|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
![]() pojutrze byłaby 2 z przodu: http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417580113.html
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-20 o 12:37 |
|
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A myslisz, że Ci urosna włosy do kucyka? żeby Ci taka kitka jak dla pieciolatki nie wyszła Jak cos to koczka zrobisz
|
|
#3993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie by bylo ![]() my tez sie wlasnie na warsztaty wybieramy tylko tak sobie mysle, ze chyba musimy je zrobic we wrzesniu, bo one sa w weekend, a potem w weekend to moze byc tak, ze ja bede miec z TZem na zmiane zjazdy na studiach i nie bedzie kiedy tego zrobic ![]() Cytat:
nienawidze 'miauczenia', wycia i wszelkich innych tego typu odglosow to by mi sie klocilo z estetyka tego dnia ![]() |
||
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak się nudzicie to puszkajcie mi fryzury
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3996 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam po przerwie! Wreszcie Was nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No way. Toż to prawie jak świętokradztwo.Cytat:
![]() Moja noc z czwartku na piątek też była pełna wrażeń i dlatego tak długo nie byłam na wizazu. Opowiem na PW. Co do ślubów w rodzinie, to dla mnie mogą być. Dowiedziałam się, ze moja kuzynka będzie brała ślub w czerwcu 2010 i bardzo się z tego cieszę, bo na ten ślub to już wszyscy czekali ![]() A tak poza tym to WAKACJE |
|||
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem o co kaman ale nie palę
|
|
#3998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My wlasnie musimy zrobic te nauki w wakacje, bo w tygodniu tz pracuje do 19(a ostatnio miał tyle papierkowej roboty, że wychodził o 20) a od paździenrika ja mam zjazdy a tz ten doktorat musi pisać i nie ma opcji, żebyśmy znaleźli czas na jakieś obowiązkowe pojawianie sie gdzieś o konkretnej godzinie. Ze znajomymi nam się ciężko umowić a co dopiero na jakieś koscielne pogaduszki. Mam tylko nadzieję, że w ten weekend który wybierzemy bedzie lało![]() Cytat:
![]() ja mam w mojej kolekcji tylko koki, które da się zrobic z dłuższych włosów. Wrzucę Wam fryzurke, która mi sie podoba - żona Michalczewskiego I jedna taka z górą tylko ja bym wszystko upięła, jakb mi było źle w gladkich to cos takiego chcę Ale do tego trzeba kręcić włosy to nie wiem jak to by u mnie wyszło
|
|
#3999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to rzeczywiscie chyba w tygodniu nie dacie rady, bo z tego co widze to najpozniej nauki sa o 19. my wlasnie chcemy chodzic na 19, bo TZ wychodzi z pracy o 17 (jesli przychodzi do pracy na 9) albo o 18 wiec spokojnie zdazymy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
W Lejdis był taki motyw, że kobita (grała ją Magdalena Różdżka) stosowała plastry anty, a jej mąż rzucał palenie i stosował plastry nikotynowe. No i kobita się pomyliła i używała tych nikotynowych i miała bejbika w drodze
Ale i tak wszystko dobrze się skończyło
|
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie przyszedl tż i będziemy ustalać nauki Mi się wydaje, że ja będę spoko w takim fryzie wygladać, bo czasem sobie tak podpinałam, ale jak miałam rozpuszczone włosy.powodzenia na egz
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)klotnie przez te lata nauczylismy sie rozwiazywac do perfekcji, a pogadac o uczuciach zawsze mozemy (rowniez nie mamy z tym problemow )ale mi mama zrobila pyszna zupe cebulowa z grzankami ![]() osiagam tu wlasnie kulinarny orgazm ![]() podrzucilam dzis TZowi do poczytania artykul o wieczorach kawalerskich http://slub.onet.pl/1558978,1,organizacja_artykul.html powiedzial, ze on dosadnie poinformuje swoich kolegow, ze stirptizerki nie chce ![]() z reszta on chce robic wieczo kawalerski w norze zabitej dechami, gdzie striptizerka nawet nie dojedzie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-20 o 13:46 |
|
|
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
Joł, joł, joł, Wszystkim Mega-Dzikim Kotkom![]() Chwilkę mnie tu nie było, ale zaległości juz nadrabiam Dzisiaj wiaaaaanki a pogoda do Masakra:/ Razem z ludkami zdecydowaliśmy, ze nie idziemy... Nie ma co 3 godziny deszczy pod parasolem i w błocie Bu, bu, bu.... Może jestesmy wygodni, ale co tam Ściągamy własnie 3 serię Dynastii Tudorów Już mamy 4 odcinki i czekam na wieczorek aż z TŻem sobie oglądaniemy Hehe, dołują mnie tylko 3 ezaminy we wrzesniu Aleeee....nie mam zamiaru sie teraz tym przejmowac Wczoraj rozmawiałam z Mamcią i Rodzice zrobili nam niespodziankę - hehe, przenieśli nam wesele do innego lokalu Heh, strasznie pocieszna z niej istosta jak się tak nakręci Byliśmy wczoraj z TŻem w Aparcie za obrączakmi patrzeć... drogie mają Chociaż i tak najtansze z porównaniu do Kruka czy YESa. Zobaczymy jeszcze u nas w Dębicy jak ceny stoją, może będzie lepiej Wow, rozpisało mi się Smykam cos poczytać co by filozofii nie ulać Buzka wielka!!
