|
|
#241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny z Irlandii, cz. 2
Cytat:
szarlotka ma ujemne kalorie wg mnie![]() Cytat:
Babcia i siostra ile ja bym dała by móc kogoś zobaczyć z rodziny...![]() Cytat:
Mojego dzis całe rano odciagalam-skutecznie a teraz tworzy sałatke z rukoli, lososia i jakis innych magicznych skladnikow, z bagietka ziolowa.. Kocham soboty... mimo gigantycznego doła ktorego sie chyba nie da zahamowac dzis..
|
|||
|
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
ojjjj, kusicie
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
szarlotke bym wszamala
![]() ja czekam az babcia przyjedzie to bedzie piekla a jak pojedzie to bedzie dieta obowiazkowo |
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() Od rana byliśmy z TŻem i synusiem na spacerku i zakupach, teraz robię im obiadek bo wieczorem im uciekam na babską imprezkę . Muszę jakąś sałateczkę warzywną zrobić za chwilkę bo co to za grill jak ja ani nic z grilla zjeśc nie mogę ani piwka czy winka się napić to zabieram ze sobą cały półmisek suróweczki HAMALIELKA- Kochana niezłościuj się ![]() martiryb- super że Ty taka zadowolona z zakupu!! Ależ robisz mi smaka tym ciachem ale ja nadal jestem silna i już 3 kg w dół poszło paulinaizabela- zazdraszcza przylotu babci od ciast i zazdraszczam posiadania siostry!!!!brzydula_81- ale super długi urlopek masz wow!!!!! A lato w tym roku w Pl nie udane za bardzo niestety be-be- na ostatnich stronach pierwszej części naszego wątku był ten temat poruszany i rozpętała się wojna więc ja kolejny raz tego samego nie piszę bo później wyjdę na najgorszą Wczorajsze zakupki super udane. Kumpela nie kupiłą nic dla dziecka haha tylko siebie obkupiłyśmy hahah. Koleżankę też namówiłam na buty
Edytowane przez Ania mama Buddy Czas edycji: 2009-06-20 o 16:43 |
|
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
uległam
![]() Aniu też liczę na ładną pogode w sierpniu, bo jak i Ty lece do Polski na urlop i mam to samo z butami co Ty.. ostatnio w maju, jak byliśmy w Polsce kupiłam sobie 11 par |
|
|
|
#246 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co ja bym dała,żeby mój misiek mi sałatke przygotował Ty to masz dobrzeA co Ci jest Kotuś,ze Ci smutno ??? Tylko nie zapomnij mi przysłać kawałka , ja dzis zjadłam pyszne ciasto bananowe na miescie... ![]() Cytat:
Cytat:
. Po prostu ja juz wiecej z inicjatywą wychodzic nie bede....a że szera jestem to o tym pisze, ot co...![]() U mnie to chyba facet ma wiecej butów ode mnie...a dzis kolejne chciał kupic
|
|
#247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wizyta babci napewno sie odbije na mojej figurze a siostra moja ma 13 lat mam jeszcze brata 20 lat totalny debil... ![]() butoholiczka Cytat:
![]() OMG!!! 11
|
||
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki...
Nie odzywałamsie bo mnie nie było.... Tz miał spontan...hihihi w czwartek wróciłz piłki o 15 i mówi: ubierac sie jedziemy na wycieczke... ![]() No to ja długo nie myśląc zapakowałam małego i pojechalismy sobie.... W sumie to nie daleko... bo do Newry ![]() ale fajnie było... Wzielismy sobie pensionacik.....upojna noc jakiej dawno nie było ![]() Mały spał jak suseł i dał rodzicą poszalec...hihihihi W piątek cały dzien sie zkupowalismy.... Pojechalismy głownie po wózek dla Alana a wrócilismy z nowym Tv i kinem domowym![]() teraz TZ już nie odejdzie od playa aaaa....ja kupiłam sobie taki jakby kombinezon... nieiwem jak to nazwac... takie cos niby eleganckie niby spotowe... w kazym badz razie lużne spodenki połączone z lużną bluka, wiązane w pasie zapłaciłam za to--> 3 pound w awear ![]() co do spotkania... to ja sie nie pisze..... Nie mam jak.. Tz pracuje a ja z małym siedze.... Cytat:
jestem bezrobotna
|
|
|
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki, mam ważne pytanko..
czy dziecko w wieku 15 lat musi podróżować samolotem z rodzicem? |
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
co porabiacie laski...?
Spicie już...? Ja czekam na tz az wroci z pracy
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super wypad mieliscie.. nie ma jak taki spontaniczny romantyczno/zakupowy wyjazd![]() Od butow tez jestem uzalezniona... ale chowanie ich z moim tżtem nie przejdzie(juz probowalam) wiec poprostu pokazuje od razu.. On narzeka.. ja obiecuje ze juz nigdy wiecej... do nastepnego razu.. Własnie wrocilismy z kina.. Polecam Transformersów baaaardzo I sobie delikatnie drinkujemy. Maria-widzimy sie w pon.. nie jest.. tak.. -nie, serio, nie jest tragicznie.. troche za krotko thou...Milej nocy dziewczyny
|
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
A dziś znowu piękna pogoda, wieje lekki wiaterek oby nic nie nawiał bo zamierzam spędzić dzień rodzinnie i wyrwać moich chłopaków gdzieś do lasu na długiii spacer. A jak tam Wasze plany na niedzielę??? Miłego dnia |
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
Aniu zazdroszcze Wam tej pogody w Galway...u mnie za oknem szaro i mgliscie i oczywiscie pada i pada Zapowiada sie nuuuuudna niedziela....a jak Marysia sie nudzi to jej głupie pomysly do głowy przychodzą ![]() ![]() Madziu - zapomniałam zupełnie, umowmy sie na wtorek prosze, bo ja w pon. mamy z Jackiem wazne spotkanie wieczorem na którym musimy byc, mam nadzieje,ze nie zrobi Ci to róznicy....Źle nie jest, ale wiem,ze zrobisz mi to lepiej ![]() Ciekawe co nasza Aniusia w Polsce robi Aaaaaaaaaaaaa.....tak mi sie przypomnialo Madzik, pamietasz jak po tripodzie mówiłam Ci o moich ulubionych DJ. załączam Ci moje platoniczne milosci, choc juz przedawnione: 1) Cez Are Kine - to zdjecie, które mam z autografem , 2) Eddie Halliwell - słodziak, ale na ostatnim koncercie dał plame totalna...
|
#256 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie moje drogie
wstałam, zjadłam pyszną sałatkę na śniadanko.. i za chwil parę spróbuję moją szarloteczkę ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz dawno po sniadania
|
#258 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja już po konsumpji szarlotki... mniammmmmmmmmmmm
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Łobuziaro apetyt mi robisz :cwaniak:
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz po kawce i po lodach...no i po zupce, ktora ugotowal moj piecioletni bratanek
![]() nic tylko jem i jem
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I te tanie komplementy i showing off-mam kuźwa alergie na to, brrrrr Cytat:
![]() Brzydula- jaka zupe ugotowal??? ![]() Wpoczywaj kochana ![]()
Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2009-06-21 o 16:54 |
||
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
hej Słoneczka...
Co porabiacie....? Ja własnie umyłam sobie włosy i bede je suszyc ![]() Tz w pracy a mały spi..... Nudy.... brzydula... no własnie jak on ta zupe ugotował..
|
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie blogim lenistwem, zanim wpadne w depresje ze jutro znowu do pracy... |
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie potrzebne jest tupanko
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
pieczarkowa- z reszta to jego ulubiona zupka, obok paprykowej....mniam mniam
|
|
#267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale.... ale smaczna chociaż..? |
||
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
co porabiacie laseczki...?
cos tu tak spokojnie dzisiaj.... Ja własnie mam czas dla siebie... Alan spi a tz w pracy... Cisza i spokój wiec sie relaksuje przy wizazu ![]() własnie mam zamiar pomalowac sobie paznokcie... mam nadzieje ze niezapackam klawiatury...
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kochane
Reszta dnia upłynęła nam dziś leniwie i rodzinnie. Właśnie zakończyłam oglądać filmek z TŻem i uciekam spać bo mnie migrena dopadła Miłej nocy!!! |
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niedawo wróciłam i padam na pyszczek
Dobranoc Moje Sliczne...Słodkich snów zycze
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

i jest boski
szarlotka ma ujemne kalorie wg mnie
hmm... dzis caly dzien w pracy... a od jutra moj kochany ma 2 tyg urlopu

hahah. Koleżankę też namówiłam na buty
butoholiczka 

-nie, serio, nie jest tragicznie.. troche za krotko thou...
Zapowiada sie nuuuuudna niedziela....a jak Marysia sie nudzi to jej głupie pomysly do głowy przychodzą