Matura 2010 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-19, 14:54   #1741
201605040950
Konto usunięte

Dot.: Matura 2010

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
Czy u Was też dawali tylko promocje do trzeciej klasy?
Tak jakoś zachciało mi się drugą jeszcze raz zaliczyć, jak sobie pomyślałam, co mnie czeka we wrześniu, czyt. deklaracje maturalne i wybór tematu na prezentację ;P ale kurde wcisneli mi promocję do trzeciej
no, ale mowiac powaznie to poczułam takie prawdziwe wakacje
i kurde przeżyłam szok jak zobaczylam, ze mam wzorowe zachowanie xD
ile tych historii się opuścilo bo a to pogoda ładna była, a to spac mi sie chcialo, a to na zakupy sie poszło :P a tu nagle ze wzorowe nie, ze nie podoba mi sie cos ;P
i powiem Wam, ze jak dzisiaj spojrzalam na swiadectwa z gimn. jak chowalam to dzisiaj otrzymane, to kurde jedynie z religii utrzymalam poziom-czyt. bdb xD ahh to byly czasy ;P
dzisiaj pocieszylam kolezanke, ze za rok bedziemy miec paski bo nam oddadzą swiadecta gimnazjalne a co kolor swiadecta taki sam, mozna sobie zdjec bedzie nastrzykac ;D
u mnie w klasie całe dwa paski były ;P
a w szkole jakas laska miala srednia (najwyzsza) 5,16 kolezanka stwierdzila, ze to w zaden sposob nie jest mozliwe xD
no i musze pochwalic sora od wf ktory puszczał hymn xD bo na zakonczeniu trzecich klas to sie zaciela muzyka w miejscu 'jeszcze Polska nie zgineła, eła, eła, eła' a dzisiaj elegancko bez zadnych niespodzianek xP

no to teraz legalne leniuchowanie (nie liczac korkow z chemii w przyszlym tyg -.-)
dobre też się muszę tym pocieszyć

u mnie w szkole 5,2 chyba dziewczyna z mojej klasy miała najwyższą

o nie to chyba dlatego u nas hymn jest śpiewany bez podkładu muzycznego

wakacje wakacjami, ja miałam dzisiaj świętować, miało być ognisko a tu leje deszcz
mam nadzieje, że jeszcze przestanie.....
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 14:55   #1742
Phoce
Flawless

Cytat:
Tak jakoś zachciało mi się drugą jeszcze raz zaliczyć, jak sobie pomyślałam, co mnie czeka we wrześniu, czyt. deklaracje maturalne i wybór tematu na prezentację ;P ale kurde wcisneli mi promocję do trzeciej
ile tych historii się opuścilo bo a to pogoda ładna była, a to spac mi sie chcialo, a to na zakupy sie poszło :P a tu nagle ze wzorowe nie, ze nie podoba mi sie cos ;P
i powiem Wam, ze jak dzisiaj spojrzalam na swiadectwa z gimn. jak chowalam to dzisiaj otrzymane, to kurde jedynie z religii utrzymalam poziom-czyt. bdb xD ahh to byly czasy ;P
dzisiaj pocieszylam kolezanke, ze za rok bedziemy miec paski bo nam oddadzą swiadecta gimnazjalne a co kolor swiadecta taki sam, mozna sobie zdjec bedzie nastrzykac ;D
a w szkole jakas laska miala srednia (najwyzsza) 5,16 kolezanka stwierdzila, ze to w zaden sposob nie jest mozliwe xD
no i musze pochwalic sora od wf ktory puszczał hymn xD bo na zakonczeniu trzecich klas to sie zaciela muzyka w miejscu 'jeszcze Polska nie zgineła, eła, eła, eła' a dzisiaj elegancko bez zadnych niespodzianek xP

no to teraz legalne leniuchowanie (nie liczac korkow z chemii w przyszlym tyg -.-)
U nas największa średnia w szkole - 5,6 :O
A średnia całej szkoły to coś 4,3 xDD
Hahaahahaha
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 14:59   #1743
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

To ja się już z Wami pożegnam.
Pa pa Dziewczynki !!!
;**
Obiecuję, że będę się dobrze bawić ; )

Oszczędźcie mnie i nie każcie mi nadrabiać wszystkiego po powrocie
Bo znając Was, to będzie 50 stron.

nie oszczędzimy
Cytat:
Ej no, jak niemożliwe? Ja miałam 5,17 razem z dziewczyną z równoległej klasy najwyższa

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 16:35   #1744
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Raczej nie mam wyjścia

U mnie już po końcu iiii ooooo aaaa eee yyyy FREEDOM

Teraz pozostaje mi się szykować na urodziny xP
I kurczę, mam zamiar dobrze się bawić, mimo wszystko ( nawet moich zjaranych pleców )
A co do włosów, to ja mam strasznie zniszczone przez prostowanie, bo mam beznadzijnie kręcone i nie podobają mi się
Właśnie, dziś chyba też będę zmuszona prostować
oj tez mam krecone strasznie i przez prostownice mialam je zniszczone ;/ dlatego mojej mlodszej siostrze nie kaze czesto prostowac wlosow bo bedzie miala zniszczone niech sie uczy na bledach siostry ;]

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek ;****

Ja już po zakończeniu. Kończę pakowanie.
Zycze dobrego poczatku wakacji i wogole ;* pewnie teraz jestes w drodze ale przeczytasz pozniej
Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
ciągle gadam, że rozpoczęcie ;P wakacji ;P

a nauczyciel od chemii dzisiaj mowi na apelu:"noo, moi kochani.. impreza była.. widać po was... żyjecie? no.. jeszcze chciałbym wam powiedzieć trzy słowa... kocham was, dziękuję !"

było faaajnie, nawet dostałam nagrodę za działalność społeczną haha.

spadam na jazdę bo mi na 13:00 przełożyła
buźka ;*
heh , Ty to wogole masz udanych nauczycieli w tej szkole
wogole co sie dzisiaj dzialo z mojej klasy tylko jedna dziewczyna byla odebrac ksiazke na srodek szkoly , nawet lampasu nie miala
pozniej przyszla kolej na wyroznienia wszelkiego rodzaju i sobie siedzimy i nagle moje mazwisko zostalo wyczytane i 3 kolezanek bylysmy tak zaskoczone pozytywnie ,dostalysmy takie podziekowanie za pomoc przy ogranizacji takiego festyny w jednej ze szkol podst. jestemy wolontariuszkami i robimy to wylacznie dla siebie , i nie spodziewalysmy sie ze zostaniemy nagrodzone takie mile to bylo;]

Cytat:

w moje szkole najwyzsza srednia to 5,16
i niestety 2 osoby calej szoly nie zdaly , w tym kumpel z mojej klasy , a 3 osoby maja komisje w sierpniu....
Cytat:
U nas największa średnia w szkole - 5,6 :O
A średnia całej szkoły to coś 4,3 xDD
Hahaahahaha
o kurde wysoka srednia

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
nie oszczędzimy

Ej no, jak niemożliwe? Ja miałam 5,17 razem z dziewczyną z równoległej klasy najwyższa
jeszcze raz gratuluje takiej wysokiej sredniej)

niedawno wrocilam do domu;p wszystkie knajpy , restauracje byly zajete... i zamowilysmy jedzenie na wynos ,kupilysmy reszte rzeczy i tak sobie siedzialymy u kumpeli na chacie a pozniej ide chyba na spotkanie z byla klasa
jej , tak bardzo sie ciesze ze to koniec
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 16:42   #1745
mtynai
Zakorzenienie

aaa ja jutro jadę do kina (bo w moim mieście jest takie pożal się Panie Boże..)
a w poniedziałek mam na 8:00 jazdę, na 12:00 orto, zostanę sobie do wtorku u Babci w Giżycku (bo orto mam w Giżycku) i wieczorem pojadę do Gdańska do Tż.
ale nie zniknę nie martwcie się u Tż będę okupowała kompa ;P
zostaję w Gdansku do konca czerwca, więc znowu zaniedbam [L], ale spoko pod koniec lipca egz.

łeee, a u mnie deszcz kroooopi... i ja na dzisiaj nie mam żadnych planów
pograłabym na kurniku w coś, ale mnie zgnoją:P chyba się wezmę za sprzątanie o.

w międzyczasie pokręcę się na wizażu

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 16:45   #1746
Konto usunięte

Cytat:
a w poniedziałek mam na 8:00 jazdę, na 12:00 orto, zostanę sobie do wtorku u Babci w Giżycku (bo orto mam w Giżycku) i wieczorem pojadę do Gdańska do Tż.
zostaję w Gdansku do konca czerwca, więc znowu zaniedbam [L], ale spoko pod koniec lipca egz.

o jaaa , szkoda ze wyjezdzam do pracy , bo tak bym wpadla do Gdanska
a ja chyba pojde sie polozyc spac na godzinke , bo jakos mnie zmulilo
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 16:53   #1747
mtynai
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12838796]o jaaa , szkoda ze wyjezdzam do pracy , bo tak bym wpadla do Gdanska
a ja chyba pojde sie polozyc spac na godzinke , bo jakos mnie zmulilo [/QUOTE]

a no jo.. do pracy wyjeżdżasz, buu
ale na pewno będzie jeszcze nie jedna okazja, żeby się zobaczyć

Warren Buffet
Stary 2009-06-19, 17:05   #1748
201605040950
Konto usunięte

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12838617]

niedawno wrocilam do domu;p wszystkie knajpy , restauracje byly zajete... i zamowilysmy jedzenie na wynos ,kupilysmy reszte rzeczy i tak sobie siedzialymy u kumpeli na chacie a pozniej ide chyba na spotkanie z byla klasa
jej , tak bardzo sie ciesze ze to koniec [/QUOTE]

ja chyba mam grilla, ale to niepewne, bo może znowu zacząć padać ;/

ja też

Cytat:
Napisane przez mtynai;12838740[B
]aaa ja jutro jadę do kina (bo w moim mieście jest takie pożal się Panie Boże..)[/B]

w moim 'mieście' też a na co się wybierasz???

znowu sprzątanie ja jak nie będę miała tego grilla to też zostaje w domu, ale to jeszcze nie wiem w sumie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12838796]o jaaa , szkoda ze wyjezdzam do pracy , bo tak bym wpadla do Gdanska
a ja chyba pojde sie polozyc spac na godzinke , bo jakos mnie zmulilo [/QUOTE]

też by pasował, bo dzisiaj bardzo późno pójdę spać

a ja sobie obejrzałam Madagaskar 2 przed chwilą, a teraz się obijam, słucham muzyki i czekam na jakieś info o dzisiejszych planach
Stary 2009-06-19, 17:11   #1749
mtynai
Zakorzenienie

Peggy, zmnielaś podpis;>

aaa wybieram się prawdopodobnie na "wojnę polsko-ruską", zobaczymy czy nie przereklamowali. Lubię Szyca i tylko dla niego idę na ten film, mam nadzieję, że nie zmarnuję 15zł + 20zł na bilet pociągiem w dwie strony ;P o.

w sumie do wyboru mam jeszcze "u pana boga za miedzą" iiii "anioły i demony".. ale to już jutro się wylosuje wolałabym chyba "wojnę..".

dobra, pralkę nastawiłam, zawsze to coś, ale do sprzątania dalszego już się zebrać nie mogę

ale no okej,okej..już idę po mopa :P

Warren Buffet
Stary 2009-06-19, 17:16   #1750
Konto usunięte

Cytat:
Peggy, zmnielaś podpis;>

aaa wybieram się prawdopodobnie na "wojnę polsko-ruską", zobaczymy czy nie przereklamowali. Lubię Szyca i tylko dla niego idę na ten film, mam nadzieję, że nie zmarnuję 15zł + 20zł na bilet pociągiem w dwie strony ;P o.

w sumie do wyboru mam jeszcze "u pana boga za miedzą" iiii "anioły i demony".. ale to już jutro się wylosuje wolałabym chyba "wojnę..".

dobra, pralkę nastawiłam, zawsze to coś, ale do sprzątania dalszego już się zebrać nie mogę

ostatnio czytalam recenzje filmu 'wojna polsko ruska'i mysle ze dosyc ciekawy jest , bede musiala go tez zobaczyc
'anioly i demony ' oj na temn film to sie od dawna wybieram ale mysle ze najpierw przeczytam ksiazke
mi sie dzisiaj nie chce sprzatac , tylko troche ogarnelam ciuchy w moim pokoju , a tak to jutro wezme sie na porzadki
Stary 2009-06-19, 17:20   #1751
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Peggy, zmnielaś podpis;>

na "wojnę polsko-ruską" bardzo chciała jechać moja koleżanka, ale nie wyszło niestety, ale z tego co czytałam to może być ciekawy

to wypoczywaj wakacje są wkońcu

a podpis zmieniłam rzeczywiście tamten mi się znudził już

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12839249]ostatnio czytalam recenzje filmu 'wojna polsko ruska'i mysle ze dosyc ciekawy jest , bede musiala go tez zobaczyc
'anioly i demony ' oj na temn film to sie od dawna wybieram ale mysle ze najpierw przeczytam ksiazke
mi sie dzisiaj nie chce sprzatac , tylko troche ogarnelam ciuchy w moim pokoju , a tak to jutro wezme sie na porzadki [/QUOTE]

ja też ogarnęłam tylko trochę, a jutro robię porządki i wyrzucam książki z półki

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2009-06-19 o 17:29
Stary 2009-06-19, 17:49   #1752
parodia
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12838617]o kurde wysoka srednia[/QUOTE]
dzięki
Cytat:

No ja myślę, że na nie opuścisz na ten czas
Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
ja chyba mam grilla, ale to niepewne, bo może znowu zacząć padać ;/
Ja będę miała w garażu, jak będzie lało

Stary 2009-06-19, 17:54   #1753
Phoce
Flawless

Dziewoję, ja lecę na te urodziny
Miłego wieczoru gdziekolwiek będziecie
Trzymajcie kciuki
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 17:55   #1754
mtynai
Zakorzenienie

a ja sobie zarzuciłam t.love, płytę "chłopaki nie płaczą", od razu jest power
trochę ogarnęłam..

pograłabym w simsy aleee nie mam żadnych na cd.. a z rapida zanim sciagne to wieki miną poza tym ściągam sobie "chłopaki nie płaczą", pośmieję się trochę chociaż, lubię ten film

może porobie testy na prawko
a co się będę, trzeba kiedyś w koncu zaczać

pojawię się wieczorkiem ;*

Phoce, trzymam kciuki

Warren Buffet

Edytowane przez mtynai
Czas edycji: 2009-06-19 o 17:57
Stary 2009-06-19, 18:17   #1755
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Trzymajcie kciuki
powodzenia
Stary 2009-06-19, 18:37   #1756
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj jeździłam siódmą, na łuku byłam pokazała mi jak w puncie można oszukać i zrobić łuk..i trzy razy robiłam i trzy razy mi wyszło
jestem z siebie dumna
Jak to oszukać ?

Cytat:

No przecież racja Pasek będzie Ale kolor świadectwa z gimnazjum chyba pomarańczowy był, a teraz czerwony

U mnie w szkole 5,33. Ale to już tradycja, w tamtym roku też ta sama dziewczyna miała

Hahahahaha, padłam

Cytat:
o nie to chyba dlatego u nas hymn jest śpiewany bez podkładu muzycznego
U mnie tak samo. Jakie było moje zaskoczenie na rozpoczęciu w tamtym roku Bo zawsze była muzyczka puszczana

Cytat:
Podziwiam Cię. Jesteś moim guru

Cytat:
Trzymajcie kciuki
Oczywiście Zdaj później relację

Dziewczyny, jestem tak strasznie wkurzona teraz. Normalnie się rozpłakałam ze złości. Instruktor mnie tak wkurzył, że myślałam, że w końcu stracę cierpliwość i mu coś odpysknę. Byłam już na granicy, ale wytrzymałam do końca i w domu mnie roznosiło. Ręce mi się trzesły z wściekłości, później się poryczałam. Miałam wrażenie, że za wszelką cenę chce mi udowodnić, że nie potrafię jeździć. Fajnie, że na przedostatniej godzinie na to wpadł. Ale kurna, wcale się nie zniechęcam i nie tracę wiary w swoje zdolności. Udowodnię mu, kurna, że potrafię jeździć i zdam ten piep.rzony egzamin !!

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 18:46   #1757
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

Dziewczyny, jestem tak strasznie wkurzona teraz. Normalnie się rozpłakałam ze złości. Instruktor mnie tak wkurzył, że myślałam, że w końcu stracę cierpliwość i mu coś odpysknę. Byłam już na granicy, ale wytrzymałam do końca i w domu mnie roznosiło. Ręce mi się trzesły z wściekłości, później się poryczałam. Miałam wrażenie, że za wszelką cenę chce mi udowodnić, że nie potrafię jeździć. Fajnie, że na przedostatniej godzinie na to wpadł. Ale kurna, wcale się nie zniechęcam i nie tracę wiary w swoje zdolności. Udowodnię mu, kurna, że potrafię jeździć i zdam ten piep.rzony egzamin !!

i tak trzymać dasz radę na pewno dobrze jeździsz, a on miał zły dzień czy coś a Ty teraz jesteś zła i zdasz żeby mu pokazać, że jesteś dobrym kierowcom

i nie denerwuj się już
Stary 2009-06-19, 18:54   #1758
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
i tak trzymać dasz radę na pewno dobrze jeździsz, a on miał zły dzień czy coś a Ty teraz jesteś zła i zdasz żeby mu pokazać, że jesteś dobrym kierowcom

i nie denerwuj się już
Właśnie tak zamierzam zrobić. Jestem tak zdeterminowana i zmotywowana, że muszę go zdać.

Najbardziej mnie denerwuje i też jest mi przykro z tego powodu, że jak jeździmy tak po 2 osoby i on do tej drugiej jeśli zrobi naprawdę duży błąd, powie tylko "nic się nie stało, następnym razem poprawisz, musisz o tym pamiętać itp" A do mnie nawet jak nie zrobię błędu to jest "A mogłabyś to zrobić tak, a mogłayś to zrobić siak". Albo jak popełnię mały błąd to wytyka mi go do końca jazdy. Albo jak wcześniej robiłam coś źle, a teraz to poprawiłam to zero odezwu, żadnej reakcji, słowa na ten temat. Ja nawet nie oczekuję pochwały. Oczywiście, gdy druga osoba jest w takiej sytuacji to "oo, coś zapamiętałaś, dobrze"
Ech... jestem tak wkurzona, że mnie zaraz rozniesie. Idę niedługo na 18 koleżanki i się rozładuję. Muszę tylko pamiętać, żeby nie pić, bo jak jestem zła to piję i humor mi się polepsza Ale teraz nie mogę tak zrobić

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-19, 18:56   #1759
KaasiaaK
Zakorzenienie

Moja kolezanka była bodajze wczoraj na tej 'wojnie polsko-ruskiej' i mowila ze niezbyt ją to zachwycilo. mowila ze troche przereklamowany i niezbyt ciekawy. na 'aniołach i demonach' tez była i tu juz ocena byla duzo lepsza

Cytat:
No przecież racja Pasek będzie Ale kolor świadectwa z gimnazjum chyba pomarańczowy był, a teraz czerwony

U mnie w szkole 5,33. Ale to już tradycja, w tamtym roku też ta sama dziewczyna miała

Hahahahaha, padłam
a powiem Ci ze tez myslalam ze inny kolor, ale dzisiaj przyjrzalam sie swiadectwom z gimn i LO i kurcze prawie identyczny kolor na pierwszy rzut oka nie widac roznicy

ja nie mowie ze nie wierze ze mozna miec taka srednia, ale kurcze, jak to osiagnac

i wtedy moj brat z kolegami ochrzcili sora 'DJ G**" - nie bede pisac nazwiska przeciez, to wykropkowalam ;D
no i jak sie hymn zacial to sor od PO (ktory wydaje rozkazy na apelach typu baszcznosc, spocznij) zarzadzil 'spocznij'
Stary 2009-06-19, 18:58   #1760
parodia
Zakorzenienie

Phoce,
Cytat:

I nie martw się tym instruktorem, najważniejsze, że wiesz, że umiesz A my tu wszystkie będziemy trzymał kciuki

Ja już idę, pa, życzcie mi ładnej pogody, bo na razie leje.... grill w garażu

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

KaasiaaK, da się, da

Stary 2009-06-19, 19:05   #1761
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie tak zamierzam zrobić. Jestem tak zdeterminowana i zmotywowana, że muszę go zdać.

Najbardziej mnie denerwuje i też jest mi przykro z tego powodu, że jak jeździmy tak po 2 osoby i on do tej drugiej jeśli zrobi naprawdę duży błąd, powie tylko "nic się nie stało, następnym razem poprawisz, musisz o tym pamiętać itp" A do mnie nawet jak nie zrobię błędu to jest "A mogłabyś to zrobić tak, a mogłayś to zrobić siak". Albo jak popełnię mały błąd to wytyka mi go do końca jazdy. Albo jak wcześniej robiłam coś źle, a teraz to poprawiłam to zero odezwu, żadnej reakcji, słowa na ten temat. Ja nawet nie oczekuję pochwały. Oczywiście, gdy druga osoba jest w takiej sytuacji to "oo, coś zapamiętałaś, dobrze"
Ech... jestem tak wkurzona, że mnie zaraz rozniesie. Idę niedługo na 18 koleżanki i się rozładuję. Muszę tylko pamiętać, żeby nie pić, bo jak jestem zła to piję i humor mi się polepsza Ale teraz nie mogę tak zrobić
no to rzeczywiście jest niesprawiedliwy, ale to jest jeszcze jeden powód, żeby dobrze zdać, to mu się głupio zrobi, że Cię tak krytykował i to ty się będziesz śmiać ostatnia

to dzisiaj balujesz??? Bo grill, na który miałam iść właśnie się odwołał z powodu deszczu i robię tylko małą posiadówę z przyjaciółką

baw się dobrze tylko się nie opij za bardzo
Stary 2009-06-19, 19:07   #1762
KaasiaaK
Zakorzenienie

to ja chce poznac sekret co sie robi, zeby miec pasek w liceum
Stary 2009-06-19, 19:08   #1763
madzioonia18w
Wtajemniczenie

BeaS rozumiem ciebie doskonale kochana też tak miałam, kilka razy się zdarzyło że jak wróciłam z jazd do domu to siedziałam i wyłam....
Pokaż że umiesz jezdzić, bo napewno umiesz. Moja instruktorka zawsze sobie"kpiła" z moje błędu, ciągłe słyszałam jej głupie docinki, nawet nie wiesz jak się cieszyłam że nie miałam z nią ostatnich 3 godzin przed egzaminem

parodia gratuluje tak dobrej średniej
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 19:24   #1764
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
no to rzeczywiście jest niesprawiedliwy, ale to jest jeszcze jeden powód, żeby dobrze zdać, to mu się głupio zrobi, że Cię tak krytykował i to ty się będziesz śmiać ostatnia

to dzisiaj balujesz??? Bo grill, na który miałam iść właśnie się odwołał z powodu deszczu i robię tylko małą posiadówę z przyjaciółką

baw się dobrze tylko się nie opij za bardzo
Próbuję sobie jakoś tłumaczyć jego zachowanie w stosunku do mnie. Byliśmy kiedyś sąsiadami, więc znaliśmy się wcześniej. Może mnie inaczej traktuje, bo mu zależy, żeby mnie przygotować? Nie wiem. Może sprawdza jak sobie radzę na drodze z dodatkowym stresem? Bo przecież egzaminator też może wszystko komentować i może stara się mnie do tego przyzwyczajać. Ogólnie cały czas twierdzę, że jest rewelacyjnym instruktorem, ale czasami jest mi najzwyczajniej w świecie przykro, bo zaczynam się czuć jak ostatnia oferma. No ale teraz jestem bojowo nastawiona do egzaminu i zamierzam go zdać !

Baluję Tak jak mówiłam wcześniej, wypiję tylko za jej zdrowie. Tak postanowiłam i tak zrobię

Idę się umyć i pomalować.
Do jutra, Dziunie

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-19, 20:06   #1765
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to oszukać ?

U mnie tak samo. Jakie było moje zaskoczenie na rozpoczęciu w tamtym roku Bo zawsze była muzyczka puszczana

nie wiem jak to wygląda w innych samochodach, ale w każdym bądź razie, jeśli jeździcie Fiatem Punto to jest taki myk przy cofaniu na łuku, że kiedy pierwszy pachołek (już poza kopertą), pokaże Cię się w tej małej szybce miedzy szybą przednią a szybą pasażera.. to jeśli wtedy zrobisz obrót kierownicy o 360st (jak to moja instruktorka mówi: o jednego FIATA -czyli tak,zeby napis FIAT na kierownicy sie obrócił o 360st) to wtedy juz kontrolujesz lusterka i patrzysz w prawe jak Ci się samochód ustawia do linii wewnętrznej, jeśli będzie już ładnie równolegle wtedy szybko odkręcamy kierownicę i cofamy do tyłu do konca, oczywiscie tak zeby nie puknąć pachołków i nie ponajeżdżać na linie nie wiem czy jasno to opisałam

a u mnie śpiewa chór (żal, żal, żal.. to te od faceta, co to go moje kol z klasy niby kiedyś molestowały) - dzisiaj było siedem osób w chórze..i hymn był baaaaardzo cichy... dzisiaj było z podkładem, jak kiedyś chór był większy to śpiewali bez.

moim też

przestań, nie warto się f.r.a.j.e.r.e.m przejmować... zdasz na 100% i mu pokażesz kto tu jest dobrym kierowcą ;P

Cytat:
Phoce,

I nie martw się tym instruktorem, najważniejsze, że wiesz, że umiesz A my tu wszystkie będziemy trzymał kciuki

Ja już idę, pa, życzcie mi ładnej pogody, bo na razie leje.... grill w garażu

życzymy ;*

przekimałam się chyba ze dwie godziny od razu lepiej...

Warren Buffet
Stary 2009-06-19, 20:24   #1766
blue_apple
Zakorzenienie

musialam usunac emotikowy z waszych postów xP

Witam wakacyjnie
Karolinie miłego wyjazdu nie wiem gdzie , bo w gąszczu postów się pogubiłam

Cytat:
byly jakies rudawe refleksy, ale bylo je widac tylko na sloncu i nie przeszkadzalo mi to :P
a ostatnio to mialam po calosci praktycznie takie cos niby rude, bo juz farba zeszla praktycznie i takie cuś zostalo ;D

mnie do Niego ciagnelo przez dluuuuugi czas.. mialam taki okres, ze gdyby tylko powiedzial, ze chce to wszystko odkrecic, sprobowac raz jeszcze to ja bym bez wahania ulegla... ale to sie zmienilo ;]
ja wlasnie mysle, ze Jemu łatwiej jest gdy udaje, ze nic nigdy nie bylo...
kazdy znajduje dla siebie jakies rozmwiazanie, On przyjal taka forme... ok...
On mi niedawno napisal, ze nie jestem mu obojetna... ze nie chce zrywac ze mna kontaktu. zreszta od poczatku chcial utrzymywac kontakt.. a dla mnie wtedy to bylo troche jak lek przeciwbolowy.. bo rozmawia mi sie z Nim super, mimo iz ostatnio tematow wspolnych mamy troszke mniej.. jak z Nim romawiam, to czuje jakis wewnetrzeny spokoj. i wtedy wlasnie to mi bylo potrzebne i dlatego zdecydowalam nie zrywac kontaktu..
moze i ja wyolbrzymiam wszystko, ale tak juz mam, ze jestem wyczulona na pewne kwestie moze przesadzam
mam tylko nadzieje, ze jesli dojdzie do spotkania w wakacje, to On bedzie chcial ze mna szczerze porozmawiac.

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

wiedzialam ze znam ta twarz xD kolezanka ma na jego punkcie fiola i na pb rzuca jego zdjecia xD juz od zapatrzenia sie nauczylam jak on wyglada ;P no ale trzeba przyznac, ale pierre do najgorszych nie nalezy

ja to spadam spac ;D jutro takie wielkie swieto, trzeba sie wyspac i ładnie wygladac
to jak rude to kurde niedobrze, bo szukam czegoś co nie będzie miało rudych refleksów -.- kiedyś mi to nie przeszkadzało, ale mam strasznie zaczerwienioną twarz ostatnio

Myślę, że jak pogadacie i sobie wyjaśnicie to będzie Ci o wiele lżej, cokolwiek z tej rozmowy wyjdzie Też swego czasu utrzymywanie kontaktu było dla mnie jak lek przeciwbólowy. Możesz ewentualnie przyjąć do wiadomości i pogodzić się z tym jak jest, nie szukać drugiego dna, nie oczekiwać za wiele... Albo poczekać do tej rozmowy. No, albo lepiej jedno i drugie
Nie boisz się, że skoro jest z wizażu, to Cię podczytuje ?

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12830508]sliczne zakupy i ten sweterek bardzo mi sie podoba

moje kolezanki nie znaja raczej wizazu , ale za to kiedys bratowej wysylalam link , bo duzo ciekawych rad jest na forum

do mnie tez to nie dociera, przeciez tak niedawno bylam w pierwszej klasie a teraz , juz niedlugo matura powiem szczerze ze nawet ciesze sie, rozpoczne nowe zycie , w nowym miescie , kolejny etap

a tak wogole to dzien dobryy
zakonczenie mam na 9 i potem wolneeeee , ol yeahh jak sie ciesze [/QUOTE]

Ja troszkę wizaż rozprzestrzeniłam, 2 koleżanki uświadomiłam, bo to kopalnia wiedzy ale nie znają mojego nicka.

Ja się chyba troszkę boje tego wszystkiego... I z wielu powodów nie chce opuszczać Warszawy. Tam jest TŻ, przyjaciele... Boję się, że strace z nimi wszystkimi kontakt, tak jak zawsze traciłam, gdy zmieniałam szkołę (podstawówka, gimnazjum, liceum)

Cytat:
mi też się sweterek podoba

moje chyba raczej też nie ostatnio tylko ciągle gadam o tym forum mojej Gosi, mówiła że zajrzy i mi na wątku kiszke zrobi ;P więc uważajcie na "obcych", którzy będą pisać o zabawnych momentach mojego życia, haha

do mnie jakoś też tak jeszcze słabo dociera przecież niedawno to ja w ogóle do podstawówki szłam.. te lata tak szybko uciekły, jakby na to tak spojrzeć.. ostatnio jak się pytałam rodziców czy mogę jechać na tą imprezę do wioski żeglarskiej..to nawet nie powiedzieli "tak" albo "nie", tylko tato westchnął i się mnie zapytał czy muszę tak szybko dorastać
i też się cieszę, że nowe miasto (nie do końca) nowi ludzie, nowe otoczenie, nowy etap

a moje włosy to takie nie wiadomo co ;P takie pofalowane.. i muszę prostować, ale staram się jak najrzadziej. Częsciej po prostu związuję włosy w cos pomiędzy kucykiem a kokiem takie pogmerane

w ogóle cuda-wianki, ludzie się ponapijali, jakby w życiu alkoholu nie mieli w ustach.. ja wróciłam trzeźwa jak nigdy ;P wypiłam może ze dwa piwa i trochę wódki.
w ogóle wpadł nauczyciel od chemii (ten stary ale fajny o któeym kiedys już pisałam) rozkręcił imprezę, wypił flaszkę ze swoją klasą mnie wyściskał na pożegnanie to był chyba jedyny pozytywny akcent tego dnia

spadam na rozpoczęcie, muszę wstąpić jeszcze do kwiaciarni po zamowione kwiaty i do jakiegos sklepu po jakieś czekoladki dla wych bo stwierdziliśmy w klasie, że ona lubi slodycze to jej kupimy coś słodkiego zamiast kwiatów ;D a dla reszty nauczycieli po róży, o.

miłego ostatniego dnia szkolnego ! ;**

W A K A C J E ;D
Też często przyłapuję się na takich sytuacjach, że normalnie bym tego i tamtego nie zrobiła... Ajajaj. Dorosło.

Zazdroszczę nauczyciela od chemii Fajnie jest mieć takich nauczycieli, których będzie się całe życie wspominało I pozytywnie i negatywnie, lepiej oczywiście pozytywnie :P moja koleżanka zaprosiła na swoją 18' w pubo-klubie swoją wych z gimnazjum

Cytat:
Trzymajcie kciuki

TRZYMAMY!

Cytat:
Jak to oszukać ?

Hahahahaha, padłam

Oczywiście Zdaj później relację

Cytat:

Cytat:
Próbuję sobie jakoś tłumaczyć jego zachowanie w stosunku do mnie. Byliśmy kiedyś sąsiadami, więc znaliśmy się wcześniej. Może mnie inaczej traktuje, bo mu zależy, żeby mnie przygotować? Nie wiem. Może sprawdza jak sobie radzę na drodze z dodatkowym stresem? Bo przecież egzaminator też może wszystko komentować i może stara się mnie do tego przyzwyczajać. Ogólnie cały czas twierdzę, że jest rewelacyjnym instruktorem, ale czasami jest mi najzwyczajniej w świecie przykro, bo zaczynam się czuć jak ostatnia oferma. No ale teraz jestem bojowo nastawiona do egzaminu i zamierzam go zdać !

Baluję Tak jak mówiłam wcześniej, wypiję tylko za jej zdrowie. Tak postanowiłam i tak zrobię

Idę się umyć i pomalować.
Do jutra, Dziunie
U mnie w szkole jest chyba zakończenie roku w klasach tylko, rozpoczęcie z resztą chyba też, ale pewna nie jestem hm.

Nie trać wiary. Pewnie, że zdasz! Będziemy trzymać kciuki.
Może chce Cie tak zmotywować... A jeśli nie to miał na celu to widać i tak Cię zmotywował :P
A może po prostu coś mu powiedz i tyle.

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
BeaS rozumiem ciebie doskonale kochana też tak miałam, kilka razy się zdarzyło że jak wróciłam z jazd do domu to siedziałam i wyłam....
Pokaż że umiesz jezdzić, bo napewno umiesz. Moja instruktorka zawsze sobie"kpiła" z moje błędu, ciągłe słyszałam jej głupie docinki, nawet nie wiesz jak się cieszyłam że nie miałam z nią ostatnich 3 godzin przed egzaminem

parodia gratuluje tak dobrej średniej
Ooo, dlaczego jej nie zmieniłaś?
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 20:36   #1767
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
to jak rude to kurde niedobrze, bo szukam czegoś co nie będzie miało rudych refleksów -.- kiedyś mi to nie przeszkadzało, ale mam strasznie zaczerwienioną twarz ostatnio

Myślę, że jak pogadacie i sobie wyjaśnicie to będzie Ci o wiele lżej, cokolwiek z tej rozmowy wyjdzie Też swego czasu utrzymywanie kontaktu było dla mnie jak lek przeciwbólowy. Możesz ewentualnie przyjąć do wiadomości i pogodzić się z tym jak jest, nie szukać drugiego dna, nie oczekiwać za wiele... Albo poczekać do tej rozmowy. No, albo lepiej jedno i drugie
Nie boisz się, że skoro jest z wizażu, to Cię podczytuje ?

z tymi refleksami to jest tak ze ja mialam dosyc rozne odcienie naturalnego swojego koloru i mialam takie jakby złote gdzieniegdzie włosy i tam mi te rude wyszły ;D a na reszcie sliczny brązik

ja nic wielkiego od niego nie oczekuje, bo wiem, ze na chwile obecna nie mam na co liczyc
mysle, ze tego nie robi.. a jesli nawet, to na prawde nie obchodzi mnie to ;]
Stary 2009-06-19, 20:47   #1768
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

z tymi refleksami to jest tak ze ja mialam dosyc rozne odcienie naturalnego swojego koloru i mialam takie jakby złote gdzieniegdzie włosy i tam mi te rude wyszły ;D a na reszcie sliczny brązik

ja nic wielkiego od niego nie oczekuje, bo wiem, ze na chwile obecna nie mam na co liczyc
mysle, ze tego nie robi.. a jesli nawet, to na prawde nie obchodzi mnie to ;]
a to ja też mam takie różne tylko swoich nie mam nigdzie złotych, więc może zaryzykuję? hmmm

a jakby co to wiesz, zawsze można trafić na kogoś innego, nawet jak nam się w to wierzyć nie chce, to nie TEN JEDEN na świecie
a może się ułoży tak jakbyś chciała
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 20:51   #1769
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
a to ja też mam takie różne tylko swoich nie mam nigdzie złotych, więc może zaryzykuję? hmmm

a jakby co to wiesz, zawsze można trafić na kogoś innego, nawet jak nam się w to wierzyć nie chce, to nie TEN JEDEN na świecie
a może się ułoży tak jakbyś chciała
jak to mowia, jest ryzyko, jest zabawa

i jajko ;] nie bedzie zadnego spotkania w wakacje, nie bedzie rozmowy...
wyjezdza w srode z pracy na slask. bedzie tam pracowac kilka miesiecy...
kurcze.. a myslalam, ze sie spotkamy chocby na chwile... no coz widac tak ma byc

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-06-19 o 20:55
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 20:54   #1770
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Blue_apple :

Witam wakacyjnie
Karolinie miłego wyjazdu nie wiem gdzie , bo w gąszczu postów się pogubiłam

Ja się chyba troszkę boje tego wszystkiego... I z wielu powodów nie chce opuszczać Warszawy. Tam jest TŻ, przyjaciele... Boję się, że strace z nimi wszystkimi kontakt, tak jak zawsze traciłam, gdy zmieniałam szkołę (podstawówka, gimnazjum, liceum)

Też często przyłapuję się na takich sytuacjach, że normalnie bym tego i tamtego nie zrobiła... Ajajaj. Dorosło.

Zazdroszczę nauczyciela od chemii Fajnie jest mieć takich nauczycieli, których będzie się całe życie wspominało I pozytywnie i negatywnie, lepiej oczywiście pozytywnie :P moja koleżanka zaprosiła na swoją 18' w pubo-klubie swoją wych z gimnazjum

Karolina wybyła do Francji na pewno będzie się dobrze bawiła

szczerze mówiąc to nigdy nie straciłam znajomych z powodu zmiany szkoły czy miejsca zamieszkania, ale inne realia - Ty mieszkasz w Warszawie, ja w mieście ~30tys. mieszkańców.
poza tym na studia jadę wlaśnie do Tż.. czeka na mnie biedny już od roku w tym Gdańsku a znajomi.. mam jedną przyjaciółkę, którą znam od dzieciaka, przeprowadziłam się na drugi koniec miasta jakieś 6 lat temu (a mieszkałyśmy drzwi w drzwi, naprzeciwko), uczę się od 5 lat w innej szkole niż ona, a mimo to mamy naprawdę częsty kontakt.. z jednej i z drugiej strony to wypływa. I dzięki Bogu na studia też wyjeżdża do Gdańska (jest rok młodsza, więc w 2011).. i na pewno będzie mieszkała ze mną ;P więc ja się nie boję wyjechać dalej od domu (Gdańsk to prawie 300km ode mnie).
jest dobrze

a Twój Tż też zostaje w Warszawie ?

z tym naszym chemikiem to różnie bywało na lekcji jest srogi, ciśnie, w ciądu 45 minut potrafi zrobić sprawdzian (a sprawdzian był na każdej lekcji) i przepytac trzy razy każdego z klasy.. na chemii zawsze rozpoczynaliśmy lekcję od modlitwy, 100% frekwencji, a 3/4 klasy drżało przed lekcją.. ale nie można powiedzieć - chemii mnie nauczył bardzo dobrze, przez 5 lat jak miałam chemię.. ANI RAZU nie uczyłam się na lekcje,nawet zeszytu nie otwierałam przed lekcją. U niego nie da się nie rozumieć chemii.. i mimo wszystko.. jest super człowiekiem prywatnie (chodziłam w gimnazjum na analizę chemiczną, takie zajęcia dodatkowe po lekcjach.. jak to potocznie mówiliśmy "przelewanie z probówki do probówki" i naprawdę, potrafił zapytać czy ktoś nie jest głodny - zawsze czymś częstowal, pytał czy nie chcemy kawy albo herbaty - zaparzał.. po prostu genialny człowiek.. pod każdym względem.. mój najlepszy nauczyciel, jakiego w życiu miałam.. i mimo, że potrafił wyśmiać, wyzwać kogoś.. to i tak wszyscy go dażą wielkim szacunkiem.. bo to człowiek naprawdę wielki z wielkimi zasługami..). Nauczyciel z powołania po prostu.. i szkoda, że wiek go tak straszliwie goni i już chyba jesteśmy ostatnim pokoleniem, które uczy..

ale się rozpisałam

Warren Buffet

Edytowane przez mtynai
Czas edycji: 2009-06-19 o 20:57
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości