|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Organizatorka
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
zapięcie typu S bo mozesz na koncach miec zlaczone kólka jako ze powinno sie przy takim naszyjniku luzno, ne zbicie zakonczyc czyli =====8S8 ======
lub zapięcie miseczka w ktorej sie spotykają sznureczki ======DoQoC==== ale poniewaz sam w sobie jest ubogi i mowiąc w uproszczeniu "jedzie na pomysle" to ja bym z tlu dala zapiecie z baz kolczyków np takich i to jakby piętrowo, po dwa na strone http://www.allegro.pl/item661531075_..._promocja.html albo http://www.allegro.pl/item658851809_...ebro_31mm.html albo jeszcze oryginalniej i latwo zamotac wg koncepcji http://www.allegro.pl/item660081883_...2_6_ch80a.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ponad to widzę, że mamy kolejną rzecz wspólną - TŻta programistę ![]() Cytat:
![]() a zaczynałam od gier na PC tylu Mortal Kombat - mordobicie to jest to ![]() Cytat:
Foxxxy wstawiam koci kubeczek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to pięknie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A naszyjnik jest prosty to fakt, ale ja lubie takie ascetyczne ale duże, a że już chodze za takim całą zimę i wiosnę i nic nie spełnia Foxxxywymogów to ten mi się podoba najbardziej i mogę go sobie sama zrobić ![]() Lemirko lepszy ten kubek niż sobie wyobrażałam, super połączenie kolorów. Ja uwielbiam Deep-a z Piratów z Karaibów, za takie zabawne zachowanie. Pomijam fakt, że sie na filmach nie znam nie oglądam za dużo, do kina prawie nie chodzę bo mi się nie chce - film to ewentualnie jak mnie tż wymęczy. Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-06-20 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zadomowienie
|
foxxxxxxxxxy
![]() w rzeczywistości to one takie cięzkie w odbiorze będą i płaskie. Może pomyśleć o koralikach na zyłce? łomatko samo by by by , gdzie przecinki, gdzie styl? matura 13 lat temu.... Edytowane przez atoja Czas edycji: 2009-06-20 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
foxxxy, ja uwielbiam takie rzeczy - naszyjnik
Cytat:
![]() ch... jeszcze się biżuterii nauczę robić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
po prostu Łinli
|
biżuteria samorobotna -bardzo fajna sprawa. Ja kolczyki i bransoletki kiedyś
a ja muszę sie wyżalic. Został mi niecały tydzień, zeby oddać plan pracy mgr, a ja wciaż nie mam nawet tematu ![]() nigdy, ale to NIGDY, nie czułam takiego braku weny, braku pomysłów, braku chęci i inspiracji. Czytam artykuły i materiały, ale w ogóle nie mogę się skupić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-06-20 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Wtajemniczenie
|
Lemirko, świetny ten kubek
![]() ![]() ![]() Atoja, nic się nie przejmuj, ja też czasem pokręcone zdania klecę (patrz wyżej), a matura ledwo 4 latka temu ![]() Winly, znając życie, natchnienie przyjdzie tuż przed deadline. Spróbuj zastanowić się, o czym chciałabyś pisać i zawężaj ![]() Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2009-06-20 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zadomowienie
|
Łinli - a o wizażu
![]() ![]() strzelaj cokolwiek, dopiero jak się zabierzesz wówczas będziesz sie kierunkować i temat dopasowywać w miarę materiałów ach kubki fajne też!!!!! Kochana Ewelineczusiu, pocieszycielko i tłumaczko moja, a bo to przez to,że wywaliłam takiego posta o wszystkim i mi zeżarło!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
Jakby któraś chciała taki kubek dać znać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
po prostu Łinli
|
zastanawiam sie juz od miesiecy i wymyslic nic ciekawego nie moge
![]() ![]() atoju, ale ja juz sie musze za to zabierac ![]() Lemirko, ile za kubeczek płaciłaś?
#1121 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
po prostu Łinli
|
właśnie chce to pociagnąc, ale jakoś tak... brak inspiracji no
![]() ![]() pastereczko ta Twoja czerwień na zakupowym to jak red alert normalnie, jak ktoś cos do Ciebie smaruje to mam wrażenie że krzyczy ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-06-20 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Został skończenie 1 rozdziału, napisanie metodologii, policzenie wyników w SPSS'sie, opracowanie wyników, napisanie dyskusji wyników i podsumowania ![]() ![]() A ja na wizażu siedzę zamiast to wszystko robić ![]() ![]() Po 4 lipca mamy wyjechać z TŻ-tem więc muszę mieć to skończone ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
po prostu Łinli
|
agusia_1, no to łączymy się w bólu
![]() agusia, a w jakiej dziedzinie siedzisz? o czym piszesz?
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najważniejsze jest wyszukanie najpierw co jest w literaturze na dany temat i czy będzie się miało czym podpierać przy pisaniu pracy, żeby potem nie wyszło że nikt albo prawie nikt o tym wcześniej nie pisał lub/i nie robił badań hehe
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
Halo
![]() Wygarnianie biustu... chyba trzeba mi pogrzebać (po Wizażu?) i uzupełnić wiedzę. ![]() Edit: Ha. I to tyle? Całkiem logiczne, tak to sobie wyobrażałam. ![]()
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2009-06-20 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Porażka normalnie... ![]() Teraz jak szukałam materiałów do napisania rozdziału teoretycznego natrafiałam na różne fajne rzeczy i żałowałam że nie postawiłam mu się i nie wybrałam innego tematu ![]() Jeszcze na dodatek tak mnie urządził z badaniem że sam rozdział z wynikami zajmie mi chyba ze 100 stron, bo tak mi namieszał ![]() ![]() Właśnie mi przyszła na maila informacja o nowych kaloszach na DeeZee jakby któraś z Was była zainteresowana ![]()
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2009-06-20 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
po prostu Łinli
|
no to chyba jesteś w gorszej sytuacji niż ja
![]() ![]() ![]() najbardziej bezsensowne jest to, że temat do przyszłego roku mogę zmienic jeszcze sto razy, ale teraz muszę jej oddać "coś" żeby mi dała zaliczenie ![]() ![]() edit: bardzo lubie DeeZee ![]() ![]() ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-06-20 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kalosze, czemu nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() rozjaśniłam włoski i teraz pilnie poszukuję srebrzyka do włosów, co by przestać żołcią straszyć ![]()
#1131 | |
Zakorzenienie
|
Coś dla miłośniczek kotów
![]() ![]() ?? ![]() Cytat:
![]() ![]()
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez frantic Czas edycji: 2009-06-21 o 00:23 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() heehe dobre te zdjęcia ![]()
#1133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przetestowałam wiele, tylko flor illum! mają w salonach fryzjerskich, ja lubiłam fioletowe ele jest tylko srebrne już też super, ładnie niweluje żółć trwa kilk, kilkanaście myc, włosy nie żółkną no i przede wszystkim nie matuje ich i nie tępi i nie daje ordynarnego koloru widziałaś z resztą jaka blondi ze mnie bardzo cieeeemeeej szatyny (w naturze mam takie jak ciemne na avku ) wyszła hehehehe fajny kiciaczek!!!!! słodziaczek!!! tyle,że ja zniechęcam się do kotów coraz bardziej po tym jak mi na drzwi domu robią co sezon i żadne psikacze i pieprze nie pomagaja Edytowane przez atoja Czas edycji: 2009-06-20 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Organizatorka
|
Pastereczko, Evelinek - oj dzieje sie u mnie, dzieje
![]() ![]() Za dużo rzeczy na raz wzięłam na głowę i się nie wyrabiam.. (a jeszcze doszło mi 15 nowych uczniów, którzy 3 tygodnie przed egzaminami się obudzili, że nic nie umieją i oczekują ode mnie cudu- że nauczę ich języka w tak krótkim czasie ![]() Do zainteresowanych lakierami OCC - QeeenOfBlending umieściła nowy filmik http://www.youtube.com/watch?v=LoM6H84Jrnk chyba pozostanę jednak przy bezbarwnym ![]() ![]() BTW- za każdym razem, kiedy oglądam jej cieniowanie, to długo zbieram szczękę z podłogi i ogarnia mnie totalne zniechęcenie do własnej radosnej twórczości w tym temacie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Wtajemniczenie
|
Agusia genialne masz kociaki. A jakie fotogeniczne
![]() Cathy, dzięki za wstawienie papuzich na blogu ![]() MamoNiny srebrna płukanka jest też w rossmannie za 5zł, ale wg mnie fajniejszy szampon Maribell. Tej atojowej płukanki nie znałam, muszę wypróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Atojka dzięki za instrukcję ![]() ![]() ![]() ![]() Winyl odpisałam ![]() ![]() Agusia jaki Mruczas Bruczas : ) Ej mój też spi w umywalce ![]() ![]() ![]() Mi też promotor rak średnio pomagał, a jak coś mówil to nie wiedziałam o co mu chodzi, więc zaczęłam do niego z TŻ-tem chodzić w dwójkę nam lepiej szło składanie do kupy tego co on mówi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-06-20 o 23:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak bardziej poważnie, to już wiem, że Uber na pewno nie jest dla mnie, ale za to Melange jest boski ![]()
![]() |
#1138 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Tutaj są ciekawe fotki : http://www.temptalia.com/occ-lip-tars-lip-swatches |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Organizatorka
|
Foxxxy chodzilo mi o to ze przy rzeczach prostych do zrobienia musi byc ladne wykonczenie. ten rysunek literkami Q- zapiecie klasyczne o - ogniwko D - miseczka metalowa w ktorej sie skryją sznureczki
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.