Przedluzanie wlosów-czescIII wątek zbiorczy - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o przedłużeniu włosów [?]
super . ! 475 61,29%
nie mam na ten temat zdania. 40 5,16%
wolę zapuścić swoje. 160 20,65%
wygląda to nienaturalnie. [!] 100 12,90%
Głosujący: 775. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-19, 08:56   #2971
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Dot.: Przedluzanie wlosöw-czescIII wätek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez LaBombaa Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi czy tak moge wyjsc na zakupy do pobliskiego sklepu :P
Na 1 fotce pokazuje dwie tasmy juz przypiete.. no ale tak to jest mega porazka, wiec spielam w kucyk, icezko bylo ale wskuwki poszly w ruch i oto fotka 2. Moze tak byc? No i kolor sie rozni.
Jakby co to doradzcie mi ktore wloski kupic do 100zl. Ooodeta, moze Ty wlasnie masz takie jakich szukam

ja mam troszke dluzsze wlosy od Ciebie, kupilam sobie zestaw chyba 7 pasm i osiagnelam efekt taki jak na zdjeciu

czasem warto zainwestowac bo powiem szczerze ze nie wyglada to najlepiej na Twoich zdjeciach, jak by Ci ktos wlosy powyrywal, zdecydowanie masz za malo tasm...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05271.jpg (20,1 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05353.jpg (20,5 KB, 100 załadowań)
Stary 2009-06-19, 11:37   #2972
Nany
Raczkowanie

Hej dziewczyny mam małe pytanie, może się gdzieś już przewinęło, ale, może mnie nie zlinczujecie

Otóż przedłużałam ostatnio włoski we Wrocławiu, metodą na tulejki (góra częściowo keratyna), i wszystko ładnie pięknie, ale zauważyłam, że dość dużo włosów (tych przedłużonych) wypada.. zarówno przy czesaniu jak i po prostu przy ich chwyceniu(nie szarpaniu).. Czy to normalne, czy włosy zostały źle założone? Bo nie wiem czy mam się zgłosić do babeczki która je przedłużała czy nie..
Stary 2009-06-19, 12:11   #2973
kiciaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LaBombaa Pokaż wiadomość
A ja zamowilam to:

http://www.allegro.pl/item658429744_..._in_18_cm.html

i juz przyszlo ale włosy sa tak po prostu cieniutkie.. masakra!
Dwa pasma 18cm, ok starczaja na okolo glowy, ale wyglada to bardzo nienaturalnie. Wloski sa faktycznie naturalne, ale cieniutkie wiec chyba dwa pasma wepne posrodku i bede spinac jako kitke.. no szok Dopiero jak wzielam dwie tasmy razem i zlozylam na PÓŁ, to wygladalo to jak moje wlosy i moglabym to doczepic TYLKO na bok Jutro dam fotki.. bo juz sil nie mam w sumie zdolowalam sie. MoglAM kupic grube acz sztuczne.

edit:

Dodaje fotki.
W dodatku babeczka zdarła za przesylke. 2,40 + koperta zwylka, a wziela 9zł aż. Nawet nie byla to koperta bąbelkowa. Chcialam to zglosic do allegro, ale juz po skonczonej aukcji nie ma takiej opcji

Fotki:
1. Jedno pasmo
2. DWA pasma
3. Dwa pasma zlozone na pół!!! Dopiero wygladala to jako tako.

Wiec dziewczyny pomozcie mi, na jakiej aukcji kupie naprawde bardzo gęste włoski, moga byc sztuczne ale zeby byly w miare OK. Same widzicie, ze dopiero na 3 focie wygladają OK. No ale to by mi starczylo tylko na bok heh lol!

Ni w ... ni w ... nie wiem co ja z tym zrobie, jutro poprobuje cos poprzypinac i spinac w kite :/ nie wiem sama.. jeden fakt, wloski sa mieciutkie i naturalne.

W ogole myslalam ze one beda z metka czy cos :P Klipsy sa szare, moglyby byc brazowe, ale w sumie ich nie widac wiec OK.
dziewczyny czy każde naturalne pasko jest tak żadkie jak tutaj na tej fotce co wiżanka załaczyła czy tylko ten allegrowicz takie ma?

bo boje sie że jak kupie taśme 120 cm to bedzie za mało na moja głowe ...
bo tu widze 18 cm i tak malutko, 120 cm to przeciez tylko miecałe 7 takich taśm.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1090776.jpg (140,9 KB, 37 załadowań)
kiciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 13:02   #2974
LaBombaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emilcia_1616 Pokaż wiadomość
ja mam troszke dluzsze wlosy od Ciebie, kupilam sobie zestaw chyba 7 pasm i osiagnelam efekt taki jak na zdjeciu

czasem warto zainwestowac bo powiem szczerze ze nie wyglada to najlepiej na Twoich zdjeciach, jak by Ci ktos wlosy powyrywal, zdecydowanie masz za malo tasm...
No ja tylko bede to zakladac do spiecia kitki. Ewentualnie dwa warkoczyki zrobie, nei wiem zobacze jeszcze :/ Poki co dzs kitka wyszla duuzo lepiej. Mam inna gumke i nie widac ze jest łączenie, tylko oczywiscie kolor deko inny.
Twoje wloski fajnie wygladaja, ale masz troche prosciej bo z tego co widze to Twoje wloski sa raczej takie cienkie co jest lepsze przy doborze sztucznych.

Poki co znalazlam jeszcze cos takiego: http://www.bombelek83.yoyo.pl/str2.html

Wyglada fajnie i gesto jak na jedna tasme

Cytat:
Napisane przez kiciaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny czy każde naturalne pasko jest tak żadkie jak tutaj na tej fotce co wiżanka załaczyła czy tylko ten allegrowicz takie ma?

bo tu widze 18 cm i tak malutko, 120 cm to przeciez tylko miecałe 7 takich taśm.
Wiesz co.. na innych aukcjach tej kobitki jest po pare tasm naturalnych i jakos ludzie wystawiaja jej pozytywne komentarze, wiec moze jak ona ma tam 7 czy 8 pasm to jest OK.. ale szczerze w to watpie. Tzn jak ktos ma wloski jak emilcia_1616 to bedzie raczej OK. Ja mam strasznie geste i grube wlosy stad chyba nic dla siebie nie znajde na chwile obecna, choc moze pokusze sie o te wloski co ma ooodeta.

Tak sobie jednak mysle.. a moze w jakims sklepie mozna po prostu tasmy z wlosami kupic, samemu sobie podzielic, wpiac klipy i juz? Tylko jak to cenowo wychodzi, hm?
Mialam dzis isc do sklepu fryzjerskiego, ale wstalam strasznie pozno i juz mi sie nie chcialo :P w ogole od kilku dni sie zbieram zeby isc. Lookne jak sie sprawa ma w moim miescie.

Edytowane przez LaBombaa
Czas edycji: 2009-06-19 o 13:04
LaBombaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 13:22   #2975
margaretka1982
BAN stały

witam właśnie do was dołączyłam...
kupiłam sobie włosy na taśmie clip on i są naprawdę piękne 50cm naturalny brąz troszkę nie trafiłam z kolorkiem ale pofarbowałam je lekko i są extra

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

ja mam hiuman hair exlusive 55cm i dałam za nie 320,00 z klipsami już doszytymi

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

oczywiście jest to cena hurtowa kupione w profesjonalnym sklepie polecam !!!!!!!!!!!1

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

reklama

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2009-09-11 o 10:41 Powód: usunięcie linku reklamowego
margaretka1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 16:33   #2976
Gattina
Przyczajenie

Hej dziewczynki ostatnio nie mialam okazji tu zajrzec, bo sesja i przygotowanie do obrony mnie wymeczyly, ale wkrotce wrzuce zdjecia moich przedluzonch wlosow
Bylam u fryzjera (najlepszego w miescie i czekalam na wizyte 3 tyg), ale potem dwa dni przeplakalam z niezadowolenia fryzura :/// Chodzilam tam z 10 lat temu i bylam zadowolona, a teraz poszlam z nadzieja, ze cos ciekawego mi wymysli i porazka (tzn. mnie sie strasznie nie podoba, znajomi mowia, ze jest ok, ale pewnie tak tylko pocieszaja :P)... Przynajmniej mi je dobrze wycieniowal i stworzyl grzywke, wiec po zalozeniu clipow wyglada to lepiej niz bez :P Nie jestem juz taka "monalizowata"
Margaretko, tez mam te exclusive, czym je farbowalas i jak sie sprawuja po farobowaniu (no i w ogole)? Bo moze w przyszlosci czyms je potraktuje

A stosujecie jakies specyfiki przed kreceniem lub prostowaniem wlosow?
Gattina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 19:24   #2977
LaBombaa
Rozeznanie

Ja mam jeszcze jeden typ.. co sadzicie?
http://www.allegro.pl/item656826014_...za_jakosc.html

Kurcze w sumie juz bylam zdecydowana na te wloski od Victorii, weszłam a tu juz wszystko wykupione Poczekam bo mysle ze faktycznie warto a zapewne jak tak poszly to kobitka rzuci więcej na allegro

Czytalam ze pierzecie wloski w plynie do plukania? Schna naturalnie zapewne i jak wygladaja po umyciu?bo np. czytalam ze zywotnosc wlosow naturalnych to 2 lata, a jak jest ze sztucznymi?

Ps. Patrze na swoje klipy i widze ze wlosy mam jakos w druga strone ulozone, bo na koncach mam cebulki a nie rozdwojone koncowki hehe drobiazg

Musze zakupic farbe jakas do wlosow, zeby sie trzasnac na jakis braz, tylko ze mi nigdy nie wychodzi kolor jaki chce.

edit:
http://www.youtube.com/watch?v=CcJ2ugc1qZs

Super wlosy! Jedna dopinka a jakie geste OMG.. Pewnie majatek kosztuja, wow. Ciekawa jestem ile w Londynie kosztuja clipy, bo kiedys jak tam mieszkalam to widzialam sklep tylko z wlosami, ale nie zwracalam wiekszej uwagi. Teraz lece pod koniec czerwca to moze tamcos beedzie fajnego.

Edytowane przez LaBombaa
Czas edycji: 2009-06-19 o 21:21
Stary 2009-06-19, 19:56   #2978
xCandyFlossx
BAN stały

hej dziewczyny chcialabym przedluzyc wlosy metoda clip on
znalazłam na allegro takie włosy myśle ze dlugosc 50 cm by mnie zaspokoiła
http://www.allegro.pl/item661600089_...yzjerskie.html

miała ktoraś z was doczynienia z tymi włosami? Jeśli zamawialabym to musialabym chyba 3 klipsy tak? na boki i tył głowy? Nie mam zielonego pojęcia o przedłużaniu wiec niewiem
poradźcie coś
znalazłam jeszcze takie
http://www.allegro.pl/item661775111_...ki_treska.html

http://www.allegro.pl/item663411719_...jkrec60cm.html

ktore wydają się najlepsze?
xCandyFlossx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 21:24   #2979
Emilcia_1616
Zakorzenienie

ale ja mam geste wlosy i nie nalez do cienkich, poszlam do gryzjera wycieniowalam, powpinalam i jest ok

LaBomba-moim zdaniem i tak kitka z iloscia ktora masz to wyglada bardzi nienaturalnie, jesli masz geste wlosy i ich duzo a tu nagle kitka ma pare wlosow? dziwne....a moze dokup sobie wiecej, wycieniuj pasma i zafarbuj sobie wlosy swoje badz te kupne?
Stary 2009-06-19, 22:06   #2980
LaBombaa
Rozeznanie

Chyba zdecyduje sie jednak na zakup tych co maja tutaj dwie kobitki Skoro geste to w sam raz te kilka pasm styknie..

Ale te Hairdo Jessica Simpson mnie powalily.. cena tez znalazlam za 70 funtow syntetyczne, jakies jeszcze inne cos na ka.. i human (300 funtow).
Za te dwa pasemka dalam 60zl z wysylka, wiec teraz zanim cos kupie to poogladam, poczytam, poczekam na opinie osob.. bo z tych co mam nie jestem zadowolona bo w sumie kitke zrobie ale za cienka jest..
Mam w szafie farbe, ale nie wiem czy moge jej uzyc, bo w sumie mi troche loreala zostalo sprzed 2 tygodni. Ale raczej do wyrzucenia sie nadaje.

Dobra nie bede nic kombinowac, poczekam na przyply gotowki i cos gestego i grubego zakupie a w miedzyczasie bede Was podczytywac
Stary 2009-06-19, 22:29   #2981
sylwiaxx
Zadomowienie

Jutro farbuję się w końcu na czarno i muszę sobie kupić wreszcie te włoski!Te co mam to badziewie:/facet mi powiedział że one są cieniowane fabrycznieWcześ niej wstawiłam zdjęcie tych włosków i nie wyglądało mi to na cieniowanie:/

Doradźcie mi czy kupić narazie włoski syntetyczne czy zaoszczędzić pieniądze i kupić naturalne? Oczywiście CLIP IN
sylwiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 22:43   #2982
OnlyMee
Raczkowanie

no i stało się, przedłużyłam mam monofibry na tulejki. Ogólnie jest fajnie, ale jest ich strasznie dużo, mam założone prawie po sam czubek głowy, więc chyba te górne dwa rzędy zdejmę. Włoski w dotyku no cóż... jak u lalki, nie ma co ukrywać, sztuczne, więc to normalne, ale się plączą, łapki ciężko w nie włożyć, a dopiero noszę je 8 godzin. Trochę ciągną te tulejki no i sporo ich wypada, wydawało mi się, że będzie mniej wypadać. Na razie strasznie się kręcą, podobno po myciu mają być falowane, zobaczymy. Jutro może w poniedziałek wkleję fotki przed i po
OnlyMee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 00:14   #2983
domelcia
Raczkowanie

GG do domelcia

No... i mam... śliczne długie włoski założone przez moja zdolną mamę. Nauczyła się w 2 sekundy
A włoski!! Wyglądają cudnie, porostu jak moje. Kompletnie nie widać różnicy. Kazałam zakładać ringi zaraz przy głowie, ale tak, żeby nie ciagły włosów moich i przy tym cebólek jak sie je już zepnie cazkami no i nic mnie nie ciągnie, ani nie boli.
Zastanawiam się tylko ile od czubka je załozyc.

OnlyMe, bardzo widac jak są od czubka??? I ile masz pasm na głowie??

Podrawiam
domelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 09:06   #2984
blondi1041
Rozeznanie

OnlyMee, domelcia - czekam na fotki

blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 11:01   #2985
OnlyMee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domelcia Pokaż wiadomość
No... i mam... śliczne długie włoski założone przez moja zdolną mamę. Nauczyła się w 2 sekundy
A włoski!! Wyglądają cudnie, porostu jak moje. Kompletnie nie widać różnicy. Kazałam zakładać ringi zaraz przy głowie, ale tak, żeby nie ciagły włosów moich i przy tym cebólek jak sie je już zepnie cazkami no i nic mnie nie ciągnie, ani nie boli.
Zastanawiam się tylko ile od czubka je załozyc.

OnlyMe, bardzo widac jak są od czubka??? I ile masz pasm na głowie??

Podrawiam

Nie, nie widać ich od czubka, bo mam ciemne włosy i czarne tulejki, po nocy się przy głowie naprostowały i są ekstra. Czeszę je co chwila i są cudowne a pasm mam bardzo dużo, nie wiem ile ilościowo, ale poszły dwa opakowania włosków .
OnlyMee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 11:10   #2986
kiciaaa
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny czy każde naturalne pasmo jest tak rzadkie jak tutaj na tej fotce co wiżanka załaczyła czy tylko ten allegrowicz takie ma?

odpowie mi ktoś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1090776.jpg (140,9 KB, 21 załadowań)
Stary 2009-06-20, 12:30   #2987
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
odpowie mi ktoś
ja mam takie tasmy, mam ich 6, nie są jakieś mega gęste ale na codzien nawet wszystkich szesciu nie zakładam bo się nie mieszczą na głowie więc według mnie możesz śmiało kupowac !
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 14:50   #2988
kiciaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
ja mam takie tasmy, mam ich 6, nie są jakieś mega gęste ale na codzien nawet wszystkich szesciu nie zakładam bo się nie mieszczą na głowie więc według mnie możesz śmiało kupowac !
a włsanie jak tam twoje tasmy? bo mówilas że za krótkie są i chcialas kupic dłuzsze? i w koncu co zdecydowałas ?
Stary 2009-06-20, 18:48   #2989
Anethka
Zakorzenienie

Kilka sekund temu kupiłam włosy na tej aukcji:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=667854361
Kiedy tylko je dostanę wstawię zdjęcie włosów. Obym się nie rozczarowała. Jestem tylko ciekawa czy włosy te są pokręcone tylko na końcach czy na całej długości. Zobaczymy...

KLIK

Edytowane przez Anethka
Czas edycji: 2009-06-20 o 18:50
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 19:12   #2990
kiciaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anethka Pokaż wiadomość
Kiedy tylko je dostanę wstawię zdjęcie włosów. Obym się nie rozczarowała. Jestem tylko ciekawa czy włosy te są pokręcone tylko na końcach czy na całej długości. Zobaczymy...
przeecież są dziewczyny które maja te włoski, od tej allegrowiczki.
dlaczego włosy te miałyby byc kręcone??
Stary 2009-06-20, 19:31   #2991
Anethka
Zakorzenienie

Cytat:
przeecież są dziewczyny które maja te włoski, od tej allegrowiczki.
dlaczego włosy te miałyby byc kręcone??
Tak, wiem, że są dziewczyny, które je mają i właśnie dlatego dokonałam zakupu. Nie narzekały na swoje więc mam nadzieję, że i ja nie będę.
Dlaczego miałyby być kręcone? Dlatego, że owa allegrowiczka wystawiła takie same włosy tylko w dwóch odcieniach, na dwóch różnych aukcjach. Jednak na tej drugiej aukcji zamieściła zdjęcie dziewczyny z falowanymi włosami i podpisała, że włosy te wyglądają identycznie jak te ze zdjęcia. Dlatego też zastanawiam się czy są falowane na całej długości czy tylko na końcach.

KLIK

Edytowane przez Anethka
Czas edycji: 2009-06-20 o 19:33
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 21:55   #2992
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
odpowie mi ktoś
zszyjesz dwie warstwy.bedzie mniej pasm,ale grubsze
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 22:37   #2993
kiciaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
zszyjesz dwie warstwy.bedzie mniej pasm,ale grubsze
tylko ja nie mam zamiaru zszywać .
chciala tylko zapytac czy jak kupie juz gotowce to czy sa takie żadkie .
Stary 2009-06-20, 22:51   #2994
LaBombaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anethka Pokaż wiadomość
Koniecznie daj znac jak wloski! Bo sie czaje na nie
Stary 2009-06-21, 11:34   #2995
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

a ja w koncu umylam moje clipy , po miesiacu uzytkowania chyba im sie nalezalo :p po mokrych bylo widac ze sa juuz troche zniszczone i sztywne , mam nadzieje ze po umyciu zrobia sie troszke miekksze .. wlasnie susza sie na tarasie
jedyne co mnie denerwuje ze coraz bardziej sie ,zbijaja, , nie wiem cze to dlatego ze sa juz znoszone , albo to syntetyk i tak juz jest albo dlatego ze byly po prostu nieswieze a ja ich nie mylam .. no nic .. zobaczymy
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 12:18   #2996
blondi1041
Rozeznanie

a mi na nk ( juz ktoras z kolei) przysłała zaproszenie jakas fryzjerka co sie zajmuje przedluzaniem, ale po obejrzeniu zdjec to chyba nie chcialabym sobie u niej przedluzac, poza tym ma w profilu napisane ze tylko ringami przedluza
załączam kilka fotek - 1 i 3 to chyba ta sama laska
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wl.jpg (42,4 KB, 166 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wlj.jpg (42,8 KB, 188 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wlosy.jpg (35,4 KB, 146 załadowań)

blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 14:01   #2997
kiciaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Pokaż wiadomość
a mi na nk ( juz ktoras z kolei) przysłała zaproszenie jakas fryzjerka co sie zajmuje przedluzaniem, ale po obejrzeniu zdjec to chyba nie chcialabym sobie u niej przedluzac, poza tym ma w profilu napisane ze tylko ringami przedluza
załączam kilka fotek - 1 i 3 to chyba ta sama laska
ehhh mi choćby ktoś za darmo chcial ringi załozyc to bym sie nie zgodziła.
moja kolezanka miała i te łaczenia wygladały strasznie, mało tego non stopa jej te włosy wypadały, czy tam zsuwały.
Stary 2009-06-21, 14:51   #2998
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
a włsanie jak tam twoje tasmy? bo mówilas że za krótkie są i chcialas kupic dłuzsze? i w koncu co zdecydowałas ?
Pani mi wymieniła na dłuższe 50-55cm, są super i jestem zadowolona bardzoo
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 16:31   #2999
kiciaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
Pani mi wymieniła na dłuższe 50-55cm, są super i jestem zadowolona bardzoo
no eyy to pokazuj je
i od kogo kupowalas ? bo nie moge znalesc

Edytowane przez kiciaaa
Czas edycji: 2009-06-21 o 16:40
Stary 2009-06-21, 16:31   #3000
domelcia
Raczkowanie

GG do domelcia

Witam dziewczynki...

Wiec poszłam do fryzjera żeby podciąć moje włoski do tych długich,co by się nie odznaczały... Wyglądają super!! Nikt nie zauważył że są przedłużane, a że są dłuższe o niecałe 10 cm. to nie rzuca się to w oczy.
Co do wrażeń z pierwszego mycia i wkładania włosów Myslałam, ze będę musiała uważac na nie, nie ciagnąc...a po 10 min suszenia targałam je juz szczotka jak moje własne. Potem prostownanko... tez jakoś specjalnie nie uważałam ( wiadomo, nie ciagłam ich niewiadomo jak, ale nie obchodziłam sie z nimi jakoś spcjalnie). Nie wypadło mi żadne pasemko, włosy przez całe 10 godzin imprezy nie poplatały sie. Jestem poprostu zachwycona.
Również same ringi mnie nie ciągna, nie boli mnie głowa i nie mam problemów ze spaniem, jak niektóre dziewczyny wspominały w postach. Oczywiście, czuje że mam "obce" ciało na głowie, ale to zapewne kwestia przyzwyczajenie
Załaczam fotki. Pierwsza zaraz po założeniu- jeszcze nie podcięte, pofalowane i takie byle jakie ;p.
Pozdrawiam ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg przed.jpg (55,0 KB, 193 załadowań)

Edytowane przez domelcia
Czas edycji: 2009-08-27 o 22:18
domelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości