi powtarza, że w nawet najgorszej sytuacji w życiu potrafię znaleźć coś śmiesznego i z czegoś się śmiać.
a pesymistyczne chwile to każdego spotykają, nie da się nie
znajomych jak się ma przebojowych to w ogóle trudno jest być pesymistą.

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2009-06-19 o 23:13
Stary 2009-06-19, 23:19   #1779
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
no zakładka bardzo dobry pomyysł jak juz wymyślisz cały prezent to podziel się, bom ciekawa co wymyślisz
ooo, a jakiego masz kottaaaa? ^^

mama zawsze mi powtarza, że w nawet najgorszej sytuacji w życiu potrafię znaleźć coś śmiesznego i z czegoś się śmiać.
jak juz cos wymysle to na pewno sie pochwale

a kota mam czarrrnego mama jego jest kotem syjamskim a ojciec czarny dachowiec i mam taka mieszanke juz jakies 1,5roku ma :P ale kochany jest mimo iz juz ze 3 prazy sznurowek w adidasach (ciagle w tych samych) mi poprzegryzal raz nawet ok. 15 cm sznurowki zjadl
a kilka dni temu upolowal na balkonie wrobelka, wzial go w zeby, wszedl do domu i usiadl z nim w kuchni ja sie wystarszylam tego wrobla :P nikt nie wiedzial co zrobic zeby wypuscil tego wrobla, to brat sie zaczail i go przestraszyl i wypuscil biednego ptaszka xD a ojciec stwierdzil ze gdyby byl w domu to by mu zostawil wrobelka do zabawy :P

ja juz na dzisiaj odpadam :P
ide sie poloze, puszcze sobie jakis film i spac :P
a jak nie bede mogla spac to zawsze moge o 1.30 objerzec mecz siatkarzy naszych kochanych ale czekac specjalnie na mecz nie bede :P
baju baj!
Stary 2009-06-19, 23:24   #1780
201605040950
Konto usunięte

wróciłam z grilla, który mimo intensywnych opadów deszczu jednak się odbył i biorę się za nadrabianie, bo oczywiście dużo mnie ominęło ;P
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 23:32   #1781
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
wróciłam z grilla, który mimo intensywnych opadów deszczu jednak się odbył i biorę się za nadrabianie, bo oczywiście dużo mnie ominęło ;P
wcale nie tak dużo nasze małe rozkminki na temat życiaaa i... matury

Cytat:

a kota mam czarrrnego mama jego jest kotem syjamskim a ojciec czarny dachowiec i mam taka mieszanke juz jakies 1,5roku ma :P ale kochany jest mimo iz juz ze 3 prazy sznurowek w adidasach (ciagle w tych samych) mi poprzegryzal raz nawet ok. 15 cm sznurowki zjadl
a kilka dni temu upolowal na balkonie wrobelka, wzial go w zeby, wszedl do domu i usiadl z nim w kuchni ja sie wystarszylam tego wrobla :P nikt nie wiedzial co zrobic zeby wypuscil tego wrobla, to brat sie zaczail i go przestraszyl i wypuscil biednego ptaszka xD a ojciec stwierdzil ze gdyby byl w domu to by mu zostawil wrobelka do zabawy :P

a jak nie bede mogla spac to zawsze moge o 1.30 objerzec mecz siatkarzy naszych kochanych ale czekac specjalnie na mecz nie bede :P
baju baj!
haha, mój kot też kiedyś złapał wróbelka, cała wykładzina we krwi była. :| ale to chyba mój poprzedni kot. z obecnym mam ciekawszą historię:
kiedyś do domu wpadł mi gołąb! jak to się stało nie mam pojecia. w każdym razie nie mógl wyjść i cały czas walił dziobem w szybę balkonową (dobrze, że nie przedziurawił). akurat z TŻ nam się usnęło i nagle budzi mnie takie upierdliwe pukanie, wysłałam go więc (tż'ta ) na zwiady, bo sama spodziewałam się istnego pobojowiska z kotem w roli głównej. a co się okazało? ptaszek przestraszony walił tym dziobem, a mój kot siedział z 2 metry od niego i się patrzył :| a taka bojowa przecież jest

śpij śpij ja też bym poszła ale hałasują w domu, więc i tak pewnie nie usnę :P
a Ty pewno nie doczekasz i uśniesz
Stary 2009-06-19, 23:39   #1782
201605040950
Konto usunięte

Przepraszam ,ze obcinam Wasze posty, ale dużo pisałyście i zajęłabym całą stronę

Cytat:

Taak, masz rację, przyjaźń to najważniejsza rzecz w życiu, czasem strasznie mi kogoś takiego brakuje. Takiej prawdziwej przyjaciółki, najlepszej, najbliższej.
Były w moim życiu 3 takie osoby i kurdę, wszystkie traciłam przez to, że się zmieniałyśmy. Czy ja czy one czy obie. Czasem mam ochotę do którejś napisać, ale... Chyba wyszłabym na debila, tak czuję. I myślę sobie, że gdyby one chciały odnowić kontakt to po prostu by to zrobiły lub nie dopuściły do tego, by się rozpadło wszystko...
A teraz, to dla mnie coraz bardziej obce osoby i nawet nie wierze, że mogłby być jak kiedyś, bo tyle czasu minęło i jesteśmy zupełnie innymi osobami.
Gdy patrzę na zdjęcia Karoliny (tej, która tak daleko mieszka), to widzę, że ona jest teraz taką osobą, jakie zawsze wzbudzały we mnie złe emocje, taka lalunia. Może to tylko wygląd, może w środku jest tą samą osobą, ale nasze rozmowy dawno przestały wyglądać tak jak powinny. Może nie potrzebujemy już siebie?
Dobrze wiem, że nie tylko odległość rozdziela ludzi, czasem, jak widać, nie jest to rzadną przeszkodą.
Boję się tylko, że po liceum będzie jak po gimnazjum, że Ci wszyscy zwykli, ale dość bliscy znajomi gdzieś znikną. Bo ile razy można się upominać o spotkanie?
Hm, nie powinnaś się chyba obwiniać za ten list, bo może właśnie dzięki niemu także jest między Wami tak jak jest. Podziekuj mamie, bo wiedziała co robi
Cyba mam taką, znaczy mam kogoś na kim zawsze mogę polegać, kto mnie strasznie wkurza momentami, a mimo to mogę mu wiele wybaczyć to chyba przyjaźń

miałam kiedyś takie 'przyjaciółki' naprawdę dużo czasu poświęciłam niektórym osobom, a teraz nie mam z nim żadnego kontaktu, bo znalazły sobie nowych, lepszych zajomych, ale już mnie to nie boli, bo skoro ktoś Cię tak zostawia, to nigdy nie wart był Twojego zainteresowania

Cytat:

moja siostra w tyn roku 20 staruszka

oj marzenia spełniają się tylko trzeba o nie walczyć, wtedy się udaje

Cytat:

2 siostry, kot i pies

jestem optymistką (staram się) mimo że uważam, że pesymiści mają w życiu troche łatwiej

leć na tą impreze samolot się znajdzie

Cytat:
moi znajomi również otaczam się czubkami samymi, ale w sumie uwielbiam ich za to, bo nigdy nie jest nudno

Cytat:

baju baj!
właśnie na to czekam, a czas się dłuży mam nadzieję, że nie zasnę

dobranoc Tobie

ale się nacytowałam ufff ale wszystko nadrobiłam

Stary 2009-06-20, 00:03   #1783
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam ,ze obcinam Wasze posty, ale dużo pisałyście i zajęłabym całą stronę

Cyba mam taką, znaczy mam kogoś na kim zawsze mogę polegać, kto mnie strasznie wkurza momentami, a mimo to mogę mu wiele wybaczyć to chyba przyjaźń

miałam kiedyś takie 'przyjaciółki' naprawdę dużo czasu poświęciłam niektórym osobom, a teraz nie mam z nim żadnego kontaktu, bo znalazły sobie nowych, lepszych zajomych, ale już mnie to nie boli, bo skoro ktoś Cię tak zostawia, to nigdy nie wart był Twojego zainteresowania

2 siostry, kot i pies

jestem optymistką (staram się) mimo że uważam, że pesymiści mają w życiu troche łatwiej

moi znajomi również otaczam się czubkami samymi, ale w sumie uwielbiam ich za to, bo nigdy nie jest nudno

właśnie na to czekam, a czas się dłuży mam nadzieję, że nie zasnę

dobranoc Tobie

ale się nacytowałam ufff ale wszystko nadrobiłam

taa, wiem, że nie warto zamartwiać się takimi osobami, ale wiesz jak to jest jak połowa "podobno ważnych" dla Ciebie osób się okazuje takimi?
albo jak się traci tych, którzy byli mega ważni

pesymiści nigdy nie nastawiają się, że coś się uda. ale z dr str... są strasznie smutni w tym życiu.
a pozytywne myślenie to połowa sukcesu!

a ja zaraz usne na komputerze :P już mi się zdażało, hahaha.
Stary 2009-06-20, 00:22   #1784
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
taa, wiem, że nie warto zamartwiać się takimi osobami, ale wiesz jak to jest jak połowa "podobno ważnych" dla Ciebie osób się okazuje takimi?

pesymiści nigdy nie nastawiają się, że coś się uda. ale z dr str... są strasznie smutni w tym życiu.

tak pesymiści unikają rozczarowań, ale jednocześnie myślenie zawsze o najgorszym nie jest dobre. Zależy więc od punktu widzenia

a ludzie są jacy są, już kilkoro okazało sie tymi 'podobno ważnymi' ale takie sytuacje uczą dobrego dobierania przyjaciół i doceniania tych ludzi, których ma się zawsze przy sobie

filozofuję trochę o tej porze

ja na komputerze jeszcze nie spałam wszystko przede mną a czekam na ten mecz więc nie mogę spać

widzę was

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2009-06-20 o 00:31
Stary 2009-06-20, 00:33   #1785
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
tak pesymiści unikają rozczarowań, ale jednocześnie myślenie zawsze o najgorszym nie jest dobre. Zależy więc od punktu widzenia

a ludzie są jacy są, już kilkoro okazało sie tymi 'podobno ważnymi' ale takie sytuacje uczą dobrego dobierania przyjaciół i doceniania tych ludzi, których ma się zawsze przy sobie

filozofuję trochę o tej porze

ja na komputerze jeszcze nie spałam wszystko przede mną a czekam na ten mecz więc nie mogę spać
A w rozczarowaniach też można znaleźć jakieś dobre strony. Nie wiem jakie, ale na pewno jakieś są!

Taa... Trzeba doceniać co się ma, a nie ubolewać nad tym, czego się nie ma

Możesz sobie zawsze budzik nastawić! aczkolwiek ja bym pewnie poszła dalej spać

a jak grillll?
Stary 2009-06-20, 00:37   #1786
mtynai
Zakorzenienie

przeczytałam was, ale wybaczcie, nie mam siły odpisać nic mądrego, kładę się bo o 7:00 pobudka.

dzisiaj jakoś późniejszym wieczorem się pewnie pojawię

buziam was na dobrą noc ;**

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 00:38   #1787
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
A w rozczarowaniach też można znaleźć jakieś dobre strony. Nie wiem jakie, ale na pewno jakieś są!

Taa... Trzeba doceniać co się ma, a nie ubolewać nad tym, czego się nie ma

Możesz sobie zawsze budzik nastawić! aczkolwiek ja bym pewnie poszła dalej spać

a jak grillll?
ło jak się położę to już koniec nie wstanę śpioch ze mnie straszny, żadną siłą mnie nie ściągną z łóżka

a grill fajnie, fajnie bardzo kameralnie było tylko kilka osób, ale uśmialiśmy się nieźle zwłaszcza z kolegi, który opowiadał jak to nie zdał egzaminu na prawo jazdy i w sumie to niewiele wypiliśmy

mtynai dobranoc

madzioonia18w nowy avatar czy mi się zdaje ;P

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2009-06-20 o 00:49
Stary 2009-06-20, 00:48   #1788
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
ło jak się położę to już koniec nie wstanę śpioch ze mnie straszny, żadną siłą mnie nie ściągną z łóżka

a grill fajnie, fajnie bardzo kameralnie było tylko kilka osób, ale uśmialiśmy się nieźle zwłaszcza z kolegi, który opowiadał jak to nie zdał egzaminu na prawo jazdy i w sumie to niewiele wypiliśmy

mtynai dobranoc
no to śpioch wita śpiocha

a ja lubie kameralne spotkania, bo przynajmniej z tymi bliższymi osobami
? a co to za mina ? pijaczek?

i co z tym jego egzaminem ? ja już nie mogę słuchać historii o tym jak ktoś nie zdał

mtynai branoooc, i ja tez idę
Stary 2009-06-20, 00:58   #1789
201605040950
Konto usunięte

Cytat:

i co z tym jego egzaminem ? ja już nie mogę słuchać historii o tym jak ktoś nie zdał

to co my tu jeszcze robimy jak my śpiochy

też wolę kameralnie
jaki pijaczek ja to abstynent jestem prawie

a to nie jest straszne, bo egzaminator powiedział temu koledze, że nie może wyjechać na miasto, bo stwarza zagrożenie dla ruchu

widzę, że tym razem to ja wszystkich pożegnam ja wytrwam jescze tylko pół godziny do meczu

dobranoc
Stary 2009-06-20, 07:53   #1790
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
to co my tu jeszcze robimy jak my śpiochy

też wolę kameralnie
jaki pijaczek ja to abstynent jestem prawie

a to nie jest straszne, bo egzaminator powiedział temu koledze, że nie może wyjechać na miasto, bo stwarza zagrożenie dla ruchu

widzę, że tym razem to ja wszystkich pożegnam ja wytrwam jescze tylko pół godziny do meczu

dobranoc

za to ja wszystkich powitam
dzień dobry ;***

mam jeszcze 20 minut do wyjścia, więc postanowiłam zajrzeć na wizaż, a tu puuustki ;P

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 08:28   #1791
BeaS
Zakorzenienie

Dzień dobry
A co Wy śpicie? Ja nie mogę spać o tej porze. Zawsze wstaję najpóźniej 8-8.30. Tak jak postanowiłam z imprezy wróciłam o 1 i wypiłam 1 drinka (ale mocny był). Profilaktycznie wypiłam duużo wody, więc i głowa nie boli, ani nic Dałam jej 2 mocne pasy na szczęście To były naprawdę solidne uderzenia

Cytat:
[COLOR=Silver]
Nie przejmuj się nim. Nie jest Ciebie wart

Wiesz co? Ja miałam trochę podobną sytuację. Różnica jest taka, że mieszkamy w tym samym mieście i nawet chodzimy do tej samej szkoły. Zaczęliśmy pisać na gg, a że pisało się z nim fajnie, więc były to prawie codzienne rozmowy, czasem nawet do 3 w nocy. Co dziwne, pisaliśmy przez kilka tygodni, a w szkole tylko "cześć" Z mojej strony nie było niczego, to on nagle stwierdził, że mnie kocha. Było to dla mnie trochę dziwne, bo jestem realistką, a taka miłość przez gg jest moim zdaniem nierealna, bo zupełnie inaczej rozmawia się przez gg niż twarzą w twarz. Przez jakiś czas nie odzywaliśmy się w ogóle. Nie wiem dlaczego. Nie było to specjalnie. Po prostu tak wyszło. Potem sobie wyjaśniliśmy tę sprawę i wszystko zaczynało wracać do normy.

Cytat:

Do zabawy

Cytat:

Wyobrażam to sobie, ale najlepszym wyjściem z tej sytuacji byłoby olać. Dlaczego mam lizać komuś d**ę skoro ten ktoś mnie traktuje jak powietrze? Nie warto psuć sobie nerwów przez takie osoby

Dziewczyny, dziękuję za ciepłe słowa dotyczące jazdy
I tak się tym nie przejmuję Wiem, że on chce dobrze. Nie wiem dlaczego w ten sposób to okazuje, ale nie będę się nad tym zastanawiać. Dzisiaj mam ostatnią godzinkę. Myślę, że zacznę czytać podręcznik. Testy i tak robię w miarę regularnie już od miesiąca, ale zamierzam całe jeszcze raz przekopać.

Wiecie co? Słyszałam, że we wtorek będzie tam targ, więc mnóstwo ludzi. Trochę mnie to na początku przeraziło, ale potem pomyślałam, że jak mam zdać, to zdam i wtedy. A może dzięki temu będę bardziej zwracać uwagę na pieszych? Oj, do egzaminu coraz bliżej, a ja nadal mam tyle pytań i wątpliwości.

Oj tam, nastrajam się pozytywnie. Nie mogę się stresować, bo stres mnie zeżre

Idę trochę posprzątać, bo mam taki bałagan w pokoju jak nigdy wcześniej Ubrania porozrzucane, mnóstwo książek itp. Będę później

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-06-20 o 08:38
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 09:35   #1792
Phoce
Flawless

Hah, Boże, te urodziny były specyficzne...
On nie przyszedł Mogłam się spodziewać.
Generalnie, trochę za dużo wypiła, zaczęłam się zwierzać moim dziewczynom i ryczeć x|
Potem mi trochę przeszło i było nawet spoko.
Teraz jestem kompletnie wypruta z jakichkolwiek uczuć i idę kupić przyjaciółce prezent.

Aaaa, i dzięki za kciuki

Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 09:52   #1793
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Hah, Boże, te urodziny były specyficzne...
On nie przyszedł Mogłam się spodziewać.
Generalnie, trochę za dużo wypiła, zaczęłam się zwierzać moim dziewczynom i ryczeć x|
Potem mi trochę przeszło i było nawet spoko.
Teraz jestem kompletnie wypruta z jakichkolwiek uczuć i idę kupić przyjaciółce prezent.

Aaaa, i dzięki za kciuki

Może nie mógł przyjść? Nie przejmuj się. Jak jesteście sobie pisani, to i tak się spotkacie

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-20, 09:52   #1794
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

dzien dobry ;] juz troche w domu posprztalam i zrobilam sobie przerwe wieczorem idziemy ze znajomymi na impreze
i macie racje przyjazn jest bardzo wazna, a prawdziwych przyjaciol poznajesz w biedzie jak to sie mowi , sama mam przyjaciolke z ktora znam sie od dziecka , chodzilysmy razem do podstawowki , gimnazjum i teraz do liceum do tej samej klasy heh , na przelomnie podst- gim , nie rozmawilaysmy ze soba przez 1,5 roku ;p takie tam dziecinne zagrywki , o byle co obrazanie sie a teraz jestemy jak siostry i nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej , bywaly kryzysy , ale mimo wszystko byla zawsze przy mnie , taki przyjaciel to skarb
mialysmy jeszcze jedna przyjaciolke , tez z tej samej klasy , trzymalysmy sie zawsze w trojke , no ale po gim poszla do innej szkoly , wszystko bylo ok, potem znalazla sobie faceta , i wszystko sie posypalo, on za bardzo nie kazal jej spotykac sie z nami , a ona nie potrafila miec swojego zdania, probowalysmy to pogodzic jakos no ale nie wyszlo,,, a szkoda...
no to milego dnia zycze dziewczynki ;*
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 09:58   #1795
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Może nie mógł przyjść? Nie przejmuj się. Jak jesteście sobie pisani, to i tak się spotkacie
Nie, myślę, że po prostu za słabo zna jubilatkę
Tzn, uczyli się razem z gim, ale nie utrzymują bliższych relacji, a z tego co się dowiedziałam, to ona go zaprosiła ze względu na mnie.
Myślę, że nie jesteśmy sobie pisani Jakoś wyzbyłam się już jakichkolwiek nadziei.
Sory, że tak zamulam z rana
Stary 2009-06-20, 10:18   #1796
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Nie, myślę, że po prostu za słabo zna jubilatkę
Tzn, uczyli się razem z gim, ale nie utrzymują bliższych relacji, a z tego co się dowiedziałam, to ona go zaprosiła ze względu na mnie.
Myślę, że nie jesteśmy sobie pisani Jakoś wyzbyłam się już jakichkolwiek nadziei.
Sory, że tak zamulam z rana
A on o tym wiedział?

Jest ok?

To się "odmul"

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12847481]dzien dobry ;] juz troche w domu posprztalam i zrobilam sobie przerwe wieczorem idziemy ze znajomymi na impreze
i macie racje przyjazn jest bardzo wazna, a prawdziwych przyjaciol poznajesz w biedzie jak to sie mowi , sama mam przyjaciolke z ktora znam sie od dziecka , chodzilysmy razem do podstawowki , gimnazjum i teraz do liceum do tej samej klasy heh , na przelomnie podst- gim , nie rozmawilaysmy ze soba przez 1,5 roku ;p takie tam dziecinne zagrywki , o byle co obrazanie sie a teraz jestemy jak siostry i nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej , bywaly kryzysy , ale mimo wszystko byla zawsze przy mnie , taki przyjaciel to skarb
mialysmy jeszcze jedna przyjaciolke , tez z tej samej klasy , trzymalysmy sie zawsze w trojke , no ale po gim poszla do innej szkoly , wszystko bylo ok, potem znalazla sobie faceta , i wszystko sie posypalo, on za bardzo nie kazal jej spotykac sie z nami , a ona nie potrafila miec swojego zdania, probowalysmy to pogodzic jakos no ale nie wyszlo,,, a szkoda...
no to milego dnia zycze dziewczynki ;*[/QUOTE]

Dzień dobry

Oj, przyjaźń to wielki skarb Fajnie, że masz taką przyjaciółkę Ja, szczerze mówiąc, nie jestem pewna czy mam. Przyjaźń to jest niezwykle silna więź. Mam parę bardzo dobrych koleżanek, ale przyjaźń to chyba byłoby słowo na wyrost.

I wzajemnie

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Dziunie moje Ja lecę. Będę po południu.
Miłego dnia

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-20, 10:18   #1797
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
A on o tym wiedział?

Jest ok?

To się "odmul"
Nie, nie wiedział.
Nie, ok nie jest, ale muszę się pogodzić ze stanem obecnej sytuacji
No właśnie mam taki zamiar, lecę do miasta teraz.

Dzięki dziewczyny, jesteście wielkie ***********
Stary 2009-06-20, 10:45   #1798
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo, dlaczego jej nie zmieniłaś?
Sama nie wiem czemu jej nie zmieniłam, wiesz na początku było super, dopiero zaczeła tak się czepiać gdzieś po 18h, powiem szczerze że załuje że jej nie zmieniłam, owszem uczyła bardzo dobrze, ale co było już nie wróci i się ciesze że już to za mną, ale brakuje mi jazd moją Toyotką

Cytat:
madzioonia18w nowy avatar czy mi się zdaje ;P
Tak jakoś mi się już ten stary nie podoba

Cytat:

A ja zawsze mogłam, tylko nie mogłam opwiadać jak ja nie zdałam bo mi się ryczeć odrazu chciało że ze mnie tak "fajtłapa"
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 11:06   #1799
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
śpij śpij ja też bym poszła ale hałasują w domu, więc i tak pewnie nie usnę :P
a Ty pewno nie doczekasz i uśniesz
ja nawet nie czekalam na ten mecz ;D zasnelam ok 0:15 przy ogladaniu 'save the lat dance' :P

Cytat:

mój brat niby dopiero za rok, ale tez stary jest

taaak walka to podstawa ;D a jak sie jedna rzecz spelni to potem juz jest łatwiej przede wszystkim trzeba wierzyc ze sie uda to spelnic

łatwiej, trudniej nigdy sie nad tym nie zastanawialam ;D tak juz mam i sie nie zmienie xD ale tez nie przesadzam z tym optymizmem ^^ wszystko w granicach rozsadku ;D

niestety nie znalazlam samolotu ale kolezanka wypila moje zdrowie ;D ja jej tez kiedys wypije i bedziemy kwita xD

zawsze cos wymysla, powiedza cos w odpowienim momencie rozruszaja zamulone towarzystwo :P no i potrafia poprawic humor ) ja bym chyba nie mogla miec normalnych znajomych ;D

jednego posta machnelam i sie zmywam :P trzeba sie jakos ogarnac ;] wlasnie mama mi oznajmila ze pozniej na zakupy idziemy -.-
wlasnie sobie nagrywam "Małą wielką miłość". widziałam na C+ końcówkę tego filmu i musialam cały objerzec xD wiec ide ogladac
milego dnia!!!

Stary 2009-06-20, 12:46   #1800
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
ja nawet nie czekalam na ten mecz ;D zasnelam ok 0:15 przy ogladaniu 'save the lat dance' :P

mój brat niby dopiero za rok, ale tez stary jest

taaak walka to podstawa ;D a jak sie jedna rzecz spelni to potem juz jest łatwiej przede wszystkim trzeba wierzyc ze sie uda to spelnic

łatwiej, trudniej nigdy sie nad tym nie zastanawialam ;D tak juz mam i sie nie zmienie xD ale tez nie przesadzam z tym optymizmem ^^ wszystko w granicach rozsadku ;D

niestety nie znalazlam samolotu ale kolezanka wypila moje zdrowie ;D ja jej tez kiedys wypije i bedziemy kwita xD

zawsze cos wymysla, powiedza cos w odpowienim momencie rozruszaja zamulone towarzystwo :P no i potrafia poprawic humor ) ja bym chyba nie mogla miec normalnych znajomych ;D

jednego posta machnelam i sie zmywam :P trzeba sie jakos ogarnac ;] wlasnie mama mi oznajmila ze pozniej na zakupy idziemy -.-
wlasnie sobie nagrywam "Małą wielką miłość". widziałam na C+ końcówkę tego filmu i musialam cały objerzec xD wiec ide ogladac
milego dnia!!!

ja wytrwałam do meczu, ale nie obejrzam całego, bo po 3,5 seta byłam tak zła, że poszłam spać

jak wypiła zdrowie nawet na odległość to może być

no właśnie moi też rozbujają każdą bibę też bym nie mogła chyba mieć 'normalnych' znajomych, bo by było za nudno

ja włąśnie się biorę za ściąganie filmu "Dom nad jeziorem", bo ostatnio obejrzałam tylko połowę

a w ogóle to dzień dobry
wstałam juz jakiś czas temu, posprzątałam, a teraz czas na błogie lenistwo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości