|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o przedłużeniu włosów [?] | |||
| super . ! |
|
475 | 61,29% |
| nie mam na ten temat zdania. |
|
40 | 5,16% |
| wolę zapuścić swoje. |
|
160 | 20,65% |
| wygląda to nienaturalnie. [!] |
|
100 | 12,90% |
| Głosujący: 775. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedluzanie wlosöw-czescIII wätek zbiorczy
Cytat:
ja mam troszke dluzsze wlosy od Ciebie, kupilam sobie zestaw chyba 7 pasm i osiagnelam efekt taki jak na zdjeciu ![]() czasem warto zainwestowac bo powiem szczerze ze nie wyglada to najlepiej na Twoich zdjeciach, jak by Ci ktos wlosy powyrywal, zdecydowanie masz za malo tasm...
|
|
#2972 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny mam małe pytanie, może się gdzieś już przewinęło, ale, może mnie nie zlinczujecie
Otóż przedłużałam ostatnio włoski we Wrocławiu, metodą na tulejki (góra częściowo keratyna), i wszystko ładnie pięknie, ale zauważyłam, że dość dużo włosów (tych przedłużonych) wypada.. zarówno przy czesaniu jak i po prostu przy ich chwyceniu(nie szarpaniu).. Czy to normalne, czy włosy zostały źle założone? Bo nie wiem czy mam się zgłosić do babeczki która je przedłużała czy nie..
|
|
#2973 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo boje sie że jak kupie taśme 120 cm to bedzie za mało na moja głowe ... bo tu widze 18 cm i tak malutko, 120 cm to przeciez tylko miecałe 7 takich taśm. |
|
|
|
|
#2974 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Twoje wloski fajnie wygladaja, ale masz troche prosciej bo z tego co widze to Twoje wloski sa raczej takie cienkie co jest lepsze przy doborze sztucznych. Poki co znalazlam jeszcze cos takiego: http://www.bombelek83.yoyo.pl/str2.html Wyglada fajnie i gesto jak na jedna tasme ![]() Cytat:
Tak sobie jednak mysle.. a moze w jakims sklepie mozna po prostu tasmy z wlosami kupic, samemu sobie podzielic, wpiac klipy i juz? Tylko jak to cenowo wychodzi, hm? Mialam dzis isc do sklepu fryzjerskiego, ale wstalam strasznie pozno i juz mi sie nie chcialo :P w ogole od kilku dni sie zbieram zeby isc. Lookne jak sie sprawa ma w moim miescie. Edytowane przez LaBombaa Czas edycji: 2009-06-19 o 13:04 |
||
|
|
|
#2975 |
|
BAN stały
|
witam właśnie do was dołączyłam...
kupiłam sobie włosy na taśmie clip on i są naprawdę piękne 50cm naturalny brąz troszkę nie trafiłam z kolorkiem ale pofarbowałam je lekko i są extra ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- ja mam hiuman hair exlusive 55cm i dałam za nie 320,00 ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- oczywiście jest to cena hurtowa kupione w profesjonalnym sklepie polecam !!!!!!!!!!!1 ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- reklama Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2009-09-11 o 10:41 Powód: usunięcie linku reklamowego |
|
|
|
#2976 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
ostatnio nie mialam okazji tu zajrzec, bo sesja i przygotowanie do obrony mnie wymeczyly, ale wkrotce wrzuce zdjecia moich przedluzonch wlosow ![]() Bylam u fryzjera (najlepszego w miescie i czekalam na wizyte 3 tyg), ale potem dwa dni przeplakalam z niezadowolenia fryzura :/// Chodzilam tam z 10 lat temu i bylam zadowolona, a teraz poszlam z nadzieja, ze cos ciekawego mi wymysli i porazka (tzn. mnie sie strasznie nie podoba, znajomi mowia, ze jest ok, ale pewnie tak tylko pocieszaja :P)... Przynajmniej mi je dobrze wycieniowal i stworzyl grzywke, wiec po zalozeniu clipow wyglada to lepiej niz bez :P Nie jestem juz taka "monalizowata" ![]() Margaretko, tez mam te exclusive, czym je farbowalas i jak sie sprawuja po farobowaniu (no i w ogole)? Bo moze w przyszlosci czyms je potraktuje ![]() A stosujecie jakies specyfiki przed kreceniem lub prostowaniem wlosow? |
|
|
|
#2977 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam jeszcze jeden typ.. co sadzicie?
![]() http://www.allegro.pl/item656826014_...za_jakosc.html Kurcze w sumie juz bylam zdecydowana na te wloski od Victorii, weszłam a tu juz wszystko wykupione Poczekam bo mysle ze faktycznie warto a zapewne jak tak poszly to kobitka rzuci więcej na allegro ![]() Czytalam ze pierzecie wloski w plynie do plukania? Schna naturalnie zapewne i jak wygladaja po umyciu?bo np. czytalam ze zywotnosc wlosow naturalnych to 2 lata, a jak jest ze sztucznymi? Ps. Patrze na swoje klipy i widze ze wlosy mam jakos w druga strone ulozone, bo na koncach mam cebulki a nie rozdwojone koncowki hehe drobiazg Musze zakupic farbe jakas do wlosow, zeby sie trzasnac na jakis braz, tylko ze mi nigdy nie wychodzi kolor jaki chce. edit: http://www.youtube.com/watch?v=CcJ2ugc1qZs Super wlosy! Jedna dopinka a jakie geste OMG.. Pewnie majatek kosztuja, wow. Ciekawa jestem ile w Londynie kosztuja clipy, bo kiedys jak tam mieszkalam to widzialam sklep tylko z wlosami, ale nie zwracalam wiekszej uwagi. Teraz lece pod koniec czerwca to moze tamcos beedzie fajnego. Edytowane przez LaBombaa Czas edycji: 2009-06-19 o 21:21 |
|
|
|
#2978 |
|
BAN stały
|
hej dziewczyny chcialabym przedluzyc wlosy metoda clip on
znalazłam na allegro takie włosy myśle ze dlugosc 50 cm by mnie zaspokoiła http://www.allegro.pl/item661600089_...yzjerskie.html miała ktoraś z was doczynienia z tymi włosami? Jeśli zamawialabym to musialabym chyba 3 klipsy tak? na boki i tył głowy? Nie mam zielonego pojęcia o przedłużaniu wiec niewiem ![]() poradźcie coś ![]() znalazłam jeszcze takie http://www.allegro.pl/item661775111_...ki_treska.html http://www.allegro.pl/item663411719_...jkrec60cm.html ktore wydają się najlepsze? |
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja mam geste wlosy i nie nalez do cienkich, poszlam do gryzjera wycieniowalam, powpinalam i jest ok
LaBomba-moim zdaniem i tak kitka z iloscia ktora masz to wyglada bardzi nienaturalnie, jesli masz geste wlosy i ich duzo a tu nagle kitka ma pare wlosow? dziwne....a moze dokup sobie wiecej, wycieniuj pasma i zafarbuj sobie wlosy swoje badz te kupne?
|
#2980 |
|
Rozeznanie
|
Chyba zdecyduje sie jednak na zakup tych co maja tutaj dwie kobitki
Skoro geste to w sam raz te kilka pasm styknie..Ale te Hairdo Jessica Simpson mnie powalily.. cena tez znalazlam za 70 funtow syntetyczne, jakies jeszcze inne cos na ka.. i human (300 funtow).Za te dwa pasemka dalam 60zl z wysylka, wiec teraz zanim cos kupie to poogladam, poczytam, poczekam na opinie osob.. bo z tych co mam nie jestem zadowolona bo w sumie kitke zrobie ale za cienka jest.. Mam w szafie farbe, ale nie wiem czy moge jej uzyc, bo w sumie mi troche loreala zostalo sprzed 2 tygodni. Ale raczej do wyrzucenia sie nadaje. Dobra nie bede nic kombinowac, poczekam na przyply gotowki i cos gestego i grubego zakupie a w miedzyczasie bede Was podczytywac
|
|
|
|
#2981 |
|
Zadomowienie
|
Jutro farbuję się w końcu na czarno
Wcześ niej wstawiłam zdjęcie tych włosków i nie wyglądało mi to na cieniowanie:/Doradźcie mi czy kupić narazie włoski syntetyczne czy zaoszczędzić pieniądze i kupić naturalne? Oczywiście CLIP IN
|
|
|
|
#2982 |
|
Raczkowanie
|
no i stało się, przedłużyłam
mam monofibry na tulejki. Ogólnie jest fajnie, ale jest ich strasznie dużo, mam założone prawie po sam czubek głowy, więc chyba te górne dwa rzędy zdejmę. Włoski w dotyku no cóż... jak u lalki, nie ma co ukrywać, sztuczne, więc to normalne, ale się plączą, łapki ciężko w nie włożyć, a dopiero noszę je 8 godzin. Trochę ciągną te tulejki no i sporo ich wypada, wydawało mi się, że będzie mniej wypadać. Na razie strasznie się kręcą, podobno po myciu mają być falowane, zobaczymy. Jutro może w poniedziałek wkleję fotki przed i po
|
|
|
|
#2983 |
|
Raczkowanie
|
No... i mam... śliczne długie włoski założone przez moja zdolną mamę. Nauczyła się w 2 sekundy
![]() A włoski!! Wyglądają cudnie, porostu jak moje . Kompletnie nie widać różnicy. Kazałam zakładać ringi zaraz przy głowie, ale tak, żeby nie ciagły włosów moich i przy tym cebólek jak sie je już zepnie cazkami no i nic mnie nie ciągnie, ani nie boli. Zastanawiam się tylko ile od czubka je załozyc. OnlyMe, bardzo widac jak są od czubka??? I ile masz pasm na głowie?? Podrawiam |
|
|
|
#2984 |
|
Rozeznanie
|
OnlyMee, domelcia - czekam na fotki
|
|
|
|
#2985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, nie widać ich od czubka, bo mam ciemne włosy i czarne tulejki, po nocy się przy głowie naprostowały i są ekstra. Czeszę je co chwila i są cudowne a pasm mam bardzo dużo, nie wiem ile ilościowo, ale poszły dwa opakowania włosków .
|
|
|
|
|
#2986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2987 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka sekund temu kupiłam włosy na tej aukcji:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=667854361 Kiedy tylko je dostanę wstawię zdjęcie włosów. Obym się nie rozczarowała. Jestem tylko ciekawa czy włosy te są pokręcone tylko na końcach czy na całej długości. Zobaczymy... Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2009-06-20 o 18:50 |
|
|
|
#2990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dlaczego włosy te miałyby byc kręcone?? |
|
|
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego miałyby być kręcone? Dlatego, że owa allegrowiczka wystawiła takie same włosy tylko w dwóch odcieniach, na dwóch różnych aukcjach. Jednak na tej drugiej aukcji zamieściła zdjęcie dziewczyny z falowanymi włosami i podpisała, że włosy te wyglądają identycznie jak te ze zdjęcia. Dlatego też zastanawiam się czy są falowane na całej długości czy tylko na końcach. Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2009-06-20 o 19:33 |
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2993 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2995 |
|
BAN stały
|
a ja w koncu umylam moje clipy , po miesiacu uzytkowania chyba im sie nalezalo :p po mokrych bylo widac ze sa juuz troche zniszczone i sztywne , mam nadzieje ze po umyciu zrobia sie troszke miekksze .. wlasnie susza sie na tarasie
jedyne co mnie denerwuje ze coraz bardziej sie ,zbijaja, , nie wiem cze to dlatego ze sa juz znoszone , albo to syntetyk i tak juz jest albo dlatego ze byly po prostu nieswieze a ja ich nie mylam .. no nic .. zobaczymy |
|
|
|
#2996 |
|
Rozeznanie
|
a mi na nk ( juz ktoras z kolei) przysłała zaproszenie jakas fryzjerka co sie zajmuje przedluzaniem, ale po obejrzeniu zdjec to chyba nie chcialabym sobie u niej przedluzac, poza tym ma w profilu napisane ze tylko ringami przedluza
załączam kilka fotek - 1 i 3 to chyba ta sama laska |
|
|
|
#2997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja kolezanka miała i te łaczenia wygladały strasznie, mało tego non stopa jej te włosy wypadały, czy tam zsuwały. |
|
|
|
|
#2998 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i od kogo kupowalas ? bo nie moge znalesc
Edytowane przez kiciaaa Czas edycji: 2009-06-21 o 16:40 |
|
|
|
|
#3000 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki...
![]() Wiec poszłam do fryzjera żeby podciąć moje włoski do tych długich,co by się nie odznaczały... Wyglądają super!! Nikt nie zauważył że są przedłużane, a że są dłuższe o niecałe 10 cm. to nie rzuca się to w oczy. Co do wrażeń z pierwszego mycia i wkładania włosów Myslałam, ze będę musiała uważac na nie, nie ciagnąc...a po 10 min suszenia targałam je juz szczotka jak moje własne. Potem prostownanko... tez jakoś specjalnie nie uważałam ( wiadomo, nie ciagłam ich niewiadomo jak, ale nie obchodziłam sie z nimi jakoś spcjalnie). Nie wypadło mi żadne pasemko, włosy przez całe 10 godzin imprezy nie poplatały sie. Jestem poprostu zachwycona.Również same ringi mnie nie ciągna, nie boli mnie głowa i nie mam problemów ze spaniem, jak niektóre dziewczyny wspominały w postach. Oczywiście, czuje że mam "obce" ciało na głowie, ale to zapewne kwestia przyzwyczajenie ![]() Załaczam fotki. Pierwsza zaraz po założeniu- jeszcze nie podcięte, pofalowane i takie byle jakie ;p. Pozdrawiam ... Edytowane przez domelcia Czas edycji: 2009-08-27 o 22:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

wiec chyba dwa pasma wepne posrodku i bede spinac jako kitke.. no szok

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)