|
|
#4321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
|
|
|
|
#4322 |
|
Raczkowanie
|
a m i r a - dziękuję. możesz czuć się również Moją NaJ! <3
![]() Kinderka13 - miło! jesteś niesamowita ! ;* ![]() RealGirl89 - a tym razem, to ja Ciebie okradam! <333 Chcesz zacząć wszystko od początku? A co z Twoimi dziw.kami obok? Ostatnio często budzę się z przygniecionym w ustach Twoim zdjęciem A Ty tak w zasadzie czego tu szukasz?! Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale naprawdę będę za Tobą tęsknić. Nie wyobrażam sobie dwóch miesięcy bez Ciebie. Nie widząc Twojego porażającego uśmiechu, nieziemskich oczu, lśniących włosów, najcudowniejszego ciała pod słońcem i na dodatek tych dłoni, które chciałabym trzymać do końca życia. Jak to ma wyglądać? Tyle czasu bez jakiegokolwiek kontaktu? Nie! Nie! Przecież ja w każdy dzień muszę Cię choć na chwilę zobaczyć. Każdego dnia czekam na wiadomość od Ciebie. I co?! Nie mam zamiaru szukać kogoś innego, gorszego rzecz jasna na zastępstwo. Nie! Nigdy! Nie wytrzymam tego. Nie wyjeżdżaj. Zrobię wszystko. Poświęcę się. Dla Ciebie warto… Ej kolego, coś wystaje Ci ze wszystkich kieszeń! Aaa to kolejne kłamstwo… .
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-06-20 o 13:33 |
|
|
|
#4323 |
|
Zadomowienie
|
<33
chyba jestem jedyną osobą, która czyniąc dobrze czuje się podle kuszę cię, bo stałeś się moim nałogiem Brakowało mi życiodajnej energii.
Nie byłam w stanie obudzić się z głębokiego letargu, paraliżował mnie lęk i tak naprawdę nie wiem, co trzymało mnie jeszcze przy życiu, nawet nikogo nie obchodziłam..
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-06-20 o 13:45 |
|
|
|
#4324 |
|
Rozeznanie
|
Nie potrafię podjąć żadnych kroków i osiągnąć zamierzony cel.
Potykam się o własne nogi i błędy. Zbyt wiele rzeczy zostawiam na później, nie przemyślę. Boje się. Boje sie tak bardzo, że nie robię prawie nic. Liczę na cud i na ruch drugiej strony. Nie straciłabym tak wiele, gdybym tylko dała z siebie coś. Chociaż troszeczkę.!
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milusio__________ racja jest jak dupa - każdy ma swoją wzniesiona brew sromoty You're the only thing on my mind
|
|
#4326 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
*;_ przyjdź do mnie późną nocą. weź jedynie zapałki. zrobimy ognisko wszystkich złych wspomnień. odbija mi się wspomnieniami, uczuciami, niemożnością i nie-miłością, a czkawka nierównowagi psychicznej trwa zdecydowanie za długo. czasami patrzysz się na mnie z taką intensywnością, że zastanawiam się nad zdobyciem sądownego zakazu zbliżania ci się do moich oczu. lubię się częstować męskimi sercami. gorzej, kiedy to mnie zależy, a on chciałby się tylko poczęstować. nawet nie potrzebuję już tlenu. może wezmę jedynie bilet w jedną stronę, choć sama nie wiem już gdzie. i chyba nie będę się zastanawiać nad tym, co robię. i zdaje się, że będę mieć w du pie to, co stresuje. bo potrzebuję podróżować sam na sam z sobą. i chcę czasem ucieczki, by być sam na sam z tobą. zwymiotuję wszystko to, co chcę powiedzieć, a co mimowolnie nie chce mi przejść przez gardło. obiecuję ci zemstę. za to, co mi zrobiłeś, ale szczególnie za to, czego zrobić nie zdążyłeś. niebo spada mi na głowę, a Bóg jakby wcale nie raczył zdjąć tego ciężaru. |
|
|
|
|
#4327 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
miloo <3 a ten kradnę. idealnie do mnie pasuje ; ) __ Gdy wstaje rano, zawsze robie dwie herbaty oraz śniadanie dla dwóch osób. Zostawiam je na stole i czekam.. Czekam aż przyjdziesz do mnie.. pocałujesz mnie i zjesz ze mną śniadanie.. ' Bo chce napisać historię, w której będziesz Julią. Bo chce namalować tysiące niebieskich aniołów, grających na harfie. Bo chce skoczyć do tej swojej rzeki, I przemoczyć się do nitki! ' Dlaczego wszystko się kończy? Dlaczego? Przecież było tak cudownie! Nadal jest. mysli rozwiał wiatr Nie chce zmian. Niech zostanie tak jak teraz! Bo gdy wszystko jest na swoim miejscu los to burzy! najgorzej jest nocą, kiedy przypominam sobie Twoje pocalunki na dobranoc. Czyżbym przekroczyła granicę między marzeniami, a realnością ? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4328 |
|
Raczkowanie
|
takie Marley'owe i inne reggae'owe:
"A love like ours Will never die As long as I Have you near me " "Ain't no rules, ain't no vow, we can do it anyhow" ""Give thanks and praise to the Lord and I will feel all right." Let's get together and feel all right." "Szanuj się mała bo to dla ciebie ten tekst jest jesteś królową więc pamiętaj o królestwie, nie pozwól żeby piękna zmieniła się w bestie." ____________ PROŚBA )) coś o tym, że skończyłam gimnazjum i że będę tęsknić za ludźmi. Takie z wyczucie, głębokie
|
#4329 |
|
Raczkowanie
|
Calineczka777 - moje słońce, przepraszam, że nie odpowiedziałam na prośbę
Mam nadzieję, że dziewczyny ci pomogły. Wybacz, kochana ;*Limitowana - <rumieni się> miło ![]() I do ciebie też tylko/aż tyle: ![]() Kamisha - <przeciera oczy ze zdziwienia> Nawet nie wiesz jak mi miło ![]() No i. Najważniejsze. Dodaj do tej długiej listy siebie, słoneczko, dobrze? ;* m4dziar4 - dziękuję, slońce ;* Nawet nie wiesz jak mi miło. Opisy; * - Czy drugie krzeszło jest wolne? - Coś mi się wydaje, że ono będzie wolne przez całe moje piep.rzone życie. * Obchodzi mnie wszystko co związane z Tobą. Nawet treść życzeń urodzinowych na naszej klasie. * Kobieta smutna ma parę bezbarwnych oczu, z natury jest alergikiem. Dusi się sama sobą. * Oddycham tobą. * A jeśli miałabym krzywe dwie jedynki na górze kochałbyś mnie tak samo? * Bez Ciebie marznę. A teraz tak bardzo mi zimno, monsieur. * - Kochałeś mnie zawsze? - Nie. Ale kocham cię teraz. * Mimo iż mamy możliwość odlecieć, jesteśmy przykuci do jednego człowieka. I żadne z nas nie jest wolne. * Na urodziny złożyli mi setkę życzeń, a jak jak głupia czekałam na te jedne jedyne od Ciebie. * Przez te dwa miesiące, będę cię mieć jedynie na zdjęciach. Nie usłyszę twojego śmiechu, ani zwykłego "cześć" na korytarzu. Przepadła każda nadzieja związana z tobą. To takie głupie i puste, że nawet nie umiem cieszyć się z wakacji z twojego powodu.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#4330 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten u góry zabrałam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() To na początek, bo łapczywie rzuciłam się na powyższe opisy ![]() I dziękuję, Ty wiesz, że ode mnie możesz kraść ile wlezie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zwłaszcza, że dłużna nie byłam ![]() Cytat:
![]() I dziękuję, ale ten u góry jest mojego autorstwa. ![]() ___________ 1. Przycupnęłam przy małym okruszku. Nazywał się 'Miłość'. 2. Gdzie mieszka miłość?! Chętnie skopię jej dupę.! 3. Jesteś jak włos w obiedzie. 4. Tarantula w terrarium. Brzmi tak samo jak Ty w moim domu. 5. Optymizm zjadły myszy. 6. Na widelec nakręcam makaron. Zsuwa się z nigo tuż przy moich ustach. Skubany. Pewnie rozmawiał z Tobą na temat uciekania przede mną. 7. Na grządce pod oknem posadziłam uśmiech. Wyrósł szczerbaty. 8. Ej Ty, miłość powinna działać w obie strony.! 9. Nożem odcinam spadochron. Zawsze byłam niepoważna. 10. Próchnica zębów? Ja mam próchnice serca. 11. Moje serce chodzi o kulach. 12. Oddam Cię jako depozyt w banku. |
||||||
|
|
|
#4331 |
|
Raczkowanie
|
ju .
Boże daj mi samotność bo nienawidzę ludzi. And even when you look away I know you think of me To nie jest sen, rzeczy naprawdę dzieją się... Like a bird without a song . Jesteście podstępni, jak psie gówno na środku chodnika. Be. Poniosło mnie. A teraz żałuję. Zostałam sama. |
|
|
|
#4332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
boski.kradziejuje Brak sprzeciwu kochana _________________ skromnie. I kto mnie ocali od błękitu Twych oczu? Nie mam już łez aby płakać. Wielki amant...? Oj, nie sądzę Najdelikatniejszy dotyk i czuję się słabo. Zostawiłeś mnie samotną i zdezorientowaną Spraw że zatęsknię za twoim pocałunkiem. To jest czas by powiedzieć do widzenia zasłonić słonce i zapakować niebo
|
|
#4333 |
|
Rozeznanie
|
wynalazek odnaleziony.
terapia słowem. człowiek zaczyna lepiej rozumieć innych ludzi dopiero,kiedy sam więcej przeżyje. tego się nie nadrobi żadnymi kursami. pieprzyć ich. maniery coraz swobodniejsze. szepty i krzyki. czarne królestwo niebieskie.
|
|
#4334 |
|
Rozeznanie
|
1...Wtulę się w czarne skrzydła Anioła i odpłynę w samotności ... 2 Widzę Cię , kiedy oczy zamykam , słyszę Cię , kiedy cisza trwa ... 3 Miłość - To rozmowa ciszą . Ciepło dloni , gdy usta milczą ... 4 " To rzadka i piękna rzecz - kochać i być kochanym " 5 It was fine to love you... You'll be on my mind...Forever... ( To było wspaniałe - kochać ciebie Zostaniesz w moich myślach Na zawsze .. ) 6 " Powiedz że kiedyś uda sie uwolnić duszę mą z uścisku Twoich rąk ... " 7 Aby układać dni z takich chwil, które kochasz z całych sił. 8 Ważne są tylko te dni których nie znamy... 9 Zwykły zbieg okoliczności? A może przeznaczenie.. !? 10 Nie myśl o przeszlości.. idź drogą przyszłości...
11 Teraz chciałabym nie wiedzieć tego, czego nigdy nie wiedziałam... 12 Wiele Mozemy Przetrwac Gdy Mamy Dla Kogo... 13 3 razy szczesliwa, 3 razy zauroczona... 3 razy zraniona... do 3 razy sztuka? 14 Kocham Cię aromatem tysiąca róż i niebem nieprzebranym 15 W błękicie oczu Twych zgubiłam cały mój świat myśli me i serce me 16 "Nie zamykaj oczu bo Na zawsze chce być W zasięgu Twego wzroku..." 17 Tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść .. 18 Miłości się nie szuka, na miłość się nie czeka. Miłością się obdarza.. 19 Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi,bo nie jesteś sam... 20 Jeśli chcesz oczymś zapomnieć oznacza to, że nie może przestać o czymś myśleć 21 Niektórzy ludzie czynią świat wyjątkowym tylko dlatego, że są... 22 "Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć." .. |
|
|
|
#4335 |
|
Raczkowanie
|
KaMa-yeah ! pamiętasz =D ale teraz nie możesz przyjść bo mam brudno w pokoju.. Hmm..może .. a kiedy Ci pasuje?
Wracam do domu przy Tobie mi dobrze Otwieram okno rozkładam ręce...by brać od zycia więcej i więcej... Zamykam oczy otwieram serce by dać Ci wszystko by dac Ci więcej... Tu jestem i teraz...usmiecham się, wróciłam do domu...zaczęło się... Szczęście jest blisko...na wyciągnięcie ręki...? "Tylko nieobecni są najbliżej.." ''Zaplątana w pajęczynę samotności Krzyczę stłumionym głosem Wołając o pomoc'' Zły dzień zły sen, jutro także złe... "w pewnym momencie,zamilkła,znikła. ..nie ma jej,On nie zauważył;(" Kiedy dobra pierwsza myśl...jednak myślisz dalej...nie przestajesz... '...po mej twarzy wolno tak, toczy się kolejna łza...' 'Nie ma słów...słychać tylko wspólny szept|te wspomnienia kręcą sięTU' Anioły milczą... Cały czas chłodny deszcz uczucie rozmywa.. Byliśmy ze sobą nawet nie cały dzień. Parę godzin. Brałam wtedy kąpiel. Pisaliśmy razem, napisałeś, że nie chcesz być ze mną. Byłam zamoczona w wodzie. Już nie wiedziałam czy na moich polikach jest woda czy łzy. Ale nie, nie dałam się. Wyszłam z wanny, wytarłam się i ubrałam pidżamę. Położyłam się spać. Nie mogłam usnąć. Poduszka wraz z kołdrą były całe mokre. Nie usnęłam do rana. Do szkoły ledwo wstałam. Przez Ciebie. -Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? -Hmm.. nie, a Ty? -Ja wierzę. -Dlaczego ? To jest idiotyczne. Zazwyczaj taka miłość jest u ludzi, którzy się znają. -Ale kiedyś w przedszkolu zakochałem się. Myślałem o tej dziewczynie ciągle, a jej twarz widzę do dziś. -Ale co dalej? -Wyprowadziła się. Pamiętam tylko tyle, że Jej imię to Kasia.. -Ty jej nie kochasz. Po prostu kiedyś się w niej zakochałeś, a że to był Twój pierwszy raz, to pamiętasz ten dzień do dziś. Miłość jest ważnym uczuciem, dlatego pamiętamy przeżycia z nia związane przez długi czas.
|
|
#4336 |
|
Rozeznanie
|
1 Niemożliwe nie istnieje 2 Niewidomi śnią, niemi myślą, głusi czują, a TY? Czy patrząc widzisz? 3 Oprócz błekitnego nieba... nic mi dzisiaj nie potrzeba... 4 Nie dbam o zdanie tych których nie znam ! 5 "... But everything is nothing if I ain't got You ... " / ...Lecz wszystko jest niczym jeśli nie mam Ciebie.. 6 Gdy jest za późno to dopiero zaczynamy się budzić... 7 "Czasami trudno jest odróżnić zbieg okoliczności od przeznaczenia" 8 Nie potrafisz udawac 9 Do pewnego poziomu znizac sie nie nalezy... 10 każdy wagon da się odczepić... 11 Gdy niemożliwe staje się możliwe. Gdy nierealne nagle spełnia się .. 12 "...ale to właśnie dla takich chwil warto żyć..." 13...Wszystko jest kwestią odpowiedniego spojrzenia... 14 "Jestes jej winien niebo z dostawą pod jej dach..." 15 -->Bo jest parę złudzeń które warto mieć by żyć<-- 16 "(...)trwaj chwilo-jesteś piękna" 17 "Wszystko co ma początek, ma też koniec" Agent Smith 18 żyć nie umierac 19 "I could be blue sky..." 20 "When goodbye mean forever..." 21 Najbardziej Odczujesz Brak Jakiejś Osoby Gdy Będziesz Siedział Obok I Wiedział Że Ona Nigdy Nie Bedzie Twoja 22 Na moim nagrobku napiszcie: umarla z nudów na gg 23 I believe I can fly... I believe I can touch the sky... // wierze że potrafie latać... wierze że mogę dotknąć nieba... 24 somewhere over the rainbow .. // gdzieś, ponad tęczą 25 There Are Two Reasons Why I Wake Up In The Morning: MyAlarmClockAndYou //są 2 powody dla, których wstałam rano: MójBudzikITy 26 100% szaleństwa
27 Smutno mi... nawet budyń nie pomaga 28 houston... mamy problem... 29 "... I'm sorry... I can't be perfect..." 30 ludzie sie zmieniają, albo poprzednio udwali(!) 31 MĘŻCZYŹNI.... ten kto was wymyślił powinien stanąć przed komisją śledczą !!! 32 możliwości są dwie: będzie dobrze albo źle =D 33 Chcesz wojny? Bedziesz ja mieć! Gratuluje odwagi Współczuje głupoty! 34 powtórka z rozrywki 35 W piątek koniec świata. Dopisek: Nic nie szkodzi, nie mam planów na weekend. 36 to było szczere, jak uśmiech sprzedawcy w McDonaldzie. 37 a niebo zszarzało! billy tanet 38 przekręt doskonały. 39 nie mam juz nic do powiedzenia. 40 oczucie humoru dobrze amortyzuje życiowe wtrząsy.. 41 "To pięknie być z kimś w przyjaźni..." 42 Moglabym nie spac tylko po to aby slyszec jak oddychasz... 43 Może nasz świat jest piekłem jakiejs innej planety . . . ? 44 niczego nie zalowalam, nawet gdy zalowac chcialam... 45 Powagę da się leczyć... 46 wygląda na to, że dystans pomiędzy nami się powiększa 47 pora na doła.. 48 jesteś pomyłką 49 "Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca" 50 To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc. 51 Jak nie macie co robic przyjdzcie do mnie jest góra naczyń do umycia 52 Jestem pewna ze niczego nie moge byc pewna... 53...są słowa które nie mają prawa ujrzeć światła dzinnego... a szkoda... |
|
|
|
#4337 |
|
Wtajemniczenie
|
a m i r a - dziękuje słonko
![]() xDJakJaCieLubiexD , kama2704, Litlle Ballerina, Primadonna, papergirl świetne opisy ;**** ------------------------ kamienna maska z zamkiem na ustach. łzy tylko czekają żeby wypłynąć..a w gardle ogromna gula. tylko czy ich wystarczy? sądziłam że ich limit już dawno się wyczerpał ha, cóż za niespodzianka - jednak się myliłam. Ty nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego co ze mną robisz co się ze mną dzieje kiedy jesteś blisko tak że bardziej się nie da doprowadzasz mnie do szału ostateczności ciężkie oddechy to lubię najbardziej rozwalasz mnie na cząsteczki elementarne żeby nie użyć brzydszego słowa jestem kawałkami puzzli które powoli składasz przenosząc w zębach poszczególne mnie części nie mówie tego ale ciało Ci wszystko wyśpiewa chyba wpadłam jak śliwka w kompot..słony kompot. uzależniłam się od cukierków Kopiko kawowych piosenek bullet for my valentine, i..od Ciebie od rąk ust i włosów< 3 nie ma północy południa jesteśmy tylko my dwoje i nasze uczucia. serca biją jednym rytmem raz spokojnie. zaraz potem już galopują chcąc wyrwać się i ucieć gdzieś do gwiazd. resztę dopowiedzą gesty. Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2009-06-20 o 15:53 |
|
|
|
#4338 |
|
Raczkowanie
|
więcej ciebie we mnie niż mnie samej.
składasz się z tego czego mi brak. oko utopione w oku. ty nie rozumiesz jak funkcjonuje miłość. ile nieba w sobie widzimy?
|
#4339 |
|
Przyczajenie
|
i poczuć na sobie tę ciszę, i ową się ciszą dokarmić... myślę o Tobie 24 godziny na dobę. Doprowadza mnie to do szału. Nie chce żebyś mówił pojedyncze słowa spogladajac na mokre chusteczki leżące na łóżku, zrozumiałam, że.. że nasza miłość jest złamana. podejdź do mnie, przytul mnie ostatni raz i szepnij do uszka: " Kocham Cię " rozmazany makijaż, bałagan w pokoju, potłuczone naczynia i rozdarte NASZE zdjęcia... tak właśnie wyglada po nazej kłótni... a czy zastanawiałeś się, co czuję w środku?! no właśnie. może jednak warto? chociaż raz.. zatrzymać świat i naprawić to co złe. Edytowane przez a m i r a Czas edycji: 2009-06-20 o 16:16 |
|
|
|
#4340 |
|
Zadomowienie
|
uśmiech na mojej twarzy? kiedyś się na pewno pojawi.. na razie jest melancholijny niedostatek czegoś, czego mi za***iście brakuje, mój uśmiech jest pusty, zupełnie nieodzwierciedlający tego co na prawdę się dzieje.
nie wiem dlaczego, ale zawsze się boję spojrzec w Twoje idealne oczy. Chyba się boję, że mogłabym się zakochac, a to byłby niemały problem. a smutek jest jak mały głód - zjada mnie trwam jak telewizja. cofam czas, jeśli nadarzy się taka okazja. Mówię ci co chcesz usłyszeć i mówię to dla ciebie ja kiedyś dorosnę.. tylko jeszcze nie dziś. jestem jak ta pieprzona księzniczka, która czeka na swojego księciulka w błękitnych kalesonach na białym rumaku. Z tym, że jestem inna od tamtych księzniczek, a wiesz dlaczego? Bo przechodzę metamorfoze. Tak, dokładnie. Zamieniam się w smoka, wiesz? A to wszystko dlatego, że czekając na księcia z bajki jem za dużo czekoladek, więc robię się ogromna. Z tych całych nerwów, jestem strasznie agresywna i gdybym mogła ziałabym ogniem dookoła. Gdyby tylko dorobic mi ogon, byłabym jak wielki ogromny smok. A najbardziej się boję, że gdy już książe dotrze do mej komnaty, będzie za późno. Nie rozpozna, które to smok a które księżniczka. _________________________ __ ajć, dziewczęta jesteście kochane! ![]() papergirl -> Z Saturna mówisz Hmm, no może byc i z Saturna. A co do dialogu, to przeczytałam go w necie ( nie na wizażu) i wpisałam, nie wiedziałam, że Twojego autorstwa. Przepraszam
|
#4341 |
|
BAN stały
|
dziewczyny może mnie zlinczujecie i to nieźle ale mnie się te opisy w ogóle nie podobają, ja przeglądając liste gg mam straszną polewkę jak czytam niektórych opisy..
te o miłości, "JaKiEs TaKiE", albo "jestem tu i tu, będe o tej i o tej" wg mnie bardzo żałosne ![]() po co pokazywać całemu światu że jesteśmy smutni, że cierpimy, czy że przed 5 minutami rozstaliśmy sie z kimś.. ja sama w ogóle nie mam opisów bo mnie to po prostu śmieszy ![]() chyba wyrosłam z tego ![]() " myślę o Tobie 24 godziny na dobę. Doprowadza mnie to do szału. Nie chce żebyś mówił pojedyncze słowa spogladajac na mokre chusteczki leżące na łóżku, zrozumiałam, że.. że nasza miłość jest złamana." - te opisy które napisała a m i r a z całym szacunkiem ale są żalosne ![]() to moje zdanie, możecie mnie zlinczować
|
|
|
|
#4342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
*____________ A dzisiejszego dnia mam ochotę na wiosnę w filiżance.
Położę się na zielonej trawie i będę patrzyła w niebieskie niebo, którego błękit będzie raził mnie po oczach. Rozpuszczę rude loki i pozwolę im opaść kaskadami wokół twarzy, niech ułożą się w słońce. I będę wdychała wiatr w nozdrza i pozwalała ogrzewać się słońcu po twarzy. W oddali, na wietrze, będzie się unosiła cicha muzyka i wszystko będzie w porządku. Będę żyła.
|
|
|
#4343 |
|
Rozeznanie
|
skazany na zapomnienie.
konopie,oset,pokrzywa,łop uch... trzeci rzut. nie mają ruchu. wszystko stoi w obie strony. tylko tramwaje jeżdżą,ale przepełnione. bez logicznego uzasadnienia. nie denerwuje się,patrzy okiem badacza. pochumrni,nieogoleni,dres y pochlapane tynkiem. kluczy,przyczaja się,napiera,zdobywa przestrzeń. pozostawia za sobą obojętność. albo wzbudza nienawiść.
|
|
#4344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc nie wiem w czym problem. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4345 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
heh ;] widzisz, mamy już dziesiątą część. żałosne? nie czytaj ich. może niektórym się podobają. mi też nie przypadają do gustu niektóre opisy, ale tego się nie mówi, bo po co? oczywiście jeśli chcesz sobie porobić wrogów. jeśli nie lubisz opisów - spoko. ale widzisz, robisz nam offtopy na tym wątku. dla niektórych to ulubiony wątek. Dziewczyny upominają tu niektóre laski, które właśnie piszą tR@ffką. widzisz tu w większości trawkę? my nie piszemy opisów 'będę o tej i o tej' jeśli nie pasują Ci opisy, to ich nie czytaj, olewaj je. dla niektórych banalny może być internet, czy wszystko inne, cóż - peszek. tymczasem powodzenia w życiu, nara.
ps. nie lubimy offtopów. ;] Cytat:
______ towar pełen rozkoszy. jak sie bawisz, jak Ci na imię? jaka, Kochanie, Twoja cena? brzydkie staje się to, co było ładne.
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Oczy Twe tak pragnęły czułości.
Twoje usta nadawały życiu smak. Bo to co dla mnie miało sens - odeszło razem z Tobą. I czekam tu wciąż kocham Cię, choć poszłaś inną drogą. |
|
|
|
#4348 |
|
Raczkowanie
|
Choć w papierach lat przybyło to naprawde wciąż jesteśmy tacy sami ...
Nic nie musisz mówić nic odpocznij we Mnie czuj sie bezpiecznie nie chce więcej niż chcesz mi dać. Boże Jak To Możliwe że Stworzyłeś Takiego Debila??
|
|
#4349 |
|
Raczkowanie
|
co ty w sobie masz, że tak na mnie działasz?
chodźmy razem na huśtawkę, poczujmy się jak za dawnych lat. wspomnienia są jedyną rzeczą której nikt mi nie odbierze, nawet wyższa instancja. nadeszła pora pożegnań, a wraz z nią wiele wylanych łez. Dziękuję za to, że byłeś obok mnie kiedy tego potrzebowałam i przepraszam za wszystkie niedociągnięcia z mojej strony. |
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
kolezankaa- Prawdopodobnie szukasz zaczepki i nie masz się na kim wyżyć. Prawdopodobnie sama jesteś żałosna, ale chcesz się dowartościować. Prawdopodobnie nikt na Twoje zdanie tutaj uwagi nie zwraca, bo ten wątek dotyczy opisów, a nie opinii na ich temat. Prawdopodobnie nie jesteś tu mile widziana. Prawdopodobnie, ale to jest tylko moje zdanie. Ejj, koleżanko
Jeśli coś Ci się nie podoba, proste- biały krzyżyk na czerwonym tle w górnym prawym rogu. Widzisz? No to żegnamy. ![]() __________ ~ Jakie to dziwne, obudzić się w sobotnie popołudnie, popatrzeć na Twoje zdjęcie, które stoi na szafce i poczuć się wolnym od tych wszystkich już wspomnień. ~ dokładność co do jednego uczucia. ~ I chyba nawet świat już o mnie zapomniał... ~ Słyszałaś coś o nadziei? Podobno rodzi się z nienarodzonego nigdy szczęścia. ~ Pozdrowiłeś mnie serdecznym, ciepłym uśmiechem. Cieplejszym niż letnie słońce . ~ Mówiła, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, ale kiedy tylko usłyszała, że chciał do niej wrócić, rzuciła wszystko i pobiegła do niego... ~ Żałosne, jak wiele przemilczasz, gdy powinieneś cokolwiek powiedzieć. ~I nieważne, że kiedyś byłeś wszystkim... RealGirl89- Bosko ![]() papergirl- Ciekawe, jak mam Cię nie chwalić Znów okradłam ![]() 3a . Kocham, 4ever.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

milusio

))
Mam nadzieję, że dziewczyny ci pomogły. Wybacz, kochana ;*