![]() |
#4411 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
przyjaciel-strach na wróble.
a jednak tamtego ranka nie umiała oprzeć się pokusie zanurzenia się w promienie słońca. co to była za wspaniała zabawa! wielki kapelusz zakrywał w połowie twarz.pozwalając zobaczyć łagodne oczy i dobry uśmiech. straszliwa burza. nowy przyjaciel. planeta tęczowa. wielkie mury. asfalt ulic i mury budynków stały się ich codzieną i świąteczną panoramą. długa podróż. przyjaźń przejawia się byciem razem,szacunkiem dla drugiej osoby,jej poglądów,jej osobowości. przyjaźń oznacza myślenie nie tylko o korzyściach,ale o wspólnym dobru. gdy mówimy o bogactwie,myślimy zaraz o pieniądzach,o górach złota i diamentów... a przecież istnieją również inne bogactwa,których posiadania może nie zauważamy albo których nie doceniamy,a do których należy np. przyjaźń. niezrozumienie,zazdrość,u razy,banalne powody,mogą zniszczyć przyjaźń. zdarzało się to i zdarza jeszcze niestety. nie wolno dać się porwać 'łatwej krytyce' ,nie trzeba wychodzić poza to,co wydaje się oczywiste.
#4412 |
Raczkowanie
|
`Szczęście znów dopisze nam treść
Cicho jakby cały świat zgasił światło poszedł spać. ![]() Warto spojrzeć Bo na gwiazdach noc i dzień Bez granic państw Bez pomników wielkich scen i draństw! I znów..Twój pastelowy uśmiech. ![]() Oddech nadaje mu ton Prowadzi na tron ![]() Sama odnajdę gdzieś dla siebie mój ląd `Mam swoją wiarę, moją pasję `I nigdy nikt już nie powinien mieszać się w sprawy me Bo jedyny głos, Twój ciepły głos Może poprowadzić mnie ! I mam nadzieje ze nie wyjdzie na jaw ilu nie załatwiłem swych spraw Bo wiem ze jutro będzie afera ale dzisiaj jestem przy sterach ![]() "Nie ma co myśleć o jutrze zapomnij nalej wódkę ![]() _________________________ _________________________ ________________ Człowiek jest jedynym zwierzęciem, które czerwieni się i ma ku temu powody ![]() Edytowane przez GochaSamocha Czas edycji: 2009-06-21 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
genialny. ![]() __________________ nadmiar oksytocyny. (odpowiada za chęć do tulenia ![]() I don't care. Proszę wybaczyć, że brakło mi sił o Ciebie walczyć. I kłamstwo jest wszystkim, co widzę. Szukam czegoś, czego nie da się odnaleźć. Jeśli kiedykolwiek odejdziesz kochanie,zabierzesz wszystko co związane z Tobą ?
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Rozeznanie
|
najwyższa pora aby przestać odkładać marzenia na później nauczyliśmy się żyć w przekonaniu że któregoś pięknego dnia jakiś nienagannie ubrany kelner
poda nam na tacy wszystko o czym zdążyliśmy zamarzyć ale nie mieliśmy już czasu wcielić tego w życie ale rozczaruję niektórych nie ma dżinów w magicznych lampach nie ma złotych rybek i dobrych wróżek mamy jedno życie a to wystarczająco dużo aby marzyć i zbyt mało by pozwolić aby marzenia pozostały niczym więcej jak listą nigdy niespełnionych życzeń najwyższa pora brać od życia co się chce.
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
Łapię Cię na tym, że znowu tęsknisz spóźnioną o wiele chwil tęsknotą... Patrz, jakie to dziwne. Najpierw ja kocham, Ty odrzucasz. Potem Ty kochasz, ja odrzucam. A na końcu i tak jesteśmy razem. -Wiedziałam, że znów będę błagała go o wybaczenie. - To po co to robisz? - Bo go kocham!! ![]() Kupiłam zatrzaskowe drzwi do serca. Wyjdziesz, już nie wejdziesz. I co z tego, że patrzyłeś na mnie jak na idiotkę. Ja i tak kocham ten wzrok.. Krzywdzisz za miłość... Ale powiedz, co to za życie bez Ciebie? ![]() Bo ja Cię tak masakrycznie kocham, w związku z czym proszę Cię, abyś został ... Little Ballerina- no bosko ![]() ![]()
#4416 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE]
Cytat:
Kradnę Parę ;* ![]() Mogę ? ;d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zadomowienie
|
SweetDreamx33 a możesz nie robic offtopów? Jesteś jedyną opowieścią, której nigdy nie opowiedziałam. Wszystko o co się troszczyłam, odeszło.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Rozeznanie
|
często tak bardzo pochłania nas poszukiwanie tego,co się nam najbardziej podoba,urzekające wezwanie nowych potrzeb,ze nie zdajemy sobie sprawy,iż najczęściej wszystko to jest nam niepotrzebne.
czas to pieniądz! i stąd przepaść pomiędzy zbyt biednymi i zbyt bogatymi powiększa się. tymczasem trzeba zmienić taką mentalność,głosząc nowe posłanie:czas jest miłością! zabawa w niezgodę. człowiek,który chciał wszystko robić sam. wkrótce stał się egoistą,zrzędą i zarozumialcem. praca niekompletna. radosna niespodzianka. tajemnica pokoju. smutny,zagniewany,naburmu szony,znudzony,ale przede wszytskim-kłotnik! ujawniony sekret. czy to było słońce,czy deszcz,śnieg czy wiatr,zawsze widać go było.jak samotnie wedrował o tej samej godzinie,wśród góry odpadków,skrzynek,papieru i kartonów porzuconych na bruku.
#4419 |
Rozeznanie
|
Może dlatego, że ten o widelcu jest mój?
Dodawany kilka dni temu? Lalaine - zaraz zostanę zjechana przez to, że jestem nie miła, zła i ogólnie nie dobra, ale mogłabyś najpierw przeczytać wątek, a dopiero potem dodawać opisy? Przynajmniej 50% opisów już dawno była na wizażu. Nie mówiąc już o tym, że kilka z nich jest mojego autorstwa. I obie: nie róbcie off topów. _________ 1. Jaka szkoda, że Twoich rodziców nie było stać na prezerwatywy. 2. Ty to chyba w dniu poczęcia byłeś mieszkańcem Czarnobyla. 3. S.O.S. ! Ten palant odpłynął z inną.! 4. Gram z motylem w szachy, biedronkę uczę warcabów. 5. Z czekoladek od Ciebie wypełza karaluch. |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiem wiem, że nie wszystkie Twoje. ale sa cudne.. : ** pozdrawiam myszko. ![]() aaaaa, i te wyżej zabieram, jesli moge. ; )) ______________ wróć tu, nie zostawiaj mnie samej z całym świtem i jego problemami
uśmiechnij sie do mnie, nawet nie wiesz, jak Twój usmiesz sie dla mnie liczy : * jeśli ubrana to tylko do połowy ![]() jeśli zasypiasz to tylko w kącie mojej głowy
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
Toogether93,papergirl - świetne opisy
![]() ![]() wiersze o miłości recytowane na tle melodii. niebo sprawiało wrażenie, jakby zaraz miało na mnie spaść. Nigdy nie widziałam tak wielkiego... człowieka. „A w podobne bzdury wierzysz, opierając się na tym upośledzonym wzroku, słuchu i paru innych... Czy naprawdę uważasz, że słoń, zwierzę tak potężne i posiadające tak wielką moc, wydaje swą trąbą ten śmieszny dźwięk? Czy sądzisz, że wirus, który zabija w ciągu miesiąca całe miasta, jest niewidoczny? Jak to? A może będziesz się spierał twierdząc, że niebo ma ten monotonny, niebieski kolor a drzewa bez wiatru się nie poruszają? Błagam...” Odrzucił na bok kredkę. W następnej chwili, bez jego pomocy, inna wskoczyła mu do ręki.Kontynuował swoje dzieło, nie podnosząc wzroku. Obrazy na ścianie tworzyły kolejne słowa. kolejne godziny wyjęte z życiorysu, w tych pare godzin mogłabym dojechać do raju.. właśnie zastanawiam się ile osób w tej chwili myśli nad sensem istnienia. obecna jedynie w dzienniku szkolnym. powiedz że kochasz.. bo zacznę tupać ![]()
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
Latają mole koło żarówki.
Podaj mi rękę, zbuduję ci zamek z piasku. Inna historia, czas i wiek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Raczkowanie
|
Rozmazany makijaż płynął po policzkach jak czarne łzy.
Przez Ciebie rysuję serduszka i nawet jeśli ten anioł miał mnie zabrać do piekła... pójdę z nim . rozmazany makijaż i fontanna łez.. to pozostało mi po Tobie. pocięte w szale suknie lezały w całym pokoju. a ona wśród kałuży krwi . _ uwierzwsiebie ; * kamisha ; * papergirl ; *
#4424 |
Raczkowanie
|
* moja i Twoja nadzieja uczyni realnym krok w chmurach..
* życie to brutalna, zapierająca dech w piersiach zabawa.. * nic co warte posiadania, nie da się zdobyć bez ryzyka. * I believe in some kind of path that we can walk down, me and you.. (wierzę, że istnieje jakiś rodzaj ścieżki, którą możemy zejść, ja i Ty) * lovesick melody.. (miłosnoniesmaczna melodia) * let me dream in your arms.. let me breathe. (pozwól mi spać w Twoich ramionach.. pozwól mi oddychać.) * żadnych sławnych scen na balkonie. tylko wiara, że mnie kochasz.. * i znów uśmiechasz się do mnie tym Twoim kuszącym spojrzeniem.
![]() |
#4425 |
Rozeznanie
|
Przepraszam dziewczynki za małą nieobecność , ale niezdarzyłam wszystkiego nadrobić wejde jeszcze po południu to nadrobie wszystkoo ;*
Kamishaa - ![]() ![]() ![]() Kinderka13 - ![]() ![]() I tak na szybko : ____ bez Ciebie wszytsko było dla mnie tak nieważne..
Wystarczy jego głos i odpływam .. Gdybym spisała twoje wszystkie kłamstwa , Stworzyłą bym książke . A ilościami stron przebiłaby nawet Potop . Mogłabym ją wydawać w kilku tomach . Pokaż mi że warto czekać . I gdy do mnie mówisz , gubisz gdzieś ten blask w oku . i gdybym nawet zgoliła całą głowe , i zgrubła 2o kg. Kochałbyś mnie jeszcze ? Juz nieekscytujesz sie mną tak jak kiedyś . Dwulicowy pajac . ______________ powinnam, nieliczylamwcalesie, papergirl, Miluuu, chocapic , Rebellious, bananowalaska, Kinderka13 , JednaNaMilion, kamishaa , Tis, Little Ballerina, peculiarity, nydee, ouu , dontlookdown, Frizz, kee, lillyblack, Kissaabble, Plotkaraa, kamisha,3martyna3,Kama2704 , styrana, paajkaa Mojee <3
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-06-21 o 16:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | |
Raczkowanie
|
a bierz kochana, być okradzioną przez Ciebie to zaszczyt
![]() Cytat:
cudne ![]() _____________________ odwołajmy naszą miłość. wariatek się nie kocha. nie od tego są. - hej. weź go sobie. jest cały Twój. - przepraszam, czy to żart? bo wydaje się jakby był.. - nie. mówię całkiem poważnie. - ale.. dlaczego? - powiedział, że Cię kocha. przez sen.
![]() |
#4427 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się , że papergirl , najlepiej podsumowała kolezankęę i nie potrzeba by cały czas ktoś dodawał coś od siebie.
_________ wogóle patrzeie mu w oczy jest wyjątkowe. Czujesz, jakby wyzwalało się w Tobie coś, o czym istetniu nie miałaś pojecia. Gama pozytywnych i nieodkrytych uczuć. Jest naprawdę uroczy . Kiedyś latał na szybowcach i wtedy w jego życiu pojawił się Alfa. I kiedyś w moim życiu pojawił się Filip. I kiedyś w czyimś życiu pojawię się ja. I spotkamy się wszyscy tam wysoko, wyżej niż szybowce Filipa, dalej niż gniew Alfy, nawet jeszcze dalej niż moje marzenia. właśnie wtedy nauczyłam się , że słowa bywają zbędne, jeśli chodzi o miłość.
![]() |
#4428 |
Rozeznanie
|
lawina pytań.
niebezpieczne spotkanie. niepokojąca rozmowa. ważna odpowiedź. ogród dobrych uczynków. specjalne okazje. cudowna łza. nagle zaczął płakać. płakał naprawdę długo,nawet wiatr wzruszył się i zaczął smutnie wiać. tymczasem ta łza,tak pełna miłości,rozpoczęła cudowne działanie. nie robiąc hałasu,powoli,powoli zaczęła roztapiać lód,który uniemożliwiał dobroci wydostanie się z serca.
#4429 |
Raczkowanie
|
~~ mieć więcej odwagi, by czegoś nie stracić…
~~ biało-czarna klatka inspiracji.. ~~ jestem prostym pytaniem, Ty jesteś na nie odpowiedzią.. ~~ potem kałuża wyschnie, zamknie się nade mną.. ~~ w tygodniu to jesteśmy cisi jak ta ćma..w tygodniu to nam wszystko wisi aż do dna ~~ spaceruję po kruchej bańce czasu..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
BAN stały
|
zabija nas to, co najbardziej kochamy
jeżeli myślisz, że zemsta to coś, co da ci satysfakcje- mylisz się wiesz, jakoś specjalnie mnie to nie zabolało.. prócz potoku łez, które ode mnie otrzymałeś, ale to taki gratis -czemu płaczesz? -ja nie płacze... -a te łzy? -to najwidoczniej alergia.. alergia na rozstania z nim naprawdę dziękuje ci... za wszystko.. za wszystkie wylane łzy... za każdą rane, którą mi zadałeś z premedytacją.. za nieprzespane noce bo akurat wtedy czekałam, że zadzwonisz, napiszesz, albo po prostu zapukasz do mych drzwi... za ta naiwność, którą we mnie wzbudziłeś... a przede wszystkim za to, że dokonałeś cudu, którego nikt inny nie dokonał przed tobą i nigdy już nie dokona.. nauczyłeś mnie prawdziwie kochać pomimo wszelkiego cierpienia... i nie pomoże nawet czekolada, ani truskawki z bitą śmietaną.. może nie powinnam, ale jedyne czego mi brak to ty.. może to totalna głupota, ale właśnie w dzisiejszą noc, płakałam nad sms-em od ciebie.. treść brzmiała "Kocham Cię gwiazdko! i nigdy Cię nie opuszcze" .. i pomyśleć, że za pare durnych dni znalazłeś sobie inną gwiazdkę, którą wciskałeś ten sam kit.. i życzę ci by żadna inna już nie dała się nabrać na te bajki o pięknym małżeństwie.. miłości, aż po grób i wierności.. bo tak naprawdę żadnej z tych rzeczy, którą mi obiecywałeś nie potrafiłeś mi dać widzisz kretynie! przez Ciebie nie potrafie nikogo pokochać ani nikomu zaufać.. tyle ode mnie na dzisiaj |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
Kochane.. <3
![]() _____________ ... I chyba wszystko bym oddała, żeby kiedyś, pewnego najpiękniejszego dnia w moim życiu, chwycić jego rękę i trzymać ją tak mocno i tak pewnie, jakby była moja ... Kocham, kiedy czuję, że on nie czuje tego, co ja. Kocham, kiedy słyszę, że on nie kocha. Kocham, kiedy widzę, jak patrzy na inne. Kocham, kiedy odchodzi, kiedy ja się zbliżam. Kocham, kiedy spuszcza wzrok, kiedy patrzę. Kocham, kiedy milczy, gdy ja mówię. Kocham, kiedy mnie lekceważy, gdy ja go wywyższam. Bo jego kocham. I wszystko, co z nim związane ... . Moja własna, mała miłość. Moje niespełnione szczęście ... ` Mówi się, że miłość od pierwszego wejrzenia nie istnieje... Więc może to nie miłość? Nie patrz, bo mi żal. ! ![]() Ty tylko miałeś być... Czy to zbyt trudne? Patrzyłeś mi w oczy, ale nie widziałeś w nich łez ! Zbierz teraz wszystkie upokorzenia, poniżenia, wyzwiska, wszystkie złe chwile, wszystkie złamane serca, łzy, żale, nieprzespane noce, nieszczęśliwe miłości... Zbierz to do jednej kupy i powiedz, czy bolało? Jasne, że bolało. To pomyśl, że ja czułam to non stop. I nie przeżywałam oddzielnie wyzwisk,poniżeń czy upokorzeń, tylko wszystko bolało jednakowo w tym samym czasie... T.
#4432 |
Zakorzenienie
|
- Co byś chciała na urodziny ?
![]() - Ciebie ... - Zapakować ? xD
#4433 |
Rozeznanie
|
Przemęczona psychika zdaję się już nigdy nie powrócić do poprzednej formy.
Brakuje mi moich cząstek serca, bez których funkcjonowanie jest pojęciem względnym. A jeśli wszystkie moje anioły odejdą w niepamięć, co wtedy będzie? Chyba pora wziąć się w garść. Jak wiele mówią mi przesycone wspomnieniami przedmioty.Rzeczy, których nie chcę, a muszę znać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 |
Rozeznanie
|
wymiana oskarżeń.
nieoczekiwane przybycie. trudna sytuacja. nieoczekiwana zmiana. wycieczka nad morze. wielki skok. zarozumiały kwiat. niesłuszne wymówki. słowo obcojęzyczne. byc skromnym nie oznacza być niedorajdą,przegranym. pokora nie jest oznaką słabości. wszystko i natychmiast. pozory mylą. cudowny las. genialna idea. kilka miesięcy później. cenna rada. dokąd prowadzą marzenia.
#4435 |
Zakorzenienie
|
a Ci to chyba nie mają co robić, jakby myśleli że będą razem na zawsze.
w życiu każdego człowieka przychodzi taki moment w którym trzeba sobie powiedzieć.. dam radę! wierzysz że przed Nami są szczęśliwe dni kiedy ja siedzę i myślę o Nim.. uśmiechała się odblokowując klawiaturę telefonu, rozpłakała się czytając koniec sms'a od Niego. upłynęły te dni w których tuląc się do Ciebie okazywałam jak bardzo Cię kocham. mówiłeś na zawsze, mimo wszystko więc gdzie do jasnej cholery uciekasz?! odejdź, im szybciej tym lepiej..bo przecież kiedyś i tak odejdziesz co nie? wydeptaliśmy wspólne ślady na piasku w mojej psychice. Nie mnie przy Tobie, lecz przy mnie nie ma Ciebie. pozdro dla tych co mieli szczęście. przede mną tak wiele, dziś chyba nie zasnę. obiecałeś że będzie pięknie.. to jeszcze nie ten czas tak? ale przyjdzie, bo obiecales..prawda?!!
![]() |
#4436 |
Zadomowienie
|
Stawiam wszystko na jedną kartę
Wszystko, bo to jest tego warte. Słowami wali w łeb jak młot pneumatyczny. Bicie serca tak potężne, że na kardiogramie brak już miejsca. Wszystko czego mi potrzeba to twoja bliskość. Cały czas czuć Twój wyraźny smak. Memu życiu dajesz kolor niczym pigment. Tonę w nerwach.
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Gość
|
Żeby więc zaznać prawdziwego szczęścia, trzeba zapomnieć, że kiedyś miało się więcej.. - Chcę odpłynąć.. - Gdzie ?! - Daaleko. - Dlaczego ?! - Bo kogoś nienawidzę. - Czemu ? - Bo nie widzi jak ja go kocham.. - Ja Ciebie też nienawidzę. Chcesz zacząć wszystko od początku ? A co z Twoimi dziw.kami obok ? Ostatnio często budzę się z przygniecionym w ustach Twoim zdjęciem. Wtopieni w siebie, choć czasem wszystko nas przerasta . Wiesz to rozumiesz jeśli jesteś przy tym blisko. Bez przesłodzonych słów uczucie ma być oczywiste.. Dajesz sto procent, wymagaj stu procent dla siebie, 5 minut dla mnie i 5 minut jest dla Ciebie. nie powiem dzisiaj prawdy,bo klamie tutaj kazdy! potargana przez czas i przez miejsce, w tłumie rozwrzeszczanych koleżanek szła. widać po oczach , że kochasz czasem tracić kontrolę ... . . . . . . ![]() m4dziar4, rozsypanegwiazdy, kissabble, jednanamilion, suve, limitowana, marzeniatko, agatte. papegirl, lovers2friends,drift,plotkara. niesamowite kobietki.<3 |
![]() |
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
Zaczarowała ołówek i rysowała nim jego zakłamane oczy...
Romantyczne spacery są tylko w deszczu jak facet wyciąga parasol ;d Dla Ciebie? Nigdy nie osiągalna.. Dzieci wychodzimy z wody, rekiny płyną. Mamusiu, jeszcze troszeczkę.. Okej. And where are emotions? ( z reklamy ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Zadomowienie
|
Niemy krzyk dziewczyny, która boi się powiedzieć na głos to, co czuje.
Czuję niewidzialną nic, która łączy nasze serca, umysły i dusze. What the fuck.!
![]() |
#4440 |
Rozeznanie
|
komu i czemu.
będzie cię dusić,dusić, aż udusi... mało trafna diagnoza. zadecydowały minuty. magiczne okulary. uzbroić się w cierpliwość. co moje to moje,A CO TWOJE,to też moje.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.