Edytowane przez Formichiere Czas edycji: 2009-06-20 o 14:46 |
|
|
|
#4005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak sobie mysle - wakacje ida, Californication dopiero na jesien, o Desperatkach ostatnio ucichlo, Prison Break sie wreszcie skonczyl... moze by tak zaczac nowy serial ![]() Cytat:
co prawda ja bym sie troche za sztywno czula, dlatego sama odrzucilam dworki i palace przy wybieraniu sali na wesele, ale jak ty sie odnajdujesz w takich klimatach to super ![]() ja juz sie chyba nauczylam tego co sie mialam nauczyc blyskawicznie mi poszlo ![]() tylko zastanawiam sie czy rzeczywiscie umiem czy mi sie tylko wydaje
|
|||
|
|
|
#4006 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=_KVJnwUNXa8
lain ja również dziś mojeemu Kochanemu tenże sam artyukuł wysłałam hehe rzeczywiście zimno okrutnie,. dziewczyny - mam nadzieję, że next year będzie cudna pogoda w czerwcu !!! |
|
|
|
#4007 |
|
Zadomowienie
|
Lain, Samoa, o co chodzi z kłótniami albo uczuciami? jakieś nauki w Krk do wyboru?
![]() ja właśnie wstałam ![]() i chyba nie pada... też nie wiem co z Wiankami, bo nie chcemy iść i stać na deszczu ja tak strasznie chciałam iść na Wilki ale na same wilki nie chce mi się z domu wyłazić, bo musiałabym się szykować na szybko brać prysznic itp a jak pisałam dopiero wstałam za wcześnie są te wianki ale na maratonie było super
|
#4008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj, ja Tudorów UWIELBIAM!!!! ) serial!!! Cudni aktorzy - Henryk VIII poprostu wymiata , piękne stroje, super zdjęcia no i boska fabuła - bardzo wciąga chociaż tę historię wszyscy znają Ale polecam gorąco!!!!!![]() Mi się dworek bardzo podoba i jestem strasznie tym podekscytowana, tylko że jest problem bo przyjęcie może być max. na 60 osób, więc trzeba będzie listę gości ukrócić Wilczyca, my tez mieliśmy się wybrać, ale lenisto i zła pogoda wzięły nad nami górę ![]() Wracam do filo Buźka!!
Edytowane przez Formichiere Czas edycji: 2009-06-20 o 16:14 |
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
nie no tż dostał na urodziny kasę od rodziców bo mama miała coś nam sama kupić do domu ale woli żebyśmy sobie sami coś wybrali żeby potem nie było marudzenia więc za część mieliśmy sobie coś kupić do domu a reszta miała być tżta na co tylko zechce i poszliśmy do sklepu i wybraliśmy taką patelnię co miała cenę 79zł a przy kasie pani mówi 59zł a my taaaaaki usmiech hehehe ale nic nie mówiliśmy tylko zapłaciliśmy i wyszliśmy a 20zł zostało w kieszeni jeszcze hehehe nie wiem czemu babka policzyła 59zł jak na wszystkich patelniach tego typu widniała cena jak byk 79zł
ale co tam przecież ja się nie będę upominać żeby 20ł więcej mi policzyli![]() ja już po kursie matko jak się dziś nudziłam.... jutro i pojutrze mam egzamin a nic nie umiem buuu dlatego dziś się pilnie uczę dziewczyny miłego dnia
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#4011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu wiecej o tych warsztatach: http://wdr.diecezja.pl/index.php?page=akt_1 Cytat:
(choc z filozofii mialam 5 )ja mam przyjemniejsze rzeczy do nauki - polityke regionalna ![]() Cytat:
sciagne sobie na poczatek pierwsza serie
|
|||
|
|
|
#4012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzięki za info ![]() w sumie to jeszcze nie wiemy, czy będzie cywilny czy kościelny, ale jeśli kościelny to wiemy gdzie pójść
|
|
#4013 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() btw, cześć
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
mam w domu kociaczki!!
Beniowi sie to troche nie podoba. syczy, warczy i ogolnie ma ochote sie stad zmyc mam nadzieje, ze mu przejdzie z czasem ![]() a kitki sa rozkoszne. bawia sie jak szalone
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 3 latka miałam więc naprawdę maleńka byłam i mózgu nie miałam jeszcze hehehe teraz siostra to moja psiapsióła
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oni wyjatkowo towarzyscy i uparciu patrza mu prosto w oczy i podchodza jak najblizej sie da w ogole sobie nic z tego jego syczenia nie robia![]() to takie ustalanie hierarchii jak sie juz dogadaja to bedzie git![]() teraz sie zmeczyli i spia ![]() hehe wlasnie sasiedzi zaczeli wiercic wyrwali ich ze snu reakcja byla taka
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-20 o 17:34 |
|
|
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
Lain - ja też filo niezbyt trawię
Przerobiłam Sokratesa i Platona... jeszcze trochę i przysnę![]() Zazdroszczę kotków!!!! Ja w prawdzie za kotkami średnio przepadam, ale psiaka strasznie chciałabym mieć Wogóle odkąd nam psiak zdechł to strasznie smutno jest Bu, teraz namawiamy Tatkę na zakup jakiegoś, chociaż ja bym tam najchętniej wzięła jakowego ze schroniska Tata się na corgie (czy jak sie to tam pisze) uparł i czeka aż sie urodzą My w Kraku z TŻcikiem na razie na psiaka sobie pozwolić nie możemy bo tylko by się męczył, ale jak pójdziemy do pracy to może nam sie uda Bo teraz to by był problem z wyprowadzaniem go na siu siu![]() A co do kotków to u mojej siostry na osiedlu jest GUCIO. Gucio to mega rasowy kot syberyjski, który chodzi sobie samopas i nie wiadomo wogóle kto jest jego właścicielem Śpi po mieszkaniach i wycieraczkach. Niby smutna historia, ale Gucio jest mega zabawny. Taki Garfield tylko grubszy Jest strasznie leniwy, ma zeza i potwornie chrapie. Raz Gucio zniknął z osiedla i była akcja Oddajcie nam Gucia!!! Całe osiedle było wytapetowane i obklejone jego zdjęciami. Wszyscy mieszkańcy włączyli się do poszukiwań Ale był czad!! No i Gucio sam się znalazł po mieiącu, pewnie poszedł na kotki Ale ziom z niego jest przedni!! Super kociak!
Edytowane przez Formichiere Czas edycji: 2009-06-20 o 17:48 |
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a takie kociaki to w nocy śpią grzecznie czy w nocy też ktoś musi pełnić dyżur żeby czegoś nie zbroiły???
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
mój wujek zmarł
|
#4020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to fajny musi byc ten Gucio u moego TZa na osiedlu tez jest taki jeden kitek, straaasznie gruby i do wszystkich biegnie sie przytulac. mozliwe, ze to czyjs kot, bo tam pelno domow jednorodzinnych. mowimy na niego Grubas ![]() Cytat:
bawia sie, bawia, nagle siadaja i zaraz spia noc tez zazwyczaj przesypiaja, tylko nad ranem sa harce ciekawe jak to z nimi bedzie ciekawe z kim dzis beda spaly bo jakby do mnie do lozka wbily to by sie to chyba Beniowi baaaaardzo nie spodobalo ![]() TZ nas umowil ze znajomymi na piwko o 19... i podobno mamy jakby co na chwile skoczyc na Wianki popatrzec co sie dzieje
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

Jak cos to koczka zrobisz
to by mi sie klocilo z estetyka tego dnia 
No way. Toż to prawie jak świętokradztwo.